Dodaj do ulubionych

Prezydent znów zostanie dziadkiem?

23.04.07, 09:17
gdyby to się zdarzyło kasi tusk, już byśmy mieli ujadanie pana kurskiego i
wszystkich obrońców moralności. na tym przykładzie widać klasę i jej brak.
Obserwuj wątek
    • kontik_71 Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 09:18
      O kurcze czyzby pierwsza corka miala seks przedmalzenski?? No to sobie RM
      pojezdzi po moralnosci rodziny prezydenckiej:)
      • ar.co Re: Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 09:53
        No co ty, o niepokalanym poczęciu nie słyszałeś?
        • inzynier_skrzypek Nie boi sie stryjka, jak tata. 23.04.07, 10:10
          Ma charakter dziewczyna. I temperament też.
          • seroo1 Jak nie uważali jak robią, to niech teraz robią... 23.04.07, 10:44
            ... jak uważają. PiS z SLD - tego nawet Kurski nie przewidział...
            • tomeeeek Rozumiem że pan Kaczyński zapłacił za wynajem... 23.04.07, 11:12
              ośrodka rządowego w Juracie w którym odbyło się to prywatne przyjęcie. Ciekaw
              jestem jakie są stawki wynajęcia. Ja też chcę, żeby moje przyjęcie po ślubie
              odbyło się w tak prestiżowym miejscu jak ośrodek prezydencki.
              • katecheta na naszym osiedlu mówi się o takiej: "puszczalska" 23.04.07, 11:43
                a tu proszę - wiara, modlitwa, pouczanie, rydzyk i ... takie jaja z Narodu :-)))
                • konread Re: na naszym osiedlu mówi się o takiej: "puszcza 23.04.07, 11:50
                  Nie ma co płakać i narzekać, gorzej i to znacznie by było gdyby partnerem córki
                  pary prezydenckiej okazał się kobietą ;)
                  • smieciowekonto Nic w tym dziwnego, głupki zawsze sie mnożą jak kr 23.04.07, 12:09
                    króliki, dlatego mimo że na świecie przybywa kupa ludzi, mądrych nie przybywa. Przybywa kupa, wkrótce kolejna, kacza.
                    • pitbul48 jak wszyscy w piSie mają takie ryje jak Bielan 23.04.07, 12:48
                      Kurski,czy Gosiu to co się dziewczynie dziwić
                      • aplus Ten slub to przyklad do jakich nikczemnych metod 23.04.07, 13:18
                        posunie sie SLD w walce z przeciwnikiem, Marta zapewne otrzezwieje po kilku
                        latach jak niegdys corka Kerna ale slub jest de facto koncem IV RP
                        • katecheta Czyżby oto początki koalicji PiS - SLD ??? 23.04.07, 23:16
                          To tak ma wyglądać ta odnowa moralna RP wg PiS, wg Premiera Kaczyńskiego, wg Prezydenta Kaczyńskiego?!
                          • karl Koniec IV RP, PIS z SLD.. konsumcja w łóżku .. 24.04.07, 02:57
                            mezalians....
                • w.szczur Re: na naszym osiedlu mówi się o takiej: "puszcza 23.04.07, 14:23
                  Przecież to wszystko jest typowe dla "moralności chrześcijańskiej" PiS-u.
                  -Marta Kaczynska w wyborach na plakatach jako córka kandydata na urząd
                  prezydenta i przykład rodziny "o wartościach chrześcijańskich"
                  - minister Gosiewski - "wielokrotny kawaler" dbający o matkę i obecne
                  i byłe żony - posady radnych i posłów
                  - vicepremier Dorn - neofita - dziś podczas dyskusji na UW cytujący
                  świętych kościoła katolickiego
                  - Kuchciński - czołowy narkoman z Przemyśla
                  - niedoszły prezydent Krakowa ps."Pies" który zdekomunizował ojca itp.
                • koskurek a ja myslalem ze z milosci sie pobrali../bt 24.04.07, 09:18
                  .
              • polska_baba Toż to normalna katolicka rodzina :))))) 23.04.07, 11:52
                Rozwód, zdrada małżeńska, ciąża przed ślubem, ślub z komuchem, czyli jak w
                każdej normalnej katolickiej rodzinie - przykazania Boże sobie, a życie sobie.
                Oczywiście, gdyby takie coś zdarzyło się w rodzinie Tuska, to byłby to przejaw
                zgnilizny moralnej i temat najbliższej kampanii wyborczej (dziadek już został
                wyeksploatowany).
                Ciekawe, że wg PiS można kogoś zdyskredytować za dziadka, choć wnuki, a nawet
                dzieci na postępowanie swoich przodków nie mają żadnego wpływu (zwłaszcza na
                fakty zaistniałe przed swoim urodzeniem), a sposób życia dzieci rodziców nie
                dyskredytuje, choć to przecież oni kształtują charaktery swych dzieci.
                • plendz Re: Toż to normalna katolicka rodzina :))))) 23.04.07, 14:26
                  Do dzieci (i wnuków) oraz przodków polityków nic nie mam i nie potępiam córki
                  Kaczora za to, że kształtuje swe życie tak jak chce albo i nie chce. Mam
                  nadzieję, że jej przygody wpłyną na retorykę używaną przez jej ojca i stryja,
                  którzy przestaną wreszcie strzępić dzioby o tym z jakich to środowisk pochodzą
                  inni (tym bardziej, że biografia Rajmunda Kaczyńskiego, a także np. ojca
                  Ziobry, czy rodziców Gosiewskiego nie do końca jest znana i jasna). Może się
                  teraz politycy zajmą usprawnianiem działania państwa i rządzeniem? Raczej w to
                  nie wierzę, ale byłoby miło.
        • akami21 Dubieniecki to twardziel, poświęcił się dla... 23.04.07, 10:11
          lewicy. Urzekła mnie ta historia. Będę walczył o prawa do ekranizacji tego
          horroru. "Bestia i piękny"
        • jolunia01 Re: Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 10:30
          ar.co napisała:

> No co ty, o niepokalanym poczęciu nie słyszałeś?

Ludzie, skąd w podobno katolickim kraju tylu nienauczonych. Niepokalane
          poczęcie dotyczy braku grzechu pierworodnego, a nie ciąży w związku
          pozamałżeńskim. Nie wiem po co tyle godzin religii w szkołach, skoro niczego
          sie nie uczycie.
          • lesbijka_wroclaw Re: Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 10:32
            bo wszyscy na religii spia, odrabiaja lekcje z innych przedmiotow i gadaja.
            Religie mozna by spokojnie wywalic ze szkol.
            • katecheta Ezelduch skotłował Pisiorkę z bilboardu :-))) 23.04.07, 11:47
              A co na to Tatuś maroralista i bogobojny katolik?!! A mamcia?! Pewnie wyrozumiałość na poziomie chrześcijańskiego wybaczenia ubekom, co? he hehe hehehe
          • koloratura1 Re: Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 11:17
            jolunia01 napisała:

>
            > Ludzie, skąd w podobno katolickim kraju tylu nienauczonych. Niepokalane
            > poczęcie dotyczy braku grzechu pierworodnego, a nie ciąży w związku
            > pozamałżeńskim.

No właśnie!

Tylko Matka Boska była niepokalanie poczęta, tzn, przyszła na świat bez grzechu
            pierworodnego.

< Nie wiem po co tyle godzin religii w szkołach, skoro niczego
            > sie nie uczycie.

Ja też nie wiem; chyba że chodzi o kasę dla katechetów...
      • maszmi Re: Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 11:37
        A co na to ojciec dyrektor? Przeciez wg prawa koscielnego o jaki
        walcza "najdzielniejsze ze wszystkich bliznikow" to corka prezydenta garstki
        Polakow zyje w grzechu ciaglym.
        Moralnosc Pani Dulskiej w Kaczynskim wydaniu!
        M.
      • wojtek45-1 Re: Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 14:04
        a fuj i rozwód!!!
        Gdzie ta katolicka moralność i wierność aż do śmierci.
        slub cywilny.
        Ogólnie zgroza, ruja i paróbstwo
    • aron2004 Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 09:18
      też mi sensacja. Sensacja to by była, gdyby premier miał zostać ojcem.
      • kontik_71 Re: Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 09:21
        Z kim mialby miec to potomstwo? Kot odpada, jego matka tez, panienki na godziny
        tez bo sie zabezpieczaja... wiec brak kandydatek.. :P
        • koloratura1 Re: Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 11:18
          kontik_71 napisał:

> Z kim mialby miec to potomstwo? Kot odpada, jego matka tez, panienki na godziny
          >
          > tez bo sie zabezpieczaja... wiec brak kandydatek.. :P

A taka jedna blondynka z PiSu?
          • katecheta Które pierwsze mu powie "spiepszaj dziadku"?! 23.04.07, 11:51
            ciekawe, ciekawe, ciekawe :-)))
          • gruby_dolar [...] 23.04.07, 12:12
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • hsawicka Re: Prezydent znów zostanie dziadkiem? 25.04.07, 00:40
          kontik_71 napisał:

> Z kim mialby miec to potomstwo? Kot odpada, jego matka tez, panienki na
          godziny
          > tez bo sie zabezpieczaja... wiec brak kandydatek.. :P

Jak to jest cenzorze, że zostawiasz na forum tego typu obrzydliwe wypowiedzi, a
          wycinasz takie niewinne jak moja:

Geremek na prezydenta
          Autor: hsawicka
          Data: 25.04.07, 00:30
          wyniku afery rozporkowej dotychczasowego prezydenta Mośka Kacava)?
          A może uważacie, że dla tak wybitnego polityka takie stanowisko, to coś
          uwłaczającego?

Geremek na prezydenta
          Autor: hsawicka
          Data: 25.04.07, 00:12

• imbir_cynamon Re: Prezydent znów zostanie dziadkiem? 24.04.07, 12:27
        aron2004 napisał:

> też mi sensacja. Sensacja to by była, gdyby premier miał zostać ojcem.
        Wlasnie. A matka dziecka premiera Sandra Lewandowska!
    • kargulopawlak Ich prywatna sprawa 23.04.07, 09:20
      oby tylko tatuś i wujek przestali włazić w życie innych i pozwoli samym
      decydować a nie prawem.

Naród,który potrzebuje nagród lub przepisów,aby żyć uczciwie i mieć dzieci,jest
      ciężko chory.
      Daniel Rops (właśc. Henri Petiot 1901 - 1965)
      • kontik_71 Re: Ich prywatna sprawa 23.04.07, 09:22
        Jak dlugo wydaje im sie, ze moga zagladac do lozek obywateli, tak dlugo
        obywatele maja prawo zagladac im do alkowy...
      • kotbusio To nie jest ich prywatna sprawa 23.04.07, 09:43
        Od kiedy Marta K. została w ramach kampanii prezydenckiej przez ojca Lecha K.
        wciągnięta na plakaty wyborcze jak przykład wzorcowej rodziny, to nie jest ich
        sprawa prywatna a sprawa publiczna. Czy kiedykolwiek Lech Wałęsa wykorzystywał
        swoje liczne potomstwo w kampaniach? A więc teraz kiedy pojawił się przymus
        wyboru: aborcja albo pośpieszny ślub - wybrano to drugie, tym bardziej, że
        młodzi przecież się kochaja, bo skąd niby się ten embrion (dziecko) wziął? z
        przypadkowego zbliżenia na dyskotece? Z niesmakiem to komentuję i wolę, aby
        kandydaci startujący w wyborach pokazywali wyborcom swoje dokonania niż swoją
        rodzinę.
        • kargulopawlak Wiem 23.04.07, 10:00
          Narodów nie uczy się moralności prawem, lecz przykładem.
        • majmin2 Re: To nie jest ich prywatna sprawa 23.04.07, 10:10
          A kto jest w stanie przewidzie co w życiu wydarzy się za dzień czy
          miesiąc.Podczas wyborów stanowili szczęśliwą rodzinę Ale to tylko proza
          życia.Przecież znów są szczęśliwą rodziną.
    • fraglesi67 Zająłby się.... 23.04.07, 09:21
      ...wnukami, zrzekł z prezydentury. Było by lepiej dla niego i dla nas ;-)
      • ar.co Re: Zająłby się.... 23.04.07, 09:54
        Ale nie dla wnuków.
      • wos9 Re: Zająłby się.... 23.04.07, 12:39
        fraglesi67 napisał:

> ...wnukami, zrzekł z prezydentury. Było by lepiej dla niego i dla nas ;-)

Dla nas - tak! Ale nie żal Ci wnuków?
    • konread Re: Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 09:21
      rilian napisał:

> gdyby to się zdarzyło kasi tusk, już byśmy mieli ujadanie pana kurskiego i
      > wszystkich obrońców moralności. na tym przykładzie widać klasę i jej brak.

Bo moralność się dziedziczy w IV RP podobnie jak patriotyzm (patrz na posła
      Suski), a mając odziedziczone te cnoty można wtedy spokojnie robić co się tylko
      podoba.
      A w przypadku klanu Tusków jest odwrotnie, jakby nawet rozdali cały majątek
      żebrakom, zawsze będą jedynie robalami;)
      • yarov A gdzie informacje o ślubie kościelnym... 23.04.07, 09:25
        ...tej super-katolickiej rodzinki?
        • kontik_71 Re: A gdzie informacje o ślubie kościelnym... 23.04.07, 09:29
          Najpierw oczekiwalbym informacji o uniewaznieniu pierwszego malzenstwa... bo
          tak na dobra sprawe to pierwsza corka jest bigamistka :)
          • szcz9 Re: A gdzie informacje o ślubie kościelnym... 23.04.07, 09:37
            A po co unieważniać? Przecież setki tysięcy ludzi w Polsce rozwodza się i po
            raz kolejny wychodza za mąż już tylko w trybie cywilnym". Skąd taka obłuda w
            stosunku do córki prezydenta. Miała prawo się rozwieść, ma prawo wyjśc po raz
            drugi za mąż, a gdyby chciała mieć nieślubne dziecko - tez jej wolno. Pewnie,
            że Marta Kaczyńśka cierpi za to kim jest jej ojciec, ale nie przesadzajmy - to,
            jak widać, normalna kobieta i całkiem sympatyczna, w przeciwieństwie do tatusia.
            • kontik_71 Re: A gdzie informacje o ślubie kościelnym... 23.04.07, 09:40
              Oczywiscie, ze Marta jest ofiara swego ojca... Gdyby prawica dala sobie spokoj
              z ustawianiem obywateli i wciskaniem im katolickiej "morlanosci" to slowa bym
              nie powiedzial... ale skoro brataja sie z Rydzykami i podobnymi oszolomami to
              niech sie stosuja do tejze "moralnosci"
              • smieciowekonto Goni Wiśniewskiego, trzeci bedzie w Vegas? 23.04.07, 12:30
                Prezydent (cenzura). A córka po kim miałaby byc mądra?
              • markytka Re: A gdzie informacje o ślubie kościelnym... 26.04.07, 21:51
                No właśnie. Gdyby nie zapędy tatusia żyłaby sobie spokojnie z drugim mężem,
                nawet tylko "cywilnym" i byliby szczęśliwi, dziewczyna miałaby spokój. A tak...
                dla mnie jest to po prostu śmieszne.
      • paczka111 Re: Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 09:32
        Też uważam, że nie jest to prywatna sprawa, dopóki miłościwie nam rządząca
        partia w oparciu o "cywilizację życia" chce ludziom organizować życie od
        poczęcia do śmierci. Naturalnej. Na dobrą sprawę pan premier albo nie powinien
        się już pokazać w telewizji Trwam, albo odciąć od córki, zięcia i nowego wnuka
        bękarcika. Na własnej skórze zobaczył, że bezmyślne trzaskanie dziobem na
        temat, jak ludzie powinni żyć, ma krótkie nogi. Białę jest białe?
      • a.k.traper IV RP powinna mieć w herbie Św. Mikołaja 23.04.07, 09:36
        Bo to patron dziadów chodzacych z torbami, takich z tradycjami, z dziada
        pradziada ja k widac w koalicji.Prywatnie nie wypowiadam sie na temat córki
        prezydenta, póki ona nie wypowiada sie publicznie w moich sprawach, ma swoje
        sumienie i zycie.
      • alaskan upps... IV RP poszła się kochać :-) 23.04.07, 09:56
        najlepszy wykład to własny przykład ( i własnej rodziny) ..i nie wyszło panu
        Prezydentowi.
        Ciekawe czy jakąkolwiek naukę z tego wyciągnie..np. może więcej pokory a mniej
        arbitralności i nerwowego cmokania :-)
        • katecheta raczej poszła się ryćkać ze spermą w tle błehehe 23.04.07, 11:55
          najgorsze jest to że rozrywkowe czerwone zapłodniło bogobojne czarne i to dopiero wyszedł mezalians godny XXX RP :-)))
          • smieciowekonto Kłóci sie SLD z PiSem przed kamerami ku uciesze 23.04.07, 12:32
            gawiedzi a po nagraniu idą razem na imprę, zenią sie miedzy sobą, bawią, chleją i bzykają (nie rżną - rżną głupa czyt. moherowo-pgrowego wyborce, klienta partii populistycznych)
    • heraldek Tak sie bawia dzieci-smieci polskich notabli..... 23.04.07, 09:24
      .....Kaczatku zapewne od dawna juz sie obracalo ba Marcinkowym grillu.....
      Gdyby wiedzieli ze nie ma juz 'otchlani' to by zapewne wyslali niechcianego
      aniolka do Domu Ojca.........
      • forresty Re: Tak sie bawia dzieci-smieci polskich notabli. 23.04.07, 09:41
        Ależ jestescie zawistni i złosliwi. Przynajmniej po chrześcijańsku nie
        oddawalibyście kaczorom ciosu ciosem. Niech dziewczyna układa sobie zycie jak
        chce... nam nic do tego . A to ze może się to wszystko nie podobać? No cóż?
        Marta kaczyńska nie startowała na Prezydenta, nie opracowywała programu PIS i
        nie składała obietnic wyborcom. Może jej światopogląd rózni się od pogladów PAPY
        i Mamy. ma do tego prawo. Tylko jakoś nie bardzo mi teraz chce się wierzyć w
        pogadanki PIS o moralnym państwie i wartościach, tradycji katolickiej... W
        świetle prawa kanonicznego to małżeństwo bez uzyskania rozwodu ze stolicy
        piotrowej jest dla kościoła nieważne a rozwody koscielne to w już w jakiejś
        zupełnie wyjątkwej sprawie są udzielane. bezpłodność, ułomność, choroba
        uniemożliwiająca normalne życie a nigdy niedopasowanie partnerów (choć w
        rzeczywistosci wszelkie odchyłki psychiczne da się podciągnać pod chorobę i
        znecanie się nad połowicą też moze być podstawą do rozwodu), zatajenie pewnych
        faktów prze slubem...
        Ksiadz mojej znajomej powiedział prosto "kaj były gały co brały?" przeciez jakby
        Watykan chciał udzielać każdemu rozwodów to musiałby potroic swą administrację chyba
        • aurita Re: Tak sie bawia dzieci-smieci polskich notabli. 23.04.07, 10:08
          W Kosciele katolickim NIE ma rozwodow.
          • konread Re: Tak sie bawia dzieci-smieci polskich notabli. 23.04.07, 12:42
            aurita napisała:

> W Kosciele katolickim NIE ma rozwodow.

Ale jest coś takiego jak unieważnienie, z czego niejednokrotnie monarchowie
            różni korzystali w historii - to czemu nie mieliby tego uczynić względem rodziny
            najjaśniej nam panującej?
    • szcz9 Re: Życzę dużo szczęścia 23.04.07, 09:34
      Pani Marcie, jej mężowi i dzieciom, a także dziadkowi, dla którego największym
      szczęściem będzie odejście z pałacu prezydenckiego i bawienie wnuków. Powodzenia
      • winka53 A ja mam to w Du.........! 23.04.07, 09:35
    • pizza ledwo zdążyła 23.04.07, 09:36
      ten cały row-model rodziny propagowany przez "katów" jakoś w praktyce nie
      wypala jak widać
      • pierot6 Wnusio będzie miał dziadka w SLD! 23.04.07, 10:07
        I tatsia!
        Nazwisko też bedzie ładniejsze, nie obciachowe...
      • joushua Model rodziny 2+2+2+2 23.04.07, 10:59
        2 rodzicow. 2 na ksiezy. 2 do CBS. 2 do rozplodu.
        • smieciowekonto 2+2+2+2 czy 2x2x2x2x2? I tak wychodzi 0 (zero) 23.04.07, 12:25
          Jak dodajesz rodzinę Kaczyńskich, czy mnożysz to i tak wynik bedzie 0, nawet jak prawdziwy mezczyzna bierze w tym udział bo wartość razy zero nadal daje zero.
    • agnieszka_z-d Re: Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 10:10
      Hmmm... Nie dość, że z eSeLDuchem, to jeszcze był sex przedmałżeński...

Ale tak poza tym. Ja nie chcę, ja naprawdę nie chcę się czepiać, ale... czy ja
      dobrze widzę??
      "Szczegóły dotyczące ślubu i przyjęcia, które odbyło się potem w ośrodku
      prezydenckim w Juracie...". Przyjęcie w ośrodku prezydenckim w Juracie??
      Hmmm... ciekawe ile zapłacili od osoby, bo może też bym miała ochotę
      zorganizować tam przyjęcie...
      No bo przecież niemożliwe żeby w ramach taniego państwa wesele odbyło się na
      koszt utrzymujących ośrodek prezydencki w Juracie, czyli nas... podatników...
      Prawda??
      • xtrin Re: Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 11:37
        agnieszka_z-d napisała:
        > Hmmm... ciekawe ile zapłacili od osoby, bo może też bym miała ochotę
        > zorganizować tam przyjęcie...

To dowiedz się przy okazji ile zapłacili za obstawę BORu na taką uroczystość :).
    • olcha11 Re: Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 10:11
      PAni MArto,
      zdrowia, szczęścia, pomyślności - dla PAni, Męża i Dzidziusia.Stanowisko Pani
      taty minie - szczęśliwie dla wszystkich, a dzieciątko pozostanie z Panią i oby
      mu się jak najlepiej działo. Niech się Pani niczym nie przejmuje i troszczy o
      siebie. Przyszła mama to ważniejsze stanowisko niż prezydentura.
      • ferby26 Czyli zdradzała męża!!! Hahahahaha! ale wstyd:) 23.04.07, 10:18
        Pierwsza katolicka rodzina IV RP:))) Hahahahahahaha!!! Toż to teraz tatuś chyba
        z klopa nie wychodzi! Ale w kościele wszyscy w pierwszym rzędzie ślicznie stoją
        hahaha. Biedna córa nawet o antykoncepcji nie slyszała:) mama nie pozwoliła?
        Bzykać sie na boku męża nawet bez gumki... o nie:) To tylko kaczki robią!
    • pinokkio Re: Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 10:22
      rilian napisał:

> gdyby to się zdarzyło kasi tusk, już byśmy mieli ujadanie pana kurskiego i
      > wszystkich obrońców moralności. na tym przykładzie widać klasę i jej brak.

Co się niby miało zdarzyć Kasi Tusk? Zdrada małżeńska? Ona nie ma męża.
    • qc Od kiedy Prywatnosc jest podejrzana 23.04.07, 10:38
      oficjalnie pietnowana i lustrowana, czekamy na bardzo dokladne sprawozdania,
      zajadle plotki i generalna kampanie szczucia.
      Bez tego 4rp moze sie zawalic.
      Chyba swiatla nie gasly w Gazecie Polskiej w miniony weekend?
    • michalparadowski Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 10:39
      Gratulacje dla Pana Prezydenta!
      Od dnia tego drugiego poczęcia, Pan Prezydent stał się prezydentem wszystkich
      Polaków!
    • volviasty Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 10:48
      bardziej ucieszy mnie info ...... dziadek na emeryturze
    • dakula Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 10:48
      Dajcie Młodym spokój, nie są politykami, nie wypowiadają się w sprawach
      publicznych ,szkoda zatruwać im zycie szyderczymi komentarzami.
    • tetradrachma Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 10:51
      takie milusie zółciutkie sympatyczne kuleczki ! Kwa, kwa !
      • jrjrjr Cytat z Boya: 23.04.07, 10:59
        Raziła ją na kształt gromu
        Taka hańba w polskim domu!

Dzielna, odważna dziewczyna! Nie dała się stłamsić tatusiowi!
      • joushua Dobrze by bylo... :-) Zeby tylko nie Shrek... 23.04.07, 11:00
        :-)
    • joushua A tatus taki katolicki? A corunia co wyprawia? 23.04.07, 10:57
      Wstyd...
    • michalparadowski Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 11:03
      Czekamy na opinię tatulka z Torunia!
    • adop Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 11:05
      Ale z tego Lesia jest katolik. Jak można począć bez ślubu katolickiego. Zgroza. Jak on tą swoją córunię wychował. I jeszcze z synem komucha począść. Obraza Boska i tyle. Nawet Janem Pawłem podeprzeć się nie da.
    • az100 Niech żyje sojusz PiS+SLD !!! 23.04.07, 11:06
      Wart Pac pałaca a pałac Paca!

A swoja drogą życzę wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia - a przede
      wszystkim spokoju.
    • brynk ciekawe czy Michnik jest dziadkiem? Chyba nie.... 23.04.07, 11:10
      .....bo nie ma czym ? - hahahaha
    • r_mol Skutek rozluźnienia rygorow moralnych 23.04.07, 11:17
      w rodzinie Kaczyńskich.
      • glicea3 Re: Skutek rozluźnienia rygorow moralnych 23.04.07, 11:42
        a o antykoncepcji dziewczyna biedna nie słyszała?? Pewnie u KAczyńskich się o
        takich rzeczach nie mowi..Pierwsze dziecko z wpadki, drugie dziecko z wpadki ( z
        komuchem!), to się dziewczyn a ładnie prowadzi
        a tacy z pierwszym mężem szczęśliwi na bilborach byli..
    • maszmi Re: Prezydent znów zostanie dziadkiem? 23.04.07, 11:39
      A co bulterier PiSu na to? Czyzby byl w kagancu?
    • joushua Bo to malokatolicki ziec byl... 23.04.07, 11:42
      Teraz lepszy...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka