nowa.swiecka.tradycja A co bedzie jak one poumieraja? 25.06.07, 21:51 Z glodu!!! To sa meczennice Hipokratesa! Na pewno beda swietymi! Trzeba zbierac dokumentacje do procesu beatyfikacyjnego! Cud sie wydarzy na pewno! MIALAM WIZJE TEJ NOCY PROSZE MI WIERZYC!!! Jak one umra wtedy nad Warszawe nadleci na wielkim labedziu Stanislaw Tyminski z wielkim kufrem pelnym dolarow. On te dolary rozsypie nad miastem i wszyscy beda bogaci i beda mogli sobie kupic duzo cukierkow. A Kaczynskich zamieni w kaczki i one (te kaczki) beda plywac po jeziorku w Lazienkach i juz nikomu krzywdy nie wyrzadza. Odpowiedz Link Zgłoś
bim41 One już są święte 25.06.07, 22:14 to proletariatki męczęnice awangarda mas pracujących miast i wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
pralkosuszarka Sexapil to stara broń kobieca 25.06.07, 21:58 Wiem o co im chodzi chcą schudnąc i nabyć figur modelek aby oczarować Jarka, a potem podpisze wszystko co będa chciały. Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Pielęgniarki przebywające w Kancelarii Premiera.. 25.06.07, 22:00 Ten sposob protestu jest przemyślany.Panie /niektóre / z przyjemnoscia schudna ok, 20 kg dobrze im to zrobi, nabiora własciwej sylwetki i beda duzo zdrowsze/ja schudłem 20 kg/ i cos na ten temat wiem z autopsji/ Odpowiedz Link Zgłoś
gburiaifuria Pielęgniarki przebywające w Kancelarii Premiera.. 25.06.07, 22:02 no coz, pielegniarki traktowane sa jak strajkujacy za komuny, tyle ze obecna komuna jeszcze nie uzyla slow "warcholy" i nie zwolala wiecow pracowniczych protestujacych przeciw pielegniarkom, ale wszystko przed nami. Oczywiscie mohery tak jak za komuny sa przeciw "burzeniu spokoju" i jesli taki wiec bedzie, to pojda wszystkie z piesnia koscielna na ustach i miloscia (czyt.nienawiscia) blizniego w sercach. Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Jest mi smutno.Jest mi wstyd.Przeczytałem sporo 25.06.07, 22:07 postów i jestem przekonany,że zdecydowana większośc ich autorów to ludzie "po zawodówce" ,taki poziom.I nie mam nic do niedouczonych.Są podatni na propagandę,nie mają swojego zdania,są skłonni obrażać innych,są sfrustrowani.Ale najgorsze,że nie mają oni"serca",nie potrafią zrozumieć cudzą niedolę i cierpienie.A to swiadczy o upodleniu części społeczeństwa i tzw.klasa polityczna /co to za klasa/żeruje na tej mentalności.Panowie,nie piszcie takich bzdur,nie kopcie bezbronnych,urońcie czasem łezkę.Jeśli was na to nie stać to to jest tragedia,tragedia narodu.Jego przyszłości. Odpowiedz Link Zgłoś
mellissa5 Re: Jest mi smutno.Jest mi wstyd.Przeczytałem spo 25.06.07, 22:21 Masz ochotę, proszę bardzo oddaaj im swoją pensję, ja na tych darmozjadów płacić nie zamierzam większych podatków 3 tys pensji szczyt bezczelności. Dawno powinny być wyrzucone na zbity pysk tu przydałby się Sarkozy, Kaczyński jest za miękki do tych bab. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: Jest mi smutno.Jest mi wstyd.Przeczytałem spo 25.06.07, 22:23 jeden problem - to kaczysnki obiecal tym babom gruszki na wierzbie..tak jak obiecal calej rzeszy innych ludzi...to nie ch sie teraz martwi Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: Jest mi smutno.Jest mi wstyd.Przeczytałem spo 25.06.07, 22:56 radiomarian napisał: > jeden problem - to kaczysnki obiecal tym babom gruszki na wierzbie..tak jak > obiecal calej rzeszy innych ludzi...to nie ch sie teraz martwi ------------------------------------- dobrze napisales "rzeszy..;" bo ta IV Rzesza Niepospolita to naprawde GRUSZKI NA WIERZBIE Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne amanasunta, do roboty, na szose tirowko!!!! 25.06.07, 23:08 bo cie Sasza do burdelu w Turcji sprzeda Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: amanasunta, do roboty, na szose tirowko!!!! 25.06.07, 23:09 pies_na_prawizne napisał: > bo cie Sasza do burdelu w Turcji sprzeda Czekasz tam na mnie piesku ? :) Przysmaku zoofili :))) Odpowiedz Link Zgłoś
achodorowski APEL !! Kończy się żywność !! 25.06.07, 22:11 Protestującym Pielęgniarkom brakuje jedzenia i napojów, pomózmy im, pamietajcie że jest gorąco !! Podajcie dalej !! Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Bufetowa pracuje w ciastkarni w Dublinie;-) 25.06.07, 22:26 byla troche bardziej bystra od pielegniarek Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Bufetowa , gdzie jest Bufetowa ! 25.06.07, 22:52 hahahaha, bufetowa Warszawy ich wspomoże , kelner z bufetu/ratusza/ cos podrzuci do żarcia, zeby panienki nie zemarły .....hehehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
bim41 Ależ one cierpią bidule 25.06.07, 22:29 to skandal, że do tej pory żadne postępowe europejskie środowiska nie wystąpiły do UE aby ta zastosowała sankcje gospodarcze wobec Polski w odwecie za łamanie przez Kaczorów podstawowych praw człowieka i pielęgniarki. Dlaczego milczy postępowa prasa europejska, dlaczego Romano Prodi którego na szczycie w Brukseli upokorzył Jarosław Kaczyński nie zażądał jeszcze aby Polska została usunięta z UE. Dlaczego USA nie otworzyły jeszcze granic aby umożliwić ciemiężonym lekarzom i pilęgniarkom wyjazd do wolnego świata gdzie będą mogły godnie pracować przy myciu garów i sprzątaniu biur. Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 głupie baby, mamy demokrację i nie muszą tego 25.06.07, 22:13 robić, ok? A swoją drogą to większość pielęgniarek nie strajkuje - ten czas, czas strajków to już przeszłość. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: głupie baby, mamy demokrację i nie muszą tego 25.06.07, 22:15 demokracja oznacza tez, ze jak obywatele protestuja, to premier ma obowiazek z nimi rozmawiac, a nie sie obrazac..i oznacza tez, ze obywatele maja prawo strajkowac Odpowiedz Link Zgłoś
carramba7 Re: głupie baby, mamy demokrację i nie muszą tego 25.06.07, 22:31 A ilu ich tych wyborców...referendalne minimum czy garstka czerwonego lidu...z opzz Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: głupie baby, mamy demokrację i nie muszą tego 25.06.07, 22:34 ta sama garstka, co protestowala za sld...tyle, ze wtedy byly w porzadku, a teraz sa be bo zaklocaja spokoj wodza? Odpowiedz Link Zgłoś
bibbi5 Re: głupie baby, mamy demokrację i nie muszą tego 25.06.07, 22:49 tamte lata minęły i nie wrócą na szczęście. Nie wszystkie pielęgniarki strajkują. Jak w każdym zawodzie są lepsi i gorsi, ok? Te lepsze nie strajkują, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: głupie baby, mamy demokrację i nie muszą tego 25.06.07, 22:52 te lepsze juz dawno sa za granica a ja nie widze zadnej roznicy miedzy "tamtymi latami" a dniem dzisiejszym...aparat klamstwa sld zostal zastapiony aparatem klamswa pis...i to jedyna roznica Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne ok,ok,a ty po ktorej stronie stoisz??? 25.06.07, 22:54 bibbi5 napisała: > tamte lata minęły i nie wrócą na szczęście. Nie wszystkie pielęgniarki > strajkują. Jak w każdym zawodzie są lepsi i gorsi, ok? Te lepsze nie strajkują, > > ok? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Pies na szosę do roboty ,,nocny kowboju'' :)) 25.06.07, 23:16 pies_na_prawizne napisał: > bibbi5 napisała: > > > tamte lata minęły i nie wrócą na szczęście. Nie wszystkie pielęgniarki > > strajkują. Jak w każdym zawodzie są lepsi i gorsi, ok? Te lepsze nie > strajkują, > > > > ok? bo cię Olejniczak zoofilom w Holandii sprzeda :)) Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Lato idzie: grube chca sie odchudzic to maja dobry 25.06.07, 22:33 pretekst. Byleby nie placono im za ten czas "odchudzania" z naszych podatkow. Premier sie nie obrazil: wyznaczyl miejsce i czas rozmow. Fakt, ze wybraly "probe sil" z Premierem swiadczy o politycznym charakterze protestu i tym bardziej dyskredytuje akcje pielegniarek, ze odbywa sie ona po jednej z powaznieszych z dotychczasowych podwyzek w sektorze zdrowia. Re: głupie baby, mamy demokrację i nie muszą tego Odpowiedz Link Zgłoś
mellissa5 Re: Wreszcie....glodujcie darmozjady :)) 25.06.07, 22:15 Całkowicie się zgadzam,głodówka dobrze im zrobi troche schudną, boję się tylko jednego, że przez te dermozjady będziemy płacić większe podatki. Mam nadzieję, że premier się nie ugnie przed tymi darmozjadami. Powinny być dawno wyrzucone z kancelarii. Żądają 3 tys. pensji, szczyt bezczelności!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emigrancik Nie przeszkadza ci, ze koalicyjni kacykowie 25.06.07, 22:36 czestuja sie budzetowymi pieniedzmi jak dzieci cukierkami na urodzinach, ale gdy kobiety, zarabiajace psie pieniadze sprobuja powalczyc o podwyzke za chwile strach cie ogarnia? Jak to jest, ze kiedy powolywane sa sztuczne ministerstwa dla koalicjantow, zalatwiane nagrody i stanowiska dla kolesi, kiedy kasa wyplywa z budzetu do kieszeni koalicjantow jak woda z durszlaku, nie slyszymy o koniecznosci podwyzek podatkow? O ile wiecej jest praca ekspertow z samoobrony, ktorych jedyna kwalifikacja jest przynaleznosc partyjna od pracy pielegniarek, ktore sprawiaja, ze wasze dupska odrobine lepiej sie czuja w chorobie? Z kogo moglibysmy zrezygnowac? Z pielegniarek? A moze z poslow LPR, ktorych jedynym zajeciem jest wykrzykiwanie idiotyzmow pod publike i handlowanie stanowiskami? Czy wy wszyscy pracujecie juz dla koalicjanta i na koszt podatnika wypisujecie te wszystkie bzdury? Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Nie przeszkadza ci, ze koalicyjni kacykowie 26.06.07, 00:01 Najlepiej zrezygnować z tych wszystkich pielęgniarek co to zajmują się wyłącznie politykowaniem a nie pomocą chorym. Dobrze też zrezygnować z SLD i wszystkich postkomuszych spadkobierców...oni nie wnoszą w życie publiczne nic oprócz złodziejstwa i kłamstw. Odpowiedz Link Zgłoś
irka.w [...] 26.06.07, 01:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciiaa Re: Nie przeszkadza ci, ze koalicyjni kacykowie 26.06.07, 07:33 lewar, jesteś głupszy niż ustawa przewiduje, albo nic nie wiesz o życiu i zyjesz tylko biuletynami partyjnymi - swoją drogą nie wiem, co gorsze pielęgniarki NIE mogą zrezygnować - jedź sobie do jakiegoś szpitala, zobaczysz, że pielęgniarek zaczyna brakować, bo dziewczyny mają dośc takiego traktowania, kończą kursy i wyjeżdżają z kraju. i NIE MA ich kto zastapić, ty ci*lu, bo nikt nie przyjdzie do cięzkiej pracy za głodową pensję. jak je pozwalniasz, to zaciągnij może panią Szczypińską i jej PIS'owskie kolezanki, niech zrezygnują z diety i zajma się chorymi. Odpowiedz Link Zgłoś
ankecenamon Re: Nie przeszkadza ci, ze koalicyjni kacykowie 26.06.07, 08:05 kiciiaa napisała: > lewar, jesteś głupszy niż ustawa przewiduje, albo nic nie wiesz o życiu i zyjes > z > tylko biuletynami partyjnymi - swoją drogą nie wiem, co gorsze > > pielęgniarki NIE mogą zrezygnować - jedź sobie do jakiegoś szpitala, zobaczysz, > że pielęgniarek zaczyna brakować, bo dziewczyny mają dośc takiego traktowania, > kończą kursy i wyjeżdżają z kraju. > i NIE MA ich kto zastapić, ty ci*lu, bo nikt nie przyjdzie do cięzkiej pracy za > głodową pensję. > jak je pozwalniasz, to zaciągnij może panią Szczypińską i jej PIS'owskie > kolezanki, niech zrezygnują z diety i zajma się chorymi. Niech wyjeżdzają z tego kraju jak najszybciej! Po co nam takie pielęgniarki. Jak by za granicą tak opiekowały sie chorymi jak w Polsce to by je zamknęli do więzienia. Ja wiem że te panie jak dostają kilka tysiecy euro miesięcznie to są "że do rany przyłóż" .ale jak ktoś sie pastwi nad chorymi bo zarabia mniej tzn że nie ma zadnych predyspozycji do tego zawodu . Nie piszcie mi proszę ,że jestem jakiś Pisowiec czy coś w tym stylu , bo nie jestem . Większośc Polaków zetknęła sie z ich pracą i samawidziała jaką to "Leśną Górę " mamy w Polsce . Zresztą nie chodzi tu tylko o pielęgniarki ale o cały personel szpitali z lekarzami na czele Odpowiedz Link Zgłoś
kiciiaa Re: Nie przeszkadza ci, ze koalicyjni kacykowie 26.06.07, 08:35 powiedz no, w jakim szpitalu cię tak upokorzyli? a potem, wyrzuciwszy z siebie tę traumę, jedź do Londynu i połóż się do szpitala publicznego i dopiero po tygodniu w takim szpitalu miej czelność krytykowac polskie pielęgniarki - po piętach je będziesz całować jak wrócisz.... zobaczysz, ofiaro propagandy. a poza tym, co ty wymagasz? ja się i tak dziwię, że one za 1000 złotych robią swoją robotę - nikt im nie każe być jeszcze dodatkowo miłym za takie grosze. przestań się pluć i pomyśl trochę - pracowałabyś za 1000 złotych? ze świadomością, że nawet mimo zmeczenia nie możesz się pomylic, bo opiekujesz się czlowiekiem? pracowalabyś? Odpowiedz Link Zgłoś
lewar121 Re: Nie przeszkadza ci, ze koalicyjni kacykowie 26.06.07, 08:57 Nikt nie wymaga żeby pielęgniarki były miłe....wystarczy, że przestaną robić łaskę za każdą standardową usługę....wykonywaną patrząc czy oby pacjent nie sięga po portwel :) To takie proste....ale TY tego zapewne nie zrozumiesz bo twoją głowę zawładnęła polityka a nie zdrowy rozsądek. Niech pielęgniarki wyjeżdżają z Kraju! Sprywatyzujmy służbę zdrowia. Zatrudnimy tylko najlepsze, które będą pracowały sumiennie a w zamian otrzymają dobre zarobki. Czemu na takie rozwiązanie nie chcecie się zgodzić paniusue? Może dla Was najwygodniej pracowac tak jak dotychczas, gdzie na 8 godzin pracy 4 możecie spędzić na papierosku i zakupach ? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciiaa nie jestem pielęgniarką 26.06.07, 09:17 tak się składa, że ja politykę mam gdzieś, a partii nie lubię żadnej a sądząc z wypowiedzi, to ty chyba nie masz bladego pojęcia, jak gunkcjonuje słuzba zdrowia? - pielęgniarki nie pracują po 8 godzin, ale po 12 - spytaj jakiejś, to sie dowiesz, jak wygląda nicnierobienie np. na OIOMie czy zakaxnym, bo byłam i widziałam. - za to nie znam nikogo, kto by dał pielęgniarce w łapę - lekarzom owszem, urzednikom jeszcze częściej, ale pielęgniarkom to PO leczeniu co najwyżej ludzie dają kawę czy jakies czekoladki - w chwili obecnej JUŻ brakuje pielęgniarek i lekarzy, a ci, którzy pozostali bardzo chca prywatyzacji. tylko widzisz, na to się premier nie zgodzi. a wiesz, dlaczego? bo nagle jeden z największych wpływów do budzetu, czyli ubezpieczenie zdrowotne przestanie podlegać premierowi. a na to się RM nie zgodzi, to to są wpływy rzędu kilkuset milionów złotych do budżetu - za co utrzymaliby swoich ludzi z NFZ i w FUS? skąd wzięli by na pensje dla siebie i swoich ludzi? powiedz Kaczyńskiemu, że słuzba zdrowia chce tylko prywatyzacji i jak się premier zgodzi na natychmiastowe rozpoczęcie prywatyzacji, to zakończa protest - w życiu się Kaczory nie zgodza, bo tracą kontrolę nad potężną kasą Odpowiedz Link Zgłoś
mark2522 Re: nie jestem pielęgniarką 26.06.07, 09:44 nie KLAM i nie broń tych HIEN Odpowiedz Link Zgłoś
kiciiaa Re: nie jestem pielęgniarką 26.06.07, 09:57 gdzie kłamię?? - nie sądź po sobie i mnie nie obrażaj tak się składa, że jestem prawnikiem i siedząc na tych forach wielokrotnie mogłeś to zobaczyć a ich będę broniła, bo są wiecej warte niż ty a zamiast mnie obrażać, może się ustosunkujesz marytorycznie do mojej wypowiedzi? czy za to ci już nie płacą? Odpowiedz Link Zgłoś
mark2522 Re: nie jestem pielęgniarką 26.06.07, 10:06 EJ ty prawnik pisze się merytorycznie a ni mar....e nikt mi nie płaci to odemnie jeszcze zabierają jak cie stać na prywatne leczenie to może zaczniesz mordować biedniejszych ludzi niech zdychają byle dla mojej kasty było ok oj nieładnie wstyd!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciiaa Re: nie jestem pielęgniarką 26.06.07, 12:08 a gdzie ja tak napisałam, że mnie stać na prywatne leczenie, klakierze? wiesz, kto to jest klakier? bo jesli ci nie płaca, to ty nim jesteś a co do prywatnego leczenia - każdy człowiek odprowadza składkęna FUS, w wysokości co najmniej 500 złotych - niech premier pozwoli żeby każdy sobie sam tym gospodarował i płacił komu chce i zobaczymy, czy będą protesty dalej. inna rzecz, że Kaczyński nie pozwoli, bo by duzo kasy na wynagrodzenia dla swoich stracił a twoja kasta rodem z radia Maryja ma w swej 2000-letniej historii wiele morderstw, fakt - biedniejszych też mordowaliście, pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
zibuumgo Wstrętne babsztyle , komuszki Vont! 26.06.07, 08:58 Ja też chcę 3000,00 PLN na miesiąc może być brutto! Odpowiedz Link Zgłoś
dr01 popieram pielęgniarki 25.06.07, 22:23 olewają je bo nie mają nic do zaproponowania i boją się reform. TYLKO: 1) WSPółPłACENIE 2) likwidacja monopolu NFZ 3) prywatyzacja szpitali -reszta zrobi się sama Odpowiedz Link Zgłoś
brynk [...] 25.06.07, 22:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne [...] 25.06.07, 22:53 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: brynk-predzej zdechniesz, niz one poumieraja 25.06.07, 22:56 najciekawsze jest to, zeby gdyby to np. PO byla u wladzy, to pisowcy juz by tam na materacach lezeli obok i wylewali lzy krokodyle nad losem biednych pielegniarek...ale, ze to spokoj ich wodza jest zaklocany, to juz niech zdychaja..a gdzie "solidarne panstwo"?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: brynk-predzej zdechniesz, niz one poumieraja 25.06.07, 22:57 ..sluchaj glupku..a kto im kaze niejesc??? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: brynk-predzej zdechniesz, niz one poumieraja 25.06.07, 23:01 radiomarian - te słowa winnes skierowac nie do PO ale do Olejniczko/Mazowieckich {gruba kreska} czyl- sld/pd Odpowiedz Link Zgłoś
brynk ale dzis cenzor z PRL czyli z GW ma duzo pracy - 25.06.07, 23:03 - hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: ale dzis cenzor z PRL czyli z GW ma duzo prac 25.06.07, 23:06 brynk napisał: > - hahahahaha ----------- dzwonili od Semki w "Rzeczniepospolitej" szczekaczki i gonca potrzebuja, akurat miejsce dla ciebie Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: brynk-predzej zdechniesz, niz one poumieraja 25.06.07, 23:06 dla mnie roznica miedzy sld a pis jest tylko taka, ze tamci byli bardziej wyrafinowani w swoich przekretach i klamstwach...przekrety i klamstwa pis widac golym okiem...reszta ta sama - na czele z mentalnoscia bolszewicka i oportunizmem Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: brynk-predzej zdechniesz, niz one poumieraja 25.06.07, 23:10 radiomarian napisał: > dla mnie roznica miedzy sld a pis jest tylko taka, ze tamci byli bardziej > wyrafinowani w swoich przekretach i klamstwach...przekrety i klamstwa pis widac > > golym okiem...reszta ta sama - na czele z mentalnoscia bolszewicka i > oportunizmem --------------------------------- ale ludzie glosujac na sld wiedzieli ze to spadek po pzpr, ale ryzykowali, a ci co obiecywali?????????OSZUKALI!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: brynk-predzej zdechniesz, niz one poumieraja 25.06.07, 23:13 gorzej - ci z pis jeszcze wmieszali w swoj syf religie, patriotyzm i narobili calej masie ludzi takiego zamieszania w glowach, ze hej...jeszcze nigdy nie widzialem w polsce tyle zlej krwi, nienawisci, zawisci i zazdrosci co dzis Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 ..... 25.06.07, 23:03 ..jestes moim idolem...masz palme pierwszenstwa na najglupsze wpisy... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: ..... 25.06.07, 23:06 kaczka701 napisał: > ..jestes moim idolem...masz palme pierwszenstwa na najglupsze wpisy... to do .pies na prawizne Odpowiedz Link Zgłoś
brynk mto ja sięza pielęgniarki modlę, a cenzor.... 25.06.07, 23:06 .usuwa modlitwę. powtórze wiec : wieczyny odpoczynek racz im dac......, a swiatłość wiekuista niechaj im swieci . Amen Odpowiedz Link Zgłoś
brynk to ja sie modle za pielegniarki, a cenzor z Gw ... 25.06.07, 23:08 ...usuwa modlitwe. Powturze wiec: wieczny odpoczynek racz im dac........., a swiatłość wiekuista niechaj im swieci. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne brynk "paszol won"- po polsku to spierd.....j 25.06.07, 23:14 sprzedaje wazeline po 50% znizce, Wierzejski po ciebie dzwonil, przyda ci sie, bo jest tam tez Jarek Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Pies na szose do roboty,,nocny kowboju'':) 25.06.07, 23:19 pies_na_prawizne napisał: > > sprzedaje wazeline po 50% znizce, Wierzejski po ciebie dzwonil, przyda ci sie, > bo jest tam tez Jarek Bo cię Kalisz na smycz weźmie i pasek po d... wygrzmoci za lenistwo :) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Na chamstwo najlepszą metodą ..chamstwo :))) 25.06.07, 23:26 Kto chamstwem wojuje od chamstwa zginie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne amanasunta, do roboty, na szose tirowko!!!! 25.06.07, 23:11 bo cie Wierzejski do haremu w Turcji eunuchowi sprzeda Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: amanasunta, do roboty, na szose tirowko!!!! 25.06.07, 23:13 ...wiem ze belgia jest blisko holandii..ale ty za duzo tego zielska palisz..mozg ci sie lasuje...wyluzuj....wez odwyk... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: amanasunta, do roboty, na szose tirowko!!!! 25.06.07, 23:16 kaczka701 napisał: > ...wiem ze belgia jest blisko holandii..ale ty za duzo tego zielska > palisz..mozg ci sie lasuje...wyluzuj....wez odwyk... ----------------------------------------- a ty czego sie nacpales??propagandy "brynka" czy "tirowki"??? Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Piesek sie nam naćpał :))) 25.06.07, 23:13 pies_na_prawizne napisał: > bo cie Wierzejski do haremu w Turcji eunuchowi sprzeda Piesek piesek co ty bredzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Piesek cpac nie musi jak wy Rydzowe scierwa 25.06.07, 23:18 jak juz sobie pis na wode z tej tragicznej sytuacji robicie, to ja sobie buty o wasze ryje wycieram Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Pies w butach :))))))) 25.06.07, 23:19 pies_na_prawizne napisał: > > jak juz sobie pis na wode z tej tragicznej sytuacji robicie, to ja sobie buty o > > wasze ryje wycieram > > Odpowiedz Link Zgłoś
radiomarian Re: Kalisz ogłosił solidarną głodówke nius z 23,0 25.06.07, 23:16 no..kaliszowi to by bylo nawet wskazane...mozna by nawet powiedziec, ze polski lekarz mu zalecil...telefonicznie...z anglii;-) Odpowiedz Link Zgłoś
niesiolek_esbecka_swinia S_p_a_s_i_o_n_e__P_i_g_u_ł_y__Zrz ucają_Sadło_! :)) 25.06.07, 23:17 ....Trzy pielęgniarki przebywające w Kancelarii Premiera rozpoczęły głodówkę. Podobny protest zamierza rozpocząć część pielęgniarek zgromadzonych przed budynkiem. Na razie nie wiadomo ile z nic przystąpi do strajku głodowego.... ............................... I SŁUSZNIE ! NIE PRACUJĘ - NIE JEM !!! NARESZCIE DOBRA WIADOMOŚĆ !!! WRESZCIE PIGUŁY ROBIĄ COŚ POŻYTECZNEGO !! ZRZUCAJĄ SADŁO ! TYLKO DLACZEGO DO CHOLERY NIE WSZYSTKIE TAM BYCZĄCE SIĘ PIGUŁY ?! STOSUJĄ TĘ SPRAWIEDLIWĄ ZASADĘ NIE PRACUJĘ - WIĘC NIE JEM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Pies na szosę do roboty ,,nocny kowboju'':) 25.06.07, 23:22 pies_na_prawizne napisał: > Bo ci Kwasniewski nie da michy rano :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne amanasunta" ty to masz uczulenie na "lewakow" 25.06.07, 23:26 co moze bardzo zdziwic, bo sama jestes lewa szprycha, a nie zapomnij o butelce zeby sie podmys po kazdym kliencie PS Kwasniewski???dlaczego by nie, szkoda ze nie jestem kobieta Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta A ty o ..lewatywie :)))))) 25.06.07, 23:27 To skuteczniejsze niz butelka w twoim fachu :)))) pies_na_prawizne napisał: > co moze bardzo zdziwic, bo sama jestes lewa szprycha, a nie zapomnij o butelce > zeby sie podmys po kazdym kliencie > > PS > Kwasniewski???dlaczego by nie, szkoda ze nie jestem kobieta > > > > Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne zeby to powiedzial ktos godny 25.06.07, 23:32 amanasunta napisała: >to bym sie zaczerwienil, ale to wyszlo od swini wiec splywa to po mnie jak wazelina po Kaczkach Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Czerwoniak zaczerwieniony :))) 25.06.07, 23:35 Jak ci Biedroń ,,dogodzi ''to sie dopiero zaczerwienisz :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: amanasunta.. 25.06.07, 23:32 ..co ty dyskutujesz z narkomanem??..przeciez to nieszkodliwy idiota...odpusc sobie... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: amanasunta.. 25.06.07, 23:36 kaczka701 napisał: > ..co ty dyskutujesz z narkomanem??..przeciez to nieszkodliwy idiota...odpusc > sobie... Masz rację.Niech sobie zyje piesek na smyczy SLD.:) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: U_w_a_g_a_!!sabat czarownic z PiSdowa!!! 25.06.07, 23:23 ...oj chlopie ...pewnie dzis presadzili z elektrowstrzasami....chociaz tam dobrze karmia???..nieprzejmuj sie...rano przyjdzie lekarz na oddzial da znowu tableteczke i bedzie dobrze... Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: U_w_a_g_a_!!sabat czarownic z PiSdowa!!! 25.06.07, 23:30 kaczka701 napisał: > ...oj chlopie ...pewnie dzis presadzili z elektrowstrzasami....chociaz tam > dobrze karmia???..nieprzejmuj sie...rano przyjdzie lekarz na oddzial da znowu > tableteczke i bedzie dobrze... ---------------------------- roznimy sie tym, ze ja do zycia propagandy nie potrzebuje, tabletek nota bene tez, a nie jak wy, z lewej strony poduszki zdjecie Jarka, z prawej Lecha a pod poduszka Rydz Ja o 5 rano, przed rozpoczeciem pracy jade z walowka pod URM do pielegniarek, zeby ich na duchu podtrzymac, mam nadzieje ze "waszych" tam nie bedzie, bo bede musial wziasc 2-3 kajzerki z serkiem+arszenik Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Piesek przed pracą ..lewatywa :))) 25.06.07, 23:33 Bo niezadowoleni z usług ,,psa-kowboja'' złoża skargę Biedroniowi.A on ci da popalić :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re: Piesek przed pracą ..lewatywa :))) 25.06.07, 23:35 amanasunta napisała: > Bo niezadowoleni z usług ,,psa-kowboja'' złoża skargę Biedroniowi.A on ci da > popalić :)))) hahahahahahahahahahahahahahaha- sobaka na prawizne szczeka szczeka , dajmy mu sie wyszczekac........ hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne ja potrzebuje twoje pozwolenie???na co smieciu??? 25.06.07, 23:36 Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne wole 100x Biedronia niz ciebie suko PiSzczykowa 25.06.07, 23:35 amanasunta napisała: > Bo niezadowoleni z usług ,,psa-kowboja'' złoża skargę Biedroniowi.A on ci da > popalić :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne to nie twoje forum, twoje to u Wierzejskiego 25.06.07, 23:39 amanasunta napisała: > Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta To już nie tylko chcesz ,,żwiązków partnerskich''. 25.06.07, 23:41 Jeszcze cenzura sie marzy :)))) A jak z tą lewatywą,przed pracą? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re:pies_na_prawizne 25.06.07, 23:27 ..powinni z toba film reklamowy zrobic...zeby skutecznie mlodziez od narkotykow odstraszac.....oj gabka zamiast mozgu gabka.....wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Re:pies_na_prawizne 25.06.07, 23:35 kaczka701 napisał: > ..powinni z toba film reklamowy zrobic...zeby skutecznie mlodziez od narkotykow > > odstraszac.....oj gabka zamiast mozgu gabka.....wspolczuje... - hahahahahahahahahah Odpowiedz Link Zgłoś
marekmarek44 Pierwsza taka okupacja siedziby rządu w Polsce alb 25.06.07, 23:36 a może i na świecie. Ciekawy jestem czy gdzieś na świecie nie licząc może republik bananowych cztery nieuzbrojone obywatelki okupowały siedzibę rządu własnego kraju. Jeśli ktokolwiek zna taki przypadek proszę bardzo niech przytoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne won do bajora kaczorze przebrzydly 25.06.07, 23:37 kaczka701 napisał: > ..powinni z toba film reklamowy zrobic...zeby skutecznie mlodziez od narkotykow > > odstraszac.....oj gabka zamiast mozgu gabka.....wspolczuje... Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: won do bajora kaczorze przebrzydly 25.06.07, 23:39 ..ale masz gosciu faze.....to swinstwo kiedys ciebie zabije....powaznie... Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Won na szose ,,nocny kowboju'':))) 25.06.07, 23:44 Tylko nie daj się łoic ,,bez''.Możesz na Mola trafić :))) pies_na_prawizne napisał: > kaczka701 napisał: > > > ..powinni z toba film reklamowy zrobic...zeby skutecznie mlodziez od > narkotykow > > > > odstraszac.....oj gabka zamiast mozgu gabka.....wspolczuje... > > Odpowiedz Link Zgłoś
podatnikad73 Czy to ten sam Kalisz, obrońca ucieśnionych? 25.06.07, 23:48 I czy skacze wołając 'kto nie skacze, niech głoduje'? Swoją drogą, trochę by mu się przydało wytopić tego tłuszczyku, bo serducha i Religa (i religia) nie uratuje ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Re: Czy to ten sam Kalisz, obrońca ucieśnionych? 25.06.07, 23:53 podatnikad73 napisał: > I czy skacze wołając 'kto nie skacze, niech głoduje'? Swoją drogą, trochę by mu > > się przydało wytopić tego tłuszczyku, bo serducha i Religa (i religia) nie > uratuje ;) Nic z tego.Wstrzemięźliwości od trunków nie zadeklarował.Tylko dieta:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brynk ale jaja tu dzis na tym forum , dzięki głodujacym 25.06.07, 23:42 ....'sio ! - strzyczkom ! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczka701 Re: ale jaja tu dzis na tym forum , dzięki głodu 25.06.07, 23:44 ..nie dzieki glodujacym ale mamy dyzurnego idiote..niejaki pies_na _prawizne....ale ma koles odlot...heheh..jak kazdy lewak albo alkoholik albo narkoman.. Odpowiedz Link Zgłoś
brynk ide spać, ale najpierw zapisze się do sld/pd.. 25.06.07, 23:48 czyli do Olejniczaka/Mazowieckiego {gruba kreska} Odpowiedz Link Zgłoś
amanasunta Spokoju siła waści trzeba jak mniemam :) 25.06.07, 23:50 brynk napisał: > czyli do Olejniczaka/Mazowieckiego {gruba kreska} Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 JEZELI dostali gornicy 26.06.07, 00:08 i to nie tylko znaczne podwyzki i przejscie na emerytury po .........20 latach pracy !!!!!!!!!!! wymuszajac to na rzadzie kijami basebolowymi, srubami, kamieniami, niszczeniem wszystkiego dookola w Warszawie to pielegniarkom tez nalezy dac! W Stanach Zjednoczonych sa trzy rodzaje pielegniarek, pomoc pielegniarska po 3-miesiecznym kursie, pielegniarka po 2- letnich studiach oraz pielegniarka po studiach wyzszych 4-letnich, i ewentualnie dodatkowo magisterskich. GORNICY zarabiaja (+ -) tyle co te po 2-letnich studiach. Te po studiach wyzszych duzo, duzo wiecej! Gornik w Ameryce musi pracowac do emerytury tak jak kazdy inny czyli do 65 r. zycia. Warunki pracy i bezpieczenstwa znacznie gorsze niz w Polsce i za taka "zadyme" jak zrobili w Warszawie to przywodztwo zwiazkowe by z kryminalu nie wyszlo a Gwardia Narodowa (takie ZOMO) strzelalo by do nich! PIELEGNIARKI !!! NIE USTEPUJCIE !!! DALI GORNIKOM NIECH DADZA WAM TEZ !!! Referendum w sprawie podwyzek to mogli robic jak chcieli dac gornikom a Wy pogoncie teraz od siebie tych brudasow co przyjechali Wam "pomagac" do Warszawy! Odpowiedz Link Zgłoś
marjolaine Re: Wreszcie....glodujcie darmozjady :)) 26.06.07, 00:15 Ty chamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Ciemniak-rusz tyłek sprzed Kancelarii na spotkanie 26.06.07, 00:15 z Premierem to cie wysłucha Ale baby wolą sie lansować przed kamerami Mają swoje 5min w zyciu, a negocjacje głęboko w doopsku Odpowiedz Link Zgłoś
marian391 Polska krajem masochistów? 26.06.07, 00:24 Uważam, że pielęgniarki postępują słusznie. Działają one nie tylko we własnym ale także w interesie Polski. Poddanie się pielęgniarek oznaczałoby zwycięstwo ciemnych sił nad Polską. Przyzwolenie na ubliżenie i obrażanie pielęgniarek przez premiera, członków rządu i parlamentarzystów - głownie z PiS. Słowa premiera trudno komentować, graniczą one z chorym urojeniem. Dzielnie wtóruje mu zwłaszcza poseł Brudziński i "Maria Antonina IV RP" posłanka Szczypińska. Zadziwiające jest tak liczne grono masochistów wśród społeczeństwa. Tolerujące nieustanne inwektywy pod adresem narodu. Wykształciuchy, łże elity, hołota to jeżyk dialogu premiera ze społeczeństwem. W takiej ilości i z takim natężeniem nie używano podobnych epitetów nawet w czasach stalinowskich. Osobnym rozdziałem jest upór premiera o prowadzenie rozmów w centrum "DIALOG". mamy tu chyba do czynienia z nową instytucją rządową wykorzystywana okazjonalnie, której utrzymanie kosztuje - to jest tanie państwo? Hipokryzją jest robienie, ze strajku pielęgniarek strajku politycznego. Czyżby premier zapomnial jak poprzednio posłowie PiS ochoczo uczestniczyli w protestach? Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Pielęgniarki przebywające w Kancelarii Premiera.. 26.06.07, 00:30 na dobre im to wyjdzie bo im siedzenia urosly jak szafliki . Odpowiedz Link Zgłoś
barwro5 Pielęgniarki przebywające w Kancelarii Premiera.. 26.06.07, 02:20 Te kobiety na uslugch czerwono- _POwskich uslugach sa chyba chore, prosza o spotkanie z Premierem a potem stawiaja warunki. W polskiej tradycji to gospodarz ustala gdzie i jak witac.Jezeli to Premier chcialby z nimi rozmawiac to powinien przyjac ich warunki nawet w "koziej wolce". Mysle ze Premier powinien juz skonczyc z ta rozroba tym bardzej ze pseudoautorytety typu Holdysa ,Rzemplinskiego i skorumpowane media probuja wzniecac ogien aby ochraniac dalej zlodzieji ,agentow i innych opluwaczy narodu polskiego w srodkach zachodnich mediow, kazdy wie o kogo chodzi. Dlatego tylko rzeczowa rozmowa z obecnym rzadem da Wam gwarancje ze nie bedzieci oszukane i naprawde zycze troche rozsadku bo w tej walce stoicie na przegranej pozycji. Spolecznstwo zaczyna ufac Kaczynskim ze chca naprawic kraj i niewolno w tym przszkadzc, tym bardzej ze mialyscie juz nauczke. Te Panie ktore chca zbic kapital polityczny powinny byc przez Was odsuniete bo szkodza waszym slusznym postulatom ale trzeba miec cierpliwosc skoro 17 lat Wami manipulowano to w imie polskosci trzeba poczekac jeszcze pare miesiecy i wierze ze bedzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
zwiatrem1 [...] 26.06.07, 03:25 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
barwro5 Re: Pielęgniarki przebywające w Kancelarii Premie 26.06.07, 04:13 Ciemniakiem jestes Ty a moze nawet nalezysz do tego skorumpowanego towarzystwa i czesiesz porami ze cie wkrotce rozlicza a obecnie podsycasz ze moze bedzie z tego rozroba -twoje niedoczekanie! Odpowiedz Link Zgłoś
agus35 Re: Pielęgniarki przebywające w Kancelarii Premie 26.06.07, 06:10 Narzekaja lekarze , pielegniarki, a prawda jest taka, ze w baaardzo duzym stopniu sami sa sobie winni. Dlaczego sluzba zdrowia jest w tak oplakanym stanie? To nie tylko panstwo, NFZ , ale takze oni sami. Latami lekarze wykonywali zabiegi z gabinetow prywatnych w szpitalach, na koszt szpitali naprawiali prywatny sprzet. Czego szukaja w dokumentac szpitali?! Min pacjentow ktorzy byli np operowani a nigdy ie byli rzyjeci na oddzial, albo byli w szpitalu 1 dzien. Myslicie, ze jak np jakis stomatolog pracuje w szpitalu i ma prywatny gabinet i popsuje mu sie rentgen to naprawi go na swoj koszt? Firma przychodzi do prywatnego gabinetu a f-ra jest na szpital. Wiem to na pewno bo ktos w rodzinie naprawia spret medyczny i takie przekrety robia od 10 lat. Niech naprawa kosztuje 100 zl , pomnozcie to przez 1000 lekarzy z calej Polski (maly koszt naprawy i mala liczba lekarzy) przez 12 m-cy i przez 10 lat. Niech najpierw przestana urzadzac ze szpitali prywatne gabinety i brac pieniadze od pacjentow (takze pielegniarki) a potem niech strajkuja. A nie, co panstwowe to mozna najpierw rozpierdzielic bo wspolne, a potem jeszcze kase wolac. Odpowiedz Link Zgłoś
gawionowino Pielęgniarki przebywające w Kancelarii Premiera.. 26.06.07, 06:32 I stało sie na szczęście bo juz myślałem ze nigdy do tego nie dojdzie. Mam nadzieje, ze okupujące pielęgniarki długo juz nie pociągną i spokojnie będzie je można przetransportować do oczywiście strajkującego szpitala. Może to je czegoś nauczy! Mam nadzieje ze płynów przyjmować tez nie będą to przyspieszy cały proces. Siostry męczenniczki zamiast wziąć sie solidnie za robotę lub jak sie nie podoba w Polsce to wyjechać na zachód i być nieprzyzwoicie bogate (według nich) to sie głodzą w Polsce. Przecież w tym nie ma logiki, a dodatkowo lamia prawo i mam nadzieje ze minister Ziobro zajmie sie ta sprawa. Jeżeli nie to ja osobiście złoże zawiadomienie do prokuratury. Odpowiedz Link Zgłoś
zolza111 Re: Pielęgniarki przebywające w Kancelarii Premie 26.06.07, 06:41 Ja mam to nieszczescie , ze 2 osoby z mojej rodziny sa bardzo ciezko chore. Teraz niestety juz tylko jedna. Od 2 ponad lat non stop widze szpital i prace lekarzy i pielegniarek. Niestety nie jestem premierem, ale gdybym byla, wszystkie do roboty palami bym pogonila. Prawda jest taka, ze dawno, dawno temu zeby miec lepsza opieke, dawalo sie monete pielegniarce zeby sie lepiej czlowiekeim zajela. Teraz zeby w ogole cos zrobila trzeba wiecj placic. Ojciec lezal na intensywnej terapii, pierwszego dnia pokazaly zeszyt z dyzurami gdzie byla przyklejona koperta do ktorej mielismy klasc pieniadze, raz nie dalismy, po 18 po pracy okazalo sie, ze czlowiek caly dzien nic do jedzenia nie dostal. nakarmily jak dostaly. Kupowalismy masci na odlezyny, nawet go nie smarowaly. Kiedys dzwonil po pielegniarke, nie mogl sam chodzi i nie siegal do picia na stoliku. Zadna nnie przyszla, w koncu spadl z lozka, potlukl sobie okulary na twarzy. Wiekszosc osob se tu nad nimi lituje. Ale pewnie dlatego, ze nie przebywaliscie ostatnio w szpitalu lub byliscie krotko. I mam nadzieje, ze szybko tam nie traficie. Bo wtedy nei bedziecie sie juz przejmowac tym czy jakiejs pielegniarce skonczyly sie podpaski!!! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Gazeta udziela instrukcji 26.06.07, 06:52 nie ma się co oburzać że gazeta zamiast informować steruje. środki masowego rażenia robią to od dawna. tak to już jest - jedni kierują, drudzy sterują. czy ktoś wie dlaczego szefowie pielęgniarek uparli się na taki scenariusz? mnie to przypomina głupie "strzyżono - golono". Odpowiedz Link Zgłoś
fryderykus pielegniarka za czuwanie przy chorym dostaje 200zł 26.06.07, 06:55 od 100-200 zł za dzien! a wizyty domowe? 1200 zł to mało za pociskanie pierdół o sexsie w czasie pracy i picie kawki godzinami? hutnicy dostają 1200zł za cięzką charówe ludzie rozwagi... Odpowiedz Link Zgłoś
zolza111 Re: pielegniarka za czuwanie przy chorym dostaje 26.06.07, 07:00 My musielismy placic 100 zl na dzien, oczywiscie za opieke w szpitalu. Odpowiedz Link Zgłoś