igraszka Alimenciarze 21.06.07, 05:26 Bzdurą jest zamykanie w więzieniach alimenciarzy, kiedy groźny nożownik odpowiada z wolnej stopy. Odpowiedz Link Zgłoś
galan12 i co Pisuarowe"patriotyczne watykańskie" pojebusy 21.06.07, 06:27 i co Pisuarowe"patriotyczne watykańskie" pojebusy Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Re: Tow.Hammerberg musi odejść z RE !!! 21.06.07, 08:55 Odpluskwić Unię Europejską ! Odpowiedz Link Zgłoś
mg2005 Komisarz z Ciemnogrodu ?... 21.06.07, 09:21 Transseksualizm to "zaburzenie" ??... Fuj, co za 'ciemnogród'... :) Odpowiedz Link Zgłoś
trv Czy jestem homofobem? 21.06.07, 11:45 Fobia (nowołac. phobia "stany lęku u neuropatów", z gr. φόβος phóbos "strach, lęk") – uporczywy lęk przed różnymi określonymi sytuacjami, zjawiskami lub przedmiotami, związany z unikaniem sytuacji wywołujących go i utrudnieniem funkcjonowania w społeczeństwie. Fobie wywołane są przez pewne sytuacje lub obiekty zewnętrzne wobec osoby przeżywającej lęk, które obiektywnie nie są niebezpieczne. Cierpi na nie około 10% ludzkości. Homofobia - lęk przed zetknięciem z osobami o orientacji homoseksualnej, byciem homoseksualistą. Ja nie czuje lęku przed pedałami, po prostu obrzydzeniem napawają mnie ich praktyki seksualne. Zatem czy jestem homofobem? Odpowiedz Link Zgłoś
wkry Re: Czy jestem homofobem? 21.06.07, 12:14 > Ja nie czuje lęku przed pedałami, po prostu obrzydzeniem napawają mnie ich > praktyki seksualne. Zatem czy jestem homofobem? Nie wiem, ciężko zaklasyfikować kogoś, kogo napawają obrzydzeniem praktyki seksualne «mechanizmów dźwigniowych uruchamianych przez naciśnięcie stopą» Odpowiedz Link Zgłoś
heterofob2 Tak, jesteś homofobem. 21.06.07, 17:13 Czy brzydzą cię praktyki seksualne homoseksualne, jakich byłeś świadkiem, czy ci je opisał szczery przyjaciel albo brat? A może po prostu brzydzą cię twoje własne wyobrażenia? Jeśli tak, to po co sobie wyobrażasz coś, co cię brzydzi? Czy nie napawa cię obrzydzeniem okrwiona pochwa? czy nie napawa cię obrzydzeniem seks 6x9 z kobietą, która chwilę wcześniej była z innym facetem, a resztki jego spermy bierzesz za jej śluz (pomylić się łatwo, jeśli nigdy nie smakowałeś)? Czy ktoś Twoje praktyki seksualne nazwał obrzydliwymi dlatego, że używasz cewki moczowej jako organu płciowego? Odpowiedz Link Zgłoś