mwojtczak 21.06.07, 14:18 Prawo to mali wzrostem ,sypiający z kotem Kaczynscy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaroslaw_nieomylny Kaczmarek jak synowi sie studiuje?Mam nadzieje 21.06.07, 14:19 ze chlopak same 5 dostaje! Odpowiedz Link Zgłoś
darling221 [...] 21.06.07, 14:32 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kolargolo Re: tak Tow. Zasrańcu, poturbowały i biły się sam 21.06.07, 14:44 tylko ze tych cwaniaczkow juz od afery Telegrafu stac na kazde leczenie w prywatnych klinikach w kazdym kraju na swiecie. Wiere zastepy pieskow z CBA nie dadza im zreszta pozniej zginac - sami zoperuja ale nie tak zwyczajnie, tylko prawicowo! Odpowiedz Link Zgłoś
ciumcia Re: tak Tow. Zasrańcu, poturbowały i biły się sam 21.06.07, 15:34 "Ja sam prosiłem policję, żeby wydawać im wodę, ale nie poszedłem z tym do telewizji i nie chwaliłem się." A ja myślę, że rządzą nami idioci, ale nigdy tego głośno nie powiedziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Nie zdradzaj tajemnicy państwowej !!! 21.06.07, 16:39 ciumcia napisał: > "Ja sam prosiłem policję, żeby wydawać im wodę, ale nie poszedłem z tym do > telewizji i nie chwaliłem się." > > A ja myślę, że rządzą nami idioci, ale nigdy tego głośno nie powiedziałem... Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Nie zdradzaj tajemnicy państwowej !!! 21.06.07, 22:35 To się facet przeliczy. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Wbrew mediom 21.06.07, 14:45 Wbrew niektorym mediom akcja policji nawet brutalna nie byla, ot utrzymanie pożądku gdy wlodarze miasta zapominaja po co tam siedza. A opowiesci o palkach policyjnych to stek klamstw i bzdur Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Geralt - kolejny damski bokser ??? :)) 21.06.07, 15:28 coż za szarmanckość wobec kobiet - jak u prezia...Nawet ich nie spałowali...:)) Prawdziwi dżentelmeni z tych panów w mudurach i w garniturach. I podobno opozycjoniści z pochodzenia...:))) No brawo geraltdzie, brawo za poglądy... Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Re: Geralt - kolejny damski bokser ??? :)) 21.06.07, 16:19 No wam nie pasuje to do tego co glosicie. Oficjalnie damscy bokserzy naskoczyli na spacerujace ulica panie, nieoficjalnie jednak wiadomo ze sluzby porządkowe zepchnęły motłoch z ulicy by mogli mieszkancy jechac do pracy. Bo ze te panie maja w d..pie inne grupy zawodowe i to ze utrudniaja zycie innym ludziom to nie mam watpliwosci. takie to one dobre serduszka maja. seroo1 napisał: > coż za szarmanckość wobec kobiet - jak u prezia...Nawet ich nie spałowali...:)) > Prawdziwi dżentelmeni z tych panów w mudurach i w garniturach. I podobno > opozycjoniści z pochodzenia...:))) No brawo geraltdzie, brawo za poglądy... Odpowiedz Link Zgłoś
seroo1 Motłoch ??? No brawo - prawie Rydzyk. 21.06.07, 16:38 W tym wypadku "prawie" nie robi żadnej różnicy... Nie wiem czy wiesz, gołowasiasty pisiorku, ale tak samo mówili komuniści o opozycji (w tym o Kaczyńskich) w latach osiemdziesiątych, jak dyndałes mamusi u cycusia więc nic o tym nie wiesz. I kto miał wtedy rację: motłoch czy milicja ??? No to kto może mieć dzisiaj rację - nie stać Cie nawet na taką refleksję? Szkoda, że ten motłoch ma inne podejście do swoich obowiązków niż Ty, dlatego nie potraktuje Ciebie lub kogoś z Twoich bliskich, gdybyście znaleźli się w szpitalu, tak jak na to zasługujesz tak okreslając ciężko - i za grosze- pracujące kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Re: Motłoch ??? No brawo - prawie Rydzyk. 21.06.07, 23:59 Jasne, a za okupacji hitlerowcy tak traktowali zydow. przestan stosowac te swoje porownania nieadekwatne do sytuacji. A co do moich relacji ze sluzba zdrowia to sam jestem pracownikiem sluzby zdrowia a moja matka jest pielegniarka, i wiem ile zarabia. Wiem tez jak dzilalaja zewiazki zawodowe i o co walcza piguly przed oknami premiera. polecam: krzysztofleski.salon24.pl/20180,index.html seroo1 napisał: > W tym wypadku "prawie" nie robi żadnej różnicy... > Nie wiem czy wiesz, gołowasiasty pisiorku, ale tak samo mówili komuniści o > opozycji (w tym o Kaczyńskich) w latach osiemdziesiątych, jak dyndałes mamusi u > > cycusia więc nic o tym nie wiesz. I kto miał wtedy rację: motłoch czy > milicja ??? No to kto może mieć dzisiaj rację - nie stać Cie nawet na taką > refleksję? Szkoda, że ten motłoch ma inne podejście do swoich obowiązków niż > Ty, dlatego nie potraktuje Ciebie lub kogoś z Twoich bliskich, gdybyście > znaleźli się w szpitalu, tak jak na to zasługujesz tak okreslając ciężko - i za > > grosze- pracujące kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha63 Re: Wbrew mediom 21.06.07, 18:18 Ty lepiej naucz się najpierw zasad polskiej ortografii a potem zabieraj głos na forum, gdzie cały kraj czyta twoje żenujące wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
geralt9 Re: Wbrew mediom 21.06.07, 23:57 Gocha argumenty ad personam wsadz sobie w buty, jak nie masz co powiedziec to... gocha63 napisała: > Ty lepiej naucz się najpierw zasad polskiej ortografii a potem zabieraj głos na > > forum, gdzie cały kraj czyta twoje żenujące wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Kaczmarek o usunięciu pielęgniarek: Biorę odpow.. 21.06.07, 14:21 czy nie prościej byłoby wprowadzić do ustaw zapis że kobiety moga blokować drogi Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Kaczmarek o usunięciu pielęgniarek: Biorę odp 21.06.07, 14:31 chłopów usuwać, a panie - ze zrozumialych względów (usunięcie ich zawsze będzie brzydko wyglądać)- mogłby zawsze stać do woli nie, mam pomysł!!!!!!!!!!! - funkcjonariuszki usuwają kobiety z drogi, tu był błąd, wyslano funkcjonariuszy Odpowiedz Link Zgłoś
cicho_tam Re: Kaczmarek o usunięciu pielęgniarek: Biorę odp 21.06.07, 17:48 loppe napisał: > nie, mam pomysł!!!!!!!!!!! - funkcjonariuszki usuwają kobiety z drogi, tu był > błąd, wyslano funkcjonariuszy mam pomysł: spychacze z gumowym lemieszem wysłać. Kobieta na drodze smutno mi się kojarzy, może też jakiś pijany jechać. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe Re: Kaczmarek o usunięciu pielęgniarek: Biorę odp 21.06.07, 14:31 chłopów usuwać, a panie - ze zrozumialych względów (usunięcie ich zawsze będzie brzydko wyglądać)- mogłby zawsze stać do woli nie, mam pomysł!!!!!!!!!!! - funkcjonariuszki usuwają kobiety z drogi, tu był błąd, wyslano funkcjonariuszy Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Kaczmarek o usunięciu pielęgniarek: Biorę odpow... 21.06.07, 14:21 Wspanialomyslnosc osiagnelo poziom "samego dobra",sielanka policyjna! Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Jest zadziwiającym... 21.06.07, 14:22 ..ilu nam się namnożyło profesorów gotowych kłaść na szali swój autorytet byle tylko przywalić rządowi. Ciekawe jest też że np w kwestii pierwiastka gdzie akurat środowiska naukowe są w większości "za", GW mająca tak głęboki "szacunek dla inteligencji" woli na swoich łamach prezentować stanowisko niemieckich gazet i to na dodatek tych z gatunku "niekoniecznie dla inteligencji". Odpowiedz Link Zgłoś
bylominelo65 no ale GW ma swoje autorytety, z def. jestes z GW 21.06.07, 14:31 jestes z GW tzn jestes autorytet, jestes przeciw znaczy faszysta i dziwak, sredniowiecze, jak starjkowali za sld to bylo bydlo, jak strajkuja teraz walcza o sluszna sprawe, GW i jej podobni steruja ludzmi, pielegniearki maja prawo walczys o swoje i maja prawo byc w koncu dobrze oplacane, ale przykro to stwierdzic na ich plecach panowie Kalisz z kolegami probuja znowu zaczac robic kase na osoczu, Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: no ale GW ma swoje autorytety, z def. jestes 21.06.07, 18:40 Zadziwiające jak dużo państwowych urzędników z "jedynego słusznego" nadania całymi dniami pisze bzdury broniąc "jedyny słuszny" rząd i "Mądrego Przywódcę" wszystkich "prawdziwych polaków". Spieprzaj dziadu. Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek a po co teraz tam stoi psiarnia???!!!! 21.06.07, 14:22 dlaczego są otoczone kordonem??? dlaczego na ulicy bagateli jest pełno suk??? czego sie boicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Boją się pielęgniarek, które 21.06.07, 14:38 jak wiadomo używają ciężkiego sprzętu... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
m7i7k7i Kaczmarek o usunięciu pielęgniarek: Biorę odpow... 21.06.07, 14:25 prof. Rzepliński wszędzie widzi łamanie prawa. Nawet tam gdzie go nie było fizycznie ale ktoś mu o tym powiedział, pewnie Kalisz. Gdyby prof. Rzepliński stwierdził w wywiadzie (konferencji) dla mediów, że wszystko było zgodnie z prawem - to kto to puści w eter, kto to wydrukuje w gazecie. Media potrzebują krwi. Odpowiedz Link Zgłoś
mwojtczak Re: Kaczmarek o usunięciu pielęgniarek: Biorę odp 21.06.07, 15:15 więcej tu pisuaru z MSW niż normalnych Formowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
lesbi69 Anarchia, anarchia, anarchia 21.06.07, 14:25 blokować drogi, wysypywać zboże, kraść, gwałcić bezkarnie. rozumiem, że ci forumowicze którzy są przeciwni decyzji policji są z SAMOOBRONY. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 nie ma jak głupie insynuacje 21.06.07, 14:27 potrafisz merytorycznie ? palant Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Wymowne przykłady 21.06.07, 14:26 Wobec pielęgniarek też użyją pałek i armatek? A może od razu gumowych kul, przecież one Jego Małości zagrażają! O Białym buncie przeczytasz też na: Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 kolejny palant 21.06.07, 14:28 dobrze wiesz że niczego takiego nie użyto ale pofantazjuj sobie trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent A umiesz powiedzieć to samo bez obrażania? 21.06.07, 14:29 Bez urazy, ale zaprezentowany przez Ciebie tok argumentacji świadczy o Twoim niskim poziomie intelektualnym... Oczywiście jeśli umiesz inaczej, to zwracam honor ;p Odpowiedz Link Zgłoś
dumny.polak Jak byś gó..arzu dostał ZOMOwską pałą to byś 21.06.07, 14:32 Jakbyś gó..arzu dostał ZOMOwską pałą to byś wiedział czym różni się demokracja od PRL-u. Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Ależ argument... 21.06.07, 14:34 Pielęgniarki chyba nie widzą większej różnicy. Poza tą, że za PRLu miały przynajmniej dofinansowanie wakacji... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
dumny.polak To se jedz na Bialorus, Kube lub Korei i sie ciesz 21.06.07, 14:42 To se jedz na Bialorus, Kube lub do Korei pł. i sie ciesz Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent A po co mam tam jechać, jak tym samym mogę się 21.06.07, 14:47 cieszyć w Polsce? ;p Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Jak byś gó..arzu dostał ZOMOwską pałą to byś 21.06.07, 15:38 dumny.polak napisała: > Jakbyś gó..arzu dostał ZOMOwską pałą to byś wiedział czym różni się demokracja > od PRL-u. Ja dosltalem ZOMOwska pala, skosztowalem rowniez na wlasnej skorze metod SB, i powiem ci dumny polaczku, ze dzisiaj mamy ludzi na stanowiskach szefow policji i w partii rzadzacej ktorzy mnie kiedys przeslychiwali i bili palami...:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
bylominelo65 w koncu normalny minister MSWIA, rzeczowy i konkre 21.06.07, 14:26 i nie biega za TV nie umizguje sie pielegniarkom ani dziennikarzaom, pewnie mogli to wszystko duzo lepiej przeproawzdic, zachowac sie bardziej po ludzku i po ludzku starac sie rozwiazac problem demonstrujacych wychodzac do nich, ale Kaczmarek mowi to co powiedzic powinien, a policja uzyla sily tylko w komentarzach politykow lewicy i WSI24, Odpowiedz Link Zgłoś
joushua Sypiajacy z kotem? Nie, sypiajacy ze Stefanem... 21.06.07, 14:27 Kot lezy obo, patrzy i oczom nie wierzy! Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Policja zachowała się bardzo delikatnie. Brawo!!!! 21.06.07, 14:27 Nie doszło do rękoczynów, a pielęgniarki nie mogą łamać prawa i blokować ulicy. Brawo policja!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Klakier z Ciebie 21.06.07, 14:33 i tyle. Widać robienie kampanii reklamowych pozbawia umiejętności rozumowania ;) Bez urazy :) Odpowiedz Link Zgłoś
palestrina2005 Może jakiś merytoryczny argument 21.06.07, 14:43 Jakie masz zarzuty wobec policji. Moim zdaniem ich akcja może być wzorem dla innych tego typu akcji... Nie może być zgody na łamanie prawa. Jak ja bym się połozył na środku skrzyżowania i zablokował ruch od razu by mnie zgarnęli. Dlaczego mam mieć mniejsze prawa niż pielęgniarki???? Miały zatwierdzoną demonstrację na środę. Więc w czwartek jak blokują ulicę to już jest łaman ie prawa i utrudanianie życia innym obywatelom... Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Jaki dyskutant, taka dyskusja 21.06.07, 14:49 (bez urazy). Policja powinna była spróbować usunięcia z pasa drogowego bez siły, a przede wszystkim nie dopuścić do jego zajęcia. Poza tym kilkuset policjantów na 50 słabych kobiet? Lekka przesada... Odpowiedz Link Zgłoś
michalng Re: Jaki dyskutant, taka dyskusja 21.06.07, 17:49 Nie sadzilem ze kiedykolwiek bede popierał palestrine ale po pierwsze jak wyobrazasz sobie próbe usuniecia z pasa drogowego bez uzycia siły ? Bo jedyne co przychodzi mi do głowy to wezwanie pielegniarek do opuszczenia tego pasa co najpewniej zostało zrobione i nie odniosło skutku. Policja nie ma mozliwosci niedopuscic do zajecia pasa. Kazdy moze przeciz wejsc na ulice nie mozna przeciez ludziom tego zabronic. A co do liczebnosci policjantów to tylu było to tylu uzyto. jesli dowódca ma za zadanie oczyscic ulice i ma do dyspozycji 100 funkcjonariuszy to ich uzywa. tylko debil odesłał by 50 do domu a potem rozpoczoł akcje :) Odpowiedz Link Zgłoś
intel-e-gent Przekonaliście mnie, przynajmniej częściowo 21.06.07, 18:47 :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek palestrina już jest... 21.06.07, 14:49 no ty to byś się położył, chyba że w trumnie... Odpowiedz Link Zgłoś
mwojtczak Re: Może jakiś merytoryczny argument 21.06.07, 15:18 witamy panie Dorn. Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Policja zachowała się bardzo delikatnie. Braw 21.06.07, 14:44 palestrina2005 napisał: > Nie doszło do rękoczynów, a pielęgniarki nie mogą łamać prawa i blokować ulicy. > > Brawo policja!!!!!!!!!! A gdyby wsrod tych pielegniarek znalazla sie mamusia palestriny i na widok uzbrojonych po zeby policjantow spychajacych ja sila wraz z cala grupa pielagniarek na chodnik dostala zawalu serca, czy palestrina tez wolalby BRAWO POLICJA !!??? Podejrzewam, ze tak, palestrina podobnie jak wszystkie PiSglowki cierpia na syndrom mamusi, i dlatego palaja nienawiscia wynikajaca ze strachu do kobiety...;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek1977 Re: Kaczmarek o usunięciu pielęgniarek: Biorę odp 21.06.07, 14:33 Polowa postow na tym portalu jest pisana chyba przed przedszkolakow 1. pytanie - demonstracja nielegalna ? 2. pytanie - zagrozenie bezpieczenstwa ruchu drogowego ? 2x tak lac palami i sie nie przejmowac ciekawe czy jakby jeden obronca wieli pielegniarek siadl na srodku ulicy to czy by go policja poczestowala lizakiem ... ale pieprzenie ... Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek Re: Kaczmarek o usunięciu pielęgniarek: Biorę odp 21.06.07, 14:51 hmmm lać powiadasz...no tak to warszawska psiarnia potrafi, ale jakoś nie wtedy kiedy trzeba... Odpowiedz Link Zgłoś
kralik111 Re: Kaczmarek o usunięciu pielęgniarek: Biorę odp 21.06.07, 14:52 kotek1977 napisał: > Polowa postow na tym portalu jest pisana chyba przed przedszkolakow > > 1. pytanie - demonstracja nielegalna ? > 2. pytanie - zagrozenie bezpieczenstwa ruchu drogowego ? > > 2x tak > > lac palami i sie nie przejmowac > > ciekawe czy jakby jeden obronca wieli pielegniarek siadl na srodku ulicy to czy > by go policja poczestowala lizakiem ... > > ale pieprzenie ... Mlody kotku, twoja mamusie tatus tez tak leje palami ??? :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Słusznie, nie ma sie co cackać 21.06.07, 14:41 Masz cos do powiedzenia publicznie, rób to zgodnie z prawem i regułami współżycia społecznego. Ale jak nie rozumiesz że blokowanie ulic jest nielegalne, to licz sie z interwencją siłową. Nie jesteśmy w Indiach, a pielęgniarki to nie święte krowy. Odpowiedz Link Zgłoś
antypisiorek za to górnicy tak :))) 21.06.07, 14:52 przypomnij sobie frajerze jak było za marcinkiewicza jak chłopcy z dołów przyjechali, wtedy było ok? prawda? pisowski psie.. Odpowiedz Link Zgłoś
dumny.polak Tylko kretyn moze brac udzial w formu, wlasnie to 21.06.07, 14:58 Tylko kretyn może brać udział w formu, właśnie to zrozumiałem. Lepiej późno niż wcale. KOńcze z tym, biore się za ksiązki, będe jak brzytwa. "Debil nie wie, że jest debil, a mądry to wie. Pozorne , pozorne zaprzeczenie to jest. Niezgłębione są pokłady ludzkiej niekumacji - większość ma racje w takiej sytuacji..." Kazik Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Tylko kretyn moze brac udzial w formu, wlasni 21.06.07, 18:48 No właśnie. Idź sobie. I weź ze sobą palestrinę i geralta. Pobawcie się na piaskownicy. Odpowiedz Link Zgłoś
mwojtczak Re: Słusznie, nie ma sie co cackać 21.06.07, 15:10 Takich ludzi powinno sie wysyła na Syberię. Odpowiedz Link Zgłoś
burch Kaczmarek o usunięciu pielęgniarek: Biorę odpow.. 21.06.07, 15:05 Leśli mieli ręce z tyłu to czym popychali pielęgniarki? Odpowiedz Link Zgłoś
lesbi69 Ktos powiedzial ze za Mazowieckiego dostal wiecej 21.06.07, 15:20 Jakis lekarz powiedzial ze za Mazowieckiego dostal większą podwyżkę niż teraz (30%). Mogło tak być - tylko jaka wtedy była inflacja a jaka jest teraz! I tak w tym kraju wygląda merytoryczna dyskusja - zgroza. Ten okręt tonie i to nie koniecznie i jedynie PIS go zatapia ale ludzie ktorzy nie sa pragmatyczni i na niczym sie nie znaja a mysla ze sa Bóg wie co - patrz także wypowiedzi na formu. Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: jedno dzialko by je zmylo z jezdni i po spraw 21.06.07, 17:46 Zalosny pissdoopek Odpowiedz Link Zgłoś
aberdeen Rzeplinski znowu sie zagalopowal? 21.06.07, 15:50 Jakby nie oceniac akcji policji, wydaje sie, ze Rzeplinski stracil miare i wpadl w histerie. Przy kazdej akcji wzbudzajacej duze emocje spoleczne Rzeplinski bije piane, ale nigdy nie podaje konkretow. Odpowiedz Link Zgłoś
spieprzaj_dziadku Ale dotykali zboczuchy, widać było w tv 21.06.07, 15:56 Policjanci byli rekrutowani przez MO-wcó, więc to degeneraci, bo tamci swoich przyjmowali... Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly_siewca_pesymizmu Re: Kaczmarek o usunięciu pielęgniarek: Biorę odp 21.06.07, 15:56 Nie spodziewałem się, ze kiedyś to powiem, ale BRAWO KACZMAREK!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sonda.kosmiczna Nie bierze 21.06.07, 17:04 tylko żeby później nie jadaczył że wykonywał rozkazy Odpowiedz Link Zgłoś
jjjupiter Kaczmarek o usunięciu pielęgniarek: Biorę odpow.. 21.06.07, 17:43 Piepszone robokopy-kobiety bic potrafia-ciekawe czemu tak boja sie kiboli-palanty jedne Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Kaczmarek o usunięciu pielęgniarek: Biorę odp 21.06.07, 17:47 jjjupiter kolejny zalosny pissdoopek Odpowiedz Link Zgłoś
yxcv Polski sposob na lepsze jutro 21.06.07, 18:35 alkochol,zlodziejstwo i strajki Odpowiedz Link Zgłoś
funny5 Re: Polski sposob na lepsze jutro 21.06.07, 18:38 yxcv napisał: > alkochol, --- Ale pissdzielska ortografia Odpowiedz Link Zgłoś
realista100 Za tych policjantów z Poznania, zboczeńców , też? 21.06.07, 19:57 Kaczmarek weżmie za nich odpowiedzialnośc? Za Kornatowskiego też ? Odpowiedz Link Zgłoś