Dodaj do ulubionych

Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło

21.04.07, 07:30
Dzikie i zawzięte - wazeliniarstwo !
Obserwuj wątek
    • carlitos35 Dzikie... 21.04.07, 07:31
      Dzikie i zawzięte - wazeliniarstwo !
      • aplus podpisal wtedy to moze i teraz korona z glowy mu 21.04.07, 17:38
        nie spadnie, przy okazji niech sprawdzi ortografie w oswiadczeniu lustracyjnym
        • jerzy.zywiecki Re: podpisal wtedy to moze i teraz korona z glowy 21.04.07, 21:53
          Kto to jest prof. Miodek to wiem i cenię jego wiedzę oraz programy
          telewizyjne,które z przyjemnością oglądałem.A co to jest Braun to prócz tego że
          brąz to nie wiem.
    • jan_szarwark Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 07:58
      co to za pajacyk ten Braun ? nie słyszałem o nim , ale teraz to jak Wldstein
      ma ciepłą posadkę zapewnioną.
      • jankbh esbecja czwartej rzeczpospolitej 21.04.07, 16:10
        To nie zaden pajac. Sluzby specjalne PiS wykorzystuja dyspozycyjnych
        dziennikarzy oraz tajne archiwa do walki z przeciwnikiem politycznym. Po prostu
        SB czwartej RP - kaczory nie sa w stanie samodzielnie wymyslic nic oryginalnego
        i korzystaja ze sprawdzonych metod, no i ze zgromadzonych przez poprzedników
        zasobów. To jest ta tak zwana odnowa moralna zycia politycznego.
    • neptus Re: Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 08:22
      Banda niedouczonych tłuków zabrała sie teraz za niszczenie nauki polskiej?
    • jasiek.pl Wielki Braun !!!!!!! 21.04.07, 08:29
      Braun - nazwisko niemieckie, 22. co do popularności w Niemczech, pochodzące od
      słowa braun - brązowy, prawdopodobnie dotyczącego koloru włosów lub oczu.

Nazwisko to popularne jest także w Polsce.Znani Polacy Grzegorz Braun - reżyser
      Ewa Braun - polska scenograf, Jerzy Braun - pisarz i działacz polityczny,
      Maksymilian Braun - muzyk, Sylwester Braun - Kris .

Inni znani Eva Braun Wernher von Braun , Karl Ferdinand Braun ,Egidius Braun.

Grzegorz Brun bedzie dopiero znany, da Wam jeszcze popalić! Tym bardziej, że
      IPN i SB nie jest żródłem info, więc tylko kochane STASI, a tam nawet
      nieprawidłowe pierdnięcie zostawało zapisane dla toarzyszy z IVRP.
    • rs_gazeta_forum Re: Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 08:40
      Niesmak, niesmak, i jeszcze raz niesmak.
      Pan profesor Jan Miodek przejął się słowami inkwizytora, to naturalne, w końcu
      inkwizytorzy wielu ludziom zniszczyli życie lub wręcz je przerwali.
      Ale zastanawiam się, co sam mógłbym zrobić, gdyby mnie ktoś postawił w takiej
      sytuacji:
      - droga sądowa? Przecież ten B. tylko powiedział, co niby słyszał.
      - dać gnidzie w pysk? Tylko ręce sobie by człowiek ubrudził.

Więc pozostaje olać gościa i przytaknąć co najwyżej, że tak, donosiłem o jego
      głupocie. Ale to, że popaprańcy dzierżą najwyższe stanowiska w państwie,
      świadczy, że tych popaprańców po pierwsze jest wielu, po drugie, że nie da się
      ich zbagatelizować.
      Trzeba przeczekać, choć aktywnie, tworząc listy popaprańców.
    • nutka57 Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 09:03
      Nie mam pojęcia,kto to jest Grzegorz Braun.Filmowiec?A niby jaki ma dorobek?Bo
      nie mam wątpliwej przyjemności go znać. Wiem, kto to jest Jan Miodek i żaden
      kurdupel intelektualny nie dorasta mu do pięt.Do wczoraj o Braunie nikt nie
      wiedział.Dziś ma swoje plugawe pięć minut,za które ojciec Rydzyk wyniesie go na
      ołtarze IV RP. Brzydzę się panem,panie Braun i tym plugawym maglem,jaki nam
      stworzyła formacja wielkich,choć małych duchem braci.Zapamiętajmy nazwiska
      wszystkich służalców,poniżających innych ludzi.Zegar cyka,idą wybory i wzywam
      do społecznego i intelektualnego ostracyzmu wobec każdego kłamliwego sługusa IV
      RP.
      • buizdyczak Re: Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 09:28
        nutka57 to z pojęciem nie ma nic wspólnego. SFANATYZOWANY SZUJA ZAWSZE
        POZOSTANIE FANATYCZNYM SZUJEM NIEZALEŻNIE OD TEGO POD JAKIMI SZTANDARAMI GŁOSI
        SWOJE HASŁA !!!wot sfołocz skazał biedniak.
      • drogibronislaw Czy, aby wskazywać SBeków trzeba być filmowcem, 22.04.07, 12:31
        baranie?
    • allspice Re: Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 09:43
      Stoimy -jak 'jeden mąz' za p.Miodkiem:)))
      • grunwald11 Re: Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 10:28
        I tak Polacy sami sobie taki LOS zgotowali.
        Pokolenia pracowaly na to, aby dzisiaj wszelkiego rodzaju szumowiny wyplyawy i
        decydowaly o przyszlosci Narodu.

To jeszcze nie koniec, zobaczycie jeszcze jak kaczki potrafia wznosic sie na
        wyzyny.

Grunwald
    • niemiec.niemiec Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 10:13
      Gdyby Miodek powiedzial - tak bylem agentem - i dopiero potem wystapil przeciw
      lustracji, potrafilbym go jeszcze zrozumiec. Ale zajmujac stanowisko jednak w
      swojej sprawie - zatajajac swoja przeszlosc - stracil w moich oczach bardzo duzo.

Moze mu ktos powie, ze tymi tlumaczeniami w stylu Czajkowskiego czy Wielgusa
      wcale sobie nie pomaga tylko jeszcze bardziej psuje opinie o sobie. Potem bedzie
      - tak wspolpracowalem ale nie skrzywdzilem..., tak zlozylem donos na tego i
      owego ale nie mialem zamiaru mu zaszkodzic...
      Do cholery - dlaczego wszyscy TW dzialaja wedlug tego samego schematu?

• konishiko Re: Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 10:30
        No ale problem w tym, ze Miodek zadnym agentem nie byl i wlasnie sie do tego
        przyznal. I jakis nieudany z niego TW, dwa razy odmowil zeznan...

Chyba ze wedlug Ciebie cokolwiek sie nie odpowie na takie zarzuty i tak swiadczy
        o byciu TW?
        • niemiec.niemiec Re: Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 10:39
          "...zadnym agentem nie byl i wlasnie sie do tego
          przyznal. "

Jezeli nie byl agentem to po co sie do tego przyznal :))?

Wielgus i Czajkowski na poczatku tez sie tak "przyznawali"

Tak samo bylo z prof. Wlodarski z poczatku sie nawet nie "przyznal" wrecz
          zaprzeczyl. Jednak juz tydzien pozniej musial PRZYZNAC, ze byl donosicielem.
          Naprawde bardzo mnie to zastanawia, dlaczego oni wszyscy dzialaja wedlug tego
          samego schematu!
          • ar.co Re: Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 18:02
            Przyznał się do tego, że agentem nie był. Bo gdyby przyjąć sposób rozumowania
            Brauna - to agentem można nazwać każdego, kto np. wskazał nieznajomemu drogę
            czy wręcz poinoformował go, która jest godzina - a potem okazało się, że
            nieznajomy jest SB-ekiem. Jedyne co jest ciekawe w tej dosyć obrzydliwej
            historii to to, skąd Braun ma te swoje rewelacje - osobiście stawiam na kolejne
            wycieki z IPN; w końcu stojący na jego czele Kurtyka pochodzi z Krakowa, w
            którym pracownicy IPN paplają na pawro i lewo (zresztą sam Kurtyka też nie
            gardzi takimi metodami - vide sprawa Przewoźnika).
            • jasiek.pl Rewelacje Mistrza Bruna 21.04.07, 18:33
              ar.co napisała:
              > Jedyne co jest ciekawe w tej dosyć obrzydliwej historii to to, skąd Braun ma
              > te swoje rewelacje - osobiście stawiam na kolejne wycieki z IPN;.......

Grzegorz Braun - nazwisko niemieckie, 22. co do popularności w Niemczech,
              pochodzące od słowa braun - brązowy, prawdopodobnie dotyczącego koloru włosów
              lub oczu. Inni znani Eva Braun Wernher von Braun , Karl Ferdinand
              Braun ,Egidius Braun.

Grzegorz Brun bedzie dopiero znany, da Wam jeszcze popalić! Tym bardziej, że
              IPN i SB nie jest żródłem jego info, lecz tylko kochane "STASI" które
              przebierało swoich w mundury tzw. "milicji politycznej"...
      • grunwald11 Re: Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 10:35
        Niemcu, to ze jestes wielkim idiota to wszyscy wiedza, ale nie tylko za to Cie
        lubimy.
        Nie osadzaj i nie zajmuj tak pewnego stanowiska zanim nie poznamy calej prawdy.

Byc moze, to Ty jestes bylym i obecnym agentem, ktory ma dostep do teczek,
        skoro tak pewnie wyrazasz opinie.

Grunwald
    • vigla piekło GW 21.04.07, 11:00
      Szanowny Panie Profesorze.
      GW niejednemu zgotowała piekło i ani słowa na ten temat nie napisze
      www.nfa.pl/articles.php?id=42
      www.nfa.pl/news.php?id=46
    • cierpliwy Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 15:15
      Wielki clown ten mały Braun. Właściwie błazen, bo clown to byłaby pochwała.
      Dzisiaj miłościwie nam panujący PiSuar, Samoobrona i ojcowie weszchpolaków
      lubią (jak niegdyś moczarowcy, bierutowcy gierkowcy ...) jak w różnej,
      parszywej także, formie gnidy dworskie szkalują rodaków. Mogą się zatem ludzie
      Wassermana, Ziobry, Kamińskiego i inni im podobni zająć wszystkim tylko nie tym
      za co im społeczeństwo płaci. Braunom życzę aby ich hipoteka była taka czysta,
      że żaden Braun (nawet reżyser)się do niej nie przyczepi. A poza tym wszyscy
      zdrowi.
      • allspice Re: Prof. Miodek: Zaczęło się moje piekło 21.04.07, 15:18
        cierpliwy napisał:

> Wielki clown ten mały Braun. Właściwie błazen, bo clown to byłaby pochwała.
        > Dzisiaj miłościwie nam panujący PiSuar, Samoobrona i ojcowie weszchpolaków
        > lubią (jak niegdyś moczarowcy, bierutowcy gierkowcy ...) jak w różnej,
        > parszywej także, formie gnidy dworskie szkalują rodaków. Mogą się zatem
        ludzie
        > Wassermana, Ziobry, Kamińskiego i inni im podobni zająć wszystkim tylko nie
        tym
        >
        > za co im społeczeństwo płaci. Braunom życzę aby ich hipoteka była taka
        czysta,
        > że żaden Braun (nawet reżyser)się do niej nie przyczepi. A poza tym wszyscy
        > zdrowi.

Na szczęście czas goi,to co boli i to tez przeminie. I racja,obysmy zdrowi byli.
    • smilkyness Braun ty maly zalosny zasmarkancu! 21.04.07, 15:19
      Profesorze - odwagi!
      • ekwiwokacja Insynuacje ... wybitna idiotko? 22.04.07, 00:49
      • ekwiwokacja Re: Braun ty maly zalosny zasmarkancu! 22.04.07, 03:10
        smilkyness napisała:
        > Profesorze - odwagi!

Bardzo Cie przepraszam - przczytalem "profesorze - odwagi" i ciemno zrobilo mi
        sie w oczach. Odebralem to jak zachecenie, zeby sie do czegos przyznal, a w
        ferworze nie zauwazylem, ze bylo to kierowane do Brauna. Jeszcze raz baaardzo
        Cie przepraszam - wybacz prosze. ;-)
        • esfera Re: Braun ty maly zalosny zasmarkancu! 22.04.07, 16:34
          "Dlaczego media - zamiast realizować swoje zadania broniąc poczucia
          sprawiedliwości czy chociażby elementarnej logiki pozwalają sobie na ferowanie
          dzikich wyroków?" Warto przeczytać: www.tg.net.pl/rozmowa2.htm
    • noelkabat Lustracja ... 22.04.07, 20:00
      ... a la PIS pozwala na wyplyniecie na powierzchnie zycia spolecznego
      wszelkiego rodzaju szujom, podlecom i zawistnikom, takim jak Grzegorz Braun.
      Jego "odwaga" polega na atakowaniu znanych postaci, czesciowo niezyjacych ( bo
      nie moga sie bronic), to lest jego droga do slawy.
    • przemek05 Re: Wiadomo, "pieklo to inni", lepiej obcowac... 23.04.07, 00:44
      z ksiegami, one czlowieka nie skrzywdza. A na dochodzace zewszad szczekanie,
      kwakanie i inne nieludzkie odglosy - nie zwracac uwagi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka