Dodaj do ulubionych

Porywacz samolotu wpadł, bo nie znał francuskiego

16.02.07, 19:47
Mohamed Mohamedowi oko wykole...
Obserwuj wątek
    • af-bcn wystarczyLo tylko oblac wrzAtkiem 16.02.07, 19:54
      WLasciwie ...
      (teraz moZna stroic sobie Zarty)
    • trzynasty Najlepsza kaczka luzowana - Mikołajki 16.02.07, 19:59
      u Barta
    • teyoo k i d 16.02.07, 20:20
      i znowu ta nieśmiertelna mantra "kobiety i dzieci".. to nierozerwalna fraza
      jest czy co?:) nigdy nie mówią "mężczyźni i dzieci"..
      poza tym pierwsze słyszę, żeby cycki miały jakoś przeszkadzać w oblaniu kogoś
      wrzątkiem.. ja jestem kobietą i bez problemu potrafiłabym takiego Mohameda
      oblać kawą z kubka:) Ale może do tego trzeba jakiś ultramęskich zdolności, ja
      nie wiem, dlatego to zrobili faceci, bohatersko oblewając terrorystę napojem:))
      • ksoo Re: k i d 16.02.07, 22:16
        Ciekawe czy nadal bedziesz taka "meska" gdy rzeczywiscie znajdziesz sie w
        sytuacji gdy bedzie trzeba komus wp...
        • stara_twojej_starej Re: k i d 16.02.07, 23:41
          ksoo napisał:

> Ciekawe czy nadal bedziesz taka "meska" gdy rzeczywiscie znajdziesz sie w
          > sytuacji gdy bedzie trzeba komus wp...

wtedy, ta dziarska sunia pokaże to, co ma pod sukienką, a porywacze sami uciekną.
          ----
          swsts.blox.pl/html
    • g.r.a.f.z.e.r.o Porywacz samolotu wpadł, bo nie znał francuskiego 16.02.07, 20:26
      Rzecznik Air Mauritania Ahmedu Ahmedu powiedział że Mohamed Lemine przechytrzył
      Mohameda Abderramana.
      Nie ma jak urozmaicone imiona :)
    • dialog Gdyby Lech Kaczyński porywał samolot... 16.02.07, 20:55
      .. ze swoją znajomością angielskiego ( zwlaszcza holenderski), załoga ze śmiechu
      doprowadziłaby do katastrofy.
    • antonioni1 Porywacz samolotu wpadł, bo nie znał francuskiego 16.02.07, 21:03
      a ja stale powtarzam. uczcie się francuskiego. uczcie się francuskiego. lubię
      ten język, a jeszcze bardziej ślimaki i udka... no nie powiem jakie. W każdym
      razie francuskie.
    • lucapolonia Porywacz samolotu wpadł, bo nie znał francuskiego 16.02.07, 21:04
      Heh, kolejny argument na wyższość francuskiego.
    • eeeee1 Re: Porywacz samolotu wpadł, bo nie znał francusk 16.02.07, 22:28
      ale nonsens;
      'porywacz' chcial dostac azyl a nie wysadzic samolot w powietrze; wystarczylo
      mu ten azyl obiecac i klopot z glowy; po co zaraz go oblewac wrzatkiem i ranic
      20 pasazerow?

• icelandic Re: Porywacz samolotu wpadł, bo nie znał francusk 16.02.07, 22:59
        a potem każdy by porywał samolot aby dostać azyl. gratuluję myślenia.

chciałabym tam być w tym samolocie, historia życia jak znalazł ;)
      • stara_twojej_starej Re: Porywacz samolotu wpadł, bo nie znał francusk 16.02.07, 23:42
        eeeee1 napisała:

> ale nonsens;
        > 'porywacz' chcial dostac azyl a nie wysadzic samolot w powietrze; wystarczylo
        > mu ten azyl obiecac i klopot z glowy; po co zaraz go oblewac wrzatkiem i ranic
        > 20 pasazerow?
        >
        >
        >
        jesteś głupi, jak kaczyński.

----
        swsts.blox.pl/html
        • kosa44 Re: Porywacz samolotu wpadł.. 17.02.07, 04:54
          A ty światły jak Wałęsa...sraliku...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka