Dodaj do ulubionych

Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p...

• pcat Bardzo dobrze. 15.03.07, 13:20
      Istnieje udowodniona korelacja pomiędzy homoseksualizmem a pedofilią. Ogromna
      większość pedofili utrzymuje stosunki homoseksualne, a molestowane dzieci
      częściej zostają homoseksualistami.
      Wśród gejów większy jest odsetek samobójstw, depresji i chorób psychicznych.
      Geje częściej zmieniają partnerów, ich związki częściej opierają się tylko na
      seksie, rozwiązłość w porównaniu do osób hetero jest wyższa. Geje są
      statystycznie lepiej wykształceni i bardziej zamożni.
      Homoseksualizm można skutecznie leczyć (udowodniona skuteczność terapii
      hormonalnej - patrz "Najwyższy Czas" sprzed 3 tygodni - artykuł o "homobaranach").
      • mat25 Re: Bardzo dobrze. 15.03.07, 13:26
        Jeśli Najwyższy czas jest dla ciebie autorytetem w tych sprawach to gratuluje
        bezdennej głupoty.
        • pcat Re: Bardzo dobrze. 15.03.07, 13:28
          To samo mógłbym powiedzieć o GW.
          • mat25 Re: Bardzo dobrze. 15.03.07, 13:30
            Poza tym wiele osób zauważyło, że wśród katolików szczególnie często występują
            poglądy nazistowskie i faszystowskie (vide Orzechowski). Czy w związku z tym
            nalezy zakazać tej religii?
            • pcat Re: Bardzo dobrze. 15.03.07, 13:36
              Nieprawda - chrześcijaństwo to religia miłości. "Kochaj bliźniego swego" - oto
              słynny cytat. Katolik kocha homoseksualistów, ale chce im pomóc wyjść z tego
              stanu. Tak jak surowy ojciec kocha swoje dzieci, które sprawiają kłopoty, ale
              stara się im pomóc, wyprostować moralnie, zamiast bezsensownie akceptować ich
              niedojrzałe wybryki i fanaberie.
              • mat25 Re: Bardzo dobrze. 15.03.07, 13:38
                Pomóc im zwalniając ich z pracy? Nie zuwazyles, ze ktos moze sobie nie zyczyc
                twojego nawiedzonego prostowania moralnego? Wyprostuj sam siebie i swoja
                rodzinke, jesli ci na to pozwoli.
      • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Bardzo dobrze. 15.03.07, 13:42
        pcat napisał:

> Istnieje udowodniona korelacja pomiędzy homoseksualizmem a pedofilią. Ogromna
        > większość pedofili utrzymuje stosunki homoseksualne, a molestowane dzieci
        > częściej zostają homoseksualistami.
        > Wśród gejów większy jest odsetek samobójstw, depresji i chorób psychicznych.
        > Geje częściej zmieniają partnerów, ich związki częściej opierają się tylko na
        > seksie, rozwiązłość w porównaniu do osób hetero jest wyższa. Geje są
        > statystycznie lepiej wykształceni i bardziej zamożni.
        > Homoseksualizm można skutecznie leczyć (udowodniona skuteczność terapii
        > hormonalnej - patrz "Najwyższy Czas" sprzed 3 tygodni - artykuł o "homobaranach
        > ").

Jeśli rzuca się takimi stwierdzeniami, to warto podeprzeć się jakimś linkiem.
        Nie każdy na tym forum chadza na spotkania kółek naziolowych ;)
        Jeśli nie masz linków to śmiem twierdzić, że łżesz.
      • agata789 Re: Bardzo dobrze. 15.03.07, 13:46
        pcat napisał:

> Istnieje udowodniona korelacja pomiędzy homoseksualizmem a pedofilią

Istnieje również udowodniona korelacja pomiędzy pedofilią a stanem kapłańskim.
        Kapłaństwo zabrania współżycia z kobietą, a pedofilami są najczęściej mężczyźni,
        którym z takich czy innych przyczyn z kobietami nie wychodzi. Przeczytasz to w
        każdym podręczniku seksuologii.
      • rudeiwredne Re: Bardzo dobrze. 15.03.07, 18:44
        Jasne, a podali moze w tym artykule na jakiej grupie badawczej zbierano te
        dowody? Otóz pewnie nie, wiec ja Cię oświęcę. Badania prowadzono na więźniach.
        Ciekawe jakie wyniki dały by podobne badania przeprowadzone na grupie
        heteroseksualnych więźniów
    • zbigniew_wos Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p.. 15.03.07, 13:20
      A gdzie przykazanie miłości.Oto całe elpeerowskie szambo.Wykastrować lpr
    • jura05 Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p.. 15.03.07, 13:21
      trzeba wreszcie przyciągnąć w al. Szucha wóz z gnojem i wywieżć to łajno z ministerstwa edukacji.
    • milseog MARSZ WSTYDU 15.03.07, 13:23
      czas juz chyba najwyzszy po temu, zeby wyjsc na ulice. nie po to, zeby
      protestowac, bo u nas to nic nie da przez najblizsze dwa lata, ale zeby pokazac
      wolnemu swiatu, ze WSTYD nam za tych debili, ktorzy rzadza nami dlatego, ze
      glosuje co drugi z nas. niech pokaza to telewizje na swiecie. moze wtedy
      poczujemy sie wszyscy lepiej. a przyjamniej czysciej na sumieniu.
      zorganizujmy Marsz Wstydu. spontaniczny. spotkajmy sie pod Kolumna Zygmunta i
      postojmy w ciszy. zafrasowani.
      • ohmy Re: MARSZ WSTYDU 15.03.07, 13:30
        milseog napisał:

> czas juz chyba najwyzszy po temu, zeby wyjsc na ulice. nie po to, zeby
        > protestowac, bo u nas to nic nie da przez najblizsze dwa lata, ale zeby
        pokazac
        >
        > wolnemu swiatu, ze WSTYD nam za tych debili, ktorzy rzadza nami dlatego,
        całkowicie się zgadzam! Pokażmy światu i Polakom, że miarka się przebrała, nie
        podpisujmy się milczeniem pod tak jawnym nawoływaniem do dyskryminacji i
        nienawiści! Jest paragraf, który mówi, że można pójść do więzienia za szerzenie
        nienawiści rasowej, ale nic nie grozi ministrowi za szerzenie nienawiści jako
        takiej.
    • walpurg Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 13:24
      Heteroseksualistów też trzeba zatem zwalniać ze szkół!

Nauczyciele heteroseksualni nie mogą pracować z dziećmi bo mogliby przecież
      molestować dziewczynki! A heteroseksualne nauczycielki mogą przecież molestować
      chłopców!

A jeśli owi homoseksualni nauczyciele nie ujawnią, że są homoseksualni, to co
      wtedy? Wtedy będzie w porządku? Czyli chodzi tylko o jedno: powiedzmy
      homoseksualistom „morda w kubeł” a problem się sam rozwiąże. Homoseksualiści
      nie będą mówić o swoim homoseksualizmie, więc problem homoseksualizmu
      przestanie istnieć.

• agata789 Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 13:53
        walpurg napisał:

> A jeśli owi homoseksualni nauczyciele nie ujawnią, że są homoseksualni, to co
        > wtedy? Wtedy będzie w porządku?

Trzeba uchwalić ustawę homolustracyjną. Każdy nauczyciel złoży pisemną
        deklarację o swoim gejostwie lub nie-gejostwie, a następnie specjalnie powołana
        komisja, dobrze opłacana z pieniędzy podatników, będzie wyrywkowo sprawdzać
        wybrane przypadki. Kłamstwo homolustracyjne będzie karane ukamieniowaniem.
    • achodorowski Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 13:25
      To coś powinno natychmiast byc odwołane ze stanowiska i to w trybie
      natychmiastowym !!!!!!

oto patologia naszego kraju: Minister Roman Giertych i jego zastępca Mirosław
      Orzechowski

POPAPRAŃCY !
      • feminista Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 13:30
        achodorowski napisał:

> To coś powinno natychmiast byc odwołane ze stanowiska i to w trybie
        > natychmiastowym !!!!!!
        >
        > oto patologia naszego kraju: Minister Roman Giertych i jego zastępca Mirosław
        > Orzechowski
        >
        > POPAPRAŃCY !

Dokładnie tak, to jest SKANDAL, SKANDAL i jeszcze raz SKANDAL !!
        Te cosie, jak ich nazwałeś, powinni zostać wywaleni na zbity ryj i to z zakazem
        obejmowania stanowisk panstwowych, to jest homofobia, brak tolerancji. Jako
        wyborca domagam się natychmiastowego odwołania tych dwóch ... brak mi słów.

Oni są chorzy psychicznie !!
    • r0b0l i jeszcze totalny zakaz masturbacji dla uczniów 15.03.07, 13:25
      pod karą obcięcia / zaszycia
    • paveu_j Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p.. 15.03.07, 13:26
      a kto nas uchroni przed ludzmi z LPR ?
    • dzikamalpa Brawo Panie Ministrze!! 15.03.07, 13:26
      W końcu mamy rząd, który eliminuje patologie z życia społecznego.
    • zetkar mam pomysla na nowe kryteria zatrudnienia 15.03.07, 13:29
      1. kurduple moga byc zatrudniani tylko w firmach zajmujacych sie obsluga
      kanalizacji miejskich, dopuszczalne odstepstwo w stajniach kucy szetlandzkich,
      2. wysocy z fizjonowmia tepego konia w stajniach koni sportowych,
      3. dojrzali faceci bez kobiety w zwiazku maja wstep tylko do toalet z
      wykladzina ceramiczna scian
      4. itd, itd
    • inezi A czy zostaną wyrzuceni homoseksualiści z rzadu? 15.03.07, 13:29
      Chyba nie można dopuścic zeby homoseksualisci reprezentowali nasz kraj..
    • mozart A co z katechetami? 15.03.07, 13:30

• kozaczek3 A odprawą zestaw eutanazyjny!! 15.03.07, 13:31
      Lub zestaw początkującego SS-mana z uszkodzoną maską gazową i puszką cyklonu-B.
      Co innego uduchowione geje.
      Tym damy szanse, przenosząc ich do innej parafii, lub innego Seminarium Dupownego.
    • migg.migg Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 13:31
      Zabronić Orzechowskiego! Oglądanie i słuchanie tego pana szkodzi!
      migg

============================
      migg.wordpress.com
    • agata789 Katole dyskryminują gejów. Już nawet się nie kryją 15.03.07, 13:32
      Jeszcze kilka dni temu katopsychole na forach internetowych zaklinały, że
      przecież "my nikogo nie dyskryminujemy", "my tylko walczymy z dyskryminacją
      ludzi hetero", "my jesteśmy tylko przeciwko propagandzie homoseksualnej", "my
      tylko bronimy rodziny", itp. Czy po wypowiedzi tego katotaliba ktoś ma jeszcze
      wątpliwości?
    • swansea chłopakom z MENU możemy powiedzieć 15.03.07, 13:32

GOOD NIGHT and GOOD LUCK

oni już wiedzą, o co będzie chodzić..:)

atb
    • omcrew zabronic pracy gejom w rzadzie RP 15.03.07, 13:32
      panowie Ziobro i Kaczynski papapapa
      • swansea hmm... 15.03.07, 13:34
        od paru chłopaków w tym od dwóch młodych prawnikół słyszałem, że Ziobro miał
        baaardzo dobrego kolegę na studiach..

to jednak prawda??? :)
        • piotrus508 Re: hmm... 15.03.07, 13:35
          Prawda prawda . To chyba juz nie bedzie ministrem ale nada sie na ministranta
        • omcrew Re: hmm... 15.03.07, 13:37
          caly krakow o tym plotkuje:)
          • swansea Re: hmm... 15.03.07, 13:46
            no ja jestem w Toruniu a też mi się o uszy obiło...:)

atb
            • omcrew Re: hmm... 15.03.07, 13:47
              bo to ludzie glosno rozmawiaja;)
    • krewiblizna I bardzo dobrze, dewianci jak najdalej od dzieci 15.03.07, 13:35
      Nie jestem specjalnym funem LPR ale taką propozycję popieram. Koniec z tym
      panoszeniem się dewiantów. Oni jak dostaną palec to zjedzą rękę. Przypadek
      Holandii jest tu prawdziwą przestrogą.
      Bravo!!!
      • mat25 Re: I bardzo dobrze, dewianci jak najdalej od dzi 15.03.07, 13:37
        Pytales Holendra, co o tym sadzi? Zdziwilbys sie.
        • krewiblizna Re: I bardzo dobrze, dewianci jak najdalej od dzi 15.03.07, 13:42
          Pytałem i rzeczywiście oni nie mają nic przeciw ale to nie oznacza, że to jest
          normalne. Ja nie mam nic przeciwko jak dwóch facetów prowadzi wózek, ale pod
          warunkiem, że są to złomiarze z wózkiem żelastwa. Mam nadzieję, że wcześniej
          szlag trafi wyborczą niż pseudo wolność dewiantów zapanuje w naszym kraju.
          • mat25 Re: I bardzo dobrze, dewianci jak najdalej od dzi 15.03.07, 13:45
            Ale my tu teraz o zwalnianiu nauczycieli z pracy a nie o wozkach. Nie galopuj
            jak Orzechowski.
    • omcrew czy dotyczy to takze katechetow?? 15.03.07, 13:35
      a co z lesbijkami??
    • w2711 Orzechowski: "Przyznaję - jestem Wszechgejem!" 15.03.07, 13:35
      ...
    • spiderpl Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p.. 15.03.07, 13:36
      Ale że nasz premier też lubi chłopców to mu nie przeszkadza?
    • sarmata Unieszkodliwic sku..syna! 15.03.07, 13:38
      Organizacje gejowskie powinny wiedziec, co nalezy teraz przedsiewziac. Takie
      wypowiedzi w demokratycznym panstwie prawa sa absolutnie niedopuszczalne. Unia
      Europejska nie moze pozostawac bezczynna, gdy lamane sa podstawowe prawa
      czlowieka. Prawo do zachowania wlasnej tozsamosci.
      • rakunica Kastrowanie wyeliminowaloby problem 15.03.07, 14:32
        sarmata napisał:

Unia
        > Europejska nie moze pozostawac bezczynna, gdy lamane sa podstawowe prawa
        > czlowieka. Prawo do zachowania wlasnej tozsamosci.

Wlasna tozsamosc mozna sobie rozwijac u siebie w sypialni bez obnoszenia sie nia
        po ulicach i w innych miejscach publicznych.

Mysle, ze jestem za kastrowaniem pedofili, homoseksualistow, gwalcicieli i
        innych zboczencow, ktorzy szukaja wyladowania popedow w sposob niezgodny z
        natura i wmawiaja innym, ze to wlasciwe. Problem rozwiazalby sie sam.

Jak najbardziej nalezy chronic dzieci i mlodziez przed dewiantami. Doroslych
        tez. Nie zycze sobie ogladania parad zboczencow, nie zycze sobie zeby moje
        podatki w jakikolwiek sposob promowaly anomalie.

Anna Kozlowska
        • zssyp Re: Kastrowanie wyeliminowaloby problem 15.03.07, 14:40
          rakunica napisała:

>jestem za kastrowaniem [...] homoseksualistow[...]
          >
          > Anna Kozlowska

Niezwykły miks odawgi z głupotą; gratuluję tego pierwszego.
        • agata789 Re: Kastrowanie wyeliminowaloby problem 15.03.07, 14:42
          rakunica napisała:

> Wlasna tozsamosc mozna sobie rozwijac u siebie w sypialni bez obnoszenia sie
          ni po ulicach i w innych miejscach publicznych.

Nie ściemniaj. Po takiej wypowiedzi Twojego idola nikt już Wam nie uwierzy, że
          "przecież nikogo nie dyskryminujecie". Orzechowski nie sili się już nawet na
          wymyślne określenia typu "propaganda homoseksualna", ale mówi wprost, że chce
          odebrać homoseksualistom prawo do pracy. To już czysta dyskryminacja.

> Mysle, ze jestem za kastrowaniem pedofili, homoseksualistow, gwalcicieli i
          > innych zboczencow, ktorzy szukaja wyladowania popedow w sposob niezgodny z
          > natura i wmawiaja innym, ze to wlasciwe.

A ja myślę, że takim kobietom (???)jak Ty państwo powinno zafundować wibratory.
          Może wtedy uwolnisz się od swoich obsesji seksualnych, a i mózg zacznie Ci
          lepiej funkcjonować.

> Jak najbardziej nalezy chronic dzieci i mlodzież przed dewiantami.

Ja też tak uważam, i dlatego domagam się natychmiastowej dymisji tego psychopaty
          ze stanowiska wiceministra oświaty.
        • pytajniak Re: Kastrowanie wyeliminowaloby problem 15.03.07, 14:44
          rakunica napisała:

> Mysle, ze jestem za kastrowaniem pedofili, homoseksualistow, gwalcicieli i
          > innych zboczencow, ktorzy szukaja wyladowania popedow w sposob niezgodny z
          > natura i wmawiaja innym, ze to wlasciwe. Problem rozwiazalby sie sam.
          >
          > Anna Kozlowska

To byłoby tylko częściowe rozwiązanie problemu.
          Co byś na przykład proponowała zrobić z kobiecym
          homoseksualizmem i kobiecą pedofilią?
      • ergo12 Zajmie się nimi Trybunał 15.03.07, 14:51
        Szanowni Państwo,to co wyprawiają Wasi ministrowie p.Giertych i Orzechowski w
        ostanim czasie, to przekracza wszelkie wyobrażenie. Zaincjowana przez
        w/w histeryczna nagonka na homosexualistów przypomina najlepsze czasy
        propagandy nazistowskiej 3- Rzeszy.Prosze pamiętać iż w lawach szkolnych siedzą
        też homosexualiści, którzy muszą przeżywać nieowyobrażalne cierpienia z powodu
        faszystowskich wybryków p.Giertycha i Orzechowskiego!Sprawę w trybie pilnym
        kierujemy do Trybunalu Europejskiego w Strasburgu! Zrobimy wszystko aby Ci
        panowie stanęli przed sądem za szerzenie Faszyzmu!!!!!!!
    • maac91 Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p.. 15.03.07, 13:40
      a to sie wreszcie rozwiaze proble religii w szkolach. bo przeciez nie jeden pod
      sutanna ma kolorowe skarpetki!!! bueheheheh
    • cherry07 Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 13:40
      Z pewnościa zdrowi członkowie lpru i pisu nie są. Pomysł żałosny i smieszny
      nawet trudno go komentować. Jak czlowiek pracujący w edukacji moze takie rzeczy
      pisać. Sto razy wolalabym zeby uczył mnie gej czy lesbijka (choć co to ma do
      rzeczy kto z kim sypia skoro ma przekazac mi wiedze) niż fanatyk prymityw i
      jakis burak z pogladami lpr i pisu. Smieszy mnie tez ta "kultura gejowska" tzn
      co? lateksy imprezy i kolorowe ciuszki ?? przeciez to smieszne i przestarzałe
      poglądy sprzed stuleci. Moim zdaniem to jawna dyskryminacja a takie pomysły nie
      powinny byc brane na powaznie pod uwage.. wstyd mi za takich "polityków".
    • magdalene76 a co jesli nauczyciel jest gej ale jest OK? 15.03.07, 13:41
      Tzn nikogo do tego ani nie namawia ani nie omawia ani wogole tego tematu nie
      porusza, bo akurat tak sie sklada ze mialam dwoch nauczycieli gejow w liceum i
      co.... i NIIIIIIIIIIC!!! Wrecz bylo to dwoch najlepszych nauczycieli pod
      wzgledem prowadzenia zajec, wyksztalceni, doskonale przygotowani do kazdej
      lekcji itd.
      Wiec moze te pajace z rzadu wreszcie sie zajma ludzmi ktorzy na prawde tego
      potrzebuja starszymi , niepelnosprawnymi i ich prawami a nie albo geje albo
      aborcja bo juz sie zygac chce!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka