Dodaj do ulubionych

Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona Mola

• palestrina2005 Ofiarami są zapewnie wyborczynie PO i SLD 09.01.07, 09:04
      Wyzwolone, antykościelne, tolerancyjne, politycznie poprawne...

Wstydziły się poprosić partnera o użycie prezerwatywy z obawy że mogłoby to być
      uznane za przejaw rasistowskich stereotypów i uprzedzeń na temat mieszkańców
      Afryki (że są bardziej narażeni na AIDS).
      To że kościół nie popiera prezerwatyw nie ma nic do rzeczy bo te kobiety
      prawdopodobnie wywodziły się z liberalnego obyczajowo nurtu PO i SLD...
      • oktawianc Głupiś jak but z lewej nogi, jak mawia moja babcia 09.01.07, 09:26
        Albo masz 15 lat, albo ciężko chory... Znam sporo zapiekłych katoliczek, którym
        nakazy czystości nie przeszkadzają używać z kim i ile popadnie. Jaki odsetek
        ludzi, twoim zdaniem, przestrzega zakazów i nakazów doktryny kościelnej ?
        Łączysz to jakoś z preferencjami partyjnymi?
        Jacy ty wszyscy święci, cholerni hipokryci... Ciekaw jestem ilu z komentujących
        odmówiłoby murzynce...?
        • visenna2 Re: Głupiś jak but z lewej nogi, jak mawia moja b 09.01.07, 09:53
          "Znam sporo zapiekłych katoliczek, którym
          > nakazy czystości nie przeszkadzają używać z kim i ile popadnie"

To proste- one tylko myślą że są katoliczkami:)
          • oktawianc Re: Głupiś jak but z lewej nogi, jak mawia moja b 09.01.07, 10:08
            visenna2 napisała:

> "Znam sporo zapiekłych katoliczek, którym
            > > nakazy czystości nie przeszkadzają używać z kim i ile popadnie"
            >
            > To proste- one tylko myślą że są katoliczkami:)

Czyli tak jak większość katolików na świecie :)
            • visenna2 hmmm... ;) 09.01.07, 10:18
              Cóż, nie mam tak dokładnej wiedzy na temat większości katolików, więc w tej
              materii się nie wypowiem:)
              • oktawianc Re: hmmm... ;) 09.01.07, 10:26
                Myślę, że nie ma praktycznie ludzi(błąd statystyczny), którzy przestrzegają
                wszystkich nakazów i zakazów Kościoła, więc posługując się Twoją logiką, nie są
                katolikami, tylko tak o sobie myślą :P
                • palestrina2005 Twoja argumentacja jest całkowicie nielogiczna 09.01.07, 10:40
                  Uważasz że "katolicy" nie przestrzegają jednego nakazu Kościoła (wierność), ale
                  przestrzegają innego ("zakaz prezerwatyw")... i winisz za wszystko Kościół - to
                  głupie...
                  Generalnie nauka Kościoła chroni przed AIDS bo nakazuje wierność, a
                  jednoczesnie zapewnia przetrwanie gatunkowi (bo jest prorodzinna)... a jak
                  wiadomo biały człowiek w Europie umiera bo się nie rozmnaża.

Jak ktoś nie przestrzega w 100% nauk Koscioła i ma liberalny stosunek do
                  wierności to najczęściej też nie widzi powodu dla którego nie miałby używac
                  prezerwatyw...

A brak używania prezerwatyw ma w tym przypadku inną przyczynę - że "niemęska"
                  (tak się uważa w Afryce), psuje doznania, niewygodna, no i w przypadku tego
                  poety "niepoprawna politycznie".
                  A więc Twoja argumentacja jest całkowicie nielogiczna...
                  • oktawianc Coś się pomieszało w twojej głowie.... 09.01.07, 10:45
                    Chyba do kogoś innego to miałeś napisać...
                    Spec od logiki ;)
                    Gdzie winię za cokolwiek Kościół? Gdzie uważam, że katolicy przestrzegają
                    jednego zakazu a innego nie? Nadinterpretacje?
                    Jakoś sens tego co piszę jest dokładnie odwrotny, nie mieszam do tego polityki
                    ani religii, jedynie ludzką słabość i głupotę.
                    • palestrina2005 Re: Coś się pomieszało w twojej logice... 09.01.07, 11:18
                      Jak już powiedziałem liberalne poglądy tych kobiet i ich "polityczna
                      poprawność" są zgodne z ideologią SLD i PO. Stąd logiczny wniosek że kobiety te
                      głosują na te partie...
                      Natomiast Twoje mieszanie w sprawę Kościoła jest calkowicie pozbawione logiki...
                      • palestrina2005 Re: Coś się pomieszało w twojej logice... 09.01.07, 14:04
                        I jeszcze jeden cytat:

W czasie intymnych spotkań Mol stanowczo nie zgadzał się na używanie
                        prezerwatyw. - Kiedy jedna z dziewcząt zaprotestowała, Kameruńczyk zareagował
                        bardzo ostro. Miał pretensje, że jest rasistką, że domaga się prezerwatywy
                        dlatego, że jest czarny i na pewno ma HIV. W rezultacie ona poddała się i
                        uległa - dodaje Siewert.
                        • oktawianc A świstak siedzi i zawija... 09.01.07, 14:26
                          Co za różnica jaki kit wcisnął żeby tylko nie założyć gumki? Równie dobrze mógł
                          powiedzieć, że to sprzeczne z jego religią. Ona się poddała... Zrobiła błąd,
                          którego konsekwencje, niestety będzie musiała ponieść. Jest dorosła, nie?
                  • peryklejtos Re: Twoja argumentacja jest całkowicie nielogiczn 09.01.07, 16:12
                    są wśród "katolików" ludzie przestrzegający wierności, jak i ludzie, którzy jej
                    nie przestrzegają , mimo deklarowania się, że są katolikami.
                    Podobnie jest z używaniem prezerwatyw.
                    A Ty widzisz tylko dwa bieguny, Twój świat jest zbudowany wyłącznie na skrajnym
                    postrzeganiu świata. DOROŚNIJ.
                • visenna2 Re: hmmm... ;) 09.01.07, 11:20
                  Masz absolutną rację:)
                  Źle się wyraziłam i wyszło zaiste nielogicznie:)
        • palestrina2005 Merytoryka nie jest Twoją mocną stroną... 09.01.07, 10:03
          Własnie przeczytałem artykuł w Rzeczpospolitej. Okazuje się że moje
          przypuszczenia są prawdziwe. Oto cytat. Pokrywa się w duże części z tym co
          napisałem wcześniej zanim jeszcze przeczytałem ten artykuł:

Oto fragment:
          Prezerwatywa politycznie niepoprawna

Gdy szefowa Krajowego Centrum ds. AIDS Anna Marzec-Bogusławska organizowała
          szkolenie dla pracowników polskich ośrodków dla uchodźców, ku swemu zdumieniu
          dowiedziała się, że w tzw. terenie zapanowała specyficzna moda: na seks z osobą
          o innym kolorze skóry.

Jeszcze niedawno tylko w wielkomiejskich środowiskach alternatywnych
          utrzymywanie stosunków seksualnych z uchodźcą z Czarnego Lądu było trendy. Za
          jednym zamachem załatwiało to dwie potrzeby - zademonstrowanie swojej
          wrażliwości politycznej i zaspokojenie specyficznej ciekawości.

- Inny kolor skóry zawsze jest atrakcyjny seksualnie. Dla Polek
          zainteresowanych czarnymi mężczyznami ważny jest też fakt ich parametrów -
          seksuolog prof. ZbigniewIzdebski podchodzi do sprawy naukowo. - Przecież
          największy z oferowanych na rynku rozmiar prezerwatyw nazywa
          się "afroamerykański".

- Jeśli nie starcza moralności, powinna zadziałać świadomość bardzo wysokiego
          ryzyka i chłodna kalkulacja - denerwuje się ksiądz Arkadiusz Nowak, od
          dwudziestu lat pracujący wśród osób zarażonych wirusem HIV.

- Problem polega na tym, że Simon gniewnie walczył ze stereotypem, że Afryka to
          kontynent, z którym związane są różne nieszczęścia i klęski, jak susza, głód
          czy AIDS. Sugestie, że czarny mężczyzna może być nosicielem HIV, uważał za
          rasistowskie uprzedzenia - mówi młoda dziewczyna organizująca kiedyś spotkania
          poetyckie Simona Mola.

W myślach dziewczyn, które zaraził kameruński uchodźca, powraca to samo
          pytanie: dlaczego się nie zabezpieczały? I nie mają wątpliwości - wstydziły się
          żądać prezerwatywy właśnie dlatego, że Simon był czarny. Paradoksalnie, to
          właśnie ich liberalny światopogląd sprawił, że potulnie godziły się na seks.
          Bez zabezpieczeń. Padły ofiarą politycznej poprawności.
          • oktawianc Myślenie nie jest twoją mocną stroną... 09.01.07, 10:14
            Aaaa, no skoro artykuł przeczytałeś, to musi być tak jak myślisz... :D
            Ciekawość nie ma opcji politycznej, a to, że nie używali prezerwatyw świadczy o
            głupocie i niczym więcej. "potulnie godziły się na seks".... Większej bzdury nie
            słyszałem. Chciały zaliczyć murzyna i tyle, bądźmy realistami. Padły ofiarą
            własnej głupoty i niczego innego, nie mieszałbym do tego żadnego światopoglądu,
            czy to politycznego czy religijnego.
            • palestrina2005 Nie usprawiedliwiaj się 09.01.07, 10:27
              Walnąłeś głupote i koniec...
              Nie ma zadnego związku z katolickimi zakazami i tymi kobietami...

Znałem kilka takich kobiet i zawsze się z nich śmiełem - nie chodzi im tylko
              o "zaliczenie" murzyna ale też udowodnienie samej sobie że jest "trendy",
              liberalna, nowoczesna w mysleniu.
              Nasłuchała się "politycznie poprawnych" głupot i chciała sobie udowodnić że
              nadąża za nowoczesnymi trendami i jest nowoczesna...
              Młodzi ludzie są potwornymi konformistami - często sami nie myślą tylko
              przyjmują narzucone im przez większość idee... i dlatego w tym przypadku
              prezerwatywa była jak piszą w "Rzeczpospolitej" - "politycznie niepoprawna" bo
              oznaczala rasizm i negatywne stereotypy...
              • oktawianc Specjalistą od bełkotu jesteś ty, więc z czego mam 09.01.07, 10:34
                się usprawiedliwiać?
                Walnąłem głupotę? W którym miejscu? To nie ja pisałem, że poszkodowane są
                elektoratem PO czy lewicy.
                Panny po prostu dały się uwieść czarnemu poecie. Nic w tym wyjątkowego, to
                sprawa tak prosta, że dorabianie do tego ideologii, jest przerostem formy nad
                treścią.
                • palestrina2005 Brniesz coraz silniej w brak logiki... 09.01.07, 10:43
                  Napisałem że "prawdopodobnie" są elektoratem PO lub SLD...

Dlaczego ??? Liberalizm obyczajowy i "poprawność polityczna" ("niepoprawna
                  politycznie" prezerwatywa symbolizująca rasizm i uprzedzenia) to hasła PO i
                  SLD... a więc kobiety te są w kręgu tej ideologii - oczywiście mogą być
                  wyjątki, ale z dużym prawdopodobieństwem większość tych kobiet głosowała na PO,
                  SLD lub nikogo....
                  • oktawianc Co za brednie... Słabo mi... 09.01.07, 10:50
                    To, że gość swoim bełkotem przekonał panny do niezabezpieczania się(choć
                    bardziej prawdopodobne jest, że temat nawet nie był poruszany) nie świadczy o
                    tym, że prezerwatywy są niepoprawne politycznie. Zresztą to całkowity brak
                    logiki u ciebie, bo wyzwolone obyczajowo kobiety raczej używają prezerwatyw, a
                    właśnie osoby pozostające pod wpływem PiS i tym podobnych, nie używają. Tak więc
                    prawdopodobnie te panie były wyborcami LPR lub PiS.
                    • palestrina2005 Myśl więcej poczujesz się lepiej... 09.01.07, 11:21
                      wyzwolone obyczajowo kobiety raczej używają prezerwatyw - tak, ale "politycznie
                      poprawne" młode konformistki wstydą się poprosić o to gościa z Afryki aby nie
                      być posądzone o "rasizm"...
                      • peryklejtos Re: Myśl więcej poczujesz się lepiej... 09.01.07, 16:20
                        Co za bzdury wypisujesz człowieku.
                        Ośmieszasz się pisząc o nieużywaniu prezerwatyw jako znaku "poprawności
                        politycznej". Tutaj głównie chodzi o zdrowie, a nie o manifest światopoglądowy!
                        HIV nie jest jedyna choroba przenoszoną droga płciową. Poza tym prezerwatywa to
                        środek, który w dużym stopniu chroni przed niechcianą ciążą.
      • vanilla.dream Palestrina, widzisz politykę wszędzie 09.01.07, 09:27
        a sprawa jest prozaiczna. takie są efekty zoofilii i tyle
        • veryhappysad Re: Palestrina, widzisz politykę wszędzie 09.01.07, 09:37
          Jestes zenujacy.
          • ontos2 To jakis transwestyta. 09.01.07, 10:16
            Zniewieściały nick, niechęc do kobiet...
            • palestrina2005 Re: To jakis transwestyta. 09.01.07, 10:32
              Nie wiesz kim był Palestrina - niby to dlaczego nazwisko jest zniewieściałe...

A zresztą uważaj sobie co chcesz...

P.S. co do niektórych kobiet "poprawnych politycznie", które wstydzą się
              zaproponować murzynowi użycie prezerwatywy bo to "rasistowskie" i "niepoprawne
              politycznie" to nie wiadomo czy się śmiać czy płakać nad ich głupotą...
          • vanilla.dream [...] 09.01.07, 13:16
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
      • john_lennon Re: Ofiarami są zapewnie wyborczynie PO i SLD 09.01.07, 23:19
        Oczywiście, kto by chciał tknąć jakieś staruchy z PiSu albo emerytki ojca
        dyrektora?
      • kazik.k Re: Ofiarami są zapewnie wyborczynie PO i SLD 31.03.07, 18:36
        ty palestryna-nie plec glupstw!te kobiety to poprawne katoliczki i przed kazdym
        bzykaniem i po szly doswietej spowiedzi i komuniji.
      • kazik.k Re: Ofiarami są zapewnie wyborczynie PO i SLD 31.03.07, 18:37
        ty palestryna-nie plec glupstw!te kobiety to poprawne katoliczki i przed kazdym
        bzykaniem i po szly doswietej spowiedzi i komuniji.odpowiadam palestrynie na jej
        post.te "dziewczynki"byly z pis-uaru!
    • sojomail jedynie swiadczy to o tych kobietach 09.01.07, 09:08
      kilkanascie kobiet, niezle, nie trzeba bylo robic "szybkich numerkow",
      nie powie mi ktos ze facet mial kilkanascie zwiazkow przez te 5 czy tam ile lat...
    • marccos Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 09:08
      ZABIĆ SZKODNIKA!!! On będzie żył jeszcze długo, a dziewczyny wkrótce
      poumierają. Pamiętam, jak swego czasu (gdy po raz pierwszy zrobiła się panika
      wokół tej AIDS)jakiś afrykański duchowny w czasie kazania powiedział, że można
      się wyleczyć z AIDS poprzez stosunek z białą kobietą. Murzyni masowo zaczęli
      gwałcić białe kobiety w Mozambiku, czy Tanzanii - nie pamiętam dokładnie.
      Posłowie powinni uchwalić obowiązek badań na obecność wirusa HIV (i może nie
      tylko) zwłaszcza w odniesieniu do przybyszów z kontynentów, gdzie ta choroba
      jest powszechna. Bo oni mogą nie rozumieć, że ich moralnym obowiązkiem jest nie
      zarażać innych ludzi. Będą więc potencjalnym zagrożeniem dla naszego bytu
      narodowego.
    • sumienie.lk A ja mam pytanie do zarażonych kobiet... 09.01.07, 09:08
      Lepiej było z Simonem, czy ze stałym partnerem?
      • breslauer1939 Re: A to że był Honorowym członkiem Le Madame? 09.01.07, 11:44
        że dostał tytuł "geja roku"?Jakos obroncy/fani Le Madame milczą...
        • juurreczek Re: A to że był Honorowym członkiem Le Madame? 09.01.07, 11:50
          breslauer1939 napisała:

> że dostał tytuł "geja roku"?Jakos obroncy/fani Le Madame milczą...

Owszem był(czy jest) ale im wolno zarażać"wszem i wobec",dookoła,to są w
          końcu "poeci",obrońcy praw człowieka"jak o Simonie napisała Rzepa hehe
      • iluminacja256 Re: A ja mam pytanie do zarażonych kobiet... 09.01.07, 11:50
        A skąd wiesz, czy nei łudziły sie, ze to on bedzie ich stałym partnerem?

zaskakuje mnei jak w tych watkach polscy męzczyzni od razu widzą, z ekazda z
        tych kobiet codziennie dawała innemu...załosne...
    • domektomek Teraz to one zarażają 09.01.07, 09:10
      Niestety,nasze dziewczyny są głupie,jak ćmy do światła lecą na
      obcokrajowców.Kiedyś znalazłem w compie forum dziewczyn wyjeżdżających w celach
      erotycznych do Egiptu.Żenada.Zbierają pieniądze tylko po to by pojechać do
      konkretnego hotelu i przespać się z jakimś kelnerem czy ratownikiem.A potem na
      forum wymieniają się doświadczeniami / naprawdę /.Te debilki są zupełnie
      nieodpowiedzialne.
      • vanilla.dream Re: Teraz to one zarażają 09.01.07, 09:29
        domektomek napisał:

> Niestety,nasze dziewczyny są głupie,jak ćmy do światła lecą na
        > obcokrajowców.Kiedyś znalazłem w compie forum dziewczyn wyjeżdżających w celach
        >
        > erotycznych do Egiptu.Żenada.Zbierają pieniądze tylko po to by pojechać do
        > konkretnego hotelu i przespać się z jakimś kelnerem czy ratownikiem.A potem na
        > forum wymieniają się doświadczeniami / naprawdę /.Te debilki są zupełnie
        > nieodpowiedzialne.

to szmaty
        • folkatka Re: Teraz to one zarażają 09.01.07, 11:08

Damska turystyka seksualna jest bardzo popularna na Zachodzie. POdczas gdy
          faceci jeżdzą na Daleki Wschód żeby sie przespać z nastoletnią Tajką, to panie
          jeżdzą do takich krajów jak Maroko czy Egipt. POnoc już od lotniska turystki są
          nagabywane przez arabskich chłopaków którzy w ten sposób zarabiaja na zycie.
    • jimmyjazz Forma snobizmu? 09.01.07, 09:31
      Facet nie jest jakoś specjalnie piękny - pewna forma snobizm - ile się może
      pochwalić że miała murzyna? I do tego poeta, prześladowany .. istny Che Guevara.

A prezerwatywa? Eeee z murzynem to byłby rasizm i uleganie faszystowskim
      stereotypom.
      Tak media robią niektórym sieczkę z mózgu
      • mukroko Re: Forma snobizmu? 09.01.07, 10:11
        ej, murzyn z afryki ktory ma wyksztalcenie na poziomie naszej matury i do tego
        ma duzego, to istny cud natury, kazda babeczka da sie zbajerowac...

mam w grupie goscia z nigeri, jeden z najlepszych w calej niegerii koles na II
        roku Politechniki Śląskiej na kierunku Macrofaculty na przedmiocie Theory of
        Computer Science pyta prowadzącego: "What is bit?"
        • hecer Re: Forma snobizmu? 09.01.07, 10:43
          ...kobiety lubia egzotyke tak samo jak faceci. Gdy kiedys podrozowalem
          spotkalem goscia ktory przy piwku mowil mi ze Afrykanki maja niesamowicie
          delikatna skore. Czesto sobie to wspominam.
          ..jesli zas chodzi o prezerwatywe to chyba malo kto ja lubi. Ale moze uratowac
          zycie. Tylko ze seks z nieznajoma/nieznajomym to zwykle calkowity spontan.
          Raczej nie mysli sie o przyszlosci i konsekwencjach.
          ...ale seks z Afrykaninem bez zabezpieczenia to niemal proba samobojcza.
          Zgadzam sie. I to nie zaden rasizm.
      • 1rape1 Tym wirusem Nie jest łatwo sie zarazić ! 09.01.07, 10:20
        Nie ma tak (prawie),że małe pykanko i już się jest zarażonym .
        Prawdopodobieństwo wynosi tak około 1-500,1-1000 razy :) (mniej więcej ,nie
        jestem specem w temacie) .
        A więc,reasumując ,musiał je ostro obracać ,ciekawe co one mu robiły ?
        Powinien w tym temacie wypowiedzieć się jakiś seksuolog i lekarz,bo tu na
        pierwszy rzut oka wygląda na ostry ganga-bang !!!
        Lekarz ,który namówił jedną z kobiet do złożenia doniesienia na policję
        ,twierdził ,że może być zagrożonych chorobą ponad 100 osób.
        • hecer Re: Tym wirusem Nie jest łatwo sie zarazić ! 09.01.07, 10:44
          No i co z tego ze sie ostro pieprzy*i...A ty jak sie pieprz*sz?
          • 1rape1 Re: Tym wirusem Nie jest łatwo sie zarazić ! 09.01.07, 10:51
            hecer napisał:

> No i co z tego ze sie ostro pieprzy*i...A ty jak sie pieprz*sz?

Zwyczajnie ,nie jest to jakiś wyszukany sex
            • hecer Re: Tym wirusem Nie jest łatwo sie zarazić ! 09.01.07, 10:59
              ;) spox.
              Ale czemu sie czepiasz tych kobiet? jakie to ma znaczenie jaki seks lubia?
              • 1rape1 Re: Tym wirusem Nie jest łatwo sie zarazić ! 09.01.07, 11:31
                > ;) spox.
                > Ale czemu sie czepiasz tych kobiet? jakie to ma znaczenie jaki seks lubia?

Ja się nie czepiam ,jedynie dziwi mnie jego skuteczność w zarażaniu,chociaż nie
                wiadomo na jakiej próbie dokonywał on tego swoistego sabotażu ,100 - 200
                kobiet :).
        • xaliemorph Re: Tym wirusem Nie jest łatwo sie zarazić ! 10.01.07, 01:13
          To z tego że grzał się ostro nie tylko z nimi ale jeszcze z wieloma innymi. A
          że padło na nie to już trudno bo po fakcie. W końcu one też miały wybór. I
          wybrały ...
      • tryglawson 7 lat 20-30 zaliczonych dziwek, komentarz Nigdy Wi 09.01.07, 10:23
        iecej by się przydał;)
        • 1rape1 Re: 7 lat 20-30 zaliczonych dziwek, komentarz Nig 09.01.07, 10:26
          tryglawson napisał:

> iecej by się przydał;)

Cholera... ,On więcej nic nie robił,tylko laski obracał
    • visenna2 Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 09:31
      W Rzepie jest artykuł "Wszystkie KOBIETY Simona Mola"...
      • mg2005 Już zaraza w Grenadzie... 09.01.07, 09:41
        Czy te 'wyzwolone'(z moralności) kobiety, walczące z rasizmem w łóżku murzyna -
        już sprzedały wirusa następnym "wyzwolonym antyfaszystom" ?...
      • visenna2 Rzeczpospolita 09.01.07, 09:41
        www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_070109/kraj/kraj_a_12.html
        • mg2005 Sk...romny, uczynny człowiek... 09.01.07, 10:19
          visenna2 napisała:

> www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_070109/kraj/kraj_a_12.htmla

Czy te oczy mogą kłamać ?...
          • katamaran07 Re: Sk...romny, uczynny człowiek... 09.01.07, 13:05
            Chciał dobrze. Czy robił dobrze? Świadczynie to potwierdzą?
    • baccalia Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 09:46
      tunezja.gromader.org/forum/viewtopic.php?t=72&sid=2970dfc3029a8858e3929b6f7b90bdc8
      Komentarz chyba zbedny...
      • visenna2 zabawne to forum 09.01.07, 09:57
        Dawno się tak nie uśmiałam...
        Chociaż tu raczej trzeba byłoby się rozpłakać;)
    • wojtekz1 Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona Mola 09.01.07, 09:48
      A które to przykazanie, moje drogie panie, mówi: nie cudzołóż? Jak sie nie
      uważało na lekcjach religii, to teraz proszę nie wylewać krokodylich łez
    • bopin no no 09.01.07, 09:53
      Swoją drogą miał chłop powodzenie, tylko w jakim czasie to było, przez rok?
      musze doczytać.
    • junkier Trzeba bylo wywalic ludozerce z Polski, najlepiej 09.01.07, 09:53
      Trzeba bylo wywalic ludozerce z Polski, najlepiej przekazac do jakiegos
      plemienia tubylcow z jego kraju, zamiast trzymac to lajno w kraju. Glupota
      politycznie poprawnych poraza.
    • milko75 Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona Mola 09.01.07, 09:58
      Ciekawe czy Simon M. zostanie przez prokurature oskarżony o propagowanie
      rasizmu? Moim zdaniem powinien biorąc pod uwagę jego "twórczość" (cytat za
      Rzeczpospolitą):

Wtem - gdy księżyc zgotował drogę
      pięknej Bogini,
      oświetlając ciemności nocy,
      dwie łzy płynące z jej lewego oka
      zakończyły podróż,
      grzebiąc wszystkie koszmary,
      lecząc rany zadane mnie
      i pobratymcom
      przez takie jako ona

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_070109/kraj/kraj_a_12.html
    • icek20 Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 10:00
      To jest sprawa spoleczenstwa-obojetnie czy pan z kamerunu czy z londynu ten sam sort,polskie
      kobiety sa poprostu bezdennie glupie i nawet im studia nie pomoga isc do luzka z murzynem dla polki
      to powinno byc nie do pomyslenia.to nie tylko w polsce ,duzo polskich sprzataczek z magistergrad jak
      tylko wyjada z polski to od razu szukaja wrazen i to wlasnie z facetami rasy -palma,
      • good_boy Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 13:14
        a polscy faceci chodzą do łóżka z hinduskami, czarnymi, żółtymi - wszystkim,co ma dziurę a jest innej niż słowiańska maści. I co? I nic. Zazdrościsz
    • trustful Zarazone kobiety byly mlode i atrakcyjne 09.01.07, 10:03
      Bylbym Ci mezem bylbym kochankiem z mezczyzn w twym zyciu bylbym najlepszy,
      teraz nie bede Cie agitowac za malo perel za duzo wieprzy.
      • lukrowanagwiazdka i po zarazeniu to sie nie zmienilo 09.01.07, 10:16
        obawiam sie, ze to juz nie jest problem tylko Mola i ilustam dziewczynek. to
        bardzo aktywne "towarzysko" srodowisko.
        :(

• lehoo Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona Mola 09.01.07, 10:06
      Nie jestem rasistą. jestem Anty-symonistą-nije.
    • ontos2 Czy one prezerwatywę zakładały mu na 09.01.07, 10:07
      głowę?
    • diesd Pewna moja koleżanka ze studiów wyjechała do 09.01.07, 10:07
      Londynu, gdzie po pół roku zaszła w ciązę z murzynem. Murzyn się ulotnił,
      koleżanka wróciła do rodziców do Polski i urodziła murzyniątko. Spotykam ją
      kiedyś na ulicy i tak oto skomentowała swoje dziecko: "w końcu ja też jestem
      czarna". Miała na myśli to, że ma czarne włosy (dodam, że farbowane, kiedyś
      miała ciemny blond). Komentarz niech każdy dopowie sobie sam.
    • wejsunek Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 10:07
      potworne to jest to ,że te dupy takie głupie...ciekawe były jak czarny bzyka?
      już wiedzą..
      a
      • rumburak0001 [...] 09.01.07, 11:25
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • mackdaddy Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona Mola 09.01.07, 10:09
      Sukinsyn. Za taki czyn powinna byc wymierzana kara równa z usilowaniem zabójstwa.
      Przecież ten gosc skazal te kobiety na przedwczesną smierć.

• olus_stad Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 10:11
      S*K*U*R*W*I*E*L jakich malo!
    • student_umcs Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona Mola 09.01.07, 10:11
      Bambusy do Afryki!
      • dworska1 Re: Rośnie lista kobiet zarażonych przez Simona M 09.01.07, 10:27
        Niewazne, czy czarny, czy bialy, wazne, ze sukinsyn.
    • magnusg Selekcja naturalna- w kazdym gatunku eliminowane 09.01.07, 10:17
      sa najmniej rozsadnie zachowujace sie osobniki.Sypianie bez zabezpieczenia z
      Murzynem, ktory pochodzi z kraju, gdzie HiV i AIDS sa tak powszechne jak w
      Europie u narkomanow jest skrajna glupota i zostalo ukarane.
      Chcialy kosmopolityczne i postepowe panienki przygody, to teraz maja grzybice i
      inne zzerajace je powoli syfy.Szkoda tylko, ze my bedziemy miliony placic za
      ich leczenie.
      Jak beda mialy szczescie( i tego im zycze), to przez te kilka lat, ktore im
      zostalo ktos znajdzie lek na ten syf.Jak nie- beda mialy 1 listopada swoje
      swieto.
      • mg2005 Kolejny sukces ideologii multi-kulti... 09.01.07, 10:23
        "Magiczna terapia przez seks"...:))
        • magnusg A na stronach "Nigdy Wiecej" cichutko o tym 09.01.07, 10:49
          temacie:))Nie zauwazyli lewacy chyba jeszcze, ze ich laureat z 2003 roku okazal
          sie najgorszym sku..synem i rasista ostatnich lat:))
      • mg2005 Do 'zielonych', 'antyfaszystów' i in. lewaków... 09.01.07, 10:25
        Czy to prawda, że u Was seks z murzynem jest 'trendy' ?...:))
      • palestrina2005 Selekcja naturalna ? To dlaczego najbardziej mnożą 09.01.07, 12:15
        Selekcja naturalna ? To dlaczego najbardziej mnożą się bezrobotni i najgorzej
        wykształceni, a najlepiej wykształceni, najzamożniejsi i osiągający największe
        sukcesy zawodowe mają góra dwoje dzieci a często w ogole ich nie mają bo szkoda
        im na nie czasu....
        Coś ta teoria Darwina zaczyna szwankować w obecnych realiach....
        • croyance Re: Selekcja naturalna ? To dlaczego najbardziej 10.01.07, 12:28
          Alez to wlasnie POTWIERDZENIE teorii Darwina!
          Za kazdym razem, kiedy byt jest zagrozony, wlacza sie instynkt samozachowawczy
          i instynkt przedluzenia garunku. Im bardziej ludzie czuja sie zagrozeni, tym
          wiecej dzieci sie rodzi.
    • inquisition Tanie lekarstwa dla Afryki są złe? 09.01.07, 10:21
      Wiecie dlaczego koncerny farmaceutyczne nie chcą dawać tańszych leków przeciwko
      AIDS do Afryki?

Bo koszt ich wyprodukowania tych specyfików jest porównywalny z kosztem
      zbudowania Kanału Panamskiego, podczas gdy w Afryce większość ludzi i część
      rządów zachowuje się, jakby ta choroba w ogóle nie istniała. Za to gdy choroba
      przybiera katastrofalne skutki typu 1/3 obywateli jest zakażona to się wyciąga
      rękę po gotowe mówiąc że to my (biali) kolonizując te tereny jesteśmy winni temu
      nieszczęściu, i że im się te leki po prostu należą.

Dokładnie tak samo jest z innymi chorobami, którym można często zapobiegać np.
      przy pomocy płachty materiału służącego za moskitierę, albo małej szmatki
      służącej za filtr do wody. Ale po co zajmować się takimi "drobiazgami" kiedy i
      tak można dostać darmowe lekarstwa, które zawsze można przecież sprzedać?
      Dochodzi do tego, że w niektórych państwach choremu przysługuje prycza i koc
      (który może sobie wziąć do domu)podczas gdy resztę sprzętu MAJĄ załatwić
      organizacje międzynarodowe.

Jak widać pomoc Afryce wcale nie jest taka prosta jak sugerują niektórzy, że
      starczy przeznacz jakiś tam % sumy przeznaczonej na zbrojenia by zlikwidować
      głód i choroby.
      ___
      Następnym razem: wszyscy.na.wybory.patrz.pl/ !
      • palestrina2005 To fakt, korupcja w tych krajach powoduje 09.01.07, 12:27
        że większość środków na pomoc jest marnotrawionych...
    • kpaxxx "u kilku osób test wykazał" 09.01.07, 10:24
      "Od piątku u kilku osób test wykazał, że zostały zakażone"

Czyli to nie tylko kobiety ???
      • tryglawson Re: "u kilku osób test wykazał" 09.01.07, 10:46
        kpaxxx napisał:

> "Od piątku u kilku osób test wykazał, że zostały zakażone"
        >
        > Czyli to nie tylko kobiety ???

...powinno być pewnie u kilku osobniczek, chyba że s'mol'isty
        zarażał też posrenio lub bezpośrednio mężczyn.
        • kpaxxx Re: "u kilku osób test wykazał" 09.01.07, 11:36
          A może jest biseksualny ??
    • jabo23 Oto skutki robienia dobrze bambusom... 09.01.07, 10:25
      Smutne, ale pouczające.
      Tak się właśnie kończy bezrozumne pomaganie biednym, pokrzywdzonym przez los w
      Afryce, Afganistanie, Iraku ...
      Zero korzyści i same straty - dla wszystkich(!)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka