Dodaj do ulubionych

Gronkiewicz-Waltz: Wojewoda nęka mnie i pielegn...

• dzakarta Gronkiewicz-Waltz: Wojewoda nęka mnie i pielegn.. 07.07.07, 16:51
      Czego wymagać od takiego "wojewody"?
      Poszczuli go kaczyści na pielęgniarki - to i szczeka !
      • wrojoz Re: Gronkiewicz-Waltz: Wojewoda nęka mnie i piele 07.07.07, 16:52
        dzakarta napisał:

> Czego wymagać od takiego "wojewody"?
        > Poszczuli go kaczyści na pielęgniarki - to i szczeka !
        • zora8 Re: Gronkiewicz-Waltz: Ofiara losu 07.07.07, 17:05
          niech zajmie sie praca a nie plotkami
    • ssssss12 Gronkiewicz-Waltz: Wojewoda nęka mnie i pielegn.. 07.07.07, 17:02
      Może p. Walz przeniosła by się do "białego miasta" zapewne dodała by ducha
      dbających o swój interes pielęgniarek.
    • cityrunner84 do katolik_polski1 07.07.07, 17:06
      Tak od pewnego czasu czytam sobie Twoje komentarze do artykułów i tylko 2 opcje
      przychodzą mi do głowy. Albo Ci płacą za logowanie sie na forach jako "polski
      katolik" i tym samym ośmieszanie polskich katolików albo poprostu robisz to
      nieświadomie. Jeżeli naprawde zależy Ci na upowszechnianiu poglądów które
      reprezentujesz to postaraj sie robić to bardziej logicznie, spójnie a mniej
      krzykliwie i obciachowo. Świadomie czy też nie, nie brzmisz wiarygodnie a
      czasami wręcz śmiesznie i nikt poważnie Cie tu nie potraktuje. A szkoda bo
      niektóre poglądy mamy zbieżne. Pozdrawiam i nie traktuj tego co napisałem jako
      obrazę
      • sumienie.lk Re: do katolik_polski1 07.07.07, 17:36
        Nie można bardziej narazić się katolikowi jak pisząc prawdę o nim. To jest
        dokładnie jak z Zalewskim - ledwie powiedział nieco prawdy o Fotydze, a już
        rozpoczynają jego huczną ewakuację z PiS-u. A zatem nie licz na zrozumienie u
        katolika - on z góry potraktuje ciebie jak wroga, bo jego sposobu pojmowania
        otaczającej rzeczywistości nikt nie jest w stanie zmienić.
    • matek1965 Gronkiewicz-Waltz: 07.07.07, 17:49
      czyli "mandaryna" po przekwicie...., ma kobicisko problemy ze soba no to niech
      sie wygada......
      • marekmarek44 Re: Gronkiewicz-Waltz: 07.07.07, 18:11
        A czy ktoś może mi powiedzieć co dotąd dobrego zrobiła dla Warszawy pani
        Gronkiewicz-Walc?oprócz tego,że nie dała się usunąć ze stanowiska za niezłożenie
        na czas oświadczenia majątkowego?,a co zrobiło dobrego dla Polski PO?
        oprócz wetowania wszystkich ustaw,opluwania rządu w kraju i poza nim,oraz obrony
        dawnej UB.
    • janusz112 Re: Opozycja nastawila sie na burzenie Polski !!! 07.07.07, 18:14
      masz rację. Mogą poczekać na podwyżki. Tym bardziej, że są one przewidziane już
      w 2134 r
    • krystyna9918 Re: Gronkiewicz-Waltz: Wojewoda nęka mnie i piele 07.07.07, 18:19
      t-1984 ta pani resztki sumienia straciła jeszcze przed cnotą.pielęgniarki,
      hospicja itp, to tylko jej gra wyborcza. Bufrtową nie może być bo ma cholernie
      lepkie ręce. Okradła 45 tys. starych ludzi na ponad 500 tys. dolarów chyba
      podzieliła się z kaszebą bo inaczej zareasgowałby na jej przekręty z bankami a
      on nie tylko nie zareagował na różne pisma ale musiał mocno liczyć na dolę. A
      czytając te wszystkie komentarze myślę, że gość który zabierał głos w radiu zet
      miał rację, że te całe zamieszanie to robią ludzie z pejsami i w poprzeg.
    • gamon0 A na czym to nękanie polega? 07.07.07, 18:50
      Wygląda na to, że ustawicznie dręczy panią Gronkiewicz-Walc, aby
      przestrzegała prawa... :)))
    • marek802 Czy widzieliście te rzekome pielęgniarki ? 07.07.07, 19:00
      Same stare SLD-owskie wyjadaczki.
      • funny5 Re: Czy widzieliście te rzekome pielęgniarki ? 07.07.07, 19:16
        marek802 napisał:

> Same stare SLD-owskie wyjadaczki.
        ---
        Pissdoopek dal glos
      • pantanal Re: Czy widzieliście te rzekome pielęgniarki ? 08.07.07, 05:57
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=65520297&a=65551022
    • piotrwit55 Gronkiewicz-Waltz: Wojewoda nęka mnie i pielegn.. 07.07.07, 19:14
      Haniu nie przejmuj sie tym PISdziorem.
      • carramba7 Re: Typowe 07.07.07, 19:25
        Wysoka "kultura" typowego anty"Pisdziora"...bez komentarza...
        • pantanal Jednak skomentuję 08.07.07, 05:56
          Kretyn!!!!
    • carramba7 Jasne.... 07.07.07, 21:13
      Jasne....winien śmierci...śmierci świętej blidy....faszystnik,hitlerownik...
      giewałt......!!!!!!!
    • marek802 Pani Waltz i jej obietnice bez pokrycia.... 07.07.07, 21:40
      Wygrała wybory w Warszawie pod hasłami m.in. budowy Mostu Północnego,
      anulowania decyzji o budowie Czajki i zaprowadzenia porządku w mieście. Z tych
      pustych obietnic nic nie pozostało. Można brutalnie powiedzieć że wyruchała
      swoich wyborców. Nie będzie Mostu (korki na Modlińskiej coraz większe), syf
      związany z Czajką jednak będzie, ulice rozkopane, końca tego nie widać, a w Al.
      Ujazdowskich jakiś azjatycki burdel, namiotowe miasteczko które ona sama
      wspiera. Wot Azja Made by Chaja
      • pantanal Re: Pani Waltz i jej obietnice bez pokrycia.... 08.07.07, 05:55
        marek802 napisał:

> Wot Azja Made by Chaja

Heil Kamarad! Jude raus, nicht wahr?
        • wet3 Re: pantanal 08.07.07, 15:13
          pantanal napisał:

> marek802 napisał:
          >
          > > Wot Azja Made by Chaja
          >
          > Heil Kamarad! Jude raus, nicht wahr?

Natuerlich, mein Herr!!
    • amdrzej11 Gronkiewicz-Waltz: Wojewoda nęka mnie i pielegn... 08.07.07, 12:11
      Gronkiewicz-Waltz jest niepelnosprwana intelektualnie!
      • wet3 Re: Gronkiewicz-Waltz: Wojewoda nęka mnie i piele 08.07.07, 15:17
        amdrzej11 napisała:

> Gronkiewicz-Waltz jest niepelnosprwana intelektualnie!

Korekta! HGW jest z wlasnej wolnej woli niepelnosprawna w zakresie
        prawdomownosci oraz podstawowej uczciwosci.
    • staryzgred2 Pan Stasin 11.07.07, 01:31
      Panie Stasin
      Jestem w panskim wieku ale tak otumanionego czlowieka do tej pory nie
      widzialem. Zylismy w jednej Polsce ale Pan chyba nie widzial w rzeczywistosci
      ponurego stanu wojennego i jego nastepstw.Ja mam psychiczne problemy tego stanu
      do tej pory a Pan bryluje w GW. Gratuluje. Moi rodzice byli wysiedleni
      przymusowo przez rosjan w 1945 roku ze Lwowa natomiast ja doznalem gorszych
      rzeczy przez panskich polskich komunistow w niby wolnej Posce. Gratuluje raz
      jeszcze. Panski szef A.M. jest kolega od wodki prawie wszystkich notabli PRL.
      Gratuluje jeszcze trzykrotnie - to sie nazywa szczanie gdzie wiatr wieje. A. D.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka