Dodaj do ulubionych

MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości

• jjjupiter MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:16
      No ta sie zaczyna-panstwo muzulmanskie-ciekawe jak sie bedzie nazywac Iran -aha
      to juz zajete
    • liber444 A nawet jeśli, to co z tego? 20.01.07, 10:16
      U nas ludzi jak mężczyzna decyduje się na dzielenie życia z kobietą z dzieckiem
      (dziećmi) to ich nie zagryza, jak to się dzieje u niektórych zwierząt.
    • dr_avalanche Re: Chcesz się ożenić! Dziecko już masz ! 20.01.07, 10:18
      Właściwie dyskwalifikują ciebie już zamieszczane powyżej antysemickie insynuacje
      oraz jak sądzę twoim zdaniem obraźliwe odpowiedzi nie odnoszące się w ogóle do
      treści komentowanych postów.

Ale oprócz tego wypisujesz także bzdury pod względem merytorycznym. Co do wpływu
      edukacji seksualnej w szkołach utrzymujesz że przyczyniła się wszędzie do
      wzrostu ciąż wsród nastolatek. Tymczasem:
      en.wikipedia.org/wiki/Teenage_pregnancy
      Utrzymujesz też że LPR ma 10% poparcia w sondażach. Tymczasem:
      wirtualnemedia.pl/document,,2068773,PiS_odrobilo_straty.html
      wirtualnemedia.pl/document,,2063300,Poparcie_dla_PO_rosnie_a_dla_PiS_spada.html
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34317,3863429.html
      i nawet najbardziej przychylny dla obecnie rządzących sondaż zadaje kłam twoim
      słowom:
      wirtualnemedia.pl/document,,2064806,Sondaz_prowadzi_PiS_SLD_poza_Sejmem.html
      • 12345ja Re: Chcesz się ożenić! Dziecko już masz ! 20.01.07, 10:45
        Jeszcze ci zostały etykietki: faszysta i rasista.
        Używaj sobie do woli. To jest twoje forumGW.
        • dr_avalanche Re: Chcesz się ożenić! Dziecko już masz ! 20.01.07, 11:13
          Ależ przecież ja cię nigdzie nie obraziłem. Podałem tylko fakty i wykazałem że
          jesteś ignorantem wypowiadającym się o rzeczach, o których nie masz pojęcia. Nic
          więcej. I najwyraźniej miałem rację bo jak widzę nie potrafisz podać żadnych
          merytorycznych kontrargumentów. Jak to mawiają hiphopowcy: "sam się zdisowałeś" :)

PS. Jakoś strasznie dużo tu twoich wpisów więc to najwyraźniej też twoje forum.

• ready4freddy Re: Chcesz się ożenić! Dziecko już masz ! 20.01.07, 11:23
            > Jak to mawiają hiphopowcy: "sam się zdisowałeś" :)

bo to fejk i kseroboj :)
          • rmironko Re: Chcesz się ożenić! Dziecko już masz ! 20.01.07, 12:19
            PRZECIEZ ON JEST Z PISUARU ALBO WESZPOLAKóW, TAM UCZą POSłUGIWANIA SIE TAKIM
            JęZYKIEM, TYLKO MY WYKSZTAłCIUCHY POTRAFIMY NAWIAZAć DIALOG I UZYWAć
            ODPOWIEDNICH ARGUMENTóW, CZEGO TAM NIE UCZą.
        • tadziass Re: Chcesz się ożenić! Dziecko już masz ! 20.01.07, 11:28
          12345ja napisał:

> Jeszcze ci zostały etykietki: faszysta i rasista.
          > Używaj sobie do woli. To jest twoje forumGW.

głupek wystarczy
    • utniak11 pie..nie kotka za pomocą mlotka! 20.01.07, 10:18
      moze tym sie też będziecia zajmowac?
      • warum3 Re: pie..nie kotka za pomocą mlotka! 20.01.07, 10:20
        Powinni.
    • rudy_rudolf czystość i cnota??średniowiecze? 20.01.07, 10:23
      te minitserstwo mentalnie zostalo chyba w średnioiwieczu-moze zamiast
      wyswiechtanych frazesow wzieloby sie za propagowanie antykoncepcji i
      odpowiedzialnosci.eh.

prezenty walentynkowe
    • zajc956 MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:23
      na całym świecie, wśród młodych ludzi promuje się antykoncepcję, a w Polsce uczy
      się młodych kobiet "życia w czystości".
      Dlaczego politycy w dzisiejszych czasach mówią tak jak katechetki na lekcjach
      religi? Życie w czystości, dziewictwo jest cnotą itd. Mam zaledwie 20 lat, i z
      tego co pamiętam, gdy miałem 17, znałem tylko jedną moją rówieśnicę, króra
      jeszcze była dziewicą. LPR myśli, że jak nauczyciele zaczną prawić na swoich
      lekcjach kazania, rodem z kościoła, młodym ludziom przejdzie ochota na seks :)
      Panowie polityce NIE TEDY DROGA! kiedys mężczyzna szukał dziewicy z która będzie
      mógł się ożenić, ja wiem że założę rodzinę dopiero gdy skończę studia,
      najprawdopodobniej moją przyszłą żoną będzie kobieta mniej więcej w moim wieku,
      i nie będę wymagał, aby 20 paro letnia kobieta była dziewicą w noc poślubną ! to
      paranoja.
      Wiek w którym wkracza się w życia płciowe zastraszająco zmniejsza się, to
      prawda, ale rozwiązanie proponowane przez Miniserstwo Edukacji jest złe. Należy
      promować antykoncepcję a nie wstrzemięźliwość seksualną.
    • laaazy_boy Re: a intelekt obcy tym z pisu i lpr 20.01.07, 10:24
    • r.maszkowski akurat te niewierne? 20.01.07, 10:24
      Co za bezczelne a dziwaczne supozycje - że akurat te uczennice są niewierne albo
      nieczyste. A może to ich faceci bywają niewierni częsciej? A w ogóle co to
      obchodzi ministra?
    • patman Ile jeszcze dni kretyni będą nami rządzić? 20.01.07, 10:26
      Czy ktoś zna stronkę, gdzie prowadzi się odliczanie dni do końca kadencji tego burdelu?
    • megasceptyk Ale brednie. Tego się nie da nawet komentować. 20.01.07, 10:30
      ...
    • formozus1 Każda uczennica dziewicą teraz i zawsze!! 20.01.07, 10:32
      Jakie to umartwianie w dziewictwie jest piękne!!
      No i oczywiście we wszystkich żeńskich szkołach obowiązkowy mundurek typu habit.

Ludu Polan powstań z kolan.
      Amen.
      • czarek62 Każda uczennica dziewicą Maryja teraz i na zawsze 20.01.07, 12:08
        formozus1 napisał:

> Jakie to umartwianie w dziewictwie jest piękne!!
        > No i oczywiście we wszystkich żeńskich szkołach obowiązkowy mundurek typu
        habit

koniecznie z przykryciem glowy, zeby te dinozaury nie mialy mozliwosci sie
        podniecic jakas czescia zenskiego ciala.

> Ludu Polan powstań z kolan.
        > Amen.
        • formozus1 Dziecko będzie wynikiem niepokalanego poczęcia 20.01.07, 12:24
          A ojcem święty Antoni Gołębica.
          czarek62 napisał:

> formozus1 napisał:
          >
          > > Jakie to umartwianie w dziewictwie jest piękne!!
          > > No i oczywiście we wszystkich żeńskich szkołach obowiązkowy mundurek typu
          >
          > habit
          >
          > koniecznie z przykryciem glowy, zeby te dinozaury nie mialy mozliwosci sie
          > podniecic jakas czescia zenskiego ciala.
          >
          > > Ludu Polan powstań z kolan.
          > > Amen.
    • srpnov I zaś radiomaryjne pie..nie... 20.01.07, 10:33
      zamiast przestrzeżenia przed pedofilią...
      • krasnov Nauczmy Romana myślenia i tolerancji… 20.01.07, 12:02
        Dlaczego on zakłada, że uczennice w ciąży były niewierne?
        Każdy sądzi podług siebie…
        • login.gazeta1 [...] 20.01.07, 16:21
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kazik.k MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:33
      koltunski blaznie naucz je stosowania srodkow antykoncepcyjnych.wychowanie
      seksualne w szkole powinno byc kategorycznie obowiazujace.
    • piskoala MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:35

ccudownie to brzmi. Przed 'nauczaniem' czystości,
      nie zapomnijcie:

1. wyczyścić buty,
      2. umyć się starannie,
      3. ~panokcie,
      4. wyczyścić zęby, bo wam cuchnie z jamy

Będziecie wyglądali jak młodzieńcy z HJ. no może nie wszyscy.

----
      viva la koala de la IV RP: PiS/SO/PRL
    • ladette mozna sie poskladac ze smiechu... 20.01.07, 10:41
      W tym kraju juz mnie nic nie zdziwi. Ciekawe jak oni chca uczyc wiernosci i
      czystosci? Na swoim przykladzie? mozna peknac ze smiechu. A swoja droga to
      haslo i tak jest dyskryminujace. Bo co, facetow w tym kraju nie trzeba uczyc
      wiernosci i czystosci bo maja przyzwolenie na wszystko. Zygac sie chce.
      • czarek62 wg tych katotalibanow kobieta jest nieczysta 20.01.07, 12:05
        juz z "natury". To, ze facet sie na niej wyzyje, ze ja zaplodni, to i tak jest
        wina kobiety. Dlatego tez Lepper moze liczyc na ich wyrozumialosc - to nie jego
        wina, przeciez one sa nieczyste czyli z gruntu winne. Paranoja. Wierzylem, ze
        tego typu filozofie zyciowa znam juz tylko z historii.
        • zaraki_kenpachi Re: wg tych katotalibanow kobieta jest nieczysta 20.01.07, 12:12
          no to chyba jest jasne i nie podlega dyskusji, już przecież św.Tomasz z Akwinu -
          jeden z najwybitniejszych "filozofów" katolickich i "doktor kościoła" pisał,
          że "zarodek męski staje się człowiekiem po 40 dniach, żeński po 80. dziewczynki
          powstają z uszkodzonego nasienia, za przyczyną (uwaga) między innymi zimnych
          wiatrów północnych" <rotfl>
          nie muszę chyba dodawać, jaką pozycję ma nadal św.Tomasz w doktrynie
          katolickiej, jak również, że dziełami tego "filozofa" niejednokrotnie też
          zachwycał się sam Karol, który został papieżem... chyba wszystko jasne
    • jorge.martinez Re: MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:44
      Dzięki Bogu nie mam dzieci w wieku szkolnym.

Ale może wypowiedź ministra to znak, że wreszcie będzie w szkole wychowanie
      seksualne z prawdziwego zdarzenia, takie nauczane przez specjalistów a nie przez
      katechetkę lub pana od WF.
      • asiara74 Re: MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:49
        Nie licz na to. Szanowny pan minister wyraził się jasno: Dziewice aż do ślubu a
        nie edukacja seksualna. Biorac pod uwagę, że średnia wieku kiedy kobiety
        wychodzą za mąż to ok. 26-27 lat to faktycznie jedyne wyjście to pasy cnoty i
        kluczyk na szyi wszechpolaków i pisowców-strażników wszelakich cnót.
        • 12345ja Re: Uczennice: nauczymy wierności i czystości 20.01.07, 10:58
          ... i wykorzenimy chamstwo.
          Brać przykład z USA! Teraz tam wyrzuca się edukację seksualną ze szkół,
          pomieważ wyrządziła nienaprawialne szkody.
          Wśród uczennic w USA jesr teraz trendy być dziewicą.
          >
          Coś jakby na przekór nowicjatorom z Gazety Wyborczej.
          • przew Re: Uczennice: nauczymy wierności i czystości 20.01.07, 11:11
            Jak dla mnie, robienie czegokolwiek tylko dlatego, że coś jest trendy, jest
            dowodem miałkości intelektualnej. Takie chcesz mieć te swoje dziewice w Polsce?
          • tezas O tak, sotatnio MEN czerpie pelna garscia z 20.01.07, 11:24

doswiadczen USA, oczywiscie tzw. Pasa biblijnego". (Polska to jedyny w miare
            rozwiniety kraj poza USA wlasnie gdzie wladze szkolne uwazaja ze do szkol
            powinien wejsc kreacjonizm, o zerowej wartosci z punktu widzenia nauki, zamiast
            naukowo uznanej ewolucji).
            ---------------------------------
            Jaroslaw Kaczyński, 2005: "W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój
            brat Lech wygra wybory prezydenckie."
          • rmironko Re: Uczennice: nauczymy wierności i czystości 20.01.07, 12:25
            weż sie wysterylizuj gościu
          • rejestr1 USA w czołówce nastolatek - matek 20.01.07, 13:15
            Polska jeszcze tak tragicznie nie wygląda jeśli chodzi o macieżyństwo u
            nastolatek. Raptem ponad 20 na 1000 zostaje matkami. W Europie UK prowadzi
            zdecydowanie z 31, natomiast wsrod krajów rozwinietych na świecie rekord mają
            akurat USA z 52 matkami na 1000 nastolatek. To tak a propos być trendy dziewicą.
            W Europie najniższy współczynnik macieżyństwa u nastolatek mają Szwajcaria,
            Holandia, Szwecja, Dania`, Francja (od 5,5 do 9 na 1000), akurat te państwa,
            gdzie edukacja seksualna u młodzieży najlepiej jest rozwinięta.
            Jeszcze parę pomysłów LPR-owskich i Polska poszybuje szybko w tej statystyce do
            USA, gdzie "Wśród uczennic w USA jesr teraz trendy być dziewicą".
      • agnozen Re: MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 11:39
        > Ale może wypowiedź ministra to znak, że wreszcie będzie w szkole wychowanie
        > seksualne z prawdziwego zdarzenia, takie nauczane przez specjalistów a nie prze
        > z
        > katechetkę lub pana od WF.

Niestety sądząc po wypowiedzi pana pożalsięboże ministra, to znak, że w szkole
        wychowania seksualnego nie będzie tylko wychowanie katolickie czytaj seks=tabu,
        antykoncepcja=grzech...
    • karolana MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:47
      Wiecie, włos mi się zjeżył na głowie jak to przeczytałam, ale pomyślałam - a
      dlaczego oni mają się czaić z jakimikolwiek, choćby najbardziej debilnymi
      pomysłami, skoro LUDZIE NIE PROTESTUJĄ!!!!!! Co, popiszą sobie na forum,
      ponarzekają w 4 ścianach i szlus. Przecież oni od polskiego społeczeństwa
      dostają carte blanche na wszelkie działania! Kilka grup młodych ludzi wystąpiło
      przeciwko Giertychowi... a gdzie nauczyciele? gdzie rodzice? Co to, do cholery,
      stado baranów??!! Ludzie, przecież to ku..y nędzy to MY jesteśmy
      SPOŁECZEŃSTWEM!! To o NAS i NASZEJ codzienności i przyszłości te ścierwa
      decydują... Co jest grane??!! W latach 80-tych ludzie na ulicę wyszli, bo cukier
      podrożał, teraz robią z nas Afganistan, zmuszają młodzież do opuszczania Polski,
      a Polacy siedzą na dupach i pierdzą w fotele!! Polki, czy wy widzicie, co się
      dzieje? I krew was nie zalewa? Bo mnie zalała! Na razie jestem za granicą, nic
      zrobić nie mogę, ale wracam za pół roku... I wiem, że biernie nie będę się temu
      przyglądać. A wy??
      • tezas Pamietaj o tym przy ostatnich wyborach i nie 20.01.07, 11:26

zostan wtedy w domu.

I pamietaj tez, dzieki KOMU lider partii o znikomym poparciu, za to skrajnych
        pogladach, zostal ministrem Edukacji Twoich dzieci.
        • tezas Re: Pamietaj o tym przy ostatnich wyborach i nie 20.01.07, 11:26

Przy "nastepnych" wyborach, oczywiscie.
        • karolana Re: Pamietaj o tym przy ostatnich wyborach i nie 20.01.07, 23:08
          po pierwsze dzieci nie mam i się nie zanosi, po drugie nie zostałam w domu w
          czasie wyborów, głosowałam, a jakże i nie na PiS, nie na LPR i nie na Samoobronę...
      • smerfula Re: MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 27.01.07, 00:34
        wiem co czujesz :). tez jestem za granica..chce wrocic do polski..ale jak
        czytam co sie dzieje w tym cyrku na kolkach z pchlami aktorkami to zaczynam sie
        zastanawiac. mam wrazenie, ze im dalej od polski tym bardziej czlowieka krew
        zalewa... No ale co zrobic? pokrzyczec na ulicy to sobie mozna ale co z tego
        wyjdzie? nie sadze zeby cokolwiek. jak ja to mowie... caly ten rzad postawic
        pod sciana i kazdemu kulke miedzy oczy. (babcia mowi,ze mam faszystowskie
        zapedy).. bo inaczej sie nie da.. jak kolesia wyrzucisz drzwiami to zaraz
        przelezie spowrotem przez okno..
    • tredve94 MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:48
      Bogu dziekuję, za 3 lata róznej maści szowiniści i ksenofoby o mentalności
      sredniowiecznego inkwizytora juz nie będą siedziły w MEN.
      Chcecie uczyc cnót, czystości- to odejdźcie z rzadu, przestańcie kupczyc
      stanowiskami, szastać publicznymi pieniedzmi, jednoczesnie opowiadając bajki dla
      ubogich.
      • 12345ja Dobre kwalifikacje na żony - już wszystko umieją ! 20.01.07, 10:52
        Nieprawdaż? A pamiętajże, że w Gazecie Wyborczej wszystko jest inaczej.
        • rmironko Re: Dobre kwalifikacje na żony - już wszystko umi 20.01.07, 12:27
          ku obopólnej przyjemności, ty rękodzielniku popaprany robiący to przy zdjęciach
          niewinnych uczennic
    • przew Re: Kandydatka na twoją żonę jest już matką ! 20.01.07, 10:55
      Naucz się czytać, to porozmawiamy
      • 12345ja Re: Kandydatka na twoją żonę jest już matką ! 20.01.07, 13:28
        Co za radość w rodzinie! Masz i żonę i dziecko.
        Aneta k. to ideał propagowany w Gazecie Wyborczej.
        Poprawność polityczna GW wymaga, aby mając dziecko
        nie wiedzieć z kim.
        • rejestr1 Re: Kandydatka na twoją żonę jest już matką ! 20.01.07, 13:41
          Zdaje się, że Aneta K. to osoba z orientacji politycznej blizkich sojuszników
          PiS i LPR, o osobliwych nawykach seksualnych, a nie akurat GW.
        • kika843 Re: Kandydatka na twoją żonę jest już matką ! 20.01.07, 22:13
          12345ja napisał:

> Co za radość w rodzinie! Masz i żonę i dziecko.
          > Aneta k. to ideał propagowany w Gazecie Wyborczej.
          > Poprawność polityczna GW wymaga, aby mając dziecko
          > nie wiedzieć z kim.
          Człowieku, czy ideologia koalicji pozbawiła Cię zdolności do logicznego i
          racjonalnego, samodzielnego myślenia? Nie potrafisz przestać wypisywać głupot?
          Co z tego, że kobieta ma dziecko. Nie każdy mężczyzna jest Tobą(na szczęście) i
          potrafi pokochać nieswoje dziecko. Dla niego nie stanowi ono żadnej przeszkody.
          Nie każdy jest takim katoliko-obłudnikiem, który mówi o miłości do dzieci, a
          potem odmawia tej miłości nieswoim dzieciom.
    • yeellow a uczyc bedzie Lyzwinski... 20.01.07, 10:55
    • nslaw MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:56
      Dlaczego ten wybitny intelektualista ma tak mało do powiedzenia w najjaśniejszej.
      Ma tak wiele znaczących dokonań.
      Latem 2005 roku bronił kontrowersyjnej wystawy antyaborcyjnej prezentowanej na
      centralnej ulicy Łodzi. Kontrowersje wzbudziły jego wypowiedzi negujące
      prawdziwość teorii Darwina oraz dotyczące nauczania w szkołach kreacjonizmu. Był
      kandydatem LPR na prezydenta Łodzi w wyborach samorządowych. Zdobył 1,7 %
      poparcia- 3775 głosów, co dało mu 6 miejsce.
    • turingam MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:56
      Jak upubliczniono sprawę ankiet "ciążowych" Giertych coś mówił o programie
      pomocy dla tych uczennich. Czekam, panie ministrze...Choć pewnie się nie
      doczekam - na razie jedyny efekt to program wzmacniania "wiernoiści i
      czystości". Jakie to typowo elpeerowskie... A od Gierycha to domagam się albo
      obiecanego programu albo dymisji za jego brak... Ach, zapomniałem, ze dymisję
      złożyłby tylko człowiek honoru, gdyby nie mógł zrealizować swych obietnic...
      Szkoda, że honor u polityków to towar tak bardzo deficytowy...
    • olus_stad Re: MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 10:57
      To jakies sredniowiecze, a nie XXI wiek. Czy to sie kiedys skonczy??
      • 12345ja Re: Dwa w jednym, ożenisz się z matką dziecka. 20.01.07, 10:59
        Czyli nowoczesność z Gazety Wyborczej.
        • tezas Co ty ciagle o tym ozenku z matka dziecka? 20.01.07, 11:29
          Czy jak kobieta ma dziecko to jest gorsza od tej co nie ma? Zapewne jestes
          zwolennikiem prokreacji, wiec z twojego punktu widzenia powino byc odwrotnei -
          udowodnila juz przeciez ze moze i chce miec dzieci.
    • lehoo MEN: Uczennice nauczmy wierności i czystości 20.01.07, 11:02
      To jak, będzie nakaz kąpieli po każdym WF ?
    • dobry_wieczor Promujmy dalej kalendarzyk! 20.01.07, 11:04
      Szkola ma byc placówką edukacyjną, a nie ideologiczną! Jeżeli nie chcą mieć
      tylu ciąż, to może wreszcie niech zdecydują się na promocję skutecznych środków
      antykoncepcyjnych, a nie wygwizdywanego przez wszystkich kalendarzyka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka