koniectegodobrego 02.04.07, 11:44 ehhh. i wlasnie dlatego konkurs eurowizji jest tym czym jest :/ dnem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
diquial Eurowizja dzieli Ukrainę 02.04.07, 18:05 Uważam, że jak na Eurowizję - jak znalazł. Sama gwiazda bardzo mi przypomina naszą polską Żaklinę... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
student.kielce.pl Eurowizja dzieli Ukrainę 02.04.07, 20:17 Dlaczego nie jedzie np. Andriana? Wiele Ukraińskich zespołów gra świetną muzykę (Okean Elzy, Haydamaki,Druga Rika...) Ale Eurowizja to shit do potęgi. Posłuchajcie sobie tego kawałka zespołu Okean Elzy youtube.com/watch?v=X5KRPvaj86k To jest muzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
mayday100 Re: Eurowizja dzieli Ukrainę 02.04.07, 20:28 czemu gazeta nie napisze normalnie, a powtarza pisownię po anglikach? - Wiera Sierdiuczka! Tak się wymawia! Odpowiedz Link Zgłoś
l_o_k_i Re: Eurowizja dzieli Ukrainę 03.04.07, 12:12 Przeciez to jest Ukrainka a nie Rosjanka. Odpowiedz Link Zgłoś
katie333 Re: Eurowizja dzieli Ukrainę 03.04.07, 09:25 Taaaak, Okiean jest o wiele lepszy, ale mimo że bardzo mi się podoba muszę przyznać, że jest trochę banalny i nieco ckliwy. A taki czasy to jeszcze społecznie zaangażowany kawałek. Chociaż właściwie, to może i dobrze. A co do wierki, to rozumiem, że to jest zupełnie inna konwencja, to karnawał, żart, totalny wygłup. Muzyczka śmieszna, tekst żaden. Ale chyba za to ludzie ją lubią... Inna sprawa, że na eurowizję powinni wybrać coś mniej śmiesznego. Odpowiedz Link Zgłoś
thorgalla Re: Eurowizja dzieli Ukrainę 03.04.07, 08:45 A co w tym dziwnego. W tym roku Danię reprezentuje też tranwestyta i jakoś nie czytam o rozłamie państwa. Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek_1983 Re: Eurowizja dzieli Ukrainę 03.04.07, 10:26 a Wiera przecież z naszym Michałem Wiśniewskim śpiewała :) tzn. on wtedy też miał na sobie sukienkę i mówił o sobie Renia Pączkowska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niuniek_1983 Re: Eurowizja dzieli Ukrainę 03.04.07, 10:40 www.youtube.com/watch?v=jPX5ycWRW9U Renia i Wiera - Hop Hop Hop Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka I fajnie :) 03.04.07, 11:03 Kiedy Polacy dorobią się równie czadowego i odważnego piosenkarza? I nie mam tu na myśli wisniewskiego. A te sierdiuszki to chyba takie nasze wszechpolaczki - jak wszyscy nacjonaliści zakompleksieni i za grosz dystansu do siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
igraszka Re: I fajnie :) 03.04.07, 11:12 Sierduszka to oczywiście Viera, a nie nacjonaliści, tak to jest jak się czyta po łebkach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ami_lii Przynajmniej Finlandia wymyśli coś fajnego 03.04.07, 11:32 po sukcesie potworów z Lordi nie mogą przecież wystawić jakiejś roznegliżowanej panienki! Odpowiedz Link Zgłoś
wuk4 nie Verka Serdyuchka, tylko Wierka Serdiuczka 03.04.07, 12:26 przynajmniej w transkrypcji na polski. Nie kompromitujcie się. Odpowiedz Link Zgłoś
uaplde Eurowizja w ogóle nie bardzo dzieli Ukrainę 10.04.07, 16:26 Serdiuczko już sobie stronę internetową otworzała. Kuk mal: www.danzing.com.ua/ Odpowiedz Link Zgłoś