allspice Re: Gowin: Jurek założy nową partię 14.04.07, 17:44 sympatyk10 napisał: > Partie Boga- Hezbollah-wersja polska Czy ta czy inna -nowa- jest nam dzis potrzebna? Odpowiedz Link Zgłoś
egregius Tusk sobie kpi z Palikota 14.04.07, 17:47 nie wyjdzie na tym dobrze. Razem z Panem Bronkiem tak obhihotali wypowiedzi Palikota - a ten facet z choinki nie spadł ... w przeciwieństwie do Pana Donalda, któy nie potrafi nawet grać w zespole z ludźmi z własnej partii ... Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Re: Tusk sobie kpi z Palikota 14.04.07, 17:53 Palikot założył koszulkę z dwoma napisami: z przodu - "jestem z SLD" (wspólnota interesów zapewne?) z tyłu - jestem gejem O pierwszym powiedział, że on nie jest z SLD (partii) ale z ludźmi SLD (jakoby teraz uciskanymi), natomiast o drugim napisie (tym z "tyłu") nie wspomniał ani słowem (odmienna preferancja?) Odpowiedz Link Zgłoś
mal49 Tusk: Jestem gotów podać rękę Jurkowi 14.04.07, 17:50 Jaaaasne, pasowałby do Rokity! Odpowiedz Link Zgłoś
realista1000 Tusk to letni facet - bez ikry, polotu i charyzmy 14.04.07, 17:54 wita się z każdym i podaje rąsię (ciekawe co podał mu Wałęsa - nogę?) Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski1 Bzdecicie Platfusy 14.04.07, 18:06 Tusku, takie pierdy od 1.5 roku smęci, a Palikot niedługo w kiecce będzie latał, a Gronkwiczyk-Wlatz się w aktywistkę zamienia i homotobami zaczyna rzucać, PiS rulez, a wy się rozpuszczacie, przemijacie... acie...acie... acie... Odpowiedz Link Zgłoś
evident Platforma silna i zwarta 14.04.07, 18:16 jak nigdy. Tak trzymać. Pakować w kaczy kuper. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Re: Platforma silna i zwarta 14.04.07, 19:03 evident napisał: > jak nigdy. Tak trzymać. Pakować w kaczy kuper. Najpierw kupcie wibratory i pakujcie sobie,,liberałowie''.Taki trening.... przed sojuszem z SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Platforma silna i zwarta 14.04.07, 19:35 Oczywiscie! - Ale tylko do koryta!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Tusk tez prowadzi polit. zamykania ust. Nieudolnie 14.04.07, 18:32 GazWyb podaje: > [Szef PO, Donald Tusk: -] Jeśli ktoś będzie na dłuższą metę stosował politykę zamykania ust, także wewnętrznej opozycji, ten wyszykuje sobie taki kłopot, jaki ma dzisiaj Jarosław Kaczyński, z tymi, którzy opuścili PiS. Donald probowal prowadzic polityke zamykania ust Rikicie, ale robil to nieudolnie i dlatego Rokita go olewal. Teraz rozwiedka powierzyla prowadzenie Olechowskiemu z Rokita, natomiast gwiazda Tuska juz gasnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kyle_broflovski1 PO ptokach 14.04.07, 18:39 Gaśnie gaśnie, a jeszcze Palikot hocki klocki odstawiać zaczął, nawet Komorowo ze swą miną mędrca tu nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Tusk chce podac reke Jurkowi???!!! 14.04.07, 18:40 Ha,ha, ha! Lennik Cesarstwa Rzymskiego narodu niemieckiego sie odezwal. Tusio - wylacz mikrofon bo bredzisz! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Re: Tusk chce podac reke Jurkowi???!!! 15.04.07, 02:45 wet3 napisał: > Ha,ha, ha! Lennik Cesarstwa Rzymskiego narodu niemieckiego sie odezwal. > Tusio - wylacz mikrofon bo bredzisz! Tonacy Tusk brzytwy sie chwyta. Bidak Tusk juz sie w tym wszystkim pogubil, nie wie co sie dzieje. Moglby moze byc dobrym wojtem w jakims dorfie a nie brac sie za wielka polityke. Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta53 Panie Marszałku czy te ,,wyrazy sympatii'' nie ... 14.04.07, 18:58 stawiaja Pana w bardzo dziwnej sytuacji?Czy wyżej stawia Pan :Tuska ,Olejniczaka,Komorowskiego,Niesiołowskiego nad to co stworzył Pan z Kaczyńskimi?Nigdy nie myslałam ,ze to własnie Pan zacznie rozwalać PiS.Chce Pan odejść w polityczny niebyt jak LPR?Bo faryzeusze,na czele z o.Dyrektorem, Pana wydymają.To pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Wielu.... 14.04.07, 19:04 chce wygrac na dymisji Jurka.Co sadze o Jurku?Do konca facet twardy w swoich pogladach.I to powinni docenic przeciwnicy.Mozliwosc stworzenia nowej partii?Bedzie to rodzaj LPR.Z tego nic nie skapnie dla lewicy ani PO.Chyba ze PO zrobi spotkanie w Lagiewnikach i Tusk wezmie drugi raz slub koscielny? Odpowiedz Link Zgłoś
pierot6 [...] 14.04.07, 19:35 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner Tusk jak zwykle bredzi ..... 14.04.07, 20:15 O spotkaniu z Kwaśniewskim w Krynicy: fałszywiec rzuca się na szyję O: Posadził mnie koło Kwaśniewskiego. G: To mogłeś się całować z nim. O: Rzucił się na mnie. A on jest tak kur... bezkrytyczny, że za parę chwil mi się na szyję rzucił. Najpierw mnie wykańcza, a potem się na szyję rzuca, żeby ludzie widzieli. Co za fałszywce (...) Usiedliśmy, nie minęły trzy minuty, a już [Kwaśniewski] o Leszku [Millerze] mówił. Jaki chu..., jaki zawzięty, a jaki nieuczciwy, a jaki cyniczny. (...) O: Kwaśniewski mnie namówił, żebym był premierem (w latach 90. – red.). Ktoś musiał być. Tu mnie zwiódł totalnie. A okazało się, że on mnie neutralizował. Ch... skończony, oszust i krętacz. G: Ale siadasz koło niego O: Z przymusu. Nie mogłem, miejsca były wyznaczone. Co, mam demonstracje robić? Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Herr Tuuk 14.04.07, 20:35 Tuuk:Kaczynski utracil kontrole nad ukladen-wredny jak bufetowa.Tuuk ty i tak masz pietra przed rzadzeniem jestes chodzacym nieudacznikiem jak Jasiu. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 pierot z Donkiem już byli w ogródku już wyciągali 14.04.07, 20:36 łapy by z gąską się przywitać ale nie dla psa kiełbasa i kwita Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Gowin: Jurek założy nową partię 14.04.07, 20:46 Też sądzę, iż Marek Jurek założy nową partię. Prawdopodobnie przewiduje on (wraz z gronem podobnie myślących kolegów) katastrofę PiS-u. Wojna z Radiem Maryja o Wielgusa, pogłębiona dywagacjami Ojca Dyrektora na temat szamba i perfumerii w duzym Pałacu, brak realnych sukcesów programowych (żałosne rezultaty Biura Antykorupcyjnego, czy jak tam ono sie nazywa, żałosne "osiągnięcia" w polityce międzynarodowej, żałosny poziom koalicyjnej SO, bunt wykształciuchów, szykujący sie do strajku policjanci, nauczyciele, górnicy i kto tam jeszcze, etc. etc), pozwala sądzić, iż PiS skończy jak AWS - to znaczy wogóle nie wejdzie do Parlamentu w kolejnych wyborach. Politycy PiS nie tylko stracą władzę, ale nawet poselskie pensje i diety!! Odchodząc z PiS u w atmosferze oskarżeń PiS o brak troski o "zycie poczęte", może Marek Jurek skrzyknąć wokół siebie sporą grupę polityków ultrakatolickich i z poparciem Radia Maryja, ewentualnie w koalicji z LPR, czy częścią innych prawicowych ugrupowań, liczyć na pewne wejście do Sejmu i to na więcej niż jedną kadencję. Szczególnie, gdy kolejne kadencje będzie w opozycji do powracającej centrolewicy. Bycie popularną opozycją, to dla polityka w Polsce, dużo wygodniejszy "zawód" niż pozycja polityka rządzącego! Odpowiedz Link Zgłoś
babette666 Zalozy nowa partie??? a za co????? 14.04.07, 21:18 zalozyc nowa partie bez dotacji rzadowych jest dzis niemozliwoscia. To nie tak jak zarejestrowanie piekarni, gdzie zawsze masz klienta, ktory codziennie je twoj chleb, wezmiesz pozyczke i rzetelna praca szybko ja splacisz, bo chleb ludzie jedza codziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
olias żałosny ten Tusk 14.04.07, 21:33 dla przypomnienia - Kaczyński nie chciał w ogóle ruszać poczęcia, uważajac obecną ustawę za bardzo dobry kompromis. Nawet się naraził Ojcu Dyrektorowi na klątwę. Potem chłopczyk Marek (vel Jurek) zmusił go jednak, więc zaproponował jedyne rozsądne wyjście - zmienić Konstytucję wspólnie z PO. Uzgodnić z tym idiotą Tuskiem wspólny tekst zmiany. Chłopczyk Marek nie chciał z Tuskiem. Chciał sam. Chciał dużo. A przecież proste rachunki dawały wynik oczywisty. A teraz Tusk chwali chłopczyka i gani Kaczyńskiego. Panie Boże - za 2 lata czekają mnie rządu Tuska, Komorowskiego i Szetyny. O Rokicie nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: żałosny ten "olias" 14.04.07, 21:41 Panie Boże - za 2 lata czekają mnie rządu Tuska, Komorowskiego i Szetyny. O > Rokicie nie wspominając. ----------------------------- to wyjedz na Kube sa w tej chwili promocje np.kajakiem za 50%ceny Odpowiedz Link Zgłoś
naserio Re: żałosny ten Tusk 14.04.07, 21:50 Wygląda na to, że zostałeś poczęty i że na tym się skończyło. Na serio. olias napisał: > dla przypomnienia - Kaczyński nie chciał w ogóle ruszać poczęcia, uważajac > obecną ustawę za bardzo dobry kompromis. Nawet się naraził Ojcu Dyrektorowi na > klątwę. Potem chłopczyk Marek (vel Jurek) zmusił go jednak, więc zaproponował > jedyne rozsądne wyjście - zmienić Konstytucję wspólnie z PO. Uzgodnić z tym > idiotą Tuskiem wspólny tekst zmiany. Chłopczyk Marek nie chciał z Tuskiem. > Chciał sam. Chciał dużo. A przecież proste rachunki dawały wynik oczywisty. > A teraz Tusk chwali chłopczyka i gani Kaczyńskiego. > Panie Boże - za 2 lata czekają mnie rządu Tuska, Komorowskiego i Szetyny. O > Rokicie nie wspominając. Odpowiedz Link Zgłoś
dem-leftist Re: żałosny ten Tusk 14.04.07, 21:55 chyna durniu nie zrozumiales co twoj przedmowca napisal. Tusk=kaczynski Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Akcja gudłajstwa 14.04.07, 21:58 Stary tekst - czy nie jest aktualny? "Po dziesiaty juz raz schodza sie na tym cmentarzu ci, którzy w czasie tysiacletniej walki ludu Izraela z Krzyzem, w kazdej nowej generacji wtajemniczani bywaja w ten zwiazek skryty, majacy na celu naradzanie sie nad sposobami dajacymi moznosc korzystania z bledów naszych wrogów. Kazdym razem nowy Sanhedryn zapowiadal coraz gwaltowniejsza walke z tymiz wrogami, ale w zadnym stuleciu nie przyszlismy do takiej potegi, do tak swietnego powodzenia, jak w obecnych czasach. Mozemy wiec slusznie pochlebiac sobie, ze to, do czego dazymy, jest juz bardzo bliskim, a przyszlosc nasza jest zapewniona... Minely bowiem, na szczescie, owe czarne i smutne chwile, w jakich zydzi byli przesladowani. Postep cywilizacji w narodach chrzescijanskich, jest dla nas najlepsza tarcza obronna i w niczym nie przeszkadza naszym dazeniom. Izraelici - rozpatrzmy sie tylko i rozbierzmy uwaznie srodki materialne, jakimi pokolenie zydowskie wladac moze. I tak: w Paryzu, Londynie, Wiedniu, Hamburgu, Neapolu, Rzymie, Amsterdamie, u wszystkich Rotszyldów i w wielu innych wiekszych miastach, a zatem w calej Europie, zydzi sa posiadaczami kilku miliardów franków, a przy tym, w kazdej mniejszej miejscowosci, to sa takze zydzi, którzy trzymaja w swym reku calkowity obrót monety, krazacej a ozywiajacej przemysl, handel i rolnictwo tejze miejscowosci i przyleglej okolicy." Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw Tusku, ty byś nawet qrwie rękę podał byleby zamies 14.04.07, 22:26 zać - ty podstepny parchu Odpowiedz Link Zgłoś
dorotahgw ...jeżeli ci to sprawi przyjemność, czemu nie 14.04.07, 22:42 wierny i wyksztalcony elektoracie PO i Lecha W. www2.alejaja.pl/sznurki.php?a=link&id=663&pg=5&sby=added&sor=desc. pies_na_prawizne napisał: > Odpowiedz Link Zgłoś
po_jeby Re: ...jeżeli ci to sprawi przyjemność, czemu nie 15.04.07, 04:13 video.google.com/videoplay?docid=-5283799625388778394 Odpowiedz Link Zgłoś
adam.2x Jurek założy nową partię o nazwie PBD ... 14.04.07, 23:07 .... czyli Partia Bijacych Dzieci a haslem przewodnim bedzie: Rodzic i Bic. Swoja droga dobrze ze wreszcie naturalne procesy demokratyczne zaczynaja wlasciwie dzialac i to cale gremie XIX-wiecznych pseudofilozofow, strategow i politykow rozleci sie na kawalki. Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 Re: idz sie wyplakac w rekaw u Rydzia w RM 14.04.07, 23:20 nawet nie masz pojecia prostaczku co to kultura polityczna, bo Jurek Tuskowi potrzebny jak kij do dupy!!, ale coz taki jaskiniowiec PiSankowy jak ty moze zrozumiec!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: elka1021 14.04.07, 23:25 elka1021 napisała: > nawet nie masz pojecia prostaczku co to kultura polityczna, bo Jurek Tuskowi > potrzebny jak kij do dupy!!, ale coz taki jaskiniowiec PiSankowy jak ty moze > zrozumiec!!! A ja zawsze myslalem, ze to Tusk potrzebny jest Jurkowi jak ten kij o ktorym piszesz! Odpowiedz Link Zgłoś
elka1021 Re: elka1021 14.04.07, 23:49 przeczytaj wyzej co ten przyglup "bokassa" pisze to nie wiadomo czy plakac czy sie smiac, ale raczej to drugie, bo to tylko bokassa wirtualny, inaczej trzeba by chlac na okraglo przez cala dobe, toz to paranoja umyslowa te PiSiorki, oni sa tak zdoktrynowani, nie wiem czy nie mocniej od moherow rydzykowych?? Odpowiedz Link Zgłoś
po_jeby P(iss)O(ff) PO_jebie ... 15.04.07, 04:11 jezeli wiesz co to znaczy. To w odpowiedzi na "PiSiorki". Brak Wam kultury politycznej "po_jeby" i dlatego przegrywacie wybory z ekipa Kaczorow! Jestescie bardzej prymitywni niz oni!! Zalosne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
po_jeby A dlaczego ty po_jebie od "prostaczkow"? 15.04.07, 04:07 Linia partyjna po_jebow do tego wzywa? A moze tak jak dziadek naczelnego po_jeba; po mur albo rozjechac czolgami? Co Wehrmacht to Wehrmacht!! Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_lewizne Tusk mowil o Kaczynskim a myslal o sobie? 15.04.07, 02:40 GazWyb podaje: > - Wszystko wskazuje na to, że Jarosław Kaczyński utracił pełną kontrolę i > zdolność władania układem rządzącym, u koalicjantów narasta > zniecierpliwienie, nie wykluczamy, że to początek końca - powiedział w sobotę > szef PO Donald Tusk. A teraz zrobmy kilka poprawek i uzyskamy opis sytuacji w PO: "- Wszystko wskazuje na to, że utraciłem pełną kontrolę i zdolność władania Platforma, u rozwiedki narasta zniecierpliwienie moim stylem przywodzenia (vide Olechowski i Rokita, ktorzy sraja mi na glowe a ja musze udawac, ze mi to sprawia przyjemnosc), nie wykluczam, że to początek mojego końca - pomyslal w sobotę szef PO Donald Tusk [ale powiedzial zupelnie cos innego]." Odpowiedz Link Zgłoś
tychik1 Przygadal kociol garkowi ; ) 15.04.07, 03:24 Od kiedy to z Tuska taki bardzo wielki patryjny demokrata ? No i jak to jest ze Jorek ma dobre uklady tak samo z Giertychem (negocjacje) jak i z Tuskiem ? Tusk: Jestem gotów podać rękę Jurkowi - Kryzys koalicji i kryzys PiS wchodzi w fazę ostateczną nawet jeśli będzie to jeszcze trwało nie tygodnie, ale miesiące - powiedział Tusk. - Widzę, jak Prawo i Sprawiedliwość trzeszczy, głównie dlatego, że było oparte na rozkazach i dyscyplinie raczej koszarowej, niż właściwej dla partii demokratycznej. Jeśli ktoś będzie na dłuższą metę stosował politykę zamykania ust, także wewnętrznej opozycji, ten wyszykuje sobie taki kłopot, jaki ma dzisiaj Jarosław Kaczyński, z tymi, którzy opuścili PiS" - mówił szef PO. Tusk skrytykował prowadzoną przez Jarosława Kaczyńskiego politykę, która "wyklucza wewnętrzną debatę, upokarza nie tylko opozycję i opinię publiczną, ale własnych współtowarzyszy". - Jestem dumny, że prowadzę partię, gdzie ludzie różnią się, spierają, debatują, ale potrafią razem działać - oświadczył. Pytany, czy wyobraża sobie współpracę z Markiem Jurkiem - gdyby ten odszedł z PiS - powiedział: - Chociaż różnimy się w sprawie np. problemu konstytucyjnego, to spędziliśmy wiele godzin na wspólnych rozmowach i do końca z wielkim zaufaniem mówiliśmy sobie, jakie jest nasze stanowisko. Muszę oddać szacunek Markowi Jurkowi nie tylko dlatego, że pokazał dziś charakter, ale dlatego, że był jednym z polityków, którzy w tej sprawie działali zgodnie z własnym przekonaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
po_jeby "Tusk: Jarosław Kaczyński utracił kontrolę nad ukł 15.04.07, 04:03 Dziadek by to zrobil lepiej. Pod mur albo rozjechal czolgami. Co Wehrmacht to Wehrmacht! Ales in ordung!! -- Czy przypomnienie ze zydki finansowali Adolfa to antysemityzm? Odpowiedz Link Zgłoś
halfilner Re: "Tusk utracił kontrolę nad pecherzem moczowym 15.04.07, 06:07 O spotkaniu z Kwaśniewskim w Krynicy: fałszywiec rzuca się na szyję O: Posadził mnie koło Kwaśniewskiego. G: To mogłeś się całować z nim. O: Rzucił się na mnie. A on jest tak kur... bezkrytyczny, że za parę chwil mi się na szyję rzucił. Najpierw mnie wykańcza, a potem się na szyję rzuca, żeby ludzie widzieli. Co za fałszywce (...) Usiedliśmy, nie minęły trzy minuty, a już [Kwaśniewski] o Leszku [Millerze] mówił. Jaki chu..., jaki zawzięty, a jaki nieuczciwy, a jaki cyniczny. (...) O: Kwaśniewski mnie namówił, żebym był premierem (w latach 90. – red.). Ktoś musiał być. Tu mnie zwiódł totalnie. A okazało się, że on mnie neutralizował. Ch... skończony, oszust i krętacz. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 bełkot tego frustrata człowieka aż przygniata 15.04.07, 07:20 bełkot tego frustrata człowieka aż przygniata dziadek w wermachcie był i ten służy z całych sił Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Zupełnie jak PZPR w latach 60. 15.04.07, 07:23 Tyle, że wtedy ukrywano to przed ludźmi, a teraz szydło wyszło z worka. No to 1/3 diabła będzie miała z kim się gzić - z 1/3 pisuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
12345ja Poprośmy Tuska, może obejmie kontrolę nad układem? 15.04.07, 10:36 Panie Tusk, nie daj się pan długo prosić, obejmij pan kontrolę nad układem. Odpowiedz Link Zgłoś