Dodaj do ulubionych

Fotyga: MSZ nie będzie reagował na artykuł o br...

• altspringe Prestiżowa szmata 31.03.07, 19:40
    • 1zorro Taaak? Lepiej ignorowac niesmaczne kartofle!!! 31.03.07, 19:40

• jacek230 Prawda was wyzwoli szalone Kaczory. 31.03.07, 19:43
      Dla mnie to niezbadana tajmenica jak tak idiotyczna ideologia jak ta Kaczorow
      mogla zapanowac nad Polakami. To chyba dowod na kompletny idiotyzm Polakow.
      Skoro Polacy sa idiotami to niech maja idiotyczne rzady. Krzyzyk na droge, ale
      to bardzo, bardzo zle sie skonczy...
      • r0b0l Re: Prawda was wyzwoli szalone Kaczory. 31.03.07, 19:49
        Dla mnie to niezbadana tajmenica jak tak idiotyczna ideologia jak ta Kaczorow
        > mogla zapanowac nad Polakami. To chyba dowod na kompletny idiotyzm Polakow.
        > Skoro Polacy sa idiotami to niech maja idiotyczne rzady. Krzyzyk na droge, ale
        > to bardzo, bardzo zle sie skonczy...

to nie o Polakach lecz o Wolakach chyba. To taka część narodu nadwiślańskiego, niedomyta, nietolerancyjna, sfrustrowana i w duchu komunistyczna. Dlatego im w sam raz kaczki i ich komunistyczna ideologia. A że państwo polskie szlag trafia przez tych debili to już inna historia...
    • antec13 Fotyga? 31.03.07, 19:47
      Fotyga czy Fatyga. Ona zawsze zmeczona, bidulka, bierze se wakacje zamiast
      uczestniczyc w obchodach 50-tki EUROPY W bERLINIE.
    • presentation1 .....Mysle...................... 31.03.07, 19:51
      wiec jestem czlowiekiem.Belgia to tez kraj ludzi.Wszyscy sa poprawni politycznie.Bo musza.Dlaczego musza?Jak im sie nie podoba ze mezczyzna z mezczyzna moga zrobic dziecko.....Wiezienia dla niepoprawnych mozna wybudowac.Czym jest poprawnosc politycznaN
      Krasc wono ale nie sam -w ukladzie.W ukladzie ktory przestrzga sie zasad.
      1.Ludzie ze zwierzetami to normalne(Smieja sie z tego milionerzy ktorzy maja nJestes Michnikizm?Najpiekniejsze dziwki na swiecie)jestesmy uniwersalni-Teoria Darwina.Co wymyslec dalej?.
      Nie wolno kapowac bylego komunizmu ale trzeba skapowac PIS.Dlaczego?
      Bo Polska uwaza ze komunizm to system zbrodniczy.Nie.Nie Polska ale ci co wspolpracowali z ....mordercami...
      • presentation1 ...cos nie tak.............. 31.03.07, 19:56
        pisalem cos innego a moje mysli sa pogmatwane Kto to redaguje?.Moze udowodnic-Nastepny to tez idiota?
        • niewierzacy1 Beawo!!!Tak dalej pisac!! 31.03.07, 20:01
          Nareszcie zachod pisze o kartofelkach.pod mor ich i wystrzelac na ksiezyc !
      • ffamousffatman Re: .....Mysle...................... 31.03.07, 22:42
        szkoda ze nie rozumiem po belgijsku
      • marek99az1 Re: .....Mysle...................... 31.03.07, 23:53
        presentation1 napisał:
        ...1.Ludzie ze zwierzetami to normalne(Smieja sie z tego milionerzy ktorzy maja
        nJ
        > estes Michnikizm?Najpiekniejsze dziwki na swiecie)jestesmy uniwersalni-Teoria
        D
        > arwina.Co wymyslec dalej?....

Delirium?
    • gracha10 Fotyga: MSZ nie będzie reagował na artykuł o br.. 31.03.07, 19:59
      Nareszcie MSZ i bracia Kaczyńscy zrozumieli, że im więcej się obrażają,
      tłumaczą tym więcej powstaje artykułów , które Im się nie podobają.
      Bardzo fajnie zachował się Premier kiedyś na konferencji prasowej, kiedy
      dziennikarze pytali GO dlaczego nie zrobił konferencji z Giertychem razem.
      Odpowiedź p.J.Kaczyńskiego była szybka i ucinała wszelkie dalsze spekulacje.
      I tak powinni reagować zarówno Premier jak i jego otoczenie !
    • stasiek33 Fotyga: MSZ nie będzie reagował na artykuł o br.. 31.03.07, 20:21
      Ależ! Na prawdę reagować? To byłby następny blamasz pani Minister.
      • pierot6 Wynurzenia durnych kartofli, to kartoflanka ? 31.03.07, 20:25
        • vitkabravo Dajcie ksywke Rydzykowi !...Tłuczek ? 31.03.07, 20:29
          Moze sie przyjmie...
    • a.anonym European Voice - Magazyn z krainy pedofilow !!! 31.03.07, 20:26
      • mentorlevicy kobiety , konie i owczarki belgijskie są wstrętne. 31.03.07, 21:06
    • matrioszka25 gdy wroci centrolewica, zrobimy konkurs 31.03.07, 20:27
      na najwieksza niemote w historii rzadu polskiego, wynik juz dzisiaj znany.

Do rezerwatu z tym rzadem!
      • prezertation1 Rydzyk, to pleśń samoistna...tez grzyb ! 31.03.07, 20:31
        • wasylzly Czas po faszytowskim rzadzie -jeszcze 2 lata 31.03.07, 21:09
          no coz, juz dzsiaj mozna pomalu spiewac - miales chamie zloty rog, ostal ci sie
          jeno sznur, - czyli pomalu nalezy podjac debate, jak bedzie wygladala Polska, po
          zakonczeniu tego smutnego rodzialu historii, z udzialem niedoszlych aktorow i
          calego tego narodowo-sojalistycznego cyrku, osmieszajacego Ojczyzne na swiecie i
          w kraju. Juz dzsiaj widac pewne zamierzenia sprzymierzonych sil
          centro-lewicowych, ktore przypomocy finansowej i politycznej Unii Europejskiej,
          sa stanie przeprowadzic takie wybory, ze zdetronizuja obecne kliki rzadzace, a
          nastepnie oglosza te wszystkie pisy, upry, lpry, samoobrony - jako partie
          zagrazajace rozwojowi demokracji w Polsce i trzeba bedzie powoloac nowy ipn,
          rozliczajace faszystow na wzor procesow norymberskich, za zalmania Konstytucji
          Polski i praw miedzynarodowych. W koncu trzeba bedzie odebrac wszelkie
          odznaczenia nadane w latach 2005-2009, rozliczyc "podszywaych" kombatatow i ich
          rodziny z przywilejow i rent, pozbawic sie kazdego czlonka faszytowskich partii,
          prawa jakiejkolwiek renty i wykonywania zawodu.

Dokona sie, nowej lustracji wszystkich dziennikarzy i ich rodzin do trzeciego
          pokolenia, czy kiedys byli antyeuropesjcy, czy byli antysemitami, wszystcy
          propagujacy w latach 2005-2009 idee antyeuropesjkie i faszytowskie, zostan
          wykryci przez spec-naz, skazani na ciezkie roboty z emigracja wlacznie.

Gdy centrolewica wroci, spali wszystkie akta SB, uwolni Kosciol od podejrzen i
          cale spoleczenstwo bedzie moglo sie zajac w koncu praca i dobrobytem. Podstwowym
          zadaniem, bedzie zwalczanie bezrobocia, przywrocenie obowiazku panstwa poprzez
          programy rzadowe, pelnego zatrudnienia, ponownie wprowadzi sie bezplatne
          mieszkania kwaterunkowe dla biednych rodzin, zamiast inwestycji w zlom tarcz
          rakietowych i F.16, wznowi sie wklad panstwa w budownictwo mieszkaniowe. Wolyn
          rynek otworzy sie dla polskiego kapitalu, likwidujac panstwowe kartele, jak
          olen, ping i inne pseudo-kapitalistyczne wrzody.

Centrolewica stworzy programy dla mlodych polskich przedsiebiorcow, dzialalnosc
          gospodarcza bedzie mozna prowadzic natychmiast po zarejestrowaniu jej w
          urzedzie, na okres 3 lat zwolni sie mlodych przedsiebiorcow od placenia
          jakichkolwiek podatkow. Tak ze program jest wspanialy, uwalniajacy Polske z
          okowow chamstwa i ciemnoty, rozwijacy dobrosasiedzkie stosunki z sasiadami i
          robiacy z nimi doskonale interesy, z ktorych wylaczona jest wszeka ingerencja
          profanow i glupkow rzadowych.

Tak ze Polacy jeszcze dwa lata tego idiotyzmu orwelowskiego w kraju, a moze i
          wczesniej, jak to mowia w domu powieszonego, nie mowi sie o sznurze.
    • abba15 żydokomuna jak obiecała tak obszczekuje Polskę 31.03.07, 21:03
      przedsiębiorstwo holokaust jak obiecało tak obszczekuje nas po całym świecie
      bo Polska nie dała się ograbić przedsiębiorstwu holokaust na 60 000 000 000$
      Niemcy które opłaciły się złodziejskiemu "przedsiębiorstwu holokaust"
      to nie mają niemieckich obozów śmierci a "nazistowskie" lub "Polskie"
      • maruda.r Szczekaj, abba15, szczekaj. Nie żałuj sobie. 31.03.07, 21:36

• vanilla.dream Jakże to tak? Na koń ! na eurojudeomasonerię !!! 31.03.07, 21:11
      ;))))))))))))))))))))))))))))
    • pazio Ja bym zareagował! 31.03.07, 21:38
      Opluwają Nasze Staropolskie kartofle o chrześcijańskich korzeniach!!! Na to nie
      ma zgody i być nie może!
      • pies_na_prawizne zrobic z nich frytki !!!! 31.03.07, 21:41

a ta jalope z MSZ przerobic na majonez babuni, klei sie jak flaki z olejem
      • adas313 Re: Ja bym zareagował! 31.03.07, 22:28
        Ani staropolskie ani chrześcijańskie - ziemniaki wyhodowano w Peru.

Być może dlatego JK tak w expose mówił o dobrych stosunkach z Ameryką Południową?

Ciągnie swój do swego: Kaczyńskiego do Chaveza, drugiego Kaczyńskiego do
        Moralesa, Marka Jurka do kraju Pinocheta, a kartofle - do swej ziemi ojczystej.
      • halfliner Wypraszam.. o narodowo-katolickich korzeniach! 31.03.07, 23:40
        sprlpsaipis
    • xs550 Przeciwko czymu reagowac? Przeciwko prawdzie? 31.03.07, 21:39
      Ten artykul bylby tylko i wylacznie wtedy "obrazliwy" gdyby napisano w nim
      nieprawde.
      • e.gajowa Re: Przeciwko czymu reagowac? Przeciwko prawdzie 01.04.07, 07:57
        Wyrazy współczucia, jak Ty tak widzisz prawdę - okuliści w "marketach" dyżurują
        również w soboty i niedziele. Przebadaj wzrok, poproś o różowe okulary i mgła
        opadnie. Brak reaakcji na obsrywanie zwróci uwagę na dojrzałość polskiej
        polityki zagranicznej. Brawo Pani Minister.
    • tadjan Fotyga: MSZ nie będzie reagował na artykuł o br.. 31.03.07, 21:54
      No i słusznie, nie ma się co za prawdę obrażać.
    • ffamousffatman Re: Fotyga: MSZ nie będzie reagował na artykuł o 31.03.07, 22:02
      Fotyga miala okazje skorzystac ze swojego daru nie mania nic do powiedzenia i dla dobra ojczyzny niczego nie komentowac.
      Nie wytrzymala i po zapowiedzi, ze nie skomentuje, skomentowala.
      Ale czego sie po niej spodziewac?
    • kck Re: Fotyga: MSZ nie będzie reagował na artykuł o 31.03.07, 22:04
      Śmieszy mnie jak autor artykułu podnosi rangę temu żenującemu wydarzeniu pisząc
      "prestiżowa gazeta" dwa razy. Śmiech na sali.
      • pies_na_prawizne bardziej prestizowa niz "rzeczpospolita" 31.03.07, 22:21
        czy dziennik PiSu
    • bronimir Fotyga,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a też nać 31.03.07, 22:23
      Laskowik mówił 30 lat temu; odrosty ziemiaczane.
    • halfliner Tłuczenie kartofli! Oto zajęcie godne pani Fotygi. 31.03.07, 22:26
      ale wątpię czy potrafiłaby to sprawnie zrobić.
    • mppmpp Użyć F-16 i Gromu! Porwać, osądzić, skazać i ... 31.03.07, 22:29
      ...rozstrzelać. Najjaśniejsza IV RP, nie może pozwolić na takie traktowanie!!
      O Boże! Co ja piszę! Chyba mi totalnie rozum odebrało, po kolejnych wiadomościach w TVP.... Propaganda robi swoje. Przecież jest zupełnie inaczej!
      • babette666 Re: Użyć F-16 i Gromu! Porwać, osądzić, skazać i 31.03.07, 22:48
        twoja IV Rzesza

ivrp.blog.pl/
        • babetle666 przepraszam za moja imieniczke, ona pisze bzdury 01.04.07, 00:17
          Mark Twain stworzyl malpe,
          nazwal ja babette
    • kosa44 Re: Fotyga: MSZ nie będzie reagował na artykuł o 31.03.07, 22:45
      Osr...ć tych mędrców...ich,problem a nie mój..
    • jan3211 Europejskie półgłówki to normalka ... 31.03.07, 23:12
      Dopiero teraz widać jakie to są mądrale i posrańce Boże. Przecież to porównanie
      jest prostackie ponad granice przyzwoitosci.
      Niech oni się biedni ciągną z takimi okresleniami. Bo jak my ich zaczniemy
      obrażać to nie zostanie z nich nawet wiór , a z ich własnosci w Polsce ,
      ukradzionej nam podstępnie wywłaszczymy i przegonimy na cztery strony swiata.
    • kozaczek3 Czy kartofel dalej pływa w szambie? 31.03.07, 23:30
      Czy pływa jako surowy?
      Czy pływa jako przetrawiony?
      Czy jest przekonany że woda jest perfumowana?
      Jeżeli ma jakiekolwiek wątpliwości, niech zapyta o Dyrektora!
      • deratyzacja41 Zboczenia sexualne a mozliwosci cognitywne ;-))))) 01.04.07, 01:49
        kozaczek sam to wymysliles to "dzielo" czy wyczytales w szalecie publicznej?

Jak kozaczek przestal byc chory psychicznie - cytat

1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo
        haslo "homoseksualizm" z "Podrecznika zaburzen psychicznych", za decyzja ta
        opowiedzialo sie 58 proc. czlonków tej instytucji. Jednym z najwiekszych
        zwolenników wykreslenia homoseksualizmu z rejestru zaburzen byl wówczas doktor,
        dzis zas profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku
        2000 publicznie odzegnal sie on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdzil,
        ze oswiadczenie ATP bylo zbyt pochopne i nie poprzedzone nalezytymi badaniami

• watpo Fotyga: MSZ nie będzie reagował na artykuł o br.. 31.03.07, 23:30
      Pani minister Fityga jest bardzo dobra, pan Kaczyński też, pan Ziobro też, Pan
      Rydzyk też. Oni kochaja Polskę, pracuja dla niej, niszczą korupcję, dbaja o
      ludzi, o gospodarkę, o rozwój. Oni są naszym słońcem, naszym powietrzem. Dzięki
      nim każdy dzien jest piękniejszy, ludzie są zadowoleni, świat nas uwielbia, ja
      mam dobra żonę i pracę. To oni sa naszą chlubą. ... Przepraszam, czy mogę się
      keszcze napić?.. Dlaczego nie? .. Jak jestem wstawiony, to widzę wszystko
      odwrotnie. Zdrówko... hep, hep, hep!!!!!
    • borrka1 Fotyga: MSZ nie będzie reagował na artykuł o br.. 31.03.07, 23:54
      he he he!juz zareagowal.
    • zyks MSZ nie zareaguje?! Skandal! Poniewierają naszego 31.03.07, 23:59
      Pana Prezydenta siły antypolskie, cyklistyczne, a Anie nic ?
      • babette666 news WPROST- Fotyga podala sie do dymisji!!!!!!!! 01.04.07, 00:10
        prima aprilis ::))))))))))))))))
        • babetle666 przepraszam, cos mi sie w glowie miesza 01.04.07, 00:14

Mark Twain stworzyl malpe,
          nazwal ja babette
          • deratyzacja41 Re: przepraszam, cos mi sie w glowie miesza 01.04.07, 01:42
            To typowe dla odmiencow sexualnych.
            ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
            ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
          • deratyzacja41 Re: przepraszam, cos mi sie w glowie miesza 01.04.07, 01:43
      • babetle666 uwaga - zaraz ktos napisze totalna bzdure .... 01.04.07, 00:18
      • michal04 Re: MSZ nie zareaguje?! Skandal! Poniewierają nas 01.04.07, 10:35
        zyks napisał:

> Pana Prezydenta siły antypolskie, cyklistyczne, a Anie nic ?
        -
        Szanowny Panie!
        Belgowie nie poniewierają naszego prezydenta. To prezydent z bratem sami siebie
        poniewierają i pakują w szambo nasz kraj!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka