wkinga Re: Mundurki w szkołach podstawowych i gimnazjach 18.04.07, 16:17 Z jednej strony może to poprawić samopoczucie w szkole uczniów biedniejszych.. Ale co z tymi bogatszymi, których stać na taki ubiór jaki im się podoba??? I czy wogóle ktoś liczy się ze zdaniem uczniów w tej sprawie?? W mojej szkole większość uczniów jest przeciwko noszeniu mundurków... Ale czy to coś zmieni??? I tak nie my podejmujemy decyzję... a przecież my będziemy w tym chodzić... Może by zrobić głosowanie w tej sprawie??? :( Odpowiedz Link Zgłoś
pyton1990 sieg heil! 13.05.07, 08:52 Fuhrer giertych wprowadził mundurki? To chyba najgłupszy pomysł, na jaki mógł wpaść.... on chce mentalnie polskę cofnąć do średniowiecza, a szkołę upodobnić do Korei Północnej. To własnie w systemach totalitarnych zabija isę wszelką indywidualność i osobowość w cżłowieku. Zgadzam się, że można jakieś wprowadzić normy dotyczące ubioru, ale to nie znaczy że uczniowie mają chodzić w kretyńskich mundurkach... Co jeszcze? Może obowiązkowy staż w klasztorze??? Giertych, ty zajmij się lepiej sadzeniem kwiatków w doniczkach, idź porąbac drzewo albo pójdź z kolegami palić swastyki, bo to wychodzi tobie najlepiej. Faszyzmu w polsce nie chcemy! Odpowiedz Link Zgłoś
elakwi Re: Mundurki w szkołach podstawowych i gimnazjach 23.06.07, 16:27 Mnie wydawało się na początku że to jest dobry pomysł,dopuki córka nie przyniosła zawiadomienia ze szkoły o cenie, jest ona moim zdaniem bardzo wysoka 300zł.za bezrękawnik(sam) oni chyba poszaleli.Za 300zł.to ja kupię mnustwo ubrań mojemu dziecku .Podobno to miało byc po to żeby w szkołach nie było rewi mody więc jak to nazwac . Odpowiedz Link Zgłoś