nicewarthog 24.03.07, 11:28 Panowie z maskami Ministra Skarbu prawie natychmiast,skojarzyli mi się ze zwolennikami pana V w filmie "V jak Vendetta". Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomaranczko_w_koszyku Zdjęcia tygodnia 24.03.07, 11:42 super fotki :D najbardziej podoba mi się ta z tą podtopioną wyspą :) ale moglibyście je dawać w większym formacie, albo chociaż zostawić jakiś link do ripa, w ktorym bylyby fotki z wieksza rozdzielczoscia... Odpowiedz Link Zgłoś
toksol Zdjęcia tygodnia 24.03.07, 11:48 Pod pieknym zdjęciem długiej wyspy nachalna propaganda zielonych i ich przemysłowo-naukowych sponsorów. Wyspa jest od zawsze narazona na kłopoty zwiazane z ewentualnym tsunami,lub huraganami, ale o tym ani zdania, Natomiast warto "podgrzac atmosferę" aby cos zarobic na badaniach, na straszeniu, na urzadzeniach do zmniejszania ilości CO2, Dajcie popatrzec na piekno bez oznajmiania swej pazerności albo naiwności. Odpowiedz Link Zgłoś
sagi2007 Re: Zdjęcia tygodnia 24.03.07, 14:40 "zieloni" powinni zareagowac na zielona rzeke ..... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel3891 Re: Zdjęcia tygodnia 24.03.07, 15:26 kizierowski wyglada tak oldschoolowo, jak z reklamy z lat 60 Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 Hokeista ma wymazane zeby czarnym mazakiem!... 24.03.07, 16:54 Smieszne to jak jakala z papieroskiem przed komisja rywina! Pytanie O do G ,, A co robia Zydy?" Odpowiedz Link Zgłoś
ja-pesymista Re: Zdjęcia tygodnia 24.03.07, 18:27 Czy po socjologii przyjmą mnie na takiego "rzecznego przewoźnika na baranach" ?? Odpowiedz Link Zgłoś