karoljerzy1 Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 20:30 Słuchając Premiera odbierałem znajome nuty. Słychać było troszkę Cyrankiewicza z 1956r. z Poznania, czy też Gomułki z przełomu warszawskiego. Aż cisną się słowa piosenki "ale to już było...". Mimo wszystko życzę, właściwie to NAM, powodzenia, ale coś mi mówi, że to tylko obiecnki. Jeszcze nikt nie wynalazł grabi, które grabią OD siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 23:51 a nie cisną ci się słowa piosenki: "nasza jest noc i oprócz niej nie mamy nic" Odpowiedz Link Zgłoś
ala.l Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 20:34 a kim sa ci "oni"? Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 20:38 sluchalem tego czegos co niektorzy nazywaja przemowieniem nie miesci mi sie (od 1989 roku) we lbie (a mam duzy leb) jak na takie cos mozna glosowac ale to nie moj problem bo ja juz tam nie mieszkam powalczylem powalczylem a tera mam to gdzies bluzgi na prase, pielegniarki i opozycje zakonczylyby wnet kariere takiego polityka w normalnym kraju ale w normalnym, obywatelskim, kraju po kims takim, za bluzgi na "lewicowe" media, jak po burej suce jezdzilyby "prawicowe" media tylko u nas starzy bolszewicy z "Dziennika" i "Rzezpy", w przekonaniu, ze tak trzeba, prawie-ze dyndajac zakrzykna: Vivat Czwarta! Zamiast bronic praw, ktore i im sie naleza a z ktorych boja sie korzystac, wymyslaja przyczyne sluzenia panowi, ktory odbierze je innym. Trafila nam sie wolnosc jak slepej kurze ziarno. Myslimy, ze sie nam nalezy. Nie rozumiemy po co nam niezalezne instytuje, ktoresmy odziedziczyli lub utworzyli na wzor. Coz nas obchodza czyjes wolnosci. Coz prawa nie sa dane obywatelowi a tyle ich ma ile spolem z innym obywatelami wywalczy. Nasze panstwo obywatela sie nie boi, no bo kto to? Odpowiedz Link Zgłoś
ampolion Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 20:42 Przyganiał kocioł (dwojaki) garnkowi!... Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: ampolion 30.06.07, 20:53 ampolion napisał: > Przyganiał kocioł (dwojaki) garnkowi!... Pitol, pitol, odwracaj kota ogonem, a ja poslucham i przynajmniej posmieje sie troche! Odpowiedz Link Zgłoś
assessor Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 20:49 To oznacza, że historia także została włączona do rewolucji moralnej i stała się kolejnym odcinkiem do "odzyskania" w ramach budowania IV RP. Potem i tak usłyszymy, że to wszystko zostało "zmanipulowane". Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit6 Re: Ł_ż_e_m_e_d_i_a__+__P_O_S_L_D__=_ _Knajactwo 30.06.07, 20:50 Oczywiście że jest ciągły atak z powodu rozliczeń 17 lat złodziejstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
martin.slenderlink Dajcie spokój z tym odczłowieczaniem już 30.06.07, 22:50 Jola, proszę Cię. Odpowiedz na moje pytania, a nie wdawaj się w polemiki. Chce dokładnie mieć zdefiniowaną polaryzację, zebym wiedział jak sie opowiadać. Ja mam dość ciągle tych niepełnych kategorii. Czytam cały czas jakieś mądre książki i raz mi wychodzi, że PiS to partia "lekka" ze swoim "single issue", potem że Forza, to znów, że taka niby normalna partia konserwatywna z apelem ogólnonarodowym, no bo przecież nie chadecka ten "strong emphasis on trans-national and domestic reconcilliation" mi nie pasuje itd. w koncu nie wiem, liberały ją atakują, że bolszewicka, pogubiłem się kompletnie. Nawet nie musisz się zagłębiać w te dywagacje, niech się PiS dostosowuje jak chce, ja mogę być tępy, a PiS, jak to w Polsce drzewiej bywało dostać wahadłem po głowie. Nie zależy mi na czyjejś klęsce specjalnie. Odpowiedz mi tylko na pytania, które zamieściłem wyżej w temacie: "Nie chcę być zły, bo nie rozumiem". Wiem, że serio traktujesz te sprawy, więc co Ci szkodzi. Obecna koalicja wciąz żongluje tymi samymi kategoriami, a wszystko się ze sobą gryzie. Pomóż mi to zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
iedsupo Re: Dajcie spokój z tym odczłowieczaniem już 30.06.07, 23:08 PiS to partia wodzowska, wykorzystująca populistyczny program do zdobywania i utrwalania władzy, która uznaje tylko jedną zasadę: "wszystkie chwyty dozwolone". Po przeczytaniu stosu książek nie jesteś w stanie tego dostrzec, bo używasz zbyt wyrafinowanych kategorii poznawczych. Źródło psychicznego napędu Kaczyńskich i reszty tej menażerii tkwi w niskich instynktach i podłych uczuciach, a ich patriotyczna retoryka jest tylko tanią zapchajgębą dla gawiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
andrex551 Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 20:51 Zastanawiam sie ile można poswięcic swojego honoru , swojej osobowosci dla władzy i pieniędzy. Jak będa patrzyli innym w oczy ludzie ktoży teraz robią z siebie idyjotów i włazą w du.e panom K. Czy jest patryjotyzmem potakiwac, i szukac układów ,czy poprostu coś zbudowac w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:01 aby coś poświęcić to najpierw trzeba to mieć Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Po..iec, ale chytry: jego publika wyje z rozko 01.07.07, 01:28 szy ...Widać na tym forum: tak z 10%... Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Radny pisu w Przemyślu Aresztowany 30.06.07, 20:54 cimokio napisał: Radny pisu w Przemyślu Aresztowany 27 czerwca 2007 - 0:01 Radny-celnik też brał w łapę Witold W., radny Przemyśla, na co dzień celnik, został wczoraj zatrzymany przez Centralne Biuro Śledcze ... Ciekawe ze jako lapownik nie zostal zatrzymany pod kamerami o 0600 przez CBA. Abstynent i nie mial koniakow? Niepismienny i nie mial wiecznego piora? Odpowiedz Link Zgłoś
baca07 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 20:57 olex5 napisał: > kto w ten kaczy bełkot wierzy jest sobie sam winien Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 premier jest po prostu ciężko porąbany na umyśle 30.06.07, 20:59 obrazanie czesci spoleczenstwa niezadowolonego z rzadow pisdziwelcow to po prostu chamstwo Odpowiedz Link Zgłoś
handzia55 Re: premier jest po prostu ciężko porąbany na umy 30.06.07, 21:07 Pan premier nie jest porąbany na umyśle - pan premier jest nawiedzony a to zasadnicza różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 czyli w reasumpcji "premier nawiedzony porąbaniec" 30.06.07, 21:18 no tosmy sie premiera doczekali !!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: czyli w reasumpcji "premier nawiedzony porąba 30.06.07, 21:34 premier jest wyznawca wladzy golej wladzy jedyne co go jeszcze uwiera to to ze nie moze wieszac bez sadu sawonarola z zoliborza Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 poczekamy to i o wieszaniu zacznie bredzic 30.06.07, 22:00 premier - nie wszystko od razu - byl taki co rece chcial kontrewolucji obcinac - Władek mu było na imie Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: poczekamy to i o wieszaniu zacznie bredzic 01.07.07, 04:35 jozef mu bylo na imie i byl cyrankiewiczem Odpowiedz Link Zgłoś
december70 Re: poczekamy to i o wieszaniu zacznie bredzic 01.07.07, 04:52 ...faktycznie cyranka to też kaczka!Również Józef coś wspominał o władzy ludowej ,ale o szatanach nie nadmieniał jak nasz światły przywódca z porcelany (że niby taki delikatny?). Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: premier jest po prostu ciężko porąbany na umy 01.07.07, 00:24 NIE to metoda Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 mamy premiera co w prostactwie i w chamstwie i w o 30.06.07, 21:03 obrazaniu opozycji nie ma sobie rownych Odpowiedz Link Zgłoś
handzia55 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 21:03 A to już w Radomiu warchołów nie ma? Tylko same szatany się ostały? Trzydzieści lat temu słyszałam, że w Radomiu są warchoły, nawet były przymusowe wycieczki autokarowe żeby ich potępiać. To co? Kiedy najjbliższa wycieczka do Radomia potępiać szatanów? Odpowiedz Link Zgłoś
sunny31 Pielęgniarki opetane przez ZŁO? 30.06.07, 21:06 A może w Polsce kręcą kolejną część filmu "Egzorcysta" ??? Sceny zbiorowe na ulicach..... Pielegniarki opętane przez zle moce, dzięki prawemu i sprawiedliwemu Egzorcyście i jego kocie, po ciężkiej walce wyrwane ze szponów złego. To mogą być niezłe sceny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
johncleese Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 21:10 Oj Kaczynski, Kaczynski. To to juz chiba apokalipsa. Tylko czekac kiedy w akademickich podrecznikach psychologii zagosci "przypadek Kaczynskiego Jarka" A to heca... Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt30 Znowu gazeta manipuluje 30.06.07, 21:10 No tym razem polasat przebił w manipulowaniu wiadomościami gazetę fakt jest taki że jedno jest pewne będę głosował za Kaczyńskimi z uwagi na to że widać jak na dłoni kto kłamie wystarczy przeczytać np w interii na ten sam temat i obraz jest zupełnie inny widać Kaczyńscy maja rację że zło i kłamstwo jest podstawa ogłupiania społeczeństwa mając do dyspozycji możliwości finansowe jakie ma agora czy polsat nie mówiąc o tvn można ogłupić społeczeństwo czego przykładem jest jad płynący z komentarzy czytelników gazety widocznie nie umieją poszerzyć swoich wiadomości poprzez korzystanie z innych źródeł to im polecam pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_prawizne Re: tak jest wskocz na TVnieprzeTrwam 30.06.07, 21:17 To nie jest wina lekarzy czy pielęgniarek, bo oni mogą sobie tego nie uświadamiać. Ale inni szatani są tam czynni --------------------------------------- boi sie obrazac swiadomie pielegniarki to droga okretna, lajdak, szatan syn, nie pokrecony???zeby nie napisac po.je.ba.ny ?? Nie ma innego wytlumaczenia - ten czlowiek jest zauroczony, dlatego trzeba powrotu czerwonych, bo tylko ten kolor od-urocza Odpowiedz Link Zgłoś
adajciemiwszyscyswietyspokoj Re: Znowu gazeta manipuluje 30.06.07, 21:20 Tee, Zygmunt, znaków interpunkcyjnych nie masz? Jak na mój gust, to jeżeli relacja Wyborczej i Polsatu jest podobna, a Onetu inna, wynik wychodzi 2:1. Jak mi udowodnisz, że to nie na Onecie zmanipulowali? Odpowiedz Link Zgłoś
zygmunt30 Re: Znowu gazeta manipuluje 30.06.07, 21:42 to proste posłuchaj uważnie klipu video najlepiej całego przemówienia a wszystko będzie jasne dla znaków nie mam cierpliwości oczy nie te Odpowiedz Link Zgłoś
halaputek Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 21:17 Sympozjum pojebów. Ot co. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
ffamousffatman Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 21:28 nie zjazd kosciola wyznawcow wladzy jeszcze dac im szubienice a beda w 7. niebie Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 21:27 belkot ,belkot , belkot...nic wiecej!niczego sensownego ten pajac nie powie ani nie zrobi.cala polska mu przeszkadza a najbardziej te dziewczyny pielagniarki!!!smiec klamie w zywe oczy!!!szasta pieniedzmi panstwa a zapowiadanego solidarnego oszczednego panstwa ani widu ani slychu!za nasze pieniadze coraz wiecej wiernych pretorianow jest zatrudnianych!kler oczywiscie trabi w jedna tube-przyklad tego pijaka glodzia!!i tak ta "polska"idzie!oczywiscie jeszcze ta cholerna unia ktora pieniedzy nie chce dawac by nie ladowaly na smietnikach!zawsze ktos wszelom przeszkadza! Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 21:30 PANIE PREMIERZE to prawda w służbę zdrowia wstąpił szatan i dlatego należy im dać podwyżkę bo jeszcze krowom mleko odbiorą Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk33 W chamstwie, agresji i knajactwie nie mamy .... 30.06.07, 21:39 <W chamstwie, agresji i knajactwie nie mamy z tymi panami szans.> Jaki język premiera, taka odpowiedź.... Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel.czwarty Re: W chamstwie, agresji i knajactwie nie mamy .. 30.06.07, 21:58 > <W chamstwie, agresji i knajactwie nie mamy z tymi panami szans.> > Jaki język premiera, taka odpowiedź.... A moja jest krótka: Kurski - "dziadek Tuska", "bilboardy PZU", "jak nie istnieją dowody, to jest najlepszą przesłanką że istnieją", "ciemny lud wszystko kupi" Kaczyńscy - komentarze do wyroku TK, powtarzane sugestie że strajki służby zdrowia są polityczne, próby kneblowania TK, obsadzanie swoimi TVP i Radia w celu uprawiania propagandy, twierdzenie że Wałęsa to zdrajca (!), obrażanie się na wszystkich byłych ministrów MSZ, alpejskie wyczyny w Kapitule Orła Białego, ... Ziobro - "nikt już przez tego pana pozbawiony życia nie będzie" Lepper - szkoda czasu Gejtych - za długo by wypisywać W knajactwie to nie wiem gdzie kupry kacze w ogóle widzą konkurencję. Cała ta mowa to jedno wielkie przegięcie - tworzy szatana i sam najchętniej by widział się jako rycerz na białym koniu walczący ze złem - tyle że jak taki kurdupel by dosiadł rumaka ;] Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 21:31 Już wiem dlaczego Pan Premier nazwał się kiedyś samym dobrem, czyli w skrócie sd. PS. Oczywiście przypadkowość z tym, co jest na google (pierwszy link tnij.org/szatan_premiera) jest w najwyższym stopniu przypadkowa, lub co najwyżej prawdopodobna do dzieła szatana ;) tnij.org/droga_szatana Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk33 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 21:37 Premier- "Jesteśmy obiektem ciągłego ataku, na który jednak nie odpowiadamy w ten sam sposób. W chamstwie, agresji i knajactwie nie mamy z tymi panami szans. W tym są lepsi. Są też lepsi w kłamstwie. Nasi oponenci w tym królują - mówił premier Jarosław Kaczyński. Premier nawiązał też do strajku służby zdrowia mówiąc, że "szatani są tam czynni". Jak po takich słowach nie kochać Jarka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Ale cnota sie odezwala... 30.06.07, 21:38 Tylko idioci moga dac sie na to nabrac. Polska katolicko-moherowa to najbardziej prymitywna czesc tego skadinad niezbyt madrego narodu. Boje sie, ze Polska duzo straci na rzadach blizniakow. Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk33 Kaczyńscy-uczniowie czarnoksiężnika... 30.06.07, 21:45 (Super Express,15.01.07) Bracia Kaczyńscy! Uczniowie czarnoksiężnika Włoski dziennik atakuje braci Kaczyńskich: Wzniecili ogień, który ogarnie cały naród Katolicki włoski dziennik "Avvenire" nazwał w swoim niedzielnym wydaniu braci Kaczyńskich uczniami czarnoksiężnika, którzy "wzniecili ogień, który ogarnie cały naród". Lustrację w Polsce włoski dziennik porównuje do polowania na czarownice. Nie cichną echa wydarzeń związanych z odwołaniem ingresu arcybiskupa Stanisława Wielgusa na urząd metropolity warszawskiego. Wczoraj podczas mszy we wszystkich kościołach w Polsce czytany był list biskupów diecezjalnych do wiernych. Rydzyk popiera Wielgusa - Kościół nie boi się prawdy, nawet jeżeli jest to prawda trudna, zawstydzająca, a dochodzenie do niej czasem jest bolesne - napisali hierarchowie i zwrócili się do wszystkich ludzi duchownych i świeckich, aby zrobili rachunek sumienia. Do przedstawicieli rządu zaapelowali zaś o dostęp do archiwów PRL w celu weryfikacji tych materiałów przed sądem. Z kolei na antenie Radia Maryja ojciec Tadeusz Rydzyk wezwał wczoraj słuchaczy do pisania listów z poparciem dla arcybiskupa Wielgusa. Skrytykował też sposób relacjonowania całej sprawy przez inne media. - Bardzo się dziwię, że często powtarza się, iż współpracował... a przecież nie podpisał niczego esbeckiego, tylko podpisał służbom wywiadu - mówił Rydzyk. - Może to była chwila słabości, może zakrzyczenie? Przysiągł na Boga Sam abp Wielgus również zabrał głos. W sobotę Katolickiej Agencji Informacyjnej powiedział, że nigdy nie złożył fałszywej przysięgi na temat swoich kontaktów z SB. Arcybiskup przysiągł na Boga, że nigdy przeciw Kościołowi nie występował i nie uczynił nic złego ani duchownym, ani osobom świeckim. Włoski dziennik "Avvenire", nawiązując do sprawy abp. Wielgusa, pisze, że konserwatywna prawica, która doszła w Polsce do władzy, "ożywia polowanie na czarownice, powodowane nienawiścią, uderzające nie tylko w komunistów, ale także w Kościół katolicki". (autor: Marzena Janicka Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald Re: Ale cnota sie odezwala... 30.06.07, 22:06 sarmata napisał: > Ale cnota sie odezwala... Myślisz, że skoro jest SPECYFICZNYM "Katolikiem" wyznającym Ojca Dyrektora, to oparł się pokusom? To tym bardziej świadczy, że to "Święty" Człowiek - Ojca Dyrektora. Ja jednak nie wiem, nie byłem materacem. Jako "wujek dobra rada" poleciłbym Panu Premierowi to: www.mojageneracja.pl/2683442/blog/13123763804648568b1efe7_0_0_30 Odpowiedz Link Zgłoś
piotrjakub11 Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 21:53 To co usłyszeliśmy z ust premiera jak żywo przypomina przemówienia Gomółki. Agresja jaką Kaczyńscy i PIS stosują przeciw opozycji sięgnęła szczytów. Nienawiść do ludzi, oszukaństwo, okradanie kraju to argumenty PIS i koalicji. Za dwa lata będą wybory wtedy podziękujemy tym palantom z pod znaku komunistycznego PIS Odpowiedz Link Zgłoś
haq_pp Re: Ł_ż_e_m_e_d_i_a__+__P_O_S_L_D__=_ _Knajactwo 30.06.07, 21:54 Ty jestes ku.. po..... Odpowiedz Link Zgłoś
czyzyk33 Kaczyński padł ofiarą szaleństwa władzy... 30.06.07, 21:58 (Rzeczpospolita-Opinie, 12.02.07) "Szaleństwo władzy" jest wtedy, gdy przywódca w obliczu niepowodzenia upiera się, że powinien zdobyć jeszcze większą kontrolę nad państwem Czy Jarosław Kaczyński padł ofiarą "szaleństwa władzy"? Szef rządu powinien uznać swój błąd i przyjąć do wiadomości, że sytuacja w Polsce wymaga innego sposobu działania: zmian systemowych, deregulacji i odbiurokratyzowania kraju. Niestety, Kaczyński wydaje się niereformowalnym statystą. Na tle kraju, gdzie wszelkie tajemnice wyciekają do mediów w ciągu kilku godzin, współpracownicy Jarosława Kaczyńskiego zdumiewają umiejętnością zachowania dyskrecji o przyczynach wzajemnych koalicyjnych walk…(…) Ale na podstawie znanych faktów można się pokusić o postawienie pewnych hipotez. Współczesna Polska podąża ścieżką zbliżoną do postfaszystowskich Włoch, łącząc rozkwit gospodarki z rozkwitem mafii. Kaczyński wydaje się niereformowalnym etatystą, przekonanym, że najlepszym lekiem na wszelkie patologie jest ściślejsza kontrola ze strony państwa, Najlepszym sposobem na uzdrowienie państwa mianowanie wiarygodnych - czyli zaufanych - urzędników. Prowadzona taką metodą walka z patologiami musi się w końcu okazać równie skuteczna, jak gaszenie pożaru benzyną. Kaczyński uległ syndromowi, który nieżyjąca już amerykańska historyk Barbara Tuchman nazwała szaleństwem władzy: w obliczu niepowodzenia zacina się w uporze, składając winę na to, że nie zyskał jeszcze wystarczającej kontroli nad państwem i nie zastosował odpowiednio zdecydowanych środków. Takie przekonanie wiąże się zazwyczaj z odpychaniem ludzi krytycznych, a promowaniem tych, którzy utwierdzają przełożonego w poczuciu słuszności.(…) Skupienie przez prezesa PiS całej władzy i tym samym całej odpowiedzialności może w przyszłości, jeśli jego koncepcje okażą się wyraźnie chybione, ułatwić odsunięcie go od kierowania partią i zmianę koalicji. (autor: Rafał Ziemkiewicz) Odpowiedz Link Zgłoś
witek040 tego żałosnego facecika juz się nie da słuchać 30.06.07, 22:00 chyba nic mi się będzie tak dłuzyło jak najblizsze 1,5 roku - bo pewno pól roku przed końcem kadencji wyjmie haki na przystawki aby zdobyć poparcie ciemnego ludu Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: witek040 30.06.07, 22:20 witek040 napisał: > chyba nic mi się będzie tak dłuzyło jak najblizsze 1,5 roku - bo pewno pól roku > > przed końcem kadencji wyjmie haki na przystawki aby zdobyć poparcie ciemnego > ludu To jednak lewaku wierzysz, ze twoj ukochany SLD ma cos za uszami!!! Skoro haki wedug ciebie sa, to czemu tak ochoczo teraz pyskujesz???! Odpowiedz Link Zgłoś
witek040 odpowiedź na głos mohera ;-) 30.06.07, 22:59 co tam SLD, ale ile za uszami ma twoja kochana Samoobrona i ulubiony LPR - Jarek powsadza ich wszystkich w ostatnie pół roku- bo korytko najwazniejsze ;-) a potem sam przepadnie w wyborach - bo bez moralnego wsparcia Leppera i intelektualistów z LPRu nic nie znaczy - czy tego chcesz czy nie prawiczku ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
wicary Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 22:12 Tym dwom downom już nic nie pomoże arogancja, ignorancja, i paronoidalna nienawiść do sąsiadów ich zabija Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 22:16 Piosenka o oponentach Czerwone sku..syny zdrajcy naszego kraju czerwone sku..syny patriotów dziś udają czerwone sku..syny co Polskę rozkradają czerwone sku..syny nie głosuj nigdy na nich Odpowiedz Link Zgłoś
bwwald To wieszcz! ;) 30.06.07, 22:28 szmat napisała: > Piosenka o oponentach > > Czerwone sku..syny > zdrajcy naszego kraju > czerwone sku..syny > patriotów dziś udają > czerwone sku..syny > co Polskę rozkradają > czerwone sku..syny > nie głosuj nigdy na nich Miałeś kiedyś rozum? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidka17 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 22:39 lecz sie na glowe.juz najwyzsza pora! Odpowiedz Link Zgłoś
katczerwonychszmat "Raz qrva, zawsze ku.." - George Orwell 30.06.07, 22:53 dzidka17 lecz sie na glowe.juz najwyzsza pora! każda tępa czerwona qrwa chora na głowę twierdzi że to nie ona a świat zwariował Odpowiedz Link Zgłoś