Dodaj do ulubionych

Szczypińska: Opozycja stara się wykorzystać str...

20.06.07, 17:15
Jaaasne, bo jakby PiS był w opozycji to absolutnie nie krytykowałby tego typu
sytuacji... Hipokryzja tej kobiety jest powalająca. Niech ona się lepiej
zajmie swoimi podróbami torebek.
Obserwuj wątek
    • hegemon72 ta baba jest naprawde bystra inaczej 20.06.07, 17:16
      no ale nie dziwota w koncu z PiS'u
      • navaira Pani Jolanto, skoro czuje się Pani pielęgniarką... 20.06.07, 17:27
        ...to może powie Pani, ile pensji pielęgniarki otrzymuje Pani co miesiąc jako
        posłanka?
        • kijwoko Re: Pani Jolanto, skoro czuje się Pani pielęgniar 20.06.07, 17:32
          "Szczypińska: Opozycja stara się wykorzystać strajk do obalenia rządu"

A ta "opozycja" to zdecydowana wiekszosc narodu. Jakiez to niby poparcie ma ten
          rzad? Rownie marne jak i sam gabinet marny...

Lekarze rozpoznali nową jednostkę chorobową, to tzw. daltonizm umysłowy.
          Oto typowe przykłady:

"... nikt nam nie wmówi ze czarne jest czarne, a białe jest białe"
          (j. kaczyński, właściciel kota)

"Tak dalece powinniśmy być zgodni z Kościołem katolickim, ażeby uznać za czarne
          to, co naszym oczom
          wydaje się białe, jeśliby Kościół określił to jako czarne."
          (Ignacy Loyola, założyciel zakonu jezuitów)
        • rokets_w Re: Pani Jolanto, skoro czuje się Pani pielęgniar 20.06.07, 21:46
          navaira napisał:

> ...to może powie Pani, ile pensji pielęgniarki otrzymuje Pani co miesiąc jako
          > posłanka?
          >
          A moze lekarze by czesc swych poborów przekazali by pielegniarkom?
    • rydzyk_fizyk Jola przyznaj się - Jarek pogroził ci pałą? 20.06.07, 17:18

• yanuss Szczypińska: Opozycja stara się wykorzystać str.. 20.06.07, 17:28
      Zgoda, to jasne, ze postkomunistyczne dranstwo chce wykorzystac strajki do
      obalenia PiS-u. Ciekawe, bo przeciez i Religa, i Gilowska to reprezentanci
      PO-wskiej polityki. Mam nadzieje, ze rzad bedzie twardy i nie da sie tanim
      chwytom. Te 4 panie z budynku powinno sie grzecznie wyniesc i doprowadzic do
      kolezanek. Policja ma pilnowac porzadku i jak trzeba, uzyc sily. W demokracji
      nie okupuje sie budynkow. Do rozmow z premierem nie kazdy ma prawo, jest wiele
      sposobow by dyskutowac. SLD-owcy zrobia wiele by uniknac lustracji i pokazania
      zlodziejskiego okresu poczatkow RP i prywatyzacji za lapowki albo za poldarmo.
      Rzad dal 30 % podwyzki, ktory wczesniej dal tyle jakiejs innej grupie zawodowej
      ? Malo, tak, bo nie o pieniadze chodzi ale o burdy w kraju. Nie wolno sie
      poddac, dranstwo chce wyciagnac na ulice nauczycieli, kolejarzy.. Trzeba
      pokazac, ze nie tedy droga.
      • dobra.ciocia Re: Szczypińska: Opozycja stara się wykorzystać s 20.06.07, 17:35
        yanuss napisał:

> Zgoda, to jasne, ze postkomunistyczne dranstwo chce wykorzystac strajki do
        > obalenia PiS-u. Ciekawe, bo przeciez i Religa, i Gilowska to reprezentanci
        > PO-wskiej polityki. Mam nadzieje, ze rzad bedzie twardy i nie da sie tanim
        > chwytom. Te 4 panie z budynku powinno sie grzecznie wyniesc i doprowadzic do
        > kolezanek. Policja ma pilnowac porzadku i jak trzeba, uzyc sily. W demokracji
        > nie okupuje sie budynkow. Do rozmow z premierem nie kazdy ma prawo, jest wiele
        > sposobow by dyskutowac. SLD-owcy zrobia wiele by uniknac lustracji i pokazania
        > zlodziejskiego okresu poczatkow RP i prywatyzacji za lapowki albo za poldarmo.
        > Rzad dal 30 % podwyzki, ktory wczesniej dal tyle jakiejs innej grupie zawodowej
        > ? Malo, tak, bo nie o pieniadze chodzi ale o burdy w kraju. Nie wolno sie
        > poddac, dranstwo chce wyciagnac na ulice nauczycieli, kolejarzy.. Trzeba
        > pokazac, ze nie tedy droga.

Marzy się powrót do sprawdzonych, komuszych wzorców, co? Pałowanie, te sprawy. I
        niech mi ktoś jeszcze powie, że nie mamy PRL-u bis.
      • oryganion1 Re: Szczypińska: Opozycja stara się wykorzystać s 20.06.07, 21:33
        lekarze do chorych, kolejarze do wagonów, nauczyciele do szkół a pederaści do
        pilnowania zycia poczetego....
    • krwawy.zenek Każde otwarcie przez nią ust ... 20.06.07, 17:47
      Każde otwarcie przez nią ust to kompromitacja. To nieprawdopodobne, żeby ona
      była prawdziwa - musiała zostać podstawiona (razem z Edgarem i Kuchcińskim)
      przez opozycję, żeby ośmieszać PiS.
      • imie_jaszczomp Re: Każde otwarcie przez nią ust ... 20.06.07, 18:16
        Baaardzo mi sie podobal jej komentarz o ministrach, ktorych trzeba bedzie
        zmienic. Kobitce sie we lbie poprzewracalo. A moze to ten zwierzecy magnetyzm
        pana K.tak dziala?
        PS. Swoja droga to rola opozycji jest patrzenie waaaadzy na rece.
    • travel_wawa Szczypińska cierpi na paranoje i obsesje. 20.06.07, 18:02
      Jak na razie skutkiem polityki PiS jest skłanianie do EMIGRACJI lekarzy i
      pielegniarki.

Młodzi przedstawiciele zawodów medycznych widząc takie Szczypińskie, takie
      Piechy, Gosiewskie czy Kaczyńskie tracą złudzenia, że cokolwiek tu się zmieni.

Na szczęscie Unia Europejska stoi otworem.
      I z tego się korzysta.
      • demokrata10 Re: Szczypińska cierpi na paranoje i obsesje. 20.06.07, 21:39
        To nie jest tak, jak może kochanka premiera sprzeciwić się wypowiedzi.
    • maruda.r Szczypińska: jestem blondynką 20.06.07, 18:18

Wiceprzewodnicząca Klubu Parlamentarnego PiS zwróciła uwagę, że problem
      niedofinansowania ochrony zdrowia nie pojawił się w czasie rządów Jarosława
      Kaczyńskiego ale narastał od lat.

A kto to w ostatnim programie wyborczym obiecywał złote góry? A strajk? Każda
      opozycja na świecie wykorzystuje niezadowolenie budżetówki do przejęcia władzy.
      To żaden zarzut.

• hydepark1 Oj maruda maruda !!! 20.06.07, 18:34
        I słusznie prze 17 lat opozycja rządziła i nie załatwiła problemów w służbie
        zdrowia a trego rządu wymaga cudu !!!! Przypominam że strajkujący otzrymali od
        tego rządu podwyżkę mimo że był rok więc swoją złota górę już otrzymali ale nie
        tu nie o podwyzkę chodzi to jest strajk manipulowany .Przewodniczący związku
        jako biedny lekarz ma majątek milionowy ,pielęgniarki dołączają do strajku bo
        zostały namówione teraz górnicy i to w sytuacji kiedy ich postulaty zostały i
        zostaną zrealizowane w przyszłym roku !!!Przecież to ewidentne o co chodzi !!!
        tylko pytam czy ja muszę znosić kolejne zmiany w rządach w urzędach w
        samorządach po to aby do władzy doszli komuniści z byłymi komunistami /SLD + PO/
        czyli co znów będzie protestować nowa opozycja ,o nie trochę oleju Polacy !!!!
        nie dajcie sobą manipulować czas komuny kiedy wami manipulowano sie skończył
        pomyślcie czy warto czy nie lepiej poświecić czas na budowanie .Obrzydliwe od
        pierwszego dnia tego rządu nie pozwala im się pracować tylko cały czas
        kąsanie !!!! oj cieszą się nasi wrogowie !!!!!I podsycają ogień !!!!

• maruda.r Re: Oj hydepark1 20.06.07, 19:50
          hydepark1 napisała:

Przypominam że strajkujący otzrymali od
          > tego rządu podwyżkę mimo że był rok więc swoją złota górę już otrzymali ale nie
          >
          > tu nie o podwyzkę chodzi to jest strajk manipulowany .

No to już mamy dwie blondynki. Ciebie i Szczypińską. Napisz jeszcze, że układ
          zrzuca stonkę i coca-colę.

• hydepark1 Czyli mam rację !!! 20.06.07, 22:11
            Bo nie używasz argumentów tylko odbiegasz od tematu kąsając.Oto widoczna cecha
            faceta mającego kompleks a szczególnie wtedy kiedy kobiety sa mądrzejsze .
            Ot i mamy kolejnego małego chłopczyka którego nie chca kobiety !!!ale widać
            jesteś taki sam w sexie jak w dyskusji .Współczuję facet impotent to tragedia
            a zakompleksiony impotent w dyskusji to katastrofa !!!
            • maruda.r Re: Czyli mam rację !!! 21.06.07, 07:33
              hydepark1 napisała:

> Bo nie używasz argumentów tylko odbiegasz od tematu kąsając.Oto widoczna cecha
              > faceta mającego kompleks a szczególnie wtedy kiedy kobiety sa mądrzejsze .
              > Ot i mamy kolejnego małego chłopczyka którego nie chca kobiety !!!ale widać
              > jesteś taki sam w sexie jak w dyskusji .Współczuję facet impotent to tragedia
              > a zakompleksiony impotent w dyskusji to katastrofa !!!

Szczypińska jest potwornie głupia i nic tu żadne wydumane teorie nie zmienią.
              Równie głupia, jak twój post.

• hydepark1 Re: Czyli mam rację !!! 21.06.07, 08:46
                On jest odpowiedzia na twój mądry post !!!!ale nie na argumenty bo tam ich nie
                znajduję i nie znalazłam !!!Jescze raz współczuję choroby
                • rybka9915 Re: Czyli mam rację - mylisz sie dziecino 21.06.07, 09:26
                  pindziu droga, ja w twoich wypocinach argumentow nie znajduje.
                  Nakrzyczalas "argumentami" baby z bazaru - nazywajac te znakomita wiekszosc,
                  ktora nie akceptuje bezprawia pisu/samobrony/lepry komunistami itp. Skoro
                  podzial jest taki prosty, to ty i znakomita mniejszosc - sa najzwyklej
                  uzytecznymi debilami aktualnie "panujacych".
                  Gdybys troszku myslala, znalazlabys bardzo wiele uderzajacych podobienst
                  ustrojowych miedzy kaczymem a komunistycznym bolszewizmem. Ale czy ty potrafisz
                  myslec???
                  • kosa44 Re: Czyli mam rację - mylisz sie dziecino 21.06.07, 09:44
                    Jasne..niech żyje kwasizm!!!"prawdziwa"demokracja ha ha ha ha ha ha...
                    • rybka9915 Re: Czyli mam rację - mylisz sie dziecino 21.06.07, 10:27
                      ja takich bzdur, ktore ty jako moje sprzedajesz - nie napisalam. Ale twoja
                      odpowiedz potwierdza teorie kaczyzmu, ze kto nie za pisem - ten wrog smiertelny
                      i komunista.
                      Zycze (nie kaczego) zdrowia i szybkiego zdrowego poszerzenia horyzontow
                      myslowych oraz gamy kolorow o co najmniej 3 tony (nie wagowe, musze to dopisac,
                      bo jeszcze sie odszczeknie, ze jego waga jest do 150 kg).
                  • hydepark1 Re: Czyli mam rację - mylisz sie dziecino 21.06.07, 18:47
                    Myśle "troszku" inaczej niz ty ,nie sądzę abyś znalazł bo nie masz na tyle
                    inteligencji aby to zrozumieć .Baba z bazaru odpowiada żargonowi z pod budki z
                    piwem ze twoje madrości są tylko na poziomie faceta po piwie i to kiepskim !!!
                    A rząd PIsu / z konieczności z pozostałymi ale to z winy PO/ jest najlepszym i
                    najsilniejszym rządem a KK są najbardziej uczciwymi politykami jaich miała
                    Polska wbij sobie to do głowy nawet pijanej !!!A jakbyś nie siedział tylko pod
                    budka z piwem to wiedział byś że demokracja ma wiele wspólnego z
                    socjalizmem .!!!Ja nie muszę o tym myśleć bo mieszkam w krajach demokratycznych
                    od lat ja to wiem !!!!!
    • shawman Opozycja wykorzystuje - nic w tym dziwnego 20.06.07, 18:44
      A cóż innego ma robić opozycja? :) To normalne zachowanie opozycji w każdym
      demokratycznym państwie, że wykorzystuje kłopoty rządu. Rząd dlatego jest
      rządem, że ma zaplecze polityczne w parlamencie i od niego może oczekiwać
      lojalności, a nie od opozycji. :)
      • hydepark1 Re: Opozycja wykorzystuje - nic w tym dziwnego 20.06.07, 19:19
        ok ale nie wtedy kiedy to ma uzasadnienie a w tym przypadku to nie jest
        opozycja w demokratycznym kraju tylko jacyś wywrotowcy którym nie chodzi o
        zmianę sytuacji w służbie zdrowia tylko o obalenie rządu .W demokratycznym
        kraju opozycja nie wykorzystuje kłopotów tylko swoja obecnością zwraca uwagę
        rządowi o problemie jak rząd go rozwiazuje to ok a jak nie to walczą dalej .W
        tym przypadku rząd zrealizował rządania lekarzy i pielęgniarek rok temu w
        przyszłym roku otrzymają następną podwyżkę więc o co chodzi ?.sztuka dla
        sztuki ?czy pucz ? A poza tym jest jeszcze jedno ?? W piątek ważny dla Polski
        dzień w EP czy nie mozna zawiesić strajku ? Czy to jest tak zaplanowane? to
        jest głupie co ci ludzie robią i bezczelne a świadczy o ich braku wyobraźni
        zapomnieli że to inne czasy czy co ?Albo czekają na przegraną w europejskim
        parlamencie aby rozpocząć ogólnopolski strajk i obalenie rządu ?
        • rumano33 przyszła blondynka{Szczypinska" do premiera z.... 20.06.07, 19:49
          siekirś w tyłku....Proszę, usiądż kochanie!
        • rybka9915 rzad sie sypie z wlasnej inicjatywy 21.06.07, 09:40
          kochanie - zapominasz, ze to rzad powinien byc dla narodu, a nie narod dla
          rzadu. Jezeli rzad jest niezadowolony z narodu i nie potrafi=nie chce
          rozwiazywac problemow realnych uczciwie pracujacych, to niech splywa.
          Szczypinska i inni klakierzy moga wmawiac Kaczorom jacy to ono wspaniali i
          genialni, bo siedza u niego w garnuszku. A reszta nie, i nie ma do tego zadnych
          powodow.
          Glupi rzad pisu szczuje lekarzy, pielegniarki, szpitale uzytecznymi idiotami z
          cba - by pokazac tepej masie - jak to walczy o ich prawa, lamiac bezwzglednie
          prawa innych. I co - mamy to karnie akceptowac, bo rzad tak chce.
          Lekcje "demokracji" w twoim i pisu rozumieniu - to jakies wielkie
          niezrozumienie tematu. Wiec oszczedz sobie apeli politycznych, bo Polacy juz to
          przerabiali, i po prostu maja w d...e takie rzady, ktore sa tylko posmiewiskiem
          Europy.
          • hydepark1 Re: rzad sie sypie z wlasnej inicjatywy 21.06.07, 11:40
            Ja nie pamiętam rządu który tak rozmawiał z narodem dowodów az nadto
            Ten rząd jak zaden inny rozpoczął rozwiązywanie problemów w ubiegłym roku i na
            przyszły zapowiedziane są następne pieniądze wieć o co chodzi to są fakty !!!
            Jak ty sobie to wyobrażasz tamte rżądy a dziś opozycja nie zrobiły nic by
            zmienić jak to ty nazywasz problemy uczciwie zarabiający a teraz walcza z
            rządem który zrobił juz coś i jeszcze ich sie krytykuje
            Sczypińska choć tylko pielęgnarka ale dowodzi wysokiej kultury politycznej i
            umiaru a ty jak byś był w tym rządzie to byś występował przeciwko .
            To twoje zdanie dowodzi ze ty masz we krwi bunt !! jak wiekszośc Polaków !!!i
            Ten rząd po raz pierwszy wziął sie za korupcję w szpitalach o której wszyscy
            wiedzą od lat i dobrze ze na forum publicznym może ta pazerna łapa się
            powstrzyma ze strachu !!!
            Od pierwszego dnia ten rząd choć jeszcze nic nie zrobił ma wrogów !!! i to daje
            madremu człowiekowi chwilę do zastanowienia !!!
            To ty apelujesz choć nie wiem do kogo bo na mnie takie zachowanie nie zdaziała
            mam widać więcej rozumu i potrafię logicznie myśleć no i jeszcze jedno ty
            żyjesz w kraju w którym demokracja sie buduje a ja w takich w których
            demokracja jest od zawsze .A dlatego połowę zycia spędziłam w Polsce i jest to
            moja ojczyzna na tle głupoty i zachowań takich Polaków jak ci teraz strajkujący
            i TY wiem że ta Polska musi chyba taka głuipa być .
            Te rządy są pośmiewiskiem tylko wrogów Polski a takich w Europie jak i w Polsce
            nie brakowło nie brakuje i nie będzie brakowało. Silna Polska z własnym zdaniem
            i rządem który o to naprawdę walczy to szok i dlatego takie są reakcje ale nie
            wszyscy uważaja że ten rząd jest głupi onie .W euroipe tylko silny partner sie
            liczy a silny to ten który walczy o swoje !!!!Gadasz takie bzdury że jak sądze
            kariery nie zrobisz !!! bo do tego jest potrzebne własne mare zdanie a ty go
            nie masz .Ale to Twój problem.I dozorcy są potrzebni w Kraju a i nie będą
            strajkować tylko na forum mogą sobie coś napisać bo tu mają demokrację nie
            ograniczna przez PIS !!!A może ???????
            • rybka9915 Re: rzad sie sypie z wlasnej inicjatywy 21.06.07, 12:05
              dowody na rozmowy rzadu z narodem dostarcza moze radio Maryja we wspolnych
              modlach kaczorow z "wiernymi". Ale to tez monolog, tyle ze choralny.
              Poza tym kochanie "swiatowcu" - piszesz obszernie o zaletach i cnotach
              pisowcow - ale to nie sa argumenty. To jest kadzenie.
              Wysylanie uzbrojenych po zeby i jaja cba-istow, by obezwladnic i publicznie
              aresztowac lekarza - dowodzi wprost, jak mierny i zalosny jest rzad, ktory
              takimi akcjami szuka akceptacji. Liczni czlonkowie tego rzadu maja rowniez
              milionowe majatki pochodzenia blizej nieokreslonego, i co?? Tych sie cba nie
              ima, bo to swoi.
              • hydepark1 Re: rzad sie sypie z wlasnej inicjatywy 21.06.07, 19:00
                W zyciu nie słyszałam Radia Maryja i nie jestem ortodoksyjną katoliczką aby
                mieć poglądy zliżone do PISU .Podstawą każdego demokratycznego państwa jest
                prawo i sprawiedliwość własnie na tym opierają sie państwa
                demokratyczne .Kadzić nikomu nie muszę tylko burzy sie we mnie krew jak widzę
                bzdury na forach i wyobrażenia o demokracji jak z przedszkola .
                Tak , abyś wiedział tu tak sie rozprawiaja z łapówkarzami że to co zrobiło CBS
                to zabawa w kotka i myszkę a normalny człowiek by pochwalił takie zachowanie a
                nie durnowato broni łapówkarza !!!
                Haha wszyscy wiedzą nawet najgorsi wrogowie że w PISIE niktnie ma majątków
                takich jak SLD I PO !!!Gdyby tak było wyciągnęli by to już dawno w prasie i TWN.
    • yxcv Szczypińska: Opozycja stara się wykorzystać str.. 20.06.07, 21:55
      PIS-macie wszechwladna wladze,jestescie ciency.Zamknac granice na
      krotko-wywiesic na niej kartki "ROBIMY PORZADEK"I RAZ NA ZAWSZE DO TRZECIEGO
      POKOLENIA wszystkich bez wyjatku,w koncu kraj sie uwolni od zarazy i robactwa
      komunistycznego.
    • onufry.zagloba PO CO ta idiotka sie odzywa? Czyzby status 21.06.07, 04:24
      oficjalnej narzeczonej homo-nie-tego Kaczora do glowy jej uderzyl?
    • samideano Re: Szczypińska: Opozycja stara się wykorzystać s 21.06.07, 06:02
      Niech p. Szczypińska zamknie swój dzióbek i namówi narzeczonego, żeby
      wreszcie spotkał się z pielęgniarkami i nie będzie taka zazdrosna.
      Zapomniała jak sama była pielęgniarką. Dlaczego nie chce żyć za marne
      grosze tylko poszła w posły? Jeśli już została wybrana, to niech walczy
      o pielęgniarki. Widać, że punkt widzenia zależy od siedzenia. Lepper też
      gdy był normalnym chłopem inaczej mówił, obiecywał potem co to on nie zrobi
      dla rolników. A teraz?
      • hydepark1 Re: Szczypińska: Opozycja stara się wykorzystać s 21.06.07, 11:41
        Już widzę jak ty byś zrobił inaczej !!!!!!
    • prawieemeryt Szczypińska: Opozycja stara się wykorzystać str.. 21.06.07, 12:32
      Dlaczego Naczelna Pielęgnarka pana - przeraszam za wyrażenie - premiera,
      Pani ....pińska jako pielęgniarka z zawodu namolnie wcina się do sprawy. Gdyby
      chciaż potrafiła gadać z sensem - ale przecież to niemożliwe, bo ona jest też z
      PiSu.
    • intel-e-gent No dalej pani Jolanto, niech pani powie 21.06.07, 12:39
      "Nie mają na chleb, to niech ciastka jedzą".

Niewiele trzeba, by tłum się mocno rozgniewał, a wtedy Jareczek poczuje co to wściekłość ludzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka