Dodaj do ulubionych

32-latek zabity na plaży w Kołobrzegu

26.06.07, 00:18
Ku***rwa co się z ludźmi dzieje!

Przynajmniej bandyci nie wyjdą z pierdla przez długi czas.
I niech im tam dobrze przejadą wyciorami po dupskach, to się ku%$&*^%wa
zresocjalizują błyskawicznie!
Obserwuj wątek
    • moon5 Re: 32-latek zabity na plaży w Kołobrzegu 26.06.07, 00:58
      Marihuana i alkohol. Mój sąsiad po takiej mieszance tylko skacze po dachu
      własnego samochodu. I jeszcze wszędzie pełno obrazków tego p... listka.

Jak przestanę pisać na tym forum, będzie znaczyło, że sąsiad mnie zarąbał.
      • onufry.zagloba POLAK potrafi! Weed nie wolno mieszac z alkoholem 26.06.07, 03:12
        Bo objawy tej mieszanki sa czesto takie wlasnie, jak opisujesz. I na Wyspach
        kazdy dzieciak to wie: albo marycha, albo piwo (sama marijuana dziala
        rozluzniajaco, rozweselajaco i anty-agresywnie).
        Sam, jako glupi szczeniak, tez kiedys popelnilem ten blad: ze dwa jointy pod
        whisky czy jakis inny wysokoprocentowy alkohol w rozsadnej 2-3 kieliszkow czy
        szklaneczek - kazde z osobna niby nie szkodzi i nie wywoluje zadnych wiekszych
        sensacji. A potem mialem koszmary i uczucie, ze przenosze sie ekspresem na
        tamten swiat; i kto wie, jakbym reagowal gdyby i ziela, i procentow bylo
        wiecej. Po tej historii juz nigdy wiecej tego eksperymentu nie powtorzylem:
        balem sie i nawet przyznam, ze do dzis sie boje (powtorzylem pare lat pozniej z
        grzybkami, roslinnym odpowiednikiem LSD, ale gdy regaly z ksiazkami zaczela
        oplatac pajeczyna to resztka przytomnosci sam do siebie wezwalem pogotowie!) -
        szkoda, ze te bydlaki podobnych doswiadczen nie mialy, moze ten facet by
        dzisiaj zyl.
        • moon5 Re: POLAK potrafi! Weed nie wolno mieszac z alko 26.06.07, 20:59
          Nie używałam nigdy żadnych narkotyków, rzadko piję, nigdy alkoholi
          wysokoprocentowych.
          Jestem przeciwna legalizacji narkotyków i uważam, że powinno wprowadzić się
          ograniczenia w piciu alkoholu. Może mniej byłoby takich tragedii. Nie wiem czy
          palenie trawki jest w Polsce legalne; pewnie tak, ale powinno być
          zdelegalizowane, bo Polacy są narodem uzależnionym od alkoholu, zaś dodatek
          narkotyku powoduje nieszczęścia.
          • mulla_ahmed Jedz do Arabii albo innego Iranu. 26.06.07, 21:28
            Lepiej wyedukowac spoleczenstwo, ze marihuany nie zazywa sie z alkoholem :D :D
            • moon5 Re: Jedz do Arabii albo innego Iranu. 26.06.07, 22:38
              Nie wyskakuj mi tu z Iranem. Chcę mieszkać w normalnym kraju, a nie w kraju, w
              którym są całe dzielnice zamieszkałe przez narkomanów (Holandia jak ktoś nie wie).
        • michnischerbeobachter Re: POLAK potrafi! Weed nie wolno mieszac z alko 26.06.07, 21:43
          Pieprzysz od rzeczy mości panie bielmooki herbu w czele. Mam kumpli którzy
          NOTORYCZNIE chleją w kompozycji z przypalaniem jointów i nigdy nie skutkowało
          to agresją czy jakimiś szczególnymi odpałami. Sam nie łącze tych używek ale
          obserwuje i nic z tych rzeczy u nich nie występuje.
          Moze tradycyjnie zapomniałeś przed alkoholizacją spożyć garsć siemienia
          lnianego co spowodowałoby wieksza lotnosć konceptu.
          • moon5 Re: POLAK potrafi! Weed nie wolno mieszac z alko 26.06.07, 22:42
            Przepraszam, ale nigdy nie pomyślałabym, że taki przyzwoity człowiek może palić
            trawkę.
        • moon5 Re: Onufry 27.06.07, 00:33
          Powinieneś, Onufry, zupełnie zrezygnować z marihuany. Od mojego sąsiada odeszły
          wszystkie kobiety. Jeśli ten narkotyk rozwala mózg (a ktoś już to udowodnił), to
          i na męskość źle wpływa.
    • jonquilla Re: 32-latek zabity na plaży w Kołobrzegu 26.06.07, 02:35
      Straszne to:(((( Wspołczucia dla rodziny. I wez tu sie teraz człowieku odezwij
      do obcych na ulicy...
    • onioni Re: Skopać ich + więzienie ....Kara śmierci 26.06.07, 02:58
      Dlaczego przed więzieniem nie można w majestacie prawa porządnie im wje...c ?!

Bo co? Bo musimy być lepsi od nich? Bo resocjalizacja?
      To puste słowa, w więzieniu i tak nie raz dostaną wpi..al, może nawet dupki
      będa musiec nadstawiać, więc co zmieni ten jeden wpie..l więcej ....

Ta smierć to symbol tego, co się w PL dzieje. Nie można dzis normalnie zwóricić
      komus uwagii, bo to jednoznaczne z tym, że na jakieś 80-95% dostaniemy zaraz
      wiedal od takiej grupki, bądź minimum - zostaniemy zbluzgani.

Znam inny przypadek z pewnego miasta na Kujawach. Tam dwóch łysych zaczeppiło 2
      pary, zadźgali faceta jednego (śmierć) bo spojrzał się na nich przez 1 sek ....

Ja mam pytanie, czy taki człowiek to jeszcze człowiek? Jak mi jakiś ksiuuuundz
      wyskoczy, że takiego trzeba szanowac, dac mu szansę itd. to chyba bym mu w
      twarz dać z otwartej na otrzeźwienie.

Szanse dla kogoś, kto za 1 spojrzenie zabija człowieka? Szans to nalezy dac
      jakiemuś biednemu dziecku na wsi kupując mu ksiazki, a nie bandziorowi!

Jestem za karą smierci w ewidentych przypadkach (masa świadków), bo nie ma
      czegoś takiego jak "nie zabijaj"!

W oryginale było "nie morduj" !! A to zupełnie co innego. W obronie własnej
      zabicie kogoś (gdy jesteśmy zmuszeni) nie może być równe temu, jak taki
      bandzior zabija bez powodu.

W przyrodzie takie osobniki były by eliminowane - I BYŁY, podczas wojen a także
      linczów.

Jest jedna pewna rzecz na świecie -na ziemi nie będzie NIEBA za panowania
      ludzi. Więc nie bawmy się w resocjalizacje dla takich typów. Oni NIE SĄ
      społeczeństu potrzebni!!!

nie są, SRAM NA NICH
      • mulla_ahmed Re: Skopać ich + więzienie ....Kara śmierci 26.06.07, 21:30
        onioni napisał:

> Ja mam pytanie, czy taki człowiek to jeszcze człowiek? Jak mi jakiś ksiuuuundz
        > wyskoczy, że takiego trzeba szanowac, dac mu szansę itd. to chyba bym mu w
        > twarz dać z otwartej na otrzeźwienie.
        >

Juz sraczka Ci sie skonczyla. Powyzszym tekstem udowodniles, ze niczym nie
        roznisz sie od rzekomych 'dresow'.
      • darr.darek Re: Skopać ich + więzienie ....Kara śmierci 27.06.07, 00:13
        onioni napisał:
        > Dlaczego przed więzieniem nie można w majestacie prawa porządnie im wje...c ?!
        > Bo co? Bo musimy być lepsi od nich? Bo resocjalizacja?
        > Jestem za karą smierci w ewidentych przypadkach (masa świadków), bo nie ma
        > czegoś takiego jak "nie zabijaj"!

Masz zwyczajnie zdrowe odruchy i zdrowy sposób myślenia, który charakteryzował
        wolnego obywatela Europy w czasach, gdy to Europa stanowiła centrum cywilizacji.

Z kolei lewicowe szmaty ustawodawcze chcą tępić zdrowe reakcje i próbują
        wyznaczać standard lewicowych reakcji na zbrodnię, czyli obojętność (typowa
        reakcja na zbrodnię w obozach koncentracyjnych) połączona z wybaczaniem sprawcy,
        który zapewne miał ciężkie dzieciństwo lub ciężki dzień. No i jeszcze u takiego
        lewicowego obojętniaka jest często gotowość pójścia na nic nie dający "marsz
        protestu przeciwko przemocy" organizowany przez lewicowych debili starających
        się, aby na takim marszu nie było transparentów z postulatem kary śmierci dla
        morderców.
        Rzeczywista realizacja ideologii lewicowych szmat ustaowdawczych to ochrona za
        wszelką cenę życia i dobrego samopoczucia zbrodniarza i kompetne nieliczenie się
        z ofiarami. Rok temu zbrodniarz pozwał do Sądu rodziców zamordowanej dziewczyny
        z żadaniem 60.000zł odszkodowania za nazwanie zbrodniarza zwierzęciem.
        Parę lat temu sąd wymierzył morderczyni 11 lat odsiadki. Ze względu na zły stan
        zdrowia morderczyni wykorzystała ustawy lewicowych szmat ustawodawczych i
        zgodnie z "prawem"(lewem) wyszła po roku odsiadki z więzienia. Po wyjściu
        zamordowała 8-letnią dziewczynkę. Ta dziewczynka nie żyje tylko na skutek
        "prawa"(lewa) uchwalonego przez lewicowe szmaty ustawodawcze.
        Oto przykłądy realizacja "prawa"(lewa) lewicowych szmat ustawodawczych.

Kara chłosty jest wykonywana np. w cywilizowanym (i bogatszym per capita od
        Polski) Singapurze. Przy czym jest to właśnie idealna kara za drobniejsze
        przestepstwa - młody bandyta, który dostanie chłostę na d..pę nie chwali się tym
        nigdy i naprawdę stara się już unikać wchodzenia na drogę przestępstwa. Z kolei
        wylęgarnie bandytyzmu - poprawczaki, nie dość że nieskuteczne, to jeszcze lata
        tam spędzione są powodem do przechwałek między młodymi przestępcami.
        Za morderstwo wykonuje się w Singapurze (i w Japonii i w Koreii Południowej i w
        USA i w setkach innych krajów) relatywnie często karę śmierci na mordercy.
        Przestępczość jest tam 3 razy niższa niż średnia dla europy Zachodniej i ok. 5
        razy niższa niż w Polsce i ok. 40 razy niższa niż w dawnej Ojczyźnie Lewicy
        Światowej (tak, tak, barany lewicowe, skutki socjalizmu są odroczone i trwają
        nawet gdy ten socjalizm się rozsypie).

• onufry.zagloba Ale to juz zycia temu facetowi nie wroci ['] n/t 26.06.07, 02:59
      • habitus Re: Ale to juz zycia temu facetowi nie wroci ['] 26.06.07, 09:21
        Ale może innym ocali....
      • gentile1 Re: Ale to juz zycia temu facetowi nie wroci ['] 26.06.07, 09:33
        Co to wogóle za argument? To może w ogóle zrezygnujmy z krania morderców bo
        żadna kara nie wróci życia ofierze. Biedny bandziorek tylko się niepotrzebnie
        zestresuje, jego wrażliwa natura ucierpi a obcowanie z innymi bandziorkami
        tylko dodatowo zdeprawuje i ułątwi powrót na ścieżkę przestepczą. Zlikwidujmy
        wiezienia i sądy w imię humanizmu, w imię wlaki z rzadzą zemsty i odwetu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka