Dodaj do ulubionych

Lepper molestował partyjne żony

• jan3211 Czy Lepper przestał molestować własną żonę ? 19.01.07, 14:16
      A to drań , jakie szczęscie ,że on nie jest kochający inaczej, wtedy by został
      człowiekiem roku Europy. Czy "kochający inaczej" molestują własne "żony" , czy
      też "żony" kolegów partyjnych, czy w tym "szlachetnym" srodowisku obowiązuje
      celibat ?

• moherfucker1 Re: Lepper molestował partyjne żony 19.01.07, 18:53
      Lepper Kmiocie!

Idz pieprzyc kozy, a nie do kobiet!!!!

Wara od Homo sapiens. Taka malpa jak ty nie ma prawa spolkowac z kobietami Homo
      sapiens
    • mariuszet Lepper molestował partyjne żony 19.01.07, 20:55
      Kiedy ta bomba wreszcie wybuchnie. Jestem przekonany, że Lepper ma cięższe
      grzechy na sumieniu niż molestowanie żon. Facet od wielu lat czuł się
      bezkarnie, bo politycy i organa scigania bały sie go. Pozwalał sobie na wiele i
      ma nie jeden przekręt na sumieniu. Dlaczego teraz głosuje bez żadnych warunków?
      Bo PiS ma go w garści. Tak długo będzie trzymał swoja wiedzę dla siebie jak
      długo Lepper będzie mu potrzebny. Przecież o oszukiwsaniu działaczy Samoobrony
      gazety pisały dawno i o kontaktach Leppera z podejrzanymi biznesmenami też.
      Czyżby służby w rękach PiS nic o tym nie wiedziały? A oskarżenia dawnych
      działaczy Samoobrony o fonansowanie Samoobrony? Jakoś dziwnie ucichło.
    • 2560a Lepper molestował partyjne żony-nowe czasy 19.01.07, 21:25
      Za moich czasow to sie sypialo z kobietkami , czasem przypadkowo zonami innych
      facetow. Obie strony traktowaly to z dyskrecja i obie strony mialy przyjemnosc.
      Dzisiaj to samo nazywa sie MOLESTOWANIEM! To jak ja zrobie, nazwijmy to ,
      wrazenie na mezatce, ktorej slubny spedza czas na ogladaniu wlasnej kolekcji
      znaczkow albo czytaniu rozpraw filozoficznych to , rozumiem, ze jak by co to ja
      ja bede molestowal, no nie? Jakie to ,kurde, romantyczne. O, a czy mozna kogos
      molestowac przy swiecach , po lampce dobrego szampana,...? Czy tez ta molesta
      inaczej sie nazywa?
    • mamila39 Lepper molestował partyjne żony 20.01.07, 01:51
      W kazdej plotce jest troche prawdy.
      Bledem bylo chlopow wpuszczac na "salony". Miejscem chlopa jest wies i praca
      na jej rzecz. Rzadzic powinna wyksztalcona inteligencja.
      To prawda,ze ludzie zawiedzeni wierzyli w dobre intencje Leppera,lecz to bylo
      zgubne,gdyz ma on dwa oblicza i tylko wygorowane ambicje powodowaly nim,ze tak
      daleko zaszedl. Wysoko szedl,a nisko spadl.
    • malarz2 Lepper molestował partyjne żony 20.01.07, 02:42
      A ciekawe kto molestował Leppera?? Jarosław K. czy Lech K. ??
    • panna_z_dzieckiem Prosze o POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 20.01.07, 06:30
      mam dziecko ale nie mam tatusia
      czy mozecie mi opisac jak to zrobic zeby prokuratura szukala tatusia dla
      mojego dzidziusia tak jak tej dziwce?
    • zoran4 Lepper molestował partyjne żony 20.01.07, 09:11
      Zawsze jakis "byly dzialacz", zawsze jacis swiadkowie i tak dalej i tak
      dalej--do u..... smierci a Lepper,choc wiesniak i cham,nie jest GLUPI....,nic to
      nie da.Nie trzeba bylo liczyc na "kariere" w Samoobronie.
    • mannaznieba4 Re:cesarz mial prawo kopulować z zonami swoich 20.01.07, 10:16
      senatorów , wodzów i zastepców to i prezes Andrzej ma prawo tym bardziej ,Że
      żony sa dorosłe i się godziły na sek z andrzejem a mężowie nie byli zazdrośni
      bo andrzeja nie pobli. może byc partia związana z mafia prawniczą jak PiS to i
      może byc partia uprawiających ..ie na okrągło .
      Jest też partia Puszczających Okrągłe bąki na okrągło.
    • ps01 Polska odmiana Casanovy 20.01.07, 10:26
      jakże żałosna to wersja!
    • rudy_rudolf obłudnik i prostak 20.01.07, 12:11
      Lepper mało się nie popłakał jak błagał dziennikarzy o niemieszanie jego rodziny
      w całą seksaferę-ale ja nie wyobraząm sobie jak żona Leppera mogłaby mieć teraz
      do niego zaufanie

prezenty walentynkowe
      • i.12 Re: obłudnik i prostak 20.01.07, 18:57
        dlaczego broni się przed tymi zarzutami?

Żona Łyżwińskiego była zachwycona sprawnością męża gdy publicznie podniesiono jego walory.
        Na żonie Leppera nie robi to już takiego wrażenia?
        • wet3 Lepper molestowal partyjne zony. 21.01.07, 03:22
          Cos mi tu nie gra! Wydaje mi sie, ze molestowana jest ta kobieta, ktora tego
          pragnie (nie mylic ze zgwlceniem sila!). Prawdziwa dama nie dopusci do tego aby
          mezczyzna ja molestowal!
    • artea13 Lepper molestował partyjne żony 05.03.07, 08:33
      ciekawe, ze wszystkie skladaja skarge dopiero po tym, jak sa bylymi dzialaczkami
      czy tez dzialaczami...
      • gilu33 Kiedy akt oskarżenia przeciwko Lepperowi i .. 05.03.07, 09:22
        dlaczego prokuratura działa tak opieszale ? w przypadku chirurga CBA i
        prokuratorzy oraz minister tak zwanej sprawiedliwości dali pokaz sprawnego
        obrączkowania podejrzanego.Ile zeznań trzeba aby zapuszkować Leppera ???

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka