pcat Bardzo dobrze. 15.03.07, 13:20 Istnieje udowodniona korelacja pomiędzy homoseksualizmem a pedofilią. Ogromna większość pedofili utrzymuje stosunki homoseksualne, a molestowane dzieci częściej zostają homoseksualistami. Wśród gejów większy jest odsetek samobójstw, depresji i chorób psychicznych. Geje częściej zmieniają partnerów, ich związki częściej opierają się tylko na seksie, rozwiązłość w porównaniu do osób hetero jest wyższa. Geje są statystycznie lepiej wykształceni i bardziej zamożni. Homoseksualizm można skutecznie leczyć (udowodniona skuteczność terapii hormonalnej - patrz "Najwyższy Czas" sprzed 3 tygodni - artykuł o "homobaranach"). Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: Bardzo dobrze. 15.03.07, 13:26 Jeśli Najwyższy czas jest dla ciebie autorytetem w tych sprawach to gratuluje bezdennej głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: Bardzo dobrze. 15.03.07, 13:30 Poza tym wiele osób zauważyło, że wśród katolików szczególnie często występują poglądy nazistowskie i faszystowskie (vide Orzechowski). Czy w związku z tym nalezy zakazać tej religii? Odpowiedz Link Zgłoś
pcat Re: Bardzo dobrze. 15.03.07, 13:36 Nieprawda - chrześcijaństwo to religia miłości. "Kochaj bliźniego swego" - oto słynny cytat. Katolik kocha homoseksualistów, ale chce im pomóc wyjść z tego stanu. Tak jak surowy ojciec kocha swoje dzieci, które sprawiają kłopoty, ale stara się im pomóc, wyprostować moralnie, zamiast bezsensownie akceptować ich niedojrzałe wybryki i fanaberie. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: Bardzo dobrze. 15.03.07, 13:38 Pomóc im zwalniając ich z pracy? Nie zuwazyles, ze ktos moze sobie nie zyczyc twojego nawiedzonego prostowania moralnego? Wyprostuj sam siebie i swoja rodzinke, jesli ci na to pozwoli. Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Bardzo dobrze. 15.03.07, 13:42 pcat napisał: > Istnieje udowodniona korelacja pomiędzy homoseksualizmem a pedofilią. Ogromna > większość pedofili utrzymuje stosunki homoseksualne, a molestowane dzieci > częściej zostają homoseksualistami. > Wśród gejów większy jest odsetek samobójstw, depresji i chorób psychicznych. > Geje częściej zmieniają partnerów, ich związki częściej opierają się tylko na > seksie, rozwiązłość w porównaniu do osób hetero jest wyższa. Geje są > statystycznie lepiej wykształceni i bardziej zamożni. > Homoseksualizm można skutecznie leczyć (udowodniona skuteczność terapii > hormonalnej - patrz "Najwyższy Czas" sprzed 3 tygodni - artykuł o "homobaranach > "). Jeśli rzuca się takimi stwierdzeniami, to warto podeprzeć się jakimś linkiem. Nie każdy na tym forum chadza na spotkania kółek naziolowych ;) Jeśli nie masz linków to śmiem twierdzić, że łżesz. Odpowiedz Link Zgłoś
agata789 Re: Bardzo dobrze. 15.03.07, 13:46 pcat napisał: > Istnieje udowodniona korelacja pomiędzy homoseksualizmem a pedofilią Istnieje również udowodniona korelacja pomiędzy pedofilią a stanem kapłańskim. Kapłaństwo zabrania współżycia z kobietą, a pedofilami są najczęściej mężczyźni, którym z takich czy innych przyczyn z kobietami nie wychodzi. Przeczytasz to w każdym podręczniku seksuologii. Odpowiedz Link Zgłoś
rudeiwredne Re: Bardzo dobrze. 15.03.07, 18:44 Jasne, a podali moze w tym artykule na jakiej grupie badawczej zbierano te dowody? Otóz pewnie nie, wiec ja Cię oświęcę. Badania prowadzono na więźniach. Ciekawe jakie wyniki dały by podobne badania przeprowadzone na grupie heteroseksualnych więźniów Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew_wos Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p.. 15.03.07, 13:20 A gdzie przykazanie miłości.Oto całe elpeerowskie szambo.Wykastrować lpr Odpowiedz Link Zgłoś
jura05 Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p.. 15.03.07, 13:21 trzeba wreszcie przyciągnąć w al. Szucha wóz z gnojem i wywieżć to łajno z ministerstwa edukacji. Odpowiedz Link Zgłoś
milseog MARSZ WSTYDU 15.03.07, 13:23 czas juz chyba najwyzszy po temu, zeby wyjsc na ulice. nie po to, zeby protestowac, bo u nas to nic nie da przez najblizsze dwa lata, ale zeby pokazac wolnemu swiatu, ze WSTYD nam za tych debili, ktorzy rzadza nami dlatego, ze glosuje co drugi z nas. niech pokaza to telewizje na swiecie. moze wtedy poczujemy sie wszyscy lepiej. a przyjamniej czysciej na sumieniu. zorganizujmy Marsz Wstydu. spontaniczny. spotkajmy sie pod Kolumna Zygmunta i postojmy w ciszy. zafrasowani. Odpowiedz Link Zgłoś
ohmy Re: MARSZ WSTYDU 15.03.07, 13:30 milseog napisał: > czas juz chyba najwyzszy po temu, zeby wyjsc na ulice. nie po to, zeby > protestowac, bo u nas to nic nie da przez najblizsze dwa lata, ale zeby pokazac > > wolnemu swiatu, ze WSTYD nam za tych debili, ktorzy rzadza nami dlatego, całkowicie się zgadzam! Pokażmy światu i Polakom, że miarka się przebrała, nie podpisujmy się milczeniem pod tak jawnym nawoływaniem do dyskryminacji i nienawiści! Jest paragraf, który mówi, że można pójść do więzienia za szerzenie nienawiści rasowej, ale nic nie grozi ministrowi za szerzenie nienawiści jako takiej. Odpowiedz Link Zgłoś
walpurg Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 13:24 Heteroseksualistów też trzeba zatem zwalniać ze szkół! Nauczyciele heteroseksualni nie mogą pracować z dziećmi bo mogliby przecież molestować dziewczynki! A heteroseksualne nauczycielki mogą przecież molestować chłopców! A jeśli owi homoseksualni nauczyciele nie ujawnią, że są homoseksualni, to co wtedy? Wtedy będzie w porządku? Czyli chodzi tylko o jedno: powiedzmy homoseksualistom „morda w kubeł” a problem się sam rozwiąże. Homoseksualiści nie będą mówić o swoim homoseksualizmie, więc problem homoseksualizmu przestanie istnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
agata789 Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 13:53 walpurg napisał: > A jeśli owi homoseksualni nauczyciele nie ujawnią, że są homoseksualni, to co > wtedy? Wtedy będzie w porządku? Trzeba uchwalić ustawę homolustracyjną. Każdy nauczyciel złoży pisemną deklarację o swoim gejostwie lub nie-gejostwie, a następnie specjalnie powołana komisja, dobrze opłacana z pieniędzy podatników, będzie wyrywkowo sprawdzać wybrane przypadki. Kłamstwo homolustracyjne będzie karane ukamieniowaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
achodorowski Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 13:25 To coś powinno natychmiast byc odwołane ze stanowiska i to w trybie natychmiastowym !!!!!! oto patologia naszego kraju: Minister Roman Giertych i jego zastępca Mirosław Orzechowski POPAPRAŃCY ! Odpowiedz Link Zgłoś
feminista Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 13:30 achodorowski napisał: > To coś powinno natychmiast byc odwołane ze stanowiska i to w trybie > natychmiastowym !!!!!! > > oto patologia naszego kraju: Minister Roman Giertych i jego zastępca Mirosław > Orzechowski > > POPAPRAŃCY ! Dokładnie tak, to jest SKANDAL, SKANDAL i jeszcze raz SKANDAL !! Te cosie, jak ich nazwałeś, powinni zostać wywaleni na zbity ryj i to z zakazem obejmowania stanowisk panstwowych, to jest homofobia, brak tolerancji. Jako wyborca domagam się natychmiastowego odwołania tych dwóch ... brak mi słów. Oni są chorzy psychicznie !! Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l i jeszcze totalny zakaz masturbacji dla uczniów 15.03.07, 13:25 pod karą obcięcia / zaszycia Odpowiedz Link Zgłoś
paveu_j Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p.. 15.03.07, 13:26 a kto nas uchroni przed ludzmi z LPR ? Odpowiedz Link Zgłoś
dzikamalpa Brawo Panie Ministrze!! 15.03.07, 13:26 W końcu mamy rząd, który eliminuje patologie z życia społecznego. Odpowiedz Link Zgłoś
zetkar mam pomysla na nowe kryteria zatrudnienia 15.03.07, 13:29 1. kurduple moga byc zatrudniani tylko w firmach zajmujacych sie obsluga kanalizacji miejskich, dopuszczalne odstepstwo w stajniach kucy szetlandzkich, 2. wysocy z fizjonowmia tepego konia w stajniach koni sportowych, 3. dojrzali faceci bez kobiety w zwiazku maja wstep tylko do toalet z wykladzina ceramiczna scian 4. itd, itd Odpowiedz Link Zgłoś
inezi A czy zostaną wyrzuceni homoseksualiści z rzadu? 15.03.07, 13:29 Chyba nie można dopuścic zeby homoseksualisci reprezentowali nasz kraj.. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 A odprawą zestaw eutanazyjny!! 15.03.07, 13:31 Lub zestaw początkującego SS-mana z uszkodzoną maską gazową i puszką cyklonu-B. Co innego uduchowione geje. Tym damy szanse, przenosząc ich do innej parafii, lub innego Seminarium Dupownego. Odpowiedz Link Zgłoś
migg.migg Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 13:31 Zabronić Orzechowskiego! Oglądanie i słuchanie tego pana szkodzi! migg ============================ migg.wordpress.com Odpowiedz Link Zgłoś
agata789 Katole dyskryminują gejów. Już nawet się nie kryją 15.03.07, 13:32 Jeszcze kilka dni temu katopsychole na forach internetowych zaklinały, że przecież "my nikogo nie dyskryminujemy", "my tylko walczymy z dyskryminacją ludzi hetero", "my jesteśmy tylko przeciwko propagandzie homoseksualnej", "my tylko bronimy rodziny", itp. Czy po wypowiedzi tego katotaliba ktoś ma jeszcze wątpliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
swansea chłopakom z MENU możemy powiedzieć 15.03.07, 13:32 GOOD NIGHT and GOOD LUCK oni już wiedzą, o co będzie chodzić..:) atb Odpowiedz Link Zgłoś
omcrew zabronic pracy gejom w rzadzie RP 15.03.07, 13:32 panowie Ziobro i Kaczynski papapapa Odpowiedz Link Zgłoś
swansea hmm... 15.03.07, 13:34 od paru chłopaków w tym od dwóch młodych prawnikół słyszałem, że Ziobro miał baaardzo dobrego kolegę na studiach.. to jednak prawda??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotrus508 Re: hmm... 15.03.07, 13:35 Prawda prawda . To chyba juz nie bedzie ministrem ale nada sie na ministranta Odpowiedz Link Zgłoś
swansea Re: hmm... 15.03.07, 13:46 no ja jestem w Toruniu a też mi się o uszy obiło...:) atb Odpowiedz Link Zgłoś
krewiblizna I bardzo dobrze, dewianci jak najdalej od dzieci 15.03.07, 13:35 Nie jestem specjalnym funem LPR ale taką propozycję popieram. Koniec z tym panoszeniem się dewiantów. Oni jak dostaną palec to zjedzą rękę. Przypadek Holandii jest tu prawdziwą przestrogą. Bravo!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: I bardzo dobrze, dewianci jak najdalej od dzi 15.03.07, 13:37 Pytales Holendra, co o tym sadzi? Zdziwilbys sie. Odpowiedz Link Zgłoś
krewiblizna Re: I bardzo dobrze, dewianci jak najdalej od dzi 15.03.07, 13:42 Pytałem i rzeczywiście oni nie mają nic przeciw ale to nie oznacza, że to jest normalne. Ja nie mam nic przeciwko jak dwóch facetów prowadzi wózek, ale pod warunkiem, że są to złomiarze z wózkiem żelastwa. Mam nadzieję, że wcześniej szlag trafi wyborczą niż pseudo wolność dewiantów zapanuje w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: I bardzo dobrze, dewianci jak najdalej od dzi 15.03.07, 13:45 Ale my tu teraz o zwalnianiu nauczycieli z pracy a nie o wozkach. Nie galopuj jak Orzechowski. Odpowiedz Link Zgłoś
spiderpl Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p.. 15.03.07, 13:36 Ale że nasz premier też lubi chłopców to mu nie przeszkadza? Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Unieszkodliwic sku..syna! 15.03.07, 13:38 Organizacje gejowskie powinny wiedziec, co nalezy teraz przedsiewziac. Takie wypowiedzi w demokratycznym panstwie prawa sa absolutnie niedopuszczalne. Unia Europejska nie moze pozostawac bezczynna, gdy lamane sa podstawowe prawa czlowieka. Prawo do zachowania wlasnej tozsamosci. Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Kastrowanie wyeliminowaloby problem 15.03.07, 14:32 sarmata napisał: Unia > Europejska nie moze pozostawac bezczynna, gdy lamane sa podstawowe prawa > czlowieka. Prawo do zachowania wlasnej tozsamosci. Wlasna tozsamosc mozna sobie rozwijac u siebie w sypialni bez obnoszenia sie nia po ulicach i w innych miejscach publicznych. Mysle, ze jestem za kastrowaniem pedofili, homoseksualistow, gwalcicieli i innych zboczencow, ktorzy szukaja wyladowania popedow w sposob niezgodny z natura i wmawiaja innym, ze to wlasciwe. Problem rozwiazalby sie sam. Jak najbardziej nalezy chronic dzieci i mlodziez przed dewiantami. Doroslych tez. Nie zycze sobie ogladania parad zboczencow, nie zycze sobie zeby moje podatki w jakikolwiek sposob promowaly anomalie. Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
zssyp Re: Kastrowanie wyeliminowaloby problem 15.03.07, 14:40 rakunica napisała: >jestem za kastrowaniem [...] homoseksualistow[...] > > Anna Kozlowska Niezwykły miks odawgi z głupotą; gratuluję tego pierwszego. Odpowiedz Link Zgłoś
agata789 Re: Kastrowanie wyeliminowaloby problem 15.03.07, 14:42 rakunica napisała: > Wlasna tozsamosc mozna sobie rozwijac u siebie w sypialni bez obnoszenia sie ni po ulicach i w innych miejscach publicznych. Nie ściemniaj. Po takiej wypowiedzi Twojego idola nikt już Wam nie uwierzy, że "przecież nikogo nie dyskryminujecie". Orzechowski nie sili się już nawet na wymyślne określenia typu "propaganda homoseksualna", ale mówi wprost, że chce odebrać homoseksualistom prawo do pracy. To już czysta dyskryminacja. > Mysle, ze jestem za kastrowaniem pedofili, homoseksualistow, gwalcicieli i > innych zboczencow, ktorzy szukaja wyladowania popedow w sposob niezgodny z > natura i wmawiaja innym, ze to wlasciwe. A ja myślę, że takim kobietom (???)jak Ty państwo powinno zafundować wibratory. Może wtedy uwolnisz się od swoich obsesji seksualnych, a i mózg zacznie Ci lepiej funkcjonować. > Jak najbardziej nalezy chronic dzieci i mlodzież przed dewiantami. Ja też tak uważam, i dlatego domagam się natychmiastowej dymisji tego psychopaty ze stanowiska wiceministra oświaty. Odpowiedz Link Zgłoś
pytajniak Re: Kastrowanie wyeliminowaloby problem 15.03.07, 14:44 rakunica napisała: > Mysle, ze jestem za kastrowaniem pedofili, homoseksualistow, gwalcicieli i > innych zboczencow, ktorzy szukaja wyladowania popedow w sposob niezgodny z > natura i wmawiaja innym, ze to wlasciwe. Problem rozwiazalby sie sam. > > Anna Kozlowska To byłoby tylko częściowe rozwiązanie problemu. Co byś na przykład proponowała zrobić z kobiecym homoseksualizmem i kobiecą pedofilią? Odpowiedz Link Zgłoś
ergo12 Zajmie się nimi Trybunał 15.03.07, 14:51 Szanowni Państwo,to co wyprawiają Wasi ministrowie p.Giertych i Orzechowski w ostanim czasie, to przekracza wszelkie wyobrażenie. Zaincjowana przez w/w histeryczna nagonka na homosexualistów przypomina najlepsze czasy propagandy nazistowskiej 3- Rzeszy.Prosze pamiętać iż w lawach szkolnych siedzą też homosexualiści, którzy muszą przeżywać nieowyobrażalne cierpienia z powodu faszystowskich wybryków p.Giertycha i Orzechowskiego!Sprawę w trybie pilnym kierujemy do Trybunalu Europejskiego w Strasburgu! Zrobimy wszystko aby Ci panowie stanęli przed sądem za szerzenie Faszyzmu!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
maac91 Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z p.. 15.03.07, 13:40 a to sie wreszcie rozwiaze proble religii w szkolach. bo przeciez nie jeden pod sutanna ma kolorowe skarpetki!!! bueheheheh Odpowiedz Link Zgłoś
cherry07 Re: Orzechowski: Homoseksualiści będą wyrzucani z 15.03.07, 13:40 Z pewnościa zdrowi członkowie lpru i pisu nie są. Pomysł żałosny i smieszny nawet trudno go komentować. Jak czlowiek pracujący w edukacji moze takie rzeczy pisać. Sto razy wolalabym zeby uczył mnie gej czy lesbijka (choć co to ma do rzeczy kto z kim sypia skoro ma przekazac mi wiedze) niż fanatyk prymityw i jakis burak z pogladami lpr i pisu. Smieszy mnie tez ta "kultura gejowska" tzn co? lateksy imprezy i kolorowe ciuszki ?? przeciez to smieszne i przestarzałe poglądy sprzed stuleci. Moim zdaniem to jawna dyskryminacja a takie pomysły nie powinny byc brane na powaznie pod uwage.. wstyd mi za takich "polityków". Odpowiedz Link Zgłoś
magdalene76 a co jesli nauczyciel jest gej ale jest OK? 15.03.07, 13:41 Tzn nikogo do tego ani nie namawia ani nie omawia ani wogole tego tematu nie porusza, bo akurat tak sie sklada ze mialam dwoch nauczycieli gejow w liceum i co.... i NIIIIIIIIIIC!!! Wrecz bylo to dwoch najlepszych nauczycieli pod wzgledem prowadzenia zajec, wyksztalceni, doskonale przygotowani do kazdej lekcji itd. Wiec moze te pajace z rzadu wreszcie sie zajma ludzmi ktorzy na prawde tego potrzebuja starszymi , niepelnosprawnymi i ich prawami a nie albo geje albo aborcja bo juz sie zygac chce!!!! Odpowiedz Link Zgłoś