Dodaj do ulubionych

Mundurki w szkołach podstawowych i gimnazjach

• wkinga Re: Mundurki w szkołach podstawowych i gimnazjach 18.04.07, 16:17
      Z jednej strony może to poprawić samopoczucie w szkole uczniów biedniejszych..
      Ale co z tymi bogatszymi, których stać na taki ubiór jaki im się podoba??? I czy
      wogóle ktoś liczy się ze zdaniem uczniów w tej sprawie?? W mojej szkole
      większość uczniów jest przeciwko noszeniu mundurków... Ale czy to coś zmieni???
      I tak nie my podejmujemy decyzję... a przecież my będziemy w tym chodzić... Może
      by zrobić głosowanie w tej sprawie??? :(
    • pyton1990 sieg heil! 13.05.07, 08:52
      Fuhrer giertych wprowadził mundurki? To chyba najgłupszy pomysł, na jaki mógł
      wpaść.... on chce mentalnie polskę cofnąć do średniowiecza, a szkołę upodobnić
      do Korei Północnej. To własnie w systemach totalitarnych zabija isę wszelką
      indywidualność i osobowość w cżłowieku. Zgadzam się, że można jakieś wprowadzić
      normy dotyczące ubioru, ale to nie znaczy że uczniowie mają chodzić w
      kretyńskich mundurkach... Co jeszcze? Może obowiązkowy staż w klasztorze???
      Giertych, ty zajmij się lepiej sadzeniem kwiatków w doniczkach, idź porąbac
      drzewo albo pójdź z kolegami palić swastyki, bo to wychodzi tobie najlepiej.
      Faszyzmu w polsce nie chcemy!
    • elakwi Re: Mundurki w szkołach podstawowych i gimnazjach 23.06.07, 16:27
      Mnie wydawało się na początku że to jest dobry pomysł,dopuki córka nie
      przyniosła zawiadomienia ze szkoły o cenie, jest ona moim zdaniem bardzo wysoka
      300zł.za bezrękawnik(sam) oni chyba poszaleli.Za 300zł.to ja kupię mnustwo
      ubrań mojemu dziecku .Podobno to miało byc po to żeby w szkołach nie było rewi
      mody więc jak to nazwac .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka