mikelondon 18.04.07, 16:00 no to koniec z wygranymi w super lotka :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kapi46 Jak oni to zrobią? 18.04.07, 17:16 Ciekawe jak to Jarek Kaczyński i Lipiec zrobią, żeby Warszawę i stadion przygotwać na mistrzostwa ale żeby w najmniejszym stopniu nie było to zasługą Hani Gronkiewicz-Waltz - aby żadna kropla splendoru na nią nie spadła? No ale jakoś to zrobią. Odpowiedz Link Zgłoś
karl A To PoLsKa WłAśNiE... 3 mld z kapelusza... 18.04.07, 18:34 jak tak to pieniędzy nie ma.... już sie kłócą i szaty dzielą.. a pożniej sie okaże , że król nagi.... Odpowiedz Link Zgłoś
r_mol Pewnie że da. W końcu to nie jej, prawda? 18.04.07, 16:04 Paranoja. Jednak bab nie można puszczać na stanowiska powyżej kierowniczki sklepu. Odpowiedz Link Zgłoś
amirez daje, bo nie moje... 18.04.07, 16:09 Brawo Zytka - zabierzesz nauczycielom wcześniejsze emerytury a kasę dasz na kopanie piłki? Odpowiedz Link Zgłoś
tepetoja bój sie narodzie - będą wyższe podatki - to żadna 18.04.07, 16:10 tajemnica bankowa - wyciągną z naszych kieszeni Odpowiedz Link Zgłoś
4815ma Re: Gliowska: Euro 2012 dadzą impuls gospodarce 18.04.07, 16:15 Ha ha ha ha ,zadzieram kiece i lece i juz wam dam ! Po pierwsze wycisna ile sie da z tzw sponsorow,reszte postaraja sie przekrecic z Unijnych dotacji.A moze by tak zwrocic szpitalowi te marne grosze za operacje reki? Hipokryzja bez precedensu.Prognoza : benzyna po 5.50 i papierosy po 10.00 ,od tego sie zawsze zaczyna :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
spector1 Re: Gliowska: Euro 2012 dadzą impuls gospodarce 18.04.07, 16:21 Koszty 3mld ? Jeżeli będą one na poziomie 10 mld PLN to będzie sukces. Ciekawe,że wzrost zadłuzenia RP o 10 mld PLN uważa się za sukces. Po co ta propaganda pani Gilowska. Takie długi RP będzie spłacać przez dziesięciolecia. Chyba zna pani doświadczenia innych krajów w tym zakresie. "The scandal was an embarrassment for world soccer," Italian delegation member Luigi Riva said. "To skandal i hańba dla światowej piłki nożnej" - powiedział Luigi Riva, włoski przedstawiciel piłki nożnej. Spector Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Brawo Gilowska ! Brawo PiS ! Interes się kręci... 18.04.07, 16:28 Mamy Euro 2012 i pędząca pod rządami PiS gospodarka jeszcze bardziej przyspieszy... Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Może zabierzmy górnikom... 18.04.07, 16:29 dofinansowania wczesniejszych emeryturek z naszych podatków to będzie na Euro 2012 i jeszcze sporo zostanie w budżecie... Odpowiedz Link Zgłoś
w_u_j_e_k Może zacznijmy myśleć 18.04.07, 16:43 palestrina2005 napisał: > dofinansowania wczesniejszych emeryturek z naszych podatków to będzie na Euro > 2012 i jeszcze sporo zostanie w budżecie... Widzisz, jest takie miasteczko Jastrzebie przy granicy z Republiką Czeską. W Jastrzębiu dogorywają jeszcze kopalnie a inne już zniknęły - nie opłaca się kopać węgla, jest to deficytowe. Trzeba dopłacać z kieszeni podatników. Kilka kilometrów dalej kopalnie są dochodowe, nie trzeba do nich dopłacać bo przynoszą zysk. Kopalnie te są już za granicą, dlatego górnicy do pracy jeżdzą za granicę, codziennie, lub na tydzień. Autobusem, samochodem lub rowerem bo jest to bliziuteńko. Dlaczego tam jeżdzą, bo brakuje górników a płaca jest wysoka. I tam się to opłaca a u nas nie. Z Euro bedzie podobnie. To, że się gdzieś opłacało, nie znaczy, że opłaci się u nas. Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Brawo PZPN! Brawo Listkiewicz Interes się kręc 18.04.07, 16:34 palestrina2005 napisał: > Mamy Euro 2012 i pędząca pod rządami PiS gospodarka jeszcze bardziej > przyspieszy... To dzięki uporowi prezesa Listkeiwicza i PZPN udało się nam odnieść ten olbrzymi sukces. Władza z PIS UB chciała wykończyć tego ideowego, pełnego wiary i dążenia do dobra człowieka. Wszyscy pamiętają jakie nieludzkie wysiłki czyniły Kaczory i ten pogrobowiec Gestapo żeby wysadzić wspaniałego prezesta PZPN z siodła, nie udało się. I dzisiaj proszę ziściły się nasze marzenia !!!! Panie Listkiewicz chwała Panu, na pochybel piskorczykom. ( żartowałem, tak samo jak mój adwersarz) Odpowiedz Link Zgłoś
claudia_s2 [...] 18.04.07, 17:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
palestina1 Re: Może coś merytorycznie ????? 18.04.07, 17:23 skubnijmy z dotacji dla kleru,budżet nie wyda ani grosza z tych trzech miliardów Odpowiedz Link Zgłoś
ociecderektor Re: Brawo Gilowska ! Brawo PiS ! Interes się kręc 18.04.07, 17:02 Żeby tylko przy takim pędzie z torów nie wyskoczyła.Z takim motorniczym wszystko może się zdażyć;) Tak serio,to szkoda mi tylko pracowników budżetówki.Na Euro2012 3miliardy Zytka znalazła w 2 godziny,na podwyżki dla nauczycieli i służby zdrowia brakowało po kilkaset milionów,a szukali środków miesiącami. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo zabraklo 20 mln zl na specjalizacje dla lekarzy 18.04.07, 17:18 ale 10 mld zlotych na Euro znalazlo sie bardzo szybko. Proletariat gora. Odpowiedz Link Zgłoś
w_u_j_e_k Re: Gliowska: Euro 2012 dadzą impuls gospodarce 18.04.07, 16:28 "Jeszcze żaden kraj nie stracił na takich igrzyskach - stwierdziła Gilowska. Wicepremier zapewniła, że Polskę stać na sfinansowanie piłkarskich mistrzostw Europy." Ktoś musi być pierwszy - to odnośnie straty. A o tym, że stać nas na finansowanie kopania w piłkę, bezsensownego ganiania po trawniku i jeszcze robienia z tego filozofii to jasne i oczywiste. Nie stać nas tylko na to, by dzieci nie chodziły głodne do szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
jan3211 Zabrać emerytom , oni też są kibicami ... 18.04.07, 16:30 Polskę stać na wszystko. Panowie którzy wybrali Polskę i Ukrainę , wiedzą co robią . Trzeba budować mosty i to jest dobry most. Odpowiedz Link Zgłoś
claudia_s2 [...] 18.04.07, 17:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
palestina1 Każdy stadion 18.04.07, 16:37 kazde krzesełko,kazdy odcinek drogi trzeba bedzie pokropić kropidłem a to kosztuje,co prawda co łaska ale łaska tego rzadu jest tak wielka że dodatkowe miliony przepłyną z kasy państwowej do kasy koscielnej Odpowiedz Link Zgłoś
tw_wielgus Re: Każdy stadion 18.04.07, 16:43 palestina1 napisał: > kazde krzesełko,kazdy odcinek drogi trzeba bedzie pokropić kropidłem a to > kosztuje,co prawda co łaska ale łaska tego rzadu jest tak wielka że dodatkowe > miliony przepłyną z kasy państwowej do kasy koscielnej I tak nam dopomóż Bóg. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Każdy stadion 18.04.07, 16:49 palestina1 napisał: > kazde krzesełko,kazdy odcinek drogi trzeba bedzie pokropić kropidłem a to > kosztuje,co prawda co łaska ale łaska tego rzadu jest tak wielka że dodatkowe > miliony przepłyną z kasy państwowej do kasy koscielnej Plus VAT. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Kompletnie zglupiales..... 18.04.07, 18:31 Nic tylko gledzisz i gledzisz... A ja jutro zakladam fabryke kropidel i kadzidla :p Ty bedziesz gledzil dalej - ja bede milionerem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mich64 Jeśli jesteśmy bogatym krajem i nas stać....... 18.04.07, 16:54 ......to dlaczego zarobki sfery budżetowej są tak nędzne???? Ludzie znowu jakaś paranoja!!!! Polska mocarstwem ekonomicznym???? Rząd i posłowie już dawno stracili kontakt z rzeczywistością. Chcą nam za nasze pieniądze igrzyska zafundować. Odpowiedz Link Zgłoś
mppmpp No to akcyza w góre! :D :D Buhahaha.... 18.04.07, 16:55 Fascynuje mnie, że dopiera teraz będzie można zacząć budować autostrady i stadiony! A kto nam przeszkadzał dotychczas? Rosjanie nas bombardowali? Czeska V-ta kolumna wysadzała mosty? Może Szwedzi blokowali porty? Teraz, nagle znikną wszystkie przeszkody i znajdą się pieniądze, ludzie i materiały??? Aa! Właśnie ludzie! Ponieważ również Ukraina zaczyna intesywne budowanie również, to mżonka naszych kapitalistów o tanich robotnikach z Ukraina, chyba poszła się je....bać. :D Odpowiedz Link Zgłoś
tarkiina.arawis Re: No to akcyza w góre! :D :D Buhahaha.... 18.04.07, 17:06 Zawsze mamy jeszcze naszych braci z Białorusi :] Tam się znajdzie sporo chętnych Odpowiedz Link Zgłoś
xaliemorph WarszaFka 18.04.07, 17:15 Dlaczego pieniądze z całej Polski znów mają być inwestowane w dużej częście tylko w Warszawie? Dlaczego mentalność komunizmu pozostała?! Mam nadzieję tylko że Ministerstwo Finansów nie będzie robić problemów innym miastom z dofinansowywaniem ich projektów. Odpowiedz Link Zgłoś
w_u_j_e_k Re: WarszaFka 18.04.07, 17:17 To już zostało wyjaśnione. Inne miasta dołożą z pieniędzy samorządowych. Odpowiedz Link Zgłoś
evident niech ci PiS - owcy zabiorą się do roboty 18.04.07, 17:19 bo dwa lata zmarnowane [agenci i aborcja]. Jak tak dalej będą rządzić to obciach na cały świat będzie. Nic nie zbudują. Tylko obiecywać umieją i pijar nadawać. Odpowiedz Link Zgłoś
delju Mam pieniądze! 18.04.07, 17:24 ZIUTA KOCHANIE! CHCIAŁBYM PRZYPOMNIEC OSTATNIE DANE MINISTERSTWA FINANSÓW.NAD POLSKĄ WISI PRAWiE 900 MILIARDÓW ZŁOTYCH DŁUGU /wewnętrzny i zewnętrzny/Ja myślę ,że akurat za trzy cztery lata to wszystko pierdyknie i Polska ogłosi bankructwo droga pani. Odpowiedz Link Zgłoś
signal Dam ...., Pani to nasze pieniądze 18.04.07, 17:26 z naszych podatków, to nie pieniądze pani partii. Odpowiedz Link Zgłoś
yurekbis Re: Gliowska: Euro 2012 dadzą impuls gospodarce 18.04.07, 17:33 Gratulacje Rodacy!!! To sukces nas Wszystkich i wierze,ze ten fakt zjednoczy nas pomimo roznic,swiatopaglodowych,politycznych i innych. My zawsze potrafimy sie zjednoczyc,gdy chodzi o Wielka sprawe. Gratuluje i tak trzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Gliowska: Euro 2012 dadzą impuls gospodarce 18.04.07, 17:34 Tylko emigracja ratuje ten kraj, wszyscy emigruja ostatni gasi światło. długi zostają. Gilowska da ! buahahahahahaha z mojej kieszeni na kopaną pogrążając w tym czasie sto innych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
l005 Zyta da 3 mld, to ile dla nauczycieli i lekarzy? 18.04.07, 18:25 Prosze jaka Polska stala sie bogata! Prezydent i Minister maja takie niewykozystane rezerwy! Tyle pieniedzy dostepne dla kopaczy pilki i ich kibicow! Czy rownie laskawie beda potraktowani ci co ucza i lecza innych? Chyba teraz maja dobra okazje aby upomniec sie o podwyzki. Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Zycia - rok ministrem i juz zarobila 3mld... no no 18.04.07, 18:34 Cholera, jakie tam musza byc pensje... Zeby tak przez rok czasu uciulac 3 banieczki... Bo chyba Zyciu nie mowisz o MOICH PIENIADZACH???? Odpowiedz Link Zgłoś