sugarbox 16.02.07, 19:47 Mohamed Mohamedowi oko wykole... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
af-bcn wystarczyLo tylko oblac wrzAtkiem 16.02.07, 19:54 WLasciwie ... (teraz moZna stroic sobie Zarty) Odpowiedz Link Zgłoś
teyoo k i d 16.02.07, 20:20 i znowu ta nieśmiertelna mantra "kobiety i dzieci".. to nierozerwalna fraza jest czy co?:) nigdy nie mówią "mężczyźni i dzieci".. poza tym pierwsze słyszę, żeby cycki miały jakoś przeszkadzać w oblaniu kogoś wrzątkiem.. ja jestem kobietą i bez problemu potrafiłabym takiego Mohameda oblać kawą z kubka:) Ale może do tego trzeba jakiś ultramęskich zdolności, ja nie wiem, dlatego to zrobili faceci, bohatersko oblewając terrorystę napojem:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ksoo Re: k i d 16.02.07, 22:16 Ciekawe czy nadal bedziesz taka "meska" gdy rzeczywiscie znajdziesz sie w sytuacji gdy bedzie trzeba komus wp... Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: k i d 16.02.07, 23:41 ksoo napisał: > Ciekawe czy nadal bedziesz taka "meska" gdy rzeczywiscie znajdziesz sie w > sytuacji gdy bedzie trzeba komus wp... wtedy, ta dziarska sunia pokaże to, co ma pod sukienką, a porywacze sami uciekną. ---- swsts.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Porywacz samolotu wpadł, bo nie znał francuskiego 16.02.07, 20:26 Rzecznik Air Mauritania Ahmedu Ahmedu powiedział że Mohamed Lemine przechytrzył Mohameda Abderramana. Nie ma jak urozmaicone imiona :) Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Gdyby Lech Kaczyński porywał samolot... 16.02.07, 20:55 .. ze swoją znajomością angielskiego ( zwlaszcza holenderski), załoga ze śmiechu doprowadziłaby do katastrofy. Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Porywacz samolotu wpadł, bo nie znał francuskiego 16.02.07, 21:03 a ja stale powtarzam. uczcie się francuskiego. uczcie się francuskiego. lubię ten język, a jeszcze bardziej ślimaki i udka... no nie powiem jakie. W każdym razie francuskie. Odpowiedz Link Zgłoś
lucapolonia Porywacz samolotu wpadł, bo nie znał francuskiego 16.02.07, 21:04 Heh, kolejny argument na wyższość francuskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
eeeee1 Re: Porywacz samolotu wpadł, bo nie znał francusk 16.02.07, 22:28 ale nonsens; 'porywacz' chcial dostac azyl a nie wysadzic samolot w powietrze; wystarczylo mu ten azyl obiecac i klopot z glowy; po co zaraz go oblewac wrzatkiem i ranic 20 pasazerow? Odpowiedz Link Zgłoś
icelandic Re: Porywacz samolotu wpadł, bo nie znał francusk 16.02.07, 22:59 a potem każdy by porywał samolot aby dostać azyl. gratuluję myślenia. chciałabym tam być w tym samolocie, historia życia jak znalazł ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stara_twojej_starej Re: Porywacz samolotu wpadł, bo nie znał francusk 16.02.07, 23:42 eeeee1 napisała: > ale nonsens; > 'porywacz' chcial dostac azyl a nie wysadzic samolot w powietrze; wystarczylo > mu ten azyl obiecac i klopot z glowy; po co zaraz go oblewac wrzatkiem i ranic > 20 pasazerow? > > > jesteś głupi, jak kaczyński. ---- swsts.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Porywacz samolotu wpadł.. 17.02.07, 04:54 A ty światły jak Wałęsa...sraliku... Odpowiedz Link Zgłoś