and283 30.01.07, 16:07 ....No No...ALE TROCHĘ WYGLĄDA NA POLKĘ.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
azeta7 Polka Miss USA 30.01.07, 16:12 No i pewno jest Polką bo w Oklahomie mieszkaja sami Polacy, co nie? Odpowiedz Link Zgłoś
urzednik.ilawa Re: Polka Miss USA 30.01.07, 16:22 dla mnie za bardzo wygląda na lalkę.. ale każdy ma swój gust Odpowiedz Link Zgłoś
ladne_sny e... taka typowa sztuczna amerykanka 30.01.07, 17:58 buzia jak u lali, zero indywidualnosci, cialko sprezone nieco w silowni... taka nijaka amerykanska kroowka. Odpowiedz Link Zgłoś
kszynka Re: e... taka typowa sztuczna amerykanka 31.01.07, 07:47 może nie tak dosadnie, ale się zgadzam Odpowiedz Link Zgłoś
aldente3 Re: e... taka typowa sztuczna amerykanka 03.02.07, 16:45 Ty chyba nigdy typowej amerykanskiej krowki nie widziales!Ta jest nie brzydka chociaz pewnie byly ladniejsze od niej, jak zwykle na wyborach miss. Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Muuuuuuuuuuuuuuuu 30.01.07, 16:25 Na krowę wygląda, a nie na Polkę! -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
and283 Re: Muuuuuuuuuuuuuuuu 30.01.07, 17:04 ....widziałeś kiedykolwiek krowę?. To chyba masz szplina...Co do tej Twojej strony: www.frant.tivi.pl/ ...to chyba robił przedszkolak.. hehe.. FATAL!!! FATAL GRAFICZNY ...widziałem brzydsze baby w Polsce i nie tylko... blondyna to jest to... i nie twierdzę, że ona jest cudem....przyznaję TROCHĘ BARBIOWATA....hehe... jeszcze co do krowy: POLECAM: pl.wikipedia.org/wiki/Krowa..... KROWA KTÓRA URODZIŁA SIĘ W POLSCE TEŻ JEST POLKĄ...hehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Polki są najpiękniejsze! 30.01.07, 18:40 W Polsce mieszkają i ładne, i brzydkie dziewczyny. Tych ładnych i średnich jest więcej. Tych pięknych mniej. Ale i tak sporo. I są tak piękne, że można zwariować. -- Frant - humor, satyra, krytyka Odpowiedz Link Zgłoś
frant3 Re: Polki są najpiękniejsze! Poprawka 30.01.07, 18:42 Poknociłem, więc poprawiam: W Polsce mieszkają i ładne, i brzydkie dziewczyny. Tych brzydkich i średnich jest więcej. Tych pięknych mniej, ale i tak sporo. I są tak piękne, że można zwariować. Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Narzeczone Frankensteina 30.01.07, 22:36 frant3 napisał: > Na krowę wygląda, a nie na Polkę! ***************************************** Widocznie jest nowy trend w chirurgii plastycznej - słowiański nos. Swoją drogą, to wyglądają jak jakieś zombie, posklejane z resztek. Operacje plastyczne strasznie postarzają i zabijają naturalny wdzięk. Odpowiedz Link Zgłoś
and283 Re: Dlaczego one zawsze muszą udawać że płacza? 30.01.07, 17:07 obligatoryjnie....jakbyś dostała/dostał tyle kasy też byś też wyła/wył...z radości.. Odpowiedz Link Zgłoś
j666 " Mlode - stare " 30.01.07, 17:04 Dokładnie to co Ty chciałem napisać: te Amerykanki wyglądają jak "młode - stare" (to chyba taka moda od czasów Shirley Temple). Tak się prezentują eleganckie polskie 35-latki !! JaC Odpowiedz Link Zgłoś
and283 Re: " Mlode - stare " 30.01.07, 17:16 ...one mają zrypane wizażystki..w ubiegłym roku widziałem dwunastoletnie dziewczynki przywiezione przez ruska z burdelu dla nachlanych jakichś prezesów, to też z daleka wyglądały jak dwudziestki...to jest fakt... Odpowiedz Link Zgłoś
tupik70 żadna rewelacja 30.01.07, 17:12 w Polsce nie przebiłaby się w regionalnych wyborach www.foto-tel.pl Odpowiedz Link Zgłoś
urzednik.ilawa Re: żadna rewelacja 30.01.07, 17:13 ale za to w pewnych partiach politycznych miałaby hmmm... wzięcie i pewnikiem karierę by zrobiła Odpowiedz Link Zgłoś
angelica200 Re: żadna rewelacja 30.01.07, 17:26 Tak w Polsce nie mialaby szans dojsc tak wyskoko bez blowjob.No i na Polke tez nie wyglada.Polskie 35 wygladaja na 50. Odpowiedz Link Zgłoś
ladne_sny Re: żadna rewelacja 30.01.07, 18:01 masz na mysli te polskie trzydziestopieciolatki tam u was w dublinie? no tak, w koncu musza miec dosc spora tapete na fejsie, zeby je jakis zapijaczony irlandczyk zechcial przeleciec w srodku nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
the.gypsy Wybory Miss USA 30.01.07, 17:30 taka sobie blondynka. brunetki ponad wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
lol76 Wygloda na polke? Chyba sobie zartujesz!!! 30.01.07, 18:23 Wygloda na polke? Chyba sobie zartujesz!!! Polskim kopciuchom to do niej brakuje i to duzo!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
khysiek Ma urodę 50-latki 30.01.07, 18:30 serio, wygląda jak stara rura, żadnej młodzieńczości ani świerzości :\ Odpowiedz Link Zgłoś
luxc Re: Ma urodę 50-latki 30.01.07, 18:43 Zgadzam się, Maria Kaczyńska to przy niej piękność :D A tak na serio, to kwestia amerykańskiego gustu - oni tez mają ładne dziewczyny, ale jak wybiorą miss to musi być pasztet. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Tragedia. Jaki kraj, taka miss 30.01.07, 18:43 Koniecznie zobaczcie zdjecie siodme od prawej. Stoja tam dwie calkiem niezle laski, jedna czarna, druga brunetka, a pomiedzy nimi ten staro-malenki koczkodan. A ja myslalem ze to polskie wybory sa beznadziejne :-> Odpowiedz Link Zgłoś
antyterrorysta Re: Tragedia. Jaki kraj, taka miss 30.01.07, 18:48 Strszne musisz mieć kompleksy. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Tragedia. Jaki kraj, taka miss 30.01.07, 19:39 E tam. Nie mam ich za wiele. Jestem po prostu koneserem kobiecej urody, szukam jej, juz troche znalazlem. Piekne IMNSHO to sa, na przyklad, indyjskie Miss World. Jestem nimi zachwycony, i to powoduje zazdrosc u mojej wlasnej ognistej brunetki. A ta cala miss USA to paskuda, tak uwazam, podzielilem sie ta opinia, i zasugerowalem obejrzenie zdjecia ktore to doskonale udowadnia. Zastanawiam sie z jakich problemow psychicznych bierze sie twoj komentarz? Zreszta, zartowalem. Nie zastanawiam sie. Gowno mnie to obchodzi. Twoj problem. Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Okropność...miss silikonu. Ale Amerykańce 30.01.07, 18:51 chyba nigdy jeszcze nie miały ładnej miss, co nie znaczy, że nie mają ładnych dziewczyn, po prostu wybierają niegustowne plastikowe lale Odpowiedz Link Zgłoś
antyterrorysta Re: Okropność...miss silikonu. Ale Amerykańce 30.01.07, 18:55 Tylko kobiety z małym biustem myśla, ze są seksowne. Odpowiedz Link Zgłoś
delfina77 Re: Okropność...miss silikonu. Ale Amerykańce 30.01.07, 18:58 Nie chodzi mi tylko o jej biust ale w ogóle o to, że jest sztuczna - sztuczne zęby, ciało chyba ciut zbyt wyprofilowane na siłowni, włosięta jakieś pożal się Boże, a mimo tych wszystkich tricków i tak nie jest ładna. I nie mówię tego z zazdrości bo o innych miss wypowiadam się pozytywnie, jeśli jest powód, np miss Islandii bodajże. Odpowiedz Link Zgłoś
sabbatha Re: Okropność...miss silikonu. Ale Amerykańce 30.01.07, 19:23 fajne ma wlosy na rekach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.onika :) 30.01.07, 19:39 straszne te wlosy..... ze tez zaden z sedziow tego nie zauwazyl.... :) Odpowiedz Link Zgłoś
antyterrorysta Re: Okropność...miss silikonu. Ale Amerykańce 30.01.07, 19:41 Źle mnie zrozumiałaś. Uważam, że masz prawo tak jak każdy wypowiadać się czy ktoś jest Twoim zdaniem ładny czy brzydki. Nie zmienia to jednak faktu, że dla większości mężczyzn Miss USA będzie atrakcyjna nawet, jeśli swoim kobietą będą mówić zupełnie coś innego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Okropność...miss silikonu. Ale Amerykańce 30.01.07, 20:19 >Nie zmienia to jednak faktu, że dla >większości mężczyzn Miss USA będzie atrakcyjna Chyba po pijaku. >nawet jeśli swoim kobietą Przerazaja mnie typy ktore nie potrafia opanowac jezyka ktorym sie posluguja, chocby na podstawowym poziomie, a mimo to wymadrzaja sie, produkujac na necie swoje, niskiej jakosci, wywody. Odpowiedz Link Zgłoś
si4mano Re: Wybory Miss USA 30.01.07, 21:37 nie podoba mi się.Na ulicy w centrum Wawy 10 fajniejszych znalazł w godzinę. Odpowiedz Link Zgłoś
nothanks Poznaj przeciętnego Amerykanina 30.01.07, 21:48 youtube.com/watch?v=fJuNgBkloFE Odpowiedz Link Zgłoś
krysia.tuchalowa przeciez ta babka ma zeza rozbieznego 30.01.07, 22:55 pomijajac to jest przecietna, nie ma nic, co by czynilo ja chociazby interesujaca.Typowa amerykanska nijakosc. Odpowiedz Link Zgłoś
rogjac Re: przeciez ta babka ma zeza rozbieznego 31.01.07, 02:10 Krysiu droga, Krysiu slodka... Mam prosbe - moglabys pochwalic sie swoja fotka? Jestem przekonany, ze jestes niesamowicie piekna i interesujaca kobieta. Jedna z tych niesamowitych Polek, ktore jakos tak niezbyt czesto sie spotyka. Jedna z tych o ktorych ciagle sie slyszy, ale nigdy nie widzi. Prosze pokaz nam siebie, zebysmy mogli Cie podziwiac i wielbic. W koncu jak kazda Polka znasz swoja wartosc i na pewno skoro tak mowisz o tej mlodej dziewczynie ze Stanow to musisz miec podstawy do rzetelnej oceny (podstawy te na pewno - swiecie w to wierze - wynikaja z porownania Twojej przepieknej osoby i tej nijakiej Amerykanki)... Odpowiedz Link Zgłoś
rogjac Re: przeciez ta babka ma zeza rozbieznego 31.01.07, 02:12 No chyba, ze jestes facetem - to nie chce foty. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
richb Wybory Miss Operacji plastycznych 30.01.07, 23:05 Wszystkie te finalistki sa szcztuczne!!! Jakby policzyc ilosc operacji jakim sie poddaly to okazalo by sie ze wiecej niz wykonuje sie w Polsce w jednym roku! To byly Wybory Miss Chirurgii Plastycznej Rys Odpowiedz Link Zgłoś
tege Próżne to to takie... i niezbyt piękne... 31.01.07, 00:05 Polki są najpiękniejsze :) Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph Wybory Miss USA 31.01.07, 01:42 Amerykanie to jednak ani trochę nie mają gustu. Żyją życiem sztuczności i tandety to i ich miss są równie nieciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
bart_gt Wybory Miss USA 31.01.07, 01:53 Prawdę mówiąc, to ona nie nadaje sie na miss USA... Odpowiedz Link Zgłoś
blue911 Re: Wybory Miss USA 31.01.07, 03:20 Taka mloda i juz ze sztucznymi zebami ? hahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
an.t Wybory Miss USA 31.01.07, 08:04 morda jak frytkownica. Ideał każdego amerykanina- wygląda jak kasjerka z McDonalda. Zero klasy i wysublimowania, taka przaśna dziewucha zrobiona na miss.. Zwróćcie uwagę jak rózni się amerykańska estetyka od eurpejskiej.. w jakim złym guście są te sukienki, lakierowane loczki i tapiry, tombakowe klipsiory.. rozpusta kiczu, dramat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kika113 Faceci to straszne pasztety a 31.01.07, 08:13 krytykują kobiety i wymagają od nich cudów urody a sami malutcy drobniutcy i urodzie myszowatego hehe. Odpowiedz Link Zgłoś