emeryt21 14.02.07, 19:57 Jutro pojde do sklepu i zapytam o kielbase Stoklosy.Wczesniej nie przyszloby mi to glowy.To najlepsza reklama dla kielbasy i antyreklama dla polskiego wymiaru sprawiedliwosci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babette666 Re: uwazaj na ptasia grype 14.02.07, 20:06 emeryt21 napisał: > Jutro pojde do sklepu i zapytam o kielbase Stoklosy.Wczesniej nie przyszloby > mi to glowy.To najlepsza reklama dla kielbasy i antyreklama dla polskiego > wymiaru sprawiedliwosci. ________________________________ uwazaj zebys nie zachorowal na ptasia grype bo on takie przekrety robil, nawet ze zdechlym drobiem, licho nie spi Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Uważaj nie tylko na ptasią grypę 14.02.07, 21:04 W nazwie firmy "Farmutil" jest człon "util" czyli coś związanego z utylizacją. Nie sądzę, aby działało to korzystnie na apetyt. Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Afera polepsza sprzedaż kiełbas Stokłosy 14.02.07, 20:06 ale na konto skarbu,jego majatek jest zabezpieczony przez prokurature. Odpowiedz Link Zgłoś
yurekbis Re: Afera polepsza sprzedaż kiełbas Stokłosy 14.02.07, 20:21 Swiadomie czy nieswiadomie"Gazeta" jest promotorem sprzedazy kielbasy,przez firme czlowieka poszukiwanego przez policje,oto jest pytanie? Odpowiedz Link Zgłoś
czaterxx Stokłosa mogl pograzyc politykow PIS to mu pozowli 14.02.07, 20:28 Stokłosa mial niewygodne dokumenty wna prominetnyuch politykow PIs wiec pozwolili mu i jego zonie uciec z pieniedzmy, chyba nikt nie wierzy w przypadki w tej sprawie ze intuycyjnie sprzedla majtek , przepisal na rodizne i wyjechal przed aresztowaniem a przez ostatni tydz CBS stracilo z oczu zone Stokłosy. W normalnym panstwie min sprawiedliwosci musialby sie podac do dymisji Odpowiedz Link Zgłoś
meandrypolityczne Re: Stokłosa mogl pograzyc politykow PIS to mu po 14.02.07, 20:34 Czyżby z opinii czateraxx wynikało, że nasze państwo jest nienormalne? Pragmatyk Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 kiedy wreszcie rozliczony zostanie Stokłosa??????? 14.02.07, 20:40 przez wiele lat, w czasach rządów różnych opcji: prawica, lewica..., korzystał z wielu różnych ulg, umorzeń podatkowych etc. WHY? WHY? WHY? I do not understand it!!!!!!!!!!!! Jestem prawym obywatelem, płacę słone podatki i nic z tego nie mam. Na myśl o przyszłej emeryturze chce mi się wyć, dobrze, że zdrowie mi dopisuje i jeszcze mie muszę korzystać z opieki lekarskiej, choć co miesiąc słono za to płacę, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
ksmx Stokłosa oddaj się posiedzisz jak Rywin... 14.02.07, 20:43 Wyjdziesz za parę lat a firma będzie wciąż działać. Kiełbasy robicie dobre, ziemię masz. A tak będzie coraz gorzej, prędzej czy później Cię złapią, nie ma takiej możliwości. Twój los jest przesądzony. Odpowiedz Link Zgłoś
popelina2005 Tak jak afera z lekarzem.. aby tylko przysłonic 14.02.07, 20:52 wlasne afery PIS-u Odpowiedz Link Zgłoś
to_ti Beznadziejna obsługa 14.02.07, 21:38 tak kiepskiej obsługi jak jest w jednym ze sklepów Henia w Warszawie to ze świecą szukać...nawet dobra wędlina tego nie zrównoważy www.foto-tel.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
j666 Re: Afera polepsza sprzedaż kiełbas Stokłosy 14.02.07, 21:39 Bo wędliny z Z.M. Stokłosy są tańsze i niegorsze niż te z Morlin czy Constaru. JaC Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro A najlepiej beda sie sprzedawac kielbasy Stoklosy 14.02.07, 22:43 z ...kaczorow. Odpowiedz Link Zgłoś
koskurek uwielbiam kielbasy i parowki z firm Stoklosy 14.02.07, 23:02 dla mnie sa rewelacyjne, dodatkowo bardzo lubie kupowac w sklepie firmowym zakladow Stoklosy - pracuja tam bardzo mile Panie. Afera nie bedzie miala zadnego wpywu na moje zakupy. Niniejsza wypowiedzia nie oceniam postepowania Pana Stokłosy. Mam nadzieje ze zaklady beda dzialaly dalej bo bardzo lubie te kielbaski, parowki i kilka innych wyrobow Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Pomozmy Henkowi i czarnej Hance! 15.02.07, 01:31 Facet po 50-tce i fajna , mloda barmanka. Dlaczego nie?? Prokuratura zabezpieczyla majatek, wiec skad leci ten STRES?? Zazdrosc o lucky??Ha, ha, ha! Odpowiedz Link Zgłoś
boston4 Afera polepsza sprzedaż kiełbas Stokłosy 15.02.07, 13:47 tylko pozazdroscic RP politykow, Senatorow, Poslow, .. z tego co widac co drugi to aferzysta, nierob na utrzymaniu rzadu, albo typowy cwaniaczek Odpowiedz Link Zgłoś