Gość: kwiryna IP: *.ols.vectranet.pl 25.08.06, 23:15 Swoją drogą to nieźle biorą władzę. Lubię ich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kaczka Re: PIS górą IP: *.cust.tele2.pl 25.08.06, 23:38 ja tez ich lubie, biora wszystko, co sie da, tylko sie cieszyc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ooooooooo Re: PIS górą IP: *.ols.vectranet.pl 25.08.06, 23:45 AWS też brał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyz Re: PIS górą IP: *.olsztyn.mm.pl 26.08.06, 00:25 Lubimy ich, bo to takie nasze własne, polskie, sympatyczne bolszewiczki, taaak? Nie jakieś tam snoby i zarozumialce na zachodnich wzorach wykształcone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: PIS górą IP: *.ols.vectranet.pl 26.08.06, 09:14 Nie udało ci sie skorzystać zyz, bo jesteś komuchem, czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyz Re: PIS górą IP: *.olsztyn.mm.pl 26.08.06, 13:08 No fakt, wtedy nie udalo mi się skorzystać, bo byłem za mały. Ale teraz ostro sie uczę, wstapię do Partii i może coś załapię? Trza być życiowym, a nie jakimś nieudacznikiem z opozycji, no nie? Bo: >>> "Tanie państwo" będzie później niż obiecano <<< gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,3574234.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadowolony Re: PIS górą IP: *.ols.vectranet.pl 26.08.06, 15:13 Wstąp do słusznej partii zyz i przestań jęczeć. Aha, nie wezmą cię. To jęcz dalej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: PIS górą IP: *.orange.pl 26.08.06, 14:10 Biorą jak niejaki Adolf Hitler(dla Niemców swego czasu też mąż opatrznościowy)w latach 30-tych, kiedy ze swoim NSDAP dochodził do władzy...Porównywać nie ma czego - bo pikuś Kaczyński jest za krótki i za cienki w te klocki... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojko Re: PIS górą IP: *.ols.vectranet.pl 26.08.06, 21:17 "Widzisz świat w proszku, w każdej gwiazd iskierce. Nie znasz prawd żywych, nie obaczysz cudu! " Tylko PiS! To przyszłość narodu!Precz z PO i SLD! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: PIS górą IP: *.ols.vectranet.pl 26.08.06, 21:20 Gorzej Ci. Ofiaro miękich szalików. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: PIS górą 26.08.06, 21:31 Gość portalu: kojko napisał(a): > "Widzisz świat w proszku, w każdej gwiazd iskierce. Nie > znasz prawd żywych, nie obaczysz cudu! " Tylko PiS! To przyszłość narodu! Precz > z > PO i SLD! jakos latwo ci przychodzi rzucanie slowem "precz". ojciec kiedys rzucil "precz" prezerwatywe ? a moze nie rzucil, ale uzyl wyjatkowo nieskutecznej : nie z gumy a z moheru ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojko Re: PIS górą IP: *.ols.vectranet.pl 26.08.06, 23:14 o swoim tatusiu opowiadasz taras tak wzruszająco? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kojko Re: PIS górą IP: *.ols.vectranet.pl 26.08.06, 23:17 ...i jeszcze jedno, bardzo denny dowcip taras, podejrzewałem cie o wyższe IQ. Rozczarowałes mnie. Chyba cie z kims pomyliłem. Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: PIS górą 26.08.06, 23:23 iq nie ma nic wspolnego z dowcipem ! na pewno mylisz mnie z kims innym ! kazdy , kto mowi "precz z PO", a identyfikuje sie z PISem musi byc idiota ! czemu nie powiesz precz z obecna koalicja ? podoba ci sie ? Odpowiedz Link Zgłoś
taras70 Re: PIS górą 26.08.06, 23:17 moj ojciec nie zyje ! mnie nie obrazisz , bo jestes glupi ! jesli masz argumenty to nie odbijaj paleczki ! jak nie masz to sie zamknij ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: PIS górą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.06, 21:39 Kojko co za sprzeczności tkwią w Tobie? Potrafisz przytaczać piękne myśli a jednocześnie sobą takie emocjonalne "szambo" prezentujesz. Odpowiedz Link Zgłoś