Dodaj do ulubionych

Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie

• karoljerzy1 Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 20:30
      Słuchając Premiera odbierałem znajome nuty. Słychać było troszkę Cyrankiewicza
      z 1956r. z Poznania, czy też Gomułki z przełomu warszawskiego. Aż cisną się
      słowa piosenki "ale to już było...". Mimo wszystko życzę, właściwie to NAM,
      powodzenia, ale coś mi mówi, że to tylko obiecnki. Jeszcze nikt nie wynalazł
      grabi, które grabią OD siebie.
      • vomitorium1 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 23:51
        a nie cisną ci się słowa piosenki:
        "nasza jest noc i oprócz niej nie mamy nic"
    • ala.l Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 20:34
      a kim sa ci "oni"?
      • 12345ja Agenturalni hunwejbini aktywni na forum GW. 30.06.07, 20:37
    • ffamousffatman Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 20:38
      sluchalem tego czegos co niektorzy nazywaja przemowieniem
      nie miesci mi sie (od 1989 roku) we lbie (a mam duzy leb) jak na takie cos mozna glosowac
      ale to nie moj problem bo ja juz tam nie mieszkam
      powalczylem powalczylem a tera mam to gdzies

bluzgi na prase, pielegniarki i opozycje zakonczylyby wnet kariere takiego polityka w normalnym kraju
      ale w normalnym, obywatelskim, kraju po kims takim, za bluzgi na "lewicowe" media, jak po burej suce jezdzilyby "prawicowe" media
      tylko u nas starzy bolszewicy z "Dziennika" i "Rzezpy", w przekonaniu, ze tak trzeba, prawie-ze dyndajac zakrzykna: Vivat Czwarta!
      Zamiast bronic praw, ktore i im sie naleza a z ktorych boja sie korzystac, wymyslaja przyczyne sluzenia panowi, ktory odbierze je innym.
      Trafila nam sie wolnosc jak slepej kurze ziarno. Myslimy, ze sie nam nalezy. Nie rozumiemy po co nam niezalezne instytuje, ktoresmy odziedziczyli lub utworzyli na wzor. Coz nas obchodza czyjes wolnosci. Coz prawa nie sa dane obywatelowi a tyle ich ma ile spolem z innym obywatelami wywalczy. Nasze panstwo obywatela sie nie boi, no bo kto to?
    • ampolion Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 20:42
      Przyganiał kocioł (dwojaki) garnkowi!...
      • wet3 Re: ampolion 30.06.07, 20:53
        ampolion napisał:

> Przyganiał kocioł (dwojaki) garnkowi!...

Pitol, pitol, odwracaj kota ogonem, a ja poslucham i przynajmniej posmieje sie
        troche!
    • assessor Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 20:49
      To oznacza, że historia także została włączona do rewolucji moralnej i stała
      się kolejnym odcinkiem do "odzyskania" w ramach budowania IV RP. Potem i tak
      usłyszymy, że to wszystko zostało "zmanipulowane".
    • jola_z_dywit6 Re: Ł_ż_e_m_e_d_i_a__+__P_O_S_L_D__=_ _Knajactwo 30.06.07, 20:50
      Oczywiście że jest ciągły atak z powodu rozliczeń 17 lat złodziejstwa.
      • martin.slenderlink Dajcie spokój z tym odczłowieczaniem już 30.06.07, 22:50
        Jola, proszę Cię. Odpowiedz na moje pytania, a nie wdawaj się w polemiki. Chce dokładnie mieć zdefiniowaną polaryzację, zebym wiedział jak sie opowiadać. Ja mam dość ciągle tych niepełnych kategorii. Czytam cały czas jakieś mądre książki i raz mi wychodzi, że PiS to partia "lekka" ze swoim "single issue", potem że Forza, to znów, że taka niby normalna partia konserwatywna z apelem ogólnonarodowym, no bo przecież nie chadecka ten "strong emphasis on trans-national and domestic reconcilliation" mi nie pasuje itd. w koncu nie wiem, liberały ją atakują, że bolszewicka, pogubiłem się kompletnie. Nawet nie musisz się zagłębiać w te dywagacje, niech się PiS dostosowuje jak chce, ja mogę być tępy, a PiS, jak to w Polsce drzewiej bywało dostać wahadłem po głowie. Nie zależy mi na czyjejś klęsce specjalnie. Odpowiedz mi tylko na pytania, które zamieściłem wyżej w temacie: "Nie chcę być zły, bo nie rozumiem". Wiem, że serio traktujesz te sprawy, więc co Ci szkodzi. Obecna koalicja wciąz żongluje tymi samymi kategoriami, a wszystko się ze sobą gryzie. Pomóż mi to zrozumieć.
        • iedsupo Re: Dajcie spokój z tym odczłowieczaniem już 30.06.07, 23:08
          PiS to partia wodzowska, wykorzystująca populistyczny program do zdobywania i
          utrwalania władzy, która uznaje tylko jedną zasadę: "wszystkie chwyty
          dozwolone". Po przeczytaniu stosu książek nie jesteś w stanie tego dostrzec, bo
          używasz zbyt wyrafinowanych kategorii poznawczych. Źródło psychicznego napędu
          Kaczyńskich i reszty tej menażerii tkwi w niskich instynktach i podłych
          uczuciach, a ich patriotyczna retoryka jest tylko tanią zapchajgębą dla gawiedzi.
    • andrex551 Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 20:51
      Zastanawiam sie ile można poswięcic swojego honoru , swojej osobowosci dla
      władzy i pieniędzy. Jak będa patrzyli innym w oczy ludzie ktoży teraz robią z
      siebie idyjotów i włazą w du.e panom K. Czy jest patryjotyzmem potakiwac, i
      szukac układów ,czy poprostu coś zbudowac w tym kraju.
      • vomitorium1 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 01.07.07, 00:01
        aby coś poświęcić
        to najpierw
        trzeba to mieć
        • zyks Po..iec, ale chytry: jego publika wyje z rozko 01.07.07, 01:28
          szy ...Widać na tym forum: tak z 10%...
    • ffamousffatman Re: Radny pisu w Przemyślu Aresztowany 30.06.07, 20:54
      cimokio napisał: Radny pisu w Przemyślu Aresztowany

27 czerwca 2007 - 0:01

Radny-celnik też brał w łapę
      Witold W., radny Przemyśla, na co dzień celnik, został wczoraj zatrzymany
      przez Centralne Biuro Śledcze ...

Ciekawe ze jako lapownik nie zostal zatrzymany pod kamerami o 0600 przez CBA.
      Abstynent i nie mial koniakow?
      Niepismienny i nie mial wiecznego piora?
    • baca07 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 20:57
      olex5 napisał:

> kto w ten kaczy bełkot wierzy jest sobie sam winien
    • jerzy30 premier jest po prostu ciężko porąbany na umyśle 30.06.07, 20:59
      obrazanie czesci spoleczenstwa niezadowolonego z rzadow pisdziwelcow to po
      prostu chamstwo
      • handzia55 Re: premier jest po prostu ciężko porąbany na umy 30.06.07, 21:07
        Pan premier nie jest porąbany na umyśle - pan premier jest nawiedzony a to
        zasadnicza różnica.
        • jerzy30 czyli w reasumpcji "premier nawiedzony porąbaniec" 30.06.07, 21:18
          no tosmy sie premiera doczekali !!!!!!!!!!!!!!!
          • ffamousffatman Re: czyli w reasumpcji "premier nawiedzony porąba 30.06.07, 21:34
            premier jest wyznawca wladzy
            golej wladzy
            jedyne co go jeszcze uwiera to to ze nie moze wieszac bez sadu
            sawonarola z zoliborza
            • jerzy30 poczekamy to i o wieszaniu zacznie bredzic 30.06.07, 22:00
              premier - nie wszystko od razu - byl taki co rece chcial kontrewolucji obcinac -
              Władek mu było na imie
              • ffamousffatman Re: poczekamy to i o wieszaniu zacznie bredzic 01.07.07, 04:35
                jozef mu bylo na imie i byl cyrankiewiczem
                • december70 Re: poczekamy to i o wieszaniu zacznie bredzic 01.07.07, 04:52
                  ...faktycznie cyranka to też kaczka!Również Józef coś wspominał o władzy
                  ludowej ,ale o szatanach nie nadmieniał jak nasz światły przywódca z porcelany
                  (że niby taki delikatny?).
      • vomitorium1 Re: premier jest po prostu ciężko porąbany na umy 01.07.07, 00:24
        NIE
        to metoda
    • jerzy30 mamy premiera co w prostactwie i w chamstwie i w o 30.06.07, 21:03
      obrazaniu opozycji nie ma sobie rownych
    • handzia55 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 21:03
      A to już w Radomiu warchołów nie ma? Tylko same szatany się ostały? Trzydzieści
      lat temu słyszałam, że w Radomiu są warchoły, nawet były przymusowe wycieczki
      autokarowe żeby ich potępiać. To co? Kiedy najjbliższa wycieczka do Radomia
      potępiać szatanów?
    • sunny31 Pielęgniarki opetane przez ZŁO? 30.06.07, 21:06
      A może w Polsce kręcą kolejną część filmu "Egzorcysta" ???
      Sceny zbiorowe na ulicach.....
      Pielegniarki opętane przez zle moce, dzięki prawemu i sprawiedliwemu
      Egzorcyście i jego kocie, po ciężkiej walce wyrwane ze szponów złego.

To mogą być niezłe sceny!!!
    • johncleese Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 21:10
      Oj Kaczynski, Kaczynski. To to juz chiba apokalipsa. Tylko czekac kiedy w
      akademickich podrecznikach psychologii zagosci "przypadek Kaczynskiego Jarka"
      A to heca...
    • zygmunt30 Znowu gazeta manipuluje 30.06.07, 21:10
      No tym razem polasat przebił w manipulowaniu wiadomościami gazetę fakt jest taki
      że jedno jest pewne będę głosował za Kaczyńskimi z uwagi na to że widać jak na
      dłoni kto kłamie wystarczy przeczytać np w interii na ten sam temat i obraz jest
      zupełnie inny widać Kaczyńscy maja rację że zło i kłamstwo jest podstawa
      ogłupiania społeczeństwa mając do dyspozycji możliwości finansowe jakie ma agora
      czy polsat nie mówiąc o tvn można ogłupić społeczeństwo czego przykładem jest
      jad płynący z komentarzy czytelników gazety widocznie nie umieją poszerzyć
      swoich wiadomości poprzez korzystanie z innych źródeł to im polecam pozdrowienia
      • pies_na_prawizne Re: tak jest wskocz na TVnieprzeTrwam 30.06.07, 21:17
        To nie jest wina lekarzy czy pielęgniarek, bo oni mogą sobie tego nie
        uświadamiać. Ale inni szatani są tam czynni

---------------------------------------
        boi sie obrazac swiadomie pielegniarki to droga okretna, lajdak, szatan syn,
        nie pokrecony???zeby nie napisac po.je.ba.ny ??
        Nie ma innego wytlumaczenia - ten czlowiek jest zauroczony, dlatego trzeba
        powrotu czerwonych, bo tylko ten kolor od-urocza
      • adajciemiwszyscyswietyspokoj Re: Znowu gazeta manipuluje 30.06.07, 21:20
        Tee, Zygmunt, znaków interpunkcyjnych nie masz?

Jak na mój gust, to jeżeli relacja Wyborczej i Polsatu jest podobna, a Onetu
        inna, wynik wychodzi 2:1. Jak mi udowodnisz, że to nie na Onecie zmanipulowali?
        • zygmunt30 Re: Znowu gazeta manipuluje 30.06.07, 21:42
          to proste posłuchaj uważnie klipu video najlepiej całego przemówienia a wszystko
          będzie jasne dla znaków nie mam cierpliwości oczy nie te
    • halaputek Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 21:17
      Sympozjum pojebów. Ot co. Amen
      • ffamousffatman Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 21:28
        nie zjazd kosciola wyznawcow wladzy
        jeszcze dac im szubienice a beda w 7. niebie
    • kazik.k Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 21:27
      belkot ,belkot , belkot...nic wiecej!niczego sensownego ten pajac nie powie ani
      nie zrobi.cala polska mu przeszkadza a najbardziej te dziewczyny
      pielagniarki!!!smiec klamie w zywe oczy!!!szasta pieniedzmi panstwa a
      zapowiadanego solidarnego oszczednego panstwa ani widu ani slychu!za nasze
      pieniadze coraz wiecej wiernych pretorianow jest zatrudnianych!kler oczywiscie
      trabi w jedna tube-przyklad tego pijaka glodzia!!i tak ta
      "polska"idzie!oczywiscie jeszcze ta cholerna unia ktora pieniedzy nie chce dawac
      by nie ladowaly na smietnikach!zawsze ktos wszelom przeszkadza!
    • vomitorium1 Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 21:30
      PANIE PREMIERZE
      to prawda
      w służbę zdrowia
      wstąpił szatan
      i dlatego należy im dać podwyżkę
      bo jeszcze krowom mleko odbiorą
      • czyzyk33 W chamstwie, agresji i knajactwie nie mamy .... 30.06.07, 21:39
        <W chamstwie, agresji i knajactwie nie mamy z tymi panami szans.>
        Jaki język premiera, taka odpowiedź....
        • obywatel.czwarty Re: W chamstwie, agresji i knajactwie nie mamy .. 30.06.07, 21:58
          > <W chamstwie, agresji i knajactwie nie mamy z tymi panami szans.>
          > Jaki język premiera, taka odpowiedź....

A moja jest krótka:
          Kurski - "dziadek Tuska", "bilboardy PZU", "jak nie istnieją dowody, to jest
          najlepszą przesłanką że istnieją", "ciemny lud wszystko kupi"
          Kaczyńscy - komentarze do wyroku TK, powtarzane sugestie że strajki służby
          zdrowia są polityczne, próby kneblowania TK, obsadzanie swoimi TVP i Radia w
          celu uprawiania propagandy, twierdzenie że Wałęsa to zdrajca (!), obrażanie się
          na wszystkich byłych ministrów MSZ, alpejskie wyczyny w Kapitule Orła Białego, ...
          Ziobro - "nikt już przez tego pana pozbawiony życia nie będzie"
          Lepper - szkoda czasu
          Gejtych - za długo by wypisywać

W knajactwie to nie wiem gdzie kupry kacze w ogóle widzą konkurencję. Cała ta
          mowa to jedno wielkie przegięcie - tworzy szatana i sam najchętniej by widział
          się jako rycerz na białym koniu walczący ze złem - tyle że jak taki kurdupel by
          dosiadł rumaka ;]
    • bwwald Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 21:31
      Już wiem dlaczego Pan Premier nazwał się kiedyś samym dobrem, czyli w skrócie sd.

PS. Oczywiście przypadkowość z tym, co jest na google (pierwszy link
      tnij.org/szatan_premiera) jest w najwyższym stopniu przypadkowa, lub co
      najwyżej prawdopodobna do dzieła szatana ;)
      tnij.org/droga_szatana
      • czyzyk33 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 21:37
        Premier- "Jesteśmy obiektem ciągłego ataku, na który jednak nie odpowiadamy w
        ten sam sposób. W chamstwie, agresji i knajactwie nie mamy z tymi panami szans.
        W tym są lepsi. Są też lepsi w kłamstwie. Nasi oponenci w tym królują - mówił
        premier Jarosław Kaczyński. Premier nawiązał też do strajku służby zdrowia
        mówiąc, że "szatani są tam czynni".
        Jak po takich słowach nie kochać Jarka!!!!
    • sarmata Ale cnota sie odezwala... 30.06.07, 21:38
      Tylko idioci moga dac sie na to nabrac. Polska katolicko-moherowa to
      najbardziej prymitywna czesc tego skadinad niezbyt madrego narodu. Boje sie, ze
      Polska duzo straci na rzadach blizniakow.
      • czyzyk33 Kaczyńscy-uczniowie czarnoksiężnika... 30.06.07, 21:45
        (Super Express,15.01.07)
        Bracia Kaczyńscy!
        Uczniowie czarnoksiężnika
        Włoski dziennik atakuje braci Kaczyńskich: Wzniecili ogień, który ogarnie cały
        naród
        Katolicki włoski dziennik "Avvenire" nazwał w swoim niedzielnym wydaniu braci
        Kaczyńskich uczniami czarnoksiężnika, którzy "wzniecili ogień, który ogarnie
        cały naród". Lustrację w Polsce włoski dziennik porównuje do polowania na
        czarownice.
        Nie cichną echa wydarzeń związanych z odwołaniem ingresu arcybiskupa Stanisława
        Wielgusa na urząd metropolity warszawskiego. Wczoraj podczas mszy we wszystkich
        kościołach w Polsce czytany był list biskupów diecezjalnych do wiernych.
        Rydzyk popiera Wielgusa
        - Kościół nie boi się prawdy, nawet jeżeli jest to prawda trudna,
        zawstydzająca, a dochodzenie do niej czasem jest bolesne - napisali
        hierarchowie i zwrócili się do wszystkich ludzi duchownych i świeckich, aby
        zrobili rachunek sumienia. Do przedstawicieli rządu zaapelowali zaś o dostęp do
        archiwów PRL w celu weryfikacji tych materiałów przed sądem.
        Z kolei na antenie Radia Maryja ojciec Tadeusz Rydzyk wezwał wczoraj słuchaczy
        do pisania listów z poparciem dla arcybiskupa Wielgusa. Skrytykował też sposób
        relacjonowania całej sprawy przez inne media.
        - Bardzo się dziwię, że często powtarza się, iż współpracował... a przecież nie
        podpisał niczego esbeckiego, tylko podpisał służbom wywiadu - mówił Rydzyk. -
        Może to była chwila słabości, może zakrzyczenie?
        Przysiągł na Boga
        Sam abp Wielgus również zabrał głos. W sobotę Katolickiej Agencji Informacyjnej
        powiedział, że nigdy nie złożył fałszywej przysięgi na temat swoich kontaktów z
        SB. Arcybiskup przysiągł na Boga, że nigdy przeciw Kościołowi nie występował i
        nie uczynił nic złego ani duchownym, ani osobom świeckim.
        Włoski dziennik "Avvenire", nawiązując do sprawy abp. Wielgusa, pisze, że
        konserwatywna prawica, która doszła w Polsce do władzy, "ożywia polowanie na
        czarownice, powodowane nienawiścią, uderzające nie tylko w komunistów, ale
        także w Kościół katolicki". (autor: Marzena Janicka
      • bwwald Re: Ale cnota sie odezwala... 30.06.07, 22:06
        sarmata napisał:
        > Ale cnota sie odezwala...

Myślisz, że skoro jest SPECYFICZNYM "Katolikiem" wyznającym Ojca Dyrektora, to
        oparł się pokusom? To tym bardziej świadczy, że to "Święty" Człowiek - Ojca
        Dyrektora.

Ja jednak nie wiem, nie byłem materacem. Jako "wujek dobra rada" poleciłbym Panu
        Premierowi to:

www.mojageneracja.pl/2683442/blog/13123763804648568b1efe7_0_0_30
    • piotrjakub11 Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 21:53
      To co usłyszeliśmy z ust premiera jak żywo przypomina przemówienia Gomółki.
      Agresja jaką Kaczyńscy i PIS stosują przeciw opozycji sięgnęła szczytów.
      Nienawiść do ludzi, oszukaństwo, okradanie kraju to argumenty PIS i koalicji.
      Za dwa lata będą wybory wtedy podziękujemy tym palantom z pod znaku
      komunistycznego PIS
    • haq_pp Re: Ł_ż_e_m_e_d_i_a__+__P_O_S_L_D__=_ _Knajactwo 30.06.07, 21:54
      Ty jestes ku.. po.....
      • czyzyk33 Kaczyński padł ofiarą szaleństwa władzy... 30.06.07, 21:58
        (Rzeczpospolita-Opinie, 12.02.07)
        "Szaleństwo władzy" jest wtedy, gdy przywódca w obliczu niepowodzenia upiera
        się, że powinien zdobyć jeszcze większą kontrolę nad państwem
        Czy Jarosław Kaczyński padł ofiarą "szaleństwa władzy"?
        Szef rządu powinien uznać swój błąd i przyjąć do wiadomości, że sytuacja w
        Polsce wymaga innego sposobu działania: zmian systemowych, deregulacji i
        odbiurokratyzowania kraju. Niestety, Kaczyński wydaje się niereformowalnym
        statystą.
        Na tle kraju, gdzie wszelkie tajemnice wyciekają do mediów w ciągu kilku
        godzin, współpracownicy Jarosława Kaczyńskiego zdumiewają umiejętnością
        zachowania dyskrecji o przyczynach wzajemnych koalicyjnych walk…(…)
        Ale na podstawie znanych faktów można się pokusić o postawienie pewnych
        hipotez.
        Współczesna Polska podąża ścieżką zbliżoną do postfaszystowskich Włoch, łącząc
        rozkwit gospodarki z rozkwitem mafii.
        Kaczyński wydaje się niereformowalnym etatystą, przekonanym, że najlepszym
        lekiem na wszelkie patologie jest ściślejsza kontrola ze strony państwa,
        Najlepszym sposobem na uzdrowienie państwa mianowanie wiarygodnych - czyli
        zaufanych - urzędników. Prowadzona taką metodą walka z patologiami musi się w
        końcu okazać równie skuteczna, jak gaszenie pożaru benzyną.
        Kaczyński uległ syndromowi, który nieżyjąca już amerykańska historyk Barbara
        Tuchman nazwała szaleństwem władzy: w obliczu niepowodzenia zacina się w
        uporze, składając winę na to, że nie zyskał jeszcze wystarczającej kontroli nad
        państwem i nie zastosował odpowiednio zdecydowanych środków.
        Takie przekonanie wiąże się zazwyczaj z odpychaniem ludzi krytycznych, a
        promowaniem tych, którzy utwierdzają przełożonego w poczuciu słuszności.(…)
        Skupienie przez prezesa PiS całej władzy i tym samym całej odpowiedzialności
        może w przyszłości, jeśli jego koncepcje okażą się wyraźnie chybione, ułatwić
        odsunięcie go od kierowania partią i zmianę koalicji. (autor: Rafał Ziemkiewicz)

• witek040 tego żałosnego facecika juz się nie da słuchać 30.06.07, 22:00
      chyba nic mi się będzie tak dłuzyło jak najblizsze 1,5 roku - bo pewno pól roku
      przed końcem kadencji wyjmie haki na przystawki aby zdobyć poparcie ciemnego
      ludu
      • wet3 Re: witek040 30.06.07, 22:20
        witek040 napisał:

> chyba nic mi się będzie tak dłuzyło jak najblizsze 1,5 roku - bo pewno pól
        roku
        >
        > przed końcem kadencji wyjmie haki na przystawki aby zdobyć poparcie ciemnego
        > ludu

To jednak lewaku wierzysz, ze twoj ukochany SLD ma cos za uszami!!! Skoro haki
        wedug ciebie sa, to czemu tak ochoczo teraz pyskujesz???!
        • witek040 odpowiedź na głos mohera ;-) 30.06.07, 22:59
          co tam SLD, ale ile za uszami ma twoja kochana Samoobrona i ulubiony LPR - Jarek
          powsadza ich wszystkich w ostatnie pół roku- bo korytko najwazniejsze ;-)
          a potem sam przepadnie w wyborach - bo bez moralnego wsparcia Leppera i
          intelektualistów z LPRu nic nie znaczy - czy tego chcesz czy nie prawiczku ;-)
    • wicary Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 22:12
      Tym dwom downom już nic nie pomoże arogancja, ignorancja, i paronoidalna
      nienawiść do sąsiadów ich zabija
    • katczerwonychszmat Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 22:16
      Piosenka o oponentach

Czerwone sku..syny
      zdrajcy naszego kraju
      czerwone sku..syny
      patriotów dziś udają
      czerwone sku..syny
      co Polskę rozkradają
      czerwone sku..syny
      nie głosuj nigdy na nich

• bwwald To wieszcz! ;) 30.06.07, 22:28
        szmat napisała:

> Piosenka o oponentach
        >
        > Czerwone sku..syny
        > zdrajcy naszego kraju
        > czerwone sku..syny
        > patriotów dziś udają
        > czerwone sku..syny
        > co Polskę rozkradają
        > czerwone sku..syny
        > nie głosuj nigdy na nich

Miałeś kiedyś rozum? ;)
      • dzidka17 Re: Premier: Nasi oponenci królują w kłamstwie 30.06.07, 22:39
        lecz sie na glowe.juz najwyzsza pora!
        • katczerwonychszmat "Raz qrva, zawsze ku.." - George Orwell 30.06.07, 22:53
          dzidka17 lecz sie na glowe.juz najwyzsza pora!

każda tępa czerwona qrwa chora na głowę
          twierdzi że to nie ona a świat zwariował
          • bwwald Świecie, Tworki? 30.06.07, 23:04
            Gdzie Tobie było najlepiej? :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka