Dodaj do ulubionych

Fotyga zastąpi Szczygło w Kancelarii Prezydenta?

• anroko Fotyga zastąpi Szczygło w Kancelarii Prezydenta? 06.02.07, 08:29
      To swietna wiadomosc!!! Bdzie pasowac do tej karety, o MSZ sie nie martwie,
      kazdy lepszy niz ona. Merkel odetchnie z ulga, znow bedzie najatrakcyjniesza na
      salonach.
    • arahat1 macier.... to ssak z brzytwa w kapieli!!!! szpita 06.02.07, 08:35
      sa zamykane z powodu nierentownosci to psychiatryczne tez...
    • genyo Re: Fotyga zastąpi Szczygło w Kancelarii Prezyden 06.02.07, 08:35
      pionier630 napisał:

> Macierewicz, to świetny likwidator. Ciekawy jestem, kiedy zlikwiduje IV RP.

chyba niebawem :) trzymam za niego kciuki.
    • albrecht_kalb Re: Fotyga zastąpi Szczygło w Kancelarii Prezyden 06.02.07, 08:36
      No taaak, BMW, Bierny Mierny ale Wierny :( Rozpie..ja Polse kurduple,
      komuchow nie znosze i nigdy bym nie pomyslal ze bede tesknil za rzadami
      czerwonych, wowczas musialem sie wstydzic ze Polacy maja opinie leni i
      zlodzieji. Teraz musze sie wstydzic jeszcze za caly sejm, senat i rzad. Wstydu
      mi nie wystarcza :(
      • presentation1 Re: Fotyga zastąpi Szczygło w Kancelarii Prezyden 06.02.07, 08:46
        Powies sie.Bo ci co przegrali w wyborach nie mja dobrego dnia.I nie beda
        mieli.Spoleczenstwo was nie lubi.A kto lubi tych co utozsamiaja sie z
        mordercami?
        • albrecht_kalb Re: Fotyga zastąpi Szczygło w Kancelarii Prezyden 06.02.07, 09:23
          Mozesz rozwinac, bo nie pojmuje glebi Twej blyskotliwej wypowiedzi. Chyba ze nie
          miales nic do powiedzenia. Jakimie mordercami? A moze to zwykly belkot? Ktos
          madry ladnie powiedzial, ze zyjemy w czasach w ktorych patryiotyzm oznacza
          wstydzenie sie za wlasny kraj :( A szkoda, bo to ladny kraj, fajni ludzie, tylko
          jak ruski, mamy pecha do rzadzacych.
          • presentation1 Re: Fotyga zastąpi Szczygło w Kancelarii Prezyden 06.02.07, 09:53
            Po co ja mam rozwijac mysl.Rozwinales.Wystarczy
    • cyndyndanda kaczory nienawidza Sikorskiego, bo jest swiatowym 06.02.07, 08:45
      czlowiekiem znajacym jezyki i potrafiacym sie znalezc w kazdej sytuacji, a oni
      sa prowincjonalne kmiotki ledwo dukajace po polsku, bez podstawowej
      kindersztuby (vide wreczanie kwiatow dla kanclerz Merkiel lodygami do gory).
      • presentation1 Re: kaczory nienawidza Sikorskiego, bo jest swiat 06.02.07, 08:49
        Przeczytales kmiotku swoj tekst?Polacy wg ciebie to kmiotki ale w niemczech
        jest Kanclerz.Z szacunkiem dla Niemieckiego kanclerza folksdojczu?A moze Ty z
        partii Tuska?
        • albrecht_kalb Re: kaczory nienawidza Sikorskiego, bo jest swiat 06.02.07, 09:26
          presentation1 napisał:

> Przeczytales kmiotku swoj tekst?Polacy wg ciebie to kmiotki ale w niemczech
          > jest Kanclerz.Z szacunkiem dla Niemieckiego kanclerza folksdojczu?A moze Ty z
          > partii Tuska?

Kmitoku? Wow, to takie symptomatyczne. Nie dziwie sie przedmowcy ze nazwal ICH
          kmiotkami, bo tylko kmiot wrecza kwiaty lodygami do gory, ale dlaczego
          przedmowce nazywasz kmiotem?? Znasz go? widziales jak pracuje, zyje?? Zegnam Cie
          trollu, nie bede Cie karmil.
          • albrecht_kalb Re: kaczory nienawidza Sikorskiego, bo jest swiat 06.02.07, 09:30
            P.S. gdy wrocisz mieszkac do Polski, to pogadamy, na razie jestes zwyklym
            tchorzem ktory boi sie tutaj wrocic, i zza granicy prawi swoje ograniczone
            madrosci nie funkcjonujac w spoleczenstwie ktoremu chce aplikowac swe "genialne"
            rozwiazania. Widzisz, jestes zwyklym ch..owym burkiem szczekajacym zza plotu,
            wez transparent i idz protestuj przeciw zlaicyzowaniu panstwa francuskiego.
            Polska to nie Twoj rewir, tchorzu, nie masz na tyle odwagi zeby tu wrocic i
            zamieszkac.
            To by bylo na tyle, wiecej Cie nie bede karmil, burku.
            • presentation1 Re: kaczory nienawidza Sikorskiego, bo jest swiat 06.02.07, 09:36
              Jestem niewierzacy wiec twoj wywod rozbic o...Trudziles sie niemilosiernie.Bez
              celu......
      • presentation1 Re: kaczory nienawidza Sikorskiego, bo jest swiat 06.02.07, 08:54
        A moze ja zostane twoim Prezydentem?Znam niemiecki,francuski,polski,angielski
        oraz rosyjski.Znam troche arabski i wietnamski.Czy znajac tyle jezykow bym ci
        pasowal?
        • pisubek z jezykow, ktore wymieniles znasz tylko nazwy 06.02.07, 09:09
          a prezydentem mozesz zostac... pisuaru w palacu kultury
          • presentation1 Re: z jezykow, ktore wymieniles znasz tylko nazwy 06.02.07, 09:13
            Dzieki.A co ty znasz?Bo ja mieszkajac gdzie mieszkam musze znac minimum
            francuski.Ale czy ty cos rozumiesz?Bedac wyksztalciuchem znajacym wiele
            jezykow , popierajacym PiS nie bylbym twoim Prezydentem?
            • pisubek Re: z jezykow, ktore wymieniles znasz tylko nazwy 06.02.07, 09:17
              Bardzo prosze. Z jezykow znam polski.
              prezydent z pisu mi nie pisuje.
              • presentation1 Re: z jezykow, ktore wymieniles znasz tylko nazwy 06.02.07, 09:21
                Ja zawsze znam tylko polski i jestem dumny ze moj Prezydent mowi po polsku.Bo
                przeciez to Polak.A jakim jezykiem mowi Bush?Po angielsku.I nic wiecej.Czy
                mowiac tylko po angielsku jest madrzejszy od naszego Prezydenta ktory mowi
                tylko po polsku?(Kaczor mowi tez po angielsku-nie perfekt,natomiast jezyki
                Busha sa w butach.
                • presentation1 Re: z jezykow, ktore wymieniles znasz tylko nazwy 06.02.07, 09:24
                  Znam polski bo w nim mysle.I tego nie mysle zmieniac.Jest mi z tym dobrze.A
                  wypowiadam sie w roznych jezykach.W zaleznosci z kim rozmawiam.
                • eti.gda Re: z jezykow, ktore wymieniles znasz tylko nazwy 06.02.07, 14:24
                  presentation1 napisał:

> Ja zawsze znam tylko polski i jestem dumny ze moj Prezydent mowi po polsku.Bo
                  > przeciez to Polak.A jakim jezykiem mowi Bush?Po angielsku.I nic wiecej.Czy
                  > mowiac tylko po angielsku jest madrzejszy od naszego Prezydenta ktory mowi
                  > tylko po polsku?(Kaczor mowi tez po angielsku-nie perfekt,natomiast jezyki
                  > Busha sa w butach.

Co się czepiasz Busha? Władca Świata nie musi znać obcych języków, to inni
                  niech się uczą jego języka! Hitler też nie znał żadnego obcego języka, poza tym
                  nawet w niemieckim robił fatalne błędy ortograficzne. Stalin znał dwa języki:
                  gruziński i rosyjski, przy tym rosyjski był właściwie dla niego językiem obcym.
                  Może też liznął trochę języka starocerkiewnego kiedy chodził do seminarium.
        • eti.gda Re: kaczory nienawidza Sikorskiego, bo jest swiat 06.02.07, 14:09
          presentation1 napisał:

> A moze ja zostane twoim Prezydentem?Znam niemiecki,francuski,polski,angielski
          > oraz rosyjski.Znam troche arabski i wietnamski.Czy znajac tyle jezykow bym ci
          > pasowal?
          A dlaczego nie? Co prawda nie wszystkie Twoje poglądy mi odpowiadają, ale mając
          do wyboru Lecha K., Donalda T. i Ciebie, na pewno głosowałbym na Ciebie!
    • hobcio co to za brednie? 06.02.07, 08:45
      ale co z tym NATO? czy blog rysia czarneckiego to dla gw tak wiarygodne źródło
      informacji?
    • sceptyk31 Fotyga zastąpi Szczygło w Kancelarii Prezydenta? 06.02.07, 08:50
      Fotyga pasuje do kancelarii prezydenta, tam i tak sie nic nie robi.
      • jjjnjankowski Re: Fotyga zastąpi Szczygło w Kancelarii Prezyden 06.02.07, 08:52
        Qrna zapomnialem, ze mialem olac ta dyskusje...
    • palestrina2005 Nie ma to jak "merytoryczna" odpowiedź... 06.02.07, 08:53
      To znane u lewaków - zero merytoryki - same bluzgi.
      90% postów lewaków to bluzgi...
      • tukot to jest jak najbardziej merytoryczna i na miejscu 06.02.07, 08:58
        uwaga dot. twojej wiedzy.
        twój problem że niechcesz z niej skorzystać, fanatyku.

to wasze wyzywanie wszystkich przeciwników piss (parti najbardziej lewackiej w
        polsce) od lewaków najlepiej ukazuje poziom wiedzy i zrozumienia otaczającego
        was świata, towarzyszu.
        poziom żenujący.
        • palestrina2005 Tak twoje bluzgi najlepiej oddają "poziom" 06.02.07, 09:11
          który reprezentujesz - poczytaj swoje swoje posty - zero merytorycznej krytyki -
          tylko nienawiść pod adresem PiS.
          Taką nienawiść najczęściej prezentują byli SBcy zagrożeni odebraniem emeryturek
          lub byli członkowie PZPR i ich dzieci którzy uparcie trzymają się koryta jak
          długo mogą...
          • tukot no własnie. albo lewak albo sbek. :] 06.02.07, 11:02
            trudno o lepsze podsumowanie waszej paranoi, obrońcy lewackiego pissu.

merytorycznie mozna komentować merytoryczne wypowiedzi a nie stek kretynizmów -
            to można zignorować albo zbluzgać.
            jak puszczają mi nerwy to wybieram to drugie.
            • palestrina2005 Chyba ciągle puszczają Ci nerwy- tyle bluzgów 06.02.07, 13:49
              więc to ty powinieneś iść do psychiatry... za nerwowy się robisz...
              • tukot i znowu nie masz racji. 06.02.07, 14:06
                produkujecie tyle debilnych wpisów (ty, galba, junkier, debill i inni) że
                musiałbym sterczeć 25 na dobę by zbluzgać każdy.

szkoda czasu.
                dostaje się wam, głupki lewackie, jedynie przy okazji. jak juz niechcacy wdepnę
                w wasze g... na forum.
    • adas313 To się robi męczące.... 06.02.07, 08:54
      Czy w kaczej RP kiedykolwiek będzie jakaś stabilność?

Tak swoją drogą: czy bracia nie zaczynają przepychać nawzajem swoich ludzi (tzn.
      ludzie Lecha mają apetyt na stołki ludzi Jarosława i vice versa)?
      • presentation1 Re: To się robi męczące.... 06.02.07, 08:57
        Stabilnosc jest na okredke.A zmiany?Chcesz powrotu do komuny gdzie rzadzi sie
        bez wyboru nawet 20 lat?Przeszkadza ci demokracja?W kazdym kraju sa
        zmiany,niejednokrotnie czesciej niz w Polsce.
        • adas313 Re: To się robi męczące.... 06.02.07, 09:08
          > zmiany,niejednokrotnie czesciej niz w Polsce.

No, tak w takim Ekwadorze, to prezydent się zmienia średnio raz na dwa lata...
          • presentation1 Re: To się robi męczące.... 06.02.07, 09:10
            Czy nie pamitasz zmian za SLD?Wymienic?Setki zmian.A to nie bolalo bo to swoi.
            • adas313 Re: To się robi męczące.... 06.02.07, 09:11
              No, tak SLD wymienia - źle.
              PiS wymienia - dobrze.

"W pustyni i w puszczy" czytałeś?
              • presentation1 Re: To się robi męczące.... 06.02.07, 09:14
                Czytalem ksiazke Pokrakiewicza.-Jak ty bijesz -jest dobrze,jak ciebie bija-jest
                zle.
    • wuetend Fotyga jest ZA DOBRA 06.02.07, 08:55
      .. jak na stanowisko pierwszego kapcia Prezydenta
    • premier_hiacynt_wielki Dionizy Cichocki:) Z Alternatywy 4? Palacz z kotoł 06.02.07, 08:56
      owni??
    • zdzislawjur Fotyga zastąpi Szczygło w Kancelarii Prezydenta? 06.02.07, 08:56
      Nie chcemy tej cholernej amerykańskiej tarczy!!!
    • premier_hiacynt_wielki Czyli na dzien dzisiejszy nie ma wywiadu w Polsce 06.02.07, 08:58
      ani kontrwywiadu.
      Mam WIELKA nadzieje ze OBCE Panstwa to wykorzystaja a Panowie K. i inni za to
      odpowiedza
      • presentation1 Re: Czyli na dzien dzisiejszy nie ma wywiadu w Po 06.02.07, 09:07
        Prosze ,wywiadowca sie znalazl.I tak nic z tego nie rozumiesz a gadasz.
        • presentation1 Re: Czyli na dzien dzisiejszy nie ma wywiadu w Po 06.02.07, 09:09
          nie ma wywiadu w Po................W PO jest wywiad.Nazywa sie Miodowicz(syn
          bylego sekretarza KC.
          • pisubek jest wywiad, centrala w tworkach 06.02.07, 09:11
            • presentation1 Re: jest wywiad, centrala w tworkach 06.02.07, 09:16
              Tam skad klikasz?Och te biedne PO.Gdzie Oni szukaja
              sympatykow....................
              • pisubek centrala w tworkach, opieka dobra 06.02.07, 09:18
                tak, tam wlasnie mam tych ludzi pod opieka.
                Zgadnij, koteczku, czy jako lekarz, czy jako sanitariusz?
                • presentation1 Re: centrala w tworkach, opieka dobra 06.02.07, 09:25
                  pacjent.
                  • pisubek Re: centrala w tworkach, opieka dobra 06.02.07, 09:26
                    zla odpowiedz. kara: 10 litanii do braci kaczynskich + jedna do antka
            • polakmaly60 Re: jest wywiad, centrala w tworkach 06.02.07, 09:23
              A ta IV RP to jedno wielkie kartoflisko na którym coraz trudniej o porządną
              bulwę , za to zgnitków coraz więcej
              • presentation1 Re: jest wywiad, centrala w tworkach 06.02.07, 09:26
                Masz racje.Coraz wiecej zgnilkow.Tak z PO jak i SLD
                • polakmaly60 Re: jest wywiad, centrala w tworkach 06.02.07, 09:35
                  zaczynasz robić bokami , wyluzuj ! Widziałeś jak podejmował twój 'prezio'
                  piłkarzy ręcznych ? szkoda gadać !!!
          • premier_hiacynt_wielki A juz sie bałem ze powiesz cos o tacie Kaczorkow 06.02.07, 09:16
            ktory byl dzielnym AKowcem i ktorego tak komuna scigala ze:
            - byl wykladowca na Politechnice
            - mieli wille na Zoliborzu
            - dzieci nie zdala klasy wiec kurator zalatwil im przeniesienie

A to wszystko dlatego ze Komuna z nimi walczyla:)
            • presentation1 Re: A juz sie bałem ze powiesz cos o tacie Kaczor 06.02.07, 09:18
              Nie chodzi o Politechnike ani o dzieci.Chodzi o zbrodniczosc systemu czego
              Premier Hiacynt nie rozumie.
              • swoboda_t Re: A juz sie bałem ze powiesz cos o tacie Kaczor 06.02.07, 14:06
                Tatko Kaczyński ten system wspierał edukując aparatczyków, mamuśka kaczyńska
                była za Stalina nieźle ustawiona w PAN, a stryjek czy tam wujek braci był
                stalinowskim oprawcą. Połowa rodziny pochodziła z Ukrainy. Braciszkowie
                meiszkali w willi, grali w filmie, zaliczali spokojnie kolejne szkoły cytując
                Lenina, Jarosław był takim aktywnym opozycjonistą, że go nawet nie internowali
                (to pewnie przez tą jedyną w dziejach SB sfałszowaną lojalkę) i w czasie stanu
                wojennoego w najlepsze pracował w zawodzie, gdy prawdziwi antykomuniści gnili w
                zięzieniach albo w najlepszym przypadku tracili pracę. Tacy to z kaczyńskich
                antykomuniści.
        • jpy1 Re: Czyli na dzien dzisiejszy nie ma wywiadu w Po 06.02.07, 09:40
          Mam pytanko do kolegi wszystkowiedzącego: czy kolega własną osobą odpowie za
          błędy obecnego wywiadu w Afganistanie??? I czy kolega ruszy dupę i opowie
          matkom żołnierzy dlaczego ich synowie wrócili w workach??
        • eti.gda Re: Czyli na dzien dzisiejszy nie ma wywiadu w Po 06.02.07, 14:13
          presentation1 napisał:

> Prosze ,wywiadowca sie znalazl.I tak nic z tego nie rozumiesz a gadasz.

A ty rozumiesz? Chyba, że...
    • galba No i...? 06.02.07, 09:00
      > albo raczej nie przekraczaj wszelkich granic żenady, bo śmieszny to stale
      > jesteś.

Jak zwykle zero argumentacji... Przeraża mnie mizeria intelektualna zwolenników
      POstkomuny.
      • tukot ...nie dotarło do ciebie. jak zwykle. 06.02.07, 09:05
        argumentacja?

oczekujesz polemiki i rosądnych odpowiedzi na takie kacaboły jakie sadzisz?

przeeeestań.
        no mówię ci. minimum powagi i przyzwoitości mógłbyś zachować. minimum. nie
        oczekujemy więcej.
        • galba Ilu ciebie jest? 06.02.07, 09:39
          > nie oczekujemy więcej.

To ciebie jest więcej niż 1?
          • tukot och, nie mów - nie zauważyłeś ile osób 06.02.07, 11:04
            polewa na forum z twoich bezrozumnych, dupowłaźnych wypocin ???

no, nie wierzę.
          • pisowstrzymywacz_007 nie odstawiaj charlatana galba 06.02.07, 14:43
            galba napisał:

> > nie oczekujemy więcej.
            >
            > To ciebie jest więcej niż 1?
            >*******************************************

je te dirais une chose: tu est venu au monde connard et tu moura grand connard
    • szonaj ZOMO czyli 06.02.07, 09:00
      Zajebista Organizacja Myślących Obywateli. Walczymy z głupotą kaczyńskich.
      Miał dwóch dobrych ministrów Mellera i Sikorskiego. Jednak w rządzie Kartofla
      nie warto być mądrym, dobrym, samodzielnym w rządzie tych buraków trzeba być
      posłuszny.
      Wówczas można być kryminalstą, faszystą, debilem, wyliżdupą wariatem (czytaj
      Lepper, Giertych, fatyga, Macierewicz, Szczygło).
      Miałem duże nadzieje związane z Ziobrem ale każdy widzi że nic nie zrobi poza
      tym co mu Kaczyńki nie każe.Ziobro szkoda mi Cię.
    • jjjnjankowski Fotyga zastąpi Szczygło w Kancelarii Prezydenta? 06.02.07, 09:03
      Najgorsze jest to, ze owoce pisowskiej "polityki" upokorza jeszcze przyszly, popisowski (nie POPiSowski tylko postPiSowski) rzad, tak z braku spolecznego poparcia dla koniecznych reform jak i z braku zaufania partnerow zagranicznych.
    • genocidezionism Re:Sikorski jedzie do Afganistanu!!!!!!!!!!!!!!! 06.02.07, 09:07
      bic amerykańców swoimi reportażami i zdjęciami.
      Może polska opinia pozna prawdę o tej tragicznej US-agresji.
    • gosky Re: Fotyga zastąpi Szczygło w Kancelarii Prezyden 06.02.07, 09:08
      oby jak najszybciej... a przy okazji niech zlikwiduje braciszków i cały PiS -
      raz na zawsze
    • sayitagain Zasada mierny, bierny, ale wierny w rozkwicie 06.02.07, 09:17
      Kaczyńscy potrzebują jedynie potakiwaczy, jak wszystkie miernoty.
    • tersta Fotyga zastąpi Szczygło w czesaniu kota Busia 06.02.07, 09:19
    • rsrh Sami miłośnicy Sikorskiego czerwonego chowu !!! 06.02.07, 09:21
      Kwaśniewski,Szmajdziński,Zemke,Kalisz i inni z egzotycznej już dziś partyjki SLD
      nagle stali zwolennikami Radka. A juz zapomnieli plucia z powodu obywatelstwa GB
      czy jego obecności w Afganistanie w trakcie agresji sowieckiej,gdzie w domyśle
      "strzelał do naszych" co sugerowano.
      Komuchy naja do perfekcji opanowaną sztuke przyjmowania "barw ochronnych"
      • presentation1 Re: Sami miłośnicy Sikorskiego czerwonego chowu ! 06.02.07, 09:40
        Przepoczwarzania sie.
      • rtg Re: Sami miłośnicy Sikorskiego czerwonego chowu ! 06.02.07, 13:18
        rsrh napisał:

> Kwaśniewski,Szmajdziński,Zemke,Kalisz i inni z egzotycznej już dziś partyjki
        SL
        > D
        > nagle stali zwolennikami Radka. A juz zapomnieli plucia z powodu obywatelstwa
        G
        > B
        > czy jego obecności w Afganistanie w trakcie agresji sowieckiej,gdzie w domyśle
        > "strzelał do naszych" co sugerowano.
        > Komuchy naja do perfekcji opanowaną sztuke przyjmowania "barw ochronnych"
        ucz się tego od komuchów i namawiaj swoich wiodzów bo tylko patrzeć jak
        będziecie musieli się ukrywać przed gniewem prostych ludzi...
      • eti.gda Re: Sami miłośnicy Sikorskiego czerwonego chowu ! 06.02.07, 14:19
        rsrh napisał:

> Kwaśniewski,Szmajdziński,Zemke,Kalisz i inni z egzotycznej już dziś partyjki
        SL
        > D
        > nagle stali zwolennikami Radka. A juz zapomnieli plucia z powodu obywatelstwa
        G
        > B
        > czy jego obecności w Afganistanie w trakcie agresji sowieckiej,gdzie w domyśle
        > "strzelał do naszych" co sugerowano.
        > Komuchy naja do perfekcji opanowaną sztuke przyjmowania "barw ochronnych"

Ale podwójnego obywatelstwa Sikorskiego czepiali się nie tylko czerwoni czy
        różowi. Robił to także O. Rydzyk w TV TRWAM!
    • todundliebe a Kwasniewski? 06.02.07, 09:21
      A co z wielka nadzieja czerwonych, kandydatem GW i jej prymitywnych klakierow na
      szefa NATO, "Katem" Kwasniewskim??
      • pisubek [...] 06.02.07, 09:25
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • rtg Re: a Kwasniewski? 06.02.07, 13:23
        todundliebe napisał:

> A co z wielka nadzieja czerwonych, kandydatem GW i jej prymitywnych klakierow
        n
        > a
        > szefa NATO, "Katem" Kwasniewskim??

po... liło ci się NATO z ONZ ale jak się słucha Rdyja i ogląda TV Trwam to się
        wszystko miesza...
    • tsuranni IV RP = CCCP 06.02.07, 09:23
      czyli Czubek Czubka Czubkiem Pogania.... Świr z żółtymi papierami rządzi
      kontrwywiadem, a mlaszczące bliźniaki zgrywają mężów stanu. Moja cierpliwość
      się kończy.... Szczurze - działaj Waść!
    • gilu33 Re: presentation jest chory na pisofrenię a .. 06.02.07, 09:28
      ..z chorymi na tę chorobę nie mozna prowadzić rzeczowej dyskusji,bo to świry
      jak sama nazwa wskazuje.Ktoś kto tak jak Presentation,Palestrina czy
      Galba,gorąco i żarliwie broni zasług Macierewicza, czy w działaniach
      Kaczyńskiego widzi chociaż gram racjonalizmu,jest owładnięty tą samą chorobą i
      dyskusja z takim pacjentem staje sie bezprzedmiotowa!
    • szasza7 Lex Kaczyński wysłał swego włazikupra wministry 06.02.07, 09:30
      i Szczygieł będzie mu nie tylko posłuszny,będzie kurduplom służył wiernie jak
      pies.Kaczyńscy działają na szkodę interesu narodowego a nie inteligencja ,którą
      o to premier bezczelnie oskarża.Premier odrzuca opinię Zbigniewa Brzezińskiego-
      nie kwestonowanego patriotę/w dzisiejszym radio/.Stwierdził,że Z.Brzeziński nie
      zna się na sprawach Polski.a powoływanie się na tzw.autorytety zagraniczne nie
      jest poważne.Ręce opadają.To po prostu głupota.Kretynizm.
      • gilu33 Re: Lex Kaczyński wysłał swego włazikupra wminist 06.02.07, 09:36
        za to Kaczyński Lech, zwany Prezydentem zna sie perfekt na prawie pracy, ze
        szczególnym uwzględnieniem leninowskiego widzenia tych kwestii.Przynajmniej
        tyle...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka