turtle3 07.05.09, 07:57 Czy na Ursynowie można gdzieś pograć na fliperach? Jakiś mnie sentyment z przeszłości na nie ostatnio wziął i bym trochę pograł. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: flipery? 07.05.09, 08:44 Można i na Ursynowie ;-) www.gry.pl/gry/flippery/flippery.html Odpowiedz Link Zgłoś
turtle3 Re: flipery? 07.05.09, 08:55 hehehe, dobre, dobre! Ale Ty Janie chyba jednak nie wiesz, czym jest uczucie chwytania kuli z prawdziwego metalu na flipera. Bezcenne. Odpowiedz Link Zgłoś
kraz Re: flipery? 15.05.09, 14:23 W Galerii Ursynów na drugim piętrze jest schowana taka kafejka internetowa z czterema fliperami, czasami chodzę sobie pomęczyć, jest Corvette, Space Jam, Rescue 911 i coś jeszcze, ale nie pamiętam co. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
turtle3 Re: flipery? 20.05.09, 14:37 Faktycznie są w jednej kawiarence internetowej. Niestety lokal jest chyba permanentnie nieczynny. Kilka razy tam byłem i zawsze drzwi zamknięte na cztery spusty. Odpowiedz Link Zgłoś
kraz Re: flipery? 22.05.09, 20:30 Ja chodziłem tam koło 17-18. Spróbuj w tych porach, bo wiem, że chłopak pilnujący interesu potrafił wychodzić w czasie pracy np. żeby pograć w jednorękiego bandytę przy Brit Cafe. Chyba, że po prostu jest zamknięte, bo lokal nie przynosił zysków - co nie dziwi, biorąc pod uwagę, gdzie jest wciśnięty. :/ Odpowiedz Link Zgłoś