biokom5 Proces za cztery litery d, u, p, a 16.06.07, 20:22 Mam pytanie do prawników: Współpracuję z firmą handlową na zasadzie prowizji od sprzedaży.(faktura prowizyjna ).Mam własną działalność gosp W umowie mam paragraf, że firma handlowa zastrzega sobie zakaz możliwości mojego zatrudnienia się u konkurencji po rozwiązaniu umowy przez rok. Czy mogę rozwiązać umowę i rozpocząć współpracę z firmą konkurencyjną na zasadzie współpracy a nie zatrudnienia się. Czy mogę prosić o definicję zatrudnienia się. Dziękuję za poradę. Odpowiedz Link Zgłoś
biokom5 pytanie do prawników 17.06.07, 18:36 Współpracuję z firmą handlową na zasadzie prowizji od sprzedaży.(faktura prowizyjna ).Mam własną działalność gosp W umowie mam paragraf, że firma handlowa zastrzega sobie zakaz możliwości mojego zatrudnienia się u konkurencji po rozwiązaniu umowy przez rok. Czy mogę rozwiązać umowę i rozpocząć współpracę z firmą konkurencyjną na zasadzie współpracy a nie zatrudnienia się. Czy mogę prosić o definicję zatrudnienia się. Dziękuję za poradę. Odpowiedz Link Zgłoś