mloskot 26.06.07, 00:18 Ku***rwa co się z ludźmi dzieje! Przynajmniej bandyci nie wyjdą z pierdla przez długi czas. I niech im tam dobrze przejadą wyciorami po dupskach, to się ku%$&*^%wa zresocjalizują błyskawicznie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
moon5 Re: 32-latek zabity na plaży w Kołobrzegu 26.06.07, 00:58 Marihuana i alkohol. Mój sąsiad po takiej mieszance tylko skacze po dachu własnego samochodu. I jeszcze wszędzie pełno obrazków tego p... listka. Jak przestanę pisać na tym forum, będzie znaczyło, że sąsiad mnie zarąbał. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.zagloba POLAK potrafi! Weed nie wolno mieszac z alkoholem 26.06.07, 03:12 Bo objawy tej mieszanki sa czesto takie wlasnie, jak opisujesz. I na Wyspach kazdy dzieciak to wie: albo marycha, albo piwo (sama marijuana dziala rozluzniajaco, rozweselajaco i anty-agresywnie). Sam, jako glupi szczeniak, tez kiedys popelnilem ten blad: ze dwa jointy pod whisky czy jakis inny wysokoprocentowy alkohol w rozsadnej 2-3 kieliszkow czy szklaneczek - kazde z osobna niby nie szkodzi i nie wywoluje zadnych wiekszych sensacji. A potem mialem koszmary i uczucie, ze przenosze sie ekspresem na tamten swiat; i kto wie, jakbym reagowal gdyby i ziela, i procentow bylo wiecej. Po tej historii juz nigdy wiecej tego eksperymentu nie powtorzylem: balem sie i nawet przyznam, ze do dzis sie boje (powtorzylem pare lat pozniej z grzybkami, roslinnym odpowiednikiem LSD, ale gdy regaly z ksiazkami zaczela oplatac pajeczyna to resztka przytomnosci sam do siebie wezwalem pogotowie!) - szkoda, ze te bydlaki podobnych doswiadczen nie mialy, moze ten facet by dzisiaj zyl. Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: POLAK potrafi! Weed nie wolno mieszac z alko 26.06.07, 20:59 Nie używałam nigdy żadnych narkotyków, rzadko piję, nigdy alkoholi wysokoprocentowych. Jestem przeciwna legalizacji narkotyków i uważam, że powinno wprowadzić się ograniczenia w piciu alkoholu. Może mniej byłoby takich tragedii. Nie wiem czy palenie trawki jest w Polsce legalne; pewnie tak, ale powinno być zdelegalizowane, bo Polacy są narodem uzależnionym od alkoholu, zaś dodatek narkotyku powoduje nieszczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_ahmed Jedz do Arabii albo innego Iranu. 26.06.07, 21:28 Lepiej wyedukowac spoleczenstwo, ze marihuany nie zazywa sie z alkoholem :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: Jedz do Arabii albo innego Iranu. 26.06.07, 22:38 Nie wyskakuj mi tu z Iranem. Chcę mieszkać w normalnym kraju, a nie w kraju, w którym są całe dzielnice zamieszkałe przez narkomanów (Holandia jak ktoś nie wie). Odpowiedz Link Zgłoś
michnischerbeobachter Re: POLAK potrafi! Weed nie wolno mieszac z alko 26.06.07, 21:43 Pieprzysz od rzeczy mości panie bielmooki herbu w czele. Mam kumpli którzy NOTORYCZNIE chleją w kompozycji z przypalaniem jointów i nigdy nie skutkowało to agresją czy jakimiś szczególnymi odpałami. Sam nie łącze tych używek ale obserwuje i nic z tych rzeczy u nich nie występuje. Moze tradycyjnie zapomniałeś przed alkoholizacją spożyć garsć siemienia lnianego co spowodowałoby wieksza lotnosć konceptu. Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: POLAK potrafi! Weed nie wolno mieszac z alko 26.06.07, 22:42 Przepraszam, ale nigdy nie pomyślałabym, że taki przyzwoity człowiek może palić trawkę. Odpowiedz Link Zgłoś
moon5 Re: Onufry 27.06.07, 00:33 Powinieneś, Onufry, zupełnie zrezygnować z marihuany. Od mojego sąsiada odeszły wszystkie kobiety. Jeśli ten narkotyk rozwala mózg (a ktoś już to udowodnił), to i na męskość źle wpływa. Odpowiedz Link Zgłoś
jonquilla Re: 32-latek zabity na plaży w Kołobrzegu 26.06.07, 02:35 Straszne to:(((( Wspołczucia dla rodziny. I wez tu sie teraz człowieku odezwij do obcych na ulicy... Odpowiedz Link Zgłoś
onioni Re: Skopać ich + więzienie ....Kara śmierci 26.06.07, 02:58 Dlaczego przed więzieniem nie można w majestacie prawa porządnie im wje...c ?! Bo co? Bo musimy być lepsi od nich? Bo resocjalizacja? To puste słowa, w więzieniu i tak nie raz dostaną wpi..al, może nawet dupki będa musiec nadstawiać, więc co zmieni ten jeden wpie..l więcej .... Ta smierć to symbol tego, co się w PL dzieje. Nie można dzis normalnie zwóricić komus uwagii, bo to jednoznaczne z tym, że na jakieś 80-95% dostaniemy zaraz wiedal od takiej grupki, bądź minimum - zostaniemy zbluzgani. Znam inny przypadek z pewnego miasta na Kujawach. Tam dwóch łysych zaczeppiło 2 pary, zadźgali faceta jednego (śmierć) bo spojrzał się na nich przez 1 sek .... Ja mam pytanie, czy taki człowiek to jeszcze człowiek? Jak mi jakiś ksiuuuundz wyskoczy, że takiego trzeba szanowac, dac mu szansę itd. to chyba bym mu w twarz dać z otwartej na otrzeźwienie. Szanse dla kogoś, kto za 1 spojrzenie zabija człowieka? Szans to nalezy dac jakiemuś biednemu dziecku na wsi kupując mu ksiazki, a nie bandziorowi! Jestem za karą smierci w ewidentych przypadkach (masa świadków), bo nie ma czegoś takiego jak "nie zabijaj"! W oryginale było "nie morduj" !! A to zupełnie co innego. W obronie własnej zabicie kogoś (gdy jesteśmy zmuszeni) nie może być równe temu, jak taki bandzior zabija bez powodu. W przyrodzie takie osobniki były by eliminowane - I BYŁY, podczas wojen a także linczów. Jest jedna pewna rzecz na świecie -na ziemi nie będzie NIEBA za panowania ludzi. Więc nie bawmy się w resocjalizacje dla takich typów. Oni NIE SĄ społeczeństu potrzebni!!! nie są, SRAM NA NICH Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_ahmed Re: Skopać ich + więzienie ....Kara śmierci 26.06.07, 21:30 onioni napisał: > Ja mam pytanie, czy taki człowiek to jeszcze człowiek? Jak mi jakiś ksiuuuundz > wyskoczy, że takiego trzeba szanowac, dac mu szansę itd. to chyba bym mu w > twarz dać z otwartej na otrzeźwienie. > Juz sraczka Ci sie skonczyla. Powyzszym tekstem udowodniles, ze niczym nie roznisz sie od rzekomych 'dresow'. Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek Re: Skopać ich + więzienie ....Kara śmierci 27.06.07, 00:13 onioni napisał: > Dlaczego przed więzieniem nie można w majestacie prawa porządnie im wje...c ?! > Bo co? Bo musimy być lepsi od nich? Bo resocjalizacja? > Jestem za karą smierci w ewidentych przypadkach (masa świadków), bo nie ma > czegoś takiego jak "nie zabijaj"! Masz zwyczajnie zdrowe odruchy i zdrowy sposób myślenia, który charakteryzował wolnego obywatela Europy w czasach, gdy to Europa stanowiła centrum cywilizacji. Z kolei lewicowe szmaty ustawodawcze chcą tępić zdrowe reakcje i próbują wyznaczać standard lewicowych reakcji na zbrodnię, czyli obojętność (typowa reakcja na zbrodnię w obozach koncentracyjnych) połączona z wybaczaniem sprawcy, który zapewne miał ciężkie dzieciństwo lub ciężki dzień. No i jeszcze u takiego lewicowego obojętniaka jest często gotowość pójścia na nic nie dający "marsz protestu przeciwko przemocy" organizowany przez lewicowych debili starających się, aby na takim marszu nie było transparentów z postulatem kary śmierci dla morderców. Rzeczywista realizacja ideologii lewicowych szmat ustaowdawczych to ochrona za wszelką cenę życia i dobrego samopoczucia zbrodniarza i kompetne nieliczenie się z ofiarami. Rok temu zbrodniarz pozwał do Sądu rodziców zamordowanej dziewczyny z żadaniem 60.000zł odszkodowania za nazwanie zbrodniarza zwierzęciem. Parę lat temu sąd wymierzył morderczyni 11 lat odsiadki. Ze względu na zły stan zdrowia morderczyni wykorzystała ustawy lewicowych szmat ustawodawczych i zgodnie z "prawem"(lewem) wyszła po roku odsiadki z więzienia. Po wyjściu zamordowała 8-letnią dziewczynkę. Ta dziewczynka nie żyje tylko na skutek "prawa"(lewa) uchwalonego przez lewicowe szmaty ustawodawcze. Oto przykłądy realizacja "prawa"(lewa) lewicowych szmat ustawodawczych. Kara chłosty jest wykonywana np. w cywilizowanym (i bogatszym per capita od Polski) Singapurze. Przy czym jest to właśnie idealna kara za drobniejsze przestepstwa - młody bandyta, który dostanie chłostę na d..pę nie chwali się tym nigdy i naprawdę stara się już unikać wchodzenia na drogę przestępstwa. Z kolei wylęgarnie bandytyzmu - poprawczaki, nie dość że nieskuteczne, to jeszcze lata tam spędzione są powodem do przechwałek między młodymi przestępcami. Za morderstwo wykonuje się w Singapurze (i w Japonii i w Koreii Południowej i w USA i w setkach innych krajów) relatywnie często karę śmierci na mordercy. Przestępczość jest tam 3 razy niższa niż średnia dla europy Zachodniej i ok. 5 razy niższa niż w Polsce i ok. 40 razy niższa niż w dawnej Ojczyźnie Lewicy Światowej (tak, tak, barany lewicowe, skutki socjalizmu są odroczone i trwają nawet gdy ten socjalizm się rozsypie). Odpowiedz Link Zgłoś
habitus Re: Ale to juz zycia temu facetowi nie wroci ['] 26.06.07, 09:21 Ale może innym ocali.... Odpowiedz Link Zgłoś
gentile1 Re: Ale to juz zycia temu facetowi nie wroci ['] 26.06.07, 09:33 Co to wogóle za argument? To może w ogóle zrezygnujmy z krania morderców bo żadna kara nie wróci życia ofierze. Biedny bandziorek tylko się niepotrzebnie zestresuje, jego wrażliwa natura ucierpi a obcowanie z innymi bandziorkami tylko dodatowo zdeprawuje i ułątwi powrót na ścieżkę przestepczą. Zlikwidujmy wiezienia i sądy w imię humanizmu, w imię wlaki z rzadzą zemsty i odwetu Odpowiedz Link Zgłoś