Dodaj do ulubionych

Prezes TVN o zarzutach Macierewicza: Kłamstwo

• damiian2 Zapewne prawda 23.02.07, 21:39
      w tvn dlatego tak atakują Kaczyńskich
    • nieczytaj2 co za morda! oglądanie WSI 24 przede wszystkim 23.02.07, 21:39
      grozi zawałem albo co najmniej poważną depresją. Gdyby wierzyć ich wiadomościom
      to można by mówiąc młodzieżowym językiem "załapać niezłego doła",że to koniec
      Polski,wstyd,hanba,i wogóle "toniemy"szybciej od Titanica.
      Jedno wielkie zakłamane, spreparowane czarnowidztwo i propaganda gorzsza niż
      za komuny Dobrze że wskaźniki giełdowe i inne(np.stopa bezrobocia) pokazują coś
      zupełnie przeciwnego niż ta łże-stacja.
      A swoją drogą popieram działania pana Macierewicza,nawet jako "komuch", a
      jeszcze po tym jak przeczytałem w Przekroju o tym jak to Pan Dziewulski miał
      złożyć ostatnio (bodajże 12.06)zeznania jak to w latach 90-tych "Uope" miało
      spreparowac dokumentacje medyczną dot.P.Macierewicza i zrobić z niego chorego
      psychcznie to ja Pana Macierewicza popieram!
      • kura56 Re: co za morda! oglądanie WSI 24 przede wszystki 23.02.07, 21:41
        A tego nie wiedziałam. A Dziewul czego się boi,ze takie rzeczy wygaduje?
    • yxcv Prezes TVN o zarzutach Macierewicza: Kłamstwo 23.02.07, 21:50
      Im wiecej postow przeciw PIS i rzadowi tym bardziej uswiadamiam sobie ilu to
      zydokomunistow ponioslo juz kleskie-a ilu jeszcze ja poniesie,czyli
      zydokonunistyczny skowyt szczura-zgin przepadnij zarazo.
      • kura56 A ja chciałam spokojnej, kulturalnej, merytoryczne 23.02.07, 21:59
        j dyskusji, a ty mi nie dajesz.
        • mojo.risin Re: A ja chciałam spokojnej, kulturalnej, merytor 23.02.07, 22:04
          to twój koleżka po fachu. pisze te same śmieci co ty tylko innymi słowami.

kura56 napisała:
          > j dyskusji, a ty mi nie dajesz.
          • kura56 Re: A ja chciałam spokojnej, kulturalnej, merytor 23.02.07, 22:05
            Ty do kogo, bo chyba nie do mnie?
            • mojo.risin Re: A ja chciałam spokojnej, kulturalnej, merytor 23.02.07, 22:08
              do dziadka piaskowego.

kura56 napisała:
              > Ty do kogo, bo chyba nie do mnie?
    • bronimir Ciekawe co PC zrobiło z pieniędzmi z FOZU 23.02.07, 22:09
      Kryże tematu nie drążył.
      • babette666 Kryze nie drazyl tematu bo zna odpowiedz 23.02.07, 22:10
        Kaczynszczyzna tez,
        • mojo.risin Re: Kryze nie drazyl tematu bo zna odpowiedz 23.02.07, 22:12
          spoko, jeszcze 2,5 roku i zatrzęsą sie kacze dupska.

babette666 napisała:
          > Kaczynszczyzna tez,
          • prokto A Senegalskie małpy polują z włóczniami jak ludzie 23.02.07, 22:15
            czerwone pokraki nadają.
            • mojo.risin Re: A Senegalskie małpy polują z włóczniami jak l 23.02.07, 22:17
              tobie też sie " prokto" trzęsie na myśl o najbliższych wyborach? zabraknie
              kaczego słoneczka? och, jak mi przykro...
          • kura56 Póki co to prezesi ITI mają niespokojny sen 23.02.07, 22:17
            • mojo.risin Re: Póki co to prezesi ITI mają niespokojny sen 23.02.07, 22:18
              ojciec prowadzący wam takie newsy podaje?
              • prokto Re: Póki co to prezesi ITI mają niespokojny sen 23.02.07, 22:21
                mojo.risin napisał:

> ojciec prowadzący wam takie newsy podaje?

A ciebie kto prowadzi synku ?Przecież nie rozum.
                • mojo.risin Re: Póki co to prezesi ITI mają niespokojny sen 23.02.07, 22:24
                  pozdrowienia dla ojca nadzorcy !!
                  dbaj o jakość postów bo cie z roboty wypie... wywalą.

prokto napisała:
                  > A ciebie kto prowadzi synku ?Przecież nie rozum.
        • babettle666 Kiszczakowszczyzna kontratakuje >>>>>>> 24.02.07, 02:00
          poklonmy sie generalom z WSI,
          to nasi idole:

www.polonica.net/Album/tn_magd12.html
      • kura56 Re: Ciekawe co PC zrobiło z pieniędzmi z FOZU 23.02.07, 22:16
        No to dlaczego, ajk SLD było przy pełni władzy do spółki z Kwachem, nie
        posadzili Kaczorów?
        • prokto Re: Ciekawe co PC zrobiło z pieniędzmi z FOZU 23.02.07, 22:19
          To taki dyżurny temat czerwonych świń.Jak nie ma czego się przyczepić to z fozem
          wyjadą.
          • mojo.risin Re: Ciekawe co PC zrobiło z pieniędzmi z FOZU 23.02.07, 22:21
            czerwone świnie pamietają też o telegrafie i kilku innych przekrętach. spoko.
            poczekamy. poleci pierze z kaczych kuprów.

prokto napisała:

> To taki dyżurny temat czerwonych świń.Jak nie ma czego się przyczepić to z
            foze
            > m
            > wyjadą.
        • babette666 mozesz sie ich zapytac 23.02.07, 22:21
          kura56 napisała:

> No to dlaczego, ajk SLD było przy pełni władzy do spółki z Kwachem, nie
          > posadzili Kaczorów?

jeszcze z Polski nie uciekli, to ci odpowiedza, Kwasniewski mieszka w Wilanowie
          na nowym osiedlu 300m za przyszla Swiatynia Ograbionych Biedakow, tylko uwazaj
          jak sie zblizasz, bo ma 2 goryli z BORu
          • kura56 Nie 23.02.07, 22:23
            Przykro mi, nie mogę. Nie mam znajomości w tych kręgach...
            • babette666 Re: ja tez nie 23.02.07, 22:25
              kura56 napisała:

> Przykro mi, nie mogę. Nie mam znajomości w tych kręgach...

przez przypadek na joggingu widzialam
              • prokto Na czym ? Na joggingu? 23.02.07, 22:30
                Człapałaś i sapałaś w koło trzepaka chyba. Jogging to Kalisz uprawia.Ale ty ?
                • mojo.risin Re: Na czym ? Na joggingu? 23.02.07, 22:33
                  śmieszne, że piskomuna takie ćwoki na forum wysyła. kompromitują sie. ławka
                  kardowa króciutka. nawet na necie nikt przytomny nie chce im sprzyjać.

prokto napisała:

> Człapałaś i sapałaś w koło trzepaka chyba. Jogging to Kalisz uprawia.Ale ty ?
                  • prokto Re: Na czym ? Na joggingu? 23.02.07, 22:37
                    Człowieku z minionej epoki Ona celowo mówi prostym językiem, takie absurdalne
                    rzeczy. To zaplanowane, wkalkulowane w jej wizerunek. A wy wszyscy na poważnie
                    ją odbieracie...
                    • mojo.risin Re: Na czym ? Na joggingu? 23.02.07, 22:50

prokto napisała:

> Człowieku z minionej epoki Ona celowo mówi prostym językiem, takie absurdalne
                      > rzeczy. To zaplanowane, wkalkulowane w jej wizerunek. A wy wszyscy na poważnie
                      > ją odbieracie...
                  • babette666 Re: Na czym ? Na joggingu? 23.02.07, 23:33
                    mojo.risin napisał:

> śmieszne, że piskomuna takie ćwoki na forum wysyła. kompromitują sie. ławka
                    > kardowa króciutka. nawet na necie nikt przytomny nie chce im sprzyjać.
                    >
                    > prokto napisała:
                    >
                    > > Człapałaś i sapałaś w koło trzepaka chyba. Jogging to Kalisz uprawia.Ale
                    > ty ?
                    > --------------------------

dzis trzepakow sie nie uzywa, tylko suszarki BOSCH'a (elektryczne a nie na
                    dynamo) no ale co ty mozesz cwoku z Wloszczowej wiedziec co to jogging czy
                    suszarka.
                    A Kalisz to by cie sprzedal 2x i wzial pieniadze za 4, z czym do ludzi, idz
                    spac ciemnoto, bo osmieszasz wodzow z Kurduplowa
                    >
          • babettle666 Kiszczakowszczyzna w kontrataku ^^^^^^^^^^:^^^^^^^ 24.02.07, 02:01
            generaly - nasze idole :

• hanka992 Zamiast gadać, niech ITI pozwie Macierewicza! 24.02.07, 02:07
              Czy to nie dziwne, że od opublikowani Raportu komisji weryfikacyjnej WSI minął
              już tydzień a Wojciech Kostrzewa ośmiesza się ciągle tylko zapowiadając
              podjęcie kroków prawnych przeciwko Antoniemu Macierewiczowi. To dziwne, bo
              zwykle Kostrzewa szybciej podejmował decyzje...Ale jak się ma coś za uszami a
              gra się o dużą stawkę (resztki wiarygodności WSI24 mogą diabli wziąć), to i
              blefowanie idzie trudniej...
    • potodno Re: Prezes TVN o zarzutach Macierewicza: Kłamstwo 23.02.07, 22:29
      a gdzie te pozwy ITI, wsi, wsi24 and suboticz
      jak sprawa suboticza sie wydała
      tez robiliscie szum medialny
      i co gdzie te pozwy he,he
      załosni sa znowu kwicza a jak przyjdzie co do czego
      to licza na skleroze
    • postrzegane_inaczej WSI-24 robi ludziom wodę z mózgu od kilkunastu lat 23.02.07, 22:51
      ...a teraz widać tylko nerwowość tych Czerwonych Bolszewickich Agentów aby
      tylko ukryć niewygodna prawdę,
      Czerwone Małpy!, prawda już Was dopadła
      • marekjurek_u_pinocheta [...] 23.02.07, 23:19
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • postrzegane_inaczej I już wiemy kim byli mordercy Pańko... 23.02.07, 22:53
      ...Pańko został zamordowany ponieważ za bardzo węszył w aferze FOZZ, stał sie
      dla Czerwonych,Bolszewickich Morderców niewygodny
      • mojo.risin Re: I już wiemy kim byli mordercy Pańko... 23.02.07, 23:04
        skąd sie biorą tacy idioci?

postrzegane_inaczej napisał:
        > ...Pańko został zamordowany ponieważ za bardzo węszył w aferze FOZZ, stał sie
        > dla Czerwonych,Bolszewickich Morderców niewygodny
        • postrzegane_inaczej [...] 23.02.07, 23:06
        • babette666 Re: I już wiemy kim byli mordercy Pańko... 23.02.07, 23:40
          mojo.risin napisał:

> skąd sie biorą tacy idioci?
          >
          > ------------------------------------

Podpier.dolimy i Slonce to nowe haslo Kaczynszczyzny, wszystkie chwyty sa
          dobre, kiedy grunt pali sie pod nogami, a pali sie az huczy
          • babettle666 Kiszczakowszczyzna do boju $$$$$$$$$$$$$$$$$$ 24.02.07, 02:03
            nie uklony a na kolana holoto, ze was nie powystrzelalismy

• y.y Re: Kiszczakowszczyzna do boju $$$$$$$$$$$$$$$$$$ 24.02.07, 03:31
              Won brunatne ścierwo z antypolinica.net
    • zbigniew.kaczynski Fick dich Prezes TVN 23.02.07, 22:54
    • postrzegane_inaczej [...] 23.02.07, 23:04
    • vomitorium1 Prezes TVN o zarzutach Macierewicza: Kłamstwo 23.02.07, 23:07
      wszystko będzie ok
      czy w wolnym kraju
      nie wolno być stukniętym ?
      (przecież wszyscy to widzą)
    • postrzegane_inaczej A Cenzura w GWnie nazywa sie Kontrola Antyspamowa 23.02.07, 23:38
      • mojo.risin Re: A Cenzura w GWnie nazywa sie Kontrola Antyspa 23.02.07, 23:48
        twoje można spokojnie wycinać, wstydu bedziesz miał jak wytrzeźwiejesz
        • postrzegane_inaczej Czerwone K_tasy takie jak Ty mogą spać spokojnie 23.02.07, 23:50
    • aretures Prezes TVN o zarzutach Macierewicza: Kłamstwo 24.02.07, 00:25
      i chwała za to WSI. Dzięki temu mamy przynajmniej jedną znośną stację
      telewizyjną
    • hanka992 Panie Wejchert! Panie Kostrzewa! 24.02.07, 00:28
      A dlaczego panowie nie wyrażali wcześnie swego świętego oburzenia przeciwko
      artykułowi "Gazety polskiej" pt.: "Wojenna poczta Jana Wejcherta", w którym
      wprost informowano, że Jan Wejchert współpracował ze służbami specjalnymi PRL-
      u!!! A propos, panie Wejchert, skąd właściwie wziął pan kasę na koncern
      medialny ITI (no bo chyba nie pożyczył pan od Waltera, byłego pracownika
      państwowej TVP?)? Publicznie wiadomo jedynie, że ITI, gdy ten nie miał
      zdolności kredytowej, finansował m.in. BRE Bank pod wodzą W.Kostrzewy - m.in.
      za co po jego blamażu w bankowości - dostał ciepłą posadkę prezesa ITI. Panie
      Kostrzewa, ma pan tupet! Na rynku kapitałowym i w mediach niejednokrotnie
      mówiono, że łamie pan prawo i zasady etyki w biznesie (a mimo to BRE pod pana
      zarządem zanotował wieleset milionów ujawnionych strat). Ciekawe z kim pan miał
      kontakty, że "Dziennik" w sierpniu ub.r. pisał, że "BRE Bank był opanowany
      przez służby specjalne PRL-u" (nie bez kozery najwyraźniej, skoro na Liście
      zasobów arhiwalnych IPN figurują m.in. nazwiska Krzysztofa Szwarca, Wojciecha
      Kostrzewy, Sławomira Lachowskiego, Andrzeja Dorosza, Mieczysława Groszka,
      Sławomira Wiatra, Jana Kulczyka, Bogusława Grabowskiego i innych). Panie
      Kostrzewa, pańska bezkarność się kończy! Niech pan przyzna, że np. dyrektorem
      biura prezesa PBR S.A. był u pana Andrzej Barcikowski, późniejszy szef ABW,
      który dzisiaj pracuje w BRE! Dziś to nie wystarczy! Parasol ochronny się kończy
      i żałosne oświadczenia nie pomogą! Zbyt wiele zła pan wyrządził, zbyt wielu
      ludzi pan skrzywdził, wierząc w swoją bezkarność. Pan nie jest "wilkiem w
      skórze prezesa" (jak kiedyś napisała o panu Rzeczpospolita), pan jest
      pospolitym draniem! Oczywiste jest także, że nie jest pan i nigdy nie
      był "cudownym dzieckiem bankowości"! W takim razie kim pan jest??? Proces
      przeciwko Macierewiczowi chyba pozwoli odpowiedzieć na to fundamentalne
      pytanie. Przy okazji, niech pan wyjaśni, jak to się stało, że w 1990 r.
      L.Balcerowicz mianował pana prezesem Polskiego Banku Rozwoju S.A., mimo, że n
      i g d y wcześniej nawet nie pracował pan w ż a d n y m banku i w owym czasie
      był pan obywatelem niemieckim, który pobierał wynagrodzenie z RFNu? Zgdzi się
      pan, że trochę dużo tych znaków zapytania jak na jedną osobę. Obrona przez atak
      nie zawsze jest skuteczna!
    • pies_na_lewizne rzeczywiscie to jest bardzo znamienne :))))! 24.02.07, 00:56
      GazWyb podaje:

> [Antoni Macierewicz: -] "Istota rzeczy polega na tym, że tak jak wielu
      dziennikarzy nie chciało dostrzec zagrożenia w agenturze komunistycznej
      ujawnionej w roku 1992, tak dzisiaj nie chcecie państwo dostrzec zagrożenia
      związanego z penetracją WSI. Wolicie dostrzec zagrożenie związane z Antonim
      Macierewiczem" - dodał szef Służby Kontrwywiadu Wojskowego.

Hahaha, to bardzo celna uwaga! Dlaczego media (a za nimi forumowa lewizna)
      jakos nie przejmuja sie penetracja mediow przez agenture WSI, natomiast ciagle
      nas strasza.... Macierewiczem!... hahahahahaha. Tak jak by to A. Macierewicz
      byl najwiekszym i zdaje sie jedynym zagrozeniem bezpieczenstwa kraju?

Jak media moga byc tak slepe i zaklamane?

Przymykajac oko na penteracje przez agenture, media tylko sie osmieszaja i
      ukazuja swoja prawdziwa proweniencje.
    • pies_na_lewizne to sie jeszcze okaze 24.02.07, 01:09
      GazWyb podaje:

"Zarząd ITI zdecydował o podjęciu kroków prawnych przeciwko Macierewiczowi."

To sie jeszcze okaze czy zarzad ITI pozwie A. Macierewicza do sadu.

Czesto to tylko jest taka gadka pod publike zeby swtorzec wrazenie ze zarzuty
      sa absolutnie bezpodstawne i ze sie jest szczerze oburzonym..... a potem to sie
      wszystko jakos rozmywa i sprawy sadowej nie ma.

Byloby naprawde SUPER gdyby zarzad ITI pozwal A. Macierewicza do sadu.
      Poznalibysmy sie JESZCZE WIECEJ SZCZEGOLOW z okolicznosci powstania tej
      szacownej instytucji, hahahahahahaha.

A wiec panowie z ITI, czy juz sprawa do sadu zostala zgloszona? A jesli nie, to
      KIEDY mozna spodziewac sie jej zlozenia?
      • hanka992 Rekomenduję: "Wojenna poczta Jana Wejcherta" 24.02.07, 01:35
        Artykuł opublikowany w ubiegłum roku w Gazecie polskiej. Ludziom myślącym
        komentarz będzie zbyteczny...
    • downunderguy Re: bulbonskie wisnioki - bliznioki dajom wom... 24.02.07, 01:33
      jedyna szonse upie..c zlodzieji-w 89 wszyscy my byli golodupcy-dzisiejsze
      miionyry ktorymi sie tak chlubicie to byle sbeki-a wy somi to juz zupelne dno-
      kazdy filuje jak zapie..c od kapucyna w czornym habicie do niby lekorza-
      wszystkie chwyty sum dozwolune-skutki-30% chodzi glodne...
    • czaterxx Macierewczi, Kurski, Ziobro sami prwdomowni 24.02.07, 01:43
      jw
      • janul1 Re: Ubecja i GW zawsze mają rację 24.02.07, 04:07
    • jim777 Te blazny z PiS sa chyba na uslugach WSI 24.02.07, 02:01
      Przeciez Macierewicz i spolka dzialaja w taki sposob ze wsrod inteligentnych
      ludzi tylko sie osmieszaja kompromitujac idee weryfikacji sluzb. Rzecz w tym ze
      ich elektorat do najtrzezwiej myslacego nie nalezy! To czy Wejchert zakladal
      iti ze pieniedzy sluzb specjalnych nie wiem, ale nawet gdyby to teraz nikt w to
      nie uwierzy. Jak mozna wyslac czlowieka z mania przesladowcza do tak waznej
      pracy...co innego ze premier i prezydent z tego samego szpitala pewnie!
      • babettle666 Ja jestem na uslugach WSI, a imie me Bolek ?????? 24.02.07, 02:04

dzieki o Panie dzieki, skladamy dzieki :

• pragmatyk11 Prezes TVN o zarzutach Macierewicza: Kłamstwo 24.02.07, 02:08
      www.antykaczy.blog.onet.pl baaardzo dobrze iz potentat ITI idzie na otwarta
      wojne z kaczyzmem
      • babettle666 Prezes TVN - postac szemrana >>>>>>>>& 24.02.07, 02:38
        pragmatyk11

cytuje:

A dlaczego panowie nie wyrażali wcześnie swego świętego oburzenia przeciwko
        artykułowi "Gazety polskiej" pt.: "Wojenna poczta Jana Wejcherta", w którym
        wprost informowano, że Jan Wejchert współpracował ze służbami specjalnymi PRL-
        u!!! A propos, panie Wejchert, skąd właściwie wziął pan kasę na koncern
        medialny ITI (no bo chyba nie pożyczył pan od Waltera, byłego pracownika
        państwowej TVP?)? Publicznie wiadomo jedynie, że ITI, gdy ten nie miał
        zdolności kredytowej, finansował m.in. BRE Bank pod wodzą W.Kostrzewy - m.in.
        za co po jego blamażu w bankowości - dostał ciepłą posadkę prezesa ITI. Panie
        Kostrzewa, ma pan tupet! Na rynku kapitałowym i w mediach niejednokrotnie
        mówiono, że łamie pan prawo i zasady etyki w biznesie (a mimo to BRE pod pana
        zarządem zanotował wieleset milionów ujawnionych strat). Ciekawe z kim pan miał
        kontakty, że "Dziennik" w sierpniu ub.r. pisał, że "BRE Bank był opanowany
        przez służby specjalne PRL-u" (nie bez kozery najwyraźniej, skoro na Liście
        zasobów arhiwalnych IPN figurują m.in. nazwiska Krzysztofa Szwarca, Wojciecha
        Kostrzewy, Sławomira Lachowskiego, Andrzeja Dorosza, Mieczysława Groszka,
        Sławomira Wiatra, Jana Kulczyka, Bogusława Grabowskiego i innych). Panie
        Kostrzewa, pańska bezkarność się kończy! Niech pan przyzna, że np. dyrektorem
        biura prezesa PBR S.A. był u pana Andrzej Barcikowski, późniejszy szef ABW,
        który dzisiaj pracuje w BRE! Dziś to nie wystarczy! Parasol ochronny się kończy
        i żałosne oświadczenia nie pomogą! Zbyt wiele zła pan wyrządził, zbyt wielu
        ludzi pan skrzywdził, wierząc w swoją bezkarność. Pan nie jest "wilkiem w
        skórze prezesa" (jak kiedyś napisała o panu Rzeczpospolita), pan jest
        pospolitym draniem! Oczywiste jest także, że nie jest pan i nigdy nie
        był "cudownym dzieckiem bankowości"! W takim razie kim pan jest??? Proces
        przeciwko Macierewiczowi chyba pozwoli odpowiedzieć na to fundamentalne
        pytanie. Przy okazji, niech pan wyjaśni, jak to się stało, że w 1990 r.
        L.Balcerowicz mianował pana prezesem Polskiego Banku Rozwoju S.A., mimo, że n
        i g d y wcześniej nawet nie pracował pan w ż a d n y m banku i w owym czasie
        był pan obywatelem niemieckim, który pobierał wynagrodzenie z RFNu? Zgdzi się
        pan, że trochę dużo tych znaków zapytania jak na jedną osobę. Obrona przez atak
        nie zawsze jest skuteczna!
    • presentation1 ......Z racji.................. 24.02.07, 05:51
      strzezenia tajemnicy panstwowej zdecydowano sie(logiczne)nie ujawniac wielu
      spraw opinii publicznej co nie znaczy ze te sprawy nie znajda sie w
      sadzie.Kazda z tych spraw i tak wyjdzie na wierzch.Co sie stalo z mediami po
      ujawnieniu raportu?Po pierwszej burzy nabraly wody w usta.A co powinny zrobic
      media ktore w Polsce sa rzadne krwi?Pojsc tropem Macierewicza .Majac taki
      material zadne media nie przepuscilyby tak wspanialej gratki.Media
      usnely.Przyjemniej atakowac im czystych rzadzacych niz brac pod lupe
      przestepcow.Tak wielu kocha UE moze tam w koncu pojawia sie ciekawe teksty na
      temat afer calego pokolenia.
      • nacap zupa 24.02.07, 06:05
        chyba sie zupa wylala, a jak nie, to jeszcze sie wyleje, mam cicha nadzieje;

pazywiom uwidzim jak to mawiaja starozytni amerykanie
        • presentation1 Re: zupa 24.02.07, 06:22
          To w TVN zrobiono bozyszcze z Kwasniewskiego i Balcerowicza.Zanim zakonczyli
          swoja prace TVN zwiastowal im niesamowita kariere miedzynarodowa.A co sie stalo?
          Nikt drani nie chce.Nawet Walesa w rankingach pracy przewyzsza Balcerowicza.To
          min.TVN stworzyla falszywe autorytety.Jechali z Marcinkiewiczem a ten juz
          znalazl prace.Bo zachod wie co i kto jest Kwasniewski i Balcerowicz.
          • presentation1 Re: zupa 24.02.07, 06:26
            ITI zastanawia sie nad krokami prawnymi.Na to PiS czeka.Rozprawe sie utajni i
            bedzie mozna sadowi przedstawic tajny material.
    • ffamousffatman Prezes TVN o zarzutach Macierewicza: Kłamstwo 24.02.07, 06:53
      tak se mysle, ze PRAWDE mowi raport o ludziach, ktorzy go pisali
      np o ich wyobrazeniu jak sie zaklada Koncern Medialny
      nic zatem dziwnego ze nigdy im sie go zalozyc nie udalo
      • presentation1 ...News........... 24.02.07, 06:59
        Rzad i PiS wygral z PZPN.
        Polska bedzie uczestniczyc w rozgrywkach a zlodzieje beda siedziec.Brawo
        • presentation1 czyli ....odzyskano PZPN z rak............. 24.02.07, 07:04
          zlodziejskiej III RP.
          • pierot6 Co robili Kaczyńscy w III RP i w PRL-u? 24.02.07, 07:17
            byli na marsie ?
            • presentation1 Re: Co robili Kaczyńscy w III RP i w PRL-u? 24.02.07, 07:24
              Codziennie jeden kac.A wiesz dlaczego?PiS prze do przodu.Jedyna partia ktora
              cos zrobila i cos robi dla Polski.Wczoraj sluchalem ciekawej dyskusji(nie WSI
              24).Wszyscy przyznali PiS jedno-konsekwencje wbrew trudnosciom.Ogolny ton ,to
              ze PiS stanie sie wielka sila polityczna.I to sa fakty.Pomimo trudnosciom oraz
              wpadkom PiS zmieni RP.A tego chce spoleczenstwo.Nie pisze o spoleczenstwie w
              sensie forum GW.Tu jest garstka stracencow wiec w ramach demokracji moga lykac
              nawet denaturat.Ich problem.
              • pierot6 presentation1.. to wykaż sukcesy PIS , 24.02.07, 07:28
                tylko nie opowiadaj o gospodarce, bo to nie zasługa Kaczyńskich
                Ty na tym forum gnijesz dzień w dzień, i szczekasz...
                • presentation1 Re: presentation1.. to wykaż sukcesy PIS , 24.02.07, 07:32
                  Twoi znajomi(z opcji) twierdza ze mieszkam pod mostem w Paryzu.Podlaczyli mi
                  prad wiec siedze od rana do wieczora.Co do sukcesow PiS?Polska sie zmienia.
                  • presentation1 Re: presentation1.. to wykaż sukcesy PIS , 24.02.07, 07:33
                    Sukces?Pierwszy z brzegu.Przeczytaj moj news.
    • johann3 telegraf 24.02.07, 07:03
      teraz pora na przepytanie p. Janusza Pineiro, dobrze byłoby też znaleźć
      Glapińskiego i Zalewskiego, do roboty panie Maciarewicz, do roboty...
      • pierot6 Glapiński i Zalewski..to wstydliwa strona PC{PIS} 24.02.07, 07:18
        • czarytka Afery PIS, zamiecione pod dywan...na razie ! 24.02.07, 07:24
          RDS Bankier,Telegraf,Fundacja Solidarność,Expres Wieczorny,ART-B,Cenrex,
          Koncesje Glapińskiego,Przekręty Zalewskiego,Skoki,BOŚ,Kredyt Bank...
          Większość tych afer miało miejsce za czasów PC, czyli III RP....
          • ffamousffatman Re: Afery PIS, zamiecione pod dywan...na razie ! 24.02.07, 07:32
            SLOWO, ... a pomietacie, ze juz na poczatku samym krecili z rydzykowym "ich dziennikiem"?
            aaa ... obydwie, za przeproszeniem, "familijne" telewizje (alez panstwowej forsy poszlo na druga) - widze po twarzach, ze "familijna" przeniosla sie na grunt opuszczony przez "...i czasopisma"
      • ffamousffatman Re: telegraf 24.02.07, 07:25
        Glapinski! Od tygodnia nie moglem sobie przypomniec nazwiska. Od kiedy premier oglosil, ze w 3 mln jest pewien przestoj ale ludzie premiera pracuja i juz wkrotce wkrotce blady strach padnie na deweloperow porazonych iloscia nowych mieszkan ich cena.
        Glapinski juz byl wyrzucony z ministerialnej roboty a jeszcze odgrazal sie ze uzdrowil sytuacje mieszkaniowa w Polsce.
        Glapinski, Zalewski, Telegraf - tak mialo byc pieknie! Wiecej nazwisk nie wypada wymienic, zeby jakis "internauta" z Plocka nie podal do sadu.
      • presentation1 ...To PiS wraca do FOZZ..... 24.02.07, 07:30
        To PiS chce ujawnienia tej afery.Reszta siedzi cicho.Juz masz pierwsze
        efekty.Min. TVN byla finansowana z FOZZ.A to dopiero poczatek...........
        • czarytka presentation1.. Żemek to FOOZ.. I on dla was jest 24.02.07, 07:33
          autorytetem,wiarygodnym świadkiem !
          • presentation1 Re: presentation1.. Żemek to FOOZ.. I on dla was 24.02.07, 07:36
            Powiem inaczej.I ja i Macierewicz jak sadze jest za --droga sadowa z tvn.A
            wiesz dlaczego?Bo wtedy bedzie mozna ujawnic wiele,wiele,bardzo wiele
            materialow.
            Narazie postkomuna krzyczy ale nikt sie nie zdecydowal.Ze strachu.
            • czarytka presentation1.. gdybyś sledził uważnie... 24.02.07, 07:52
              to bys wiedział że w wtorek TVN ogłosi szczegółowy komunikat w tej sprawie
              Sprawa znajdzie sie w sądzie, Macierewicz i prezydent przegrają, bo kłamią !
              • presentation1 Re: presentation1.. gdybyś sledził uważnie... 24.02.07, 07:58
                I o to chodzi.A kto przegra?Ci sami co przegrali w PZPN czyli zlodzieje.
                • presentation1 Re: presentation1.. gdybyś sledził uważnie... 24.02.07, 07:59
                  Tu nie bedzie glaskania i klepania po plecach.Musisz zrozumiec ze zaczynasz zyc
                  w innych czasach.
    • leszek993 Prezes TVN o zarzutach Macierewicza: Kłamstwo 24.02.07, 07:22
      Maciarewicz ma w 100% rację,czerwona mafia stworzyła ITI bo to była najlepsza
      pralnia komuszych pieniędzy,potem dla zatarcia śladów utworzyli TVN nową tubę
      propagandową czerwonych.Popatrzcie tylko na przekrój ludzi,którzy tam
      pracują-wszyscy mają komusze pochodzenie i tam znajdują kasę i stanowiska.Nawet
      szefowa mniejszej pralni,żona magistra dostała posadkę w TVN style za 85 000 zł
      na miesiąc.Tak że reasumując komuch był parchem jest parchem i parchem
      pozostanie.Czekam kiedy odbiorą licencję dla TVN 24 za sianie nienawiści i
      kłamstw przeciw Polsce.Bo najwyższa pora by wypalić komunę z Polski gorącym
      żelazem,raz i do końca,bo ta gangrena rozumie tylko siłę.
      • presentation1 Re: Prezes TVN o zarzutach Macierewicza: Kłamstwo 24.02.07, 07:27
        To jest wlasnie gangrena wolnej(?)RP.Trzeba dodac ze podobnie ta gangrena
        przezarla wszystkie dziedziny zycia.Od sportu,sluzbe zdrowia do szkolnictwa czy
        nawet zakladow pogrzebowych.Dzis zaczelo sie czyszczenie.Narazie-
        skutecznie.Bedzie to dlugo trwalo bo jest co sprzatac.
        • czarytka Żemek, to "wiarygodny" świadek Macierewicza.. 24.02.07, 07:30
          Macierewicz, to człowiek z natury kłamliwy...
          • presentation1 ReMacierewicz........... 24.02.07, 07:39
            Jakos do dzisiaj nikt sie nie odwazyl oddac sprawy do sadu.A wiesz dlaczego?Bo
            na wszystko sa dokumenty ktore na sprawie moga wyjsc.Macierewicz czeka na
            chetnych........
            • czarytka nie martw sie, już wpływają wnioski.. 24.02.07, 07:54
              tego nie robi sie z dnia na dzien.. Dokumentacja, te rzeczy...
    • wlodeusz Kłamstwo,kłamstwu nierówne... 24.02.07, 07:37
      Panie Walter,to pan łże jak przysłowiowy pies.Już za komuny, pańskie programy
      były stekiem kłamstw i zachwytów nad jedynym sprawiedliwym ustrojem społecznym.
      • presentation1 Re: Kłamstwo,kłamstwu nierówne... 24.02.07, 07:41
        Wiadomo ze klamie.Zobaczymy czy odda sprawe do sadu?Kwasniewski,Zemke tez
        chcieli dac a teraz cichutko bo wiedza ze na sprawie mozna odtajnic pewne
        dokumenty...
      • czarytka wlodeusz.. wymień chociaz jeden... 24.02.07, 07:55
        • wlodeusz Re: wlodeusz.. wymień chociaz jeden... 24.02.07, 08:05
          Po dwudziestu pięciu,trzydziestu latach pamięta się obraz całokształtu, nie
          takie szczegóły jak tytuł jednego,czy drugiego.To charakterystyczne,dla komuchów
          argumenty podaj przykład,jak nie to łżesz!Najlepszym dowodem na moją
          prawdomówność jest fakt natychmiastowego zdjęcia tematu z forum.Nie puka w
          orzeszek???....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka