kulatowski 23.02.07, 16:33 No ladnie ladnie, mam nadzieje, ze ktos dopilnuje, zeby Fiatowi sie za to dostalo!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pablopic Ford g.. wort, a Fiat jego brat... 23.02.07, 16:36 nie kupuje się samochodów na "F"... Odpowiedz Link Zgłoś
golbar Re: Ford g.. wort, a Fiat jego brat... 23.02.07, 17:19 > nie kupuje się samochodów na "F"... A folkswagena można? Odpowiedz Link Zgłoś
ferby26 to nie tak szło.... 23.02.07, 22:47 Opel, Ford gów.o wort a Fiat ich brat:))) Odpowiedz Link Zgłoś
badjuk Re: to nie tak szło.... 23.02.07, 23:27 Porshe od gowna gorsze. Poloneza Caro kupiu ten kto jest naprawde glupi. Kto wsiada do Iveca nie wie co go czeka. Polonez Caro - nowy a wyglada staro. Honda i Yamaha - dwa kolka i blacha. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka101 Re: to nie tak szło.... 24.02.07, 14:53 Nie kupuje się samochodów na F, Fiata, Forda i francuskich. Zawsze tak było! Odpowiedz Link Zgłoś
bluevabank Groźne wady fabryczne w 31 tys. fiatów panda 23.02.07, 16:39 nowy jestem... dlaczego nie ktore artykuly nie maja forum ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
svetomir Re: Groźne wady fabryczne w 31 tys. fiatów panda 23.02.07, 16:44 Tego chyba nikt nie wie. Nie maja głównie różne drażliwe tematy, ale nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Groźne wady fabryczne w 31 tys. fiatów panda 23.02.07, 17:43 bo są tematy "drażliwe" n.p.: "Oburzenie atakiem "La Stampy" na abp. Dziwisza", których wykształciuch nie pojmuje Odpowiedz Link Zgłoś
mrsteryd Groźne wady fabryczne w 31 tys. fiatów panda 23.02.07, 16:45 Nigdy się nie nauczą. Mam Fiata Brava,gdzie sytuacja jest zbliżona. Jest w nich taka fabryczna wada, że na centralkę poduszki powietrznej kapie woda z nagrzewnicy i robi się zwarcie. (potem centralkę się z niemałą kasę wymienia i za jakiś czas jest to samo) Odpowiedz Link Zgłoś
stemp10 Pocieszę cię 23.02.07, 16:48 Każda marka ma swoje grzeszki, które potem w qó..ają użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
jaqbek2 Re: Groźne wady fabryczne w 31 tys. fiatów panda 23.02.07, 21:35 Nikt Ci nie odradzał zakupu fiata? Szkoda ... Było poczytać wpierw opinie w necie Odpowiedz Link Zgłoś
blogmd Re: Groźne wady fabryczne w 31 tys. fiatów panda 23.02.07, 17:02 Historia lubi sie powtarzać? To pewnie efekt tego, że ABS, wtryski i inne części do wszystkich marek robią te same fabryki. Zmieniają rozkład końcówek i naklejkę, ale jak jest nieszczelne, to wszędzie... www.motoforum.pl/Magazyn/200603/fire.html Odpowiedz Link Zgłoś
blogmd Re: Groźne wady fabryczne w 31 tys. fiatów panda 23.02.07, 17:05 I jeszcze to: moto.onet.pl/1254180,2217,artykul.html Odpowiedz Link Zgłoś
leew1 Polski "cud techniki" ! 23.02.07, 17:07 czy niczego nie można w tym kraju zrobić porządnie? nie bylo wiadomo,że na drogach bywa woda i na dodatek słona, ale za takie badziewie "słoną" cenę wymyślili Odpowiedz Link Zgłoś
wojtaseks Groźne wady fabryczne w 31 tys. fiatów panda 23.02.07, 17:29 "niektóre modele Fiatów Panda mogą być mieć wady fabryczne" - po jakiemu to jest? Adminie, cos z tym trzeba zrobić, prawda....? Odpowiedz Link Zgłoś
nx_logged_in Re: Groźne wady fabryczne w 31 tys. fiatów panda 23.02.07, 22:22 wojtaseks napisał: > "niektóre modele Fiatów Panda mogą być mieć wady fabryczne" - po jakiemu to > jest? Adminie, cos z tym trzeba zrobić, prawda....? :D to obala teze jakoby GW byla "medium polskojezycznym" ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ryssio Podstawową wadą pandy jest jej idea 23.02.07, 17:48 Taki mały wóz to trumna na kółkach, nawet tak wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
jaco_kielce Re: Podstawową wadą pandy jest jej idea 23.02.07, 19:15 Żaden samochód sprawny technicznie nie jest trumną, przynajmniej teoretycznie, niestety zasada mam BMW i jestem lepszy zbyt często obowiązuje, a ja swoim seicento nie jeden "szybszy" samochód na światłach zostawiłem i żadko kiedy przekraczam przy tym 80 km/h Odpowiedz Link Zgłoś
baret Groźne wady fabryczne w 31 tys. fiatów panda 23.02.07, 17:49 samochody Fiat sa dla włoch - czyli dla krajów gdzie śnieg jest rzadkością, mróz -2stC to mróz siarczysty, itede. A pamietaćie jak znikały nr fabryczne i inne informacje z tabliczek znamionowych we Fiatach Punto? wtedy tez Fiat nie przewidział ze sól sypana zimą na jezdnie, przepali tabliczki. A problemy z rozruchem maluchów w wilgotne, deszczowe dni? Fiaty to nie autka na polskie drogi - trzeba to w końcu zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
urbero Groźne wady fabryczne w 31 tys. fiatów panda 23.02.07, 18:34 Fiat jaki jest każdy wie, ale to nie koncern zapłaci za listy do użytkowników i sprawdzenie potencjalnie wadliwego układu w Pandach. Koszty pokryje wytwórca ABS, a to może skończyć się dla niego finansowym fiaskiem. Fiat może tylko dostać kolejną żółtą kartkę (czerwonych nie dają: widać to na ulicach). Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Groźne wady fabryczne w 31 tys. fiatów panda 23.02.07, 20:53 wymiana 31 tysiecy czesci fiaskiem dla Boscha? gimme a break :) Odpowiedz Link Zgłoś
urbero Re: Groźne wady fabryczne w 31 tys. fiatów panda 23.02.07, 22:44 bosch bosch'em, fiat fiatem, wszystko z chin. firmy, nawet spod jednego szyldu, różnią się szalenie, więc this is yo' break PS cierpi wizerunek marki: lanie dostanie ten, który wypuścił bąka Odpowiedz Link Zgłoś
737ng Re: Groźne wady fabryczne w 31 tys. fiatów panda 23.02.07, 19:03 Dlaczego ma sie dostac? Znalezli blad, przyznali sie i naprawiaja. Zdarza sie wszedzie i kazdemu - gdybys wiedzial ile takich "akcji serwisowych" robi Boeing bylbys sie pewnie zdziwil. Liczy sie, ze nie probowali ukryc i mataczyc, jaka sie niektorym samochodowym producentom zdarzalo. K. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk31 Groźne wady fabryczne w 31 tys. fiatów panda 23.02.07, 19:34 Ja miałem Fiata ale gdy do wyboru była jeszcze Syrenka i maluch. Odpowiedz Link Zgłoś
sineguanon nie tylko Fiat 23.02.07, 19:36 Np. Audi A3 model sport. 3 miesiące i 5 razyw naprawie. Zapycha sie Filtr cząste stałych. co radzi importer (chyba wie jaki problem mają te samochody), gdy świeci sie kontrolka, łatwizna, wystarczy wrzucić 4 bieg i jechac bez przerwy 30 km z prędkościa nie mniejsza niż 70 km na godzinę. (uprzedzam to nie jest tekst z filmu Bareji, tylko instrukcja obsługi samochodu AUDI). Proponuję w prezesowi tego koncernu wskoczyc teraz na drogę w Warszawie i gnać bez zatrzymywania 30 kilometrów co najmniej 70-siatką. Ciekawe ile skrzyżowań uda mu sie przejachać. Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 od kupna fiata 126p postanowiłem:żadnego fiata!!!! 23.02.07, 20:00 żadnego fiata nie kupię!!! Nigdy!!! Fiaty to już passe, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
blondynka_wawa FIAT znaczy (Fehler In Allen Teilen) 23.02.07, 20:05 tak zwie sie to cudo techniki w niemczech Odpowiedz Link Zgłoś
polikarp Re: FIAT znaczy (Fehler In Allen Teilen) 23.02.07, 20:59 Z innej beczki: czy ktoś ten tekst w ogóle redagował? "Urząd Ochrony Konkurencji i Konsumentów ostrzega, że niektóre modele Fiatów Panda mogą być mieć wady fabryczne. O usterkach stwarzających zagrożenie dla bezpieczeństwa użytkowników prezesa UOKiK powiadomił producent pojazdów. W Polsce kampanią objętych jest ponad 31 tysięcy samochodów." Jaką kampanią? I kto zna "użytkowników prezesa UOKiK"? Czy to aby nie jakie zboczenie? "niektóre modele samochodów Panda wyposażone w ABS" - oczywiście chodzi o niektóre marki fiatów. "W okresie zimy" - napisanie "zimą" obraziłoby go. Czułby się takim prostakiem... "przedostanie się słona woda z powodu stosowania na drogach soli i substancji chemicznych" - chciałoby się skomentować, ale aż nie wiem jak. Z powodu, że ponieważ. "w pojazdach z opcją ABS" - to pisał dziennikarz z opcją mózgu, czy to cytat z koślawego komunikatu kFIATa? "Konsumenci, o konieczności sprawdzenia samochodu w autoryzowanym serwisie, już są powiadamiani listownie" - na pewno robił sobie jaja. Wiecie: popołudniowy dyżur, nic się nie dzieje... Aż tu nagle z faksu wychodzi komunikat prezesa UOKiK... Hi, hi, ale dam dżezu... Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek1 Groźne wady fabryczne w 31 tys. fiatów panda 23.02.07, 22:20 Ale kabaret a dopiero co w poprzednią sobotę koleś w Pandzie walnął mnie na przejściu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ml_500 Re: Groźne wady fabryczne w 31 tys. fiatów panda 23.02.07, 22:46 ale sie wszyscy "fachowcy" podniecaja. mityczna wsrod mitomanow toyota w zeszlym roku miala ponad 10 akcji serwisowych. auta sa skomplikowanym urzadzeniem i czasem takie rzeczy zdarzaja i beda zdarzac. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Heh mnie dzis wlasnie padl ABS w Fordzie Fusion 23.02.07, 22:48 15 km od domu po 200km drogi od klienta.... Ciekawe, bo tez wyglada mi to na zwarcie.... Odpowiedz Link Zgłoś
kaibuk3 Groźne wady fabryczne w 31 tys. fiatów panda 23.02.07, 23:00 poprostu fiat Odpowiedz Link Zgłoś
callafior Ta rejestracja SB to chyba też nieprzypadkowa 24.02.07, 18:56 Ta wada to chyba sposób na tajnych współpracowników... Odpowiedz Link Zgłoś