t-800 Belfrzy grają punk rocka przeciwko Giertychowi 13.06.07, 20:18 A chora z nienawiści do Agora nie obejmie patronatu nad koncertem? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 He, he, he. Poprawka 13.06.07, 20:19 t-800 napisał: > A chora z nienawiści do Agora nie obejmie patronatu nad koncertem? A chora z nienawiści do Giertycha Agora nie obejmie patronatu nad koncertem? Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec.niemiec Belfrzy grają punk rocka przeciwko Giertychowi 13.06.07, 21:47 O kant dupy taki punk rock rozbić. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 Brawo koledzy UBowcy 13.06.07, 22:39 UBowcy pałają jadem miłości opluwają niewygodnych gości a jadu muszą utoczyć niemało żeby się ich guru "A" podobało na UB-pozycjach się okupują jak typowy UBgnida z Ubszują m.m5 napisała: > Tak trzymać, koledzy po fachu! Odpowiedz Link Zgłoś
adegie UBowcy tacy jak M. Giertych 13.06.07, 23:16 Doradca Jaruzela. Akurat, jełopie, łączenie endeków z antykomunizmem jest ryzykowne. "Wzmożenie moralne" oraz "myśl narodowa" była komuchom bardzo po drodze. Stąd brunatni kolaborowali na potęgę. Sztandarowym tego przykładem jest tatuś Romka. Odpowiedz Link Zgłoś
abba15 po co won? od razu do wora a wór do jeziora 13.06.07, 22:37 UBowcy pałają jadem miłości opluwają niewygodnych gości a jadu muszą utoczyć niemało żeby się ich guru "A" podobało na UB-pozycjach się okupują jak typowy UBgnida z Ubszują Odpowiedz Link Zgłoś
belfastmf Re: Belfrzy grają punk rocka przeciwko Giertychow 14.06.07, 08:03 Jestem z wami,ale pamiętajcie, gdy odwaga dzisiaj jest tania to rozum drożeje. Jako kombatant punka,z lat 80-tych b.wieku, popieram wasze działania,choć jw.... Odpowiedz Link Zgłoś
michalklos Belfrzy grają punk rocka przeciwko Giertychowi 14.06.07, 09:08 Powodzenia. Wypowiedz kuratora - ze to nie pedagogiczne.... kretyn!! zyjemy w swiecie ktorym rzadza twarde reguly gry i jesli ktos nie nauczy sie walczyc o swoje to przegra. wiec niech sie mlodziez uczy. a giertych ze swoimi pomyslami wypacza edukacje w polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
majki_mak_majk Pan kurator jest żałosny w swojej postawie 14.06.07, 12:06 "Roman Giertych jest urzędującym ministrem edukacji i należy mu się szacunek z racji sprawowanego urzędu. Nauczyciele nie mogą ramię w ramię z uczniami okazywać lekceważącego stosunku do wicepremiera. To skrajnie niepedagogiczne - ocenia." A moim zdaniem skrajnie niepedagogiczna jest tutaj debilna postawa pana kuratora Rostworowskiego. Ja bardzo się cieszę, że i nauczyciele i uczniowie potrafią wyraźnie powiedzieć "nie zgadzam się na to". A skoro się buntują to jak najbardziej powinni użyć punkrocka jako formy przekazu, punkrock jest jedną z najszczerszych form buntu. Ja bardzo chętnie poszedłbym na taki koncert mimo, że uczniem od lat już nie jestem. Ale takie inicjatywy trzeba wspierać, bo jest ktoś, kto jawnie buntuje się przeciw głupocie. Powodzenia chłopaki. Trzymam kciuki Odpowiedz Link Zgłoś
pepsipl Belfrzy grają punk rocka przeciwko Giertychowi 15.04.08, 07:54 Ahh.. To były czasy :) Szkoda tylko, że nie udało nam się zagrać w Stolicy.. No ale swój udział w tym wszystkim jednak mamy :P pzdr pepsi ADHD Odpowiedz Link Zgłoś