Dodaj do ulubionych

Pielęgniarki przebywające w Kancelarii Premiera...

• werbus Kartofel z burakiem ostoją wadzy 25.06.07, 21:42
      w ich IV RP.
    • nowa.swiecka.tradycja A co bedzie jak one poumieraja? 25.06.07, 21:51
      Z glodu!!!

To sa meczennice Hipokratesa!

Na pewno beda swietymi!

Trzeba zbierac dokumentacje do procesu beatyfikacyjnego!

Cud sie wydarzy na pewno!

MIALAM WIZJE TEJ NOCY PROSZE MI WIERZYC!!!

Jak one umra wtedy nad Warszawe nadleci na wielkim labedziu Stanislaw Tyminski z
      wielkim kufrem pelnym dolarow. On te dolary rozsypie nad miastem i wszyscy beda
      bogaci i beda mogli sobie kupic duzo cukierkow. A Kaczynskich zamieni w kaczki i
      one (te kaczki) beda plywac po jeziorku w Lazienkach i juz nikomu krzywdy nie
      wyrzadza.
      • bim41 One już są święte 25.06.07, 22:14
        to proletariatki męczęnice awangarda mas pracujących miast i wsi.
    • pralkosuszarka Sexapil to stara broń kobieca 25.06.07, 21:58
      Wiem o co im chodzi chcą schudnąc i nabyć figur modelek aby oczarować Jarka, a
      potem podpisze wszystko co będa chciały.
    • t-1984 Pielęgniarki przebywające w Kancelarii Premiera.. 25.06.07, 22:00
      Ten sposob protestu jest przemyślany.Panie /niektóre / z przyjemnoscia schudna
      ok, 20 kg dobrze im to zrobi, nabiora własciwej sylwetki i beda duzo zdrowsze/ja
      schudłem 20 kg/ i cos na ten temat wiem z autopsji/
    • gburiaifuria Pielęgniarki przebywające w Kancelarii Premiera.. 25.06.07, 22:02
      no coz, pielegniarki traktowane sa jak strajkujacy za komuny, tyle ze obecna
      komuna jeszcze nie uzyla slow "warcholy" i nie zwolala wiecow pracowniczych
      protestujacych przeciw pielegniarkom, ale wszystko przed nami.
      Oczywiscie mohery tak jak za komuny sa przeciw "burzeniu spokoju" i jesli taki
      wiec bedzie, to pojda wszystkie z piesnia koscielna na ustach i miloscia
      (czyt.nienawiscia) blizniego w sercach.
    • szasza7 Jest mi smutno.Jest mi wstyd.Przeczytałem sporo 25.06.07, 22:07
      postów i jestem przekonany,że zdecydowana większośc ich autorów to ludzie "po
      zawodówce" ,taki poziom.I nie mam nic do niedouczonych.Są podatni na
      propagandę,nie mają swojego zdania,są skłonni obrażać innych,są
      sfrustrowani.Ale najgorsze,że nie mają oni"serca",nie potrafią zrozumieć cudzą
      niedolę i cierpienie.A to swiadczy o upodleniu części społeczeństwa i tzw.klasa
      polityczna /co to za klasa/żeruje na tej mentalności.Panowie,nie piszcie takich
      bzdur,nie kopcie bezbronnych,urońcie czasem łezkę.Jeśli was na to nie stać to
      to jest tragedia,tragedia narodu.Jego przyszłości.
      • mellissa5 Re: Jest mi smutno.Jest mi wstyd.Przeczytałem spo 25.06.07, 22:21
        Masz ochotę, proszę bardzo oddaaj im swoją pensję, ja na tych darmozjadów
        płacić nie zamierzam większych podatków 3 tys pensji szczyt bezczelności. Dawno
        powinny być wyrzucone na zbity pysk tu przydałby się Sarkozy, Kaczyński jest za
        miękki do tych bab.
        • radiomarian Re: Jest mi smutno.Jest mi wstyd.Przeczytałem spo 25.06.07, 22:23
          jeden problem - to kaczysnki obiecal tym babom gruszki na wierzbie..tak jak
          obiecal calej rzeszy innych ludzi...to nie ch sie teraz martwi
          • pies_na_prawizne Re: Jest mi smutno.Jest mi wstyd.Przeczytałem spo 25.06.07, 22:56
            radiomarian napisał:

> jeden problem - to kaczysnki obiecal tym babom gruszki na wierzbie..tak jak
            > obiecal calej rzeszy innych ludzi...to nie ch sie teraz martwi
            -------------------------------------

dobrze napisales "rzeszy..;" bo ta IV Rzesza Niepospolita to naprawde GRUSZKI
            NA WIERZBIE
            • amanasunta Pies co żywi sie gruszkami cud natury :))) 25.06.07, 23:04
              • pies_na_prawizne amanasunta, do roboty, na szose tirowko!!!! 25.06.07, 23:08
                bo cie Sasza do burdelu w Turcji sprzeda
                • amanasunta Re: amanasunta, do roboty, na szose tirowko!!!! 25.06.07, 23:09
                  pies_na_prawizne napisał:

> bo cie Sasza do burdelu w Turcji sprzeda
                  Czekasz tam na mnie piesku ? :)
                  Przysmaku zoofili :)))
    • rysiu_lubicz siostro, prosze dwie kaczki... 25.06.07, 22:08
      na obiad :)
    • achodorowski APEL !! Kończy się żywność !! 25.06.07, 22:11
      Protestującym Pielęgniarkom brakuje jedzenia i napojów, pomózmy im, pamietajcie
      że jest gorąco !!

Podajcie dalej !!
      • prokto Bufetowa , gdzie jest Bufetowa ! 25.06.07, 22:23
        • radiomarian Bufetowa pracuje w ciastkarni w Dublinie;-) 25.06.07, 22:26
          byla troche bardziej bystra od pielegniarek
        • brynk Re: Bufetowa , gdzie jest Bufetowa ! 25.06.07, 22:52
          hahahaha, bufetowa Warszawy ich wspomoże , kelner z bufetu/ratusza/ cos podrzuci
          do żarcia, zeby panienki nie zemarły .....hehehehehehehe
        • pies_na_prawizne ty nie jestes "prokto" ty jestes "pro-NIKT" 25.06.07, 22:59

• bim41 Ależ one cierpią bidule 25.06.07, 22:29
        to skandal, że do tej pory żadne postępowe europejskie środowiska nie wystąpiły
        do UE aby ta zastosowała sankcje gospodarcze wobec Polski w odwecie za łamanie
        przez Kaczorów podstawowych praw człowieka i pielęgniarki. Dlaczego milczy
        postępowa prasa europejska, dlaczego Romano Prodi którego na szczycie w
        Brukseli upokorzył Jarosław Kaczyński nie zażądał jeszcze aby Polska została
        usunięta z UE. Dlaczego USA nie otworzyły jeszcze granic aby umożliwić
        ciemiężonym lekarzom i pilęgniarkom wyjazd do wolnego świata gdzie będą mogły
        godnie pracować przy myciu garów i sprzątaniu biur.
    • bibbi5 głupie baby, mamy demokrację i nie muszą tego 25.06.07, 22:13
      robić, ok? A swoją drogą to większość pielęgniarek nie strajkuje - ten czas,
      czas strajków to już przeszłość.
      • radiomarian Re: głupie baby, mamy demokrację i nie muszą tego 25.06.07, 22:15
        demokracja oznacza tez, ze jak obywatele protestuja, to premier ma obowiazek z
        nimi rozmawiac, a nie sie obrazac..i oznacza tez, ze obywatele maja prawo
        strajkowac
        • carramba7 Re: głupie baby, mamy demokrację i nie muszą tego 25.06.07, 22:31
          A ilu ich tych wyborców...referendalne minimum czy garstka czerwonego lidu...z opzz
          • radiomarian Re: głupie baby, mamy demokrację i nie muszą tego 25.06.07, 22:34
            ta sama garstka, co protestowala za sld...tyle, ze wtedy byly w porzadku, a
            teraz sa be bo zaklocaja spokoj wodza?
            • bibbi5 Re: głupie baby, mamy demokrację i nie muszą tego 25.06.07, 22:49
              tamte lata minęły i nie wrócą na szczęście. Nie wszystkie pielęgniarki
              strajkują. Jak w każdym zawodzie są lepsi i gorsi, ok? Te lepsze nie strajkują,
              ok?
              • radiomarian Re: głupie baby, mamy demokrację i nie muszą tego 25.06.07, 22:52
                te lepsze juz dawno sa za granica

a ja nie widze zadnej roznicy miedzy "tamtymi latami" a dniem
                dzisiejszym...aparat klamstwa sld zostal zastapiony aparatem klamswa pis...i to
                jedyna roznica
              • pies_na_prawizne ok,ok,a ty po ktorej stronie stoisz??? 25.06.07, 22:54
                bibbi5 napisała:

> tamte lata minęły i nie wrócą na szczęście. Nie wszystkie pielęgniarki
                > strajkują. Jak w każdym zawodzie są lepsi i gorsi, ok? Te lepsze nie
                strajkują,
                >
                > ok?
                • amanasunta Pies na szosę do roboty ,,nocny kowboju'' :)) 25.06.07, 23:16

> bibbi5 napisała:
                  >
                  > > tamte lata minęły i nie wrócą na szczęście. Nie wszystkie pielęgniarki
                  > > strajkują. Jak w każdym zawodzie są lepsi i gorsi, ok? Te lepsze nie
                  > strajkują,
                  > >
                  > > ok?

bo cię Olejniczak zoofilom w Holandii sprzeda :))
        • 1europejczyk Lato idzie: grube chca sie odchudzic to maja dobry 25.06.07, 22:33
          pretekst.
          Byleby nie placono im za ten czas "odchudzania" z naszych podatkow.
          Premier sie nie obrazil: wyznaczyl miejsce i czas rozmow.
          Fakt, ze wybraly "probe sil" z Premierem swiadczy o politycznym charakterze
          protestu i tym bardziej dyskredytuje akcje pielegniarek, ze odbywa sie ona po
          jednej z powaznieszych z dotychczasowych podwyzek w sektorze zdrowia.
          Re: głupie baby, mamy demokrację i nie muszą tego
    • mellissa5 Re: Wreszcie....glodujcie darmozjady :)) 25.06.07, 22:15
      Całkowicie się zgadzam,głodówka dobrze im zrobi troche schudną, boję się tylko
      jednego, że przez te dermozjady będziemy płacić większe podatki. Mam nadzieję,
      że premier się nie ugnie przed tymi darmozjadami. Powinny być dawno wyrzucone
      z kancelarii. Żądają 3 tys. pensji, szczyt bezczelności!!!!!
      • emigrancik Nie przeszkadza ci, ze koalicyjni kacykowie 25.06.07, 22:36
        czestuja sie budzetowymi pieniedzmi jak dzieci cukierkami na urodzinach, ale gdy kobiety, zarabiajace psie pieniadze sprobuja powalczyc o podwyzke za chwile strach cie ogarnia?

Jak to jest, ze kiedy powolywane sa sztuczne ministerstwa dla koalicjantow, zalatwiane nagrody i stanowiska dla kolesi, kiedy kasa wyplywa z budzetu do kieszeni koalicjantow jak woda z durszlaku, nie slyszymy o koniecznosci podwyzek podatkow?

O ile wiecej jest praca ekspertow z samoobrony, ktorych jedyna kwalifikacja jest przynaleznosc partyjna od pracy pielegniarek, ktore sprawiaja, ze wasze dupska odrobine lepiej sie czuja w chorobie? Z kogo moglibysmy zrezygnowac? Z pielegniarek? A moze z poslow LPR, ktorych jedynym zajeciem jest wykrzykiwanie idiotyzmow pod publike i handlowanie stanowiskami?

Czy wy wszyscy pracujecie juz dla koalicjanta i na koszt podatnika wypisujecie te wszystkie bzdury?
        • lewar121 Re: Nie przeszkadza ci, ze koalicyjni kacykowie 26.06.07, 00:01
          Najlepiej zrezygnować z tych wszystkich pielęgniarek co to zajmują się wyłącznie
          politykowaniem a nie pomocą chorym. Dobrze też zrezygnować z SLD i wszystkich
          postkomuszych spadkobierców...oni nie wnoszą w życie publiczne nic oprócz
          złodziejstwa i kłamstw.
          • irka.w [...] 26.06.07, 01:07
            Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
          • kiciiaa Re: Nie przeszkadza ci, ze koalicyjni kacykowie 26.06.07, 07:33
            lewar, jesteś głupszy niż ustawa przewiduje, albo nic nie wiesz o życiu i zyjesz
            tylko biuletynami partyjnymi - swoją drogą nie wiem, co gorsze

pielęgniarki NIE mogą zrezygnować - jedź sobie do jakiegoś szpitala, zobaczysz,
            że pielęgniarek zaczyna brakować, bo dziewczyny mają dośc takiego traktowania,
            kończą kursy i wyjeżdżają z kraju.
            i NIE MA ich kto zastapić, ty ci*lu, bo nikt nie przyjdzie do cięzkiej pracy za
            głodową pensję.
            jak je pozwalniasz, to zaciągnij może panią Szczypińską i jej PIS'owskie
            kolezanki, niech zrezygnują z diety i zajma się chorymi.
            • ankecenamon Re: Nie przeszkadza ci, ze koalicyjni kacykowie 26.06.07, 08:05
              kiciiaa napisała:

> lewar, jesteś głupszy niż ustawa przewiduje, albo nic nie wiesz o życiu i zyjes
              > z
              > tylko biuletynami partyjnymi - swoją drogą nie wiem, co gorsze
              >
              > pielęgniarki NIE mogą zrezygnować - jedź sobie do jakiegoś szpitala, zobaczysz,
              > że pielęgniarek zaczyna brakować, bo dziewczyny mają dośc takiego traktowania,
              > kończą kursy i wyjeżdżają z kraju.
              > i NIE MA ich kto zastapić, ty ci*lu, bo nikt nie przyjdzie do cięzkiej pracy za
              > głodową pensję.
              > jak je pozwalniasz, to zaciągnij może panią Szczypińską i jej PIS'owskie
              > kolezanki, niech zrezygnują z diety i zajma się chorymi.
              Niech wyjeżdzają z tego kraju jak najszybciej! Po co nam takie pielęgniarki. Jak
              by za granicą tak opiekowały sie chorymi jak w Polsce to by je zamknęli do
              więzienia. Ja wiem że te panie jak dostają kilka tysiecy euro miesięcznie to
              są "że do rany przyłóż" .ale jak ktoś sie pastwi nad chorymi bo zarabia mniej
              tzn że nie ma zadnych predyspozycji do tego zawodu .
              Nie piszcie mi proszę ,że jestem jakiś Pisowiec czy coś w tym stylu , bo nie
              jestem . Większośc Polaków zetknęła sie z ich pracą i samawidziała jaką to
              "Leśną Górę " mamy w Polsce . Zresztą nie chodzi tu tylko o pielęgniarki ale o
              cały personel szpitali z lekarzami na czele
              • kiciiaa Re: Nie przeszkadza ci, ze koalicyjni kacykowie 26.06.07, 08:35
                powiedz no, w jakim szpitalu cię tak upokorzyli?

a potem, wyrzuciwszy z siebie tę traumę, jedź do Londynu i połóż się do szpitala
                publicznego i dopiero po tygodniu w takim szpitalu miej czelność krytykowac
                polskie pielęgniarki - po piętach je będziesz całować jak wrócisz.... zobaczysz,
                ofiaro propagandy.
                a poza tym, co ty wymagasz? ja się i tak dziwię, że one za 1000 złotych robią
                swoją robotę - nikt im nie każe być jeszcze dodatkowo miłym za takie grosze.

przestań się pluć i pomyśl trochę - pracowałabyś za 1000 złotych? ze
                świadomością, że nawet mimo zmeczenia nie możesz się pomylic, bo opiekujesz się
                czlowiekiem? pracowalabyś?
                • lewar121 Re: Nie przeszkadza ci, ze koalicyjni kacykowie 26.06.07, 08:57
                  Nikt nie wymaga żeby pielęgniarki były miłe....wystarczy, że przestaną robić
                  łaskę za każdą standardową usługę....wykonywaną patrząc czy oby pacjent nie
                  sięga po portwel :) To takie proste....ale TY tego zapewne nie zrozumiesz bo
                  twoją głowę zawładnęła polityka a nie zdrowy rozsądek.
                  Niech pielęgniarki wyjeżdżają z Kraju! Sprywatyzujmy służbę zdrowia. Zatrudnimy
                  tylko najlepsze, które będą pracowały sumiennie a w zamian otrzymają dobre
                  zarobki. Czemu na takie rozwiązanie nie chcecie się zgodzić paniusue? Może dla
                  Was najwygodniej pracowac tak jak dotychczas, gdzie na 8 godzin pracy 4 możecie
                  spędzić na papierosku i zakupach ?
                  • kiciiaa nie jestem pielęgniarką 26.06.07, 09:17
                    tak się składa, że ja politykę mam gdzieś, a partii nie lubię żadnej
                    a sądząc z wypowiedzi, to ty chyba nie masz bladego pojęcia, jak gunkcjonuje
                    słuzba zdrowia?
                    - pielęgniarki nie pracują po 8 godzin, ale po 12
                    - spytaj jakiejś, to sie dowiesz, jak wygląda nicnierobienie np. na OIOMie czy
                    zakaxnym, bo byłam i widziałam.
                    - za to nie znam nikogo, kto by dał pielęgniarce w łapę - lekarzom owszem,
                    urzednikom jeszcze częściej, ale pielęgniarkom to PO leczeniu co najwyżej ludzie
                    dają kawę czy jakies czekoladki
                    - w chwili obecnej JUŻ brakuje pielęgniarek i lekarzy, a ci, którzy pozostali
                    bardzo chca prywatyzacji. tylko widzisz, na to się premier nie zgodzi.
                    a wiesz, dlaczego? bo nagle jeden z największych wpływów do budzetu, czyli
                    ubezpieczenie zdrowotne przestanie podlegać premierowi. a na to się RM nie
                    zgodzi, to to są wpływy rzędu kilkuset milionów złotych do budżetu - za co
                    utrzymaliby swoich ludzi z NFZ i w FUS? skąd wzięli by na pensje dla siebie i
                    swoich ludzi?

powiedz Kaczyńskiemu, że słuzba zdrowia chce tylko prywatyzacji i jak się
                    premier zgodzi na natychmiastowe rozpoczęcie prywatyzacji, to zakończa protest -
                    w życiu się Kaczory nie zgodza, bo tracą kontrolę nad potężną kasą
                    • mark2522 Re: nie jestem pielęgniarką 26.06.07, 09:44
                      nie KLAM i nie broń tych HIEN
                      • kiciiaa Re: nie jestem pielęgniarką 26.06.07, 09:57
                        gdzie kłamię?? - nie sądź po sobie i mnie nie obrażaj
                        tak się składa, że jestem prawnikiem i siedząc na tych forach wielokrotnie
                        mogłeś to zobaczyć
                        a ich będę broniła, bo są wiecej warte niż ty

a zamiast mnie obrażać, może się ustosunkujesz marytorycznie do mojej
                        wypowiedzi? czy za to ci już nie płacą?
                        • mark2522 Re: nie jestem pielęgniarką 26.06.07, 10:06
                          EJ ty prawnik pisze się merytorycznie a ni mar....e nikt mi nie płaci to odemnie jeszcze zabierają jak cie stać na prywatne leczenie to może zaczniesz mordować biedniejszych ludzi niech zdychają byle dla mojej kasty było ok oj nieładnie wstyd!!!

• kiciiaa Re: nie jestem pielęgniarką 26.06.07, 12:08
                            a gdzie ja tak napisałam, że mnie stać na prywatne leczenie, klakierze?
                            wiesz, kto to jest klakier? bo jesli ci nie płaca, to ty nim jesteś

a co do prywatnego leczenia - każdy człowiek odprowadza składkęna FUS, w
                            wysokości co najmniej 500 złotych - niech premier pozwoli żeby każdy sobie sam
                            tym gospodarował i płacił komu chce i zobaczymy, czy będą protesty dalej.
                            inna rzecz, że Kaczyński nie pozwoli, bo by duzo kasy na wynagrodzenia dla
                            swoich stracił
                            a twoja kasta rodem z radia Maryja ma w swej 2000-letniej historii wiele
                            morderstw, fakt - biedniejszych też mordowaliście, pamiętasz?
          • zibuumgo Wstrętne babsztyle , komuszki Vont! 26.06.07, 08:58
            Ja też chcę 3000,00 PLN na miesiąc może być brutto!
    • dr01 popieram pielęgniarki 25.06.07, 22:23
      olewają je bo nie mają nic do zaproponowania i boją się reform.
      TYLKO:
      1) WSPółPłACENIE 2) likwidacja monopolu NFZ 3) prywatyzacja szpitali -reszta
      zrobi się sama
    • brynk [...] 25.06.07, 22:50
      • pies_na_prawizne [...] 25.06.07, 22:53
        • radiomarian Re: brynk-predzej zdechniesz, niz one poumieraja 25.06.07, 22:56
          najciekawsze jest to, zeby gdyby to np. PO byla u wladzy, to pisowcy juz by tam
          na materacach lezeli obok i wylewali lzy krokodyle nad losem biednych
          pielegniarek...ale, ze to spokoj ich wodza jest zaklocany, to juz niech
          zdychaja..a gdzie "solidarne panstwo"?;-)
          • kaczka701 Re: brynk-predzej zdechniesz, niz one poumieraja 25.06.07, 22:57
            ..sluchaj glupku..a kto im kaze niejesc???
          • brynk Re: brynk-predzej zdechniesz, niz one poumieraja 25.06.07, 23:01
            radiomarian - te słowa winnes skierowac nie do PO ale do
            Olejniczko/Mazowieckich {gruba kreska} czyl- sld/pd
            • brynk ale dzis cenzor z PRL czyli z GW ma duzo pracy - 25.06.07, 23:03
              - hahahahaha
              • pies_na_prawizne Re: ale dzis cenzor z PRL czyli z GW ma duzo prac 25.06.07, 23:06
                brynk napisał:

> - hahahahaha
                -----------

dzwonili od Semki w "Rzeczniepospolitej" szczekaczki i gonca potrzebuja, akurat
                miejsce dla ciebie
            • radiomarian Re: brynk-predzej zdechniesz, niz one poumieraja 25.06.07, 23:06
              dla mnie roznica miedzy sld a pis jest tylko taka, ze tamci byli bardziej
              wyrafinowani w swoich przekretach i klamstwach...przekrety i klamstwa pis widac
              golym okiem...reszta ta sama - na czele z mentalnoscia bolszewicka i
              oportunizmem
              • pies_na_prawizne Re: brynk-predzej zdechniesz, niz one poumieraja 25.06.07, 23:10
                radiomarian napisał:

> dla mnie roznica miedzy sld a pis jest tylko taka, ze tamci byli bardziej
                > wyrafinowani w swoich przekretach i klamstwach...przekrety i klamstwa pis
                widac
                >
                > golym okiem...reszta ta sama - na czele z mentalnoscia bolszewicka i
                > oportunizmem
                ---------------------------------

ale ludzie glosujac na sld wiedzieli ze to spadek po pzpr, ale ryzykowali, a ci
                co obiecywali?????????OSZUKALI!!!!!!!!!
                • radiomarian Re: brynk-predzej zdechniesz, niz one poumieraja 25.06.07, 23:13
                  gorzej - ci z pis jeszcze wmieszali w swoj syf religie, patriotyzm i narobili
                  calej masie ludzi takiego zamieszania w glowach, ze hej...jeszcze nigdy nie
                  widzialem w polsce tyle zlej krwi, nienawisci, zawisci i zazdrosci co dzis
        • kaczka701 ..... 25.06.07, 23:03
          ..jestes moim idolem...masz palme pierwszenstwa na najglupsze wpisy...
          • kaczka701 Re: ..... 25.06.07, 23:06
            kaczka701 napisał:

> ..jestes moim idolem...masz palme pierwszenstwa na najglupsze wpisy...
            to do .pies na prawizne

• brynk mto ja sięza pielęgniarki modlę, a cenzor.... 25.06.07, 23:06
        .usuwa modlitwę. powtórze wiec : wieczyny odpoczynek racz im dac......, a
        swiatłość wiekuista niechaj im swieci . Amen
      • brynk to ja sie modle za pielegniarki, a cenzor z Gw ... 25.06.07, 23:08
        ...usuwa modlitwe. Powturze wiec: wieczny odpoczynek racz im dac........., a
        swiatłość wiekuista niechaj im swieci. Amen
        • pies_na_prawizne brynk "paszol won"- po polsku to spierd.....j 25.06.07, 23:14

sprzedaje wazeline po 50% znizce, Wierzejski po ciebie dzwonil, przyda ci sie,
          bo jest tam tez Jarek
          • amanasunta Pies na szose do roboty,,nocny kowboju'':) 25.06.07, 23:19

>
            > sprzedaje wazeline po 50% znizce, Wierzejski po ciebie dzwonil, przyda ci sie,
            > bo jest tam tez Jarek
            Bo cię Kalisz na smycz weźmie i pasek po d... wygrzmoci za lenistwo :)
            • amanasunta Na chamstwo najlepszą metodą ..chamstwo :))) 25.06.07, 23:26
              Kto chamstwem wojuje od chamstwa zginie :))))
    • amanasunta Kalisz ogłosił solidarną głodówke nius z 23,05 :)) 25.06.07, 23:07
      • pies_na_prawizne amanasunta, do roboty, na szose tirowko!!!! 25.06.07, 23:11
        bo cie Wierzejski do haremu w Turcji eunuchowi sprzeda
        • kaczka701 Re: amanasunta, do roboty, na szose tirowko!!!! 25.06.07, 23:13
          ...wiem ze belgia jest blisko holandii..ale ty za duzo tego zielska
          palisz..mozg ci sie lasuje...wyluzuj....wez odwyk...
          • pies_na_prawizne Re: amanasunta, do roboty, na szose tirowko!!!! 25.06.07, 23:16
            kaczka701 napisał:

> ...wiem ze belgia jest blisko holandii..ale ty za duzo tego zielska
            > palisz..mozg ci sie lasuje...wyluzuj....wez odwyk...
            -----------------------------------------

a ty czego sie nacpales??propagandy "brynka" czy "tirowki"???
        • amanasunta Piesek sie nam naćpał :))) 25.06.07, 23:13

> bo cie Wierzejski do haremu w Turcji eunuchowi sprzeda
          Piesek piesek co ty bredzisz?
          • pies_na_prawizne Piesek cpac nie musi jak wy Rydzowe scierwa 25.06.07, 23:18

jak juz sobie pis na wode z tej tragicznej sytuacji robicie, to ja sobie buty o
            wasze ryje wycieram
            • amanasunta Pies w butach :))))))) 25.06.07, 23:19

>
              > jak juz sobie pis na wode z tej tragicznej sytuacji robicie, to ja sobie buty o
              >
              > wasze ryje wycieram
              >
              >
      • radiomarian Re: Kalisz ogłosił solidarną głodówke nius z 23,0 25.06.07, 23:16
        no..kaliszowi to by bylo nawet wskazane...mozna by nawet powiedziec, ze polski
        lekarz mu zalecil...telefonicznie...z anglii;-)
      • niesiolek_esbecka_swinia S_p_a_s_i_o_n_e__P_i_g_u_ł_y__Zrz ucają_Sadło_! :)) 25.06.07, 23:17
        ....Trzy pielęgniarki przebywające w Kancelarii Premiera
        rozpoczęły głodówkę. Podobny protest zamierza rozpocząć
        część pielęgniarek zgromadzonych przed budynkiem.
        Na razie nie wiadomo ile z nic przystąpi do strajku głodowego....
        ...............................

I SŁUSZNIE !
        NIE PRACUJĘ - NIE JEM !!!

NARESZCIE DOBRA WIADOMOŚĆ !!!
        WRESZCIE PIGUŁY ROBIĄ COŚ POŻYTECZNEGO !!
        ZRZUCAJĄ SADŁO !

TYLKO DLACZEGO DO CHOLERY
        NIE WSZYSTKIE
        TAM BYCZĄCE SIĘ PIGUŁY ?!

STOSUJĄ TĘ SPRAWIEDLIWĄ ZASADĘ
        NIE PRACUJĘ - WIĘC NIE JEM !!!
        • pies_na_prawizne U_w_a_g_a_!!sabat czarownic z PiSdowa!!! 25.06.07, 23:20

• amanasunta Pies na szosę do roboty ,,nocny kowboju'':) 25.06.07, 23:22

>
            Bo ci Kwasniewski nie da michy rano :)))
            • pies_na_prawizne amanasunta" ty to masz uczulenie na "lewakow" 25.06.07, 23:26
              co moze bardzo zdziwic, bo sama jestes lewa szprycha, a nie zapomnij o butelce
              zeby sie podmys po kazdym kliencie

PS
              Kwasniewski???dlaczego by nie, szkoda ze nie jestem kobieta
              • amanasunta A ty o ..lewatywie :)))))) 25.06.07, 23:27
                To skuteczniejsze niz butelka w twoim fachu :))))

> co moze bardzo zdziwic, bo sama jestes lewa szprycha, a nie zapomnij o butelce
                > zeby sie podmys po kazdym kliencie
                >
                > PS
                > Kwasniewski???dlaczego by nie, szkoda ze nie jestem kobieta
                >
                >
                >
                >
                • amanasunta Widzisz piesek chamstwo nie popłaca :))) 25.06.07, 23:30

• pies_na_prawizne zeby to powiedzial ktos godny 25.06.07, 23:32
                    amanasunta napisała:

>to bym sie zaczerwienil, ale to wyszlo od swini wiec splywa to po mnie jak
                    wazelina po Kaczkach
                    • amanasunta Czerwoniak zaczerwieniony :))) 25.06.07, 23:35
                      Jak ci Biedroń ,,dogodzi ''to sie dopiero zaczerwienisz :)))
                • kaczka701 Re: amanasunta.. 25.06.07, 23:32
                  ..co ty dyskutujesz z narkomanem??..przeciez to nieszkodliwy idiota...odpusc
                  sobie...
                  • amanasunta Re: amanasunta.. 25.06.07, 23:36
                    kaczka701 napisał:

> ..co ty dyskutujesz z narkomanem??..przeciez to nieszkodliwy idiota...odpusc
                    > sobie...
                    Masz rację.Niech sobie zyje piesek na smyczy SLD.:)
          • kaczka701 Re: U_w_a_g_a_!!sabat czarownic z PiSdowa!!! 25.06.07, 23:23
            ...oj chlopie ...pewnie dzis presadzili z elektrowstrzasami....chociaz tam
            dobrze karmia???..nieprzejmuj sie...rano przyjdzie lekarz na oddzial da znowu
            tableteczke i bedzie dobrze...
            • pies_na_prawizne Re: U_w_a_g_a_!!sabat czarownic z PiSdowa!!! 25.06.07, 23:30
              kaczka701 napisał:

> ...oj chlopie ...pewnie dzis presadzili z elektrowstrzasami....chociaz tam
              > dobrze karmia???..nieprzejmuj sie...rano przyjdzie lekarz na oddzial da znowu
              > tableteczke i bedzie dobrze...
              ----------------------------

roznimy sie tym, ze ja do zycia propagandy nie potrzebuje, tabletek nota bene
              tez, a nie jak wy, z lewej strony poduszki zdjecie Jarka, z prawej Lecha a pod
              poduszka Rydz
              Ja o 5 rano, przed rozpoczeciem pracy jade z walowka pod URM do pielegniarek,
              zeby ich na duchu podtrzymac, mam nadzieje ze "waszych" tam nie bedzie, bo bede
              musial wziasc 2-3 kajzerki z serkiem+arszenik
              • amanasunta Piesek przed pracą ..lewatywa :))) 25.06.07, 23:33
                Bo niezadowoleni z usług ,,psa-kowboja'' złoża skargę Biedroniowi.A on ci da
                popalić :))))
                • brynk Re: Piesek przed pracą ..lewatywa :))) 25.06.07, 23:35
                  amanasunta napisała:

> Bo niezadowoleni z usług ,,psa-kowboja'' złoża skargę Biedroniowi.A on ci da
                  > popalić :))))
                  hahahahahahahahahahahahahahaha- sobaka na prawizne szczeka szczeka , dajmy mu
                  sie wyszczekac........ hahaha
                  • pies_na_prawizne ja potrzebuje twoje pozwolenie???na co smieciu??? 25.06.07, 23:36

• pies_na_prawizne wole 100x Biedronia niz ciebie suko PiSzczykowa 25.06.07, 23:35
                  amanasunta napisała:

> Bo niezadowoleni z usług ,,psa-kowboja'' złoża skargę Biedroniowi.A on ci da
                  > popalić :))))
                  • amanasunta To jest oczywiste dla wszystkich na tym forum :) 25.06.07, 23:38

• pies_na_prawizne to nie twoje forum, twoje to u Wierzejskiego 25.06.07, 23:39
                      amanasunta napisała:

>
                      • amanasunta To już nie tylko chcesz ,,żwiązków partnerskich''. 25.06.07, 23:41
                        Jeszcze cenzura sie marzy :))))
                        A jak z tą lewatywą,przed pracą?
          • kaczka701 Re:pies_na_prawizne 25.06.07, 23:27
            ..powinni z toba film reklamowy zrobic...zeby skutecznie mlodziez od narkotykow
            odstraszac.....oj gabka zamiast mozgu gabka.....wspolczuje...
            • brynk Re:pies_na_prawizne 25.06.07, 23:35
              kaczka701 napisał:

> ..powinni z toba film reklamowy zrobic...zeby skutecznie mlodziez od narkotykow
              >
              > odstraszac.....oj gabka zamiast mozgu gabka.....wspolczuje...
              - hahahahahahahahahah
            • marekmarek44 Pierwsza taka okupacja siedziby rządu w Polsce alb 25.06.07, 23:36
              a może i na świecie. Ciekawy jestem czy gdzieś na świecie nie licząc może
              republik bananowych cztery nieuzbrojone obywatelki okupowały siedzibę rządu
              własnego kraju. Jeśli ktokolwiek zna taki przypadek proszę bardzo niech przytoczy.
            • pies_na_prawizne won do bajora kaczorze przebrzydly 25.06.07, 23:37
              kaczka701 napisał:

> ..powinni z toba film reklamowy zrobic...zeby skutecznie mlodziez od
              narkotykow
              >
              > odstraszac.....oj gabka zamiast mozgu gabka.....wspolczuje...
              • kaczka701 Re: won do bajora kaczorze przebrzydly 25.06.07, 23:39
                ..ale masz gosciu faze.....to swinstwo kiedys ciebie zabije....powaznie...
              • amanasunta Won na szose ,,nocny kowboju'':))) 25.06.07, 23:44
                Tylko nie daj się łoic ,,bez''.Możesz na Mola trafić :)))

> kaczka701 napisał:
                >
                > > ..powinni z toba film reklamowy zrobic...zeby skutecznie mlodziez od
                > narkotykow
                > >
                > > odstraszac.....oj gabka zamiast mozgu gabka.....wspolczuje...
                >
                >
      • podatnikad73 Czy to ten sam Kalisz, obrońca ucieśnionych? 25.06.07, 23:48
        I czy skacze wołając 'kto nie skacze, niech głoduje'? Swoją drogą, trochę by mu
        się przydało wytopić tego tłuszczyku, bo serducha i Religa (i religia) nie
        uratuje ;)
        • amanasunta Re: Czy to ten sam Kalisz, obrońca ucieśnionych? 25.06.07, 23:53
          podatnikad73 napisał:

> I czy skacze wołając 'kto nie skacze, niech głoduje'? Swoją drogą, trochę by mu
          >
          > się przydało wytopić tego tłuszczyku, bo serducha i Religa (i religia) nie
          > uratuje ;)
          Nic z tego.Wstrzemięźliwości od trunków nie zadeklarował.Tylko dieta:))))
    • brynk ale jaja tu dzis na tym forum , dzięki głodujacym 25.06.07, 23:42
      ....'sio ! - strzyczkom !
      • kaczka701 Re: ale jaja tu dzis na tym forum , dzięki głodu 25.06.07, 23:44
        ..nie dzieki glodujacym ale mamy dyzurnego idiote..niejaki pies_na
        _prawizne....ale ma koles odlot...heheh..jak kazdy lewak albo alkoholik albo
        narkoman..
    • brynk ide spać, ale najpierw zapisze się do sld/pd.. 25.06.07, 23:48
      czyli do Olejniczaka/Mazowieckiego {gruba kreska}
      • amanasunta Spokoju siła waści trzeba jak mniemam :) 25.06.07, 23:50
        brynk napisał:

> czyli do Olejniczaka/Mazowieckiego {gruba kreska}
    • polonus3 JEZELI dostali gornicy 26.06.07, 00:08
      i to nie tylko znaczne podwyzki i przejscie na emerytury po .........20 latach
      pracy !!!!!!!!!!! wymuszajac to na rzadzie kijami basebolowymi, srubami,
      kamieniami, niszczeniem wszystkiego dookola w Warszawie to pielegniarkom tez
      nalezy dac! W Stanach Zjednoczonych sa trzy rodzaje pielegniarek, pomoc
      pielegniarska po 3-miesiecznym kursie, pielegniarka po 2- letnich studiach oraz
      pielegniarka po studiach wyzszych 4-letnich, i ewentualnie dodatkowo
      magisterskich. GORNICY zarabiaja (+ -) tyle co te po 2-letnich studiach.
      Te po studiach wyzszych duzo, duzo wiecej! Gornik w Ameryce musi pracowac do
      emerytury tak jak kazdy inny czyli do 65 r. zycia. Warunki pracy i
      bezpieczenstwa znacznie gorsze niz w Polsce i za taka "zadyme" jak zrobili
      w Warszawie to przywodztwo zwiazkowe by z kryminalu nie wyszlo a Gwardia
      Narodowa (takie ZOMO) strzelalo by do nich!
      PIELEGNIARKI !!! NIE USTEPUJCIE !!! DALI GORNIKOM NIECH DADZA WAM TEZ !!!
      Referendum w sprawie podwyzek to mogli robic jak chcieli dac gornikom a Wy
      pogoncie teraz od siebie tych brudasow co przyjechali Wam "pomagac" do Warszawy!

• marjolaine Re: Wreszcie....glodujcie darmozjady :)) 26.06.07, 00:15
      Ty chamie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • zima0001 Ciemniak-rusz tyłek sprzed Kancelarii na spotkanie 26.06.07, 00:15
      z Premierem to cie wysłucha
      Ale baby wolą sie lansować przed kamerami
      Mają swoje 5min w zyciu, a negocjacje głęboko w doopsku
      • zibuumgo Ja też chcę 3000,00 PLN! 26.06.07, 09:01
        Obłudne baby!
    • marian391 Polska krajem masochistów? 26.06.07, 00:24
      Uważam, że pielęgniarki postępują słusznie. Działają one nie tylko we własnym
      ale także w interesie Polski. Poddanie się pielęgniarek oznaczałoby zwycięstwo
      ciemnych sił nad Polską. Przyzwolenie na ubliżenie i obrażanie pielęgniarek
      przez premiera, członków rządu i parlamentarzystów - głownie z PiS. Słowa
      premiera trudno komentować, graniczą one z chorym urojeniem. Dzielnie wtóruje mu
      zwłaszcza poseł Brudziński i "Maria Antonina IV RP" posłanka Szczypińska.
      Zadziwiające jest tak liczne grono masochistów wśród społeczeństwa. Tolerujące
      nieustanne inwektywy pod adresem narodu. Wykształciuchy, łże elity, hołota to
      jeżyk dialogu premiera ze społeczeństwem. W takiej ilości i z takim natężeniem
      nie używano podobnych epitetów nawet w czasach stalinowskich.
      Osobnym rozdziałem jest upór premiera o prowadzenie rozmów w centrum "DIALOG".
      mamy tu chyba do czynienia z nową instytucją rządową wykorzystywana
      okazjonalnie, której utrzymanie kosztuje - to jest tanie państwo?
      Hipokryzją jest robienie, ze strajku pielęgniarek strajku politycznego. Czyżby
      premier zapomnial jak poprzednio posłowie PiS ochoczo uczestniczyli w protestach?
    • kap0 Pielęgniarki przebywające w Kancelarii Premiera.. 26.06.07, 00:30
      na dobre im to wyjdzie bo im siedzenia urosly jak szafliki .
    • barwro5 Pielęgniarki przebywające w Kancelarii Premiera.. 26.06.07, 02:20
      Te kobiety na uslugch czerwono- _POwskich uslugach sa chyba chore, prosza o
      spotkanie z Premierem a potem stawiaja warunki. W polskiej tradycji to
      gospodarz ustala gdzie i jak witac.Jezeli to Premier chcialby z nimi rozmawiac
      to powinien przyjac ich warunki nawet w "koziej wolce". Mysle ze Premier
      powinien juz skonczyc z ta rozroba tym bardzej ze pseudoautorytety typu
      Holdysa ,Rzemplinskiego i skorumpowane media probuja wzniecac ogien aby
      ochraniac dalej zlodzieji ,agentow i innych opluwaczy narodu polskiego w
      srodkach zachodnich mediow, kazdy wie o kogo chodzi.
      Dlatego tylko rzeczowa rozmowa z obecnym rzadem da Wam gwarancje ze nie
      bedzieci oszukane i naprawde zycze troche rozsadku bo w tej walce stoicie
      na przegranej pozycji. Spolecznstwo zaczyna ufac Kaczynskim ze chca naprawic
      kraj i niewolno w tym przszkadzc, tym bardzej ze mialyscie juz nauczke.
      Te Panie ktore chca zbic kapital polityczny powinny byc przez Was odsuniete
      bo szkodza waszym slusznym postulatom ale trzeba miec cierpliwosc skoro 17
      lat Wami manipulowano to w imie polskosci trzeba poczekac jeszcze pare miesiecy
      i wierze ze bedzie dobrze.
    • zwiatrem1 [...] 26.06.07, 03:25
      • barwro5 Re: Pielęgniarki przebywające w Kancelarii Premie 26.06.07, 04:13
        Ciemniakiem jestes Ty a moze nawet nalezysz do tego skorumpowanego towarzystwa
        i czesiesz porami ze cie wkrotce rozlicza a obecnie podsycasz ze moze bedzie z
        tego rozroba -twoje niedoczekanie!
        • agus35 Re: Pielęgniarki przebywające w Kancelarii Premie 26.06.07, 06:10
          Narzekaja lekarze , pielegniarki, a prawda jest taka, ze w baaardzo duzym
          stopniu sami sa sobie winni. Dlaczego sluzba zdrowia jest w tak oplakanym
          stanie? To nie tylko panstwo, NFZ , ale takze oni sami. Latami lekarze
          wykonywali zabiegi z gabinetow prywatnych w szpitalach, na koszt szpitali
          naprawiali prywatny sprzet. Czego szukaja w dokumentac szpitali?! Min pacjentow
          ktorzy byli np operowani a nigdy ie byli rzyjeci na oddzial, albo byli w
          szpitalu 1 dzien. Myslicie, ze jak np jakis stomatolog pracuje w szpitalu i ma
          prywatny gabinet i popsuje mu sie rentgen to naprawi go na swoj koszt? Firma
          przychodzi do prywatnego gabinetu a f-ra jest na szpital. Wiem to na pewno bo
          ktos w rodzinie naprawia spret medyczny i takie przekrety robia od 10 lat.
          Niech naprawa kosztuje 100 zl , pomnozcie to przez 1000 lekarzy z calej Polski
          (maly koszt naprawy i mala liczba lekarzy) przez 12 m-cy i przez 10 lat. Niech
          najpierw przestana urzadzac ze szpitali prywatne gabinety i brac pieniadze od
          pacjentow (takze pielegniarki) a potem niech strajkuja. A nie, co panstwowe to
          mozna najpierw rozpierdzielic bo wspolne, a potem jeszcze kase wolac.
    • gawionowino Pielęgniarki przebywające w Kancelarii Premiera.. 26.06.07, 06:32
      I stało sie na szczęście bo juz myślałem ze nigdy do tego nie dojdzie. Mam
      nadzieje, ze okupujące pielęgniarki długo juz nie pociągną i spokojnie będzie
      je można przetransportować do oczywiście strajkującego szpitala. Może to je
      czegoś nauczy! Mam nadzieje ze płynów przyjmować tez nie będą to przyspieszy
      cały proces. Siostry męczenniczki zamiast wziąć sie solidnie za robotę lub jak
      sie nie podoba w Polsce to wyjechać na zachód i być nieprzyzwoicie bogate
      (według nich) to sie głodzą w Polsce. Przecież w tym nie ma logiki, a dodatkowo
      lamia prawo i mam nadzieje ze minister Ziobro zajmie sie ta sprawa. Jeżeli nie
      to ja osobiście złoże zawiadomienie do prokuratury.
      • zolza111 Re: Pielęgniarki przebywające w Kancelarii Premie 26.06.07, 06:41
        Ja mam to nieszczescie , ze 2 osoby z mojej rodziny sa bardzo ciezko chore.
        Teraz niestety juz tylko jedna. Od 2 ponad lat non stop widze szpital i prace
        lekarzy i pielegniarek. Niestety nie jestem premierem, ale gdybym byla,
        wszystkie do roboty palami bym pogonila. Prawda jest taka, ze dawno, dawno temu
        zeby miec lepsza opieke, dawalo sie monete pielegniarce zeby sie lepiej
        czlowiekeim zajela. Teraz zeby w ogole cos zrobila trzeba wiecj placic. Ojciec
        lezal na intensywnej terapii, pierwszego dnia pokazaly zeszyt z dyzurami gdzie
        byla przyklejona koperta do ktorej mielismy klasc pieniadze, raz nie dalismy,
        po 18 po pracy okazalo sie, ze czlowiek caly dzien nic do jedzenia nie dostal.
        nakarmily jak dostaly. Kupowalismy masci na odlezyny, nawet go nie smarowaly.
        Kiedys dzwonil po pielegniarke, nie mogl sam chodzi i nie siegal do picia na
        stoliku. Zadna nnie przyszla, w koncu spadl z lozka, potlukl sobie okulary na
        twarzy. Wiekszosc osob se tu nad nimi lituje. Ale pewnie dlatego, ze nie
        przebywaliscie ostatnio w szpitalu lub byliscie krotko. I mam nadzieje, ze
        szybko tam nie traficie. Bo wtedy nei bedziecie sie juz przejmowac tym czy
        jakiejs pielegniarce skonczyly sie podpaski!!!
    • olias Gazeta udziela instrukcji 26.06.07, 06:52
      nie ma się co oburzać że gazeta zamiast informować steruje. środki masowego
      rażenia robią to od dawna.
      tak to już jest - jedni kierują, drudzy sterują.
      czy ktoś wie dlaczego szefowie pielęgniarek uparli się na taki scenariusz? mnie
      to przypomina głupie "strzyżono - golono".
      • krzych.korab Nie obrażaj Premiera takim porównaniem. 26.06.07, 07:14
    • fryderykus pielegniarka za czuwanie przy chorym dostaje 200zł 26.06.07, 06:55
      od 100-200 zł za dzien! a wizyty domowe? 1200 zł to mało za pociskanie pierdół
      o sexsie w czasie pracy i picie kawki godzinami?
      hutnicy dostają 1200zł za cięzką charówe ludzie rozwagi...
      • zolza111 Re: pielegniarka za czuwanie przy chorym dostaje 26.06.07, 07:00
        My musielismy placic 100 zl na dzien, oczywiscie za opieke w szpitalu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka