carlitos35 21.04.07, 07:30 Dzikie i zawzięte - wazeliniarstwo ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aplus podpisal wtedy to moze i teraz korona z glowy mu 21.04.07, 17:38 nie spadnie, przy okazji niech sprawdzi ortografie w oswiadczeniu lustracyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.zywiecki Re: podpisal wtedy to moze i teraz korona z glowy 21.04.07, 21:53 Kto to jest prof. Miodek to wiem i cenię jego wiedzę oraz programy telewizyjne,które z przyjemnością oglądałem.A co to jest Braun to prócz tego że brąz to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_szarwark Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 07:58 co to za pajacyk ten Braun ? nie słyszałem o nim , ale teraz to jak Wldstein ma ciepłą posadkę zapewnioną. Odpowiedz Link Zgłoś
jankbh esbecja czwartej rzeczpospolitej 21.04.07, 16:10 To nie zaden pajac. Sluzby specjalne PiS wykorzystuja dyspozycyjnych dziennikarzy oraz tajne archiwa do walki z przeciwnikiem politycznym. Po prostu SB czwartej RP - kaczory nie sa w stanie samodzielnie wymyslic nic oryginalnego i korzystaja ze sprawdzonych metod, no i ze zgromadzonych przez poprzedników zasobów. To jest ta tak zwana odnowa moralna zycia politycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Re: Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 08:22 Banda niedouczonych tłuków zabrała sie teraz za niszczenie nauki polskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Wielki Braun !!!!!!! 21.04.07, 08:29 Braun - nazwisko niemieckie, 22. co do popularności w Niemczech, pochodzące od słowa braun - brązowy, prawdopodobnie dotyczącego koloru włosów lub oczu. Nazwisko to popularne jest także w Polsce.Znani Polacy Grzegorz Braun - reżyser Ewa Braun - polska scenograf, Jerzy Braun - pisarz i działacz polityczny, Maksymilian Braun - muzyk, Sylwester Braun - Kris . Inni znani Eva Braun Wernher von Braun , Karl Ferdinand Braun ,Egidius Braun. Grzegorz Brun bedzie dopiero znany, da Wam jeszcze popalić! Tym bardziej, że IPN i SB nie jest żródłem info, więc tylko kochane STASI, a tam nawet nieprawidłowe pierdnięcie zostawało zapisane dla toarzyszy z IVRP. Odpowiedz Link Zgłoś
rs_gazeta_forum Re: Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 08:40 Niesmak, niesmak, i jeszcze raz niesmak. Pan profesor Jan Miodek przejął się słowami inkwizytora, to naturalne, w końcu inkwizytorzy wielu ludziom zniszczyli życie lub wręcz je przerwali. Ale zastanawiam się, co sam mógłbym zrobić, gdyby mnie ktoś postawił w takiej sytuacji: - droga sądowa? Przecież ten B. tylko powiedział, co niby słyszał. - dać gnidzie w pysk? Tylko ręce sobie by człowiek ubrudził. Więc pozostaje olać gościa i przytaknąć co najwyżej, że tak, donosiłem o jego głupocie. Ale to, że popaprańcy dzierżą najwyższe stanowiska w państwie, świadczy, że tych popaprańców po pierwsze jest wielu, po drugie, że nie da się ich zbagatelizować. Trzeba przeczekać, choć aktywnie, tworząc listy popaprańców. Odpowiedz Link Zgłoś
nutka57 Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 09:03 Nie mam pojęcia,kto to jest Grzegorz Braun.Filmowiec?A niby jaki ma dorobek?Bo nie mam wątpliwej przyjemności go znać. Wiem, kto to jest Jan Miodek i żaden kurdupel intelektualny nie dorasta mu do pięt.Do wczoraj o Braunie nikt nie wiedział.Dziś ma swoje plugawe pięć minut,za które ojciec Rydzyk wyniesie go na ołtarze IV RP. Brzydzę się panem,panie Braun i tym plugawym maglem,jaki nam stworzyła formacja wielkich,choć małych duchem braci.Zapamiętajmy nazwiska wszystkich służalców,poniżających innych ludzi.Zegar cyka,idą wybory i wzywam do społecznego i intelektualnego ostracyzmu wobec każdego kłamliwego sługusa IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
buizdyczak Re: Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 09:28 nutka57 to z pojęciem nie ma nic wspólnego. SFANATYZOWANY SZUJA ZAWSZE POZOSTANIE FANATYCZNYM SZUJEM NIEZALEŻNIE OD TEGO POD JAKIMI SZTANDARAMI GŁOSI SWOJE HASŁA !!!wot sfołocz skazał biedniak. Odpowiedz Link Zgłoś
drogibronislaw Czy, aby wskazywać SBeków trzeba być filmowcem, 22.04.07, 12:31 baranie? Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 09:43 Stoimy -jak 'jeden mąz' za p.Miodkiem:))) Odpowiedz Link Zgłoś
grunwald11 Re: Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 10:28 I tak Polacy sami sobie taki LOS zgotowali. Pokolenia pracowaly na to, aby dzisiaj wszelkiego rodzaju szumowiny wyplyawy i decydowaly o przyszlosci Narodu. To jeszcze nie koniec, zobaczycie jeszcze jak kaczki potrafia wznosic sie na wyzyny. Grunwald Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec.niemiec Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 10:13 Gdyby Miodek powiedzial - tak bylem agentem - i dopiero potem wystapil przeciw lustracji, potrafilbym go jeszcze zrozumiec. Ale zajmujac stanowisko jednak w swojej sprawie - zatajajac swoja przeszlosc - stracil w moich oczach bardzo duzo. Moze mu ktos powie, ze tymi tlumaczeniami w stylu Czajkowskiego czy Wielgusa wcale sobie nie pomaga tylko jeszcze bardziej psuje opinie o sobie. Potem bedzie - tak wspolpracowalem ale nie skrzywdzilem..., tak zlozylem donos na tego i owego ale nie mialem zamiaru mu zaszkodzic... Do cholery - dlaczego wszyscy TW dzialaja wedlug tego samego schematu? Odpowiedz Link Zgłoś
konishiko Re: Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 10:30 No ale problem w tym, ze Miodek zadnym agentem nie byl i wlasnie sie do tego przyznal. I jakis nieudany z niego TW, dwa razy odmowil zeznan... Chyba ze wedlug Ciebie cokolwiek sie nie odpowie na takie zarzuty i tak swiadczy o byciu TW? Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec.niemiec Re: Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 10:39 "...zadnym agentem nie byl i wlasnie sie do tego przyznal. " Jezeli nie byl agentem to po co sie do tego przyznal :))? Wielgus i Czajkowski na poczatku tez sie tak "przyznawali" Tak samo bylo z prof. Wlodarski z poczatku sie nawet nie "przyznal" wrecz zaprzeczyl. Jednak juz tydzien pozniej musial PRZYZNAC, ze byl donosicielem. Naprawde bardzo mnie to zastanawia, dlaczego oni wszyscy dzialaja wedlug tego samego schematu! Odpowiedz Link Zgłoś
ar.co Re: Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 18:02 Przyznał się do tego, że agentem nie był. Bo gdyby przyjąć sposób rozumowania Brauna - to agentem można nazwać każdego, kto np. wskazał nieznajomemu drogę czy wręcz poinoformował go, która jest godzina - a potem okazało się, że nieznajomy jest SB-ekiem. Jedyne co jest ciekawe w tej dosyć obrzydliwej historii to to, skąd Braun ma te swoje rewelacje - osobiście stawiam na kolejne wycieki z IPN; w końcu stojący na jego czele Kurtyka pochodzi z Krakowa, w którym pracownicy IPN paplają na pawro i lewo (zresztą sam Kurtyka też nie gardzi takimi metodami - vide sprawa Przewoźnika). Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Rewelacje Mistrza Bruna 21.04.07, 18:33 ar.co napisała: > Jedyne co jest ciekawe w tej dosyć obrzydliwej historii to to, skąd Braun ma > te swoje rewelacje - osobiście stawiam na kolejne wycieki z IPN;....... Grzegorz Braun - nazwisko niemieckie, 22. co do popularności w Niemczech, pochodzące od słowa braun - brązowy, prawdopodobnie dotyczącego koloru włosów lub oczu. Inni znani Eva Braun Wernher von Braun , Karl Ferdinand Braun ,Egidius Braun. Grzegorz Brun bedzie dopiero znany, da Wam jeszcze popalić! Tym bardziej, że IPN i SB nie jest żródłem jego info, lecz tylko kochane "STASI" które przebierało swoich w mundury tzw. "milicji politycznej"... Odpowiedz Link Zgłoś
grunwald11 Re: Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 10:35 Niemcu, to ze jestes wielkim idiota to wszyscy wiedza, ale nie tylko za to Cie lubimy. Nie osadzaj i nie zajmuj tak pewnego stanowiska zanim nie poznamy calej prawdy. Byc moze, to Ty jestes bylym i obecnym agentem, ktory ma dostep do teczek, skoro tak pewnie wyrazasz opinie. Grunwald Odpowiedz Link Zgłoś
vigla piekło GW 21.04.07, 11:00 Szanowny Panie Profesorze. GW niejednemu zgotowała piekło i ani słowa na ten temat nie napisze www.nfa.pl/articles.php?id=42 www.nfa.pl/news.php?id=46 Odpowiedz Link Zgłoś
cierpliwy Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 15:15 Wielki clown ten mały Braun. Właściwie błazen, bo clown to byłaby pochwała. Dzisiaj miłościwie nam panujący PiSuar, Samoobrona i ojcowie weszchpolaków lubią (jak niegdyś moczarowcy, bierutowcy gierkowcy ...) jak w różnej, parszywej także, formie gnidy dworskie szkalują rodaków. Mogą się zatem ludzie Wassermana, Ziobry, Kamińskiego i inni im podobni zająć wszystkim tylko nie tym za co im społeczeństwo płaci. Braunom życzę aby ich hipoteka była taka czysta, że żaden Braun (nawet reżyser)się do niej nie przyczepi. A poza tym wszyscy zdrowi. Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 15:18 cierpliwy napisał: > Wielki clown ten mały Braun. Właściwie błazen, bo clown to byłaby pochwała. > Dzisiaj miłościwie nam panujący PiSuar, Samoobrona i ojcowie weszchpolaków > lubią (jak niegdyś moczarowcy, bierutowcy gierkowcy ...) jak w różnej, > parszywej także, formie gnidy dworskie szkalują rodaków. Mogą się zatem ludzie > Wassermana, Ziobry, Kamińskiego i inni im podobni zająć wszystkim tylko nie tym > > za co im społeczeństwo płaci. Braunom życzę aby ich hipoteka była taka czysta, > że żaden Braun (nawet reżyser)się do niej nie przyczepi. A poza tym wszyscy > zdrowi. Na szczęście czas goi,to co boli i to tez przeminie. I racja,obysmy zdrowi byli. Odpowiedz Link Zgłoś
smilkyness Braun ty maly zalosny zasmarkancu! 21.04.07, 15:19 Profesorze - odwagi! Odpowiedz Link Zgłoś
ekwiwokacja Re: Braun ty maly zalosny zasmarkancu! 22.04.07, 03:10 smilkyness napisała: > Profesorze - odwagi! Bardzo Cie przepraszam - przczytalem "profesorze - odwagi" i ciemno zrobilo mi sie w oczach. Odebralem to jak zachecenie, zeby sie do czegos przyznal, a w ferworze nie zauwazylem, ze bylo to kierowane do Brauna. Jeszcze raz baaardzo Cie przepraszam - wybacz prosze. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
esfera Re: Braun ty maly zalosny zasmarkancu! 22.04.07, 16:34 "Dlaczego media - zamiast realizować swoje zadania broniąc poczucia sprawiedliwości czy chociażby elementarnej logiki pozwalają sobie na ferowanie dzikich wyroków?" Warto przeczytać: www.tg.net.pl/rozmowa2.htm Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Lustracja ... 22.04.07, 20:00 ... a la PIS pozwala na wyplyniecie na powierzchnie zycia spolecznego wszelkiego rodzaju szujom, podlecom i zawistnikom, takim jak Grzegorz Braun. Jego "odwaga" polega na atakowaniu znanych postaci, czesciowo niezyjacych ( bo nie moga sie bronic), to lest jego droga do slawy. Odpowiedz Link Zgłoś
przemek05 Re: Wiadomo, "pieklo to inni", lepiej obcowac... 23.04.07, 00:44 z ksiegami, one czlowieka nie skrzywdza. A na dochodzace zewszad szczekanie, kwakanie i inne nieludzkie odglosy - nie zwracac uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś