Dodaj do ulubionych

Fotyga: Południowy Kaukaz strategicznie ważny d...

01.03.07, 20:58
no to kacapow szlak trafi, i pekna ze wscieklosci :D

bardzo, dobrze wiecej uwagi poswiecic kaukazowi, i powolac wspolne projekty ;)
Obserwuj wątek
    • babette666 w Soczi jest tak pieknie, nie moze pani zostac???? 01.03.07, 20:59
      nie mogli ja tam poczware porwac jakies dzikusy????
    • kaczka_prostaczka Haiti i Wyspy Dziewicze 01.03.07, 21:04
      Proponuję za strategiczne uznać jeszcze Haiti, Wyspy Dziewicze i np. Sierra
      Leone. Przynajmniej będzie z kim gadać jak się wszyscy w Europie poobrażają.

Dumna Polska wrogom się nie kłania! Ha.

Kwa, kwa.
      • hohlik3 Fotyga bawi sie w mesjanizm??buhahah 01.03.07, 21:55
        moglaby sie hajtnąć z saakaszwilim
        oboje byliby nie do pobicia
        A swoją droga kto tę małpe wpuscil do Rosji??
        • miszka90 Rosjanie myśleli że to transport z Polskiego Zoo 01.03.07, 22:16
        • ffamousffatman Re: Fotyga bawi sie w mesjanizm??buhahah 01.03.07, 23:45
          1. Fotyga nie byla w ROSJI!
          2. Moze i mielismy tam jakies interesa ale, niestety, Fatyga sie ODEZWALA. Porazony region przestal miec z nami interesa. Maja dosc zadawania sie z normalnymi inaczej (od tego maja Rosje).

Czy Fatyga wie gdzie byla?
          Znaczy, ja wiem, ze zapytana odpowie, ze w Gruzji. Ja mam pytanie czy ona pokaze na mapie gdzie byla. Bo ogolnikowy belkot jaki zaserwowala sugeruje, nie za bardzo wie gdzie byla i po co.
      • kijwoko Re: Haiti i Wyspy Dziewicze 02.03.07, 12:47
        > Proponuję za strategiczne uznać jeszcze Haiti, Wyspy Dziewicze i np. Sierra
        > Leone.

W tradycji polskich wojakow jest juz zdobywanie Haiti w 1802 r... Szkoda ze tak
        zenujacych historii konca nie widac...
    • eva15 nieprzemijające zaczadzenie głupotą i megalomanią 01.03.07, 23:23
      W okresie międzywojennym polityczni protoplaści kaczej Fotygi w ciężkim ataku
      megalomanii ledwo co po ca. 120 latach niewoli utworzonego, borykającego się z
      trudnościami, młodego państwa uznali walkę o kolonie zamorskie za jeden z
      najważniejszych celów strategicznych Polski Niepodłegłej (sic!!!).

Dziś ich godni następcy za taki strategiczny cel uznają Kaukaz.

Głupota pozostała niezmienną, ale ma tym razem idioci mają wiele szczęścia -
      zmieniły się warunki brzegowe. Nieprzygotowanych na nic, oprócz pyskówki,
      pyszałkowatych duraków nie napadną ani Niemcy ani Rosja.

Mimo, że Hameryka im to wmawia.

• ewswr Re: nieprzemijające zaczadzenie głupotą i megalom 01.03.07, 23:38
        Chyba czas najwyższy kupic od "wielkiego brata" lotniskowce.
        • gekon1979 Re: nieprzemijające zaczadzenie głupotą i megalom 01.03.07, 23:42
          > Chyba czas najwyższy kupic od "wielkiego brata" lotniskowce.

dla evci, zeby miala sie czym bawic w wannie, bo jej poziom umyslowy plasuje ja na poziomie 7 latka
          • eva15 Re: nieprzemijające zaczadzenie głupotą i megalom 01.03.07, 23:48
            I to już wszystko, co masz do powiedzenia, biedulo. Z taką pojemnością umysłu
            powinieneś zostać kaukaskim atamanem Fotygi.
            • gekon1979 Re: nieprzemijające zaczadzenie głupotą i megalom 01.03.07, 23:57
              wolalbym juz zostac twoim atamanem ;) hehehehe
              widze, ze boli ciebie, ta wizyta Fotygi ;) a to dobra wizyta, widzisz swiat jest inny niz w 1920, jest cos takiego jak globalizacja, i dlatego warto miec dobre stosunki z innymi panstwami, nawet odleglymi, szczegolnie gdy nie mozna miec dobrych z niektorymi sasiadami ;)
        • eva15 Re: nieprzemijające zaczadzenie głupotą i megalom 01.03.07, 23:44

Tak jest, zwłaszcza te z demobilu..
          Tak nie popłyną, jak F-16 nie polecą... Ale hałasu dużo.
        • matrioszka25 Re: nieprzemijające zaczadzenie głupotą i megalom 01.03.07, 23:56
          ogladajac przypadkiem, ta blada pania z mocno skupiona twarza w telewizji, mozna
          miec bardzo mieszane uczucia, co do mozliwosci formulowania poprawnych zdan po
          polsku, no comments, ta pani nie komentuje nawet swoich decyzji, zapewne ich
          sama nie pamieta...dom wariatow, albo musi pic.
        • gekon1979 a w sumie to taki lotniskowiec, moglibysmy kupic 01.03.07, 23:59
          od USA :D chcialbym na takim sluzyc
      • zyks Co to jest Fotyga - wiadomo, a co Łubianka (Eva15) 02.03.07, 02:21
        - też wiadomo...:-)
    • surykatka333 Ale chyba bez USA nie da się tam zrobić żadnych 01.03.07, 23:55
      Ale chyba bez USA nie da się tam zrobić żadnych większych projektów gospodarczych a USA nie mają pieniedzy na takowe bo większość ich budżetu z żera Irak.
      • matrioszka25 ja proponuje, zaczac wielkie inwestycje 02.03.07, 00:02
        od polozenia 2 kilometrow prostej i asfaltowej drogi w Polsce, czy ulozenia
        prosto 100 metrow kraweznika, a nawet od zbudowania 100 mieszkan, chociaz
        fotygi obiecaly 3 miliony. Megalomania, brak pojecia o zarzadzaniu, bufonada -
        to glowne zalety soldateski faszytowskiej, rzadzacej w tym kraju.
    • pimpus18 Fotyga: Południowy Kaukaz strategicznie ważny d.. 02.03.07, 00:58
      Szkoda, ze Pani Fatyga tak pozno odwiedzila Kaukaz i nie mogla sie juz niestety spotkac z Basajewem. Przypadliby sobie do gustu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka