Dodaj do ulubionych

"Posłanie do polskiej opinii publicznej" podpis...

17.05.07, 19:48
Nigdy dosyć apeli do Pisuarów o opamiętanie. Niestety, oni ich nawet nie
rozumieją...
Obserwuj wątek
    • drojb Ciekawe, czy zadziała na Glizdę Rozdwojoną 17.05.07, 19:49
      Nigdy dosyć apeli do Pisuarów o opamiętanie. Niestety, oni ich nawet nie
      rozumieją...
      • katolik_polski1 Apel odstawionych na boczny tor ! 17.05.07, 19:54
        Co trzeba zrobic, azeby zaistniec w przestrzenii spolecznej ?
        Wydac oswiadczenie bez sensu o rzekomym zagrozeniu !!!
        Jaruzelski i jego klika sie klania !!!
        • pierot6 "katolik" nie polski... ciąg się frajerze dęty.... 17.05.07, 20:51
      • zora8 Re: Ciekawe, czy zadziała na Glizdę Rozdwojoną 17.05.07, 20:23
        ten apel sekretarza ZSMP nic nowego nie wnosi to stare przemowienie z czasow
        PRL-u
    • hydepark1 Jak sobie pościelisz tak się wyśpisz 17.05.07, 20:04
      więc ja mam apel aby ci którym nie pasuje wyjechali na Kubę tam napewno ich
      zrozumieją , będą pić mleko kokosowe i apelować do castro .

A props drjob - D -ajcie ,R - rozum
      O- bojetnie J -aki B-o głupców od posłań mamy pełne saki .
    • czarny_aniol_saskiej_kepy demokracja wg Kaczynskich - "ich" demokracja... 17.05.07, 20:13
      Paranoicy Kaczynscy nie zajmuja sie zreszta niczym innym, jak realizowaniem
      demokracji wedlug ich prywatnych wyobrazen. Do niczego innego ani oni , ani ten
      ich rzad nie jest tez zdolny!
      • zora8 re:demokracja wg.kwasniewskiego 17.05.07, 20:19
        pic, krasc, tanczyc,bronic mafii, ulaskawiac zlodzieje,, kto nie jest z nimi
        jest przeciw narodowi
      • hydepark1 Re: demokracja wg Kaczynskich - "ich" demokracja. 17.05.07, 20:24
        Jak sie siedzi tylko na saskiej kępie w krakach i popija piwo a za 2 zł wpadnie
        do kafejki i na forum GW to nic dziwnego ze pisze sie takie teksty o demokracji
        bo niestety ale Kaczyńscy własnie budują demokrację wg modelu niemieckiego gdyż
        to budowanie odbywa sie po okresach totalitarnych i musi być inne niż w innych
        krajach które nie miały takich problemów .A przeciwnicy tego budowania z
        określonych powodów przeszkadzają im na różne sposoby.
        • czarny_aniol_saskiej_kepy krotko mowiac... 17.05.07, 21:03
          napisales jak prymus od Pol Pota - Kaczynscy wprowadzaja demokracje wedlug
          wlasnej wizji, poniewaz oni tylko wiedza jaka ona (demokracja) powinna byc?
          Nowoscia dla mnie jest spotkanie eksperta jak ty, ktory zna taka ilosc modeli
          demokracji - niezly z ciebie model?!
          Dlaczego uwazasz, ze siedze w krzakach na saskiej kepie i pije piwo?
          Piszesz ,ze Kaczynskim przeszkadzaja w tej budowie .... ja mysle, ze niedlugo
          ich z tej budowy pogonia i ze beda mieli duzo szczescia, jak sie wymigaja oni
          od pierdla! Bo akurat oni to demokracje psuja ... ale nie tylko demokracje!
          • hydepark1 Re: krotko mowiac... 17.05.07, 22:25
            dłużej mówiąc :
            Dlaczego w krzakach i przy piwie bo bredzisz ?
            Ekspert ze mnie może marny ale obsrwator lepszy bo wiele lat przeżyłam w
            różnych demokracjach panie Aniele z krzaków
            Zwykle tak jest ze jak sie obsrwuje coś z perspektywy to lepiej widac
            Jak ich pogonią to problem będą mieli ci którzy zostaną w kraju w którym
            powrócą do władzy ci którzy przez najpirw sprzedali Polskę Rosji ,pózniej
            rozkradli w ciągu 17 lat władzy a teraz mają ochotę na pieniądze z Unii. Bo
            skoro tyle im przeszło bezkarnie to dla czego nie chcieć wiecej . Jak Kaczyńscy
            psują demokrację to kto do tej pory rozkradł ten kraj i doprowadził do takiego
            stanu ? Krasnoludki czy kosmonauci a może głupota polska " tak mówią o Polakach
            za granicą /słyszac i widząc te zachowania i reakcje .
            Niech sie cieszą nasi wrogowie.
            • czarny_aniol_saskiej_kepy kazdy ma swoj punkt widzenia, ale nie kazdy 18.05.07, 00:34
              z niego cos widzi. Nie zauwazylas nawet, ze nie pisze z Polski ... wiec na
              perspektywe sie nie powoluj. Na dzisiaj to ja mam perspektywe, nie ty.
              Nie dziwi mnie, ze uwazasz ze demokracja moze byc wieloraka - jesli Kaczynscy
              maja swoja wizje demokracji, to (idac za twoim mysleniem) kazdy moze miec swoja?
              A zlodziejstwo powinno byc scigane w stosunku do zidentyfikowanego zlodzieja, a
              nie demagogicznie przypisywane jakiemus abstrakcyjnemu ogolowi - i tak
              funkcjonuje demokracja.

hydepark1 napisała:

> dłużej mówiąc :
              > Dlaczego w krzakach i przy piwie bo bredzisz ?
              > Ekspert ze mnie może marny ale obsrwator lepszy bo wiele lat przeżyłam w
              > różnych demokracjach panie Aniele z krzaków
              > Zwykle tak jest ze jak sie obsrwuje coś z perspektywy to lepiej widac
    • szasza7 Tragedia w tym,że znaczna część obywateli 17.05.07, 20:21
      dało sobie wmówić,że nic złego się nie dzieje.Ze PiS może opluwać autonimiczne
      instytucje,że godzą sie oni żyć w zamordyżmie.Ze wolą słuchać cwaniaka Rydzyka
      od abpa Zycińskiego.Ze przyzwyczaili się do świnstw leppera i cynizmu
      giertycha.Ze Polska sie rozwija to zasługa Kaczorów.Ze narzucony przez Kaczorów
      styl poniżania wszelkich autorytetów,opluwania ludzi,poniżania,sianie
      nienawiści.To jakoś się przyjęło.Obywatele się degenerują.Nie mają honoru.Godzą
      się,że sie nimi pogardza.To jest tragedia.Brak poczucia realizmu.A przede
      wszystkim brak nonoru,honoru,honoru!
      • jankowski1960 Re: Tragedia w tym,że znaczna część obywateli 17.05.07, 20:23
        tych durniow w chwili slabosci wybrala.
      • zora8 Re: Tragedia w tym,że znaczna część obywateli 17.05.07, 20:26
        twoja propaganda jest typowa dla tvn24, nic nie jest wieczne i kazdy urzad i
        organ podlega ocenie tak jest w demokratycznym swiecie tylko w polsce agenci
        robia raban
        • strzelec51 zora8 17.05.07, 20:29
          Twoja demagogia jest tak ogolnikowa, ze - paradoksalnie - tu sie nawet nie ma
          do czego przyczepic.

Z jednym wyjatkiem: kto robi "raban"?
          • zora8 strzelec51 17.05.07, 20:38
            jestes nikczemnym studencikiem, w du--ie byles g--no widziales
            • strzelec51 zorenka 17.05.07, 22:14
              Moj Boze, takie ladne imie a taka wulgarna.
      • hydepark1 Re: Tragedia w tym,że znaczna część obywateli 17.05.07, 20:32
        Te tzw autorytety to nie tytuły profesorskie tylko moralnie zachowujący sie
        ludzie którzy przestrzegają prawo i nie są zdrajcami . Tu własnie te autorytety
        twoje pogardzaja ludźmi .BO skoro wszystkich prawo dotyczy i np muszą złozyć
        PIT a taki profesor nic nie musi bo on jest ponad prawem to jest wg ciebie
        honor .Tragedia to to że UB nie pozwoli nikomu zrobić porządku jaki chcą zrobić
        Kaczyńscy a za mordę to biorą ale łapówkarzy ,zdrajców ,ubeków i cała ta
        chołotę która woli jak jest mętna woda w kraju bo wtedy lepiej sie pływa .
        • pierot6 Kaczyńscy jeżdżą w limuzynami w fotelikach ? 17.05.07, 20:50
          • hydepark1 A pierot siedzi na nocniku 17.05.07, 20:52
            ze zadaje takie pytania ?
      • onufry.zagloba Tragedia w tym,że znaczna część obywateli, 17.05.07, 22:00
        ta szara, niewyksztalcona, nieudaczna, z przykopywania LEPSZYM sie po prostu
        cieszy, bo tym leczy swe kompleksy - chwyt Gomulki w blizniaczej ionterpretacji.
    • menuet1 posłanie odebrałem 17.05.07, 21:00
      Z takimi ludzmi jak Osiatyński , Olechowski, Kwasniewski to aż chce sie
      pracować.
      P.S.
      Ta Pani Olejnik nie widzi różnicy pomiędzy przestępstwem a usankcjonowanym
      przestępstwem. Przykro sluchać ...
      • hydepark1 Re: posłanie odebrałem 17.05.07, 22:11
        Pani Olejnik to nie jest tam po to aby coś rozumieć ale po to aby zarobić szmal
        i być gwiazdą pozal sie Boże .Jej mowa ciała mówi za wsystko głupia baba która
        chce aby ją uważac za autorytet a tu nie zawsze wychodzi na mądrą szczególnie
        jak Pisowcy ją atakują i nie dopuszczają do słowa bo normalnie tak sie
        roztrakotała ostanio ze tylko ją słysze i widze te jej cudaczne miny.Treść jest
        nieważna .
    • abba15 Moje "Posłanie do polskiej opinii publicznej" 17.05.07, 21:20
      Niechaj nie wyrażają UBowcy
      o Polskę fałszywej troski
      bo kiedy to UBowcy rządzili
      to o mało jej nie rozgrabili
      i dzisiaj ta załgana UB-hołota
      z pod znaku sierpa i młota
      oskarża rząd Polski o sabotaż?
      czekajcie wy UB-szuje załgane
      przyjdą po was o 6 nad ranem
      i wtedy odpowiecie wy UB-męty
      za wasze złodziejskie przekręty
      chyba że se w łeb strzelicie
      i tak oto marnie skończycie!
      • onufry.zagloba Czestochowskie rymy abby, to skrzek nieudacznej 17.05.07, 22:02
        zaby.
    • sun_of_the_beach Re: "Posłanie do polskiej opinii publicznej" podp 17.05.07, 21:21
      Wszyscy mówią o tych standardach demokratycznych, a ja nie do tej pory nie
      kumałem, o co chodzi. Teraz nareszcie wiem! Żeby być europejskim demokratą
      trzeba pić na umór, brać kasę od mafiozów na lipne fundacje, donosić do SB i
      się tego wypierać w żywe oczy... Dzięki panowie Jewropejczycy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka