rydzyk_fizyk 21.04.07, 07:55 To się nazywa autoaborcja. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vidi12 Rozpad PiS-u to dobra wiadomość dla Polski 21.04.07, 08:32 PiS to antypolska organizacja i jej rozpad cieszy każdego patriotę. Jurek tworzy nową prawicową organizację ( jak sądzę pod patronatem JPII i Pinocheta). Uważam , że polskie partie prawicowe powinny być zwolnione z obowiązku rejestracji w warszawskim sądzie, powinny być rejestrowane bezpośrednio w Watykanie. Koniec parwicy jestjuż bliski - NADCHDZI MODA NA LEWICĘ. LEWICA CZEKA NA LUDZI MYŚLĄCYCH, na wierzących czeka M.Jurek i Prawica Rzeczypospolitej ( pod patronatem JPII i Pinocheta). PiS sie nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
molnamoherze Re: Rozpad PiS-u to dobra wiadomość dla Polski 21.04.07, 09:34 Teraz będziemy mieć nową kanapową skrajnie kościelną partyjkę fundamentalistów religijnych reprezentującą pazerny, pedalski, pedofilski, kapusiowski i pijacki kościół z szefem o poglądach Homeiniego z Persji Odpowiedz Link Zgłoś
krasnov …katolicka, konserwatywna, narodowa i wolnościowa 21.04.07, 21:02 "Jurek ogłosił, że zakłada nową partię. Ma być katolicka, konserwatywna, narodowa i wolnościowa" - no to widzę tu przynajmniej trzy sprzeczności. Chyba że przez "narodowa" rozumie "ksenofobiczna", wtedy tylko dwie. __________ Ogród Jane Austen - łagodniejszy, kobiecy świat. iKatalog.org - katalog stron. Odpowiedz Link Zgłoś
nosczerwony.mordasina Re: …katolicka, konserwatywna, narodowa i w 23.04.07, 01:17 Odpowiedz Link Zgłoś
nosczerwony.mordasina ostry protest ! 23.04.07, 01:24 Mam kolesia JURKA z podwórka z którym czasem PIłKę kopię ale wódki ZAWISZA za cholerę k... już nie kupimy ! Odpowiedz Link Zgłoś
jul1942 Jurek buduje, PiS lekceważy 21.04.07, 11:25 Prawicowa Zjednoczona Partia Religijna jest absolutnie NIEZBĘDNA w IV Rzeczypospolitej ! Wspaniały Prawiczek Talibek wypełnił istotną lukę na scenie politycznej. Na miejscu kaczora (jarka) nie lekceważyłbym tej sytuacji, bo moher może - niezależnie od dyrektyw ojca dyktatora - wziąć go za wodza. Jedynym wyjściem dla jedynie słusznej partii jest połączenie sił i kompetencji IPN-u i Macierewicza. Ten ostatni ma zresztą większe szanse, już raz zaatakował ZChN w osobie prof. Chrzanowskiego. Antek, odszukaj tę teczkę, może jest tam co na Jurka ! Alleluja i do przodu ! Odpowiedz Link Zgłoś
markus1806 Re: Jurek buduje, PiS lekceważy 22.04.07, 18:01 Niech PiS nie lekceważy, jak pokazała już historia, państwa religijne mają się nie najgorzej. Na miescu panów "od PiS-u" potraktowałbym przeciwnika poważniej, tym bardziej, że chyba znajdzie poparcie u o.dyr. od moherów. A berety to dużo głosów. Dziwne, że Macierewicz jeszcze nie wywęszył spisku dziejowego, chyba, że jego nos wyczuwa Lenina a nie sympatyków Pinocheta. Swoją drogą niech pan, panie Marku Jurku wstydzi się hołdów składanych temu zbrodniarzowi. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Jurek buduje, PiS lekceważy 21.04.07, 11:43 Kurski zaczyna ścigać się,kto lepszy w dążeniu do zmiany konstyutucji na anty- aborcję,tak,tak choroby są zakażne. Odpowiedz Link Zgłoś
wiecho9 Jurek buduje, PiS lekceważy 21.04.07, 18:15 Megalomania czy brak rozsądku ? Jedno jest pewne, że Polacy to naród, który musi stale się brać za partyjne łby, wzajemnie zwalczać, tworzyć partie, podpartie, partyjki kanapowe, grupy wzajemnej adoracji, kolesiowe kluby zdobywające stanowiska oraz forować partyjne miernoty na szczyty władzy. Nie dziwmy się zatem poczynaniom p. Jurka, wszak jest Polakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
b.6.1966 Re: Polacy-macie jaja?????????! 21.04.07, 23:39 Co Was obchodza preferencje czy poglady jednostki, typu jurek, pilka?? Demokracja zaklada, ze kAZDY bredzi jak czuje.Wszystko.Tyle, ze ja majac odmienne odczuwania, nie NARZUCAM wiekszosci! KIM jest durny jurek, pilka czy zawisza, zeby DYKTOWAC cokolwiek masom????????? Kochaja rzeczy poczete-OK.Ja, nie kocham, i nie widze powodu, zeby bladzic. Nie POJMUJE, jak chlop jurek czy zonkis z odzysku pilka, MOGA DECYDOWAC o problemach, odczuwaniu i zyciu----innych ludzi?!! NIECH jurek, pilka czy zawisza---mnoza poczecia swiadomie, gorliwie i namietnie, tyle, ze PRYWATNIE, beze mnie! Ja nie preferuje histopatologii poczecia czy zejscia, i mam wedlug KONSTYTUCJI, prawo do tego! Skad ta schizofrenia mediow, ze jurek dal glos, a pilka -zajarzyl?? Prywatnie mam GLEBOKO W JELICIE GRUBYM, co mysli pilka, zawisza czy inny DEBIL!!!!!! Nagle, w ojczyznie mamy idiote, ktorego kazdy pyta i chwali za preferencje. KIM jest k...a jakis jurek czy pilka, a nazwiska nie biora sie z powietrza!!!!! Szlag mnie trafia, ze media nie OLALY tych pedalow! Draza, zapytuja, ceregiele i wywiady! ZAPYTAJCIE biedna, przymierajaca glodem, bezimienna kobiete!Bez perspektyw! Nie PALANTA!NIE JURKA CZY PILKE!Zapytajcie po prostu--czlowieka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
czesiekkk Re: Jurek buduje, PiS lekceważy 21.04.07, 23:59 Ja się tylko zastanawiam jak w Polsce można bardziej ograniczyć aborcję, za wyjątkiem Malty i Irlandii nigdzie nie ma równie surowego i bezwzględnego prawa pozbawiającego kobiety praw człowieka. I dobrze, żeby pan Kurski zdał sobie sprawę, że może po przyklepaniu absolutnego zakazu 7 posłów-obrońców embriona wróci do PiS, ale Konstytucje da się odkręcić, jak nie za 2 lata to za cztery a wówczas litości nie będzie. W Polsce też pojawi się Zapatero. Odpowiedz Link Zgłoś
l.o.r.t.e.a Jurek się wygłupił i tyle, a prawica będzie miała 22.04.07, 18:06 nauczkę żeby żaby o nazwie aborcja, nie próbowac kolejny raz zjeść. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel197831 Jurek buduje, PiS lekceważy 22.04.07, 18:44 A jednak jak zawsze że kto nie z nimi to jest już ZŁY nawet ten którego sami sobie wychowali na własnej tzw.piersi Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Jurek buduje, PiS lekceważy 22.04.07, 23:18 sprawa jest prosta,Jurek dostal zlecenie od Kaczynskiego i zaklada nowa partie o identycznych pogladach jak LPR,kolejnie rozbija LPR i czesc Samoobrony,przy okazji wykrada poslow z PO i innych mniejszych ugrupowan i laczy sie za ok. 2 lata z PIS na krotko przed kolejnymi wyborami,czesc piesni.Dlaczego, bo trzeba pozbyc sie glupiego Gertycha. Odpowiedz Link Zgłoś