jjjupiter MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:16 No ta sie zaczyna-panstwo muzulmanskie-ciekawe jak sie bedzie nazywac Iran -aha to juz zajete Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 A nawet jeśli, to co z tego? 20.01.07, 10:16 U nas ludzi jak mężczyzna decyduje się na dzielenie życia z kobietą z dzieckiem (dziećmi) to ich nie zagryza, jak to się dzieje u niektórych zwierząt. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: Chcesz się ożenić! Dziecko już masz ! 20.01.07, 10:18 Właściwie dyskwalifikują ciebie już zamieszczane powyżej antysemickie insynuacje oraz jak sądzę twoim zdaniem obraźliwe odpowiedzi nie odnoszące się w ogóle do treści komentowanych postów. Ale oprócz tego wypisujesz także bzdury pod względem merytorycznym. Co do wpływu edukacji seksualnej w szkołach utrzymujesz że przyczyniła się wszędzie do wzrostu ciąż wsród nastolatek. Tymczasem: en.wikipedia.org/wiki/Teenage_pregnancy Utrzymujesz też że LPR ma 10% poparcia w sondażach. Tymczasem: wirtualnemedia.pl/document,,2068773,PiS_odrobilo_straty.html wirtualnemedia.pl/document,,2063300,Poparcie_dla_PO_rosnie_a_dla_PiS_spada.html serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3863429.html i nawet najbardziej przychylny dla obecnie rządzących sondaż zadaje kłam twoim słowom: wirtualnemedia.pl/document,,2064806,Sondaz_prowadzi_PiS_SLD_poza_Sejmem.html Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: Chcesz się ożenić! Dziecko już masz ! 20.01.07, 10:45 Jeszcze ci zostały etykietki: faszysta i rasista. Używaj sobie do woli. To jest twoje forumGW. Odpowiedz Link Zgłoś
dr_avalanche Re: Chcesz się ożenić! Dziecko już masz ! 20.01.07, 11:13 Ależ przecież ja cię nigdzie nie obraziłem. Podałem tylko fakty i wykazałem że jesteś ignorantem wypowiadającym się o rzeczach, o których nie masz pojęcia. Nic więcej. I najwyraźniej miałem rację bo jak widzę nie potrafisz podać żadnych merytorycznych kontrargumentów. Jak to mawiają hiphopowcy: "sam się zdisowałeś" :) PS. Jakoś strasznie dużo tu twoich wpisów więc to najwyraźniej też twoje forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Chcesz się ożenić! Dziecko już masz ! 20.01.07, 11:23 > Jak to mawiają hiphopowcy: "sam się zdisowałeś" :) bo to fejk i kseroboj :) Odpowiedz Link Zgłoś
rmironko Re: Chcesz się ożenić! Dziecko już masz ! 20.01.07, 12:19 PRZECIEZ ON JEST Z PISUARU ALBO WESZPOLAKóW, TAM UCZą POSłUGIWANIA SIE TAKIM JęZYKIEM, TYLKO MY WYKSZTAłCIUCHY POTRAFIMY NAWIAZAć DIALOG I UZYWAć ODPOWIEDNICH ARGUMENTóW, CZEGO TAM NIE UCZą. Odpowiedz Link Zgłoś
tadziass Re: Chcesz się ożenić! Dziecko już masz ! 20.01.07, 11:28 12345ja napisał: > Jeszcze ci zostały etykietki: faszysta i rasista. > Używaj sobie do woli. To jest twoje forumGW. głupek wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
utniak11 pie..nie kotka za pomocą mlotka! 20.01.07, 10:18 moze tym sie też będziecia zajmowac? Odpowiedz Link Zgłoś
rudy_rudolf czystość i cnota??średniowiecze? 20.01.07, 10:23 te minitserstwo mentalnie zostalo chyba w średnioiwieczu-moze zamiast wyswiechtanych frazesow wzieloby sie za propagowanie antykoncepcji i odpowiedzialnosci.eh. prezenty walentynkowe Odpowiedz Link Zgłoś
zajc956 MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:23 na całym świecie, wśród młodych ludzi promuje się antykoncepcję, a w Polsce uczy się młodych kobiet "życia w czystości". Dlaczego politycy w dzisiejszych czasach mówią tak jak katechetki na lekcjach religi? Życie w czystości, dziewictwo jest cnotą itd. Mam zaledwie 20 lat, i z tego co pamiętam, gdy miałem 17, znałem tylko jedną moją rówieśnicę, króra jeszcze była dziewicą. LPR myśli, że jak nauczyciele zaczną prawić na swoich lekcjach kazania, rodem z kościoła, młodym ludziom przejdzie ochota na seks :) Panowie polityce NIE TEDY DROGA! kiedys mężczyzna szukał dziewicy z która będzie mógł się ożenić, ja wiem że założę rodzinę dopiero gdy skończę studia, najprawdopodobniej moją przyszłą żoną będzie kobieta mniej więcej w moim wieku, i nie będę wymagał, aby 20 paro letnia kobieta była dziewicą w noc poślubną ! to paranoja. Wiek w którym wkracza się w życia płciowe zastraszająco zmniejsza się, to prawda, ale rozwiązanie proponowane przez Miniserstwo Edukacji jest złe. Należy promować antykoncepcję a nie wstrzemięźliwość seksualną. Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski akurat te niewierne? 20.01.07, 10:24 Co za bezczelne a dziwaczne supozycje - że akurat te uczennice są niewierne albo nieczyste. A może to ich faceci bywają niewierni częsciej? A w ogóle co to obchodzi ministra? Odpowiedz Link Zgłoś
patman Ile jeszcze dni kretyni będą nami rządzić? 20.01.07, 10:26 Czy ktoś zna stronkę, gdzie prowadzi się odliczanie dni do końca kadencji tego burdelu? Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Każda uczennica dziewicą teraz i zawsze!! 20.01.07, 10:32 Jakie to umartwianie w dziewictwie jest piękne!! No i oczywiście we wszystkich żeńskich szkołach obowiązkowy mundurek typu habit. Ludu Polan powstań z kolan. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 Każda uczennica dziewicą Maryja teraz i na zawsze 20.01.07, 12:08 formozus1 napisał: > Jakie to umartwianie w dziewictwie jest piękne!! > No i oczywiście we wszystkich żeńskich szkołach obowiązkowy mundurek typu habit koniecznie z przykryciem glowy, zeby te dinozaury nie mialy mozliwosci sie podniecic jakas czescia zenskiego ciala. > Ludu Polan powstań z kolan. > Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Dziecko będzie wynikiem niepokalanego poczęcia 20.01.07, 12:24 A ojcem święty Antoni Gołębica. czarek62 napisał: > formozus1 napisał: > > > Jakie to umartwianie w dziewictwie jest piękne!! > > No i oczywiście we wszystkich żeńskich szkołach obowiązkowy mundurek typu > > habit > > koniecznie z przykryciem glowy, zeby te dinozaury nie mialy mozliwosci sie > podniecic jakas czescia zenskiego ciala. > > > Ludu Polan powstań z kolan. > > Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
srpnov I zaś radiomaryjne pie..nie... 20.01.07, 10:33 zamiast przestrzeżenia przed pedofilią... Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov Nauczmy Romana myślenia i tolerancji… 20.01.07, 12:02 Dlaczego on zakłada, że uczennice w ciąży były niewierne? Każdy sądzi podług siebie… __________ Ogród Jane Austen - łagodniejszy, kobiecy świat. iKatalog.org - katalog stron. Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 [...] 20.01.07, 16:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:33 koltunski blaznie naucz je stosowania srodkow antykoncepcyjnych.wychowanie seksualne w szkole powinno byc kategorycznie obowiazujace. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:35 ccudownie to brzmi. Przed 'nauczaniem' czystości, nie zapomnijcie: 1. wyczyścić buty, 2. umyć się starannie, 3. ~panokcie, 4. wyczyścić zęby, bo wam cuchnie z jamy Będziecie wyglądali jak młodzieńcy z HJ. no może nie wszyscy. ---- viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL Odpowiedz Link Zgłoś
ladette mozna sie poskladac ze smiechu... 20.01.07, 10:41 W tym kraju juz mnie nic nie zdziwi. Ciekawe jak oni chca uczyc wiernosci i czystosci? Na swoim przykladzie? mozna peknac ze smiechu. A swoja droga to haslo i tak jest dyskryminujace. Bo co, facetow w tym kraju nie trzeba uczyc wiernosci i czystosci bo maja przyzwolenie na wszystko. Zygac sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
czarek62 wg tych katotalibanow kobieta jest nieczysta 20.01.07, 12:05 juz z "natury". To, ze facet sie na niej wyzyje, ze ja zaplodni, to i tak jest wina kobiety. Dlatego tez Lepper moze liczyc na ich wyrozumialosc - to nie jego wina, przeciez one sa nieczyste czyli z gruntu winne. Paranoja. Wierzylem, ze tego typu filozofie zyciowa znam juz tylko z historii. Odpowiedz Link Zgłoś
zaraki_kenpachi Re: wg tych katotalibanow kobieta jest nieczysta 20.01.07, 12:12 no to chyba jest jasne i nie podlega dyskusji, już przecież św.Tomasz z Akwinu - jeden z najwybitniejszych "filozofów" katolickich i "doktor kościoła" pisał, że "zarodek męski staje się człowiekiem po 40 dniach, żeński po 80. dziewczynki powstają z uszkodzonego nasienia, za przyczyną (uwaga) między innymi zimnych wiatrów północnych" <rotfl> nie muszę chyba dodawać, jaką pozycję ma nadal św.Tomasz w doktrynie katolickiej, jak również, że dziełami tego "filozofa" niejednokrotnie też zachwycał się sam Karol, który został papieżem... chyba wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:44 Dzięki Bogu nie mam dzieci w wieku szkolnym. Ale może wypowiedź ministra to znak, że wreszcie będzie w szkole wychowanie seksualne z prawdziwego zdarzenia, takie nauczane przez specjalistów a nie przez katechetkę lub pana od WF. Odpowiedz Link Zgłoś
asiara74 Re: MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:49 Nie licz na to. Szanowny pan minister wyraził się jasno: Dziewice aż do ślubu a nie edukacja seksualna. Biorac pod uwagę, że średnia wieku kiedy kobiety wychodzą za mąż to ok. 26-27 lat to faktycznie jedyne wyjście to pasy cnoty i kluczyk na szyi wszechpolaków i pisowców-strażników wszelakich cnót. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: Uczennice: nauczymy wierności i czystości 20.01.07, 10:58 ... i wykorzenimy chamstwo. Brać przykład z USA! Teraz tam wyrzuca się edukację seksualną ze szkół, pomieważ wyrządziła nienaprawialne szkody. Wśród uczennic w USA jesr teraz trendy być dziewicą. > Coś jakby na przekór nowicjatorom z Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
przew Re: Uczennice: nauczymy wierności i czystości 20.01.07, 11:11 Jak dla mnie, robienie czegokolwiek tylko dlatego, że coś jest trendy, jest dowodem miałkości intelektualnej. Takie chcesz mieć te swoje dziewice w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś
tezas O tak, sotatnio MEN czerpie pelna garscia z 20.01.07, 11:24 doswiadczen USA, oczywiscie tzw. Pasa biblijnego". (Polska to jedyny w miare rozwiniety kraj poza USA wlasnie gdzie wladze szkolne uwazaja ze do szkol powinien wejsc kreacjonizm, o zerowej wartosci z punktu widzenia nauki, zamiast naukowo uznanej ewolucji). --------------------------------- Jaroslaw Kaczyński, 2005: "W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój brat Lech wygra wybory prezydenckie." Odpowiedz Link Zgłoś
rmironko Re: Uczennice: nauczymy wierności i czystości 20.01.07, 12:25 weż sie wysterylizuj gościu Odpowiedz Link Zgłoś
rejestr1 USA w czołówce nastolatek - matek 20.01.07, 13:15 Polska jeszcze tak tragicznie nie wygląda jeśli chodzi o macieżyństwo u nastolatek. Raptem ponad 20 na 1000 zostaje matkami. W Europie UK prowadzi zdecydowanie z 31, natomiast wsrod krajów rozwinietych na świecie rekord mają akurat USA z 52 matkami na 1000 nastolatek. To tak a propos być trendy dziewicą. W Europie najniższy współczynnik macieżyństwa u nastolatek mają Szwajcaria, Holandia, Szwecja, Dania`, Francja (od 5,5 do 9 na 1000), akurat te państwa, gdzie edukacja seksualna u młodzieży najlepiej jest rozwinięta. Jeszcze parę pomysłów LPR-owskich i Polska poszybuje szybko w tej statystyce do USA, gdzie "Wśród uczennic w USA jesr teraz trendy być dziewicą". Odpowiedz Link Zgłoś
agnozen Re: MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 11:39 > Ale może wypowiedź ministra to znak, że wreszcie będzie w szkole wychowanie > seksualne z prawdziwego zdarzenia, takie nauczane przez specjalistów a nie prze > z > katechetkę lub pana od WF. Niestety sądząc po wypowiedzi pana pożalsięboże ministra, to znak, że w szkole wychowania seksualnego nie będzie tylko wychowanie katolickie czytaj seks=tabu, antykoncepcja=grzech... Odpowiedz Link Zgłoś
karolana MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:47 Wiecie, włos mi się zjeżył na głowie jak to przeczytałam, ale pomyślałam - a dlaczego oni mają się czaić z jakimikolwiek, choćby najbardziej debilnymi pomysłami, skoro LUDZIE NIE PROTESTUJĄ!!!!!! Co, popiszą sobie na forum, ponarzekają w 4 ścianach i szlus. Przecież oni od polskiego społeczeństwa dostają carte blanche na wszelkie działania! Kilka grup młodych ludzi wystąpiło przeciwko Giertychowi... a gdzie nauczyciele? gdzie rodzice? Co to, do cholery, stado baranów??!! Ludzie, przecież to ku..y nędzy to MY jesteśmy SPOŁECZEŃSTWEM!! To o NAS i NASZEJ codzienności i przyszłości te ścierwa decydują... Co jest grane??!! W latach 80-tych ludzie na ulicę wyszli, bo cukier podrożał, teraz robią z nas Afganistan, zmuszają młodzież do opuszczania Polski, a Polacy siedzą na dupach i pierdzą w fotele!! Polki, czy wy widzicie, co się dzieje? I krew was nie zalewa? Bo mnie zalała! Na razie jestem za granicą, nic zrobić nie mogę, ale wracam za pół roku... I wiem, że biernie nie będę się temu przyglądać. A wy?? Odpowiedz Link Zgłoś
tezas Pamietaj o tym przy ostatnich wyborach i nie 20.01.07, 11:26 zostan wtedy w domu. I pamietaj tez, dzieki KOMU lider partii o znikomym poparciu, za to skrajnych pogladach, zostal ministrem Edukacji Twoich dzieci. --------------------------------- Jaroslaw Kaczyński, 2005: "W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój brat Lech wygra wybory prezydenckie." Odpowiedz Link Zgłoś
tezas Re: Pamietaj o tym przy ostatnich wyborach i nie 20.01.07, 11:26 Przy "nastepnych" wyborach, oczywiscie. --------------------------------- Jaroslaw Kaczyński, 2005: "W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój brat Lech wygra wybory prezydenckie." Odpowiedz Link Zgłoś
karolana Re: Pamietaj o tym przy ostatnich wyborach i nie 20.01.07, 23:08 po pierwsze dzieci nie mam i się nie zanosi, po drugie nie zostałam w domu w czasie wyborów, głosowałam, a jakże i nie na PiS, nie na LPR i nie na Samoobronę... Odpowiedz Link Zgłoś
smerfula Re: MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 27.01.07, 00:34 wiem co czujesz :). tez jestem za granica..chce wrocic do polski..ale jak czytam co sie dzieje w tym cyrku na kolkach z pchlami aktorkami to zaczynam sie zastanawiac. mam wrazenie, ze im dalej od polski tym bardziej czlowieka krew zalewa... No ale co zrobic? pokrzyczec na ulicy to sobie mozna ale co z tego wyjdzie? nie sadze zeby cokolwiek. jak ja to mowie... caly ten rzad postawic pod sciana i kazdemu kulke miedzy oczy. (babcia mowi,ze mam faszystowskie zapedy).. bo inaczej sie nie da.. jak kolesia wyrzucisz drzwiami to zaraz przelezie spowrotem przez okno.. Odpowiedz Link Zgłoś
tredve94 MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:48 Bogu dziekuję, za 3 lata róznej maści szowiniści i ksenofoby o mentalności sredniowiecznego inkwizytora juz nie będą siedziły w MEN. Chcecie uczyc cnót, czystości- to odejdźcie z rzadu, przestańcie kupczyc stanowiskami, szastać publicznymi pieniedzmi, jednoczesnie opowiadając bajki dla ubogich. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Dobre kwalifikacje na żony - już wszystko umieją ! 20.01.07, 10:52 Nieprawdaż? A pamiętajże, że w Gazecie Wyborczej wszystko jest inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
rmironko Re: Dobre kwalifikacje na żony - już wszystko umi 20.01.07, 12:27 ku obopólnej przyjemności, ty rękodzielniku popaprany robiący to przy zdjęciach niewinnych uczennic Odpowiedz Link Zgłoś
przew Re: Kandydatka na twoją żonę jest już matką ! 20.01.07, 10:55 Naucz się czytać, to porozmawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: Kandydatka na twoją żonę jest już matką ! 20.01.07, 13:28 Co za radość w rodzinie! Masz i żonę i dziecko. Aneta k. to ideał propagowany w Gazecie Wyborczej. Poprawność polityczna GW wymaga, aby mając dziecko nie wiedzieć z kim. Odpowiedz Link Zgłoś
rejestr1 Re: Kandydatka na twoją żonę jest już matką ! 20.01.07, 13:41 Zdaje się, że Aneta K. to osoba z orientacji politycznej blizkich sojuszników PiS i LPR, o osobliwych nawykach seksualnych, a nie akurat GW. Odpowiedz Link Zgłoś
kika843 Re: Kandydatka na twoją żonę jest już matką ! 20.01.07, 22:13 12345ja napisał: > Co za radość w rodzinie! Masz i żonę i dziecko. > Aneta k. to ideał propagowany w Gazecie Wyborczej. > Poprawność polityczna GW wymaga, aby mając dziecko > nie wiedzieć z kim. Człowieku, czy ideologia koalicji pozbawiła Cię zdolności do logicznego i racjonalnego, samodzielnego myślenia? Nie potrafisz przestać wypisywać głupot? Co z tego, że kobieta ma dziecko. Nie każdy mężczyzna jest Tobą(na szczęście) i potrafi pokochać nieswoje dziecko. Dla niego nie stanowi ono żadnej przeszkody. Nie każdy jest takim katoliko-obłudnikiem, który mówi o miłości do dzieci, a potem odmawia tej miłości nieswoim dzieciom. Odpowiedz Link Zgłoś
nslaw MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:56 Dlaczego ten wybitny intelektualista ma tak mało do powiedzenia w najjaśniejszej. Ma tak wiele znaczących dokonań. Latem 2005 roku bronił kontrowersyjnej wystawy antyaborcyjnej prezentowanej na centralnej ulicy Łodzi. Kontrowersje wzbudziły jego wypowiedzi negujące prawdziwość teorii Darwina oraz dotyczące nauczania w szkołach kreacjonizmu. Był kandydatem LPR na prezydenta Łodzi w wyborach samorządowych. Zdobył 1,7 % poparcia- 3775 głosów, co dało mu 6 miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
turingam MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:56 Jak upubliczniono sprawę ankiet "ciążowych" Giertych coś mówił o programie pomocy dla tych uczennich. Czekam, panie ministrze...Choć pewnie się nie doczekam - na razie jedyny efekt to program wzmacniania "wiernoiści i czystości". Jakie to typowo elpeerowskie... A od Gierycha to domagam się albo obiecanego programu albo dymisji za jego brak... Ach, zapomniałem, ze dymisję złożyłby tylko człowiek honoru, gdyby nie mógł zrealizować swych obietnic... Szkoda, że honor u polityków to towar tak bardzo deficytowy... Odpowiedz Link Zgłoś
olus_stad Re: MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:57 To jakies sredniowiecze, a nie XXI wiek. Czy to sie kiedys skonczy?? Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Re: Dwa w jednym, ożenisz się z matką dziecka. 20.01.07, 10:59 Czyli nowoczesność z Gazety Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
tezas Co ty ciagle o tym ozenku z matka dziecka? 20.01.07, 11:29 Czy jak kobieta ma dziecko to jest gorsza od tej co nie ma? Zapewne jestes zwolennikiem prokreacji, wiec z twojego punktu widzenia powino byc odwrotnei - udowodnila juz przeciez ze moze i chce miec dzieci. --------------------------------- Jaroslaw Kaczyński, 2005: "W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój brat Lech wygra wybory prezydenckie." Odpowiedz Link Zgłoś
lehoo MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 11:02 To jak, będzie nakaz kąpieli po każdym WF ? Odpowiedz Link Zgłoś
dobry_wieczor Promujmy dalej kalendarzyk! 20.01.07, 11:04 Szkola ma byc placówką edukacyjną, a nie ideologiczną! Jeżeli nie chcą mieć tylu ciąż, to może wreszcie niech zdecydują się na promocję skutecznych środków antykoncepcyjnych, a nie wygwizdywanego przez wszystkich kalendarzyka. Odpowiedz Link Zgłoś