wlodeusz Monsieur Olejniczak.... 25.05.07, 06:25 czeka cię chłopcze wielka trauma.Wszyscy wspaniali,podziwiani wodzowie zwykłymi złodziejami.Polityka dla szmalu,nie dla Polski!... Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Bosche, jakie Zi0br0 ma melodyjne usta... 25.05.07, 06:25 kazdy flet do nich pasuje ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
antonioni1 Kaczmarek: Politycy SLD mają dziwne, zagraniczn.. 25.05.07, 06:34 Ale siańtarzysta z tego żeberka. Tylko naiwniacy dadzą się na to nabrać. Móżdrzek kaczuszki o krótkich nóżkach (móżdrzkach). Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Kaczmarek i Ziobro stosuja zwykly bluff 25.05.07, 06:40 Prawda jest taka ze Szwjcarja musialaby zlamac wlasne prawo o tajemnicy bankowej klientow. To by oznaczalo utrate wiarygodnosci czyli biznesu. Zibro i Kaczmarek moga co najwyzej przekazac co widzieli po stronie polskiej. Niech no mi i wszystkim Polakom oni nie wciskaja farmazonow. Szwjcaria nie wydawala szgolow dot. oszcednosci powojennych oraz rodziny Ben Ladena to teraz nagle Ziobro uzyska jakies wiadomosci o politykach takiej czy innej partii? Juz ja w to wierze jak w pokera. Pieprzenie farmazonow o rzeczach niemozliwych po to by przestraszyc. Trzeba byc ignorantem by sie dac zastraszyc. Z drugiej strony Ziobro jak i inne glupki powinny zabrac sie do tego z drugiejk strony bo to sie da zrobic (Nie bede podpowiadal, ale przeplywy kazdy pracujacy w finansach widzi i wcale nie musi to byc w obszarze Szwajcarii - po prstu nie zwsze wplacano worek pieniedzy przemycony na teren tego kraju). Odpowiedz Link Zgłoś
puch4cz Re: Tylko lewica gwarantuje postęp i rządy rozumu 25.05.07, 07:17 tylko gdzie ta lewica? :D czystej lewicy z zapleczem politycznym niestety w Polsce póki co nie ma... Odpowiedz Link Zgłoś
bezcenzury1 Re: Tylko Kawiorowa LEWICA gwarantuje postęp! 25.05.07, 11:41 Re: Tylko Kawiorowa LEWICA gwarantuje postęp! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 prostaki i dworusy gwarantują tylko jedno 25.05.07, 09:49 kradli i kraść będą -jeśli pis im nie przeszkodzi Odpowiedz Link Zgłoś
rumblefish Spoko, za 2 lata ujawnimy konta Ziobry i kaczorów 25.05.07, 07:22 Ciekawe, gdzie PiS chowa swoje pieniążki? Pewnie u kota w kuwecie... Odpowiedz Link Zgłoś
1zorro A gdzie sa konta burakow z Samoobrony? Byl taki 25.05.07, 07:53 jeden, "fachowiec od biznesu" niejaki Bonda.... A i cala reszta tez warto sie zainteresowac. No bo z chlopakami z PISu i LPRu pojdzie trudniej. Czegos sie nauczyli na bledach SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
bezcenzury1 Re: BONDA to człowiek Balazsa, zaufanego Prezia 25.05.07, 11:37 BONDA to człowiek Balazsa, zaufanego Prezia, w Samoobronie kupił sobie Bonda miejsce w Sejmie, Legnicka Samoobrona ostro wtedy protestowała. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek45-1 Re: Kaczmarek: Politycy SLD mają dziwne, zagranic 25.05.07, 08:00 Pis po raz kolejny ma porażające dowody: 1 było o założeniu Samoobrony przez SB - dokumenty widział brat ( a który to sie domyślcie) 2 raport macierewicza Odpowiedz Link Zgłoś
vidi12 Należę do SLD, mam konto w banku z kapitałem 25.05.07, 09:09 zagranicznym. Konto mam przeważnie puste. Może Ziobro mnie zamknie to zaoszczędzę na jedzeniu. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 wszystkich komuchów powinno się pozamykać 25.05.07, 09:47 bo to zdrajcy,złodzieje i sowieckie sługusy,mówiąc krótko-nie masz czym się chwalić Odpowiedz Link Zgłoś
tsuranni Ziobruś - drobiowy piesku 25.05.07, 09:56 nie denerwuj się, bo Ci żyłka pęknie. Najpierw dowody, potem szczekaj! Odpowiedz Link Zgłoś
bezcenzury1 Kawiorowa LEWICA Awangardą Ludu Pracującego! 25.05.07, 11:43 Kawiorowa LEWICA Awangardą Ludu Pracującego Miast i Wsi! Odpowiedz Link Zgłoś
bezcenzury1 Okradali nas, Byli Bezkarni, Newsweek oskarża SLD 25.05.07, 11:22 Okradali nas, Byli Bezkarni, Newsweek oskarża SLD o mafijność Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Okradali nas, Byli Bezkarni, Newsweek oskarża 25.05.07, 18:11 bezcenzury1 napisała: > Okradali nas, Byli Bezkarni, Newsweek oskarża SLD o mafijność Newsweek, powiadasz, no, no... Przypuszczam, że po tym oskarżeniu, całe SLD, bez wyjątku, już zdążyło z przerażenia pogubić spodnie... Odpowiedz Link Zgłoś
bezcenzury1 Re: Okradali nas, Byli Bezkarni, Newsweek oskarża 25.05.07, 18:35 Stokłosa się ukrywa reszta wybiera się na "wykłady do USA". Odpowiedz Link Zgłoś
gem58 To mi wygląda na inwigilację lewicy. 25.05.07, 11:32 To mi wygląda na inwigilację lewicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
bezcenzury1 Re: Oj zatańczy nam MAŁY OLUŚ, Oj zaśpiewa! 25.05.07, 11:38 Oj zatańczy nam MAŁY OLUŚ, Oj zaśpiewa! On tak pięknie umie kręcić! Odpowiedz Link Zgłoś
metall A zakład, że wykona tylko pół obrotu, ... 25.05.07, 13:14 ... coby Zbysiowi doopę pokazać? Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann Re: Oj zatańczy nam MAŁY OLUŚ, Oj zaśpiewa! 25.05.07, 22:02 A kpt. ZERO Prezia d... nie interesująca, bardziej rączki dla brasoletek... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: To mi wygląda na inwigilację lewicy. 25.05.07, 13:43 gem58 napisał: > To mi wygląda na inwigilację lewicy :) Tak jest. Przedtem wy nas, to teraz my was. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 1 : 1 ! 25.05.07, 18:13 eti.gda napisał: > gem58 napisał: > > > To mi wygląda na inwigilację lewicy :) > > Tak jest. Przedtem wy nas, to teraz my was. Odpowiedz Link Zgłoś
michalparadowski Kaczmarek: Politycy SLD mają dziwne, zagraniczn.. 25.05.07, 11:46 A nazajutrz, banki szwajcarskie ogłaszają upadłość. Od tej daty, Szwajcaria przechodzi z finansów na produkcję:.......proszę sobie wpisać dowolną dziedzinę gospodarki! Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 nie mam nic na przeciwko 25.05.07, 11:57 żeby jakiegos czerwonego złodziejaszka zapudłować dla przykładu. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Czy minister Ziobro ma wyobraznie ? 25.05.07, 12:05 Nie wiem czy minister Ziobro ma dosc wyobrazni, ale dobro sledztwa wymaga, by jednoczesnie z ujawnieniem nazwisk zwiazanych z konkretnymi szwajcarskimi kontami powinno dojsc do aresztowania tych osob. Jezeli przewiduje konferencje prasowa np. w piatek o 14.00, to dokladnie o tej samej godzinie wkracza do akcji ABW, zatrzymuje i wyprowadza w kajdankach szereg osob z pierwszych stron gazet, w tym ewentualnie rowniez bylego prezydenta. A moze wszystko zakonczy sie tylko na informacyjnej zadymie ? Odpowiedz Link Zgłoś
liberty_mike Re: Kaczmarek: Politycy SLD mają dziwne, zagranic 25.05.07, 12:10 Jeśli Zizou ma mocne papiery, to nie powinien ich teraz ujawniać, by nie spłoszyć zwierzyny- to dla dobra śledztwa, lepiej byłoby to wykorzystać na etapie post. sądowego, a nie jakiś wstępnych zabaw prokuratury. Minister lepiej niech w takich przypadkach siedzi cicho, a cały szum medialny to w sumie tylko na poklask, więcej szkód niż pożytku :) Odpowiedz Link Zgłoś
m15 [...] 25.05.07, 12:33 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
seydlitz Re: Widziałeś go? Bo ja jakoś nie widzę. 25.05.07, 14:03 Do M15 Milcz pisdeku Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 Re: Widziałeś go? Bo ja jakoś nie widzę. 25.05.07, 14:59 jaki zadziorny:))) Odpowiedz Link Zgłoś
jareczek_kaczynski Re: Widziałeś go? Bo ja jakoś nie widzę. 25.05.07, 15:05 Ty wykorzystany przez panią od matematykie zakapiorze co się bawi z gumisiami!! Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: wreszcie mamy tęgi kij na komuszy ryj:))) 25.05.07, 16:25 m15 napisał: > nawet gazetka już wam nie pomoże,cieniasy tez schowają głowę w piasek- > zostaliście sami-platforma ubecka tonie a z nią wszystkie ubeckie > dupolizy ,także te ze spotkania na uw wylizales dup od metra w kilku slowach ktore naPiSdiles, a tu okazuje sie,ze zi0ber nie ma nic, wlasnie sie wycofal ze swjego "kija2 na komune i stwierdzil, ze nie po konta jechal do Szwajcarii :))) Powiedzmi cieciu, ile razy sie jeszcze osmieszysz dzisiaj ???? :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kosiarka_joli_z_dywit Ciekawe ile kont mają działacze SO, Pisu i LPR 25.05.07, 15:10 oczekujemy konkretów a nie pustego szczekania niespełnionego pani minister ciepla klucha Odpowiedz Link Zgłoś
ner1 Re: Ciekawe ile kont mają działacze SO, Pisu i LP 25.05.07, 15:53 No i znowu Ziobro okazał się zerem.Jako clown jest mistrzem i jak ci durnie mogą uważać go za dobrego ministra.Panie Miller jest pan jasnowidzem Odpowiedz Link Zgłoś
bezcenzury1 Oleksy: "OLUŚ tych zegarków miał od cholery i..." 25.05.07, 17:57 Oleksy: "Tych zegarków miał od cholery i nosił je ku...a, nie wiadomo po co!" O: Oluś zawsze był krętaczem, i to małym krętaczem. Za co się brał, zawsze spier.... I to zjednoczenie lewicy też spier... Odpowiedz Link Zgłoś
sqrwiony_sedzia-komuch Każdy__B_o_l_s_z_e_w_i_k__Pazerny _Na_Zegarki_:)))) 25.05.07, 19:10 Dawaj czasy bo ubiju !!!! Cała Polska wzdłuż i wszesz ciągle to słyszała - jak bolszewicka szarańcza zalała ją w 1945 roku !!! Czerwonoarmiejcy kradli wszystko ale najbardziej łasi byli na zegarki naręczne, które zobaczyli w Polsce po raz pierwszy w życiu ! Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann Re: A Toż OLUŚ w Maskwie Szkolonyj, On Gieroj! 25.05.07, 22:05 Re: A Toż OLUŚ w Maskwie Szkolonyj, On Gieroj! Odpowiedz Link Zgłoś
szczamnapis Pan minister miał widzenie, bo przecież nie posłuż 25.05.07, 19:03 ył się bolszewicką metodą "kłamstwo powtarzane 1000 razy staje się prawdą" Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Kaczmarek: Politycy SLD mają dziwne, zagranic 25.05.07, 19:46 mysle ze pan Olejniczak powinien przestac straszyc tych kurdupli a zaczac wytaczac im sprawy sadowe!!!to jedyna droga by tym smieciom zamknac mordy!innej nie ma !!smialo panie Olejniczak!podniescie w koncu glowy i powiedzcie koltunerii pisowskiej "walic sie waly"!przestancie byc chlopcami do bicia!praestancie sie bac!macie poparcie duzej czesci narodu!nie zapominajcie o tym!!tzw "endecja "dla wiekszosci narodu byla tylko kupa smieci!!! Odpowiedz Link Zgłoś