polak211 10.01.07, 19:31 to są piepszone oszołomy i chżania pierdoły byle by tylko gadać i pokazać sie przed kamerami. darmozjady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierot6 Wierzejska , to brzidka dziewcinka... 10.01.07, 19:34 taka nijaka... cholera wie co to jest !.. baba czy ...babsko... Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: Wierzejska , to brzidka dziewcinka... 10.01.07, 20:56 Olejniczak nie powinien przepraszać Wierzejskiego. Bo co prawda jeśli chodzi o treść wywieszki się pomylił, ale ta, która wisiała, była równie idiotyczna. No ale Olejniczak to - czy go lubić czy nie - facet normalny, a Wierzejski to psychopata... Mądry nie zniża się do dyskusji z takim. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Wierzejski, Olejniczak, Niesiołowski 10.01.07, 19:38 W moim prywatnym rankingu oszołomstwa parlamentarnego to pierwsza trójka. Ten sam obłęd w oczach, tak samo mądro-głupie wypowiedzi, to samo zadęcie (jakby od tygodnia mieli zatwardzenie). Galba.net.pl - abecadło kaczyzmu... Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Wierzejski, Olejniczak, Niesiołowski 10.01.07, 19:50 Galba, blixnisz przeciwko koalicjantowi? Oj, uważaj, bo Ci Wielki Mały Brat obetnie wypłaty za te brednie, które na forach wypisujesz... Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Wierzejski, Olejniczak, Niesiołowski 10.01.07, 21:37 > (jakby odtygodnia mieli zatwardzenie). co prawda, to prawda, galba. waszym to nie grozi - na najgorsza obstrukcje wystarczy im przypomniec artykul z TAZ, dziala lepiej niz senes i rycyna razem wziete :) Odpowiedz Link Zgłoś
irma_reczel Wierzejski: Jestem w nastroju i daruję Olejnicz.. 10.01.07, 20:04 a to ci łaskawca z tego posła Wierzejskiego. Kto by się spodziewał. Chociaż pan Olejniczak niewiele się pomylił bo poseł Bosak oświadczył dumnie, że na karteczce nie było "Żydzi i dziennikarze GW" tylko "pederaści i dziennikarze GW". W obu przypadkach tak samo żenujące i skandaliczne. Jak i sam pan Wierzejski. Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 To Wierzejski powinien przepraszać 10.01.07, 20:39 może niekoniecznie Olejniczaka osobiście, ale wszystkich obywateli RP za swoją kompromitujacą głupotę Odpowiedz Link Zgłoś
m.malone A cóz on winien 11.01.07, 00:38 wuk4 napisał: > może niekoniecznie Olejniczaka osobiście, ale wszystkich obywateli RP za swoją > kompromitujacą głupotę > przecież w dzieciństwie upuścili go i upadł na główkę Odpowiedz Link Zgłoś
zaem Wierzejski: Jestem w nastroju i daruję Olejnicz.. 10.01.07, 21:06 Wierzejski, LPR i temu podobne twory, winny być wymieniane w gazetkach ściennych szpitali psychiatrycznych, a nie w gazetach, które czytają normalni ludzie. Przestańcie prezentować idiotów mających ambicje polityczne, a znikną oni, jak sen jaki złoty... Odpowiedz Link Zgłoś
vincent02 Wierzejski: Jestem w nastroju i daruję Olejnicz.. 10.01.07, 21:19 Te skur....le zawsze znajda kogos co zrobil bez ich wiesci,a ONI szybko zareagowali i czysci jak lza! Powinna byc nagroda dla dupodajnych podwladnych! Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Wierzejski: Jestem w nastroju i daruję Olejni 10.01.07, 21:44 ,,Pierwszego grudnia w "Faktach" TVN Olejniczak, komentując doniesienia mediów o neofaszystowskich imprezach Młodzieży Wszechpolskiej, powiedział, że nie dziwią go one, ponieważ "w końcu to pan poseł Wierzejski na drzwiach swojego biura wywiesił kartkę 'Żydom i dziennikarzom Gazety Wyborczej wstęp wzbroniony'.'' Ale ja nadal nie wiem w czym problem ?.. Że było ,,pederastom'' ?!... Przecież to na jedno wychodzi(!) - Olejniczak zresztę wie o tym bardzo dobrze - więc obraza Wierzejskiego była nieuzasadniona.. (ja myślę, że raczej bardziej udawana..;) A w ogóle to i tak było to typowe ,,masło maślane''.. - wystarczyło bowiem napisać ,,Żydom wstęp wzbroniony'', lub ,,Pederastom wstęp wzbroniony''. Oba powyższe przypadki zapewniają nam ,,automatycznie'' nieobecność dziennikarzy GW !..;( Odpowiedz Link Zgłoś
ciass Czy to prawda ze on jest ten tego? 10.01.07, 21:41 Najciemniej pod latarnią? Odpowiedz Link Zgłoś
goglle To taki ciepły człowiek. 10.01.07, 21:45 Swoją droga wiecie co znaczy ciepły w Czechach? Odpowiedz Link Zgłoś
sjoz Re: Czy to prawda ze on jest ten tego? 10.01.07, 21:46 Wiele na to wskazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Wierzejski: Jestem w nastroju i daruję Olejnicz.. 10.01.07, 21:50 Od Wierzejskiego gorszą zarazą są tylko Kaczyńscy którzy wprowadzili do życia politycznego w Polsce standardy z okresu wczesnych lat 50-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
uszy_urbana Re: Wierzejski: Jestem w nastroju i daruję Olejni 10.01.07, 22:16 Niektórym Szechter młodszy, brat Stefka ustawił myślenie z godnie ze standardami z lat pięćdziesiątych. Wczesnych lat 50. Odpowiedz Link Zgłoś
redbull10 Wierzejski: Jestem w nastroju i daruję Olejnicz.. 10.01.07, 22:04 Durny palant i kabotyn - odpuścił tylko dlatego, że jakiś doradca wytłumaczył temu zakutemu łbowi, że byłaby to kolejna farsa szkodząca nie Olejniczakowi lecz zacietrzewionym faszystom z lpr. Odpowiedz Link Zgłoś
jurekpy co miesiąc płacę na Wierzejskiego 10.01.07, 22:24 ... i szlag mnie trafia,że za moje pieniądze bawi się ta kreatura już kolejny rok Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: co miesiąc płacę na Wierzejskiego 10.01.07, 22:40 jurekpy napisał: > ... i szlag mnie trafia,że za moje pieniądze bawi się ta kreatura już kolejny > rok A mnie szlag trafia, że za moje pieniądze wiele instytucji państwowych prenumeruje antypolskiego brukowca - GW !!! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: co miesiąc płacę na Wierzejskiego 10.01.07, 22:46 trudny99 napisał: > jurekpy napisał: > > > ... i szlag mnie trafia,że za moje pieniądze bawi się ta kreatura już kol > ejny > > rok > > A mnie szlag trafia, że za moje pieniądze wiele instytucji państwowych > prenumeruje antypolskiego brukowca - GW !!! *************************************** Było nie było, to największa gazeta. Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: co miesiąc płacę na Wierzejskiego 10.01.07, 22:53 > Było nie było, to największa gazeta. Jesli chodzi o objętość - masz rację.. Szkoda jedynie, że nie nadaje się ani do czytania, ani do ...sr..a ! Odpowiedz Link Zgłoś
julia2000 Re: co miesiąc płacę na Wierzejskiego 10.01.07, 23:01 nie mogę patrzeć na tą roześmianą, promieniejącą głupotą twarz Wojtusia, kto takich debili wybiera do Sejmu. Romus, Wojtuś co to za oszołomy Odpowiedz Link Zgłoś
trudny99 Re: co miesiąc płacę na Wierzejskiego 10.01.07, 23:29 julia2000 napisał: > nie mogę patrzeć na tą roześmianą, promieniejącą głupotą twarz Wojtusia, kto > takich debili wybiera do Sejmu. Romus, Wojtuś co to za oszołomy Masz rację.. Gdzież im do tych wspaniałych ,,elyt''..;( www.polonica.net/imag/magd02.jpg www.polonica.net/imag/narada_Jaruzel.jpg www.polonica.net/imag/magd08.jpg www.polonica.net/imag/magdalenka_goclowski.jpg www.polonica.net/imag/zydy_kwas_michnik.jpg www.polonica.net/imag/edelman_kwasniewski_geremek.jpg www.polonica.net/imag/magd01.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
ya_basta Re: co miesiąc płacę na Wierzejskiego 11.01.07, 01:56 kurde, ale wy jestescie zenujacy z tymi waszymi "odkrywczymi" zdjeciami Odpowiedz Link Zgłoś
ya_basta Re: co miesiąc płacę na Wierzejskiego 11.01.07, 02:01 zreszta na milosc boska! nie wstyd ci powolowywac sie na cos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś
uszy_urbana co miesiąc płacę na SLD 10.01.07, 22:58 A mnie trafia, że za moje pieniądze bawią się w Sejmie niedobitki komuchów z SLD, i to który juz rok... Odpowiedz Link Zgłoś
kvakva Dobra rada 10.01.07, 23:58 Wierzejski! Weź sobie kowadło wsadź do łba, będziesz miał wreszcie czym myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: Wierzejski: Jestem w nastroju i daruję Olejni 11.01.07, 00:53 Ja mam gorącą prośbę do dziennikarzy, webmasterów itd .. proszę was, nie pokazujcie fotek z wizerunkiem tego typa. Dla mnie to skończony człowiek, frustrat życiowy itd ... co najgorsze. Codziennie Coś Nowego Blog Męskiego Feministy -------------------------- ccn.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
t324911 Re: Wierzejski: Jestem w nastroju i daruję Olejni 11.01.07, 00:57 To szkoda ze nie powiedzial tego wczesniej bo ten co mu darowal juz sie ze.ral w gacie i nie ma nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
pragmatyk11 Wierzejski: Jestem w nastroju i daruję Olejnicz.. 11.01.07, 01:07 wwww.antykaczy.blog.onet.pl w całej tej sparwie jakos nie zwraca sie za bradzo uwagi, iz znieważono godnośc osób homoseksualnych... Odpowiedz Link Zgłoś
uszy_urbana nie dajmy się zwariować 11.01.07, 01:31 Aaa, tam, jak by z każdym takie ceregiele jak z kochającymi inaczej w sprawie nomenklatury i taksonomii być musiały to już zupełnie zwariować od tej poprawności by przyszło... Tacy katole albo pisuary to na każdym kroku obrywają i nie stękają, a pedzie (nie wiem jak napisać, nie obrażam nikogo?) o byle co raban podnoszą... Odpowiedz Link Zgłoś
maxman01 Z tymi "Zydami" nie sklamal, wiec o co chodzi? 11.01.07, 03:30 Chyba ze to tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
jankos71 Re: Wierzejski: Jestem w nastroju i daruję Olejni 11.01.07, 04:29 polak211 napisał: > to są piepszone oszołomy i chżania pierdoły byle by tylko gadać i pokazać sie > przed kamerami. darmozjady No "chrzanią" to się pisze przez "rz" a nie "ż" (od chrzanu), "pieprzone" też przez "rz" a nie "sz" (od pieprzu), a jak z Ciebie taki Polak, to włącz polską klawiaturę. Poza tym to się z Tobą zgadzam: Olejniczak to pieprzony oszołom co chrzani byle gadać i pokazać sie przed kamerami i z pewnością darmozjad. :o) Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Wierzejski: Dziś daruję,jutro ......? 11.01.07, 05:49 A jak Romek zrobi mnie prezesem TVP po Wildsteinie to się wtedy odegram. Odpowiedz Link Zgłoś