sibeliuss 27.05.07, 11:48 Widzę, że Donald się kreuje. Może i mu się uda, ale dopiero jak Radio z Ryjem zamilknie na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rejtann Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do Roboty 27.05.07, 11:50 Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do Roboty????? Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Calkiem mu sie z ta tarcza popie..o, gdzie Lond 27.05.07, 11:51 yn a gdzie Ladek Odpowiedz Link Zgłoś
kontonaspam Re: Calkiem mu sie z ta tarcza popie..o, gdzie Lo 27.05.07, 12:04 Z rządami Millera trochu przesadził. Takich oryginałów jak Giertych, Lepper, Edgar Peron Gosiewski to nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Calkiem mu sie z ta tarcza popie..o, gdzie Lo 27.05.07, 12:13 kontonaspam napisał: > Z rządami Millera trochu przesadził. Takich oryginałów > jak Giertych, Lepper, Edgar Peron Gosiewski to nie było. Masz zupełną rację, w rządzie Millera było wielu zwykłych łajdaków, ale inteligentnych a tutaj wymieniłeś ludzi których poziom intelektu właśnie sięga peronu;) Odpowiedz Link Zgłoś
aplus [...] 27.05.07, 12:24 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Plakatowy prezydent już jest epizodem. 27.05.07, 12:39 Brylować to pan może w Pułtusku, panie Tusku. Odpowiedz Link Zgłoś
aplus Re: Plakatowy prezydent już jest epizodem. 27.05.07, 13:16 Tuske przy korycie to nie TKM ale TM - nie przeklinaja a ch..e w sumie takie same. Jak sie dorwa to na pewno POkupuja sobie nowe BMW, samoloty, zaplaca ubeckim lekarzom za strajki a szary Kowalski zostanie z reka w nocniku i podatkiem nie 19, nie 22 ale co najmniej 30% Niech juz lepiej jelopy beda. Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Plakatowy prezydent już jest epizodem. 27.05.07, 13:54 Co do tego, że IV RP ma być tylko epizodem - chciałbym aby Donald miał rację. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Podatek liniowy,tak na głowę upadli 27.05.07, 15:13 Nigdy na nich nie zagłosuję :) Tuski ,Rokity ,Komorowskie ,małe krętacze he he he Odpowiedz Link Zgłoś
aplus A tak wygladala zapowiedz targowicy PO: 27.05.07, 15:56 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4179769.html Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: już was szarpią podrzegacze i niejeden w PO kw 27.05.07, 16:08 już was szarpią podrzegacze i niejeden w PO kwacze! Mordercza kaczomoheroina. Kaczomoheroina z narodowej beczki. Dumam czy Śląsk i papież jest poniemiecki? W doniosłej dla narodu doktorskiej pracy udowodniłem wam za drodzy rodacy leninowski swój rodowód poradziecki, że jak Batiuszka jestem antyniemiecki. Udowadniam ludu i jak pies zajadle, wiszę Kaszubowi na aorcie przy gardle. Łagodnieję, bo przychodzi mi do głowy, że papież z aortą jest pojanopawłowy, ma boską władzę i światową ambonę też jednojajowy, więc da nam koronę! Przyjmę zakony, aby egzorcyzmami, rozliczyli układ razem z Rokitami! Przypuściłem atak na Rokity, Tuski, dążę po trupach do władzy jak car ruski! Szczuję, szkaluję, pluję, zagryźć wy macie, my „wadza” jesteśmy mlask i podrze gacie. „Patrzcie Nelli suszy pranie na szpagacie. Wiszą POstkomuny, POpaprańców gacie. Popatrz jak wysoko Marek Burek skacze, podrze gacze, podżegacze, podżegacze!” He, he he ! Polskie prawo tego zakazuje! To ich dzieło, należy cały PiS, wszystkich wywalić za używanie symboli nazistowskich w kampanii wyborczej! www.youtube.com/watch?v=fCPdo2jd84Y&search=donald%20tusk Tak u nich wygląda solidarność jak prawo i sprawiedliwość! To ile jest tych wyroków do umorzenia, pyta minister? Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 16:13 Jacek Pużuk, mazowiecki baron SLD, został członkiem zarządu Stołecznego Przedsiębiorstwa Energetyki Cieplnej - dowiedział się "Wprost". Według tygodnika, to spłata długów za poparcie, którego lewica udziela PO w radzie Warszawy. Pużuk ma pensję wysokości prawie 15 tys. zł brutto, służbowy samochód i służbową kartę płatniczą. - Nie widzę w tym żadnej niezręczności. Moją kandydaturę zgłosił wydział nadzoru właścicielskiego ratusza. Wyboru dokonała rada nadzorcza spółki - mówi Pużuk. Jak ustalił "Wprost", w ramach spłacania sojuszowi politycznych długów posadę wicedyrektora departamentu opłat środowiskowych w urzędzie marszałkowskim województwa mazowieckiego dostał też wiceszef stołecznych struktur SLD Dariusz Klimaszewski. wiadomosci.onet.pl/1542860,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 16:15 PiSkaczko wklejasz kolejny raz to co twoi juz kilka razy wklejali.Najpierw czytaj potem pisz Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 16:16 I zaczyna się wylewać jad z wielbicieli PO+SLD :) Jesteś taką próbką tego co sobą reprezentujecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 16:28 lewar121 napisał: > I zaczyna się wylewać jad z wielbicieli PO+SLD :) > Jesteś taką próbką tego co sobą reprezentujecie :) ---- Typowe kwakanie PiSkaczek Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 16:39 pluju, pluju, pluju....powiedział inteligent :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 16:40 lewar121 napisał: > pluju, pluju, pluju....powiedział inteligent :) ---- Zenada.Ale taki jezyk PiSkaczek Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 16:51 Jeśli nie rozumiesz co napisałem to proś smiało o wyjaśnienie :) Jestem w stanie zrozumieć, że nie każdy wielbiciel PO i SLD jest rzetelnie wykształcony :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 16:59 lewar121 napisał: > Jeśli nie rozumiesz co napisałem to proś smiało o wyjaśnienie :) > Jestem w stanie zrozumieć, że nie każdy wielbiciel PO i SLD jest rzetelnie > wykształcony :) ---- "Wyksztalcony" przeceniasz sie.Jak mozna ciebie nie zrozumiec kiedy nie mowisz tylno plujesz.Plucie to plucie i basta Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 17:04 hahaha...kolega ma problem z czytaniem ze zrozumieniem :) Jako opluty przez kolegę wyraziłem jedynie pełną dezaprobatę dla kolegi :) Zrobiłem to możliwie delikatnie aby szanowny kolega nie poczuł się tak obrażony jak czują się kolegi adwersaże :) Ale cóż...kolegi percepcji nie zmienie. Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
tancezr Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 18:29 Hanna Gronkiewicz-Waltz rozdaje posady SLD Koalicji PO-SLD w stołecznym ratuszu nie ma, ale Hanna Gronkiewicz-Waltz zatrudnia ludzi SLD na ważnych stanowiskach. Mazowiecki baron Sojuszu Jacek Pużuk został właśnie członkiem zarządu Stołecznego Przedsiębiorstwa Energetyki Cieplnej - ustalił "Wprost". Ma limuzynę, służbową kartę płatniczą i sporą pensję. W ramach spłacania politycznych długów za poparcie Gronkiewicz-Waltz przez lewicę w Radzie Warszawy, Pużuk będzie zarabiał 15 tysięcy złotych brutto miesięcznie. "Nie widzę w tym żadnej niezręczności. Moją kandydaturę zgłosił wydział nadzoru właścicielskiego ratusza. Wyboru dokonała rada nadzorcza spółki" - wyjaśnia tygodnikowi Pużuk. Wcześniej Janusz Klimaszewski, wiceszef mazowieckiego SLD, został wicedyrektorem departamentu opłat środowiskowych w mazowieckim urzędzie marszałkowskim - ustalił "Wprost". Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 18:30 tancezr napisał: > Hanna Gronkiewicz-Waltz rozdaje posady SLD ----- Ile razy bedziecie PiSkaczki wklejac to na forum? Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 18:37 Prawdopodobie jeszcze bardzo wiele takich wklejek bęzie...podejrzewam, że dokładnie tyle ilu SLD-owców zatrudni pani prezydent Warszawy, z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 18:42 lewar121 napisał: > Prawdopodobie jeszcze bardzo wiele takich wklejek bęzie... ---- Bezie?Wy tylko umiecie wklejac i pluc Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 18:47 Ale Ty nudny jesteś :) Przestań wreszcie kłamać :) Jeszcze raz prześledziłem tą dyskusję i widzę, że tylko Ty obrażasz i plujesz na innych. Pozostaje mi wierzyć, że jednak nie jesteś typowym wielbicielem dwóch partii, które tak wysławiasz na tym formum :) Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 18:50 lewar121 napisał: > > partii, które tak wysławiasz na tym formum :) -----Wyslawiam? czy moze wychwalam? Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 18:54 Nie znasz tego słowa ??? :) encyklopedia.pwn.pl/haslo.php?id=3953805 "wysławianie - wypowiedź wysławiająca, często w przesadnie pochlebny sposób, osobę, czyn, wydarzenie" Jak Ty się dużo od nas uczysz :) Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 18:56 lewar121 napisał: > > Jak Ty się dużo od nas uczysz :) > ---- Od doopkow? Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 19:04 Jeśli chciałeś mnie obrazić to znowu Ci się nie udało agresywny kolego :) Wybacz ale już dzisiaj nie podyskutujemy...mam troszkę ciekawszych zajęć :) Życzę Ci udanego tygodnia i mnie nerwów :) Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 19:05 *mniej nerwów sobie nerwów nie życzę :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo za to koalicja PiS i Samoobrony jest 27.05.07, 20:25 i to nie wymyslona tylko oficjalna z wicepremierem przestepca. Odpowiedz Link Zgłoś
1utek Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 21:08 tancezr napisał: > Hanna Gronkiewicz-Waltz rozdaje posady SLD Jeżeli ci "ludzie z SLD" są kompetentni to zaprawdę nic w tym złego a wręcz przeciwnie. Wolę podziały ludzi na: kompetentnych i nikompetentnych, uczciwych i nieuczciwych, mądrych i niemądrych, zamiast coraz mniej zrozumiałe podziały historyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
gregory331 Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 20:27 Cóż, pan Tusk od momentu przegranych wyborów wielokrotnie pokazuje nam swoją PRAWDZIWĄ twarz i nie jest to bynajmniej twarz sympatyczna. Zupełnie inaczej był on przez media przedstawiany podczas kampanii wyborczej. Wtedy głosowaliśmy na niego. Dziś cieszymy się, że przegrał i najchętniej w ogóle nie oglądalibyśmy go więcej bo czujemy się zażenowani, że tak daliśmy się nabrać! Ambicjonalny karierowicz stawiający dobro własne nad dobrem państwa (to między innymi przez niego nie doszło do koalicji PiS z PO), kł…..mca (obiecywał uchylić immunitety posłom-przestępcom, dziś pokazuje nam swoją mściwą zawziętość wobec człowieka, który został wprowadzony w błąd i chciał jaśnie pana Tuska PRZEPROSIĆ, ale temu .... było tego ZA MAŁO! Obrzydliwość! Mam poglądy NORMALNE i uważam, że ZDROWE, tak jak większość UCZCIWYCH obywateli Polaków! Ciężko pracuję poza granicami kraju, bo w Polsce tacy jak on dopuścili do tego, że rozkradziono cały majątek narodowy co dało radę i pozamykano nasze miejsca pracy. Nie jestem mściwy (jak pan Tusk) i uważam, że PiS ma spokojny, uczciwy program. A PO kłamie cały czas! Jak widzę te kobiety Senyszyn Piterę to żygać mi się chce!!! Oni nie chcą żadnych zmian w Polsce! Tylko powrotu komuny do władzy! Chcą kryć wszystkie te afery i zło……stwa i samowolę elit. Mam w Polsce całą rodzinę i chcę wracać, ale gdzie ja tam pracę dostanę? Liczę, że jak PiS weźmie się za tych złodziei to coś się w kraju zmieni na lepsze. Niech choć te pokradzione zakłady odzyskają z powrotem!! Przecież ludzie pójdą świadczyć jak to naprawdę z tymi prywatyzacjami było. Już zwłaszcza w małych miastach jest tragedia!!Polecam blogi o piłce nożnej i polityce: www.gregory33.bloog.pl www.gregory501.blox.pl www4rzeczpospolita.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
shithead Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 21:54 Idiota sie czlowiek nie staje w ciagu zycia. Idiota sie rodzi. Ty palancie jestes tego przykladem. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Mów za siebie 27.05.07, 23:47 nie jesteś papieżem, żebyś używał słowa "my" wyrażając własne poglądy! Odpowiedz Link Zgłoś
gregory331 Re: Baron SLD dostał pracę od Hanny Gronkiewicz 27.05.07, 20:22 Tusk zaatakuje ! jest po prostu tak, że propaganda PO-SLD jest bardzo mocna, a Polacy są naiwni i politycy PO-SLD o tym doskonale wiedzą. Co jest teraz gorsze niż było do roku 2005 ? bo ja jakoś widzę to inaczej ! zatrudnienie wzrasta, np. budownictwo rozwija się tak, jak nigdy dotąd, sprzedaż nowych samochodów wzrosła rok do roku o 30%, złotówka mocna, wzrost inwestycji, PKB rośnie, PIS walczy z korporacjami (adwokaci, sędziowie, komornicy ) na rzecz większego dostępu młodych ludzi do zawodu, korupcja jest autentycznie ścigana - jednym słowem, państwo się rozwija ! wiadomo też, że nie da się naprawić wszystkiego tego, co się konsekwentnie psuto przez 16 lat, w kilka lat ! jak jest szansa poprawy, to Polacy chcą, to wszystko zepsuć głosując na PO-SLD, ale nie ma się co dziwić propaganda jest bardzo mocna, a naiwnych nie brakuje! W Polsce nigdy nie będzie dobrze, ponieważ ludzie stają w obronie przestępców, którzy rozkradali Polskę przez 16 lat, a później narzekają jaka to w Polsce bieda i bezrobocie, a jakie zarobki niskie - ale jak sami nie dopuszczają do rozliczenia winnych, to powinni mieć pretensje do samych siebie, bo politycy niczego się nie boją i dalej będą postępować nie uczciwie wiedząc, że nikt ich nie rozliczy, a nawet będą bronieni.Polecam blogi o piłce nożnej i polityce: www.gregory33.bloog.pl www.gregory501.blox.pl www4rzeczpospolita.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
linfan ale o ssso chodzi?(Re: Baron SLD dostał pracę...) 27.05.07, 19:11 zalozmy, ze to wszystko prawda - bo i czemu, nie? :) jesli facet zna sie na tym, co ma robic, to jaki w tym problem? przy calym kolesiostwie pisuarkow i pozostalych koalicjantow, ja go nie widze. w odroznieniu od dzialaczy pisowskich bylby to wlasciwy czlowiek, na wlasciwym miejscu. a jesli predyspozycji do tego zajecia nie ma - to HGW robi co najwyzej to samo, co tragiczna koalicja. pytam sie wiec Ciebie, pisuarku, o ssso Ci chodzi? bo wg mnie, to w najlepszym razie, przyganial kociol garnkowi... Odpowiedz Link Zgłoś
dijkman I w d(...)e ... 27.05.07, 21:56 powiedziałby pewien były,niesławny, polityk Samoobrony. Mojzesowicz oczywiście. O fak!!!!! Co za buractwo rządzi Polską!!!!! Płakać się chce!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
login.gazeta1 IV RP to tylko krótkie śmierdzace pierdnięcie Lepp 27.05.07, 16:59 erem, Macierewiczem, Giertychem...A my, Polacy nauczmy sie wreszcie myć zęby 2 razy dziennie! I nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
gregory331 Re: Obrazasz demokrację lognie z forum 27.05.07, 20:24 Ciemnogrodzie - opamiętaj się bo jak wrócą komuchy i post komuchy z PO to będzie tak liberalne państwo { ale dla złodziei o grubszą kasę } że braknie drugich 15 lat a obudzisz się w Urum Burum - republice gruszkowej z gruszkami na wierzbie. Gratuluję wyboru. Gabinet Cieni już pracuje ale nikt nie słyszy jak donośle PO właśnie rozpracowują Ciemnogród. Jak ukryć pozostałe złodziejstwa , afery i proletariuszy z pozostałych partii , bo może się przydadzą. czyli PO w następnych wyborach będzie kolejna zmiana warty i znowu do władzy dojdzie partia która nic nie potrafi oprócz gadania, panowie z tej partii już zajmowali się gospodarką i wszystko spiepsz..li ( AWS-UW ) pewnie teraz po wyborach PO i SLD połączą się w oficjalną koalicje i nadal będą okradać Polaków i bronić aferzystów i złodziei na najwyższych urzędach, a durni Polacy będą im klaskać i jednocześnie narzekać, jak to im źle i jak to mało zarabiają. Polecam blogi o piłce nożnej i polityce: www.gregory33.bloog.pl www.gregory501.blox.pl www4rzeczpospolita.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo nie demokracje tylko ciemnote co na nich glosuje 27.05.07, 20:26 jesli ktos glosuje na Leppera to albo robi to dla jaj albo jest idiota. Odpowiedz Link Zgłoś
renap Re: Piszemy nie PO ale P0 ;) 27.05.07, 16:10 to nawet nie kwestia ZŁY-DOBRY, tylko mądry czy głupi! A że PiS mądry nie jest, nie trzeba udowadniać nawet - sami to pokazują... Znasz jednak przysłowie: LEPIEJ Z MĄDRYM ZGUBIĆ NIŹLI Z GŁUPCEM ZNALEŹĆ! Wnioski narzucają się same - czy ci tłumaczyć? Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Piszemy nie PO ale P0 ;) 27.05.07, 16:15 Twojej wersji nie znałem....ze względów ekonomicznych "lepiej z głupim znaleźć niż z mądrym zgubić" :P Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Plakatowy prezydent już jest epizodem. 27.05.07, 14:29 szanowny polglowku, co to takiego "ubeccy lekarze"? czyzby Spisek Lekarzy 2? czystki juz sa. osobliwe wzorce ma kaczyzm i jego klakierzy, wielce osobliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
leszekzi Re: Plakatowy prezydent już jest epizodem. 27.05.07, 15:22 Żaden normalny, uczciwy rząd nie "da lekarzom podwyżki". Co nie znaczy, że popieram motywy rządu obecnego. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd Re: Bo taki beznadziejny jest PiS.!!! 27.05.07, 15:41 wrojoz napisał: > To sekta. Co w tym złego ? Wiara czyni cuda ! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Bo taki beznadziejny jest. Sitwa.!!!!!!!!!! 27.05.07, 16:15 Sitwa. Wyostrzyli apetyt, będą ostrzy jak brzytwa, pod wodzą Zachlanego na Kraj nadciąga sitwa. Stare podziały łupów, wyblakły tatuaże, padły bastiony hossy i wszędzie wojska wraże. Zawodzą zakonni, ucichła stoczni rybitwa, o nasze pieniądze szykuje się walna bitwa. Rozdzwoniły się dzwony, odezwy do narodu, podają numery kont publikatory smrodu. Alleluja do przodu, więc sypią z moherów szańce, sieje, sieje kasa, grzeją modlitwą różańce. Sitwa podlicza straty, ściąga zobowiązania, szuka eSBe papiery, co ma do pokazania. Tak lat siedemnaście czarna, albo czerwona, czwarta lub trzecia, a może inaczej barwiona? Targani za Boga, Niepokalaną Maryje lub zwodzeni, ze dadzą pokraść, bo to niczyje, powiemy basta im, jesteśmy wolni w Europie, teraz my, a im kartofle nakopie, dokopie? W praniu to wyjdzie chłopie! Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Plakatowy prezydent już jest epizodem. 27.05.07, 21:13 Panie Tusk historia pisze rozne scenarjusze. Wieksze prawdobodobienstwo jest iz pana karjera i obecnosc w polityce bedzie epizodem niz obecnosc Pisu w ktory zapewne pozostawi wieksze slady normalnosci. Haslo PO wolnosc w dniu dzisiejszym kojarzy mi sie tylko z wolnoscia do przekretow Piskorskiego i korupcji ukaldu warszawskiego niz prawdziwej wolnosci ktora nie jest zagrozonoa. Jesli nie ma wroga to na sile trzeba go stworzy. Wolalbym aby aby partia ktora w wyborach poparlem berdziej rzeczowo przemawiala do nas a nie jezykiem mediow w walce i nienawisci. ZTa obecna konwencja niczym nie rozni sie od PiSowskiej. Nienawisc i oskarzenie. Kiedy wyborcy zmodrzeja i zaczna oceniac pragmatyzm w programach partyjnych. No coz nic nie wynikie z panskiego, panie Tusk nadymania poza odczuwalnym grzmotem i smrodem. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaga Re: Plakatowy prezydent już jest epizodem. 27.05.07, 21:22 pan tusk tylko mówi jak na razie i nic z tego nie wynika bredzic może każdy brata sie z komuchami i żydami wiec dziękuje panie tusk za pana nijaka osobowość i beznadziejna postawę polityczną ale pan nic dla polski dobrego nie zrobił i nie zrobi wiec dalej mów bo to ci wolno Odpowiedz Link Zgłoś
itokkoti Re: Plakatowy prezydent już jest epizodem. 27.05.07, 22:08 Ładnie ojciec dyrektor nauczył obrażać przeciwników widzę. Dokładnie taka sama wypowiedź słyszałem od jakiegoś moherka na temat TVN-u. Obecna władza jest do kitu i trzeba ją zmienić. W końcu musi sie ktoś normalny trafić u władzy. Polacy są drugim w Europie narodem pod względem inteligencji!!! Każdy wie że moherki zapewniły PiS-owi wygrana. Jeżeli chodzi o sprawy które się poprawiły w naszym kraju (poniekąd) to dziękujmy tylko i wyłącznie Uniii Europejskiej. Peace Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re:nie musimy jesc ani pic 28.05.07, 14:10 jesli tusk zostanie prezydentem to polacy nie beda musieli ani jesc ani pic Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 PO_gonić PO_paprańców 27.05.07, 14:07 Bo zrobią nam Powtórkę z 17 letniego dobrobytu. A wzrost gospodarczy będzie wszędzie tylko nie w Polsce. Nadto czy taki człowiek jak Tusk ręczący za ludzi okradających współobywateli jest wiarygodny? Tusk poręczył za podejrzanych w aferze finansowej Dziennikarze "Życia Warszawy" dotarli do dokumentów podpisanych przez wicemarszałka Sejmu. Donald Tusk ręczył za osoby podejrzane w jednej z największych afer finansowych na Pomorzu. Przed gdańskim sądem właśnie rusza ich proces. Posłuchaj relacji Mariusza Gierszewskiego, reportera Radia ZET Dziennik dotarł do akt tej sprawy. Prokuratura oskarżyła w niej w 2002 roku siedem osób. Jest to jedna z największych spraw, jaka trafiła do naszego sądu - mówi wiceprezes Sądu rejonowego Gdańsk Południe Ilona Buła. Przyjąłem poręczenie od pana Tuska, które dostarczyła mi w listopadzie 2001 roku rodzina Andrzeja M. Był on wtedy w areszcie. Poręczenie dołączyłem do akt - powiedział mec. Roman Mirecki, obrońca Andrzeja M. Drugi raz marszałek w tej samej sprawie poręczył w lutym 2003 roku za Izabelę S., zasiadającą we władzach spółek należących do Andrzeja M. Dziś Izabela S. mówi gazecie, że nie przypomina sobie, w jaki sposób uzyskała poręczenie. Dlaczego Donald Tusk udzielił poręczenia? Wicemarszałek Sejmu nie chciał rozmawiać z dziennikarzami "Życie Warszawy" - w jego imieniu wypowiedział się Jacek Protasiewicz, szef sztabu wyborczego Donalda Tuska. (PAP) Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: PO_gonić PO_paprańców 27.05.07, 14:36 Zlustrować SBobronę i wyjaśnić powiązania z Instytutem Schillera!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: PO_gonić PO_paprańców 27.05.07, 14:58 I wyjaśnić jak działacze PO ukradli 2 miliony z partyjnej kasy? Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Wam pisowscy aparatczycy prawdopodobnie 27.05.07, 17:25 wszczepiono z wodą święcona podczas chrztu ta wszechogarniająca nienawiść, złość na innaczej myślących, brak akceptacji, zawiśc, mataczenie, zakłamanie, wolę niszczenia wszystkich inaczej myślących. Nie sądziłem, że woda święcona może być w duzych dawkach tak szkodliwa. Tak, tak nabożni katolicy, uosabiacie samo zło w imię Boga będącego samym dobrem. PS oczywiście wy macie swoje samo dobro. Odpowiedz Link Zgłoś
gregory331 Re: PO_gonić PO_paprańców 27.05.07, 20:22 Tusk zaatakuje ! jest po prostu tak, że propaganda PO-SLD jest bardzo mocna, a Polacy są naiwni i politycy PO-SLD o tym doskonale wiedzą. Co jest teraz gorsze niż było do roku 2005 ? bo ja jakoś widzę to inaczej ! zatrudnienie wzrasta, np. budownictwo rozwija się tak, jak nigdy dotąd, sprzedaż nowych samochodów wzrosła rok do roku o 30%, złotówka mocna, wzrost inwestycji, PKB rośnie, PIS walczy z korporacjami (adwokaci, sędziowie, komornicy ) na rzecz większego dostępu młodych ludzi do zawodu, korupcja jest autentycznie ścigana - jednym słowem, państwo się rozwija ! wiadomo też, że nie da się naprawić wszystkiego tego, co się konsekwentnie psuto przez 16 lat, w kilka lat ! jak jest szansa poprawy, to Polacy chcą, to wszystko zepsuć głosując na PO-SLD, ale nie ma się co dziwić propaganda jest bardzo mocna, a naiwnych nie brakuje! W Polsce nigdy nie będzie dobrze, ponieważ ludzie stają w obronie przestępców, którzy rozkradali Polskę przez 16 lat, a później narzekają jaka to w Polsce bieda i bezrobocie, a jakie zarobki niskie - ale jak sami nie dopuszczają do rozliczenia winnych, to powinni mieć pretensje do samych siebie, bo politycy niczego się nie boją i dalej będą postępować nie uczciwie wiedząc, że nikt ich nie rozliczy, a nawet będą bronieni.Polecam blogi o piłce nożnej i polityce: www.gregory33.bloog.pl www.gregory501.blox.pl www4rzeczpospolita.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
linfan wszystko fajnie, Jolu, ale lepiej nie zaczynaj... 27.05.07, 19:18 ... tematow finansowych. przede wszystkim - o gospodarce potrafisz myslec, jedynie przez pryzmat kartofla. ponadto, jesli wziac pod uwage liczbe spraw sadowych i dlugow, jakie posiadaja poslowie samejbrony, to lepiej nic nie mow. tusk poreczyl za kogos? i? a dlaczego takie typki jak maksymiuk, czy endrju nabieraja tanich kredytow? kto im to splaca, skoro oni wiecznie 'nie moga'? wpierw lewarek, teraz Ty... zdejmijcie klapki. przy aferach obecnej koalicji, cokolwiek zrobia poslowie PO i tak wypadna blado :D a jeszcze niedawno pisuarki rozbijaly samoobronke i kupczyly stanowiskami... heh. dzis juz staraja sie nie pamietac :D Odpowiedz Link Zgłoś
gregory331 Re: wszystko fajnie, Jolu, ale lepiej nie zaczyna 27.05.07, 20:24 Ciemnogrodzie - opamiętaj się bo jak wrócą komuchy i post komuchy z PO to będzie tak liberalne państwo { ale dla złodziei o grubszą kasę } że braknie drugich 15 lat a obudzisz się w Urum Burum - republice gruszkowej z gruszkami na wierzbie. Gratuluję wyboru. Gabinet Cieni już pracuje ale nikt nie słyszy jak donośle PO właśnie rozpracowują Ciemnogród. Jak ukryć pozostałe złodziejstwa , afery i proletariuszy z pozostałych partii , bo może się przydadzą. czyli PO w następnych wyborach będzie kolejna zmiana warty i znowu do władzy dojdzie partia która nic nie potrafi oprócz gadania, panowie z tej partii już zajmowali się gospodarką i wszystko spiepsz..li ( AWS-UW ) pewnie teraz po wyborach PO i SLD połączą się w oficjalną koalicje i nadal będą okradać Polaków i bronić aferzystów i złodziei na najwyższych urzędach, a durni Polacy będą im klaskać i jednocześnie narzekać, jak to im źle i jak to mało zarabiają. Polecam blogi o piłce nożnej i polityce: www.gregory33.bloog.pl www.gregory501.blox.pl www4rzeczpospolita.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gregory331 Re: Calkiem mu sie z ta tarcza popie..o, gdzie Lo 27.05.07, 20:21 Tusk zaatakuje ! jest po prostu tak, że propaganda PO-SLD jest bardzo mocna, a Polacy są naiwni i politycy PO-SLD o tym doskonale wiedzą. Co jest teraz gorsze niż było do roku 2005 ? bo ja jakoś widzę to inaczej ! zatrudnienie wzrasta, np. budownictwo rozwija się tak, jak nigdy dotąd, sprzedaż nowych samochodów wzrosła rok do roku o 30%, złotówka mocna, wzrost inwestycji, PKB rośnie, PIS walczy z korporacjami (adwokaci, sędziowie, komornicy ) na rzecz większego dostępu młodych ludzi do zawodu, korupcja jest autentycznie ścigana - jednym słowem, państwo się rozwija ! wiadomo też, że nie da się naprawić wszystkiego tego, co się konsekwentnie psuto przez 16 lat, w kilka lat ! jak jest szansa poprawy, to Polacy chcą, to wszystko zepsuć głosując na PO-SLD, ale nie ma się co dziwić propaganda jest bardzo mocna, a naiwnych nie brakuje! W Polsce nigdy nie będzie dobrze, ponieważ ludzie stają w obronie przestępców, którzy rozkradali Polskę przez 16 lat, a później narzekają jaka to w Polsce bieda i bezrobocie, a jakie zarobki niskie - ale jak sami nie dopuszczają do rozliczenia winnych, to powinni mieć pretensje do samych siebie, bo politycy niczego się nie boją i dalej będą postępować nie uczciwie wiedząc, że nikt ich nie rozliczy, a nawet będą bronieni.Polecam blogi o piłce nożnej i polityce: www.gregory33.bloog.pl www.gregory501.blox.pl www4rzeczpospolita.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
1utek Re: Calkiem mu sie z ta tarcza popie..o, gdzie Lo 27.05.07, 21:00 Nie da się ukryć, że "źli ludzie Milera" wyciągnęli państwo z zapaści finansoewj, w której była Polska po rządach AWS. A gdzie w czasach AWS byli ludzie z PiSu i PO? Odpowiedz Link Zgłoś
dr_kidler66 Re: Calkiem mu sie z ta tarcza popie..o, gdzie Lo 27.05.07, 21:09 1utek napisał: > Nie da się ukryć, że "źli ludzie Milera" wyciągnęli państwo z zapaści finansoew > j, w której była Polska po rządach AWS. A gdzie w czasach AWS byli ludzie z PiS > u i PO? Jak to gdzie ? dzielili profity jakie im pozostały po AWS !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gregory331 Re: Calkiem mu sie z ta tarcza popie..o, gdzie Lo 27.05.07, 20:26 Cóż, pan Tusk od momentu przegranych wyborów wielokrotnie pokazuje nam swoją PRAWDZIWĄ twarz i nie jest to bynajmniej twarz sympatyczna. Zupełnie inaczej był on przez media przedstawiany podczas kampanii wyborczej. Wtedy głosowaliśmy na niego. Dziś cieszymy się, że przegrał i najchętniej w ogóle nie oglądalibyśmy go więcej bo czujemy się zażenowani, że tak daliśmy się nabrać! Ambicjonalny karierowicz stawiający dobro własne nad dobrem państwa (to między innymi przez niego nie doszło do koalicji PiS z PO), kł…..mca (obiecywał uchylić immunitety posłom-przestępcom, dziś pokazuje nam swoją mściwą zawziętość wobec człowieka, który został wprowadzony w błąd i chciał jaśnie pana Tuska PRZEPROSIĆ, ale temu .... było tego ZA MAŁO! Obrzydliwość! Mam poglądy NORMALNE i uważam, że ZDROWE, tak jak większość UCZCIWYCH obywateli Polaków! Ciężko pracuję poza granicami kraju, bo w Polsce tacy jak on dopuścili do tego, że rozkradziono cały majątek narodowy co dało radę i pozamykano nasze miejsca pracy. Nie jestem mściwy (jak pan Tusk) i uważam, że PiS ma spokojny, uczciwy program. A PO kłamie cały czas! Jak widzę te kobiety Senyszyn Piterę to żygać mi się chce!!! Oni nie chcą żadnych zmian w Polsce! Tylko powrotu komuny do władzy! Chcą kryć wszystkie te afery i zło……stwa i samowolę elit. Mam w Polsce całą rodzinę i chcę wracać, ale gdzie ja tam pracę dostanę? Liczę, że jak PiS weźmie się za tych złodziei to coś się w kraju zmieni na lepsze. Niech choć te pokradzione zakłady odzyskają z powrotem!! Przecież ludzie pójdą świadczyć jak to naprawdę z tymi prywatyzacjami było. Już zwłaszcza w małych miastach jest tragedia!!Polecam blogi o piłce nożnej i polityce: www.gregory33.bloog.pl www.gregory501.blox.pl www4rzeczpospolita.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 12:18 rejtann napisał: > Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do Roboty????? Tusk nie jest wladza, a tak na marginesie, to niby kto mialby dawac Tuskowi czy komukolwiek innemu przyklad, "pracujacego polityka" ? :-O Popatrz sam na wladze, ci ludzie nie pracuja, oni gderaja, pomawiaja, odgrazaja sie a co najgorsze, caly czas klamia i rozkradaja co sie da uwlaszczajac panstwo. Przymysl to, czy Tusk nie ma racji, ze lepiej usiasc i jak czlowiek z czlowiekiem porozmawiac, dla dobra wszystkich, czy nie lepiej znalezc wspolny kompromis dla konserwtysty, liberala, socjalisty ??? Popatrz na historie Polski a przekonasz sie, jak duzo w tym racji, Polska zawsze byla zwasniona, Polak z Polakiem zadko kiedy potrafil sie dogadac, dlatego zawsze bylismy slabi, teraz jestesmy czescia Europy zachodniej, co jest ogromnym cywilizacynym krokiem w przod, czerpmy wzorce z Unii, ktora istniieje tylko dlatego, ze 27 panstw potrafi usiasc, porozmawiac i znalesc wspolny mianownik dla wszystkich, wykorzystajmy to, i przestanmy z melencholia ogladac sie na Bialorus jak robi to obecna wladza, bo kulturowo, cywilizacyjnie, politycznie czy gospodarczo z Kaczynskimi nigdzie nie dojdziemy. Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 12:58 Jest to nowomowa w stylu Geremka i Mazowieckiego. Pogodzić program konserwatysty, liberała i socjalisty? Za długo słuchałeś wyżej wymienionych i czytałeś GW. Jeżeli twierdziisz że to jest możliwe dostaniesz Nobla. I to że Polacy mają różne zdania nie jest żadną naszą przywarą narodową. Kłócą się tak samo w Niemczech, Angli czy bardzo świerzy przykład w Hiszpani. Czasy jednomyślności PZPR minęły, a pan Tusk chce do nich wrócić. Żenujące. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 13:04 fly8171 napisał: > Jest to nowomowa w stylu Geremka i Mazowieckiego. Pogodzić program > konserwatysty, liberała i socjalisty? Za długo słuchałeś wyżej wymienionych i > czytałeś GW. Jeżeli twierdziisz że to jest możliwe dostaniesz Nobla. I to że > Polacy mają różne zdania nie jest żadną naszą przywarą narodową. Kłócą się tak > samo w Niemczech, Angli czy bardzo świerzy przykład w Hiszpani. Czasy > jednomyślności PZPR minęły, a pan Tusk chce do nich wrócić. Żenujące. Jestes niedoinformowany, niedouczony, czyli jednym slowem jestes, glupcem :)) Powiedz to Europie, albo wypowiedz te slowa w Angli, w twarz Toni Blair'owi, wysmieja cie, zlekcewaza i pojda rozmawiac, ale juz nie z toba...;)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 13:10 No cóż. Z Blairem nie mam zamiaru rozmawiać. A jaką politykę prowadzi Unia??? Konserwatywną? Libelarną? Wszystko to i tak zweryfikują wyborcy. I słodkie gadanie Tuska o narodowym planie odbudowy nic nie dadzą. Słodkie słowa o polityce zagranicznaj? Przypomnieć ci jego słowa o polskim wecie które zjednoczyło Europę? Nich powie jaką chce prowadzić politykę zagraniczną w konkretach. Np. w sprawie tarczy. Na razie wygląda to tak że chce dobrze. Tylko pokaż mi polityka który chce źle? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 13:21 fly8171 napisał: > No cóż. Z Blairem nie mam zamiaru rozmawiać. A jaką politykę prowadzi Unia??? > Konserwatywną? Libelarną? Wszystko to i tak zweryfikują wyborcy. I słodkie > gadanie Tuska o narodowym planie odbudowy nic nie dadzą. Słodkie słowa o > polityce zagranicznaj? Przypomnieć ci jego słowa o polskim wecie które > zjednoczyło Europę? Nich powie jaką chce prowadzić politykę zagraniczną w > konkretach. Np. w sprawie tarczy. Na razie wygląda to tak że chce dobrze. Tylko > pokaż mi polityka który chce źle? Nie masz najmnniejszego pojecia o czym PiSkasz maly, o polityce Blair'a czy Unii Europejskiej wiesz mniej niz lepper :DDDDDDDDDDDD, dlatego jakakolwiek dyskusja z toba na ten temat, calkowicie mija sie z celem :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 13:23 Akademickie dyskusje nich prowadzą akademicy. I to wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 13:25 fly8171 napisał: > Akademickie dyskusje nich prowadzą akademicy. I to wszystko. Jakie akademickie dyskusje dyletancie ? Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 13:29 Jakie jest zdanie PO w sprawie tarczy, ochrony zdrowia, aborcji,lustracji,poltyki zagranicznej, wojsk w Iraku i Afganistanie, poltyki energetycznej naszej i UE? To są realne pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 13:32 fly8171 napisał: > Jakie jest zdanie PO w sprawie tarczy, ochrony zdrowia, > aborcji,lustracji,poltyki zagranicznej, wojsk w Iraku i Afganistanie, poltyki > energetycznej naszej i UE? To są realne pytania. Chcesz to zdanie uslyszec z moich ust, zebyj e moc w bardzo prosty i chamski sposob obalic ? Nie doczekanie twoje, ja cie wyreczal nie bede, chcesz cos wiedziec, sam musisz sobie poszukac informacji, poczytac, douczec sie, ja tego za ciebie zrobic nie moge :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 13:34 To czego bronisz? Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 13:35 fly8171 napisał: > To czego bronisz? Nie czego, lecz kogo ? ...swojej rodziny...;))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Oni juz rządzili i tylko szkody wyrządzili 27.05.07, 16:08 Tak, wszyscy w PiS juz rzadzili, czy to w AWS, SLD czy PZPR...;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
romek334 Re: Oni juz rządzili i tylko szkody wyrządzili 27.05.07, 17:17 kralik111 napisał: > Tak, wszyscy w PiS juz rzadzili, czy to w AWS, SLD czy PZPR...;)))))))))))))))) A kiedy to Kaczysncy byli Premierami czy Prezydentami w PZPR czy za czsów AWS ? Odpowiedz Link Zgłoś
ritterausleidenschaft romeczku, zeby rzadzic nie trzeba 27.05.07, 18:16 byc prezydentem albo premierem - a uczestniczyc we wladzach. jesli ta roznice zrozumiesz, sprawdz czy obecnie rzadzacy nie brali przypadkiem udzialu we wszystkich poprzednich (przez nich samych) krytykowanych wladzach? jesli sobie dobrze przypominam, to nawet przy "okraglym stole" zasiadali ... a przeciez ten "okragly stol" to diabel dla "IV RP"! paranoja - nie sadzisz? hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
gregory331 Re: romeczku, zeby rzadzic nie trzeba 27.05.07, 20:24 Ciemnogrodzie - opamiętaj się bo jak wrócą komuchy i post komuchy z PO to będzie tak liberalne państwo { ale dla złodziei o grubszą kasę } że braknie drugich 15 lat a obudzisz się w Urum Burum - republice gruszkowej z gruszkami na wierzbie. Gratuluję wyboru. Gabinet Cieni już pracuje ale nikt nie słyszy jak donośle PO właśnie rozpracowują Ciemnogród. Jak ukryć pozostałe złodziejstwa , afery i proletariuszy z pozostałych partii , bo może się przydadzą. czyli PO w następnych wyborach będzie kolejna zmiana warty i znowu do władzy dojdzie partia która nic nie potrafi oprócz gadania, panowie z tej partii już zajmowali się gospodarką i wszystko spiepsz..li ( AWS-UW ) pewnie teraz po wyborach PO i SLD połączą się w oficjalną koalicje i nadal będą okradać Polaków i bronić aferzystów i złodziei na najwyższych urzędach, a durni Polacy będą im klaskać i jednocześnie narzekać, jak to im źle i jak to mało zarabiają. Polecam blogi o piłce nożnej i polityce: www.gregory33.bloog.pl www.gregory501.blox.pl www4rzeczpospolita.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ritterausleidenschaft Re: romeczku, zeby rzadzic nie trzeba 27.05.07, 22:51 > Ciemnogrodzie - opamiętaj się bo jak wrócą komuchy i post komuchy z PO to będzi > e > tak liberalne państwo { ale dla złodziei o grubszą kasę } że braknie drugich 15 > lat a obudzisz się w Urum Burum - republice gruszkowej z gruszkami na wierzbie. > Gratuluję wyboru. Gabinet Cieni już pracuje ale nikt nie słyszy jak donośle PO > właśnie rozpracowują Ciemnogród. Jak ukryć pozostałe złodziejstwa , afery i > proletariuszy z pozostałych partii , bo może się przydadzą. > czyli PO w następnych wyborach będzie kolejna zmiana warty i znowu do władzy > dojdzie partia która nic nie potrafi oprócz gadania, panowie z tej partii już > zajmowali się gospodarką i wszystko spiepsz..li ( AWS-UW ) pewnie teraz po > wyborach PO i SLD połączą się w oficjalną koalicje i nadal będą okradać Polaków > i bronić aferzystów i złodziei na najwyższych urzędach, a durni Polacy będą im > klaskać i jednocześnie narzekać, jak to im źle i jak to mało zarabiają. > Polecam blogi o piłce nożnej i polityce: www.gregory33.bloog.pl > www.gregory501.blox.pl www4rzeczpospolita.blox.pl Ojjj to zaczynam szalec bez "opamietania" :-))), zeby "wrocily te postkomuchy z PO" i zeby szybciutko posprzatali po rzadach paranoikow z pis i ich przydupkow i zaprowadzili wreszcie moje wymarzone liberalne panstwo! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 14:12 kralik111 napisał: > fly8171 napisał: > > > Jakie jest zdanie PO w sprawie tarczy, ochrony zdrowia, > > aborcji,lustracji,poltyki zagranicznej, wojsk w Iraku i Afganistanie, pol > tyki > > energetycznej naszej i UE? To są realne pytania. > > Chcesz to zdanie uslyszec z moich ust, zebyj e moc w bardzo prosty i chamski > sposob obalic ? > Nie doczekanie twoje, ja cie wyreczal nie bede, chcesz cos wiedziec, sam musisz > > sobie poszukac informacji, poczytac, douczec sie, ja tego za ciebie zrobic nie > moge :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) Ja, na przykład, bardzo chcę to zdanie usłyszeć, ale bynajmniej nie z Twoich ust, no - chyba, że jesteś rzecznikiem PO, wtedy byłbyś kompetentny i zobowiązany takich informacji udzielać. Jako potencjalny wyborca, mam prawo żądać od partii informacji na tematy, bardzo dla mnie - wyborcy istotne. A w interesie partii leży, tymi informacjami wręcz mnie bombardować, a nie - oczekiwać, że ich gdzieś sobie będę szukać. Problem w tym, że Platforma wydaje się nie mieć sprecyzowanych opinii w tych, jakże istotnych, kwestiach. A w tych, które ma, jest niebezpiecznie bliska PiSowi, od czego się oficjalnie odżegnuje. Odpowiedz Link Zgłoś
michos56 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 14:29 Kralik. Zaczales dobrze ten watek - trudno sie z toba nie zgodzic, ale potem zjechales do poziomu swego dyskutanta. Ponioslo cie i zamiast dalej spokojnie przytaczac argumenty, podjales nierowna walke w obrzucaniu sie blotem - w tym jestes pewnie slabszy, dlatego przegrasz, mimo ze masz racje. Skoro widzisz mozliwosc porozumiewania sie miedzy Polakami, to nie zaprzeczaj sam sobie. Pozdrawiam.m. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 13:09 fly8171 napisał: Angli czy bardzo świerzy przykład w Hiszpani. > Żenujące. --- Zgadzam sie.Zenujaca jest twoja ortografia Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 13:12 I to jedyny komentarz? Jestem zbudowany. Tusk nic nie wspominał o ortografi. Może zapomniał? Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 13:17 fly8171 napisał: > nie wspominał o ortografi. > ----- Znowu Odpowiedz Link Zgłoś
fly8171 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 13:18 TW Miodek? Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do Roboty 27.05.07, 13:22 Czy Tusk chce zmiany rządu, czy tylko udaje? Po taśmach Beger miał dużą szansę z której nie chciał skorzystać. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 13:30 rejtann napisał: > Czy Tusk chce zmiany rządu, czy tylko udaje? Po taśmach Beger miał dużą szansę > z której nie chciał skorzystać. I co z tymi tasmami Begger, czy ktos o nich jescze pamieta ? Do dnia dzisiajszego PiS skompromitowalo sie juz tyle razy, ze tamta afera jest pikusuem, pamietaj, ze co nagle to po diable...;)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rosol4 Re: Bardzo słaby PiS 27.05.07, 21:14 wrojoz napisał: > PiS niszczy Polskę. Panie Tusk historia pisze rozne scenarjusze. Wieksze prawdobodobienstwo jest iz pana karjera i obecnosc w polityce bedzie epizodem niz obecnosc Pisu w ktory zapewne pozostawi wieksze slady normalnosci. Haslo PO wolnosc w dniu dzisiejszym kojarzy mi sie tylko z wolnoscia do przekretow Piskorskiego i korupcji ukaldu warszawskiego niz prawdziwej wolnosci ktora nie jest zagrozonoa. Jesli nie ma wroga to na sile trzeba go stworzy. Wolalbym aby aby partia ktora w wyborach poparlem berdziej rzeczowo przemawiala do nas a nie jezykiem mediow w walce i nienawisci. ZTa obecna konwencja niczym nie rozni sie od PiSowskiej. Nienawisc i oskarzenie. Kiedy wyborcy zmodrzeja i zaczna oceniac pragmatyzm w programach partyjnych. No coz nic nie wynikie z panskiego, panie Tusk nadymania poza odczuwalnym grzmotem i smrodem. Odpowiedz Link Zgłoś
hydepark1 Re: Bardzo słaby PiS 28.05.07, 12:45 To nie PIS a polska gupota i postkomunistzcyna robota . Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 13:24 Poczytaj troche o tym o czym sie wypowiadasz, dla ciebie licza sie tylko kolory, czerwony, bialy i czarny, ale nie zauwazasz,ze Europa jest "niebieska":)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Jarosław Kaczyński to przerażająca farsa. 27.05.07, 15:36 Koniec z Kaczyńskimi. Odpowiedz Link Zgłoś
wj_2000 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 14:06 kralik111 napisał: >tylko dlatego, ze 27 panstw potrafi usiasc, porozmawiac i znalesc wspolny > mianownik dla wszystkich, Umiejętność tę posiadło - niestety - tylko 26 państw. My wetujemy. I będziemy wetować, aż nas wyrzucą. ("Rokita, albo śmierć") No chyba, że zmądrzejemy i znów dopuścimy do władzy SLD (a raczej LiD). Bo PO załatwiać nas będzie równie beznadziejnie ("Rokita, albo śmierć", że pozwolę sobie na taką trawestację.) Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 16:12 wj_2000 napisał: > kralik111 napisał: > >tylko dlatego, ze 27 panstw potrafi usiasc, porozmawiac i znalesc wspolny > > mianownik dla wszystkich, > > Umiejętność tę posiadło - niestety - tylko 26 państw. My wetujemy. I będziemy > wetować, aż nas wyrzucą. ("Rokita, albo śmierć") > No chyba, że zmądrzejemy i znów dopuścimy do władzy SLD (a raczej LiD). Bo PO > załatwiać nas będzie równie beznadziejnie ("Rokita, albo śmierć", że pozwolę > sobie na taką trawestację.) SLD ? A czym rzady SDL czyli Millera, roznily sie od rzadow PiS ???? :-DDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kakonek1 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 16:42 Tusk wlasnie daje przykald przez cala swoja kadencje co to znaczy usiasc i porozmawiac jak czlowik z czlowiekiem Plujac na kraj na legalnie wybrany rzac czyniac destrukcje i nie wnoszac nic do polityki Poza czczymi slowami usiadzmy i porozmawiajmy ... Naprawde denny i mozno ograninczony koncept bycica liderem opzycji - szkoda. Nowe twarze potrzebna i toszybko. Kak Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 14:07 rejtann napisał: > Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do Roboty????? Natychmiast, jak kaczki wsadzimy do pudła. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdd W P0 nie ma ani jednego uczciwego P0-wiaka 27.05.07, 15:27 Taka niestety prawda ;) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Brawa dla Tuska 27.05.07, 15:33 PiS to PRL-bis. Do lamusa z kaczyńskimi.!! Odpowiedz Link Zgłoś
nerhaa Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 15:50 rejtann napisał: > Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do Roboty????? Odp: za dwa lata :P A podatek liniowy 15% powinien być już hen hen dawno i pieprzone zusy i inne poobniżać bo tak nie możnafirmy prowadzić normalnie! Odpowiedz Link Zgłoś
jantar15 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 16:45 A co Ty robisz w tej chwili? Daj Tuskowi przykład... Odpowiedz Link Zgłoś
gregory331 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 20:21 Tusk zaatakuje ! jest po prostu tak, że propaganda PO-SLD jest bardzo mocna, a Polacy są naiwni i politycy PO-SLD o tym doskonale wiedzą. Co jest teraz gorsze niż było do roku 2005 ? bo ja jakoś widzę to inaczej ! zatrudnienie wzrasta, np. budownictwo rozwija się tak, jak nigdy dotąd, sprzedaż nowych samochodów wzrosła rok do roku o 30%, złotówka mocna, wzrost inwestycji, PKB rośnie, PIS walczy z korporacjami (adwokaci, sędziowie, komornicy ) na rzecz większego dostępu młodych ludzi do zawodu, korupcja jest autentycznie ścigana - jednym słowem, państwo się rozwija ! wiadomo też, że nie da się naprawić wszystkiego tego, co się konsekwentnie psuto przez 16 lat, w kilka lat ! jak jest szansa poprawy, to Polacy chcą, to wszystko zepsuć głosując na PO-SLD, ale nie ma się co dziwić propaganda jest bardzo mocna, a naiwnych nie brakuje! W Polsce nigdy nie będzie dobrze, ponieważ ludzie stają w obronie przestępców, którzy rozkradali Polskę przez 16 lat, a później narzekają jaka to w Polsce bieda i bezrobocie, a jakie zarobki niskie - ale jak sami nie dopuszczają do rozliczenia winnych, to powinni mieć pretensje do samych siebie, bo politycy niczego się nie boją i dalej będą postępować nie uczciwie wiedząc, że nikt ich nie rozliczy, a nawet będą bronieni.Polecam blogi o piłce nożnej i polityce: www.gregory33.bloog.pl www.gregory501.blox.pl www4rzeczpospolita.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
gregory331 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 20:26 Cóż, pan Tusk od momentu przegranych wyborów wielokrotnie pokazuje nam swoją PRAWDZIWĄ twarz i nie jest to bynajmniej twarz sympatyczna. Zupełnie inaczej był on przez media przedstawiany podczas kampanii wyborczej. Wtedy głosowaliśmy na niego. Dziś cieszymy się, że przegrał i najchętniej w ogóle nie oglądalibyśmy go więcej bo czujemy się zażenowani, że tak daliśmy się nabrać! Ambicjonalny karierowicz stawiający dobro własne nad dobrem państwa (to między innymi przez niego nie doszło do koalicji PiS z PO), kł…..mca (obiecywał uchylić immunitety posłom-przestępcom, dziś pokazuje nam swoją mściwą zawziętość wobec człowieka, który został wprowadzony w błąd i chciał jaśnie pana Tuska PRZEPROSIĆ, ale temu .... było tego ZA MAŁO! Obrzydliwość! Mam poglądy NORMALNE i uważam, że ZDROWE, tak jak większość UCZCIWYCH obywateli Polaków! Ciężko pracuję poza granicami kraju, bo w Polsce tacy jak on dopuścili do tego, że rozkradziono cały majątek narodowy co dało radę i pozamykano nasze miejsca pracy. Nie jestem mściwy (jak pan Tusk) i uważam, że PiS ma spokojny, uczciwy program. A PO kłamie cały czas! Jak widzę te kobiety Senyszyn Piterę to żygać mi się chce!!! Oni nie chcą żadnych zmian w Polsce! Tylko powrotu komuny do władzy! Chcą kryć wszystkie te afery i zło……stwa i samowolę elit. Mam w Polsce całą rodzinę i chcę wracać, ale gdzie ja tam pracę dostanę? Liczę, że jak PiS weźmie się za tych złodziei to coś się w kraju zmieni na lepsze. Niech choć te pokradzione zakłady odzyskają z powrotem!! Przecież ludzie pójdą świadczyć jak to naprawdę z tymi prywatyzacjami było. Już zwłaszcza w małych miastach jest tragedia!!Polecam blogi o piłce nożnej i polityce: www.gregory33.bloog.pl www.gregory501.blox.pl www4rzeczpospolita.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
wladek1957 Re: Kiedy TUSK Przestanie Gderać i weźmiesię do R 27.05.07, 22:11 we wroclawiu od 1989r rządzi PO zadnego dopuszczania do władzy złodzieji z SLD czy Samoodrony lub oszołomów z PIS czy LPR czy ktoś w Polsce uwaza ze zle na tym wychodzimy????? Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr PO, czyli ściema dla naiwnych 27.05.07, 11:50 PiS "nie będzie partnerem PO"? Panie Tusk, z oślim uporem dążycie do koalicji z Pisdzielcami po wyborach, komu więc Pan wciskasz ten kit! Wyborcom, którzy jeszcze nie zrozumieli, że głosowanie na PO to w istocie głosowanie na kontynuację PiS? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PO, czyli ściema dla naiwnych 27.05.07, 12:48 honeyr napisał: > PiS "nie będzie partnerem PO"? Panie Tusk, z oślim uporem dążycie do > koalicji z Pisdzielcami po wyborach, komu więc Pan wciskasz ten kit! Wyborcom, > którzy jeszcze nie zrozumieli, że głosowanie na PO to w istocie głosowanie na > kontynuację PiS? Szczególnie, że SLD, a - co za tym idzie - cała LiD jest be, a nawet - untouchable. Zatem - jak nie PiS, nie lewica, to ja się pytam Pana, Panie Tusk, z kim Wy chcecie rządzić? Z PSLem, który może nawet nie wejść do Sejmu, a jeśli wejdzie, to tak, więcej, "śladowo"? Czy Pan uwierzył we własne i kolegów optymistyczne zapowiedzi: wygramy, będziemy rządzić samodzielnie? Optymizm dobra rzecz, ale w polityce ważniejszy jest realizm. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: PO, czyli ściema dla naiwnych 27.05.07, 13:00 Teoretycznie, celem PO jest rządzenie samodzielne (Tusk wyraźnie to powiedział). W rzeczywistości to się raczej nie uda, potrzebna będzie jakaś koalicja. Do tego celu świetnie się nada kadłubek, który zostanie z PiS po usunięciu najbardziej skompromitowanych "rewolucjonistów moralnych" (w tym J. Kaczyńskiego rzecz jasna). Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PO, czyli ściema dla naiwnych 27.05.07, 13:29 iedsupo napisał: > Teoretycznie, celem PO jest rządzenie samodzielne (Tusk wyraźnie to powiedział) > . > W rzeczywistości to się raczej nie uda, potrzebna będzie jakaś koalicja. Do teg > o > celu świetnie się nada kadłubek, który zostanie z PiS po usunięciu najbardziej > skompromitowanych "rewolucjonistów moralnych" (w tym J. Kaczyńskiego rzecz jasn > a). Nie będzie żadnego "kadłubka", pozostałego po PiS. Nie nastąpi żadne usunięcie z PiSu Kaczyńskiego z jego najbliższymi pretorianami. Kto niby miałby to zrobić? PiS, ostatecznie, podzieli losy PC - we współczesnym cywilizowanym świecie partia stricte wodzowska, gdzie wódz jest jedynym decydentem, na dłuższą metę nie ma żadnych szans. Pytanie tylko - kiedy? Już w najbliższych wyborach? Niedługo po nich (zwłaszcza, jeśli je przegra)? Jeszcze póżniej (zwłaszcza, jeśli - mimo przegranej - będzie współrządzić z Platformą - co na dłuższą metę nie będzie możliwe, ze względu na osobowość wodza PiSu)? Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: PO, czyli ściema dla naiwnych 27.05.07, 14:06 W ostateczności, ten kadłubek wcale nie musi nazywać się "PiS". Pod postacią zmargnializowanej kanapy, wodzowska partia Kaczyńskiego może istnieć nadal, skupiając głównych aktorów dzisiejszej kompromitacji, natomiast zwykłe szable po prostu zmienią "hetmana". Odpowiedz Link Zgłoś
mienszewik Re: PO, czyli ściema dla naiwnych 27.05.07, 14:15 iedsupo napisał: > W ostateczności, ten kadłubek wcale nie musi nazywać się "PiS". Pod postacią > zmargnializowanej kanapy, wodzowska partia Kaczyńskiego może istnieć nadal, > skupiając głównych aktorów dzisiejszej kompromitacji, natomiast zwykłe szable p > o > prostu zmienią "hetmana". Czyli koalicja PO-Prawica RP marka jurka ? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PO, czyli ściema dla naiwnych 27.05.07, 14:43 iedsupo napisał: > W ostateczności, ten kadłubek wcale nie musi nazywać się "PiS". Pod postacią > zmargnializowanej kanapy, wodzowska partia Kaczyńskiego może istnieć nadal, > skupiając głównych aktorów dzisiejszej kompromitacji, natomiast zwykłe szable p > o > prostu zmienią "hetmana". Jest dużo logiki, w tym co piszesz. Historia "post-PC-towska" też za tym przemawia... Te "zwykłe szable" mogą zasilić także i inne partie, nawet - Platformę... Odpowiedz Link Zgłoś
gregory331 Re: PO, czyli ściema dla naiwnych 27.05.07, 20:25 Ciemnogrodzie - opamiętaj się bo jak wrócą komuchy i post komuchy z PO to będzie tak liberalne państwo { ale dla złodziei o grubszą kasę } że braknie drugich 15 lat a obudzisz się w Urum Burum - republice gruszkowej z gruszkami na wierzbie. Gratuluję wyboru. Gabinet Cieni już pracuje ale nikt nie słyszy jak donośle PO właśnie rozpracowują Ciemnogród. Jak ukryć pozostałe złodziejstwa , afery i proletariuszy z pozostałych partii , bo może się przydadzą. czyli PO w następnych wyborach będzie kolejna zmiana warty i znowu do władzy dojdzie partia która nic nie potrafi oprócz gadania, panowie z tej partii już zajmowali się gospodarką i wszystko spiepsz..li ( AWS-UW ) pewnie teraz po wyborach PO i SLD połączą się w oficjalną koalicje i nadal będą okradać Polaków i bronić aferzystów i złodziei na najwyższych urzędach, a durni Polacy będą im klaskać i jednocześnie narzekać, jak to im źle i jak to mało zarabiają. Polecam blogi o piłce nożnej i polityce: www.gregory33.bloog.pl www.gregory501.blox.pl www4rzeczpospolita.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: PO, czyli ściema dla naiwnych 27.05.07, 13:00 > Zatem - jak nie PiS, nie lewica, to ja się pytam Pana, Panie Tusk, z kim Wy > chcecie rządzić? Z PSLem, który może nawet nie wejść do Sejmu, a jeśli wejdzie, > to tak, więcej, "śladowo"? To jasne. Nie po to dwór Tuska montował prowokację Miodowicza i obściskiwał się przed kamerami z kumplami z PiS, żeby rozstać się z planami wspólnej koalicji. "Opozycyjność" PO ma służyć przedłużeniu prawicowego bagna jeszcze po następnych wyborach, PiS przy korycie pozostanie, a zamiast LPR i Samoobrony dopcha się jeszcze PO. Obskurancki beton katolicki uzupełni się jeszcze o beton neoliberalny, i będziemy mieli Amerykę Łacińską w najgorszym wydaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
mienszewik Re: PO, czyli ściema dla naiwnych 27.05.07, 14:16 honeyr napisał: > > Zatem - jak nie PiS, nie lewica, to ja się pytam Pana, Panie Tusk, z kim > Wy > > chcecie rządzić? Z PSLem, który może nawet nie wejść do Sejmu, a jeśli we > jdzie, > > to tak, więcej, "śladowo"? > > To jasne. Nie po to dwór Tuska montował prowokację Miodowicza i obściskiwał się > przed kamerami z kumplami z PiS, żeby rozstać się z planami wspólnej koalicji. > "Opozycyjność" PO ma służyć przedłużeniu prawicowego bagna jeszcze po następnyc > h > wyborach, PiS przy korycie pozostanie, a zamiast LPR i Samoobrony dopcha się > jeszcze PO. Obskurancki beton katolicki uzupełni się jeszcze o beton > neoliberalny, i będziemy mieli Amerykę Łacińską w najgorszym wydaniu. > podzielam Twoja opinie Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz A PiS to nie organizacja przestepcza ?. 27.05.07, 15:40 Myślę że to taka organizacja. Pójdą pod Trybunał Stany.? Napewno tak. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO, czyli ściema dla naiwnych 27.05.07, 13:01 honeyr napisał: > PiS "nie będzie partnerem PO"? Panie Tusk, z oślim uporem dążycie do > koalicji z Pisdzielcami po wyborach, komu więc Pan wciskasz ten kit! Wyborcom, > którzy jeszcze nie zrozumieli, że głosowanie na PO to w istocie głosowanie na > kontynuację PiS? Udowadniasz tylko kolego, jak blizniaczo podobni do siebie jestescie, zwolennicy SLD i PiS, PiS twierdzi, ze PO chce koalicji z SLD, a SLD, ze z PiS, wasza koalicja parlamentarna z poprzedniej kadencji sejmu laczy was do tej pory, to jest ta wlasnie mentalnosc "po trupach byle do koryta", dobrze wiedziec z kim ma sie do czynienia...:)))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: PO, czyli ściema dla naiwnych 27.05.07, 13:08 Chyba ci się adresat tej przemowy pomylił? Stara miłość kumpli-rozłamowców z AWS, obecnie PO i PiS, nie rdzewieje; spokojna głowa! Na użytek ciemnego tłumu PO i PIS rzucą czasem parę hasełek nieprzyjaznych wobec siebie, rzecz jasna. Np. jednego dnia Rokita będzie "zbrodniarzem", po to tylko, żeby poza kamerami paktować z nim w sprawie wejścia do rządu. PO to gwarancja petryfikacji 4 erpy, z większą tylko ilością dorobkiewiczowskiego cwaniactwa na szczytach i pilniejszym wsłuchiwaniem się w żądania najbogatszego marginesu. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO, czyli ściema dla naiwnych 27.05.07, 13:26 honeyr napisał: > Chyba ci się adresat tej przemowy pomylił? > Stara miłość kumpli-rozłamowców z AWS, obecnie PO i PiS, nie rdzewieje; spokojn > a > głowa! Na użytek ciemnego tłumu PO i PIS rzucą czasem parę hasełek > nieprzyjaznych wobec siebie, rzecz jasna. Np. jednego dnia Rokita będzie > "zbrodniarzem", po to tylko, żeby poza kamerami paktować z nim w sprawie wejści > a > do rządu. > PO to gwarancja petryfikacji 4 erpy, z większą tylko ilością > dorobkiewiczowskiego cwaniactwa na szczytach i pilniejszym wsłuchiwaniem się w > żądania najbogatszego marginesu ...zalozysz sie o flaszke, ze nie masz racji...? ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
honeyr Re: PO, czyli ściema dla naiwnych 27.05.07, 13:30 > ...zalozysz sie o flaszke, ze nie masz racji...? > ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Nawet o dwie!... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: PO, czyli ściema dla naiwnych 27.05.07, 13:34 honeyr napisał: > > ...zalozysz sie o flaszke, ze nie masz racji...? > > ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) > > > Nawet o dwie!... OK, stoi, dwie flaszki, po najblizszych wyborach znajdziemy sposob, zeby sobie wygrana wreczyc...:))))) Pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mienszewik Re: PO, czyli ściema dla naiwnych 27.05.07, 14:13 kralik111 napisał: > honeyr napisał: > > > Chyba ci się adresat tej przemowy pomylił? > > Stara miłość kumpli-rozłamowców z AWS, obecnie PO i PiS, nie rdzewieje; > spokojn > > a > > głowa! Na użytek ciemnego tłumu PO i PIS rzucą czasem parę hasełek > > nieprzyjaznych wobec siebie, rzecz jasna. Np. jednego dnia Rokita będzie > > "zbrodniarzem", po to tylko, żeby poza kamerami paktować z nim w sprawie > wejści > > a > > do rządu. > > PO to gwarancja petryfikacji 4 erpy, z większą tylko ilością > > dorobkiewiczowskiego cwaniactwa na szczytach i pilniejszym wsłuchiwaniem > się w > > żądania najbogatszego marginesu > > > ...zalozysz sie o flaszke, ze nie masz racji...? > ;))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) czytam te twoje wpisy i musze stwierdzic,ze infantylny z ciebie aparatczyk. pasujesz do tych z PISu.Brak argumentow,tylko haselka Odpowiedz Link Zgłoś
mienszewik Re: PO, czyli ściema dla naiwnych 27.05.07, 14:10 Dobrze ,ze juz wiecie kim jest PIS,bo jeszcze nie dawno ci "bolszewicy" byli dla was przyjaciolmi z ktorymi chcieliscie budowac razem 4 RP. Przypominam ze haslo 4 rp wymyslil posel PO Spiewak... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Dobra, dobra gadać każdy umie a robić ni ma k 27.05.07, 13:36 Brzmisz jak pospolity PiSesman, zmieniles poglady i partie ??? :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
push.sp Jak za Kwacha nowe godlo Polski 27.05.07, 18:41 bialy orzel na niebieskim tle; Donald Duck - tez na niebieskim Odpowiedz Link Zgłoś
kyklop Tusk naszą tarczą !!!- Posłanka Ostrowska i mafia 27.05.07, 11:54 paliwowa dziękują za ochronę. Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann Polityka Zagraniczna PO: Dogodzić Każdemu! 27.05.07, 11:55 Agela i Putin biją Brawo Donaldowi - Takiej Polski im tylko Potrzeba! Brawo Donald! Naucz Polaczków Ordungu i Cywilizacji! Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann Donald Zatrzyma ZŁO i Ciemną Stronę Mocy!!! 27.05.07, 11:57 Donald Zatrzyma ZŁO i Ciemną Stronę Mocy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ritterausleidenschaft rejtann nie rozdzieraj szat - wyluzuj 27.05.07, 12:19 to nie sa jeszcze wybory :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
maria-anna Tusk: PO tarczą, która ochroni Polaków przed po.. 27.05.07, 12:00 To tylko słowa,słowa,słowa...kiedy bedą działania. Wyborcy Po są przerażeni pasywnoscią partii. To nie jest konstruktywna opozycja,tylko legitymizacja postępowania strasznej koalicji. Ja - nie wiem,jak inni- zawiodłam się na PO:(. Odpowiedz Link Zgłoś
znoska Re: Tusk: PO tarczą, która ochroni Polaków przed 27.05.07, 12:39 To tylko słowa,słowa,słowa...kiedy bedą działania. To nie jest zbyt madry argument. Przypominam, że Tusk jest szefem partii opozycyjnej. Nie dysponuje więc możliwościami działania w swnsie , o jakim myślisz. Chyba, ze marzy ci się rewolucja. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Partii opozycyjnej? 27.05.07, 12:41 znoska napisał: > To tylko słowa,słowa,słowa...kiedy bedą działania. > To nie jest zbyt madry argument. Przypominam, że Tusk jest szefem partii > opozycyjnej. Nie dysponuje więc możliwościami działania w swnsie , o jakim > myślisz. Chyba, ze marzy ci się rewolucja. Partii opozycyjnej? A kto uchwalił złą ustawę lustracyjną. PO to drugi PiS. Chcąc nie chcąc pozostaje lewica. Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: Tusk: PO tarczą, która ochroni Polaków przed 27.05.07, 12:44 Ja również - do tego stopnia, że w 2005 głosowałem na UPR. PO jest bierna, nieudolna. Rozumiem, ze są w niewygodnej sytuacji - z jednej oszołomy z drugiej aferzyści, a dogadać się z którymiś muszą. Ale na to przyjdzie czas po wyborach - na razie powinni punktować wstrętną koalicję za zawłaszczanie pańśtwa, nieudolność, szkodliwe działania, sprzeniewierzanie się deklaracjom itp. itd. Obecne rządy są tak złe, że sytuacja opozycji wydaje się być wymarzona. A PO nie potrafi tego zdyskontować. Jak dotąd nie przedstawiła też całościowej spójnej wizji Polski i kadencji po ich ewentualnej wygranej. dzięki temu PiS wciąż jest silny - nie dlatego, ze jest dobry, że ludzie w niego wierzą, że ma popularnych polityków (vide notowania kaczek itp.), ale dlatego, że PO nie daje jasnej, konkretnej alternatywy. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Tusk: PO tarczą, która ochroni Polaków przed 27.05.07, 15:41 swoboda_t napisał: > > Obecne rządy są tak złe, że sytuacja opozycji wydaje się być > wymarzona. A PO nie potrafi tego zdyskontować. > Jak dotąd nie przedstawiła też > całościowej spójnej wizji Polski i kadencji po ich ewentualnej wygranej. A może problemem jest właśnie brak spójnej wizji, zwłaszcza takiej, która by odróżniała Platformę od PiSu? Może liderzy maja zbyt różniące się wizje, żeby mogła z tego powstać jedna, wspólna i jasna dla wyborców? > dzięki > temu PiS wciąż jest silny - nie dlatego, ze jest dobry, że ludzie w niego > wierzą, że ma popularnych polityków (vide notowania kaczek itp.), ale dlatego, > że PO nie daje jasnej, konkretnej alternatywy. Wydaje mi się, że zadziwiająco wysokie notowania PiSu biorą się głównie z tego, że chęć oddania głosu na tę partię deklaruje wielu niegdysiejszych wyborców LPR i SO. Zauważ, że poparcie dla tych dwóch ostatnich partii dramatycznie spadło w porównaniu do ich wyniku w wyborach 2005. > Odpowiedz Link Zgłoś
master_mcs Re: Tusk: PO tarczą, która ochroni Polaków przed 27.05.07, 17:33 jeszcze jedno, Tusk podczas przemowy naprawde przypominal mi Hitlera.. (gesty+zawziety ton) Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio PO tarczą ??? 27.05.07, 12:00 nie!!nie potrzeba nam już lewicy w rządach, nie dość że to populiści i lewicowcy to w dodatku porządnego programu nie potrafią sporządzić Odpowiedz Link Zgłoś
bernol1 Re: PO tarczą ??? 27.05.07, 12:10 Mam nadzieję, że nie piszesz tego mając na myśli porównanie z programem PiS. Skierowanym do ciemnego ludu. Jak można mówić równocześnie o obniżce podatków, wzroście wydatków z budżetu i spadku deficytu skoro Wydatki - podatki = deficyt. To, co zaprezentowali było matematycznie niewykonalne, chyba, że "odcinamy się" od zbrodniczego dorobku Pitagorasa i Talesa. Które to punkty tego programu zostały zrealizowane? Tanie państwo? Obniżka podatków? Dwa progi podatkowe? 3 miliony mieszkań? Pamiętam aferę, gdy pewna działaczka PiSu nazwała ten program bzdetami. Jakaż była afera. Niestety, ostatnie dwa lata dowodzą, że miała rację. Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann Re: PO tarczą ??? 27.05.07, 12:13 To żadna działaczka PiS - jeszcze jedna profesor z łapanki. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: PO tarczą ??? 27.05.07, 12:34 program PO jest tak samo populistyczny jak program PIS tyle że PIS nie obiecywał aż takiej obniżki podatków jak PO, zaś "obniżka podatków" PO polegała na podwyżce o 1,5-2,5 procent na ten temat toczyła się dyskusja na forum Polityka i Gospodarka, w dodatku PIS większość obietnic już spełnił np. tych dotyczących sądownictwa,walki z "układem" i korupcją Odpowiedz Link Zgłoś
znoska Re: PO tarczą ??? 27.05.07, 12:44 Wypowiadasz się tak jednoznacznie o programie PO. A przeczytałeś go? Watpię, bo go dobiero w nocy wydrukowano. Nawet w TVN24 mieli tylko jeden egzemplarz i to ofiarowany przez porannego rozmówcę. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo PO i słynny pierwszy milion. 27.05.07, 12:50 Jak naprawdę to PO zamierza umożliwić powrót uwłaszczenia sitw na państwie. Zgodnie z pierwszym prawem Platformy: "Pierwszy milion trzeba ukraść, a kradzież następnych pójdzie gładko." Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: PO tarczą ??? 27.05.07, 12:51 znoska napisał: > Wypowiadasz się tak jednoznacznie o programie PO. A przeczytałeś go? Watpię, bo > > go dobiero w nocy wydrukowano. Nawet w TVN24 mieli tylko jeden egzemplarz i to > ofiarowany przez porannego rozmówcę. Swego czasu ich obserwowałem. Nawet się zastanawiałem czy nie oddać na nich głosu w następnych wyborach. I padło, że oddam na lewicę. Ludzi poznaje się po czynach nie po słowach. Uchwalenie ustawy lustracyjnej, w takiej postaci, pokazało tylko jedno - PO nie jest partią inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo TUSK da podwyżki lekarzom i wszystkim. 27.05.07, 13:00 Tusk prawie jak Kononowicz. Wszystko naprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: PO tarczą ??? 27.05.07, 16:51 popieram hummer choć na lewice nigdy w życiu nie zagłosuję, w lubię bardziej kalisza niż niesiołowskiego,komorowskiego czy tuska Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Tusk: PO tarczą, która ochroni Polaków przed 27.05.07, 12:01 A co o rezygnacji z budowy IV RP myśli Paweł Śpiewak? Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann Córka do Tańca z Gwizdami TATA do Gwiezdnych Wojen 27.05.07, 12:04 Córka do Tańca z Gwizdami(dostaje 10 tysięcy za odcinek), TATA do Gwiezdnych Wojen, tam się wyżyje zwalczając Koszmarne ZŁO, grożące światu... Zdolna rodzinka! Odpowiedz Link Zgłoś
rewers10 Re: Córka do Tańca z Gwizdami TATA do Gwiezdnych 27.05.07, 12:05 typowo pisowski atak , na rodzinę żenada Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann Córka do Tańca z Gwizdami TATA do Gwiezdnych Wojen 27.05.07, 12:07 Jak bum cyk, cyk - bez Tusków ZŁO nas zniszczy! Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Córka do Tańca z Gwizdami TATA do Gwiezdnych 27.05.07, 16:18 rewers10 napisał: > typowo pisowski atak , na rodzinę > żenada I jaki "merytoryczny"! Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Tusk znow bredzi. Tej rewolucji konseratyzmu nie d 27.05.07, 12:06 a sie zatrzymac -rozlegla sie po kraju niczym kula sniegowa Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 konserwatyzm i rewolucja, nie widzisz smiesznosci? 27.05.07, 12:17 od kiedy to konserwatysci są rewolucjonistami? pomogę Ci pis to nie konserwatysci tylko populisci a to co robią to nie rewolucja, tylko lansowanie się na zbawców narodu kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte A co Tłusk to nie populista? Caly system demokraty 27.05.07, 12:18 czny to populizm, kumasz? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 [...] 27.05.07, 12:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Re: jasne ze kumam:) inaczej nie da sie wygrac wy 27.05.07, 12:26 Wladze obejmuja sprawni a nie ci co duzo mowia- obiecuja:)) Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: jasne ze kumam:) inaczej nie da sie wygrac wy 27.05.07, 12:27 herkus-monte napisał: > Wladze obejmuja sprawni --- Chyba sprawni inaczej(vide PiSkaczki) Odpowiedz Link Zgłoś
herkus-monte Re: jasne ze kumam:) inaczej nie da sie wygrac wy 27.05.07, 12:29 Przy takim braku kontr-argumentow prognozuje ze Pis bedzie rzadzil jeszcze z 2 kadencje Odpowiedz Link Zgłoś
znoska Re: A co Tłusk to nie populista? Caly system demo 27.05.07, 12:47 Rozumiem, że odpowiada ci monarchia i to z Tobą w roli głównej. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: konserwatyzm i rewolucja, nie widzisz smieszn 27.05.07, 12:37 nie cały PIS to populisci, część z nich to polscy jakobini Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 nie wiem, co gorsze;) a Ty wiesz? 27.05.07, 13:16 ja wole spokojnych ludzi, ktorzy uczciwie pracuja pis jest jak krowa z powiedzonka... duzo ryczy, mało mleka daje:) Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: nie wiem, co gorsze;) a Ty wiesz? 27.05.07, 16:52 zgodzę się z twoją wypowiedzią choć z dnia na dzień tego mleka oczekiwałbym więcej Odpowiedz Link Zgłoś
mienszewik Re: konserwatyzm i rewolucja, nie widzisz smieszn 27.05.07, 14:31 monster1972 napisał: > od kiedy to konserwatysci są rewolucjonistami? > > pomogę Ci > > pis to nie konserwatysci tylko populisci > > a to co robią to nie rewolucja, tylko lansowanie się na zbawców narodu > > > kumasz? Nie,to Ty nie kumasz.PIS sa konserwatywnymi populistami,a ich rewolucja ma prowadzic do konserwatywnego ladu. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: konserwatyzm i rewolucja, nie widzisz smieszn 27.05.07, 16:36 mienszewik napisał: > > Nie,to Ty nie kumasz.PIS sa konserwatywnymi populistami,a ich rewolucja ma > prowadzic do konserwatywnego ladu. Ja też "nie kumam", niestety... Nie słyszałam jeszcze o "koserwatywnych populistach", ani o rewolucji, która by doprowadziła do konserwatywnego ładu. Ale może PiSowi się uda wyprodukować taki zamarzający płomień czy wrzący lód. Ostatecznie przodkowie ich koalicjantów wypasali dinozaury... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Ciemny lud tego nie kupi, Herr Tusk 27.05.07, 12:07 To, co mówi Tusk, to nie tylko populizm, to obrzydliwy populizm. Tusk już dawno stracił resztki przyzwoitości... pogarda, nienawiść... Ciemny lud tego nie kupi, panie Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
ritterausleidenschaft to fakt - ty tego nie kupisz ... 27.05.07, 12:24 ale ci, co troche rozumku jeszcze maja, wiedza co oznacza sie "obrzydliwym populizmem" i kto sie nim w Polsce przede wszystkim posluguje ... Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: to fakt - ty tego nie kupisz ... 27.05.07, 14:12 Ale mu pojechałeś, ja Cię nie mogę. Odpowiedz Link Zgłoś
wraczek Dziadek służył III Rzeszy myśląc, że będzie 1000 27.05.07, 12:08 letnia. Mylenie się to u Tusków rodzinne. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: Dziadek służył III Rzeszy myśląc, że będzie 1 27.05.07, 12:11 sprawdz najpierw kim byl ojciec kaczynskich potem sie wypowiadaj Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: Dziadek służył III Rzeszy myśląc, że będzie 1 27.05.07, 12:36 Ojciec kaczyńskich był powstańcem warszawskim, szlachcicem rannym walce który zbiegł z obozu jenieckiego i otrzymał najwyższe odznaczenie wojskowe Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Dziadek służył III Rzeszy myśląc, że będzie 1 27.05.07, 12:37 poglodzio napisał: > Ojciec kaczyńskich był powstańcem warszawskim, szlachcicem rannym walce który > zbiegł z obozu jenieckiego i otrzymał najwyższe odznaczenie wojskowe ---- I wysoko postawionym dzialaczem PZPR Odpowiedz Link Zgłoś
znoska Re: Dziadek służył III Rzeszy myśląc, że będzie 1 27.05.07, 12:53 To jest najgorszy z możliwych zarzutów - i najgłupszy. Nikt nie odpowiada ani za swoich dziadków, ani za rodziców.Takie myślenie ma swoje praźródło w marksistowski8ej teorii walki klas. Dlatego skończcie z tym. To żaden argument. Odpowiedz Link Zgłoś
romek334 wraczek Ty antypolski szczeniaku 27.05.07, 17:20 Jak smiesz kalać Polaków, którzy siłą pod grozba kary smierci lub wysyłki do obozu zagłady wcielano ich do Werhmachtu !!! Ty głupcze !!! Nie stosuj takich podłcyh sztuczek ! Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: Dziadek służył III Rzeszy myśląc, że będzie 1 27.05.07, 16:55 Dziadek Tuska był nazistą i niemcem więc szkody się wyrównują choć nigdzie o tym że kaczyński był w PZPR nie słyszałem, ale może i był. Choć nikt za czyny swych dziadków nie odpowiada, każdy ma czystą kartę Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann TUSK: SPiSek Czai się Wszędzie!!! 27.05.07, 12:10 Bagnet na BROŃ(isława Komorowskiego)! Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann Re: TUSK: SPiSek Czai się Wszędzie?! 27.05.07, 12:28 no nie, przesada rejtann napisał: > Bagnet na BROŃ(isława Komorowskiego)! Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 TKM... TKPO! 27.05.07, 12:12 PO pokaże ciemnemu ludowi, jak się rządzi... TKPO! Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 Tusk przynajmniej mowi po polsku... 27.05.07, 12:12 mozna sie z nim nie zgadzac, ale przynajmniej da się go słuchać ;) poza tym... w wiekszosci ma racje niestety, kaczki zaraz włączą swoją rewolucyjną retorykę... wszedzie bedą wrogowie i tylko drób nas ocali a tępy, sterowany z Torunia elektorat i tak wybierze zacofanców z pisu Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: Tusk przynajmniej mowi po polsku... 27.05.07, 12:16 Hitlera i Stalina też słuchali z otwartymi ustami... i co z tego? A jak pięknie Fidel Castro potrafi przemawiać godzinami... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 masz racje, ale ja mowie o też o tresci, nie tylko 27.05.07, 12:19 o formie ;) drugiego stalina nam nie trzeba w kwestii wodzowskich przemowien i zagrywek, to u nas nikt jareczkowi nie dorówna;) mistrz szczucia jednych na drugich gada jak skrzyżowanie goebelsa z gomułką..;) Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: masz racje, ale ja mowie o też o tresci, nie 27.05.07, 12:25 Treść przemówienia Tuska można by streścić w jednym zdaniu: Spieprzaj PiS, TKPO! Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 ja sie z Tuskiem zgadzam dosc leppera i giertycha 27.05.07, 12:32 w rzadzie oni powinni chodzic jako wodzowie załosnych manifestacji pod sejmem.. a nie wicepremierzy no ale czego pis nie zrobi , coby u koryta sie utrzymac mamy naprawde głupi naród... w normalnym kraju pis mialby teraz poparcie 1% Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Tusk przynajmniej mowi po polsku... 27.05.07, 16:49 gamon0 napisał: > Hitlera i Stalina też słuchali z otwartymi ustami... i co z tego? > A jak pięknie Fidel Castro potrafi przemawiać godzinami... :))) Prawie jak nasz Jarek! Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann Re: Wehrmacht jest słowem Niecenzuralnym? 27.05.07, 12:23 Re: Wehrmacht jest słowem Niecenzuralnym? Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: Jest idiotyzmem i propagandowym szajsem! 27.05.07, 12:38 przecież z Wehrmahtem to prawda Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus Re: Jest idiotyzmem i propagandowym szajsem! 27.05.07, 12:42 poglodzio napisał: > przecież z Wehrmahtem to prawda Prawda dla idiotow nie odrozniajacych tragicznych losow przodkow od programow i działalnosci politycznej wnukow po 60 latach. Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: Jest idiotyzmem i propagandowym szajsem! 27.05.07, 16:58 a jakiż to program reprezentuje PO?? powiem ci żaden, żadnych konkretów, zwykły populizm i w dodatku mydlenie oczu "obniżką podatków", zresztą z samego Tuska też niezłe ziółko bo nie dość że udaje prawice to w dodatku robi to nieumiejętnie na kilometry widać że to lewak to samo zreszta co Komorowski, jedynymi ludźmi z PO których szanuję są Rokita i Gowin gdyż prawicy nie udają tylko znaleźli się w złej partii o złym czasie Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 PiS uczciwy inaczej... 27.05.07, 16:58 poglodzio napisał: > przecież z Wehrmahtem to prawda Dokładnie. To jest właśnie prawda a'la PiS: - Kowalski stanął przed sądem zamieszany w sprawę o kradzież zegarka. >Zegarek mu ukradli. - Sędzia TK jest notowany przez SB. >Że odmówił wszelkiej współpracy. -Dziadek Tuska był w Wermachcie. >Jako Kaszub, wcielony przymusowo. Przy pierwszej okazji zwiał. Odpowiedz Link Zgłoś
kyklop TUSK- NocnoZmiennik - na niego można liczyć ! 27.05.07, 12:13 policzmy głosy .... Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Re: TUSK- NocnoZmiennik - na niego można liczyć 27.05.07, 12:20 Tusk myśli sobie... TKM... TKPO! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
wrojoz Kaczyński, nie umiesz-odejdż. 27.05.07, 15:52 Kaczyńskie nawiedzone ludki. Odpowiedz Link Zgłoś
adamdark01 Tusk: PO tarczą, która ochroni Polaków przed po.. 27.05.07, 12:15 Czytając ten artykół, podniosła mi się andrenelina,jestem pod wrażeniem,że od dziś,będę bardziej śledził działalność PO, bo zaczynam wierzyć,że może to co mówi Tusk, może być prawdą, a to jest rzadki okaz u polityków, więc proszę szanownych internautów, poświęcić nieco czas, dla późniejszej, dalszej oceny na tym forum, czynności faktyczne PO i ich przywódców. do następnego spotkania. adamdark01 Odpowiedz Link Zgłoś
pl2512 To Donald jeszcze zyje? Czy ktos pamieta Tuska?... 27.05.07, 12:16 A to ten pan co malo mowi w sejmie, ale od kilku lat zyje za nasza kase. Tzw. zawodowy posel! Niezle jak na magistra historii z Gdanska. Ten sam, ktory pierdzielil w reklamowce o ,,babci i krolu" a sam udziela audiencji jak papa w Rzymie. Odpowiedz Link Zgłoś
uookasz Re: To Donald jeszcze zyje? Czy ktos pamieta Tusk 27.05.07, 12:18 kolejna ofiara rozbudowanego działu reklamy i marketingu pis ? Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala święta prawda, A L E ... 27.05.07, 12:17 1. wolnym może być tylko człowiek DOBRZE (nie byle jak) WYKSZTAŁCONY, 2. jednomantatowe okręgi wyborcze, 3. podatek liniowy ---- Obszczymurki RP V sojediniajties' Odpowiedz Link Zgłoś
rejtann Tusk: Biada nam - ZŁO to Ciemna Strona MOCY!!! 27.05.07, 12:21 TUSK: Biada nam - ZŁO to Ciemna Strona MOCY!!! Traumatyczne dzieciństwo i młodość, strach, ale i uczucia altruistyczne zdeformowane przez pychę zaprowadziły Anakina na stronę zła. Pochłonięty przez Ciemną Stronę, Darth Vader rozpoczął wypełnianie rozkazów Palpatine'a od rzezi w Świątyni Jedi. Następnie usunął przywódców separatystów, a ostatecznie, targany negatywnymi emocjami, oskarżył o zdradę swoją żonę i, w niezamierzony sposób, doprowadził do jej śmierci. Na planecie Mustafar starł się też ze swoim mistrzem i przyjacielem - Obi-Wanem. Mistrz Jedi wygrał pojedynek z Sithem wykorzystując brak wyobraźni tego ostatniego, nie zabił go jednak - pozbawiony nóg i ręki oraz niemal śmiertelnie poparzony Vader został ocalony przez Palpatine'a. Od tego czasu musiał jednak poruszać się w charakterystycznym czarnym pancerzu i masce, które wyposażone były w systemy podtrzymujące go przy życiu. Vader przekonany był, że Padme zginęła z jego winy przed narodzinami ich dziecka - nie wiedział więc, że narodziła się i ocalała dwójka jego dzieci - Luke oraz Leia. Przez następne lata Darth Vader zgodnie z planem Palpatine'a tępił nielicznych pozostałych przy życiu Jedi oraz innych przeciwników Imperialnego Nowego Ładu. W roku 3 ABY na Bespinie Darth Vader spotkał się twarzą w twarz ze swoim synem, próbując przeciągnąć go na Ciemną Stronę. Starał się go skusić wizją obalenia Palpatine'a i wspólnego panowania nad Galaktyką, jednak młody Skywalker nie dał się przekonać ojcu. Szczęśliwie Luke uniknął śmierci. Pod wpływem kontaktu z synem w Vaderze zaczęły postępować zmiany psychologiczne (dostrzegane w jego wypowiedziach i zachowaniu), które ostatecznie doprowadziły do jego powrotu na stronę Dobra. Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv PO-zgrupowanie 27.05.07, 12:25 komunistow i lista zyczen do Sw.Piotra,SLD-bis,partia popaprancow komunistycznach. Jasio,rozwal ta komunistyczna lobuzerie Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: PO-zgrupowanie 27.05.07, 12:33 yxcv napisał: Jasio,rozwal ta komunistyczna lobuzerie --- ???????? Odpowiedz Link Zgłoś
poglodzio Re: PO-zgrupowanie 27.05.07, 16:59 rozwala zgodnie z oczekiwaniami wyborców i sprawiedliowścią historyczną Odpowiedz Link Zgłoś