jeziora Pęczak -zapomoga 25.01.07, 14:20 Ja nie siedziałem,jestem bez grosza chcę zadzwonić do brata w USA.Proszę o doładowanie mojej komórki 668 088 725 wysoki sejmie lub drodzy koledzy. Bezrobotny Odpowiedz Link Zgłoś
tiktof KAS(Z)A PECZAK 25.01.07, 14:33 No tak jezeli Peczak potrzebuje wiecej kasy to niech znajdzie uczciwa prace. Tyle ze w jego przypadku to raczej nie mozliwe bo cale zycie gosc mieszal w partii i z wyjatkiem robienia walkow panstwowa kasa do niczego innego sie nie nadaje. Wstydu nie ma i juz. Odpowiedz Link Zgłoś
tewie60 Kasa dla Pęczaka - zdrowy jest - odebrać rentę ! 25.01.07, 14:40 A czy ktoś się zastanowił, dlaczego ta komunistyczna menda ma 1900 renty. Kto mu przyznał takie świadczenia i na podstawie jakich przepisów - skierować na ponowne badania i do weryfikacji. Uczciwie pracujący ludzie w wypadkach tracą ręce i nogi, nie mogą wrócić do normalnego życia i organ rentowy przyznaje 500-700 złociszy. Może by prokurator przy okazji sprawdził jak dochodzi do takich dysproporcji. Odpowiedz Link Zgłoś
janekzabrze smiechu warte 25.01.07, 14:56 Panie Peczak za 1,9 tysiecy zloty miesiecznie to wyzyje kazdy ale polityką zawsze malo.co mają powiedziec ludzie ktorzy mają renty czy emerytury po 300 zł?ja zarabiam miesiecznie 1.100 zl.i niestety od czasu do czasu jest ciezko zwiazac koniec z koncem ale musi wystarczyc.Panie Peczak za 1,9 tys zlotych to zylbym jak lord bo taka prawda jezdzicie luxusami macie luksusowe mieszkania. a to co czytam ze sie nie da wyzyc to jest poprostu smiechu warte.Mnie by bylo wstyd wogole takie cos powiedziec.A jezeli pan nie umie wyzyc to moze sie zamienimy pensjami ja dam swoją a pan swoją na miesiac czasy to co pan na to powie.Ale politykom jak juz pisalem wyzej zawsze malo.I prosze panie peczak tą swoją opiniom nie osmieszac polakow i narod polski bo nie jeden by sie cieszyl jak by mial 1/3 z tych pieniedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
libra19 biedaczek !!! 25.01.07, 17:49 może wobec takiej biedy ruszy Pan Panie Pęczak za pracą np do Londynu na zmywak albo gdzies do obozu pracy we Włoszech jakby londyński klimat Panu nie odpowiadal, jest wiele możliwosci pracy w Unii Odpowiedz Link Zgłoś