jaro_ss 20.03.07, 07:19 Jak dzieci, i o co to, "mooja PO, daj!", trochę dojrzałości Panie Tusk.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fraglesi67 Zdegustowany 20.03.07, 08:55 Jestem tym zdegustowany i to straszliwie... Tak, zupełnie jak dzieci w piaskownicy Odpowiedz Link Zgłoś
mojboze Re: Zdegustowany 20.03.07, 09:13 fraglesi67 napisał: > Jestem tym zdegustowany i to straszliwie... Tak, zupełnie jak dzieci w > piaskownicy Ja również, zamiast wykorzystać poparcie w sondażach i budować naprawdę silną opozycję, ci urządzają sobie gierki. Wyborcy PO nie chcą takiej PO... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Zdegustowany 20.03.07, 09:25 > Ja również, zamiast wykorzystać poparcie w sondażach i budować naprawdę silną > opozycję, ci urządzają sobie gierki. W dodatku grożąc rozwaleniem najsilniejszego atutu tej partii jakim są dobre notowania samorządu (esencja tego co "obywatelskie"). Samorządowcy ze Śląska nic nie stracą, bo mogą startować pod własnym szyldem. Natomiast PO może stracić w wyborach parlamentarnych. Odpowiedz Link Zgłoś
uniaeuropejska1 Re: Zdegustowany 20.03.07, 11:16 Nieodpowiedzialni frakcje niech tworzą w swych mieszkaniach.Frakcja małżonki,kochanki,pierwszego dziecka,drugiego itp.Do piaskownicy frakcjoniści. Odpowiedz Link Zgłoś
archicon Wyciszanie "gliwickiej" frakcji Platformy Obywa.. 20.03.07, 11:57 Panowie, zróbcie to teraz!! Wieje wiatr historii i jeżeli nie starczy Wam odwagi to z jednej strony będziecie mieli zawiedzione nadzieje Waszych zwolenników a z drugiej śmiech i zemstę Waszych oponentów. Taki układ może się nie powtórzyć a nawet jeżeli to Was już tam nie będzie. Historia kocha zwycięzców- kombinatorów nienawidzi. Frankiewicz i Moszyński na liderów PO!!! Tusk niech się boi bo nic nie umie, potyka się o własne nogi. Buzek tam trochę mało potrzebny bo to liberał, ale jako Eurodeputowany taką ma rolę. Oby nie wylał dziecka z kompielą. Odpowiedz Link Zgłoś