Dodaj do ulubionych

Marta Kaczyńska urodziła córeczkę

• junkier Najwybitniejszy ród Polski nie może docekać się mę 08.06.07, 22:22
      To jakiś pech że najwybitniejszy ród Polski nowożytnej nie może doczekac się
      męskiego potomka. Jakaś klątwa chyba.
      • rydzyk_fizyk Re: Najwybitniejszy ród Polski nie może docekać s 08.06.07, 22:26
        Masz rację, współpracownik SB zasługuje na męskiego potomka.
      • maciekzmiasta Re: Najwybitniejszy ród Polski nie może docekać s 08.06.07, 22:37
        Niestety!! Jarek z kotem tez nic nie zdziałają!! Smutna prawda, że wielkie rody
        zawsze wymierają jako pierwsze!! A takie Tuskie, czy inne mają dziedziców.
        Porażające i Smutne
    • 35latek Jaka matka, takie imię 08.06.07, 22:22
      .
      • wos9 Re: Jaka matka, takie imię 08.06.07, 22:30
        35latek napisał:

> A konkretnie, o co ci chodzi?
    • assessor Re: Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 08.06.07, 22:22
      Nareszcie normalni ..., gratuluję Ci Marto.
      • wos9 Re: Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 08.06.07, 22:25
        assessor napisał:

> Nareszcie normalni ..., gratuluję Ci Marto.

I dziecko ma szansę zachować równowagę.
      • plemnik_bez_duszy Re: Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 08.06.07, 22:32
        W normalnym kraju europejkim nikogo nie dziwi fakt że matka wychowuje sama
        dziecko, nawet gdy ojciec jest nieznany. Na tym forum natomiast pełno "bękartów"
        "nieuświęconych związków" (ciekawe przez kogo?) itp. Co was q..rwa obchodzi
        kiedy to maleństwo zostało poczęte???? Jaka wina P. Marty że ma ojca idiotę, a
        wujka kretyna?? Jak się w poprzednim związku nie układało to powinni się męczyć
        przez całe życie??? w imię jakiś tam wartości?? albo żeby się przypodobać
        wujaszkowi???

Pozdrawiam

"Niech żyje RP wersja 4.02 beta"
        • tomek693 tylko dziadek powinien sie zamknać 08.06.07, 22:36
          , bo kiedy ma sie takie rodzinne...hm kompikacje to nie powinno sie mieć gemby
          pełnej frazesów, fałszywych nota bene.
          • plemnik_bez_duszy Re: tylko dziadek powinien sie zamknać 08.06.07, 22:45
            to niech się ten leśny dziadek zamknie, najlepiej na zawsze:)

Pozdrawiam

• pierot6 Awójek Jarosław, zawetuje ten układ rodzinny!!!!! 09.06.07, 10:56
    • nameja Duuuużo zdrowia i sił dla córeczki! 08.06.07, 22:30
      Oby wszystko pomyslnie przebiegło i jak najszybciej dziecko znalazło się z mamą
      w domu! To jest teraz najważniejsze! Współczuję Pani, że jeszcze nie może Pani
      dziecka przytulić ani nakarmić. Głowa do góry, będzie dobrze!
      • wos9 Re: Duuuużo zdrowia i sił dla córeczki! 08.06.07, 22:34
        nameja napisała:

> Oby wszystko pomyslnie przebiegło i jak najszybciej dziecko znalazło się z
        mamą
        >
        > w domu! To jest teraz najważniejsze! Współczuję Pani, że jeszcze nie może
        Pani
        > dziecka przytulić ani nakarmić. Głowa do góry, będzie dobrze!

Też tak myślę i niech Marta nie czyta niektórych kretyńskich postów.
    • kvakva Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 08.06.07, 22:35
      UKŁAD uderzył w najzdrowszą tkankę narodu i, o zgrozo, rozmnożył się.
      • wos9 Re: Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 08.06.07, 22:39
        kvakva napisał:

> UKŁAD uderzył w najzdrowszą tkankę narodu i, o zgrozo, rozmnożył się.

To tatuś i stryjek będą mieli masę roboty...
      • dami7 Re: Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 09.06.07, 05:11
        kvakva napisał:

> UKŁAD uderzył w najzdrowszą tkankę narodu i, o zgrozo, rozmnożył się.

Szara sieć otoczyła Najjaśniejszą Rodzinę! I przyszło stanąć tam, gdzie stało
        ZOMO. A wszyscy powiedzą teraz, że białe jest białe, a czarne jest czarne i że z
        ziemi wolski do Polski przyszliśmy...
        Biedna Martynka, na starcie ma przes..ne u stryjecznego dziadka. Jednakowoż
        zdróweczka życzmy. Aby malutkiej do twarzy było w szkolnym mundurku kiedyś, w
        przyszłości. Aby polubiła i Sienkiewicza i Gombrowicza. I żeby napisała pracę
        magisterską o upadku IVRP.
    • nameja Teraz dopiero przeczytałam co tu nawypisywaliście 08.06.07, 22:37
      Ludzie! Jak można w takiej chwili sie znęcać? To jest wcześniak, niewinne
      dziecko! Czego chcecie od nich? Zdrowia życzcie, pomódlcie się! Co za polactwo!
      Trzymaj się Marta! (Do tych, co się wysmiewają - jestem "lewacką feministką",
      jakby ktoś pytał)
      • wos9 Re: Teraz dopiero przeczytałam co tu nawypisywali 08.06.07, 22:44
        nameja napisała:

> Ludzie! Jak można w takiej chwili sie znęcać? To jest wcześniak, niewinne
        > dziecko! Czego chcecie od nich? Zdrowia życzcie, pomódlcie się! Co za
        polactwo!
        >
        > Trzymaj się Marta! (Do tych, co się wysmiewają - jestem "lewacką feministką",
        > jakby ktoś pytał)

Ja też! Można się tylko cieszyć, że nie wiem jak by się nie wyśmiewali -
        to rodzice Martynki kochają się i to dziecko ma szanse być szczęśliwe.
        Zresztą zanim cokolwiek będzie rozumieć już nie będzie wnuczką prezydenta.
      • kataryna.kataryna Re: Teraz dopiero przeczytałam co tu nawypisywali 08.06.07, 22:45
        nameja napisała:

> dziecko! Czego chcecie od nich? Zdrowia życzcie, pomódlcie się! Co za polactwo!
        >
        > Trzymaj się Marta! (Do tych, co się wysmiewają - jestem "lewacką feministką",
        > jakby ktoś pytał)

Jeden z niewielu normalnych wpisów w tym wątku. Dziecko walczy o zdrowie
        (cesarka w siódmym miesiącu nie jest normalna, musiało się coś dziać), to zawsze
        jest dramat dla rodziny a tu większość traktuje to jako powód do kpin.
        • plemnik_bez_duszy Re: Teraz dopiero przeczytałam co tu nawypisywali 08.06.07, 22:51
          Wcześniej napisałem:
          W normalnym kraju europejkim nikogo nie dziwi fakt że matka wychowuje sama
          dziecko, nawet gdy ojciec jest nieznany. Na tym forum natomiast pełno "bękartów"
          "nieuświęconych związków" (ciekawe przez kogo?) itp. Co was q..rwa obchodzi
          kiedy to maleństwo zostało poczęte???? Jaka wina P. Marty że ma ojca idiotę, a
          wujka kretyna?? Jak się w poprzednim związku nie układało to powinni się męczyć
          przez całe życie??? w imię jakiś tam wartości?? albo żeby się przypodobać
          wujaszkowi???

Pozdrawiam

• wos9 Re: Teraz dopiero przeczytałam co tu nawypisywali 08.06.07, 22:54
          Ci kretyni od "bękartów" i tak niczego nie zrozumieją. Umieją tylko kpić, a
          raczej ujadać!
        • liber444 Re: Teraz dopiero przeczytałam co tu nawypisywali 08.06.07, 22:56
          Przykre, ze tak naprawdę nic nie jesteście w stanie zrozumieć z wpisów na forum.
          Jestem przekonany, że zdecydowana większość forumowiczów życzy jak najlepiej
          małej Martynce, tak jak każdej innej małe x-ińskiej. A fala śmiechu dotyczy
          dziadunia i jego braciszka. To przecież właśnie według terminologii doktryny
          wyznawanej przez nich jako jedyna słuszna (i co gorsza narzucanej na siłę innym)
          to maleństwo zasługuje na miano bękarta. Jasne, że taka głupota boli, ale niech
          raz poczują to na własnej skórze nienawistne karły (chociaż z tej dwójki i tak
          Lesiu wygląda na normalniejszego).
          • wos9 Re: Teraz dopiero przeczytałam co tu nawypisywali 08.06.07, 22:59
            liber444 napisał:

> Przykre, ze tak naprawdę nic nie jesteście w stanie zrozumieć z wpisów na
            forum
            > .
            > Jestem przekonany, że zdecydowana większość forumowiczów życzy jak najlepiej
            > małej Martynce, tak jak każdej innej małe x-ińskiej. A fala śmiechu dotyczy
            > dziadunia i jego braciszka. To przecież właśnie według terminologii doktryny
            > wyznawanej przez nich jako jedyna słuszna (i co gorsza narzucanej na siłę
            innym
            > )
            > to maleństwo zasługuje na miano bękarta. Jasne, że taka głupota boli, ale
            niech
            > raz poczują to na własnej skórze nienawistne karły (chociaż z tej dwójki i tak
            > Lesiu wygląda na normalniejszego).

Co do dziadunia i jego braciszka - zgoda. Ale Martynkę zostawmy w spokoju.
            • liber444 Re: Teraz dopiero przeczytałam co tu nawypisywali 08.06.07, 23:02
              Zgodzę się z tobą, ale tak Bogiem, a prawdą to trochę to śmieszne jest (i
              jeszcze ten zięć z SLD) ;)
              • wos9 Re: Teraz dopiero przeczytałam co tu nawypisywali 08.06.07, 23:06
                liber444 napisał:

> Zgodzę się z tobą, ale tak Bogiem, a prawdą to trochę to śmieszne jest (i
                > jeszcze ten zięć z SLD) ;)

A co? Trędowaty, czy co? Gdzie jest zapisane, że trzeba się łączyć po linii
                partyjnej?
                • liber444 Re: Teraz dopiero przeczytałam co tu nawypisywali 08.06.07, 23:09
                  Chyba znowu mnie nie rozumiesz, pisałem w kontekście dziadunia z bratuniem i
                  wypowiedzi ich przydupasów (genetyczny patriotyzm, czerwoni to zaraza itp.)
          • plemnik_bez_duszy Re: Teraz dopiero przeczytałam co tu nawypisywali 08.06.07, 23:07
            To niech dziadek i stryj tłumaczą się "łojcowi" z Torunia, albo markowi dwojga
            imion z tego że potomstwu "wartośći" wiszą i powiewają. Natomiast dziecku, oraz
            matce i ojcu (kimkolwiek by był) życzę wszystkiego najlepszego.

Pozdrawiam

• maaac Re: Teraz dopiero przeczytałam co tu nawypisywali 09.06.07, 08:05
              > To niech dziadek i stryj tłumaczą się "łojcowi" z Torunia, albo markowi dwojga
              > imion z tego że potomstwu "wartośći" wiszą i powiewają. Natomiast dziecku,
              > oraz matce i ojcu (kimkolwiek by był) życzę wszystkiego najlepszego.

Ojca i dziecko mogę zostawiać w spokoju. Matka świadomie wspierała swojego
              ojca w kampanii wyborczej. Ponosi konsekwencje swoich własnych czynów. Jak chce
              się być 'córką prezydenta' to nie należy się dziwić zainteresowaniu ludzi.
              Trudno ją nazwać dzieckiem wykorzystanym bez jej wiedzy i zgody przez rodziców
              i wujka.
        • oskar146 Re: Teraz dopiero przeczytałam co tu nawypisywali 13.06.07, 13:50
          Masz całkowita rację . Marta ma klasę ponieważ nie dała się zaszufladkować w
          tej rodzinie . ma swoje zdanie swoje zycie i robi to co uważa za najlepsze dla
          siebie i dzieci. na szczęscie Pani Prezydentowa Maria Kaczyńska w końcu wyszła
          z cienia męża i szwagra. Gratulacje drogie Panie . buziaki dla Martynki
          ( bardzo ładne imię, pozdrawiam serdecznie)
      • widok4 mówisz "polactwo"a to przecież zwykłe bydło,namejo 08.06.07, 23:41
        nameja napisała:

> dziecko! Czego chcecie od nich? Zdrowia życzcie, pomódlcie się! Co za polactwo
        • wos9 Re: mówisz "polactwo"a to przecież zwykłe bydło,n 08.06.07, 23:43
          widok4 napisał:

> nameja napisała:
          >
          > > Ludzie! Jak można w takiej chwili sie znęcać? To jest wcześniak, niewinne
          >
          > > dziecko! Czego chcecie od nich? Zdrowia życzcie, pomódlcie się! Co za pol
          > actwo

To nawet obraźliwe dla bydła.
    • red.a.michnik z dwojga zlego lepsza linia od Lecha niz Jaroslawa 08.06.07, 22:40
      z dwojga zlego lepsza linia od Lecha niz Jaroslawa
    • amanasunta Czytam posty i wierzyć sie nie chce .... 08.06.07, 23:22
      Same negatywne opinie o cudzołożeniu,nieposzanowaniu sakramentu itp.
      Najlepsze ,ze opinie takie wydają ludzie na co dzień olewający Kościół i
      wszystko co sie z nim wiąże,promujący mniejszości seksualne i pełna
      liberalizację aborcji.
      Brakuje jeszcze porównań Oli Kwasniewskiej czy dzieci Wielkiego Elektryka
      ,przykładnych katolików :)), z cudzołożnicą Martą Kaczyńską(a moze sie nie
      doczytałam?).
      Rzucajcie kamieniami ale..tylko Ci bez grzechu :))))
      • prodd Re: Czytam posty i wierzyć sie nie chce .... 08.06.07, 23:31
        Ja osobiście katolem nie jestem, ale mam ubaw czytając o jej wyczynach. ;)
        Rozwodzik.. 2 ślub.. dziecko w 2 miesiące po ślubie.. :D Zły przykład Matki
        Polki. ;)

Ale oczywiście gratulacje. :)
        • amanasunta Re: Czytam posty i wierzyć sie nie chce .... 08.06.07, 23:50
          prodd napisał:

> Ja osobiście katolem nie jestem, ale mam ubaw czytając o jej wyczynach. ;)
          > Rozwodzik.. 2 ślub.. dziecko w 2 miesiące po ślubie.. :D Zły przykład Matki
          > Polki. ;)
          >
          > Ale oczywiście gratulacje. :)
          Może sie Martusia Kaczyńska naczytałą ,,Popiołów miłości'' ...:)))
          W liberalnych krajach tego nie wydali,tylko w ,,katolskiej Polsce'':)))
        • majteczki_w_paseczki zrobiła wam coś? 09.06.07, 18:11
          bardzo gratuluję mamie i życzę wszystkiego najlepszego dla niej i dziecka:)

ps. zrobiła wam coś?
      • kazik_b4 "wierzyć sie nie chce" i zmuszona jestes wierzyc? 09.06.07, 10:36
    • ja.ja222 Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 08.06.07, 23:22
      Powodzenia i aby panowała zgoda.
    • rolf5 Re: Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 08.06.07, 23:25
      Gratulacje dla matki. Byle by dziadek nie wykorzystał w nie własciwy sposób
      przyjścia na świat wnuczki.
      cześć.
      PS.W polityce wszystkie chwyty dozwolone.
      • wos9 Re: Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 08.06.07, 23:28
        rolf5 napisał:

> Gratulacje dla matki. Byle by dziadek nie wykorzystał w nie własciwy sposób
        > przyjścia na świat wnuczki.
        > cześć.
        > PS.W polityce wszystkie chwyty dozwolone.

Mam nadzieję, że Martynkę oszczędzi. Zresztą sądzę, że to dla niego niezbyt
        wygodny temat.
        • mapi7 Re: Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 08.06.07, 23:40
          Córeczka to jest to! Też mam ! Gratuluję!
          • wos9 Re: Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 08.06.07, 23:44
            mapi7 napisała:

> Córeczka to jest to! Też mam ! Gratuluję!

Ja mam syna. Dziecko w ogóle to jest to.
            • roger39 Po owocach ich poznacie : Szambo czy Perfumeria ? 09.06.07, 00:09
              the_foe napisal :
              1. rozwod - grzech smiertelny
              2. cudzołóstwo
              3. poczecie dziecka z nieaktualnym mezem
              4. zycie w nieuswieconym zwiazku
              5. Nowy tesciu byly swiadomy wspolpracownik SB do tego baron SLD.

• wos9 Re: Po owocach ich poznacie : Szambo czy Perfumer 09.06.07, 00:12
                Normalne życie!!! Oby dla Marty, jej męża i dzieci szczęśliwe.
    • rysiu_lubicz spadaj dziadu 09.06.07, 00:24
      powiedziala wnuczka :(
    • malgosia1983 Re: Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 09.06.07, 00:24
      gratulacje! oby malutka była zdrowa...

Co za ludzie bez serca komentują ten artykuł...
      Polacy...

Dużo siły pani Marto! Są ludzie, którzy trzymaja za Pani Rodzinę kciuki. Dużo
      dobrego!
      • wos9 Re: Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 09.06.07, 00:28
        malgosia1983 napisała:

> gratulacje! oby malutka była zdrowa...
        >
        > Co za ludzie bez serca komentują ten artykuł...
        > Polacy...
        >
        > Dużo siły pani Marto! Są ludzie, którzy trzymaja za Pani Rodzinę kciuki. Dużo
        > dobrego!

Rzeczywiście - niektóre wpisy są niegodziwe. Ale was nikt nie zniszczy!
    • flo05 To nie ostatni mąż Kaczyńskiej,idę o zakład 09.06.07, 00:26
      że za rok już będzie po rozwodzie.
      • wos9 Re: To nie ostatni mąż Kaczyńskiej,idę o zakład 09.06.07, 00:29
        flo05 napisał:

> że za rok już będzie po rozwodzie.

Bo kto tak zadecyduje???
    • joushua Prawdziwa Polka-katoliczka. Rozmnaza sie, to nic, 09.06.07, 00:35
      ze ojcem nie jest katomaz.
    • junkir [...] 09.06.07, 00:36
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • mike79 Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 09.06.07, 00:40
      ufffffffff

cale szczescie ze nie blizniaki :LOL:
    • heraldek George Bush zostanie ojcem chrzestnym........... 09.06.07, 00:50
      Nastepna baba w rodzinie....
      Ostanio mamy prezydencow bez jaj, co zaden syna nie moze splodzic.....
      Bush ma 2 corki-idiotki....
      Clinton 1 corke...
      Kwasniewski 1 corke...
      Kaczynski 1 corke.....
      • starling1 Re: George Bush zostanie ojcem chrzestnym........ 09.06.07, 08:57
        Córka to zawsze największy zaszczyt i honor. A syn znaczy tyle,że...cóż można
        się było bardziej postarać.
        Gratulacje dla dumnych rodziców. Byle pozostała Kaczyńską na papierze i nie
        wzięła nic z dziadka i jego brata.
    • irka.w mizogin! 09.06.07, 00:50
      Skąd w tobie tyle pogardy dla obcej kobiety? Mamusia cię nie przytulała? Żona
      odeszła z garbatym listonoszem? Kłopoty ze sprawnościa? Chciałbyś móc
      kontrolować płodność wszystkich kobiet? Wyznaczać im z kim mogą, a z kim nie
      mogą zachodzić w ciążę? Ustalać kiedy i ile kobiety będą miały dzieci? Czyżbyś
      był księdzem?
    • pahliszka Re: Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 09.06.07, 01:05
      No dzis po raz pierwszy wspolczuje Kaczynskim. Marii szczegolnie. Corka rodzi w
      siodmym miesiacu a oni musieli Busha zabawiac :(
      • buka222 Re: Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 09.06.07, 14:09
        Dokładnie to samo sobie pomyślałam... To z pewnością nie było takie łatwe,
        gratuluję i wnuczki, i opanowania :)
    • onufry.zagloba Kaczory NIC nie potrafia porzadnie zrobic. 09.06.07, 01:09
      Nawet i dziecka - kobieta niby wypieszczona, a rodzi sie 7-miesieczny
      wczesniak. I tak mieli szczescie, ze - z grubsza biorac (bo co zle, to sie
      dopiero okaze) - zdrowy.
    • kralik111 Re: Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 09.06.07, 01:49
      Gratuluje coreczki i proponuje dac jej na imie Koalicja ;)))))))))))))))))))))
      • plemnik_bez_duszy Re: Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 09.06.07, 02:03
        Proponuję P. Marcie po odchowaniu jako tako maleństwa rąbnąć w politykę i np. w
        następnych wyborach prezyprezesa wysunąć swoją kandydaturę z ramienia SLD, LiD
        lub innej partii, która do tego czasu powstanie. Wygra z ojcem idiotą (nie mylić
        z wujkiem kretynem) w pierwszej turze:)))))
        I wtedy bedzie ubaw!!!!

Pozdrawiam

• flo05 Przywileje władzy:kaczuszka leży sama w 4 09.06.07, 02:07
          osobowej sali,mamusia Maria nie musi zakładać obuwia ochronnego itd..

www.pudelek.pl/artykul/3505/kaczynska_urodzila/
          • plemnik_bez_duszy Re: Przywileje władzy:kaczuszka leży sama w 4 09.06.07, 02:23
            Może Kwach to załatwił:)) Tatuś przecież nie miał czasu pierdołami się zajmować,
            wczoraj Bruksela, dziś "buszman", a córka rodzi. Może ten idiota nawet nie wie
            że ma wnuczkę?

Pozdrawiam

• pierdot6 dziennikarze masowo opuszczaja Wyborcza... 09.06.07, 02:55
              zobacz czemu :

www.dziennik.pl/Default.aspx?TabId=95&ShowArticleId=47880
              • realista100 pierdo6..zmień gacie, bo cuchniesz świnio! 09.06.07, 08:24
                won do chlewu...
    • tenare Nawet prezydentówna bzyka się jak wszyscy. 09.06.07, 06:08
      Więc rodzi dzieci. Gratulujemy i chcemy jeszcze, ale syna żeby pojechał do
      Afganistanu bronić IV RP.
    • mamgotamgo Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 09.06.07, 06:41
      Człowiek przaszedł na świat. Tylko się cieszyć.
    • human77 Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 09.06.07, 07:26
      No to gratulację !!! że nie bliźniaków następnych byśmy w tej rodzinie już nie
      znieśli. Zdrowia
    • ada3333 Marta Kaczyńska urodziła córeczkę 09.06.07, 08:06
      gratulacje
      • realista100 Jeden dziadek prominent z SLD, drugi prezydent.... 09.06.07, 08:22
        Najbardzij liberalna rodzinka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka