braggy Re: O. Rydzyk: Wizyta dziennikarek u prezydenta t 09.03.07, 07:40 To naprawdę niedopuszczalne żeby u Prezydenta pojawiły się dziennikarki nie pracujace w koncernie medialnym Ojca Dyktatora, wprost niedopuszczalne! To wbrew polskiej racji stanu! Prezydent bedzie musiał dać więcej tacowego żeby odkupić swe winy. Może wydzieli republikę toruńską i odda w lenno wiecie komu? A pani prezydentowa za swój podpis winna wtedy chyba nigdy rozgrzeszenia nie dostać. A dziennikarki trzeba by spalić na stosie chyba. Czego się nie robi by przypodobać się Ojcu Dyktatorowi... Odpowiedz Link Zgłoś
lolop7 Czy to nie skandal klecha poucza z kim ma sie 09.03.07, 07:44 spotykac glowa panstwa , nawet jesli jest to tylko kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Kaczory wyraźnie tracą zaufanie Ojca Dyrektora. 09.03.07, 07:46 Oj.... A kogo Rydzyk nie lubi ten powinien się mieć na baczności... ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
p26 Re: Czy to nie skandal klecha poucza z kim ma sie 09.03.07, 07:48 To nie klecha, to szemrany biznesmen i polityczny hosztapler. Klechą jest tylko czysto hobbistycznie; zupełnie jak Rasputin. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Kiedy to faszystowskie bydle zostanie zamkniete?!! 09.03.07, 07:48 Rydzyk ze swoim Radyjo Maryja powinien zniknac raz na zawsze z eteru! Ten facet kompromituje Polske i Polakow. Czy nikt tego juz nie widzi? Moge zrozumiec, ze troche stetryczalych zwolennikow tego szarlatana popiera ale co na to kosciol i biskupi??! Luuuuudzie, obudzta sie! Odpowiedz Link Zgłoś
bes6 Re: Kiedy to faszystowskie bydle zostanie zamknie 09.03.07, 07:52 Przy takiej kasie i wrodzonej skromności czarnych rydzyjko będzie robić swoje, czt to się komuś podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Kiedy to faszystowskie bydle zostanie zamknie 09.03.07, 08:17 ale to p....e radio to ewenement na skale swiatowa! Odpowiedz Link Zgłoś
jabo23 Re: Kiedy to faszystowskie bydle zostanie zamknie 09.03.07, 09:07 Sprawa jest banalnie prosta. Trzeba skutecznie opodatkować tę gangsterską organizację. Zniknie kasa - zniknie władza. Nawet kościół odwróci się od kury bez jaj (złotych ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Kiedy to faszystowskie bydle zostanie zamknie 09.03.07, 11:26 bes6 napisał: > Przy takiej kasie i wrodzonej skromności czarnych rydzyjko będzie robić swoje, > czt to się komuś podoba czy nie. Najwyżej przeniesie się za granicę, ale gdzie? Chyba do Rosji i stamtąd będzie odgrywać rolę dawnej Wolnej Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Tadziu -tak między nami-na co wydałeś tą kasę..... 09.03.07, 07:44 ...którą wyłudziłeś od babć na "ratowanie" stoczni gdańskiej? A komu sprzedałeś Tadziu świadectwa udziałowe NFI, które zbierałeś w celu "ratowania majątku narodowego"? Tadziu - no powiedz...... Ciekawskie ludziska chcą wiedzieć.... ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Na czyich usługach jest ów katolicki zakonnik, 09.03.07, 08:45 dowiemy sie najpózniej wtedy, gdy ojczulek dyrektor będzie w końcu musiał salwować się ucieczką z Polski i poprosi o azyl, najpewniej w kraju swojego mocodawcy. Odpowiedz Link Zgłoś
uzaz Nasz Führer 09.03.07, 07:46 To ze p. Rydzyk ma przewrocone w glowie, to jest jego demokratyczne i konstytucyjne prawo. Ale ci, ktorzy kazde rydzykowe pierdniecie rozglaszaja jako kolejne objawienie, zasluguja na specjalnego patrona. Najwyzszy wiec czas kanonizowac doktora Jozefa (Goebbelsa). Odpowiedz Link Zgłoś
golcon Czy Prezydent będzie miał odwagę pouczyć Rydzyka 09.03.07, 07:46 Mamy teraz doskonałą okazję aby sprawdzić na ile Panowie Kaczyńscy są samodzielni, czy są tylko bezwolnymi wykonawcami woli Ojca Rydzyka. Wreszcie dowiemy się czy Polska jest krajem niepodległym i suwerennym. Brak zdecydownej reprymendy dla Rydzyka ze strony Prezydenta będzie oznaczać hańbę, będzie oznaczać , że Panowie Kaczyńscy są zakładnikami zakonnika z Torunia. Pan Premier w pierwszej kolejnosci powinien obywatelom wyjaśnić kulisy powstania i funkcjonowania Imperium Rydzyka, dopiero wtedy uwierzymy w prawdziwość intencji Premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
greg995 O. Rydzyk: Wizyta dziennikarek u prezydenta to .. 09.03.07, 07:47 Z tymo korzeniami ...Zanim awangarda przybyła do Europy - tu życie społeczne, nauka, humanizm kwitły. Rzym pełnił rolę Unii. Odpowiedz Link Zgłoś
cyndyndanda odezwal sie glowny szambowy!!! chociaz nie chce, 09.03.07, 07:47 ale musze miec odrobine sympatii dla prezia, ale to pewnie dzialenie lwicy. Odpowiedz Link Zgłoś
greg995 O. Rydzyk: Z tymi korzeniami Europy ...??? 09.03.07, 07:49 Jak to było ??? Odpowiedz Link Zgłoś
chwd.pis4 Oburzony władca ochrzanił poddanego - marszałka 09.03.07, 07:55 Jedyny i niekwestionowany władca Polski i Polaków objechał jak burą sukę marszałka Sejmu R.P.- poniekąd słusznie. Nie po to załatwił stanowisko Jurkowi, żeby teraz jemu fikał. Mógł również poczuć, że wymyka się władza i pieniądze. A tak na poważnie to czas najwyższy rozliczyć tego szarlatana i sprawdzić skąd wziąl kasę na rozkręcenie radia. Zgodnie z życzeniem poddanego - obecnie pełniącego funkcję premiera R.P - rydzyk powinien każdego dnia mówić skąd bierze pieniądze, przecież nie ze składek berecików. Odpowiedz Link Zgłoś
kruder76 Kogo obchodzi co powiedził Rydzyk? 09.03.07, 08:00 Po co dyskutować o tych bredniach. Odpowiedz Link Zgłoś
crazzy_b Re: Kogo obchodzi co powiedził Rydzyk? 09.03.07, 08:47 kruder76 napisał: > Po co dyskutować o tych bredniach. My nie dyskutujemy,my komentujemy.Tak z rana ,na poprawę humoru. Nie ma to jak dobry dowcip,można się pośmiać z całego serca,a jak wiadomo ludzie pogodni żyją dłużej i zdrowiej.Leczmy się śmiechem,bo liczyć na służbę zdrowia raczej nie można.:))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
te_rence Re: Kogo obchodzi co powiedził Rydzyk? 09.03.07, 12:07 Na kolana chamie przed słowem Wielkiego Ajatollacha Ojca Dyrektora Słońca Naszych Czasów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 hahahh 09.03.07, 08:03 powinien Ojciec dodać - oczekuję natychmiastowej dymisji żony prezydenta -żądam natychmiastowego powołania P. Anny Sobeckiej na stanowisko żony prezydaenta:))) hahahahahhahah Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: hahahh 09.03.07, 11:28 obywatelx5 napisał: > powinien Ojciec dodać > - oczekuję natychmiastowej dymisji żony prezydenta > -żądam natychmiastowego powołania P. Anny Sobeckiej na stanowisko żony > prezydaenta:))) > hahahahahhahah "Nadieżda, uspokój się, bo jak nie, to znajdziemy sobie inną wdowę po Leninie" ( Józef Stalin do Nadieżdy Krupskiej, kiedy wytykała mu sprzeniewierzenie się reolucyjnym ideałom) Odpowiedz Link Zgłoś
mich1309 Łociec Rydzek - pierwszy szambonurek IVRP 09.03.07, 08:03 Kaczyńskie mają takiego sprzymierzeńca jakiego sobie wybrali. Niech teraz się kajają przed tym pomylonym klechą, ale we własnym imieniu. Mnie osobiście lata, co ten hochsztapler w czarnej sukience bredzi, a kaczyńskich nie uważam za swoich reprezentantów. Niech się taplają teraz we własnym gnoju, jak tak chętnie do niego weszli. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda_ab O. Rydzyk: Wizyta dziennikarek u prezydenta to .. 09.03.07, 08:08 W najbliższych wyborach prezydenckich proponuję tego jedynie prawdziwie mądrego i świętego dyrektora jedynie słusznych mediów w Polsce na PREZYDENTA. Ta powyższa ironia pozwala mi jeszcze funkcjonować w tym kraju. Drwię, szydzę i śmieję się polityki. Ale czasem nóż w kieszeni się otwiera, jak się słyszy takich oszołomów. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelx5 Sobecka na żonę prezydenta!!!!!!!!!!!.. 09.03.07, 08:09 tylko taka 1 dama jest na miarę naszych możliwości!!! jeden rozwód w rodz Kaczyńskich już był więc co za problem przeprowadzić drugi hahha ba nawet unieważnienie się jakoś załatwi - z przyczyn politycznych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Sobecka na żonę prezydenta!!!!!!!!!!!.. 09.03.07, 11:35 obywatelx5 napisał: > tylko taka 1 dama jest na miarę naszych możliwości!!! > > jeden rozwód w rodz Kaczyńskich już był więc co za problem przeprowadzić drugi > hahha > ba nawet unieważnienie się jakoś załatwi - z przyczyn politycznych!!! Z przyczyn politycznych wszystko da się załatwić. Przykłady: Henryk IV Bourbon (ten od "Paryż jest wart mszy) i królowa Margot, Napoleon Bonaparte i Józefina de Beauharnais... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Rydzyk zrobił swoje Rydzyk może odejść... 09.03.07, 08:11 a jak Rydzyk nie zrozumiał to problem Rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: Rydzyk zrobił swoje Rydzyk może odejść... 09.03.07, 08:16 dzien dobry. Twoj komentarz jest nie"po lini " PISu. A przeciez ich uwielbiasz. Tak nawiasem mowiac cenzor GW skasowal maaaase wczorajszych postow. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Rydzyk zrobił swoje Rydzyk może odejść... 09.03.07, 10:06 amanasunta53 napisała: > a jak Rydzyk nie zrozumiał to problem Rydzyka. Wlasnie za to normalni, uczciwi ludzie honoru was nie lubia amanasunta53, jestescie wredni, falszywi i podstepni, dzialacie jak najgorsze menty systemu komunistycznego w latach 50-tych. Odpowiedz Link Zgłoś
ksks3 Pokazywać go światu za pieniądze. 09.03.07, 08:19 To jakiś wybryk natury! W cywilizowanym kraju wizyta polityka w takiej rozgłośni to koniec jego kariery. Odpowiedz Link Zgłoś
boib2 O. Rydzyk: Wizyta dziennikarek u prezydenta to .. 09.03.07, 08:22 Mam nadzieję ojczulku, że nie masz i nie będziesz miał potomstwa - legalnego, czy nielegalnego- bo taki potomek to katastrofa dla Świata, podobnie jak Ty Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Lustracja,Spiewak i Wyborcza....... 09.03.07, 08:26 Nie lubie Spiewaka ale latwo jest mi sie zgodzic z nim w kwestii lustracji.Oto czesc wywiadu......................... Cezary Michalski: Co pan sądzi o propozycji Jacka Żakowskiego, Ewy Milewicz i Wojciecha Mazowieckiego dotyczącej niewypełniania przez dziennikarzy deklaracji lustracyjnej? Paweł Śpiewak: Niektórzy dziennikarze powinni przestać zachowywać się jak primadonnny. Protestujący stawiają się nie tylko ponad prawem, lecz także ponad środowiskową solidarnością. Bardzo łatwo bowiem wyobrazić sobie sytuację, w której pracodawca będzie od swoich pracowników bezwarunkowo żądał podpisania deklaracji lustracyjnej. Innymi słowy - biorąca udział w proteście osoba, która pracuje w mediach prywatnych, zwłaszcza sprzeciwiających się lustracji, nie poniesie żadnych konsekwencji. Tymczasem w mediach publicznych taka osoba po prostu straci pracę. Tym, co w całej tej sprawie mnie najbardziej dziwi, jest fakt, że choć środowisko "Gazety Wyborczej" sprzeciwia się lustracji w jakiejkolwiek formie, to zarazem nadaje wyłącznie samemu sobie moralne prawo do wyrokowania o całym zakresie spraw związanych z dekomunizacją i lustracją. Jacek Żakowski zwraca uwagę na to, że i on, i Ewa Milewicz mają za sobą wspaniałą przeszłość. To ona właśnie ma dawać im moralne prawo do sprzeciwu wobec lustracji. Cóż, ich bohaterska przeszłość nie przekreśla bohaterskiej przeszłości innych osób - choćby braci Kaczyńskich - które lustrację popierają. Trudno pojąć, dlaczego którakolwiek ze stron tego sporu mogłaby mieć wyższy tytuł moralny do prezentowania swych racji. Nie widzę też uzasadnienia, dlaczego łamanie prawa miałoby być uprawnione akurat w kwestii lustracji, a nie na przykład w odniesieniu do sytuacji, w których środowiska nomenklaturowe jeszcze u schyłku komunizmu przejmowały w swoje ręce państwową własność. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Chyba ktoś Ci kliknął nie w to forum, 09.03.07, 08:31 może coś na temat? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ..Na temat....... 09.03.07, 08:33 Temat dnia ktory przemilcza Wyborcza. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Na temat....... 09.03.07, 08:36 Dziennikarze nie mogą stawiać się ponad społeczeństwem Prof. Andrzej Paczkowski, historyk Anna Wojciechowska: Jak pan ocenia postawę dziennikarzy, którzy mówią, że nie złożą oświadczeń lustracyjnych? Andrzej Paczkowski: To niedobrze o nich świadczy. Dziennikarze nie powinni się stawiać ponad społeczeństwem. Przecież oni kształtują opinię publiczną. Jako czytelnik mam prawo wymagać od nich wysokich standardów moralnych. Dziennikarze nie mogą się uchylać od tego, czego sami wymagają od polityków. Ewa Milewicz tłumaczy, że nie zamierza się spowiadać ze swojej przeszłości. Co to znaczy spowiadać?! Tu nie ona jest najważniejsza, tu chodzi o odbiorców. Dziennikarze podają fakty, opinie, czasem nie do zweryfikowania. Mają się bowiem prawo powołać np. na tajemnicę dziennikarską. Kształtują opinię publiczną trochę na wiarę. Przecież oświadczenie lustracyjne nie zastąpi dziennikarzowi certyfikatu moralności. Oczywiście to problem odwieczny: autor i jego dzieło, do końca nierozwiązywalny. Życie osobiste osób publicznych powinno być jednak znane tym, którzy za nimi podążają. Ale nie jest powiedziane, że gdy dziennikarz złoży zgodne z prawdą oświadczenie, to nie ma innych grzechów na sumieniu. Pewnie, że nie. Może dziennikarz w tym samym czasie bije czy zdradza żonę? Ale nikt nie mówi, że oświadczenie lustracyjne pozytywnie zweryfikowane są przepustką do nieba. Ono ma na celu zweryfikowanie prawdomówności na określonym odcinku. Milewicz była w opozycji. Czy tłumaczenie się teraz ze swojej przeszłości nie jest dla niej poniżające? Też chciałbym, żeby było u nas więcej zaufania. Ale gdyby wszyscy sobie ufali bezgranicznie, to żadne kontrole nie byłyby potrzebne. Sam bywam w sytuacjach, w których ktoś mnie sprawdza, jakbym był przestępcą. Ale niestety muszę się na to godzić. Wszyscy żyjemy w państwie, z określonym prawem, instytucjami. Co więcej, jest to państwo o niskiej kulturze zaufania. I w związku z tym musimy się w pewnych okolicznościach nawzajem kontrolować Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: ..Na temat....... 09.03.07, 08:37 presentation1 napisał: > Temat dnia ktory przemilcza Wyborcza. To teraz Ty jesteś naczelnym GW, że rościsz sobie prawo do decydowania co ma być w wydaniu internetowym? Gratulacje :). A piszesz zupełnie nie na temat. Tutaj rozmawiamy o tym, jak pewien kleszka sprowadza do parteru Marszałka i Prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Na temat....... 09.03.07, 08:39 Nie musisz czytac moich postow.A na nowe -tematyczne-dla ciebie , jeszcze sporo wolnego miejsca.Poczytaj kolesiow bedzie wam jak w orgazmie. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: ..Na temat....... 09.03.07, 08:43 zacznij pisac do Naszego Dziennika... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Na temat....... 09.03.07, 08:44 Psuje takim komuszkom jak ty dobre samopoczucie.Co do Nasz Dziennik.Nie czytam. Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro Re: ..Na temat....... 09.03.07, 08:47 ale pieprzysz. Z komunizmem to ja mam tyle wspolnego co Rydzyk z Panem Bogiem. No ale widac "u was" wszyscy maja taki tik. Jak ktos ma odmienne zdanie niz PISuary i reszta bandy to : KOMUCH. Oj ubodzy wy jestescie, ubodzy! To tak idzie z gory, po kartoflach? Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: ..Na temat....... 09.03.07, 08:52 Odpowiadasz niejednokrotnie na moje posty.Coz.Widocznie nie wiesz sam co soba reprezentujesz.Moja ocena jest wlasnie taka. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: Ty to chyba jak Kurski? 09.03.07, 08:58 Forum Gazety Wyborczej to okreslony krag pogladow.Siedza tu byli esbecy,lewacy oraz odlamki spoleczenstwa czyli roznorakiej masci zboki.Mozna by was zostawic samym sobie ale byloby to zbyt piekne.Wiec od czasu do czasu slyszycie innych.Zyjecie tu jak w PRLu.Poglady te same,towarzystwo podobne. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation, chyba o czymś zapomniałeś? 09.03.07, 09:02 Pamiec mam doskonala.Pamietam nawet co pisalem 20 lat temu. Odpowiedz Link Zgłoś
liber444 Re: presentation, chyba o czymś zapomniałeś? 09.03.07, 09:09 Aż, tak daleko nie sięgam, chciałem Ci tylko przypomnieć, żebyś wyciągnął bak spod łózka i go napełnił. Swoja drogą to słyszałem o gościu, który codziennie napełnia wannę i twierdzi, że tresuje w niej rekiny. Może was jakoś skontaktować? Zawsze przyjemniej razem sobie ponapełniać. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation, chyba o czymś zapomniałeś? 09.03.07, 09:11 Masz racje.Chyba sie przejade.Dzieki tobie spojrzalem na termometr .Mam juz 18 stopni.Chyba nad morze. Odpowiedz Link Zgłoś
genyo Re: presentation, chyba o czymś zapomniałeś? 09.03.07, 09:23 presentation1 napisał: > Pamiec mam doskonala.Pamietam nawet co pisalem 20 lat temu. a ty juz masz dwadziescia lat? Brzmisz, jakbys mial 15! chyba dodajesz sobie lat. Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 presentation,nie życzę sobie przyrównywania mnie . 09.03.07, 10:15 jako uczestnika Forum GW do << byłych esbeków ,lewaków,oraz odlamków spoleczenstwa czyli roznorakiej masci zboków>>>! masz chłopie jakieś kompleksy ? to idź do lekarza,może psychiatra cię uleczy ? a może seksuolog ? może przejąłes jako wzorzec obowiązujący w jedynie słusznej,prawej i sprawiedliwej partii model życia w starokawalerstwie, z mamusią i kotem, ale co ja mam z tym wspólnego że mnie obrzucasz błotem komuchowo-lewackim? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Ty to chyba jak Kurski? 09.03.07, 10:29 presentation1 napisał: > Forum Gazety Wyborczej to okreslony krag pogladow.Siedza tu byli esbecy,lewacy > oraz odlamki spoleczenstwa czyli roznorakiej masci zboki.Mozna by was zostawic > samym sobie ale byloby to zbyt piekne.Wiec od czasu do czasu slyszycie > innych.Zyjecie tu jak w PRLu.Poglady te same,towarzystwo podobne. Jak już pisałem część młodzierzy wychowana przez sieroty po komuniźmie nie potrafi znależć sobie miejsca w nowoczesnym społeczeństwie. Potrzebują jasno określonej linii frontu. Potrzebują wrogów którzy usprawiedliwią ich wewnętrzne rozterki i lęki. Jest to typowa forma zastępcza braku ojcowskiego autorytetu w dzieciństwie. Wyraz zawstydzenia szaleńczym onanizmem uprawianym w zaciszu przydomowego szaletu. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 presentation1..reprezentujesz chlew! 09.03.07, 08:57 to twoje naturalne srodowisko.. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1..reprezentujesz chlew! 09.03.07, 09:00 Nie zaskoczyles mnie.Czego mozna oczekiwac po Pierocie?-To samo co po Wyborczym gniocie. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: wow, jaki talent poetycki, 09.03.07, 09:04 Bogactwem czlowieka jest ....no wlasnie.Nie wszystko wiaze sie z kasa,chociaz bez kasy wiele spraw byloby ubozszych. Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 presentation1... wiesz dlaczego dzwon jest głośny? 09.03.07, 09:08 Bo wewnatrz jest pusty! Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Re: presentation1... wiesz dlaczego dzwon jest gł 09.03.07, 09:15 Ale ma serce. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: presentation1... wiesz dlaczego dzwon jest gł 09.03.07, 09:33 O tu cie mam presentation1, klamliwa bura suczko, wczoraja jak kazdy PiSi tchorz, skuliles ogon pod siebie i czmychnales, gdzie sa dowody ktore mieles wczoraj opublikowac, dotyczace niewinnosci leppera i kaczynsckiego w sporawie oferty korupcyjnek w KRUZ...? Co tereaz tez jak wczoraj uciekniesz, ty klamliwa miernoto? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: presentation1... wiesz dlaczego dzwon jest gł 09.03.07, 10:32 presentation1 napisał: > Ale ma serce. Z metalu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaroslaw.k Re: ..Na temat....... 09.03.07, 10:09 Panie Rydzyk odp.... od zycia Polek i Polakow, kase zarabiasz na biednych ludziach, moze tak podatki od tego zaplacisz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: ..Na temat....... 09.03.07, 11:45 presentation1 napisał: > Psuje takim komuszkom jak ty dobre samopoczucie.Co do Nasz Dziennik.Nie czytam. Jak to? Nie czytasz "Naszego Dziennika"? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ..Na temat....... 09.03.07, 10:26 presentation1 napisał: > Nie musisz czytac moich postow.A na nowe -tematyczne-dla ciebie , jeszcze sporo > > wolnego miejsca.Poczytaj kolesiow bedzie wam jak w orgazmie. Presentation one uważa że można znaleźć orgazm podczas czytania postów na forum GW. To nowa forma zboczenia odkąd Łojciec dyr oswiadczył że nie akceptuje homoseksualizmu Presentation one musiał sobie poszukać innej formy zaspokojenia seksualnego i jak widać znalazł. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ..Na temat....... 09.03.07, 09:37 presentation1 napisał: > Temat dnia ktory przemilcza Wyborcza. Wczoraj miales podac dowody na niewinnesc leppera i kaczynskiego dotyczace, afery korupcyjnej w KRUZ, ale ty tchorzu uciekles, myslisz, ze jak przechowales sie w budzie jeden dzien to twoje klamstwa bura suko zostana zapomniane ? Mylisz sie capie, dawaj dowody albo morda w kubel klamliwa bura suko. Odpowiedz Link Zgłoś
mordor_o_poranku Re: ..Na temat....... 09.03.07, 10:42 No i zamikł ... Pewnie konsultuje to z Centralą. Uważaj kralik, pewnie dostaniesz kartkę z wezwaniem do sądu, za żądanie dowodów od PISuara. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: ..Na temat....... 09.03.07, 11:06 mordor_o_poranku napisał: > No i zamikł ... Pewnie konsultuje to z Centralą. Uważaj kralik, pewnie > dostaniesz kartkę z wezwaniem do sądu, za żądanie dowodów od PISuara. :))) Jak dostane taka kartke, to po zrobieniu kupy posluze sie nia do otarczia kaczej twarzy...;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ..Na temat....... 09.03.07, 10:20 presentation1 napisał: > Temat dnia ktory przemilcza Wyborcza. Ludzie tacy jak P...1 stosują techniki manipulacji znane z Radia Maryja i Dziennika Polskiego. To agenci przebrani za tak zwanych normalnych ludzi, wysłani na forum walki klasowej. Niestety łatwo ich zdemaskować nie są w stanie powstrzymać nienawiści która została im wpojona przez ich pracodwaców. To przykre że ta stosunkowo mała grupa dobrze zapowiadającej się młodzieży została wciągnięta w te niecne rozgrywki. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: ..Na temat.......Stado tryka łojca rydyka! 09.03.07, 11:01 Stado tryka łojca rydyka! Mieli POPiSzczeć, a tylko myszy kościelne PiSzczą! Kaczorki, osiołki, baranki, wierni, niemiłosierni! Rosną buraki, wzlatują anioły, a napęd moherkowy ! Etyka, radio i telewizja, jedynej prawdy i wiary wizja. Moherowe stado tryka, owieczki Ojca Rydyka, żeby oddali się hosannie, rodakom beczą zarannie, całodobowo nachalnie beczą, beczą nienormalnie o liberałach, homolkach, komuchach no i o Bolkach. Beczą o polskojęzycznych, obywatelach plastycznych, co są chciwymi żydami, libertynami, masonami, takimi niby Polakami i zawsze udawanymi. Polakami prawdziwymiiiiiiiiiiii, owieczkami namaszczonymi do wskazywania kierunku, oceny twego wizerunku, jesteśmy my wybrani, aby ciebie do bani pouczyć jak żyć masz, tak aż staniesz się nasz! Czy ty Boga w sobie masz, czy ty nasze konto znasz? Nowe wybory, więc czinownik z czynownikiem robi sobie i nam kampanię z męczennikiem. Skoro przykład męczeństwa idzie z góry, no od tego co to wanny, z gazem rury i przynosi to jemu, i nam efekty, więc co w tym złego Boże Święty? Bóg jest w nich. Bóg jest ich. Bóg wskazuje wiele dróg. Jak nie wyjdzie, tak chciał Bóg. To nasz wspólnik , a nie wróg, no bo ukraść to nasz Bóg! Ciągnie księżulo i radyja deerektor, kościelny, ministrant jakby był ejektor. Wyssie, poda konto, jak własnego sprawi, wśród stada baranów żyje i się bawi! Podajmy sobie ręce my jądro narodu, my sól tej ziemi postraszymy zza grobu. Patrzę i odnawiam oblicze tej ziemi, kocham Was, lecz kropię łzami swojemi. Piszą szukamy złodzieji jak Maryji i wszystko jasne, że swój złodziej wiecznie dziewica, teraz i zawsze! Modlą się, czekają na cud, a zegar im kręci się w lewą stronę! Smerfy Kaczymena, Gorzejtycha i Leppieja, niech wśród pingwinów tworzą tę swoją Jezuitopolonię! Może się od pingwinów nauczą, że litości nie ma jak tyłek marznie i trzeba się zamienić na miejsca. Nie można wystawiać wszystkich do wiatru, a sami sterczeć w ciepełku stworzonym przez innych! To ciepełko to też od Leszka Balcerowicza! Kiedy z PZPR światli ludzie przechodzili do Solidarności, to była odnowa moralna. Teraz pora na przejście światłych z PiS do opozycji, niech ci co przechodzą z Samoobrony i LPR pozostaną w PiS. Wadzy, wadzy, wadzy dajcie, jak coś chcecie, to spieprzajcie , dziady, dziady, dziady damy liche wam obiady, won, won, won sokoły , a matoły na cokoły, obiecamy wam tu raj, mamy w dapie cały Kraj, wadzy, wadzy, wadzy daj ...!! Hej sokoły ze stodoły... "Kiedy będzie lepiej ? Już jest Leppiej” i jest Gorzejtych, Kacza Zupa – taka burleska, będzie lepszy odbiór medialny rządu, gorzej z prawdą, ale ten ciemny moher się nie pozna. Pieprzysz dziennikarzu! Idź do nieba. Spieprzaj bezradny Polaku! Zostanie więcej na kapliczki! Czekaj na mieszkanie! Zamknij gębę! W skrócie PiSzcz Polaku! www.moheroweberety.net/go/images/gadzety/komorki_pani_hela_czeszeberet_120x160.gif Rząd jak obuwie, Jacek i Placek, PiS dzielnie ma się jako lewy i prawy, czyli obu wie. Jakie to obuwie czy to są walonki, kapcie muzealne, czy trepy sakralne? Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: ...Lustracja,Spiewak i Wyborcza....... 09.03.07, 10:16 imprezagt napisał: > Chyba stąd ta panika. No ale cóż, skońcy się moralizatorstwo > niektórych "niepodważalnych autorytetów". (....) Zamilcz człowieku, reprezentujesz cywilizację śmierci. Nie będę udawał że to nie o tobie mówił Łociec dyr. Jako pokutę zadaję Ci tydzień bez komputera. Wolno Ci krytykować ale to już jest krytykanctwo !!!! Udawanie Urbana nie może być uznane za podstawę do dyskusji na tym forum. Odpowiedz Link Zgłoś
ciass Ile wielebny ma lat? Włoski jak by farbiowane. 09.03.07, 08:27 Jak mężczyzna farbuje włosy to świadczy o nim , że ma kompleksy związane z wiekiem albo ... no właśnie to albo. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejch O. Rydzyk: Wizyta dziennikarek u prezydenta to .. 09.03.07, 08:27 Czy znajdzie sie w tym kraju powazny polityk, ktory pokaze ojcu purchawie gdzie jego miejsce?!!?!? Do kruchty ty pazerny swietoszku....rasisto i pospolity oszuscie zerujacy na biednych starszych ludziach, stojacych nad grobem....Jak dlugo jeszcze swiat bedzie sie smial z naszej bezradnosci i zaniechania wzgledem tego palanta!?!?!?!?!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Kościół Katolicki już doszedł do siebie po 09.03.07, 08:28 sierpowym Kaczyńskiego (sprawa Wielgusa) i teraz odpowiada ciosem. Ustami najważnieszego katolickiego księdza w Polsce, naokładał po marszałku Sejmu, jak po bokserskim worku. A znając msciwośc obu stron, należy sie spodziewać, że to dopiero początek wojny katolicko-pisowskiej, czemu bedę sie przyglądał nie bez satysfakcji. Odpowiedz Link Zgłoś
roll Rydzyk tak się tylko przekomarza. 09.03.07, 08:30 Przecież nie można być takim prymitywem na serio. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: O. Rydzyk: Wizyta dziennikarek u prezydenta t 09.03.07, 08:28 ojciec malwersant-nad prezydentem,rządem,sejmem.namiestnik Pana Boga między Odrą a Bugiem?rzedki przykład wyjatkowej bezczelności. jak długo ten klecha będzie bezkarny? Odpowiedz Link Zgłoś
mreck niech sie on odemnie od.... 09.03.07, 08:57 o ja jakos sie nie interesuje jego zyciem, wiec czemu on sie czepia mojego. jak juz ma byc ten sąd ostateczny to moze rydzyk bedzie w apelacji? Odpowiedz Link Zgłoś
hanklo O. Rydzyk: Wizyta dziennikarek u prezydenta to .. 09.03.07, 08:33 Czy nie ma nikogo kto tego szatana w ukrytego w kosciele moze zalatwic. Przeciez nie moze tak byc, aby od tylu lat utrzymywac sie z nienawisci do kazdego rzadu i kazdej wladzy. Tylko On jeden ma racje. Rydzyk jestes psycholem ktory wyzadza najwiec krzywd naszej ojczynie. Predzej czy pozniej odpowiesz za swoja nienawisc. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: O. Rydzyk: Wizyta dziennikarek u prezydenta 09.03.07, 08:34 nie nazywajmy tego inaczej, nie nazywajmy nigdy, że szambo jest perfumerią" - powiedział Naczelny Dziadek Klozrtowy i Rezydent GRU w PRL-bis. Tow. Gribow, jesteście w Polsce tylko gościem i nie powinniście otwierać ryja na polskie temary. A z drugiej strony, dobrze, że się ci naziści żrą między sobą, aczkolwiek może to być tylko pozorowana gra umożliwiająca każdej z jaczejek uzyskać jak najwięcej. Kiedy Rezydent GRU stanie przed sądem za przyjęcie moskiewskich pieniędzy? Kiedy odpowie za okradzenie Stoczni i okradanie nieszczęsnych emerytów i rencistów? W PRL-bis pewnie nie, ale kacze nierządy nie będą trwały wiecznie i tow. Gribow - zdrajca Polski - zadynda na antenie ryja maradia. Odpowiedz Link Zgłoś