Dodaj do ulubionych

Parlament Europejski znów o homofobii w Polsce

12.04.07, 07:46
a moze tak parlament europejski zalaby sie sprawa dyskryminacji
Chrzescijanstwa w europie oraz praktykujacych Chrzescijan w swoich
instytucjach. Ale po co? Lepiej rozprawiac kolejny raz o pedalach, jak to niby
jest im zle w PL
Obserwuj wątek
    • pantera01 Parlament Europejski znów o homofobii w Polsce 12.04.07, 08:04
      Nie rozumiem dlaczego ten europarlament zajmuje sie sprawami ludzi ktorzy
      grzebia w odbycie innych ludzikow? Czy tacy ktorzy to robia sa normalni?
      • zawisza60 Homoseksualizm to nie tylko seks 12.04.07, 14:39
        Czy nazwalbys siebie samego czlowiekiem, ktory grzebie w narzadach rodnych
        innych ludzikow? Nie? To jakim prawem obrazasz innych ludzi i cale ich
        jestestwo sprowadzasz do aktu seksualnego, ktory w dodatku wulgaryzujesz.

Homoseksualizm to nie tylko seks. Czy nie rozumiecie, ze homoseksualiste tak
        samo jak Ciebie rozczula niesforny loczek opadajacy na czolo ukochanego, ze
        wzrusza go widok spiacego obok chlopaka, ze napelnia tkliwoscia jego spokojny
        oddech. Gej tak samo jak i Ty martwi sie, gdy jego partner dlugo nie wraca i
        nie dzwoni, troszczy sie o niego kiedy ten jest chory, wreszcie jest
        nieprzytomny z rozpaczy - gdy jego ukochany odchodzi albo umiera. Az sie prosi
        zacytowac tu monolog Shylocka z Kupca weneckiego...
        • pantera01 Re: Homoseksualizm to nie tylko seks 12.04.07, 19:50
          Moj drogi kolego, potego umyslowa
          Jak zapewne kolega zauwazyk w swej bystrosci, narzady rodne sluza do prokreacji
          a natura obdarzyla nas takim a nie innym sposobem prokreacji. Natomiast odbyt,
          jak sama nazwa wskazuje, sluzy do wydalania kalu. Grzebanie w narzadach
          wydalajacych kal i udawanie ze jest to "normalny seks" swiadczy tylko o
          kompletnym zboczeniu umyslowym takich osobnikow. Cala ta strona "uczuciowa" to
          tylko tzw. lewackie pieprzenie.
          • pytajniak Re: Homoseksualizm to nie tylko seks 12.04.07, 21:58
            pantera01 napisał:

> tylko tzw. lewackie pieprzenie.

Bardzo ciekawe powiązanie homoseksualizmu z lewactwem.
            Czy potrafisz podać argumenty, przykłady?
          • bromba_bez_glusia Re: Homoseksualizm to nie tylko seks 12.04.07, 22:31
            Kurka blaszka, to nalezaloby tez zakazac seksu oralnego...no bo jak to? bog dal
            usta do jedzenia i mowienia, a nie do lizania sie ponizej pasa.
            Ba, a takie "prace reczne"? to tez paskudztwo, wszak tymi dlonmi matki glaszcza
            glowki swych dzieci
            Jednym slowem, siup na siebie, szybkie bzykanko bez dotykania w celach prokreacji

Notabene, seks analny jest bardzo rozpowszechniony wsrod par hetero, jakbys nie
            wiedzial. O rimingu to ci nawet nie opowiem, bo jeszcze nie usniesz...
            • zawisza60 Re: Homoseksualizm to nie tylko seks 12.04.07, 22:50
              Cos Ty, bromba, to wszystko seksualne frustraty, kochaja sie z zamknietymi
              oczami, przy zgaszonym swietle i przez dziurke w koszuli nocnej. Nie wiem czy
              nawet zdejmuja przed tym berety. A innym zazdroszcza na zasadzie pies psu gnata
              nie da i samemu nie ruszy!
              • bromba_bez_glusia Re: Homoseksualizm to nie tylko seks 12.04.07, 22:54
                Wiem... i wszyscy co do jednego maja jakas analna fiksacje. Powiesz "gej", a oni
                ci pozniej godzinami o odbytach. Ani chybi wyparte sklonnosci homoseksulane;))
                • zawisza60 Re: Homoseksualizm to nie tylko seks 12.04.07, 23:02
                  To sa dopiero zboczency! Normalnych ludzi zastanawianie sie nad zyciem
                  seksualnym sasiadow nie przyprawia o bezsenne noce, a tych debili najwyrazniej
                  tak!
              • smilkyness Pies ogrodnika i wyparcie 12.04.07, 23:13
                Hehehehe! Dobrze powiedziane!

Mysle ze Mohery i Konserwy maja seksulane zahamowania wynikajace z okowów
                religii i wychowania z jednej strony oraz dzikie i wyuzdane niespelnione
                fantazje erotyczne z drugiej. Oni chcieliby, ale boja sie.
                Powoduje to gleboki dyskomfort ciemnogrodzkiej jednostki i jej frustrację.
                To wlasnie dlatego jednostka taka chorobliwie nienawidzi gejow, jako osobników
                w pewnym sensie seksulanie wyzwolonych i otwartych "na nowosci".

Inna rzecz ze bardzo często rozwiązłośc gejów, wielopartnerowosc i upodobanie
                do seksu perwersyjnego - o czym homofoby skrycie fantazjuja - jest rownie
                przyslowiowe, co mityczne.

Swoja droga naprawde uwazam, ze czesc homofobow maskuje w ten sposob wlasne
                sklonnosci do płci tożsamej na zasadzie wyparcia.
                Dlatego uparcie powtarzam - dla homofobow terapia!!!
                • zawisza60 Re: Pies ogrodnika i wyparcie 12.04.07, 23:22
                  Smilkyness! Nie wiem, po raz ktory - masz 5!!!!
                  • smilkyness Re: Pies ogrodnika i wyparcie 12.04.07, 23:31
                    ;-)

Z calego serca wiec radze homofobicznym ciemnogrodzianom w beretach - uzdrowcie
                    swoje zycie seksulane a w mozgu od razu wam pojasnieje.
                    Gejom zazdroscicie bo was oskoma bierze!
                    Kamasutre sobie nabyc i z zona zespół wzespół sie edukowac!

• zawisza60 Re: Pies ogrodnika i wyparcie 12.04.07, 23:37
                      Ha, ha, ha, toby sie dopiero zgorszyli, a ile by sie musieli spowiadac z mysli
                      nieczystych!!! Ksiedzu by sie ucho spocilo!
                      • zawisza60 Re: Pies ogrodnika i wyparcie 12.04.07, 23:38
                        Eee, widze ze ciemnogrodki poszly spac! :D
                        • bromba_bez_glusia Re: Pies ogrodnika i wyparcie 12.04.07, 23:40
                          Poczekaj, moze chociaz Twoj wielbiciel Leos sie pojawi;))
                          • zawisza60 Re: Pies ogrodnika i wyparcie 12.04.07, 23:44
                            wlasnie, leos zawsze podaza moimi sladami, ale ostatnio go opieprzylam, wiec
                            juz mnie pewnie nie kocha ...

Najpierw przyszli po komunistów, ale nie protestowałem bo nie byłem komunistą.
                            Potem przyszli po Żydów, ale nie protestowałem bo nie byłem Żydem. Potem
                            przyszli po związkowców, ale nie protestowałem bo nie byłem związkowcem. Potem
                            przyszli po katolików, ale nie protestowałem bo byłem luteraninem. Potem
                            przyszli po mnie i nie było już komu protestować. Pastor Martin Niemoeller
                            • bromba_bez_glusia Re: Pies ogrodnika i wyparcie 12.04.07, 23:46
                              Oj, to nudno bedzie bez niego:(
                              Nikt juz nam nie opowie o trzech coreczkach, fakultetach, egzotycznych zonach i
                              swoich 48 cm. Wez go przepros, co?:)
                              • zawisza60 Re: Pies ogrodnika i wyparcie 12.04.07, 23:48
                                Ha, ha! Chyba pojde i przeprosze... Wlozyl czapke wdzial kalosze i do czapli
                                znowu puka... Ha, ha! Masz racje, Leosia nikt nie przebije. Powinien tu cos
                                dopisac o smietniku historii...
                    • koloratura1 Re: Pies ogrodnika i wyparcie 13.04.07, 05:31
                      smilkyness napisała:

>
                      > Z calego serca wiec radze homofobicznym ciemnogrodzianom w beretach -
                      > uzdrowcie
                      > swoje zycie seksulane a w mozgu od razu wam pojasnieje.
                      > Gejom zazdroscicie bo was oskoma bierze!
                      > Kamasutre sobie nabyc i z zona zespół wzespół sie edukowac!

A jeśli problemem jest to, że żona nie uznaje nic innego, jak tylko po bożemu i
                      wyłącznie w celach prokreacyjnych, to radzę skorzystać z usług bezpruderyjnej a
                      fachowej panienki w dobrej agencji towarzyskiej.

• polar21 Re: Pies ogrodnika i wyparcie 13.04.07, 07:51
                        koloratura1 napisała:

> smilkyness napisała:
                        >
                        > >
                        > > Z calego serca wiec radze homofobicznym ciemnogrodzianom w beretach -
                        > > uzdrowcie
                        > > swoje zycie seksulane a w mozgu od razu wam pojasnieje.
                        > > Gejom zazdroscicie bo was oskoma bierze!
                        > > Kamasutre sobie nabyc i z zona zespół wzespół sie edukowac!
                        >
                        > A jeśli problemem jest to, że żona nie uznaje nic innego, jak tylko po bożemu i
                        > wyłącznie w celach prokreacyjnych, to radzę skorzystać z usług bezpruderyjnej a
                        > fachowej panienki w dobrej agencji towarzyskiej.
                        >
                        >

zwolennicy pederastow.....argumentow to wy raczej nie macie, co w sumie nie jest
                        niczym nowym
                        • zawisza60 Re: Pies ogrodnika i wyparcie 13.04.07, 11:52
                          polar21 napisał:
                          zwolennicy pederastow.....argumentow to wy raczej nie macie, co w sumie nie jes
                          > t
                          > niczym nowym

Szkoda ze nie rozumiesz ze nie jestem "zwolennikiem" zadnej orientacji. Jestem
                          za tolerancja. Podejrzewam ze dotyczy to rowniez reszty dyskutantow. Sprawdz
                          sobie w slowniku wyrazow obcych co znaczy slowo tolerancja.
                          • polar21 Re: Pies ogrodnika i wyparcie 13.04.07, 12:31
                            > Jestem za tolerancja. Podejrzewam ze dotyczy to rowniez reszty dyskutantow.
                            >sprawdz sobie w slowniku wyrazow obcych co znaczy slowo tolerancja.

no wlasnie. uwazasz ze rozumiesz tylko ze chyba falszywie ja pojmujesz. ja
                            jestem toleranycjny - nie ganiam z basebollami za pedalami, nie odmawiam im
                            prawa do zycia, ale co ma z tolerancja wspolnego z rozszeniowymi postawami
                            srodowisk homoseksualnycH? na to juz zgody nie ma.
                • bromba_bez_glusia Re: Pies ogrodnika i wyparcie 12.04.07, 23:26
                  Wiesz, jakby oni mieli tylko zahamowania wynikajace z wychowania, zyli cnotliwie
                  i innych ganili, to jeszcze bym przezyla i nic nie mowila. Problem w tym, ze
                  religijnosc nie ma nic wspolnego z moralnoscia. Sama znam z autopsji kilka
                  przypadkow bogobojnych niewiast i mezow, co to rzneli sie na prawo i lewo az
                  wiory lecialy;)Ale oni byli cacy, a inni to oczywiscie najgorsze lewactwo bez
                  moralnosci...

Chyba nawet ten buc Ziemkiewicz popelnil ksiazke o podobej tematyce. Tytul
                  "Cialo obce", o rozterkach fundamentalnego katolika z ciagotami sado-maso
                  • zawisza60 Re: Pies ogrodnika i wyparcie 12.04.07, 23:35
                    Tak to niestety prawda. Tak sie jakos dziwnie (a moze wcale nie dziwnie?)sklada
                    ze najlepsi ludzie jakich znam to ateisci. A ja sama uparcie uwazam sie za
                    katoliczke. Katolicyzm opiera sie na podwojnej moralnosci, taka jest prawda.
                    Pojedyncza moralnosc nie dalaby rady go utrzymac. Naczelne (choc niepisane)
                    haslo katolicyzmu to "co oko nie widzi to sercu nie zal".
                    • smilkyness Re: Pies ogrodnika i wyparcie 12.04.07, 23:56
                      Bardzo prawdziwie prawisz.

Tez jestem katolikiem, ale nazywam sie "katolikiem krytycznym".
                      W kosciele jest wiele glupoty i hipokryzji.

Np ostatnio z powodu swiat Wielkiejnocy wybralem sie w Londonie do koscioła
                      polskiego.
                      Ksiadz wyglosil kazanie, ktore mnie i kumpla przyprawilo o wybuch
                      niepohamowanej wesołosci. Nie dosyc, ze bylo wygloszone jakas archaiczna
                      polszczyzna (ksiądz ledwie co przyjechal z Polski, z parafii lubelskiej spiesze
                      dodac) to jeszcze na dodatek przeplatane gesto poetyckimi arabeskami w stylu a
                      la Radyjo.

Ksiadz stwierdził, ze dzien po zmartwychwstaniu Chrystusa mialy miejsce dwa
                      cuda - po pierwsze oczywiscie cudem byl sam fakt Zmartwychwstania.
                      A po drugie, wedlug księżula, kolejnym cudem byl fakt, ze dwaj uczniowie
                      mezczyzni, posluchali kobiety, Marii Magdaleny, ktora przyniosła wiadomosc o
                      tym, ze cialo Jezusa zniklęło z grobu. musiał ich Dusch Sw natchnac. Inaczej
                      bowiem z pewnoscia nie posłuchaliby plotacej cos tam kobietki. (sic!)

W tym miejscu księżulo, z usmiechem politowania, porozumiewawczo zerkajac w
                      strone facetow obecnych w kosciele, oznajmil ze kobietki przeciez czesto
                      androny opowiadaja i nie sa wiarygodnym żródłem informacji, jak to mężowie na
                      pewno wiedzą.

Przeciez to woła o pomstę do nieba. Seksizm w czystej postaci a humor kiepski.
                      • zawisza60 Re: Pies ogrodnika i wyparcie 13.04.07, 00:05
                        Tak, ostatnio rzadko sie slyszy sensowne kazania. Troche inaczej bylo za
                        komuny, przynajmniej w moim kosciele, szok przezylam dopiero gdy pojechalam do
                        Szwecji i poszlam do tutejszego polskiego kosciola. Powrot do sredniowiecza!
                        I za rzadko na kazaniach mowia jak postepowac wobec swoich bliznich, tylko zeby
                        lazic do kosciola, modlic sie i takie tam dyrdymaly. A ja uwazam ze ludzie
                        bardziej potrzebuja naszej milosci niz Pan Bog. Ja jestem katoliczka, bo
                        inaczej nie potrafie, bo to cale moje dziecinstwo, ale jestem raczej katoliczka
                        agnostyczka. Moj syn twierdzi ze jest ateista, a ja mu mowie ateista mozesz
                        sobie byc, ale przede wszystkim jestes katolikiem! ha, ha, chore rozmowy!
                        • sodoma33 lekarstwo na nienawisc zawiszy do Kosciola ;-) 13.04.07, 02:23
                          zawisza, kup sobie rozgrzany do czerwonosci pogrzebacz. To powinno uleczyc
                          twoja nienawisc do Kosciola
                          ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                          ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                          ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

zawisza, zmiana pseudonimu nic ci nie pomogla. znow zostales osmieszony
                          • koloratura1 Re: lekarstwo na nienawisc zawiszy do Kosciola ;- 13.04.07, 05:52
                            sodoma33 napisała:

> zawisza, kup sobie rozgrzany do czerwonosci pogrzebacz. To powinno uleczyc
                            > twoja nienawisc do Kosciola

Na nienawiść do Kościoła już nic nie pomoże, jeśli ktoś przejrzał na oczy.

> ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                            > ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                            > ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                            >
                            > zawisza, zmiana pseudonimu nic ci nie pomogla. znow zostales osmieszony

Pewnie przez Ciebie, tymi dekoracyjnymi kółeczkami?
                            No, ale wobec braku atgummentów, dobre i kółeczka...
                            • zawisza60 Re: lekarstwo na nienawisc zawiszy do Kosciola ;- 13.04.07, 11:32
                              Sodoma, to z pogrzebaczem naprawde pomaga? Sprawdziles na sobie?
                      • zawisza60 Re: Pies ogrodnika i wyparcie 13.04.07, 00:06
                        Oj smilkyness, my chyba prowadzimy dialog na tym forum, nawet bromba poszla
                        spac!
                    • polar21 Re: Pies ogrodnika i wyparcie 13.04.07, 07:52
                      jak ci sie nie podoba to sie wypisz i przejdz to kosciola dla pedalow zalozonego
                      przez naczelnego pederaste Polski - jakiegos tam Sz. Niemca
                      • zawisza60 Re: Pies ogrodnika i wyparcie 13.04.07, 11:34
                        To do mnie o tym wypisaniu sie z kosciola? Alez mi sie podoba, to jest wiara
                        ojcow itd, ale wolno mi chyba miec uwagi krytyczne.
                        • polar21 Re: Pies ogrodnika i wyparcie 13.04.07, 12:27
                          oczywiscie...ale masz tez wolna wole....skoro ci sie nie podoba w kosciele
                          katolickiem mozesz zmienic wyznanie
                          • zawisza60 Re: Pies ogrodnika i wyparcie 13.04.07, 12:32
                            Mam wolna wole i nie zamierzam sie z niczego wypisywac. OK?
                            • polar21 Re: Pies ogrodnika i wyparcie 13.04.07, 12:43
                              no trodno. Kosciol poradzi sobie i z toba
                              • zawisza60 Re: Pies ogrodnika i wyparcie 13.04.07, 12:46
                                tak ojciec Rydzyk szykuje juz pewnie dla mnie stos!
                • pantera01 Re: Pies ogrodnika i wyparcie 13.04.07, 03:48
                  Jesli logicznie myslisz to ataki na tzw. homofobow wskazuja na ukryte popedy
                  heteroseksualne, wiec cytuje:"To wlasnie dlatego jednostka taka chorobliwie
                  nienawidzi heteroseksualnych, jako osobników
                  > w pewnym sensie seksulanie wyzwolonych i otwartych "na nowosci".
                  Cytatu ciag dalszy:> Swoja droga naprawde uwazam, ze czesc homofilow (gejow)
                  maskuje w ten sposob wlasne > sklonnosci do płci przeciwnej na zasadzie wyparcia.
                  > Dlatego uparcie powtarzam - dla homofilow/gejow terapia!!!
                  Jednak poziom umyslowy homofilstwa ciagle sie obniza-nie stac ich na nic
                  oryginalnego!! uhahaha!
              • pantera01 Re: Homoseksualizm to nie tylko seks 13.04.07, 03:44
                Bardzo ciekawe spostrzezenia! Tak wlasnie uprawiaja seks ortodoksyjni starsi
                bracia. Cos zawisza60 pachnie to antysemityzmem! A fe!
                • koloratura1 Re: Homoseksualizm to nie tylko seks 13.04.07, 05:56
                  pantera01 napisał:

> Bardzo ciekawe spostrzezenia! Tak wlasnie uprawiaja seks ortodoksyjni starsi
                  > bracia. Cos zawisza60 pachnie to antysemityzmem! A fe!

Fakt! Zwłaszcza, że panie mają tam w poprzek...:)
                  • pantera01 Re: Homoseksualizm to nie tylko seks 13.04.07, 07:26
                    Nie wiem czy maja w poprzek, zapewne wiesz to z autopsji?
                • zawisza60 Re: Homoseksualizm to nie tylko seks 13.04.07, 11:39
                  Niestety nie mam doswiadczen seksualnych z ortodoksyjnymi Zydami, ale wyglada
                  na to ze jestes pod tym wzgledem doswiadczenszy(a)...
                  • pantera01 Re: Homoseksualizm to nie tylko seks 13.04.07, 18:42
                    Alez ja nie oskarzam cie o doswiadczenia seksualne ze starszymi bracmi/siostrami
                    tylko o antysemityzm. I tylko tyle.
            • pantera01 Re: Homoseksualizm to nie tylko seks 13.04.07, 03:42
              Niestety, poziom umyslowy zwolennikow wtykania siusiaka w odbyt osobnika tej
              samej plci ciagle upada. Jesli chodzi o mnie zupelnie mnie interesuje co ty
              sobie wtykasz i gdzie, czy tez co lizesz komu, mnie interesuje tylko to, ze
              zadnych szczegolnych praw czy przywilejow z tego powodu nie powinienes/powinnas
              miec. Rozumienie slowa pisanego to podstawa logicznego myslenia!
              • koloratura1 Re: Homoseksualizm to nie tylko seks 13.04.07, 06:05
                pantera01 napisał:

> Niestety, poziom umyslowy zwolennikow wtykania siusiaka w odbyt osobnika tej
                > samej plci ciagle upada. Jesli chodzi o mnie zupelnie mnie interesuje co ty
                > sobie wtykasz i gdzie, czy tez co lizesz komu,

Ależ BARDZO Cię interesuje! Gdyby było inaczej, nie pisałbyś o tym tak obrazowo.

Tak właśnie dają znać o sobie wyparte, a nieuświadomione skłonności, które
                osobnik teoretycznie potępia.
                Ale na własną naturę nie ma mocnych i jakoś trzeba sobie z problemem radzić,
                żeby nie wpaść w obłęd.

Każdy dobry pszcholog czy psychiatra to potwierdzi.

• pantera01 Re: Homoseksualizm to nie tylko seks 13.04.07, 07:25
                  Alez moj drogi interlokutorze.
                  Ta propaganda o "wyparte, a nieuświadomione skłonności, które
                  > osobnik teoretycznie potępia." to juz dosyc stara spiewka bractwa tzw. fudge
                  packers. Malo juz kogo wzrusza. Nie wiem jakich "dobry pszcholog" konsultowales
                  w tej sprawie, wyglada na to ze zadnego. Poza tyn psychologia ma wiecej
                  wspolnego z astrologia niz z nauka (w przeciwienstwie do psychometrii!!)
              • zawisza60 Re: Homoseksualizm to nie tylko seks 13.04.07, 11:44
                A do kogo sie zwracasz pantero? Dlaczego myslisz ze ludzie zawsze bronia
                jedynie swoich interesow? Patrz: moja sygnaturka!
                • pantera01 Re: Homoseksualizm to nie tylko seks 13.04.07, 18:44
                  Do ktorego z moich postow sie odnosisz? Jakos nie widze zwiazku Twojej
                  wypowiedzi z postem pod ktorym sie wypowiadasz.
    • wesoly_siewca_pesymizmu Re: Parlament Europejski znów o homofobii w Polsc 12.04.07, 08:56
      Dwie nawiedzone kobiety to jeszcze nie cała Europa. Ich zdanie, mają do tego
      prawo ale nie róbmy z tego takiej sensacji. To nie są jakieś wyrocznie których
      musimy słuchać.
      • rubiscube Re: Parlament Europejski znów o homofobii w Polsc 12.04.07, 13:59
        Cala Europa sie wstydzi Polska, nawet holenderscy populisci (Pim Fortuyn byl
        homosesualista)i francuski Le Pen bardziej szanuja homoseksualistow niz
        przecietny Polak.
        Nic sie nie da robic z tego kraju... W naszych oczach nalezy Polska dzisiaj
        wiecej niz kiedykolwiek do brutalnej, ksenofobicznej i homofobicznej Rosji
        Putyna. Po co sie Polska w ogole interesowac ?
        • hahak Przynajmniej w jednym temacie jestesmy razem... 12.04.07, 14:20
          ..z Rosjanami.Niech zyje antypedalski sojusz polsko-rosyjski!!!
          Precz z ekspansjonizmem homoseksualizmu!!!
          • zawisza60 Re: Przynajmniej w jednym temacie jestesmy razem. 12.04.07, 14:28
            Co Ty za bzdury wypisujesz!!! Jak sobie wyobrazasz ekspansjonizm
            homoseksualizmu???? Przeciez homoseksualizm to orientacja, a nie religia czy
            ideologia.
            • hahak Re: Przynajmniej w jednym temacie jestesmy razem. 12.04.07, 23:46
              jaka tam orientacja-sami homole twierdza,ze to kwestia WYBORU,, a dla mnie to
              nic innego jak choroba psychiczna-niektorzy lekarze twierdza,ze uleczalna.:-)

Precz z promowaniem homoseksualizmu!!!
              • zawisza60 Re: Przynajmniej w jednym temacie jestesmy razem. 12.04.07, 23:50
                Kto powiedzial ze to kwestia wyboru? Skad to wytrzasnales?????
                • koloratura1 Re: Przynajmniej w jednym temacie jestesmy razem. 13.04.07, 06:33
                  zawisza60 napisała:

> Kto powiedzial ze to kwestia wyboru? Skad to wytrzasnales?????

Ksiądz z ambony, a jemu się pomyliło z lekarzami.
            • koloratura1 Re: Przynajmniej w jednym temacie jestesmy razem. 13.04.07, 06:31
              zawisza60 napisała:

> Co Ty za bzdury wypisujesz!!! Jak sobie wyobrazasz ekspansjonizm
              > homoseksualizmu???? Przeciez homoseksualizm to orientacja, a nie religia czy
              > ideologia.

On sobie tego wogóle nie wyobraża.
              Tacy jak on wypisują głupoty, śliniąc się przy tym nad klawiaturą.
              • zawisza60 Re: Przynajmniej w jednym temacie jestesmy razem. 13.04.07, 11:55
                Haha!!!
      • charlie11 Re: Parlament Europejski znów o homofobii w Polsc 12.04.07, 16:40
        niestety te panie sa na stanowiskach z racji ktorych maja dowolny dostep do
        mikrofonu. I z tego korzystaja. A zbudowanie wirtualne rzeczywistosci w mediach
        jest bardzi proste (zwlaszcza w "jewrapiejskich") To ciekawe, ze we Francji
        plona synagogi, ale Polacy maja latke antysemitow. To wlasnie przez takie media
        i takich politykow.
        • koloratura1 Re: Parlament Europejski znów o homofobii w Polsc 13.04.07, 06:52
          charlie11 napisał:

>
          > To ciekawe, ze we Francji
          > plona synagogi, ale Polacy maja latke antysemitow. To wlasnie przez takie
          > media i takich politykow.

We Francji płoną synagogi, w Holandii na ulicach biją "homosiów", ale istota
          rzeczy polega na tym, że ani we Francji, ani w Holandii żaden liczący się
          polityk nie wpadnie na pomysł, żeby głosić opinie podobne do opinii naszych -
          też ponoć liczących się, bo członków rządzącej koalicji - polityków, jak
          Giertych, Orzechowski czy Wierzejski.

Opinię antysemitów i homofobów wyrabiają nam nie tyle poszczególne grupy
          obywateli o antysemickich czy homofobicznych skłonnościach (którzy w każdym
          kraju się trafiają), ale swymi - antysemickimi czy homofobicznymi -
          wystąpieniami, osoby, będące członkami partii rządzącej, a nawet pełniące ważne
          stanowiska państwowe.
      • koloratura1 Re: Parlament Europejski znów o homofobii w Polsc 13.04.07, 06:28
        wesoly_siewca_pesymizmu napisała:

> Dwie nawiedzone kobiety to jeszcze nie cała Europa.

Te "dwie nawiedzone kobiety" to członkinie ważnej komisji (wolności
        obywatelskich, sprawiedliwości i spraw wewnętrznych) Parlamentu Europejskiego.

> Ich zdanie, mają do tego
        > prawo

Tak się akurat składa, że to "ich zdanie" jest zapisane w dokumentach Parlamentu
        Europejskiego

> ale nie róbmy z tego takiej sensacji.

Wystarczającą sensację to już zrobił Giertych swoimi wystąpieniami.

> To nie są jakieś wyrocznie których
        > musimy słuchać.

One, prywatnie, nie są. Jako wyrazicielki zasad (głównie idzie o tolerancję),
        zapisanych w dokumentach Parlamentu Europejskiego, są jak najbardziej.
        I o ile nie chcemy zostać, ostatecznie, wykluczeni z Rady Europy, to, niestety,
        ale właśnie "musimy [ich] słuchać".
    • remik.bz Niech się nie wtrącają w nasze wewnętrzne sprawy 12.04.07, 09:29
      Nie bardzo rozumiem o co własciwie chodzi PE.
      Przecież to my , obywatele Polski powołaliśmy w demokratycznych procedurach
      taki a nie inny Parlament. A rząd i min. Edukacji to konsekwencja naszego
      wyboru.
      Poglądy Giertycha czy LPR-u były nam znane przed wyborami.
      Więc w czym problem? Zdaniem PE Giertych powinien zmienic poglady po wejściu do
      rządu (czyli oszukać swoich wyborców )?
      A moze PE sam wybierze nam Sejm , Senat , Prezydenta i Rząd i wtedy wszystko
      bedzie OK?
      • bravor Re: Niech się nie wtrącają w nasze wewnętrzne spr 12.04.07, 14:06
        Lewactwo europejskie uwierzyło w możliwość przekształcenia wszystkich ludzi w
        kolarzy. Niedługo rusza TdF.
      • klip-klap pretekst 12.04.07, 16:55
        zeby kopnac Polske. Jak slucham bredni tamtejszych lewakow to juz wole Giertycha.
    • toja3003 Pan Minister Roman Giertych 12.04.07, 16:14
      Pan Minister Roman Giertych ma rację zakazując propagandy homoseksualnej. Ja
      też sobie tego nie życzę i wcale nie uważam, że jest to „szerzenie nienawiści”.

Są w społeczeństwie zachowania prawnie niekarane ale mogą być niepreferowane
      np. nie kara się za palenie papierosów (chyba, że w miejscach niedozwolonych)
      ale też nie pochwala się reklamowania stylu życia z papierosem w ustach;
      oczywiście są tu różne zdania. Podobnie jest z homoseksualizmem – prywatnie rób
      co chcesz ale większość społeczeństwa nie jest zainteresowana robieniem reklamy
      dla takiego modelu postępowania, wręcz przeciwnie – optymalnym rozwiązaniem
      jest sprawdzony model normalnego, heteroseksulanego małżeństwa i te dwa modele
      po prostu nie mogą być uznane za równoprawne, bo nie są. Uważam, że optymalny
      model rodziny to składająca się z matki, ojca i dzieci. Owszem są od tego różne
      wyjątki ale jest np. różnica czy chłopak wychowywany jest w pełnej rodzinie
      przez ojca i matkę czy w związku niepełnym gdzie wychowuje go jeden męski
      partner z drugim męskim partnerem. Nie ma bowiem możliwości aby mężczyzna mógł
      przekazać dziecku to co może matka. Oczywiście w demokratycznym społeczeństwie
      nie każdy musi mieć takie zdanie jak ja, dlatego wszędzie gdzie mogę prezentuję
      własne i go bronię i tak też postępuję we wszelkich głosowaniach na ten temat,
      bo mam do tego prawo a osoby o innych przekonaniach mają podobne prawa a w
      efekcie powstaje ustawodastwo, które wszyscy musimy respektować. Jeśli zatem
      kiedyś, w drodze demokratycznych zmian, osoby homoseksualne będą miały podobne
      prawa jak heteroseksualne to również będę to respektował ale do tego czasu
      zrobię wszystko aby się temu przeciwstawić.

Uważam, że czeski model jest rozsądny: osoby tej samej płci nie są małżeństwem
      ale związkiem i nie mogą adoptować dzieci. W końcu nie można zabronić ludziom
      żeby deklarowali, że chcą razem mieszkać, prowadzić wspólne gospodarstwo i mieć
      prawo do informacji w szpitalu dot. drugiej osoby. Znam przypadek na wsi gdzie
      starsze małżeństo przejęło opiekę nad wdową (lat ok. 80) kobiety w wieku
      ok. 80 lat zamieszkały razem po śmierci ich mężów i były dla siebie najbliższą
      rodziną.
    • junkier Banda darmozjadow i hipokrytow, ormowcy politpopra 12.04.07, 16:23
      Banda darmozjadow i hipokrytow, ormowcy politpoprawnosci, bolszewicy ktorzy
      uciskany proletariat zamienili na uciskanych rzekomo dewiantow, marnuja
      pieniadze europodatnika i bezkarnie szkaluja Polske a na to zgody nie ma!

Jak mozna przypuszczac, swe brudne lapska przylozyly do tego rozne piniory,
      onyszkiewicze, rosati i inne cwaniaki ktore juz raz zdradziecko glosowaly za
      rezolucjami potepiajacymi Polske!
    • smilkyness Viva Parlament Europejski 12.04.07, 16:47
      Brawo, zrobic porzadek z homofobami, ciemniakami i wstecznikami.

Moze jak im Europa pokaze gdzie ich miejsce, to nabędą rozumu.
      Giertychowi powinni kazac chadzac na jakies przymusowe zajecia terapeutyczne z
      psychologami zeby wejrzal w siebie i znalazl przyczyne swojej chorej
      anytygejowskiej psychozy.
    • mannaznieba4 Re:coż złego jest w seksie doodbytniczym? 12.04.07, 16:57
      albo braniu penisa do buzi przez zaprzyjażnionych homoseksualistów
      i podobne praktyki pań lesbijej. Propagujmy te praktyki wszak to nasi bracia.
      Co prawda ksiązki medyczne wymieniają ich jako jednostki chorobowe ale co tam
      penista do pupy mamy zabronć wkładać jak to lubią.??
      W polsce jest tolerancja nawer pedofil Janusz korczak ,który zdeprawował ponad
      400 dzieci ma swo pomnik w sercu Warszawy.
      Za polskie pieniądze wybudowały go fundacje syjonistyczne.!!!
      • smilkyness Stek idiotyzmow az wstyd 12.04.07, 17:02
        Szanowny Homofobie,

Twoj post, zarowno pod wzgledem formy i tresci, nie zasluguje na zadna
        odpowiedz.
        Niewiele mogę Ci powiedziec, poza zaproponowaniem intensywnej terapii.

Co ma Korczak, jeden z najlepszych i bardziej kreatywnych dzieciecych
        pedagogow, do dyskusji o homofobii???
        Jak rozumiem cierpisz tez na antysemityzm?
        To wrodzone czy nabyte? Radyja sluchasz?
        • radionaryja każdy qtas na swoim miejscu 12.04.07, 17:20
          Zakazać wszelkich stosunków analnych i oralnych!
          Dopa i gęba nie jest miejscem dla qtasa!
          Każdy qtas na swoim miejcu!
          Rydzyk w Radyju.
          Giertych w MEN.
          Kaczynski w Belwederze.
          Kaczynski w rządzie.
          ...
          Do szamba z nimi.
          • zawisza60 Re: każdy qtas na swoim miejscu 12.04.07, 22:17
            SWIETNE!!! brawo!!!
    • poglodzio Re: Parlament Europejski znów o homofobii w Polsc 12.04.07, 17:10
      co ma parlament do giertycha. po prostu w Polsce nie lubimy dewiacji i nie
      normalności zreszta parlament mógłby się wreszcie zająć dyskryminacją narodowa
      szczególnie w niemczech ale też i we Francji jaki i Anglii
    • mnietowisi Spisek antypolski 12.04.07, 17:10
      * Parlament Europejski znów o homofobii w Polsce
      * Hiszpanie twierdzą, że Polska nie dorosła jeszcze do wypełnienia
      demokratycznych standardów związanych z członkostwem w UE
      * Anglicy oskarżają polskie dzieci o rasizm
      * Trybunał w Strasburgu krytykuje nasze prawodawstwo
      * Niemcy nas nie lubią
      * W Walii mają nas za kłusowników
      * Szwedzi śpiewają o "szemranym" Polaku
      * Brytyjczycy biją polskich taksówkarzy
      * Światowy Kongres Żydów chce naszych pieniędzy
      * Rosja nie kupuje polskiego mięsa
      * W USA traktują nas jak idiotów
      • smilkyness Re: Spisek antypolski 12.04.07, 17:27
        Oj biedni my, biedni.
        Co czynic przyjdzie??
        Nikt nas nie lubi, wszyscy nas bija, wyzywaja i jeszcze chca nas w tylek ryrać.
        Spisek anytpolski, iscie panie.

Boze, Boze... ratunku!!!
        Gdzie wy ludzie żescie sie tacy uchowali????

• leonard3 Re: Parlament Europejski znów o homofobii w Polsc 12.04.07, 17:11
      Cenzor GW , entyzjastyczny pedal juz dwa razy zdejmowal moj tekst politycznie
      niepoprawny o homowstrecie. Nie probuj miec swego zdania, ta witryna to
      homoseksualne szambo. Niech zyje wolnosc slowa inaczej. Ha,ha,ha,ha,ha,ha
      • sodoma33 Cenzorze, popros zeby ci to ktos przetlumaczyl ;-) 13.04.07, 01:21
        cytat z globalistycznej prasy cenzorze:

A new study by Dr. Timothy J. Dailey and the Washington D.C.-based Family
        Research Council recently confirmed what police and psychiatrists have known
        for decades: a definitive link exists between male homosexuality and
        pedophilia.

The report entitled Homosexuality and Child Sexual Abuse, shows that while
        homosexual men make up less than three per cent of the adult male population,
        they commit a disproportionate number (one third or more) of child sexual
        molestations. Dailey's report is being sent to parents, youth groups, school
        administrators, Catholic bishops, and religious organizations.

Tylko kretyn lub faszysta uznalby cytat z waszyngtonskiej prasy ktorej
        wlascicielami sa Zydzi za nielegalny cenzorze.
        • sodoma33 Geje a adopcja czyli po co gejowi dziecko 13.04.07, 01:25
          cytat z wolnej prasy cenzorze.

Dwaj zyjacy z soba w zwiazku homoseksualnym mezczyzni zostali aresztowani przez
          policje w brytyjskim Pontefract, West Yorks pod zarzutem pedofilii.
          Homoseksualisci wykorzystywali seksualnie powierzonych im w adopcje chlopców.

Jak informuje bibula.com przybrani "rodzice": 40-letni Ian Wathey i 32-letni
          Craig Faunch, wykorzystywali seksualnie 8-letnich blizniaków i dwójke 14-
          letnich chlopców. W przeszukanym przez policje mieszkaniu znaleziono zdjecia
          filmowe i fotografie aktów dzieciecych. Jeden ze skladajacych zeznania
          molestowanych chlopców powiedzial, ze "Bolalo mnie gdy obaj mezczyzni robili
          to. Chce aby poszli do wiezienia".

Podczas dochodzenia wyszlo na jaw, ze wladze adopcyjne w Wakefield wiedzialy o
          mozliwosci molestowania seksualnego, lecz nie podjely zadnych kroków
          sprawdzajacych. Z dotychczasowych ustalen wynika, ze mezczyzni zaczeli
          molestowac dzieci juz w miesiac po przekazaniu ich na wychowanie, czyli od
          okolo lipca 2003 roku.

Oswiec zboczencow blaskiem FAKTOW o gejach.
          • sodoma33 Czy cenzor skasuje Michnika? Michnik a geje 13.04.07, 01:29
            cytat z wyborczej:
            Dewianci naruszaja prawa autorskie Bolka i Lolka
            serwisy.gazeta.pl/wyborcza/1,68586,3348128.html
            Wlasciciele majatkowych praw autorskich do postaci Bolka i Lolka sa
            zbulwersowani umieszczeniem ich na okladce berlinskiego pisma dla gejów i
            lesbijek
            Pismo "Siegessaeule" opublikowalo numer z okladka, na której Bolek ma kobiece
            piersi. Roman Nehrebecki, syn jednego z twórców filmu oraz pierwowzór postaci
            Lolka zapowiedzial, ze odda sprawe do sadu. - Wizerunki Bolka i Lolka zostaly
            uzyte bez naszej zgody - mówi. Oburza sie tez sugerowaniem homoseksualizmu
            Bolka i Lolka. - Nie mam nic przeciwko gejom. Bolek i Lolek to jednak postaci
            wymyslone dla dzieci, z zalozenia maja 6-8 lat - tlumaczy Nehrebecki.

Cenzorze, ludzie pekna ze smiechu gdy skasujesz swojego wlasnego bosa. Ale
            ludziska beda mieli ubaw.
            • zawisza60 Oho, ciemnogrodki sie obudzily 13.04.07, 01:37
              Ale to pewnie zamorskie ciemnogrodki, bo nasze to juz spia. I tym razem
              naprawde nie mam sily sie powtarzac i na nowo Wam tlumaczyc, dzieciaczki, moze
              Boston bedzie on line to sie Wami zajmie, ja musze niestety isc spac...
              • sodoma33 osmiesz dewianta blaskiem cytatow ;-)))))))))))))) 13.04.07, 01:46
                cytat:
                Alfred Adler i Wilhelm Stekel powiazali homosekualizm z zaburzeniami
                neurotycznymi. Pierwszy zdefiniowal go jako kompleks nizszosci, a drugi jako
                psychiczny infantylizm.

a ty zawisza do ktorej grupy siebie zaliczasz?
                Nie ma takiej mozliwosci aby zboczency z kibla byli normalni psychicznie.
                ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                • sodoma33 jak zawisza pojmuje nowoczesnosc ;-))))))))))))))) 13.04.07, 01:52
                  zawisza, zboczencu czy ty uwazasz wasze dewianckie zachowanie w kiblach i wasze
                  zboczone napisy za nowoczesnosc?
                  ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                  Osmiesz dewianta blaskiem FAKTOW.

cytat z badan naukowych:
                  Homoseksualisci zwykle maja poczucie wrazliwosci typowe dla neurotyków i sa
                  bardziej rozchwiani emocjonalnie. Narzekaja na samotnosc, depresje i brak
                  stabilnosci w kontaktach miedzyludzkich. Az 60 proc. "dobrze przystosowanych
                  spolecznie" gejów korzystalo z pomocy psychiatrycznej lub psychologicznej -
                  wykazaly badania naukowców z Uniwersytetu Stanowego Indiana (USA).

• sodoma33 Kolejny cytat z prasy: 13.04.07, 01:42
              cytat:
              In this paper we will consider the following evidence linking homosexuality to
              pedophilia:

Pedophiles are invariably males: Almost all sex crimes against children are
              committed by men.

Significant numbers of victims are males: Up to one-third of all sex crimes
              against children are committed against boys (as opposed to girls).

The 10 percent fallacy: Studies indicate that, contrary to the inaccurate but
              widely accepted claims of sex researcher Alfred Kinsey, homosexuals comprise
              between 1 to 3 percent of the population.

Homosexuals are overrepresented in child sex offenses: Individuals from the 1
              to 3 percent of the population that is sexually attracted to the same sex are
              committing up to one-third of the sex crimes against children.

zreszta wystarczy zobaczyc jak ci zboczency zachowuja sie w kiblach. Nie ma
              takiej mozliwosci zeby dewianci z kibla byli normalni psychicznie.
        • katrina_bush Tak, tak...a każdy facet to gwałciciel, co nie ? 13.04.07, 19:42
          Tak, tak...a każdy facet to potencjalny gwałciciel, co nie ?

A każdy Polak to pijak, złodziej i bandyta ?

A każdy Arab to terrorysta ?

• slawekpl Re: Parlament Europejski znów o homofobii w Polsc 12.04.07, 17:16
      a moze tak zwani CHRZESCIJANIE przestali dyskryminowac homoseksualistow, to z
      pewnoscia parlament europejski zajal sie tym wyimaginowanym przesladowaniem
      chrzescijan MATOLE!!!
      • polar21 Re: Parlament Europejski znów o homofobii w Polsc 12.04.07, 19:07
        > a moze tak zwani CHRZESCIJANIE przestali dyskryminowac homoseksualistow, to z
        > pewnoscia parlament europejski zajal sie tym wyimaginowanym przesladowaniem
        > chrzescijan MATOLE!!!

debilu, nikt homo nie przesladuje...nikt ich nie posyla do obozow, nikt nie kaze
        im sie przymusowo leczyc....wiec gdzie jest ta dyskryminacja? czy dyskryminacja
        chcesz nazwac to ze pederasci chca miec takie same prawa jak malzensytwa? bez jaj.

A to ze dymisjonuje sie Rocco Buttiglione, poniewaz jest praktykujacym
        chrzescijaninem i ktory jak przystalo na czlowieka wierzacego - uwaza ze
        pedalstwo to grzech, jest oczywistym skandalem i przesladowaniem chrzescijan w
        instytucjach europejskich
        • zawisza60 Re: Parlament Europejski znów o homofobii w Polsc 12.04.07, 22:20
          Kto kogo przezywa tak samo sie nazywa. Debilem to Ty jestes! Wczuj sie troche w
          sytuacje gejow. Nie mam sily juz sie powtarzac....
          • polar21 Re: Parlament Europejski znów o homofobii w Polsc 13.04.07, 07:32
            to znaczy co?? mam sobie zalozyc gumowego kutas na glowe i isc paradowac???
            sorry...ale troche trudno normalnemu czlowiekowi wczuc sie w sytuacje nienorlamlnych
        • bromba_bez_glusia Re: Parlament Europejski znów o homofobii w Polsc 12.04.07, 22:40
          polar21 napisał:

debilu, nikt homo nie przesladuje...nikt ich nie posyla do obozow, nikt nie kaze
          > im sie przymusowo leczyc....wiec gdzie jest ta dyskryminacja? czy
          dyskryminacja chcesz nazwac to ze pederasci chca miec takie same prawa jak
          malzensytwa? bez jaj.

Swieta racja...bo to ze min. Orzechowski mowi ze geje nie moga pracowac w
          szkole, a Mlodziez Weszpolska ryczy "Zrobimy z wami co hitler z zydami" to nie
          jest zadna dyskrymanacja i nietolerancja!
          • polar21 Re: Parlament Europejski znów o homofobii w Polsc 13.04.07, 07:31
            > Swieta racja...bo to ze min. Orzechowski mowi ze geje nie moga pracowac w
            > szkole, a Mlodziez Weszpolska ryczy "Zrobimy z wami co hitler z zydami" to nie
            > jest zadna dyskrymanacja i nietolerancja!

no to jak pan Rocco - nie moze pracowac w instytucjach europejskich bo prywatnie
            pedalow nie lubi...jak widzisz dyskryminacja dziala w obie strony.
    • junkier Nie ma pojecia 'homofobia', jak zwykle PE gledzi o 12.04.07, 17:22
      Nie ma pojecia 'homofobia', jak zwykle PE gledzi o niczym.
      • funny5 Re: Nie ma pojecia 'homofobia', jak zwykle PE gle 12.04.07, 17:27
        Nie wiesz durniu ze jezyki sie rozwijaja?
        • junkier Re: Nie ma pojecia 'homofobia', jak zwykle PE gle 12.04.07, 17:29
          Lewicowcy usiluja wprowadzac do dyskursu publicznego wygodne dla nich pojecia
          typu 'homofobia' zeby stygmatyzowac normalnych ludzi, ktorzy po prostu
          odczuwaja zwykla i calkowicie uzasadniona dezaprobate dla osobnikow
          charakteryzujacych sie calkowicie dewiacyjnymi sklonnosciami plciowymi, i nie
          ma w tym nic zlego.
          • funny5 Re: Nie ma pojecia 'homofobia', jak zwykle PE gle 12.04.07, 17:33
            To ze ty nie chcesz zrozumiec tego slowa to nie znaczy ze go nie ma.W
            angielskim wyraz funkcjonuje od 1969 roku
          • radionaryja Re: Nie ma pojecia 'homofobia', jak zwykle PE gle 12.04.07, 18:14
            junkier napisał:

> Lewicowcy usiluja wprowadzac do dyskursu publicznego wygodne dla nich pojecia
            > typu 'homofobia' zeby stygmatyzowac normalnych ludzi, ktorzy po prostu
            > odczuwaja zwykla i calkowicie uzasadniona dezaprobate dla osobnikow
            > charakteryzujacych sie calkowicie dewiacyjnymi sklonnosciami plciowymi, i nie
            > ma w tym nic zlego.

Prawicowcy usiluja wprowadzac do dyskursu publicznego wygodne dla nich pojecia
            typu 'dewiacja' zeby stygmatyzowac normalnych ludzi, ktorzy po prostu
            odczuwaja zwykla i calkowicie uzasadniona tolerancję dla osobnikow
            charakteryzujacych sie homoseksualnymi sklonnosciami plciowymi.

Nie wszyscy mają pojecie o tym czym jest "pojęcie".

• sodoma33 Jak dewianci przestali byc umyslowo chorzy 13.04.07, 01:11
              cytat:

1973 roku Amerykanskie Towarzystwo Psychiatryczne usunelo
              haslo "homoseksualizm" z "Podrecznika zaburzen psychicznych", za decyzja ta
              opowiedzialo sie 58 proc. czlonków tej instytucji. Jednym z najwiekszych
              zwolenników wykreslenia homoseksualizmu z rejestru zaburzen byl wówczas doktor,
              dzis zas profesor psychiatrii Robert Spitzer z Uniwersytetu Columbia. W roku
              2000 publicznie odzegnal sie on od swego stanowiska z roku 1973 i stwierdzil,
              ze oswiadczenie ATP bylo zbyt pochopne i nie poprzedzone nalezytymi badaniami
              ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Nie ma takiej mozliwosci aby autorzy zboczonych napisow w kiblach byli normalni
              psychicznie cenzorze.
              Nie ma takiej mozliwosci aby zboczency ktorzy strasza nieletnich w kiblach
              publicznych byli normalni psychicznie.
              Cenzorze, kasowanie cytatow z zydowskiego psychiatry jest przestepstwem, i
              lamaniem prawa swobody wypowiedzi w ramach prawa, gwarantowanej KONSTYTUCJA,
              Umowami Miedzynarodowymi i deklaracjami organizacji zydoskich.
              • sodoma33 radionaryja - jaki pseudonim taki stan psychiczny 13.04.07, 01:14
                radionaryja, oto co o twoim zboczeniu powiedzial Rabi Zydowski:

Cytat z zydowskiej prasy cenzorze:
                A leading Jewish cleric has called for homosexuals to be killed. The statements
                have come in the week that members of leading lesbian and gay groups are to
                meet Israel’s prime minister Ariel Sharon.

Rabbi David Batzri told the Israeli Ma’ariv newspaper that homosexuals should
                be "put to death" according to Jewish religious law.

Batzri added: "Homosexuals and lesbians are not only a sickness, they are an
                abomination which should be removed from every city in the country, also from
                those districts where they feel protected, like in Tel Aviv."

;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                • zawisza60 Re: radionaryja - jaki pseudonim taki stan psychi 13.04.07, 01:38
                  Oj prawdziwa z ciebie Sodoma!
                  • sodoma33 dlaczego zawisza nie lubi Darwina ;-)))))))))))))) 13.04.07, 01:48
                    Darwin:
                    homoseksualizm to slepa uliczka w ewolucji
                    ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                    osmiesz dewianta blskiem cytatow.
                    Nie ma takiej mozliwosci aby zboczency z kibla byli normalni psychicznie.
                    ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                    • sodoma33 a jak to bylo z toba zawisza ? ;-))))))))))))))))) 13.04.07, 01:50
                      cytat:
                      Doktor Bieber, który opiekowal sie wieloma gejami, stwierdzil, ze nie spotkal
                      wsród nich ani jednego przypadku normalnej relacji miedzy synem a ojcem

a jak to bylo z toba zawisza?
                      ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                      zawisza, przytocz choc jeden cytat naukowy na swoja normalnosc.
                      Oswiec dewianta blaskiem prawdy
                      ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                      • sodoma33 zawisza udowadnia swoja normalnosc ;-))))))))))))) 13.04.07, 01:55
                        W najwiekszym porównawczym badaniu próby losowej homoseksualistów i
                        heteroseksualistów wzielo udzial 4340 doroslych osób z 5 amerykanskich
                        metropolii.
                        WYNIKI:
                        Homoseksualizm powiazany byl z gorszym stanem zdrowia
                        - homoseksualisci okolo dwóch razy czesciej przyznawali, ze przeszli choroby
                        przenoszone droga plciowa; ponad dwa razy wiecej homoseksualistów przeszlo
                        przynajmniej dwie choroby przenoszone droga plciowa;
                        - homoseksualisci okolo 5 razy czesciej próbowali umyslnie zarazic inna osobe
                        choroba przenoszona droga plciowa;
                        - homoseksualisci okolo trzech razy czesciej przyznawali sie do otrzymania
                        mandatu lub spowodowania wypadku drogowego w ciagu ostatnich 5 lat;
                        - homoseksualisci trzy razy czesciej próbowali popelnic samobójstwo, 4 razy
                        czesciej próbowali kogos zabic i okolo dwóch razy czesciej uczestniczyli w
                        bójce w ostatnim roku;
                        - homoseksualisci okolo 5 razy czesciej podejmowali praktyki seksualne zwiazane
                        z dreczeniem (sadomasochizm, zwiazywanie);
                        - homoseksualisci okolo 4 razy czesciej przyznawali sie, ze zostali zgwalceni.
                        Homoseksualizm kojarzony byl z przestepczoscia - homoseksualisci okolo dwóch
                        razy czesciej byli aresztowani za przestepstwa nie seksualne i okolo 8 razy
                        czesciej za przestepstwo seksualne;
                        - homoseksualisci okolo dwóch razy czesciej byli skazywani za przestepstwa
                        seksualne i okolo dwóch razy czesciej trafiali do wiezienia za przestepstwa; -
                        homoseksualisci okolo trzech razy czesciej przyznawali sie do odbywania
                        nieprzyzwoitych rozmów telefonicznych;
                        - homoseksualisci o okolo 50% czesciej twierdzili, ze dokonali kradziezy w
                        sklepie, dokonali oszustw podatkowych lub nie zostali zlapani za przestepstwo.
                        Homoseksualizm skutkowal oslabieniem wiezi miedzyludzkich - homoseksualisci dwa
                        razy rzadziej zawierali malzenstwa, a jesli zawierali malzenstwa, to duzo
                        rzadziej mieli dzieci;
                        - homoseksualisci dochowywali wiernosci srednio przez niecaly rok w ciagu
                        swojego najdluzszego zwiazku homoseksualnego lub heteroseksualnego (srednia
                        wiernosci w przypadku heteroseksualistów wynosila od 5 do l0 lat);
                        - homoseksualisci, jesli zawierali malzenstwa, okolo 3 razy czesciej zdradzali
                        swojego wspólmalzonka.

zawisza, przytocz choc jeden dowod naukowy na swoja normalnosc. Nienaukowe
                        dowody na wasza chorobe umyslowa widac w ubikacjach publicznych.
                        ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                        • sodoma33 czy choroba zawiszy jest uleczalna???????????????? 13.04.07, 01:57
                          cytat:
                          Spitzer study:

As to the ability for homosexuals to change, late last year a remarkable
                          research paper was published in the Archives of Sexual Behaviour (October 2003)
                          by one of America's senior psychiatrists, Dr Robert Spitzer. Significantly,
                          this was the same Spitzer whose reforming zeal helped delete homosexuality from
                          the American Psychiatric Association's manual of mental disorders back in 1973.
                          Now he has published a detailed review of "200 Participants Reporting a Change
                          from Homosexual to Heterosexual orientation". He writes of his
                          research: "Although initially sceptical, in the course of the study, the author
                          became convinced of the possibility of change in some gay men and lesbians."

Osmiesz dewianta blakiem FAKTOW.
                          ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
                          • boston911 Re: czy choroba zawiszy jest uleczalna??????????? 13.04.07, 12:07
                            sodoma33 napisała:

> cytat:
                            > Spitzer study:
                            > "Although initially sceptical, in the course of the study, the author
                            > became convinced of the possibility of change in some gay men and lesbians."
                            >
                            > Osmiesz dewianta blakiem FAKTOW.
                            > ;-OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

"Blak" faktow? Cytat mowi: "possibility of change in SOME gay men and..."
                            czyli "mozliwosc zmiany u NIEKTORYCH gejow i lesbijek..."
                            Widocznie zabraklo ci czasu, aby przeczytac reszte tego artykulu. Nie mowiac
                            juz o tym, ze Spitzer dwa lata pozniej sam potwierdzil, ze zmiana orientacji
                            seksualnej jest w sumie niemozliwa. Jego badanie naukowe bylo oparte na
                            niereprezentatywnej probce i sam sie do tego przyznal.
                            • zawisza60 Re: czy choroba zawiszy jest uleczalna??????????? 13.04.07, 12:42
                              o, boston ciesze sie ze jestes! Myslalam, ze mnie wczoraj wyreczysz w tej
                              dyskusji bo u nas juz bylo pozno, kiedy ta sodomka sie obudzila i zaczela
                              rozrabiac, a teraz jak usiadlam do komputera to widze ze pol nocy biedaczka
                              rozmawiala sama ze soba (bo nasze ciemnogrodki juz spaly) i narobila takiego
                              balaganu na tym forum ze az strach i pewnie cala sie zaplula ze swietego
                              oburzenia...
          • zawisza60 Re: Nie ma pojecia 'homofobia', jak zwykle PE gle 12.04.07, 22:46
            A ja po prostu odczuwam zwykla i calkowicie uzasadniona dezaprobate dla
            osobnikow charakteryzujacych sie calkowicie dewiacyjnymi sklonnosciami
            umyslowymi i nie ma w tym nic zlego.
      • zawisza60 Re: Nie ma pojecia 'homofobia', jak zwykle PE gle 12.04.07, 22:21
        Jest, jest pojecie homofobia, i inne fobie... Ja zaczynam cierpiec na
        idiotofobie!!!
        • bolek1965 Re: Nie ma pojecia 'homofobia', jak zwykle PE gle 12.04.07, 23:44
          Potem przyszli po pederstow... nie zaprotestowalem
    • lady_godziwa Parlament Europejski znów o homofobii w Polsc 13.04.07, 04:11
      Niech pedały w Parlamencie Europejskim wreszczie się przestana puszyć!

Gietrych powinien zostać przewodniczacym tego parlamentu aby wreszcie nadać im
      sens dyrekcji!
      • astygmatyk Giertych w Parlamencie EU 13.04.07, 08:26
        Jednego Giertycha Parlament EU juz podkreslil. Niestety troche zbyt miekko.
        Drugi Giertych niestety nie jest czlonkiem tego grona, bo wtedy znajdowalby sie
        w solidnej europejskiej mniejszosci. Jaka szkoda, ze po oficjalnej linii tylko
        w Brukseli ci ludzie uslysza kim sa i gdzie jest ich miejsce...
        Parlament EU powininien sie zajac nie tyle Giertychami ile wyborcami
        Giertychow. Odmowa dopuszczenia do Schengen, twarde egzekwowanie podpisanych
        przez Polske zobowiazan, wstrzymanie funduszy..
    • smilkyness Re: Parlament Europejski znów o homofobii w Polsc 13.04.07, 12:59
      Ja juz chyba nigdy sie nie dowiem i nie pojmę DLACZEGO temat gejów i ich praw
      wzbudza w Polsce takie kontrowersje, protesty i lęki, zwlaszcza wsrod
      heteroseksulanych meżczyzn.

Jestem oto mlodym, zdrowym, heteroseksulanym meżczyzna, zas fakt istnienia
      gejow nie niepokoi mnie ani troche, nie wyzwala też we mnie stanów paranoidalno-
      lękowych ani checi agresywnej polemiki.
      Cieszą mnie szczerze nabyte przez nich prawa w krajach "normalnej Europy" a
      smuci mnie i zawstydza haniebne ich traktowanie w Polsce.

Czy ktos na tym forum raz na zawsze moglby mnie oswiecic wlasciwie o co Moherom
      i Ciemniakom chodzi???
      Przeciez zaloze sie, ze wiekszosc z nich nawet nie zna zadnego geja osobiscie!
      To jest zupelnie irracjonalne.
      Wiec w czym tak naprawde problem?

Poza tym, co ta za obsesja z tym "propagowaniem" czy "ekspansja"
      homoseksualizmu?
      Nie mam pojecia kto takie wyrazenie ukuł, ale to przeciez wierutna bzdura!
      Zaden gej, ktorego znam nie marzy o ekspansji swojej orientacji ale o normalnym
      spokojnym zyciu w swoim otoczeniu!
      • zawisza60 Re: Parlament Europejski znów o homofobii w Polsc 13.04.07, 13:08
        smilkyness! Przeczytaj sobie co pisza znawcy:polar, pantera i inni.
        My "zwolennicy dewiantow" mamy na pewno ukryte w tym kierunku ciagaty! Hmmm....
        • smilkyness Re: Parlament Europejski znów o homofobii w Polsc 13.04.07, 13:15
          Jezusie... przeciez to rece opadaja!
          Czytalem co powypisywali i włos stawał mi dęba na glowie.
          Ciemność widzę!!!!

Najgorsze ze w tym nie ma ani za grosz racjonalnosci, dlatego z takimi
          postawami walczyc najtrudniej.
          To tak jak te babiny z Radyja M - protestowały przeciw The da Vinci Code.
          "Oj Panie, to bluznierstwo, fuj, wymysły Belzebuba".
          "A książkę pani czytała? Widziala film?" - pyta reporter
          "Jeszcze czego, ja nie potrzebuje widzieć, zeby wiedziec ze obraza boska i
          grzech. Ksiądz w kościele mówili!"
          No comments.
          • zawisza60 Re: Parlament Europejski znów o homofobii w Polsc 13.04.07, 13:28
            sodomki to az mi sie szkoda zrobilo bo wlaczyla sie do dyskusji jak wszyscy juz
            poszli spac, wiec pol nocy rozrabiala jak pijany zajac, zaslinila cala
            klawiature, i nic. Nie bylo komu odpowiedziec. Dopiero rano sie nad nia
            ulitowalam i odpisalam jej pare slow.
            • smilkyness Re: Parlament Europejski znów o homofobii w Polsc 13.04.07, 14:01
              Hehehe!
              Rozumiem, co masz na mysli.
              Homofoby in general przejawiaja tą ciekawą sklonność do toczenia piany.
              Moze to jakis impuls atawistyczny?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka