maureen2 Zbigniew Ziobro: Daję Polakom nadzieję 11.06.07, 08:33 namawiał kobiety do seksu w zamian za wykonanie pracy lekarskiej,to nowa odmia na afery seksualnej zorganizowanej wobec SO przy uczynnosći GW,ciekawe czy to prawda,czy jest to na użytek medialnego procesu ? Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: pierot6 11.06.07, 19:08 pierot6 napisał: Ziobro, to klamliwy lajdak, i bolszewik > tfu! Oto odezwal sie szczyt ubecko-SLDowskiej prawdomownosci - niejaki "pierot6"!!! Odpowiedz Link Zgłoś
fixmeamartini Ziobro - opium dla ludu! 11.06.07, 08:36 No jasne, w gębie to on mocny. cały czas się dziwię, w jaki sposób ludzie mogą mu jeszcze dowierzać po tych wszystkich jego pustych obietnicach. ale widać, że ludzi zadowala jeśli ktoś coś powie. już zrobienie tego już nie gra roli. używając amerykańskiego powiedzenia - gdybym miał 10 groszy za każdą rzecz, którą on obiecał i nie zrobił... no to bym był bogaty. Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos za nieługo ogłosi się mesjaszem 11.06.07, 08:45 zastanawiam się komu faktycznie niesie tą nadzieję, bo chorym i czekającym na przeszczepy na pewno nie Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Zbigniew Ziobro: Daję Polakom nadzieję 11.06.07, 09:18 jak beznadziejny prawnik może dawać komuś nadzieję na praworządność,jedynie może reklamować swoje wdzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
pizza Zbigniew Ziobro odbiera nadzieję 11.06.07, 09:43 na normalne prawo, państwo, na normy jakieś, na kompetencje itp. współczuję mieszkającym w kraju rodakom takich urzędników Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Niech Zibro opisze swoje dzieciństwo ! 11.06.07, 09:59 Jak żył w Krynicy, gdy tatuś był dyrektorem sanatorium za komuny! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Niech Zibro opisze swoje dzieciństwo ! 11.06.07, 10:11 niech lepiej opowie jak można zlecać ściganie,jeżeli nie ma się wiedzy prawni- czej i nie potrafi ocenić materiału dowodowego,który jak słychać jest zawsze "porażający",albo "cięzki", przynajmniej przed sprawą Odpowiedz Link Zgłoś
stanislawcz02 Re: Niech Zibro opisze swoje dzieciństwo ! 11.06.07, 16:40 Tatusiem powinien zająć się przesławny IPN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
eugeniuszz Miller pomylił się.Ziobro to nie Zero,to mniej niż 11.06.07, 10:28 Zero a nawet OO-wychodek.Sługus kaczorów,chociaż śni mu się stanowisko premiera.Ale wyedy dostanie kopa ale w dół.Niesympatyczny typ tak jak i ten starozakonny judejczyk z obrzezaną buławą. Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Miller pomylił się.Ziobro to nie Zero,to mnie 11.06.07, 10:36 panowie Zero i Kaczor - a gdzie te mityczne konta szwajcarskie??? Kolejne g...o za g...em serwujecie ludziom. kto ma trochę oleju juz dawno was nie popiera. Macie za sobą kmiotów przestępcy i trochę moherowych zastępów (ale tu juz się zmienia. Obyscie stracili władzę jak najszybciej i to bedzie jedyna pozytywna rzecz w waszych rządach. Odpowiedz Link Zgłoś
gringo_w66 Brawo Ziobro, brać się za złodzei w białych.... 11.06.07, 11:13 ...po stokroć gorszy złodziej w białym kołnierzyku, czy kitlu, od tego co pół kilo kiełbasy ukradł, żeby przeżyć Odpowiedz Link Zgłoś
piskoala Zbigniew Ziobro: Daję Polakom nadzieję 11.06.07, 13:12 Zbigniew Ziobro, powiedział "Rzeczpospolitej", że nawet wielka masa zmanipulowanych informacji, codziennie bombardujących jego i ministerstwo, którym kieruje,... wariat czy minister? Ani, ani. To sfrustrowany PiSiór! ja już mam tylko jedną: ten maniak i s-ka powinni wyanihilować. ---- Obszczymurki RP V sojediniajties' Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 Zbigniew Ziobro 11.06.07, 18:20 Pan minister Ziobro, jak czytam, nie daje za wygrana. I jakby sie zrobil nieco ostrozniejszy. Tym razem nie twierdzi, ze doktor G zgwalcil albo wymusil szantazem seks ale, ze "tylko" pojawily sie informacje o kobietach poddanych takiemu szantazowi. W przyszlosci bedzie mogl zaprzeczyc jakoby pomowil podejrzanego mimo, ze - wlasnie go znowu obrzucil konskim lajnem. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Zbigniew Ziobro 11.06.07, 18:26 im szybiej chłopcy odejdą od władzy,tym lepiej,moja tolerancja słuchania bredni dawno się skonczyła,mimo,że byłem do tego przyzwyczajony,ale nie w wykonaniu polityków. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: maureen2 11.06.07, 19:09 maureen2 napisała: > im szybiej chłopcy odejdą od władzy,tym lepiej,moja tolerancja słuchania bredn > i > dawno się skonczyła,mimo,że byłem do tego przyzwyczajony,ale nie w wykonaniu > polityków. Im szybciej chlopcy odejda od wladzy, tym szybiej komuchy beda mogly zaczac krasc od nowa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: iedsupo 11.06.07, 19:47 iedsupo napisał: > Komuchy dalej kradną. W kałolicji i poza. Nie mam watplowosci, ze dalej kradna. Jednak nie w koalicji. Przeciez ciagle ich wyczesuja jak wszy i gnidy sie wyczesuje. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: iedsupo 11.06.07, 20:12 PiS niby nie kradnie ale robi co innego,równie nagannego Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: maureen2 12.06.07, 02:51 maureen2 napisała: > PiS niby nie kradnie ale robi co innego,równie nagannego Nie jestem entuzjasta PiS i Kaczek. Uwazam ich jednak za najmniejsze zlo, a nawet w pewnych aspektach za pozytecznych dla kraju jak zadna inna partie. Prawde trzeba pisac. Oni nie kradna i poganiaja zlodziei jak trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
strzelec51 wet3 11.06.07, 19:19 Poki co trwa "checa" z polowaniami na czarownice, rozmaite samosady, wiele szumu tzw. "medialnego", tylko konkretnych rezultatow brak! Konkretnych rezultatow brak, natomiast jak najbardziej konkretne sa juz pierwsze ofiary rewolucyjnego animuszu PiS-owskich fanatykow (Barbara Blida). A kto kradl, kradnie zapewne dalej, w tym dzielni chlopscy samoobroncy z ferajny Leppera. Przetrzyj swe oczeta wet3, jedyne co sie obecnie dzieje w tzw. IV Rzeczpospolitej to wymiana poprzedniej ekipy na nowych ludzi spod znaku PiS/Samoobrona/LPR. Mechanizmy natomiast pozostaja dokladnie takie jakie byly. Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Ziobro najpierw uporaj sie z mafia komunistycznych 11.06.07, 21:42 aparadczykow zasiadajacych w sadach jak i prokuraturze bo nie moze byc tak ze oni wypuszczaja na wolnosc od mordercow po lapownikow Odpowiedz Link Zgłoś