ryho61 12.07.07, 09:20 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renefer Było po prostu fantastycznie :) 12.07.07, 09:26 Bawiłam się super, łezka kręciła się w oku, ja chcę jeszcze raz !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elza66 Re: Było po prostu fantastycznie :)!!!!!!!!!!!!!!! 12.07.07, 12:52 czym się załamałeś? że kochasz inaczej???:) zapisz sie do giertycholandii-słyszałam,że zakłada komunę i będzie tam żył "jak pan bóg przykazał"ze swoimi wyznawcami:)))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
tetlian Re: Było po prostu fantastycznie :)!!!!!!!!!!!!!! 12.07.07, 19:49 Wyjątkowy i wspaniały koncert. Odpowiedz Link Zgłoś
kemp23 Re: Było po prostu fantastycznie :) 12.07.07, 13:24 Ja też się ubawiłem przednio. Mnóstwo energii dostałem od Georga. Chętnie bym pojechał na niego jeszcze gdzieś. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez Ach było, bylo po prostu fantastycznie 12.07.07, 13:33 renefer napisała: > Bawiłam się super, łezka kręciła się w oku, ja chcę jeszcze raz !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez gruba śpiewaczka 12.07.07, 13:37 darek_pn napisała: > ma drugi podbródek. Gaje tacy są, poza tym, może klimakterium przechodzi? Ma swoje lata. Krytycy będa pisać o nim złośliwie: gruba śpiewaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
american_angel To było cudowne 12.07.07, 11:53 Ten dziwny ktoś, kto pisał ten artykuł nie ma słuchu, gdyż George ma świetny głos, w ogóle nie fałszował, a piosenki z okresu pracy w Wham! to nie tylko Everything she wants, ale także I'm your man i The edge of Heaven. Powinien się ten ktoś dokształcić:) Odpowiedz Link Zgłoś
fatalna.jendza_73 Re: To było cudowne 12.07.07, 12:26 Masz rację. Można lubić piosenki GM lub nie, ale jedno mu należy przyznać, głos ma rewelacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
niedo-wiarek Re: To było cudowne 13.07.07, 09:55 Rzeczywiście dziwne. A co chodziło z tym głosem? Że niby fałszuje, za cicho śpiewa czy co? Nie rozumiem. Odpowiedz Link Zgłoś
grafpit a muzycy? 12.07.07, 11:54 Grali nażywno czy był półplayback? Wszędzie w mediach pokazują tylko kawałek sceny i w sumie niewiem czy był z zespołem czy tylko spiewał na żywo? Odpowiedz Link Zgłoś
american_angel Re: a muzycy? 12.07.07, 11:56 Grali na żywo. Muzycy byli ukryci na takim rusztowaniu obok tego największego ekranu pośrodku. Odpowiedz Link Zgłoś
grafpit Re: a muzycy? 12.07.07, 12:14 Kurcze dotąd zazdrościłem ale teraz to juz bardzo zazdroszczę :)) ale niestety nie można być wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez A muzycy? Byli dyskretni 12.07.07, 13:43 american_angel napisała: > Grali na żywo. Muzycy byli ukryci na takim rusztowaniu obok tego największego > ekranu pośrodku. - Muzycy Michaela byli tak dyskretni, że w ogóle nie przyjechali. I dlatego nasza gwiazdka nie śpiewała z ćwiercplaybacku, ani półplaybacku tylko z po prostu playbacku. Na tyle sprytnie, aby jeleniom wydało się, że to na żywo. Odpowiedz Link Zgłoś
wimara Re: A muzycy? Byli dyskretni 13.07.07, 08:32 Oni nie byli ukryci, wszyscy mogli ich zobaczyc bo byli na postumentach ponad georgem z obu stron ekranu ;) A ty lopez nie pisz bzdur! Odpowiedz Link Zgłoś
lukaszlukasz4 super! 12.07.07, 12:08 byłem, widziałem i dobrez się bawiłem - załamałem się tylko jak powiedział... że ta piosenka jest dla faceta, któego kocham... a fuj Odpowiedz Link Zgłoś
elza66 Re: super! 12.07.07, 12:54 lukaszlukasz4 napisał: > byłem, widziałem i dobrez się bawiłem - załamałem się tylko jak powiedział... > że ta piosenka jest dla faceta, któego kocham... a fuj czym się załamałeś? że kochasz inaczej???:) zapisz sie do giertycholandii-słyszałam,że zakłada komunę i będzie tam żył "jak pan bóg przykazał"ze swoimi wyznawcami:)))))) :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
renifer_lopez No super, super a fuj 12.07.07, 13:45 lukaszlukasz4 napisał: > załamałem się tylko jak powiedział... > że ta piosenka jest dla faceta, któego kocham... a fuj - Nie widziały gały, ze pedzia brały? Odpowiedz Link Zgłoś
cyjanek1 do d.... 12.07.07, 14:21 kicz kicz kicz słodki jak wisnie na pudełku czekolady nie rozumiem jak można sie zachwycać tak beznadziejną muzyką dziamgolenie na poziomie wisniewskiego , mandaryny, dody, gawlinskiego toż to nie KURT Cobain albo Cohen albo Joplin Odpowiedz Link Zgłoś
kropkacom Re: do d.... 12.07.07, 14:31 > dziamgolenie na poziomie wisniewskiego , mandaryny, dody, gawlinskiego > toż to nie KURT Cobain albo Cohen albo Joplin To tylko Twoja subiektywna opinia. Skoro nie lubisz tego typu muzyki to nie słuchaj. Kto choć raz słuchał płyty Older w życiu nie porówna jej do tego co robi Wiśnia(i nie trzeba być tu wcale fanem GM). Trochę obiektywizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
cyjanek1 Re: do d.... 12.07.07, 14:54 przykro mi jestem zawsze subiektywny Bardzo lubie zespół Queen i Mercurego Uwielbiam Basię Wilk Stępniak Odpowiedz Link Zgłoś
mari771 George 12.07.07, 14:31 Jak redaktor mógł napisać że on nie ma poteżnego głosu. Proszę przesłuchać jego płyty!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bluestone że co?? 12.07.07, 17:21 Nie ma potężnego głosu??? George ma niesamowity głos! Niewielu facetów może się takim pochwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
agnisia8 George Michael-koncert w Warszawie 12.07.07, 18:38 25 lat temu obiecałam sobie, że jeśli George Michael będzie koncertował w Polsce na pewno tam będę. Nie sądziłam ,że będę na ten moment czekała tak długo. Ale uwierzcie mi BYłO WARTO!!! Odpowiedz Link Zgłoś
woland1980 BOBMA! 12.07.07, 19:37 1. 40tys.fanów wyszalało się na maxa. 2. Głos jak Anioł 3. G.M. zrelaksowany i szczęśliwy 4. Muzycy dla DURNIÓW którzy pisali że ich nie było: - 6 wokali - 2 perkusje - saksofon -klawisze - 2 gitary To wszystko w najlepszym wydaniu, wielu z nich mozna było zobaczyć na 1996 Unplugged. Najlepszy koncert, z genialnie dobranym repertuarem i świetnym widowiskiem. Bardzo Bardzo się cieszę że moglismy tam być i Pozdrowienia dla wszystkich z Golden Circle, Sztaby i Steczkowskiej:-) Odpowiedz Link Zgłoś
wimara Re: BOBMA! 13.07.07, 08:35 Potwierdzam te słowa i tez pozdrawiam! Anka c Golden Circle Odpowiedz Link Zgłoś
przypadkowadziewczyna Careless Whisper.. 12.07.07, 20:34 Gdy zaśpiewał ten kawałek to łezka zakręciła mi się w oku:) Cudowny i niezapomniany koncert:) Odpowiedz Link Zgłoś
omerta2 rewelacja 13.07.07, 08:22 rewelacyjny koncert, świetny głos, zadnych fałszów, o dziwo świetna kondycja, cudowne spotkanie, tłum szalał:)...a dziennikarzyna z GW, który pisał recenzje, jeśli nie lubi tego typu muzyki lub Georga Michaela, to niech chociaż będzie obiektywny, siwetny koncert, z chęcia jeszcze raz wybrałabym sie. Odpowiedz Link Zgłoś