brykawojtka 19.01.07, 07:12 kOLESIOSTWO KWITNIE W NAJLEPSZE. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jarek.gurtowski dobra posada nie może się zmarnować. 19.01.07, 07:20 tzn. dostać się obcemu. w realnym życiu uznalibyśmy to za idiotyzm więc osobiściw wcale się nie dziwię. Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 TKM rośnie w siłę 19.01.07, 09:00 TKM w PKO BP (teraz kolega Marcinkiewicz): www.skubi.net/komisarz.html TKM w NBP: www.skubi.net/bank.html Co następne? Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: TKM rośnie w siłę 19.01.07, 09:42 Leszek Miller tez przejmowal panstwo, wstawial swoich kumpli na stanowiska ale przynajmniej nie robil tego tak na chama, jak teraz robia bracia Kaczynscy. Odpowiedz Link Zgłoś
ubol_na_hawajach Brawo PIS !!!!!!!! _O_d_e_s_b_e_c_z_y_ć__ LOT !!! 19.01.07, 23:40 ...LOT ....miał w zeszłym roku 10 mln zł strat na przewozach.... Teraz odesbeczony LOT nareszcie zacznie przynosić zyski !!! Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Dotąd LOT był dla SLD, komu to przeszkadzało? 19.01.07, 10:11 LOT powinien nadal byc pod dobrymi skrzydłami postkomuny Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta Reniferze, za SLD miał wyniki, za PIS=PZPR 19.01.07, 11:26 straty. Proste. Czyli lepiej rządzi postkomuna. renifer_lopez napisała: > LOT powinien nadal byc pod dobrymi skrzydłami postkomuny Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 Mianowanie cichaczem kolesi jast Prawe i Sprawiedl 19.01.07, 13:38 iwe. Cywilizowane kraje (ale to nie IV RP) wymyśliły cos takiego jak konkurdy na ważne stanowiska, pisowski głąbie. Odpowiedz Link Zgłoś
marekjurek_u_pinocheta Oj bedzie roboty po tej IV RP!!! Naprawiania i bud 19.01.07, 11:22 owania V RP. Przecież ludzie z mózgami komarów nie mogą nic zbudować poza kąsaniem i pakowaniem do krwi bakterii. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Bez komentarza 19.01.07, 07:54 Skoro ty masz gdzies PiS ,to dlaczego PiS nie ma cie miec w tym samym miejscu? Odpowiedz Link Zgłoś
topewnieja Re: Bez komentarza 19.01.07, 07:59 ponieważ ja się nie pcham by nimi rządzić a oni mną chcą...proste? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Bez komentarza 19.01.07, 08:01 Przeciez do niedawna rzadzili komuchy a ci co mieli inne zdanie tez nie chcieli zeby wlasnie Oni Nimi rzadzili.Proste? Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Re: Bez komentarza 19.01.07, 08:28 Najpierw komuchy teraz kaczory. Jak nie urok to sraczka (znaczy dyspepsja). Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: Bez komentarza 19.01.07, 09:15 Przede wszystkimPIS jest dla nas, a nie my dla PISu, i dlatego nie powinni mieć w d...e obywateli. A jeśli mają (tak na razie to wyglada), to czas, zeby się rozstać z władzą, proste? Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Re: Bez komentarza 19.01.07, 08:38 presentation1 napisał: > Skoro ty masz gdzies PiS ,to dlaczego PiS nie ma cie miec w tym samym miejscu? Bo to ja utrzymuje tę bande z podatków, a nie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Bez komentarza 19.01.07, 09:24 presentation1 napisał: > Skoro ty masz gdzies PiS ,to dlaczego PiS nie ma cie miec w tym samym miejscu? Dlatego, że to ja - z moich podatków - opłacam jego egzystencję, a nie - on moją. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Tak trzymac........ 19.01.07, 07:28 Oczyscic panstwo z postkomuchow.Juz tylko sie szarpia ale jak kazdy trup nic zrobic nie moga.A ze Wyborcza i inne Trybuny ludu jecza?Nie zwracac uwagi,tak jak na posty oszolomow z lewicy i PO.W ramach demokracji nawet zwierzeta moga poszczekac.................... Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Tak trzymac........ 19.01.07, 07:36 presentation1 napisał: > Oczyscic panstwo z postkomuchow.Juz tylko sie szarpia ale jak kazdy trup nic zr > obic nie moga.A ze Wyborcza i inne Trybuny ludu jecza?Nie zwracac uwagi,tak jak > na posty oszolomow z lewicy i PO.W ramach demokracji nawet zwierzeta moga posz > czekac.................... To jest właśnie mentalność PiSdzielców: mamy inne zdanie i pogląd na życie niż oni więc jesteśmy zwierzętami i możemy sobie poszczekać. Zaraz, zaraz, gdzieś już to kiedyś słyszałem, a brzmiało to mniej więcej jak "ujadające kundelki". I co teraz prezesie Glemp? Zaliczono Waszą Eminencję do ujadających kundelków. Jak to fortuna kołem się toczy. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Tak trzymac........ 19.01.07, 07:37 Przeciez rzady lewicy trwaly od 1945 roku.Wiezienia,mordy i co jeszcze?Zagrabiliscie cale panstwo dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
az100 Kaczyński rozdaje Polskę kumplom z PC 19.01.07, 08:46 To już nawet nie jest nowy Układ. To Chamskie Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. Będą wisieć! Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Nudny jesteś 19.01.07, 20:46 trudno nie czytac, spamujesz tu z uporem godnym lepszej sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Nudny jesteś 19.01.07, 09:30 Nie, po prostu - chory... A chorym trzeba wiele wybaczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar2 Re: Tak trzymac........ 19.01.07, 07:40 presentation1 napisał: > Oczyscic panstwo z postkomuchow.Juz tylko sie szarpia ale jak kazdy trup nic zr > obic nie moga.A ze Wyborcza i inne Trybuny ludu jecza?Nie zwracac uwagi,tak jak > na posty oszolomow z lewicy i PO.W ramach demokracji nawet zwierzeta moga posz > czekac.................... W odpowiedzi na twego posta pozwole sobie odrobinę złośliwości "WITAM WAS CIULE" dotyczy to każdego z nowego "układu" Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Tak trzymac........ 19.01.07, 07:42 To nie zlosliwosc.To lewacka normalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
kelowna Presentation - you represent PiS and you are 19.01.07, 07:57 trying to defend every and all their moves. I am sorry to tell that you are blind and just plain stupid. No arguments just attacks without any sense. Typowe dla ludzi PiS-u tlumaczyc swych szefow nawet jak golym okiem widac, ze buduja PRL-bis albo kaczyland. Tylko kolesie sa wazni. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Presentation - you represent PiS and you are 19.01.07, 08:03 I tu jest wlasnie ta zolc.Usuwa sie wiernych lewicy.I dobrze.Usuwa sie zlo ukladu i korupcji. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Re: Presentation - you represent PiS and you are 19.01.07, 08:37 presentation1 napisał: > I tu jest wlasnie ta zolc.Usuwa sie wiernych lewicy.I dobrze.Usuwa sie zlo > ukladu i korupcji. instalując w zamian wiernych sobie, wprowadzając dobro własnego układu i korupcji, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Presentation - you represent PiS and you are 19.01.07, 08:40 Nieskorumpowany uklad jest lepszy niz skorumpowany.Tak to wygladalo do chwili objecia rzadow przez PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
c.bolek Re: Presentation - you represent PiS and you are 19.01.07, 09:17 Biedaku ... Jaki Ty jesteś zacietrzewiony i/lub naiwny ... :-) Niestety, ale przypominasz mi młodych, bezkompromisowych budowniczych socjalizmu ze starych filmów. Ślepo zapatrzony w swojego przywódcę ... Pozostaje również i taka możliwość, że jesteś beneficjentem tego układu - nie wiem i nie przypuszczam, ale jest to również możliwe. Myślę, że jesteś naiwnym ideowcem. I zapewne jak wielu zatwardziałych komunistów z przekonania, nie zobaczysz swojego błędu nigdy, a każdy ujawniony (i oczywisty dla innych) przekręt i chamstwo swojego Umiłowanego Przywódcy będziesz tłumaczył jako "zemsta układu" i "atak polityczny"... Stosujesz segregację - PiSiak = dobry człowiek, każdy inny = komuch, złodziej, strażnik starych układów. Nawet nie widzisz (co jest oczywiste gołym okiem, ale twoje oko jest zamglone ideami), że Kaczory budują własny UKŁAD ... :-) Jak widać historia kołem się toczy - ta stara prawda nie traci na aktualności. Zmieniają się czasy, idee w imieniu których warto opluwać i segregować innych - ale ludzie niestety nie ... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Lenin wiecznie żywy! 19.01.07, 09:38 presentation1 napisał: > Nieskorumpowany uklad jest lepszy niz skorumpowany.Tak to wygladalo do chwili > objecia rzadow przez PiS. Jasne! I kucharka może rządzić państwem. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Presentation - you represent PiS and you are 19.01.07, 09:36 grzes1966 napisał: > presentation1 napisał: > > > I tu jest wlasnie ta zolc.Usuwa sie wiernych lewicy.I dobrze.Usuwa sie zl > o > > ukladu i korupcji. > > instalując w zamian wiernych sobie, wprowadzając dobro własnego układu i > korupcji, nieprawdaż? Gorzej: ci, wprowadzani przez lewicę, na ogół znali się na swojej robocie. Czego nie da się powiedzieć o kolesiach Kaczek (vide: Skrzypek i nie tylko, ale on jest super-kuriozum). Odpowiedz Link Zgłoś
gaspar2 Re: Tak trzymac........ 19.01.07, 07:53 presentation1 napisał: > Oczyscic panstwo z postkomuchow.Juz tylko sie szarpia ale jak kazdy trup nic zr > obic nie moga.A ze Wyborcza i inne Trybuny ludu jecza?Nie zwracac uwagi,tak jak > na posty oszolomow z lewicy i PO.W ramach demokracji nawet zwierzeta moga posz > czekac.................... W odpowiedzi na twego posta pozwole sobie na odrobinke złościwości : "WITAM WAS CIULE" i to dotyczy każdego miernego, biernego ale wiernego z nowego "układu". Kompletna kompromitacja ugrupowania które ma w nazwie prawo, sprawiedliwość. Oto nie dawno jeszcze słychać był lament o obsadzaniu stanowis z klucza partyjnego, ludziom swoim nie koniecznie kompetentnym, w imię koleśiostwa i nic się nie zmieniło a właściwie zmieniło się to teraz nazywa się oczyszczaniem Państwa ze starego układu mamy już PKN ORLEN, NBP, PK BP,i wiele innych ale te są najgłośniejsze, teraz dołączy PLL LOT. Nie dość że brak nowym prezesom doświadczenia i kompetencji to jeszcze niedawni prezesi ( nie wszyscy) otrzymają wysokie odprawy (PKN ORLEN ok. 1,500,000 PLN) No i oczywiście lekceważąca wypowiedz premiera że trzeba było tak zrobić. Nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Tak trzymac........ 19.01.07, 07:56 PiSowi brak kompetencji i dzieki temu braku, kraj zaczyna sie prawdziwie rozwijac. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Tak trzymac.......i tak bedzie. 19.01.07, 08:00 Powiem cos wiecej.Przez minimum 7 lat u wladzy bedzie PiS.Wielu z Was sie zestarzeje lub zejdzie z tego swiata.Ale zmiany pozostana.Polska juz nigdy nie bedzie taka jak kiedys byla. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Re: Tak trzymac.......i tak bedzie. 19.01.07, 08:10 A jak nowa koniunktura nadejdzie, bedzie pielegnowac "nowe" tradycje. Kaczory pozbawi sie renty i wywali kopniakiem na morde na bruk. A innych za kolaboracje z organizacja przestepcza za jaka uzna sie pis, do lochu. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Tak trzymac.......i tak bedzie. 19.01.07, 08:12 Teksty dla czubkow.Narazie rozliczenia dla 17 lat zlodziejstwa.Nie badz zdziwiony.To dopiero maly krok.Troche wiekszy zdepcze te robactwo. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu To nie moja wina że jestes niewypałem 19.01.07, 08:41 Rozumiem ze nie udało sie Tobie nic w zyciu osiagnąć. Ale Twoje frustracje nas nie intertesują. Może tak do psychiatry? Odpowiedz Link Zgłoś
konstantyn4 Presentation 1 - ponad milion ludzi wyjechało 19.01.07, 08:31 z Polski za rządów pisdzielców. Zostają same mohery, które nie rozumieja świata i na nich opierają swoja władzę kartofle. Odpowiedz Link Zgłoś
macherfaker Re: Tak trzymac........ 19.01.07, 12:00 presentation1 napisał: > PiSowi brak kompetencji i dzieki temu braku, kraj zaczyna sie prawdziwie > rozwijac. Moim zdaniem rozwija się normalnie od 17 lat. Do tej pory apartczycy z PIS (bliższe prawdy - PIC)., bawią się w ściganie UB układu, szpicli z okresu PRL i dobrze bo zostawili w spokoju gospodarkę. Gorzej że ta zabawa może się im znudzić i będą chcieli coś "poprawić" w gosodarce. I przed tym właśnie trzeba bronić. Odpowiedz Link Zgłoś
jankos71 Re: Tak trzymac........ 20.01.07, 08:41 macherfaker napisał: > Moim zdaniem rozwija się normalnie od 17 lat. Twoim zdaniem afery tzw. "baronów" SLD i konszachty byłej WSI z mafią to było normalne? Gigantyczna korupcja jest normalna? Bezkarność oprawców i brak zadośćuczynienia dla ich ofiar to normalne? Jeśli brałeś wtym udział to pewnie tak... Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: Tak trzymac........ 19.01.07, 09:20 > Oczyscic panstwo z postkomuchow.Juz tylko sie szarpia ale jak kazdy trup nic zr > obic nie moga.A ze Wyborcza i inne Trybuny ludu jecza?Nie zwracac uwagi,tak jak > na posty oszolomow z lewicy i PO.W ramach demokracji nawet zwierzeta moga posz > czekac.................... Nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, ze za 3 lata będzie się oczyszczać państwo z pisiorów. Ciesz się też, że Wyborcza nie oczyszcza swojego forum. Dzięki temu możesz się wyżyć co rano i nie musisz dręczyć żony. Miłego prania swoich kompleksów! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Tak trzymac........ 19.01.07, 09:28 presentation1 napisał: > Oczyscic panstwo z postkomuchow.Juz tylko sie szarpia ale jak kazdy trup nic zr > obic nie moga.A ze Wyborcza i inne Trybuny ludu jecza?Nie zwracac uwagi,tak jak > na posty oszolomow z lewicy i PO.W ramach demokracji nawet zwierzeta moga posz > czekac.................... ...jak, nie przymierzając, presentation1. Odpowiedz Link Zgłoś
ggronik Bliski znajomy prezydenta może zostać prezesem LO 19.01.07, 07:34 Masz rację. Nie chcę, żebysmy wszyscy finansowali straty lotu. Jeśli nie potrafią zachowywać się biznesowo, to powinni stamtąd wylecieć. No ale u nas w Polsce spółki z udziałem państwa muszą dbać o jedna kastę - ludzi poslusznych rządzącym ?????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
galba A to by się Premier zdziwił... 19.01.07, 07:36 > Pół roku temu poparł pomysł Jarosława Kaczyńskiego, by odwołać prezesa TVP > Bronisława Wildsteina Ciekawe czy Premier słyszał o "swoim" pomyśle? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: A to by się Premier zdziwił... 19.01.07, 07:39 Z tego co wiem to LPR i Samoobrona chciala go wymienic a nie PiS.Ale Gazetka wie swoje wirtualne cuda. Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: A to by się Premier zdziwił... 19.01.07, 09:49 presentation1 napisał: > Z tego co wiem to LPR i Samoobrona chciala go wymienic a nie PiS.Ale Gazetka wi > e swoje wirtualne cuda. To jest właśnie manipulacja w stylu PIS, jeden forumowicz coś napisał, ale presentation1 już to zdanie całej gazetki.Zgodnie z Twoim rozumowaniem, przez napisanie posta, Gazeta Wyborcza jest największym lizusem i pochlebcą PISU :))) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Bliski znajomy prezydenta może zostać prezese 19.01.07, 07:38 Katschorenhaus w szczytowym stadium rozkwitu. Niedługo co rano bedziemy bić pokłony w stronę, no właśnie, którego pałacu? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Tusk na prezydenta-dla równowagi,powtorzyc wy 19.01.07, 07:40 A Erika Steinbach na Premiera.W komplecie przyjemniej. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Tusk na prezydenta-dla równowagi,powtorzyc... 19.01.07, 09:47 ...wybory. Nie da się, Konstytucja nie zezwala. A szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
goglle Czy konstytucja przewiduje kare śmierci? 19.01.07, 07:40 Chodzi mi o kare za zdrade narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Bliski znajomy prezydenta może zostać prezesem LO 19.01.07, 07:42 PiS i jego giermkowie jeszcze bokiem wyjda Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Bliski znajomy prezydenta może zostać prezese 19.01.07, 07:43 Narazie kraj sie rozwija.Bokiem to wychodza postkomunie ich machlojki. Odpowiedz Link Zgłoś
topewnieja Re: Bliski znajomy prezydenta może zostać prezese 19.01.07, 08:01 rozwija sie i to dobrze ale twoja choroba psychiczna :D Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Bliski znajomy prezydenta może zostać prezese 19.01.07, 08:10 Teksty w Wyborczej,wasze posty to pusty smiech na sali.Jestescie przezytkiem minionej historii.W dodatku przegranym. Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Jedynym kryterium awansu jest znajomość z K. 19.01.07, 08:43 i całkowity brak kompetencji. jest to najlepsza gwarancja, że delikwent nie bedzie samodzielny. I te posadki dla zasłuzonych funkcjonariuszy partyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: Bliski znajomy prezydenta może zostać prezese 19.01.07, 10:02 > Teksty w Wyborczej,wasze posty to pusty smiech na sali.Jestescie przezytkiem > minionej historii.W dodatku przegranym. Śmiejemy się my, z Was biednych nieudaczników, co rano błądzacych i prowokujacych na forum, aby poczuć się silniej i lepiej. Jesteście tacy żałośni, że w sumie niewiadomo czy z wami dyskutować, czy nad wami zapłakać. Ja nie jestem przeżytkiem, myślę o przyszłości swojej i mojego kraju, tak jak wilel soób na tym forum, po prostu wiem , że białe jest białe. Mi tego nie trzeba wmawiać, JA TO WIEM! Wiesz dlaczego PIS nie pociagnie długo? Bo młodzi mają gdzieś lustracje, bo brzydzą się fałszem i manipulacją PISu, bo nie chcą chamstwa SO i LPR. Bo baronowie SLD przestali być straszni wobec głupoty i chamstwa obecnej koalcji.I tym razem młodzi będą mieli motywację, aby pójść na wybory. A wyborcy koalicji się zmiejszają- starzy umierają, młodzi się edukują, zostanie jescze trochę babć, kilka tysiecy rolników pozbawionych bohatera Leppera, i trochę nieudaczników, którzy nie potrafili sobie poradzic z transformacją. I nawet katolicy się od PIS odsuną, bo już zaczynają rozumieć, że to klepanie pacierza na Jasnej Górze to był chwyt marketingowy. Bo PIS chce juz nawet rządzić Kościołem, ale tutaj niech lepiej nie próbuje, wielu było takich co próbowało i marnie skończyli. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Bliski znajomy prezydenta może zostać prezese 19.01.07, 11:26 Wszystko cacy, ale przez trzy lata rządów PiSdecji Polska cofnie się o lat trzydzieści. Ostateczną klęskę tej śmieszno-strasznej formacji świętować będziemy na zrytym lejami pobojowisku, a czyszczenie kaczego łajna zajmie sporo czasu i energii. Chociaż cieszę się na myśl o sprawiedliwości, która w końcu zostanie kurduplim rozbójnikom wymierzona, to jest to radość pośród smutku, przytłumiona obrazem syfu i rozpanoszonego TKM, jaki za sprawą tych nieudacznych naploenków przygniata teraz Rzeczpospolitą. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Bliski znajomy prezydenta może zostać prezese 19.01.07, 08:15 PiS bokiem wyjdzie Postkomunie. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Bliski znajomy prezydenta może zostać prezese 19.01.07, 09:49 alex-alexander napisał: > PiS i jego giermkowie jeszcze bokiem wyjda Polakom. Nie widzisz, że już wychodzą? Odpowiedz Link Zgłoś
qc Przyzwoity ten "prezydent" 19.01.07, 07:43 mogl mianowac szwagra, stryjenke cioteczna albo tesciowa. A on ma jednak swoje standarty przyzwoitosci i zalatwi robote kolesiowi. Tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
me2free Brawo dla prezydenta, po takich numerach jak ten 19.01.07, 07:44 ma pan miejsce w panteonie polskich bohaterow o ktorych wyspianski napisal, cos w tym stylu: miales.... Cieszy mnie ich przyjemnosc z chapania, istny IV swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Jeszcze ciagle 3. 19.01.07, 07:49 Do czasu az nie wydziela w Warszawie specjalnych pasow dla szybkiego przmieszczania sie limuzyn ich wysokosci Kartofli, tak dlugo 4 nie nadejdzie. Ale 4rp tez dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
olias Bliski znajomy prezydenta może zostać prezesem LO 19.01.07, 07:45 dla LOTu każda zmiana może być tylko zmianą na lepsze. Ale LOT już chyba skończył się. Sprzedał własne samoloty i teraz je wynajmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 republika kolesi... 19.01.07, 08:10 a rozszyfrowując skrót to wychodzi jak nic: IV republika popaprańców... Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda oj bedzie sie dzialo jak kaczory pojda na smietnik 19.01.07, 08:17 - za nimi cala kacza mafia, wszystkie przydupasy jak pingwinek, skrzypek, nowy orlenek itd, itp. Czasami sobie mysle, co zrobia kaczorki jak ich wiatr historii wywieje na smietnik..........Slyszalem, ze mysla o operacji plastycznej, ale tych kurdupli kazdy rozpozna. Jedno jest pewne - juz nigdy w zyciu nie wyjda samodzielnie na spacer. Prezio to jeszcze z urzedu bedzie mial jakas ochrone, ale ten od kota nieraz dostanie w kaczy kuper. Odpowiedz Link Zgłoś
konstantyn4 Ile ludzi może osobiście znać Lech Kaczyński? 19.01.07, 08:26 i czy tych samych zna brat jego Jarosław? Zasób kadrowy IV RP - znajomi (czytaj: zaufani) kartofli. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Takiego rozkwitu kolesiostwa jeszcze nie bylo 19.01.07, 08:30 Teraz, zeby dostac stanowisko nie trzeba miec kompetencji. Wystarczy byc znajomym prezydenta... Odpowiedz Link Zgłoś
hellex Re: Takiego rozkwitu kolesiostwa jeszcze nie bylo 19.01.07, 08:33 LOT-owi to potrzebny dobry program naprawczy, a nie koleś prezydenta na prezesa. Jeśli tak tam się będzie kształtować politykę naprawczą to kolega długo nie poprezesuje a firma padnie na pysk do końca roku... jej kondycja jest tragiczna - chyba wtedy już nie zwalą winy na układ? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Takiego rozkwitu kolesiostwa jeszcze nie bylo 19.01.07, 08:34 Kondycja Lotu jest tragiczna.Wiec wiesz dlaczego wymienia sie Prezesa? Odpowiedz Link Zgłoś
milet_z_sedesu Wymienia na ignoranta 19.01.07, 08:44 jedynym wyjściem jest prywatyzacja Odpowiedz Link Zgłoś
hellex Re: Takiego rozkwitu kolesiostwa jeszcze nie bylo 19.01.07, 08:53 Powinieneś jesze zapytać po raz który w ciągu 12 miesięcy... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Takiego rozkwitu kolesiostwa jeszcze nie bylo 19.01.07, 09:59 presentation1 napisał: > Kondycja Lotu jest tragiczna.Wiec wiesz dlaczego wymienia sie Prezesa? Wiem: żeby się zdążył "ochapać" na gruzach... Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Jesteś naiwny. 19.01.07, 09:57 hellex napisał: > LOT-owi to potrzebny dobry program naprawczy, a nie koleś prezydenta na > prezesa. Jeśli tak tam się będzie kształtować politykę naprawczą to kolega > długo nie poprezesuje a firma padnie na pysk do końca roku... jej kondycja jest > tragiczna - chyba wtedy już nie zwalą winy na układ? Oczywiście, że winien będzie układ. A - co najmniej - Platforma. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Takiego rozkwitu kolesiostwa jeszcze nie bylo 19.01.07, 08:33 Masz wiec pecha.Znajdziesz tylko robote jako babcia klozetowa.A to i tak wiele. Odpowiedz Link Zgłoś
konstantyn4 Pod rządami pisu Polska będzie jak W-wa kaczora 19.01.07, 08:38 Zastój inwestycji miejskich, brak chęci i umiejętności rozwiązywania codziennych problemów mieszkańców. Pensyjki za to znakomite umieją brać. Odpowiedz Link Zgłoś
c.bolek Re: Takiego rozkwitu kolesiostwa jeszcze nie bylo 19.01.07, 09:21 Wszędzie Cie pełno ... :-) Zacytuje moją odpowiedź i wcześniejszego, bardziej zagnieżdżonego wątku, bo nie każdy do niej dotrze a to co piszesz tu potwierdza tylko moje obserwacje ... Biedaku ... Jaki Ty jesteś zacietrzewiony i/lub naiwny ... :-) Niestety, ale przypominasz mi młodych, bezkompromisowych budowniczych socjalizmu ze starych filmów. Ślepo zapatrzony w swojego przywódcę ... Pozostaje również i taka możliwość, że jesteś beneficjentem tego układu - nie wiem i nie przypuszczam, ale jest to również możliwe. Myślę, że jesteś naiwnym ideowcem. I zapewne jak wielu zatwardziałych komunistów z przekonania, nie zobaczysz swojego błędu nigdy, a każdy ujawniony (i oczywisty dla innych) przekręt i chamstwo swojego Umiłowanego Przywódcy będziesz tłumaczył jako "zemsta układu" i "atak polityczny"... Stosujesz segregację - PiSiak = dobry człowiek, każdy inny = komuch, złodziej, strażnik starych układów. Nawet nie widzisz (co jest oczywiste gołym okiem, ale twoje oko jest zamglone ideami), że Kaczory budują własny UKŁAD ... :-) Jak widać historia kołem się toczy - ta stara prawda nie traci na aktualności. Zmieniają się czasy, idee w imieniu których warto opluwać i segregować innych - ale ludzie niestety nie ... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
neoart Re: Takiego rozkwitu kolesiostwa jeszcze nie bylo 19.01.07, 10:58 presentation1 napisał: > Masz wiec pecha.Znajdziesz tylko robote jako babcia klozetowa.A to i tak wiele CAYTUJę TWOJEGO IDOLA: " S P I E P R Z A J D Z I A D U "!! :) NO TO CHYBA WYSTARCZY CYTATóW. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Bliski znajomy prezydenta może zostać prezesem LO 19.01.07, 08:35 Kaczyńscy przed wyborami wyraźnie powiedzieli że skończy sie kolesiostwo i stanowiska będą obsadzane wg. wiedzy, kompetencji i umiejętności - skoro premier i prezydent to Kaczyńscy, wicepremier Lepper to nie można pozwolić aby w LOT, PKO BP, NBP został ktoś kto się na te stanowiska nadaje, nie pasowałby do reszty. Odpowiedz Link Zgłoś
johny74 Re: Bliski znajomy prezydenta może zostać prezese 19.01.07, 08:42 Ku..a mać codziennie to samo , info że znowu jakiś koleś (cymbał) obejmuje ważne stanowisko. Kiedy sie to skończy ? Czy ktoś sie orintuje ile zostało jeszcze intratnych stanowisk ? Ciekawe kiedy społeczeństwo powie dość i wyjdzie na ulice , bo chyba do tego to zmierza . Odpowiedz Link Zgłoś
antymoher5 Bliski znajomy prezydenta może zostać prezesem LO 19.01.07, 08:38 Kolejny koleś.Polityka TKM .Kaczory przebiły AWS.Moim zdaniem to są śmiecie.Dno! Odpowiedz Link Zgłoś
dobirek Re: Bliski znajomy prezydenta może zostać prezese 19.01.07, 08:48 Jesli, ta informacja sie potwierdzi, to uwazam, ze doszlismy do sciany! Pewnie czyta to ktos, kto zajmuje sie prasowkami dla blizniakow! Prosze o przekazanie im tej informacji: "Ludzie, dajecie wyjatkowy przyklad pazernosci, malostkowosci i braku umiaru! W swoich dzialaniach politycznych zdecydowanie przekroczyliscie granice przyzwoitosci i dobrego smaku! Mimo tego, ze notowania PiS-u sa na mniej wiecej stalym poziomie, to pomyslcie o tym, ze Wasze deklaracje o odnowie moralnej w kraju sa po prostu pustym haslem! Takie dzialania powoduja, ze wiekszosc mlodych ludzi, ktorzy winni byc aktywni odwracja sie od spraw Polski! W polityke zas angazuja sie przede wszystkim oportunisci i miernoty. To zle rokuje! Polska na to nie zasluguje! Obudzcie sie!" Brak polskich znakow diakrytycznych wynika z mozliwosci mojego komputera i dlatego ten tekst tak wyglada. Ale musialem to napisac, bo uwazam, ze trzeba zaczac krzyczec - ZLE SIE BAWICIE PANOWIE! Odpowiedz Link Zgłoś
franx To LOT juz nie odleci... 19.01.07, 08:50 ........raczej bedzie pikowal.... Szkoda starej, polskiej marki..... Odpowiedz Link Zgłoś
yamaneko Re: Bliski znajomy prezydenta może zostać prezese 19.01.07, 08:52 i to oni najwięcej się burzyli o kolesiostwo ! to już prawie jak komuna! faszyzm, komunizm, kaczyzm, (co następne?!) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Bliski znajomy prezydenta może zostać prezese 19.01.07, 10:04 yamaneko napisał: > i to oni najwięcej się burzyli o kolesiostwo ! > to już prawie jak komuna! > > faszyzm, komunizm, kaczyzm, (co następne?!) DEKACZYZACJA Odpowiedz Link Zgłoś
neoleo trzeba będzie rozliczyć Kaczyńskich!! za SLD nie 19.01.07, 08:54 było takiego bezczelnego kolesiostwa. niech się ta IVRP w końcu skończy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
flyb52 Bliski znajomy prezydenta może zostać prezesem LO 19.01.07, 08:55 "Ziemie Odzyskane" blizniakow: kasa dla kumpli i wazeliniarzy. Panstwo to my a reszta to "spieprzac dziady". Miejmy tylko nadzieje, ze kiedy te nieuki doprowadza firmy i panstwo do kolapsu, braciszki powedruja do pudla. A ktoregos pieknego dnia zbankrutujemy przez kretynow. Pewne jak w banku szwajcarskim. Odpowiedz Link Zgłoś
premier_hiacynt_wielki Tylko wpierw panstwo czyli my za to zaplacimy 19.01.07, 09:17 akurat wyborcy PISSdu nic nie zaplaca bo: -albo nie pracuja -albo pracuja na panstowym wiec i tak im rybka To taka kara dla tych co mysla inaczej niz bracia K. byly prezydent i byly premier Odpowiedz Link Zgłoś