wolfen 26.02.07, 11:21 Ale odpał! Nie wiem, co ten koleś brał, ale mózg to mu na pewno wyżarło. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tfuj_aniou_strusz Jasnowidz zarejestrował partię Matki Boskiej 26.02.07, 11:22 czas jeszcze na partie Swiatowida i Swietopelka, oraz przyjaciol misia Koralgola. Odpowiedz Link Zgłoś
memhos A członkami będą baranki... 26.02.07, 12:04 - tudzież barany boże. I Polska ponownie zostanie dostrzeżona w świecie... Odpowiedz Link Zgłoś
brabancja Mówisz że przejdą do niej członkowie PIS? 26.02.07, 12:49 Bardzo prawdopodobne. Odpowiedz Link Zgłoś
zygzag3 Re: To która mocniejsza? Toruńska czy Licheńska? 26.02.07, 13:13 Polacy biora przyklad z Ameryki? Zobaczcie 'Jesus Camp' na google video. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Czy to nie kolejna prowokacja sluzb WSI 26.02.07, 13:22 200 osob i juz zarejestrowana partia? Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl W naszej części świata... 27.02.07, 00:00 W naszej części świata wprost obrodziło w cenne inicjatywy. Na przykład w Moskwie parę dni temu stworzyli coś zupełnie podobnego: odkryjmybialorus.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ojciecswiety [...] 26.02.07, 11:51 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
lefigaro.fr Czym ? Chocby wplaw ... 26.02.07, 12:11 Szczerze polecam juz teraz - pozniej beda kolejki Odpowiedz Link Zgłoś
mirgrab Jasnowidz zarejestrował partię Matki Boskiej 26.02.07, 11:23 A czy był na badaniach u psychiatry??? Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Re: Jasnowidz zarejestrował partię Matki Boskiej 26.02.07, 11:32 mirgrab napisał: >na badaniach u psychiatry???< Chyba na bagnach u guślarza chciałeś napisać?... Odpowiedz Link Zgłoś
brabancja Nie dorobił się na druciakach, ma nowy biznes plan 26.02.07, 12:51 Ten jest ZAWSZE skuteczny, dopóki nie podbierze się za dużo Braciom Jedyniesłusznym. Odpowiedz Link Zgłoś
asmok6 Re: Nie dorobił się na druciakach, ma nowy biznes 26.02.07, 15:30 Skąd wiesz że się nie dorobił? Może się dorobił na druciakach a teraz mu się nudzi więc zajął się polityką. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Czy na prawdę jest bardziej stuknięty od Rydzyka? 26.02.07, 11:26 Nie sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
tymon99 rydzyk nie jest stuknięty!! 26.02.07, 12:53 rydzyk kilkanaście lat temu otrzymał od swych mocodawców zadanie do wykonania i konsekwentnie je realizuje. założył radio, ustanowił rząd sterowany radiem.. Odpowiedz Link Zgłoś
lob1 Re: rydzyk nie jest stuknięty!! 26.02.07, 13:29 To konkurencja dla o. Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Konkurencja dla Rydzyka ;-)))))))))))))))))))))))) 26.02.07, 14:44 Slyszalem pogloski ze pan Michnik ktory zywi specjalny szacunek do nowego "ewangelisty" Judasza, planuje zalozyc Radio Judasz i wyeliminowac Rydzyka z gry. Przed budynkiem planowanego Radia Judasz ma podobno byc zainstalowany duzy pomnik nowego "ewangelisty". Sw. Piotr zawsze jest przedstawiany z kluczami na pomnikach. Judasz, ktory ma byc podobno ogloszony patronem Agory i Radia Judasz, bedzie przedstawiony ze srebrnikami. Srebrniki maja symbolizowac sukces zyciowy Judasza "ewangelisty" i przyciagnac sluchaczy z nieKATOLICKICH kregow dla ktorych srebrniki maja wielkie znaczenie. Obok pomnika zostanie posadzone duze dzrzewo z sucha galezia dla uzupelnienia architektury ogrodowej ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Re: Konkurencja dla Rydzyka czesc Druga ;-)))))))) 26.02.07, 14:45 Wg. tych samych poglosek, w planach pana Michnika jest tez telewizja FARYZEUSZ, ktora bedzie bezposprednio konkurowac z telewizja Trwam ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) oraz Bazylika Judasza ktora przycmi blaskiem obiekt w Licheniu i spowoduje nawrocenie pewnej glosnej mniejszosci religijnej w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
mitreades Re: Konkurencja dla Rydzyka ;-))))))))))))))))))) 26.02.07, 17:02 Gadasz nie na temat, a Judasz stał się twoją obsesją. Doradzam konsultację u dobrego egzorcysty. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny W planach Rydzyka Radio Kretyn 26.02.07, 17:25 Podobno Rydzyk ma takze otworzyc Radio Kretyn ktorego audycje beda przeznaczone dla sluchaczy o poziomie intelektualnym mojego przedmowcy ;-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
misznaiq Nie zaśmiecaj!!! 26.02.07, 17:19 Nie zaśmiecaj forum takimi "przemyśleniami". Szkoda moich (i nie tylko moich) kilku kliknięć. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Zgadzam się. A poza tym 'rząd sterowany radiem', 26.02.07, 13:41 ladnie powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Co chce opozycja ????????????????????????????????? 26.02.07, 14:47 Podobno opozycja i pewna glosna mala grupka "inwestorow" pragnie aby rzad byl sterowany "ewangelia" Judasza Odpowiedz Link Zgłoś
misznaiq Nie zaśmiecaj forum!! 26.02.07, 17:21 Skąd się biorą takie katolce - śmieciarze? Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny [...] 26.02.07, 17:32 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
misznaiq Prosiłem. Nie śmieć!! 26.02.07, 17:46 Dyskusja z pewnymi ludźmi zawsze sprowadza się do używania inwektyw więc nie chcę się w tym babrać. Odpowiedz Link Zgłoś
ekumeniczny Radio Kretyn potrzebne natychmiast 26.02.07, 17:54 Masz racje. Pod jednym z moich postow jakis oblakaniez antyKATOLIK tak napisal: "Skąd się biorą takie katolce - śmieciarze" Jak widzisz Radio Kretyn jest bardzo potrzebne. Zanim powstanie, proponuje ci abys sobie kupil rozgrzany do czerwonosci pogrzebacz. ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
misznaiq Re: Radio Kretyn potrzebne natychmiast 26.02.07, 18:00 Gdzie mogę kupić rozgrzany do czerwoności pogrzebacz? Widziałem w paru sklepach ale zawsze były zimne. Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Re: Co chce opozycja ???????????????????????????? 26.02.07, 22:38 Opozycja chce po prostu normalnego pańswa bez tego katoprawicowego folkloru a dl nich proponuję utworzyć skansen - najlepiej gdzieś na ścianie wschodniej, bo wtedy turystyka tam ruszy. Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Jasnowidz zarejestrował partię Matki Boskiej 26.02.07, 11:27 a już myślałem, że wypieprzyli z rządu Antka M. Zawsze widziałem go jako człowieka (anyway), który chce znaleźć sobie jakiś obiekt, o który oparłwszy się stanie się gWIAZDĄ ---- poTworki do lamusa Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Re: no i bardzo fajnie.Demokracja nie upadnie 26.02.07, 11:48 a i koloryt polityczny się poprawi.Bo niby dlaczego nie? Taka partia jest przecież pochodną, a może i emanacją kultu maryjnego w Polsce, dość fanatycznego zresztą. I jako rzekł klasyk(H.Sienkiewicz:"Krzyżacy", co fajniej na filmie brzmiało):"pogański kraj-pogańskie obyczaje". A tak w ramach >>(anyway)<<...Amway, skojarzyło mnie się...Swego czasu w naszym kraju całkiem sporo narodu uwierzyło i wyznawało filozofię tejże organizacji sukcesu.Dlatego partia wyznawców ze sztandarem i logo nikogo nie powinna oburzać, a juz na pewno Episkopatu czy paulinów z jasnej Góry(którzy przecież tez mają specyficzny sztandar co nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
skory1 Re: no i bardzo fajnie.Demokracja nie upadnie 26.02.07, 16:40 szoszan napisała: > Amway, skojarzyło mnie się...Swego czasu w naszym kraju całkiem sporo narodu uwierzyło i wyznawało filozofię tejże organizacji sukcesu. CZEGO??? Odkąd to AMWAY jest organizacją? ;) I o jakiej filozofii piszesz? www.amway-europe.com Odpowiedz Link Zgłoś
r.maszkowski Re: Radio może nadużywać imienia, to partia też! 26.02.07, 12:15 Zwłaszcza, że dyrektor radia też zakładał różne partie. Jasnowidz nie jest bardziej stuknięty od o. Rydzyka, tylko bardziej szczery. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Radio może nadużywać imienia, to partia też! 26.02.07, 13:38 Tylko imię Boże jest zakazane. Odpowiedz Link Zgłoś
arius5 Sposob na zrobienie kasy 26.02.07, 11:35 Rydzykowi sie udalo to i temu tez sie uda Glupich nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytornia Legitymacja nr 1 dla Matki Boskiej. 26.02.07, 11:39 To nie podlega nawet dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
inkwizytornia Re: bosko... 26.02.07, 11:49 camel_3d napisał: > jednak przypalow nie brakuje.. > spoko, spoko - zobaczysz, że jeszcze państwowe dotacje na tę partię wyrwie... Odpowiedz Link Zgłoś
szoszan Re: Nazwa troszku za długa i zbyt skomplikowana. 26.02.07, 12:00 źle się będzie sprzedawać w medialno-społecznym obiegu.Kto zapamięta taki zlepek rzeczowników?Skrót też zakonspirowany nikt oprócz wtajemniczonych nie będzie wiedział o co chodzi.Tu słowo uznania dla dyr.Rydzyka:lepiej się zna na mediach i marketingu. Odpowiedz Link Zgłoś
slmako Ale chyba Kaczystow nie zabraknie 26.02.07, 11:53 w partyi a i radio marycha dolaczy Amen Odpowiedz Link Zgłoś
piotrekmazurek Re: Jasnowidz zarejestrował partię Matki Boskiej 26.02.07, 12:00 www.youtube.com/watch?v=czSQ-RHWi7g Odpowiedz Link Zgłoś
zat4ra Re: Jasnowidz zarejestrował partię Matki Boskiej 26.02.07, 12:31 Po co to dajesz? Co za denne video .. Odpowiedz Link Zgłoś
smentuff Cóż, to Matka Boska bardzo bolesna. 26.02.07, 12:02 Mówią, że jak Bóg chce kogoś pokarać, to mu rozum odbiera. Wiedzą, co mówią. Odpowiedz Link Zgłoś
ms.robinson Jasnowidz zarejestrował partię Matki Boskiej 26.02.07, 12:14 Ciekawe, jaki będzie program nowej partii? Wyniesienie Matki Boskiej na tron polski? Niedawno grupa posłów chciała ustanowić Jezusa Chrystusa królem Polski... Jeżeli partia zwycięży w następnych wyborach, to zmienią nam nazwę kraju na Królestwo Niebieskie??? Wydaje mi się, że rejestrowanie partii pod szyldem religijnym jest sporym nieporozumieniem. Co z neutralnością światopoglądową państwa? Chroń nas, Panie Boże! Odpowiedz Link Zgłoś
tadziass Re: Jasnowidz zarejestrował partię Matki Boskiej 26.02.07, 12:21 Ależ Matka Boska jest już Królową Polski :) www.brewiarz.katolik.pl/czytelnia/swieci/05-03.php3 Odpowiedz Link Zgłoś
gadaczka Re: Jasnowidz zarejestrował partię Matki Boskiej 26.02.07, 12:18 co ty. to spryciarz, majac taka partie, bedzie opylal swoje zmywaki na wszystkich plebaniach w Polsce i Polonii. A ksieza Marianie przespali pomysl. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
zyzionow Pewnie tymi druciakami sobie mozg szorowal 26.02.07, 12:20 RATUNKU! Skad ja mieszkam....... Odpowiedz Link Zgłoś
blinka1 Jasnowidz zarejestrował partię Matki Boskiej 26.02.07, 12:22 To chyba jakiś żart???? Odpowiedz Link Zgłoś
shroeder1970 Jasnowidz zarejestrował partię Matki Boskiej 26.02.07, 12:22 Stowarzyszenia Osób Narodowosci Śląskiej zarejestrowac sąd nie chciał, ale z zarejestrowaniem królowej Polski w ustroju demokratycznym jakoś nie budziło niczyjej wątpliwości. Ot... taka hipokryzja. Nie zarejestruje się czegoś, co ma oparcie, nawet lekkie w historii, za to typowy zabobon - wiara, coś absolutnie nieweryfikowalnego i nie opartego na racjonalnych podstawach stanowi podstawę do zarejestrowania partii. Zaiste światłych mamy tych, którzy takie decyzje podejmują. Tak wiec formalnie mamy demokrację, a faktycznie monarchię. Tu królowa Polski, w parlamencie chcieli ogłosic Chrystusa jedynym królem Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
gabidd Re: Jasnowidz zarejestrował partię Matki Boskiej 26.02.07, 12:23 Jestem ateistką ale takie cos mnie oburza, co prawda dla wszystkich moherówek to bedzie raj na ziemii, we wszystko biedne debilki uwierzą co im powiedzą przed następnymi wyborami. Dobrze się kaczory obstawiaja wiedząc że nie wygrają jako PiS biorą naród na Matkę Boską. Co do Królowej Poilski to Maryja juz nią jest nawet na Jasnej Górze spiewają "Maryjo Krolowo Polski, dopomoż. Odpowiedz Link Zgłoś
wobo1704 Re: Jasnowidz zarejestrował partię Matki Boskiej 26.02.07, 12:26 Najsmutniejsze jest to, że ta partia może znazleźć szerokie poparcie. Korzyść taka, że odbierze klentelę LPRowi i PISowi. Odpowiedz Link Zgłoś
kosmadi ostatnio rzeczywistosc zaczyna niepokojaco przypom 26.02.07, 12:51 czy jak nie zaglosuje na partie Sztandaru Matki Boskiej Lichenskiej Bolesnej Krolowej Polski trafi mnie piorun? Odpowiedz Link Zgłoś
zygzag3 Re: Jasnowidz zarejestrował partię Matki Boskiej 26.02.07, 13:19 Ucze sie Hiszpanskiego i spadam z tego kraju, juz nie jestem Polakiem... Przynajmniej wiecej slonca doda mi optimizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
cicho_tam Jasnowidz tylko zgłosił, zarejestrował sąd 26.02.07, 12:28 i temu tylko należy się dziwić. Czy to się podoba komuś, czy nie Matka Boska jest czymś bardzo ważnym dla Polaków i dopuszczenie nadużywania jej imienia przez nawiedzonego producenta zmywaków jest błędem sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma teraz, trudno się dziwic, 26.02.07, 12:30 oszustom, widzącym sukces kasowy o. Rydzyka, że masowo idą w jego ślady. To jest ich guru ! Aleluja, i do przodu, dalej wraz "łupić tę polską hołotę" ! Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello Będzie produkował ... 26.02.07, 12:40 jasnozmywajšce druciaki im. MBB ;))) Ciekawe co jeszcze ciekawego ludziska wymy?lš ... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Jasnowidz zarejestrował partię Matki Boskiej 26.02.07, 12:41 wolfen napisał: > Ale odpał! Nie wiem, co ten koleś brał, ale mózg to mu na pewno wyżarło. Jasnowidz? Przecież praktyki magiczne, wróżby, itp. są przez Kościół potępione! "Czy wierzyłem w sny, wróżby i zabobony?" (Pytanie z rachunku sumienia z katolickiej książki do nabożeństwa, kiedy przystępowałem do I komunii) "Niech się nie znajdzie u ciebie taki, który przeprowadza swego syna czy swoją córkę przez ogień, ani wróżbita, ani wieszczbiarz, ani czarodziej Ani zaklinacz, ani wywoływacz duchów, ani znachor, ani wzywający zmarłych, Gdyż obrzydliwością dla Pana jest każdy, kto to czyni i z powodu tych obrzydliwości Pan Bóg twój wypędza ich przed tobą" (5 Mojż., 18, 10-12). Facet powinien być ekskomunikowany, pomiot szatański! Odpowiedz Link Zgłoś
megasceptyk Spalić jasnowidza i jego matkę. 26.02.07, 15:05 ... Chyba że będą się dzielić zyskami ze strzyżenia baranów. Odpowiedz Link Zgłoś