jacek230 Prawda was wyzwoli szalone Kaczory. 31.03.07, 19:43 Dla mnie to niezbadana tajmenica jak tak idiotyczna ideologia jak ta Kaczorow mogla zapanowac nad Polakami. To chyba dowod na kompletny idiotyzm Polakow. Skoro Polacy sa idiotami to niech maja idiotyczne rzady. Krzyzyk na droge, ale to bardzo, bardzo zle sie skonczy... Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Prawda was wyzwoli szalone Kaczory. 31.03.07, 19:49 Dla mnie to niezbadana tajmenica jak tak idiotyczna ideologia jak ta Kaczorow > mogla zapanowac nad Polakami. To chyba dowod na kompletny idiotyzm Polakow. > Skoro Polacy sa idiotami to niech maja idiotyczne rzady. Krzyzyk na droge, ale > to bardzo, bardzo zle sie skonczy... to nie o Polakach lecz o Wolakach chyba. To taka część narodu nadwiślańskiego, niedomyta, nietolerancyjna, sfrustrowana i w duchu komunistyczna. Dlatego im w sam raz kaczki i ich komunistyczna ideologia. A że państwo polskie szlag trafia przez tych debili to już inna historia... Odpowiedz Link Zgłoś
antec13 Fotyga? 31.03.07, 19:47 Fotyga czy Fatyga. Ona zawsze zmeczona, bidulka, bierze se wakacje zamiast uczestniczyc w obchodach 50-tki EUROPY W bERLINIE. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 .....Mysle...................... 31.03.07, 19:51 wiec jestem czlowiekiem.Belgia to tez kraj ludzi.Wszyscy sa poprawni politycznie.Bo musza.Dlaczego musza?Jak im sie nie podoba ze mezczyzna z mezczyzna moga zrobic dziecko.....Wiezienia dla niepoprawnych mozna wybudowac.Czym jest poprawnosc politycznaN Krasc wono ale nie sam -w ukladzie.W ukladzie ktory przestrzga sie zasad. 1.Ludzie ze zwierzetami to normalne(Smieja sie z tego milionerzy ktorzy maja nJestes Michnikizm?Najpiekniejsze dziwki na swiecie)jestesmy uniwersalni-Teoria Darwina.Co wymyslec dalej?. Nie wolno kapowac bylego komunizmu ale trzeba skapowac PIS.Dlaczego? Bo Polska uwaza ze komunizm to system zbrodniczy.Nie.Nie Polska ale ci co wspolpracowali z ....mordercami... Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...cos nie tak.............. 31.03.07, 19:56 pisalem cos innego a moje mysli sa pogmatwane Kto to redaguje?.Moze udowodnic-Nastepny to tez idiota? Odpowiedz Link Zgłoś
niewierzacy1 Beawo!!!Tak dalej pisac!! 31.03.07, 20:01 Nareszcie zachod pisze o kartofelkach.pod mor ich i wystrzelac na ksiezyc ! Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: .....Mysle...................... 31.03.07, 22:42 szkoda ze nie rozumiem po belgijsku Odpowiedz Link Zgłoś
marek99az1 Re: .....Mysle...................... 31.03.07, 23:53 presentation1 napisał: ...1.Ludzie ze zwierzetami to normalne(Smieja sie z tego milionerzy ktorzy maja nJ > estes Michnikizm?Najpiekniejsze dziwki na swiecie)jestesmy uniwersalni-Teoria D > arwina.Co wymyslec dalej?.... Delirium? Odpowiedz Link Zgłoś
gracha10 Fotyga: MSZ nie będzie reagował na artykuł o br.. 31.03.07, 19:59 Nareszcie MSZ i bracia Kaczyńscy zrozumieli, że im więcej się obrażają, tłumaczą tym więcej powstaje artykułów , które Im się nie podobają. Bardzo fajnie zachował się Premier kiedyś na konferencji prasowej, kiedy dziennikarze pytali GO dlaczego nie zrobił konferencji z Giertychem razem. Odpowiedź p.J.Kaczyńskiego była szybka i ucinała wszelkie dalsze spekulacje. I tak powinni reagować zarówno Premier jak i jego otoczenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
stasiek33 Fotyga: MSZ nie będzie reagował na artykuł o br.. 31.03.07, 20:21 Ależ! Na prawdę reagować? To byłby następny blamasz pani Minister. Odpowiedz Link Zgłoś
vitkabravo Dajcie ksywke Rydzykowi !...Tłuczek ? 31.03.07, 20:29 Moze sie przyjmie... Odpowiedz Link Zgłoś
matrioszka25 gdy wroci centrolewica, zrobimy konkurs 31.03.07, 20:27 na najwieksza niemote w historii rzadu polskiego, wynik juz dzisiaj znany. Do rezerwatu z tym rzadem! Odpowiedz Link Zgłoś
wasylzly Czas po faszytowskim rzadzie -jeszcze 2 lata 31.03.07, 21:09 no coz, juz dzsiaj mozna pomalu spiewac - miales chamie zloty rog, ostal ci sie jeno sznur, - czyli pomalu nalezy podjac debate, jak bedzie wygladala Polska, po zakonczeniu tego smutnego rodzialu historii, z udzialem niedoszlych aktorow i calego tego narodowo-sojalistycznego cyrku, osmieszajacego Ojczyzne na swiecie i w kraju. Juz dzsiaj widac pewne zamierzenia sprzymierzonych sil centro-lewicowych, ktore przypomocy finansowej i politycznej Unii Europejskiej, sa stanie przeprowadzic takie wybory, ze zdetronizuja obecne kliki rzadzace, a nastepnie oglosza te wszystkie pisy, upry, lpry, samoobrony - jako partie zagrazajace rozwojowi demokracji w Polsce i trzeba bedzie powoloac nowy ipn, rozliczajace faszystow na wzor procesow norymberskich, za zalmania Konstytucji Polski i praw miedzynarodowych. W koncu trzeba bedzie odebrac wszelkie odznaczenia nadane w latach 2005-2009, rozliczyc "podszywaych" kombatatow i ich rodziny z przywilejow i rent, pozbawic sie kazdego czlonka faszytowskich partii, prawa jakiejkolwiek renty i wykonywania zawodu. Dokona sie, nowej lustracji wszystkich dziennikarzy i ich rodzin do trzeciego pokolenia, czy kiedys byli antyeuropesjcy, czy byli antysemitami, wszystcy propagujacy w latach 2005-2009 idee antyeuropesjkie i faszytowskie, zostan wykryci przez spec-naz, skazani na ciezkie roboty z emigracja wlacznie. Gdy centrolewica wroci, spali wszystkie akta SB, uwolni Kosciol od podejrzen i cale spoleczenstwo bedzie moglo sie zajac w koncu praca i dobrobytem. Podstwowym zadaniem, bedzie zwalczanie bezrobocia, przywrocenie obowiazku panstwa poprzez programy rzadowe, pelnego zatrudnienia, ponownie wprowadzi sie bezplatne mieszkania kwaterunkowe dla biednych rodzin, zamiast inwestycji w zlom tarcz rakietowych i F.16, wznowi sie wklad panstwa w budownictwo mieszkaniowe. Wolyn rynek otworzy sie dla polskiego kapitalu, likwidujac panstwowe kartele, jak olen, ping i inne pseudo-kapitalistyczne wrzody. Centrolewica stworzy programy dla mlodych polskich przedsiebiorcow, dzialalnosc gospodarcza bedzie mozna prowadzic natychmiast po zarejestrowaniu jej w urzedzie, na okres 3 lat zwolni sie mlodych przedsiebiorcow od placenia jakichkolwiek podatkow. Tak ze program jest wspanialy, uwalniajacy Polske z okowow chamstwa i ciemnoty, rozwijacy dobrosasiedzkie stosunki z sasiadami i robiacy z nimi doskonale interesy, z ktorych wylaczona jest wszeka ingerencja profanow i glupkow rzadowych. Tak ze Polacy jeszcze dwa lata tego idiotyzmu orwelowskiego w kraju, a moze i wczesniej, jak to mowia w domu powieszonego, nie mowi sie o sznurze. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 żydokomuna jak obiecała tak obszczekuje Polskę 31.03.07, 21:03 przedsiębiorstwo holokaust jak obiecało tak obszczekuje nas po całym świecie bo Polska nie dała się ograbić przedsiębiorstwu holokaust na 60 000 000 000$ Niemcy które opłaciły się złodziejskiemu "przedsiębiorstwu holokaust" to nie mają niemieckich obozów śmierci a "nazistowskie" lub "Polskie" Odpowiedz Link Zgłoś
vanilla.dream Jakże to tak? Na koń ! na eurojudeomasonerię !!! 31.03.07, 21:11 ;)))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pazio Ja bym zareagował! 31.03.07, 21:38 Opluwają Nasze Staropolskie kartofle o chrześcijańskich korzeniach!!! Na to nie ma zgody i być nie może! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne zrobic z nich frytki !!!! 31.03.07, 21:41 a ta jalope z MSZ przerobic na majonez babuni, klei sie jak flaki z olejem Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Ja bym zareagował! 31.03.07, 22:28 Ani staropolskie ani chrześcijańskie - ziemniaki wyhodowano w Peru. Być może dlatego JK tak w expose mówił o dobrych stosunkach z Ameryką Południową? Ciągnie swój do swego: Kaczyńskiego do Chaveza, drugiego Kaczyńskiego do Moralesa, Marka Jurka do kraju Pinocheta, a kartofle - do swej ziemi ojczystej. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Wypraszam.. o narodowo-katolickich korzeniach! 31.03.07, 23:40 sprlpsaipis Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Przeciwko czymu reagowac? Przeciwko prawdzie? 31.03.07, 21:39 Ten artykul bylby tylko i wylacznie wtedy "obrazliwy" gdyby napisano w nim nieprawde. Odpowiedz Link Zgłoś
e.gajowa Re: Przeciwko czymu reagowac? Przeciwko prawdzie 01.04.07, 07:57 Wyrazy współczucia, jak Ty tak widzisz prawdę - okuliści w "marketach" dyżurują również w soboty i niedziele. Przebadaj wzrok, poproś o różowe okulary i mgła opadnie. Brak reaakcji na obsrywanie zwróci uwagę na dojrzałość polskiej polityki zagranicznej. Brawo Pani Minister. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Fotyga: MSZ nie będzie reagował na artykuł o br.. 31.03.07, 21:54 No i słusznie, nie ma się co za prawdę obrażać. Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Fotyga: MSZ nie będzie reagował na artykuł o 31.03.07, 22:02 Fotyga miala okazje skorzystac ze swojego daru nie mania nic do powiedzenia i dla dobra ojczyzny niczego nie komentowac. Nie wytrzymala i po zapowiedzi, ze nie skomentuje, skomentowala. Ale czego sie po niej spodziewac? Odpowiedz Link Zgłoś
kck Re: Fotyga: MSZ nie będzie reagował na artykuł o 31.03.07, 22:04 Śmieszy mnie jak autor artykułu podnosi rangę temu żenującemu wydarzeniu pisząc "prestiżowa gazeta" dwa razy. Śmiech na sali. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne bardziej prestizowa niz "rzeczpospolita" 31.03.07, 22:21 czy dziennik PiSu Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Fotyga,,,,,,,,,,,,,,,,,,, a też nać 31.03.07, 22:23 Laskowik mówił 30 lat temu; odrosty ziemiaczane. Odpowiedz Link Zgłoś
halfliner Tłuczenie kartofli! Oto zajęcie godne pani Fotygi. 31.03.07, 22:26 ale wątpię czy potrafiłaby to sprawnie zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
mppmpp Użyć F-16 i Gromu! Porwać, osądzić, skazać i ... 31.03.07, 22:29 ...rozstrzelać. Najjaśniejsza IV RP, nie może pozwolić na takie traktowanie!! O Boże! Co ja piszę! Chyba mi totalnie rozum odebrało, po kolejnych wiadomościach w TVP.... Propaganda robi swoje. Przecież jest zupełnie inaczej! Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Re: Użyć F-16 i Gromu! Porwać, osądzić, skazać i 31.03.07, 22:48 twoja IV Rzesza ivrp.blog.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
babetle666 przepraszam za moja imieniczke, ona pisze bzdury 01.04.07, 00:17 Mark Twain stworzyl malpe, nazwal ja babette Odpowiedz Link Zgłoś
kosa44 Re: Fotyga: MSZ nie będzie reagował na artykuł o 31.03.07, 22:45 Osr...ć tych mędrców...ich,problem a nie mój.. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Europejskie półgłówki to normalka ... 31.03.07, 23:12 Dopiero teraz widać jakie to są mądrale i posrańce Boże. Przecież to porównanie jest prostackie ponad granice przyzwoitosci. Niech oni się biedni ciągną z takimi okresleniami. Bo jak my ich zaczniemy obrażać to nie zostanie z nich nawet wiór , a z ich własnosci w Polsce , ukradzionej nam podstępnie wywłaszczymy i przegonimy na cztery strony swiata. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Czy kartofel dalej pływa w szambie? 31.03.07, 23:30 Czy pływa jako surowy? Czy pływa jako przetrawiony? Czy jest przekonany że woda jest perfumowana? Jeżeli ma jakiekolwiek wątpliwości, niech zapyta o Dyrektora! Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Zboczenia sexualne a mozliwosci cognitywne ;-))))) 01.04.07, 01:49 kozaczek sam to wymysliles to "dzielo" czy wyczytales w szalecie publicznej? Jak kozaczek przestal byc chory psychicznie - cytat 1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo haslo "homoseksualizm" z "Podrecznika zaburzen psychicznych", za decyzja ta opowiedzialo sie 58 proc. czlonków tej instytucji. Jednym z najwiekszych zwolenników wykreslenia homoseksualizmu z rejestru zaburzen byl wówczas doktor, dzis zas profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku 2000 publicznie odzegnal sie on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdzil, ze oswiadczenie ATP bylo zbyt pochopne i nie poprzedzone nalezytymi badaniami Odpowiedz Link Zgłoś
watpo Fotyga: MSZ nie będzie reagował na artykuł o br.. 31.03.07, 23:30 Pani minister Fityga jest bardzo dobra, pan Kaczyński też, pan Ziobro też, Pan Rydzyk też. Oni kochaja Polskę, pracuja dla niej, niszczą korupcję, dbaja o ludzi, o gospodarkę, o rozwój. Oni są naszym słońcem, naszym powietrzem. Dzięki nim każdy dzien jest piękniejszy, ludzie są zadowoleni, świat nas uwielbia, ja mam dobra żonę i pracę. To oni sa naszą chlubą. ... Przepraszam, czy mogę się keszcze napić?.. Dlaczego nie? .. Jak jestem wstawiony, to widzę wszystko odwrotnie. Zdrówko... hep, hep, hep!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Fotyga: MSZ nie będzie reagował na artykuł o br.. 31.03.07, 23:54 he he he!juz zareagowal. Odpowiedz Link Zgłoś
zyks MSZ nie zareaguje?! Skandal! Poniewierają naszego 31.03.07, 23:59 Pana Prezydenta siły antypolskie, cyklistyczne, a Anie nic ? Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 news WPROST- Fotyga podala sie do dymisji!!!!!!!! 01.04.07, 00:10 prima aprilis ::)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
babetle666 przepraszam, cos mi sie w glowie miesza 01.04.07, 00:14 Mark Twain stworzyl malpe, nazwal ja babette Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Re: przepraszam, cos mi sie w glowie miesza 01.04.07, 01:42 To typowe dla odmiencow sexualnych. ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Re: przepraszam, cos mi sie w glowie miesza 01.04.07, 01:43 To typowe dla odmiencow sexualnych. ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
deratyzacja41 Re: przepraszam, cos mi sie w glowie miesza 01.04.07, 01:43 To typowe dla odmiencow sexualnych. ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Odpowiedz Link Zgłoś
michal04 Re: MSZ nie zareaguje?! Skandal! Poniewierają nas 01.04.07, 10:35 zyks napisał: > Pana Prezydenta siły antypolskie, cyklistyczne, a Anie nic ? - Szanowny Panie! Belgowie nie poniewierają naszego prezydenta. To prezydent z bratem sami siebie poniewierają i pakują w szambo nasz kraj! Odpowiedz Link Zgłoś