garret1988 04.05.07, 07:09 Nie ma to jak być czystym jak łza ;) Trzeba było ją na glebę i zakajdankować, a nie wyjątki bo polityk i z szacunkiem traktować ;) Ale cóż, ABW się nauczy jak traktować podejrzanych ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
reforma.ortografii Barbara Blida 04.05.07, 07:10 Ta Gazeta nie jest już v stanie stvierdić jednoznaċnie, ċy coś siae vydaŕyło ċy nie i stavia tylko znaki zapytania. Tak to każdy potrafi. Może tak trochae viaecej stanovċości prossae. Pissou i pissou i nic z tego nie vynika. Zdecydujcie ċy jesteścue zgaduj zgadulou ċy povażnou gazetou. Odpowiedz Link Zgłoś
waderata no co wy ?? 04.05.07, 08:05 te pol miliona to przeciez darowizna , wszystko ok ! Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur czy ktoś kto przyjmuje 500 tys 04.05.07, 09:31 popełnia samobójstwo przecież za taką kasę można mieć najlepszych adwokatów nie bardzo to się trzyma kupy Odpowiedz Link Zgłoś
mike.recz Re: Barbara Blida przyjęła 500 tys. zł łapówki? 04.05.07, 09:36 Niech ktoś wreszcie wskaże za co konkretnie przyjmowała te niby "łapówki". Bez tego,to tylko niewyjaśnione insynuacje. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika Re: Barbara Blida przyjęła 500 tys. zł łapówki? 04.05.07, 09:48 w te pol miliona wchodzi rowniez cena wody brzozowej dla meza oraz pilniczek i lakier do paznokci. Az dziesiec lat sprytna Blida ukrywala ten naganny fakt przed Urzedem Skarbowym. OHYDA. mike.recz napisał: > Niech ktoś wreszcie wskaże za co konkretnie przyjmowała te niby "łapówki". > Bez tego,to tylko niewyjaśnione insynuacje. > > > Odpowiedz Link Zgłoś
2kotunia1 Re: Barbara Blida przyjęła 500 tys. zł łapówki? 04.05.07, 09:51 Tylko dlaczego dowody Później? Przypomina mi się stalinowski prokurator Wyszyński " dajcie człowieka , a ja już paragraf znajdę" Odpowiedz Link Zgłoś
kapitan_stopczyk Blida - ofiara siepaczy Kaczyńskiego i Ziobry 04.05.07, 10:09 Oddała życie za sprawę wolności i demokracji. ;))) ------------------------------------------------------- - Czy jest pan gotów stać na straży porządku prawnego odnowionej, demokratycznej Rzeczypospolitej Polskiej? - Bezapelacyjnie. Do samego końca. Mojego lub jej. Odpowiedz Link Zgłoś