jorge.martinez O jaki piękny tabloid z tej GW 27.01.07, 10:59 Te inteligenckie tradycje, pierwszy myśliciel w III RP jako naczelny, wzór cnót wszelakich i budowniczy nowego i lepszego ładu, a tu na pierwszym miejscu o spermie Leppera trąbią. Odpowiedz Link Zgłoś
fiszek2 Wyborcza i tej jej ??????????? 27.01.07, 11:22 nie jest i kropka, po co wprowadzac niepewność opinię szanoni wybiórczy jesteście "wyprani" jestem moherem, jestem po podstawówce jestem oszołomem;))))czy jak mnie tam nazwiecie ale jestem świadaomy Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski.0 W imieniu wszystkich monachijskich:zbadac qrdupli! 27.01.07, 11:34 Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 możesz się wypowiadać tylko w imieniu UBowców 27.01.07, 11:50 silesius.monachijski.0 napisał coś głupiego Właścicielka znanej firmy turystycznej z Warszawy Anna R.-K. złożyła skargę w prokuraturze na natrętnego erotomana składającego jej sprośne propozycje. Prokuratura bada, czy chodzi o Adama Michnika, redaktora naczelnego "Gazety Wyborczej", bezwzględnie ścigającej seksaferzystów i molestujących. Odpowiedz Link Zgłoś
nataliazon W innych krajach by to nie przeszło 27.01.07, 11:53 Już sam fakt, że pan Lepper zamieszany jest w afery tego typu, co nie musi nawet oznaczać że faktycznie jest winnym, powinien go zobowiązywać do podania się do dymisji. Jego polityczna wiarygodność jest teraz niska jak nigdy wcześniej, już nawet rolnicza armia, która stała za nim zawsze murem powoli zaczyna się od niego odwracać. Człowiek taki jak on nie powinien mieć udziału w rządzeniu państwem... I po raz kolejny sprawdza się staropolskie przysłowie, które mówi, że "złego diabli nie biorą"... Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 W innych krajach by to nie przeszło - zgadzam się 27.01.07, 12:16 nataliazon napisała: > I po raz kolejny sprawdza się staropolskie przysłowie, które mówi, że "złego > diabli nie biorą"... Właścicielka znanej firmy turystycznej z Warszawy Anna R.-K. złożyła skargę w prokuraturze na natrętnego erotomana składającego jej sprośne propozycje. Prokuratura bada, czy chodzi o Adama Michnika, redaktora naczelnego "Gazety Wyborczej", bezwzględnie ścigającej seksaferzystów i molestujących. Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: W innych krajach by to nie przeszło - zgadzam 27.01.07, 14:24 a co zazdrosny jestes ze tobie nie wysylaja?ty nawet oblesnego sms-a nie otrzymasz bo jestes wstretny nie tylko fizycznie ale i duchowo Bóg stworzył człowieka, ponieważ rozczarował się małpą. Z dalszych eksperymentów zrezygnował. Odpowiedz Link Zgłoś
jollyroger3 ha ha ha.... 27.01.07, 12:36 Dobra była ta konf.prasowa....ha ha ha ha... Odpowiedz Link Zgłoś
pokojowa Re: ha ha ha.... 27.01.07, 13:39 Wczoraj w TV słyszałam, że Lepper badał się w Holandii, dziś GW podaje, że w Berlinie. Same ploty, nikt nie wie dokładnie. Poziom naszych mediów robi się coraz bardziej żałosny! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne ciekawy link>>>>>>>>>>> 27.01.07, 14:24 wiadomosci.onet.pl/1386949,2677,1,kioskart.html Odpowiedz Link Zgłoś
rokets_w Cwane Plemniki 27.01.07, 20:56 Jak wszystkim wiadomo, tak jak pani Anetka sama przyznaje,że pułk męższczyzn w nocy z nią rozkoszy doznaje. A te plemniczki bardzo sie scwaniły i w jeden plemnik się zjednoczyły. Teraz se róbcie DNA testy i tak nie wyjdzie jej żaden ojciec, bo trzeba by było wszystkich chłopów wziąść w kupę zebrac ich spermę i wymieszać jak zupę potem ją zbadać i wszem i wobec całego narodu ogłosić, ŻE OJCEM DZIECKA SĄ WSZYSTKIE CHŁOPY Każdy by płacił jej słoną dolę i po co pracowac i mieć niedolę. Super anetko wymysliłas scenariusz by życ w luksusie i rączek pracą nie splamić. Więc bierzcie dziewczyny i wszystkie kobiety przykład z pani Anety Odpowiedz Link Zgłoś
jurwal Nie oto chodzi, choć redakcje o tym mówią 28.01.07, 09:48 1. Skąd Lepper znał opis DNA dziecka i Anety K. Kto Lepperowi przekazał opis DNA obu tych osób? Zrobienie DNA bez porównania nic nie daje. To wszystko zrobiły znów karasnoludki? Premier powinien nakazać śledztwo w tej sprawie, ale tego nie zrobi. Należy chronić swą władzę, prawda Panie premierze ? 2. Bez względu na to czy Lepper jest ojcem czy nie, nadal jest oskarżony o molestowanie seksualne kobiet zatrudnianych w bandzie nazwanej partia polityczna "samoobrona". To oskarżenie nie jest nagłaśniane. Działalność Leppera jest szkodliwa dla nas, obywateli Polskich. Jest natomiast bardzo pomocna Kaczyńskim. Ich moralność jest na dnie. Im to jednak nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś