baribal2 31.01.07, 10:49 Juhu!!! Opener here I come! www.porysunki.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
drogba666 Czy będą wpuszczać z aparatami 31.01.07, 11:09 Jade w tym roku i byłem w 2006 Impreza super, jedyny kanał to niewpuszczanie na koncert z aparatami. Nie mówie tu o profesjonalnych cyfrówkach lustrzanych z teleobiektywami 500 mm. Ale zwykłch aparatach. Mam nadzieje że w tym roku organizator pozwoli widzom na uwiecznienie chwil na Heineken na swoich aparatach. Odpowiedz Link Zgłoś
mike_ab Re: Czy będą wpuszczać z aparatami 31.01.07, 11:20 w 2006 byl zakaz wnoszenia aparatow powyzej 3 megapix 3 dni wiec wchodzilem 3 x i 3 rozne wersje: 1 dzien: - ma pan aparat? - nie, nie mam koniec :) 2 dzien - ma pan aparat? - tak, ale taki gorszy tylko 2 mega pix bo czytalem ze lepszych nie mozna koniec :) 3 dzien - ma pan aparat? - tak - prosze pokazac (wyjmuje i pokazuje na naklejke zoom 3x) - o, widzi pan 0 tutaj jest trojka to znacze ze 3 memgapix :P i koniec :) w sumie w 5 osob zrobilismy kilkaset zdjec + 60 minut materialu w mpeg4 lustrzanka z przyzwoitym obiektywem tez weszla. obiektyw byl przyklejony tasma do uda no chyba , ze tym razem wyszkola ochroniarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 "Army of me" i "It's oh so quiet" to single, a nie 31.01.07, 11:42 płyty!!! Co za ignorant pisał ten tekst? Odpowiedz Link Zgłoś
tompalash Re: Czy będą wpuszczać z aparatami 31.01.07, 11:46 luzno...my wchodzilismy ekipa i tylko pomacali ale oczywiscie niezbyt dokladnie ;) mam okolo 500 fotek kilka filmikow ;) ogolnie bylem na wszystkich open'erach od 2004 klimat impreza :P ostatnio nawpierdzielalem sie tam chleba ze smarcem skwarami i miesem hehe no i ogorek :) klimat klimat Polecam :D Odpowiedz Link Zgłoś
james.blonde Re: Björk gościem tegorocznego festiwalu Open'er 31.01.07, 12:12 Jaaaaaaaaak ja sie ciesze! :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
vipunia Björk gościem tegorocznego festiwalu Open'er 31.01.07, 13:01 Rewelacja, marzylam o tym od lat... a teraz sie okaze, ze sie nie bede mogla pojawic, bo pewnie akurat będę rodzić :( Odpowiedz Link Zgłoś
zemtes Björk gościem tegorocznego festiwalu Open'er 31.01.07, 13:26 Wspaniale! Wylapalem, ze sa juz w sprzedazy bilety - od 199 pln za 3 dni ! Kupujcie szybko: www.lasenza.pl Odpowiedz Link Zgłoś
greetgreet kto pisał ten artykuł????? 31.01.07, 13:37 "It's oh so quiet" nie jest ani jazzowy (chyba że dla Dody) ani nie jest płytą (chyba że dla... no właśnie nie wiem kogo) bo to piosenka która znajduje sie na płycie "Post". Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś