zydzinski2 05.03.07, 09:17 Ochrona życia od poczęcia do naturalnej śmierci! Zmienić art.38! Jak się to komuś nie podoba to niech zmieni sobie obywatelstwo, moze być "unio-europejskie". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
princealbert katolicka dyktatura 05.03.07, 14:13 wolnosc, gdzie podzialo sie to slowo? Ja nie chce mowic katolom jak maja kopulowac i co robic w zyciu. Niech rodza nawet po 20-ro dzieci - z wodoglowiem, czteroma nogami i po gwalcie. Nic mi do tego. Wiec niech oni nie mowia mi i innym, jak ja mam sie zachowywac i co robic z wlasna ciaza. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: katolicka dyktatura 05.03.07, 18:42 princealbert napisała: > Wiec niech oni nie mowia mi i innym, jak ja mam sie zachowywac i co robic z > wlasna ciaza. Szkoda, ze cie nie wyskrobali. Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Lepsze wyskrobanie niż zostanie Polakiem. 05.03.07, 18:46 Odpowiedz Link Zgłoś
indris Następne będą rozwody ? 05.03.07, 14:27 W "Naszym Dzienniku" ukazał sie jakiś czas temu artykuł dr Marka Czachorowskiego, który postulował "prawną ochronę nierozerwalności małżeństwa". Odpowiedz Link Zgłoś
tezas Następne będą rozwody 05.03.07, 16:42 Oczywiscie - juz sie zaczyna. Proponowane sa zmiany majace na celu przedluzenie calej procedury rozwodowej. A potem... kto wie? Nauka kreacjonizmu w szkole? Zakaz jedzenia miesa w piatek? Obywatelskie dzienniczki stemplowane co niedziele przez ksiedza w kosciele? przymusowy chrzest i katechizacja dzieci? --------------------------------- Jaroslaw Kaczyński, 2005: "W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój brat Lech wygra wybory prezydenckie." Odpowiedz Link Zgłoś
tezas Przekracza to oczywiscie mozliwosci twojego 05.03.07, 16:44 pojmowania, wiec naucz sie na pamiec: zwolennicy prawa do abrocji sa w Polsce tak samo u siebie jak ty. A nie myslales o wyjezdzie do Watykanu? --------------------------------- Jaroslaw Kaczyński, 2005: "W żadnym wypadku nie zostanę premierem, jeśli mój brat Lech wygra wybory prezydenckie." Odpowiedz Link Zgłoś
marttaa123 Re: Emocje aborcyjne w PiS 05.03.07, 17:39 bardzo chetnie gdyby to bylo mozliwe.strach zachodzic w ciaze, jesli mozna spodziewac sie komplikacji, bo lekarze wybiora dziecko i nie pomoga kobiecie. ustwa jest wyrokiem na kobiety, ktore moga miec kompilkacje okołoporodowe.wstyd i hańba Odpowiedz Link Zgłoś
misza36 Re: Emocje aborcyjne w PiS 05.03.07, 17:42 te katole a jakby wasza corke ktos zgwalcil to co Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata10 Re: Emocje aborcyjne w PiS 05.03.07, 18:35 misza36 napisał: > te katole a jakby wasza corke ktos zgwalcil to co Lepij ich żony. Odpowiedz Link Zgłoś
demokrata10 Re: Emocje aborcyjne w PiS 05.03.07, 18:38 zydzinski2 napisał: > Ochrona życia od poczęcia do naturalnej śmierci! > Zmienić art.38! Jak się to komuś nie podoba to niech zmieni sobie > obywatelstwo, moze być "unio-europejskie". Najlepiej to wszystkich wykastrować, sprawa się sama rozwiąże. Odpowiedz Link Zgłoś