fraglesi67 13.07.07, 09:28 bo czarne jest czarne a białe jest białe... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mary_an Kaczyński: Sprawa Rydzyka wyolbrzymiona przez m... 13.07.07, 09:29 www.tvn24.pl/753,1,szklo_kontaktowe.html Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Premier się ześwinił... 13.07.07, 09:31 Dla doraźnych korzyści politycznych poświęcił honor swój, swojej rodziny... Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: Premier się ześwinił... 13.07.07, 09:35 Tylko czekać, jak pan premier i prezydent przeproszą Ojca Dyktatora!!! Jest to kolejny przykład w którym prawo stosuje się wybiórczo. Odpowiedz Link Zgłoś
husyta Nie ześwinił, tylko zjezuicił 13.07.07, 09:41 Premier demonstruje jezuicką krętaczą mentalność; Odpowiedz Link Zgłoś
skubi6 Wpisujcie się: wstyd czy nie? 13.07.07, 09:59 Do tych, którzy głosowali na PiS: wpisujcie się poniżej, czy Wam teraz wstyd, czy nie. Ja na PiS nigdy nie głosowałem, ale przyznaję, że byłem raz na ich wycieczce: www.skubi.net/ukraine/ www.skubi.net/nieoddaj.html Odpowiedz Link Zgłoś
navaira Boję się to napisać... 13.07.07, 10:10 ...bo jak wiadomo służby nie śpią, ale premier nie mówi prawdy. Rydzyk nie przeprosił. Oto cytat + link do całości: "Nigdy przeciwko pani prezydentowej nie występowałem, bardzo ją szanuję. W każdej kobiecie widzę matkę i siostrę. A za te, które są zaprzeczeniem matki i siostry, po prostu modlę się, żeby kiedyś miały takie cechy, żeby to były prawdziwe kobiety. Pani Maria Kaczyńska zawsze budziła we mnie sympatię. Miałem nadzieję, mam i nie chciałbym jej nigdy stracić wobec pana prezydenta i jego brata, a więc i wobec żony prezydenta, że uczynią dużo dobrego dla Polski. Tak rozumiałem wszystkie obietnice przedwyborcze. Miałem tę nadzieję tak jak i miliony Polaków. Przyznaję, czasami niepokoją mnie pewne posunięcia, ale modlę się, żeby było dobrze, bo Polska naprawdę potrzebuje heroicznych wprost i niezwykle mądrych ludzi, żeby jej jak najlepiej służyli. I dziś wielu takich ludzi służy Polsce, często na najwyższych szczeblach, i trzeba się za nich modlić i ich wspierać, a niszczycieli jest wielu i często mają w swoich rękach potężne media. Jak już mówiłem, chcą nas obecnie podzielić. Trzeba uważać. Jeżeli dziennikarze wypaczyli moje wyrażenia i pani prezydentowa z tego powodu cierpiała czy cierpi, to mnie jest bardzo przykro." www.naszdziennik.pl/index.php?typ=po&dat=20070712&id=po31.txt Jeśli ktoś tu widzi jakieś przeprosiny, proszę mi wskazać, gdzie konkretnie się schowały. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Boję się to napisać... Cenzura nie spi 13.07.07, 19:02 Dobrze ze mamy swoich ludzi w Episkopacie. Bedziemy miec wiadomosci z pierwszej reki. Akcja rozwija sie zgodnie z planem: Popieluszko, zalatwiony. Petz, zalatwiony. Jankowski, zalatwiony. Wielgus, zalatwiony. Rydzyk, juz prawie. Teraz my bedziemy rzadzic kosciolem w Polsce. Janowski z "Wprost", oficer operacyjny tego periodyku, poprowadzil swoja akcje "Rydzyk", z wielkim zapalem. Mosad i Sanhedryn uwaznie sledza poczynania i jesli pojdzie tak dalej,to Janowskiego nagroda nie minie. Nie nasz, ale dobrze pracuje. Pojdzie w gore. Stalinowskoesbeckie donosiciele wykombinowaly, ze jeden bedzie klamal, za ma prawdziwe tasmy, a drugi bedzie sie na nie powolywal. W razie czego jeden nie zna drugiego i winnych nie ma. Kto powiedzial, ze nagrania musza byc OK? To ze sa spreparowane: ciete, wyciszane, to male piwo, wazne ze sa i teraz mozna w oparciu o nie puszczac protesty, listy otwarte itd. Ze co? Niby, ze prawo zabrania takich rzeczy jak publikowanie wycietych zdan, slow bez zgody i autoryzaji?? To niewazne, trzeba teraz robic szum, a nie zajmowac sie tym czy nagrania sa autentyczne. Jest chwila, ze mozna bic ile sie zapragnie: kosciol, katoli, mohery, Rydzyka, RM. Do ataku!!!!!!!!!!!!! navaira napisał: > ...bo jak wiadomo służby nie śpią, ... Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Jarka trzymają za jajka plujące jadem staruszki :) 13.07.07, 19:58 Jakież to komiczne i tragiczne zarazem... :) Wielki Srateg zakasowany przez kilka tysięcy ziejących nienawiścią staruszek :)) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Wielki Srateg zakasowany przez grupę emerytek 13.07.07, 19:58 spod znaku RM :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: Boję się to napisać... Cenzura nie spi 13.07.07, 20:55 cenzura wycina wszystko co pro-pisowskie, Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Boję się to napisać... 13.07.07, 19:23 zwykly kretacz-ani jednego slowa -przepraszam!!swinia zostanie swinia ajego miejsce tylko w jakims chlewie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
beffen Re: Wpisujcie się: wstyd czy nie? 13.07.07, 11:31 ja nie glosowalem dla PISu bo bylem w irlandii, ale jest mi wstyd dla tego rzadu, ile razy musze tlumaczyc w irlandii o teletubissie, o afery, o Kaczynskich , o lustracji, o pani Fotygi niedolna , itd , itd, ja nie wracam do kraju - dziekuje wam Lechu i jarku za to !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Glupcy co wlasne gniazdo kalaja 13.07.07, 19:14 Przybledy chca obalic polski kosciol, chca obalic polski rzad i przywrocic poprzednia wlasna komusza waadze i jeszcze sie pytaja czy im durnie w tym pomoga. A owszem znajda sie taki lumpenproletariat, czytaj menele i sprzedajne szuje. Macie tu, powyzej i ponizej, cala liste tego badziewia. Odpowiedz Link Zgłoś
zora8 Re: Wpisujcie się: wstyd czy nie? 13.07.07, 20:59 nie szczekaj ubeku, a nie pytano ci nigdy o komunistyczne zbrodnie isld ktorzy w dalszym ciegu pchaja sie do wladzy, ba nawet kwas prezio wywodzil sie z tej organizacji, nieco przechrzczonej Odpowiedz Link Zgłoś
pyosalpinx Re: Wpisujcie się: wstyd czy nie? 13.07.07, 12:44 jeszcze sie okaze, ze nikt nie glosowal he... he... Odpowiedz Link Zgłoś
labkris Re: Wpisujcie się: wstyd czy nie? 13.07.07, 16:08 śmiech na scenie śmieje sie panie premierze słyszy mnie pan ?? ha ha ha ha ha ha ha ha a Potrafiłeś człowieku wsadzić jakiegos pijaka za obrażliwe słowa - z resztą prawdziwe, a tutaj mówisz ze nic sie nie stało i media wyolbrzymiają sprawe ? Taki z ciebie idiota - już wszyscy o tym wiedzą wstarczy poczekać kiedy i wy odejdziecie z tego rzadu i stanie sie światło hehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Nie wpisujemy się. Mamy własne zdanie. 14.07.07, 10:09 Nie uprawiamy myślenia Gazetą Wyborczą ani telewizorem. Mamy własne głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
anuszka_ha3.agh.edu.pl Gdzie są te przeprosiny w Naszym Dzienniku?? 13.07.07, 10:01 "Pytany o przeprosiny, premier przypomniał, że wczoraj dyrektor Radia Maryja przeprosił parę prezydencką na łamach "Naszego Dziennika"." www.naszdziennik.pl Konia z rzędem, temu, kto znajdzie tam przeprosiny Rydzyka. Ja widzę tylko listy wiernych lizusów w jego obronie. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Ano tu , ruska diewuszko Anuszko 13.07.07, 19:08 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20070712&id=my31.txt i drugi www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20070712&id=my21.txt Odpowiedz Link Zgłoś
jjr44 Re: Ano gdzie moherku? 14.07.07, 19:24 ano poszeklu jak zwykle z logika u ciebie nietęgo - nikt tak naprawdę nie przeprasza, co najwyżej sie wypiera że coś powiedział. Ja tak swoją drogą to sie dziwię że się Ojca Dyrektora czepiają. Nic nowego nie powiedział, ja mam poczucie że zawsze bredził w tym stylu dlatego ja tego waszego dziennika nie czytam. On ma takie poglądy i tyle, w środowisku w którym ja się obracam to byłoby wstydliwe ale dla jego zwolenników to jest ok. Swoją drogą jego sprawność językowa jest na takim poziomie żę dziwie sie jak mógł zdać maturę. Jak nie wierzysz to weź wywiadzik z waszego dziennnika i przeczytaj. Nie trzeba być polonistą - naprawdę osiem klas powinno wystarczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika co nuci jasnie pan prezydent przy goleniu ? 13.07.07, 10:30 taki sobie hit - ciagle pada....... a ja mokne..... Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: Premier się ześwinił... 13.07.07, 10:07 konread napisał: > Tylko czekać, jak pan premier i prezydent przeproszą Ojca Dyktatora!!! > Jest to kolejny przykład w którym prawo stosuje się wybiórczo. Wczoraj grupa europosłów z LPR wystosowała otwarty apel do prezydenta, aby przeprosił Rydzyka, uzasadniając to tym, że prezydent zawdzięcza swoje zwycięstwo wyborcze Radiu Maryja. Ta wiadomość ukazała się wczoraj wieczorem na Onecie, chyba nawet można ją jeszcze znaleźć. Odpowiedz Link Zgłoś
kazik.k Re: Premier się ześwinił... 13.07.07, 19:20 ten "premier" sie nie zzeswinil-on ani przez moment nie przestal byc zwykla swinia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
husyta Re: Premier się ześwinił... 13.07.07, 09:44 sumienie.lk napisał: > Dla doraźnych korzyści politycznych poświęcił honor swój, swojej rodziny... Tutaj chodzi o korzyści kleru. Bagatelizuje obraźliwe stwierdzenia Rzydzyka, zarzuca mediom, że wyolbrzymiają problem, byle tylko nie ucierpiało 'dobre imię' (czytaj: interesy) kleru. Odpowiedz Link Zgłoś
haq_pp Re: Premier się ześwinił... 13.07.07, 09:44 sumienie.lk napisał: > Dla doraźnych korzyści politycznych poświęcił honor swój, swojej rodziny... Hahaha :) Zgadza sie. Zalosne, czy niecaly milion moherowych głosów warty jest więcej niż szacunek i honor? Nasz premier jest za slaby. Albo poprostu wie że moher to polowa jego elektoratu :D Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 Re: Premier się ześwinił... 13.07.07, 09:52 czemu sie dziwisz,jezeli jego partnerem zyciowym jest kot.w tym zwiazku honor to slowo obce Odpowiedz Link Zgłoś
assessor Re: Premier się ześwinił... 13.07.07, 10:01 Sprawa wyolbrzymiona przez media? Przecież Rydzyk sika im w twarz a oni ciągle udają, że to tylko ciepły, letni deszczyk. Tfuuuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atibalo Re: Premier się ześwinił... 13.07.07, 10:26 Stan psychiczny Kaczyńskich to ich sprawa . Mogą przepraszać zakonnika z Torunia na wiele sposobów , nic mi do tego . Sprawa jest poważniejsza - został obrażony URZĄD PREZYDENTA , a to powinno być ścigane z urzędu . Kaczyńskim nic do tego . Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Różowe świnie z Różowego Salonu szkodzą ! 14.07.07, 10:15 Szkodzą jak mogą. Dobrze, że niewiele mogą. Weszły w szkodę i uprawiają świński sex na swoim forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
radmen3082 Re: Premier się ześwinił... 13.07.07, 10:51 "Prezdyent to oszust, a zona prezydenta ta czarownica, ktora powinan się poddać eutanazji!" Do tego oszołom, ślepy i głuchy, któremu można nasikać na głowę a on powie, że deszcza pada, to niej jest mój prezydent ani mój premier! Wstyd szkoda, że także poza granicami kaczylandu. Odpowiedz Link Zgłoś
leszko Re: Premier się ześwinił... 13.07.07, 22:35 nie mógł się ześwinić, on tak już miał... Odpowiedz Link Zgłoś
epupecki Panie Premierze... 13.07.07, 14:40 Panie Premierze, panskie konszachty z tym człowiekiem obrażają mnie jako obywatela kraju, którym Pan rządzi. Pańska wyrozumiałość dla jego chamstwa sprawia, że posuwa się on coraz dalej w szkodzeniu Polsce. Prezydent i jego żona moga nawet nie czuc się obrażonymi ale ten człowiek swoim zachowaniem uwłacza polskości, ubliża każdemu kto czuje się Polakiem. Pan go uwiarygadnia przez co jest Pan współwinnym tego co on czyni. Eugeniusz Pupecki, Poznań. Ps. Wyłamuje sie z konwencji forum. Piszę podając swoje nazwisko. Odpowiedz Link Zgłoś
util To i honor własnego brata poświęca? 13.07.07, 09:38 To znaczy, że Marysia jednak "podstawi się pod eutanazję"? Bo chodzi o to, żeby Rydzunio był zadowolony chyba, nie? Mamy premiera tchórza. Odpowiedz Link Zgłoś
charnel Re: To i honor własnego brata poświęca? 13.07.07, 09:43 to byłoby ciekawe... sprzedać M. za poparcie o.Prowadzącego :) Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Trzeba ten honor posiadać. 13.07.07, 09:57 Pani Maria powinna obydwu uspić, bo nawet w "podziemiu" ma większe zasługi od tych nieudaczników.Tylko dzięki Okragłemu stołowi zawdzięczamy te kreatury. Ciekawe kto ich tam wtedy ściagnał i w jakim celu? a moze byli podstawieni? Odpowiedz Link Zgłoś
augustus_germanicus_caligula "... pluje w twarza a mnie sie wydaje ze to deszcz 13.07.07, 09:29 "... pluje w twarza a mnie sie wydaje ze to deszczyk pada...." Kompletny brak honoru. Rozumiem ze wykladnia ojca kombinatora jest teraz oficjalna. Prezydent to oszust a Prezydentowa to czarownica. Odpowiedz Link Zgłoś
herrdocent "brat ale świnia" - Vabank 2 13.07.07, 09:35 tak mógłby z czystym sumieniem powiedzieć po tych słowach Pana Prezesa Pan Prezydent Odpowiedz Link Zgłoś
jb777 Re: "brat ale świnia" - Vabank 2 13.07.07, 10:35 Świnia ale brat ... Ale tylko mała świnia :-) Odpowiedz Link Zgłoś
hera9 Re: "... pluje w twarza a mnie sie wydaje ze to d 13.07.07, 09:54 mysle,ze mozna oficjalnie tak nazywac prezydenta i jego zone,zadnemu ziobru nic do tego Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: "... pluje w twarza a mnie sie wydaje ze to d 13.07.07, 10:03 Moralnie można tak nazywać pana prezydenta, od kiedy jako pierwszy u nas do komunikacji ze społeczeństwem użył słynnego zwrotu "spieprzaj dziadu". Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Re: Ze skóry wyłazi, żeby skłócić! 14.07.07, 10:18 A tu nic. Zerowe rezultaty. Odpowiedz Link Zgłoś
bartolomeo_prignano Kaczyński: Sprawa Rydzyka wyolbrzymiona przez m... 13.07.07, 09:29 tego kolesia inaczej niż polityczną szmatą nie można już nazwać, co jeszcze zrobi żeby pokazać jak łatwo mu bez pomocy wazeliny wejść w dup*ę temu szarlatanowi? Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 jasne, kłamać trzeba do końca: wszystko GRA! 13.07.07, 09:29 nie chciałbym mieć takiego brata jakim jest właściciel kota ... Odpowiedz Link Zgłoś
nabram Re: jasne, kłamać trzeba do końca: wszystko GRA! 13.07.07, 09:36 Endrju coś za mało wkurzony, a może: "Kolego Lepiej musicie dać d.py, my wam wszystko umorzymy, do rządu powołamy ponownie, byle nie drażnić Tadzia Grzyba". Skandal wielki,a na salonach 'elegancja - francja' .Zastanawiające???? Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Ześwinił nam się premier... 13.07.07, 09:30 Dla doraźnych politycznych korzyści nawet rodzinę gotów poświęcić. Wstyd! Odpowiedz Link Zgłoś
augustus_germanicus_caligula ... wlazl kotek na plotek i pluje.......... 13.07.07, 09:31 Odpowiedz Link Zgłoś
sokrates22 Won kaczki 13.07.07, 23:39 wiosna wasza zima nasza. Kaczki na księżyc. PO rządzi. Odpowiedz Link Zgłoś
seidr Re: Ześwinił nam się premier... 13.07.07, 16:23 Premier to nie pierwszy i nie ostatni kruchtowy wycieruch. Wstyd i hańba. Odpowiedz Link Zgłoś
robert_m Kaczyński: Sprawa Rydzyka wyolbrzymiona przez m... 13.07.07, 09:32 Pani Prezydentowej gratulujemy szwagra. Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Tak bardzo się starali, a tu znowu klapa... 13.07.07, 09:32 Rozumiem ten ból manipulantów i współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Tak bardzo się starali, a tu znowu klapa... 13.07.07, 09:38 a ty jesteś zachwycony jak rydzyk bluzga za plecami kaczyńskich? Odpowiedz Link Zgłoś
jama314 Bluzga tylko Twoja niewiedza i zaślepienie... 13.07.07, 09:44 Posłuchaj sobie tego: www.radiomaryja.pl/audycje.php?id=5558 Odpowiedz Link Zgłoś
as19as Kaczyński: Sprawa Rydzyka wyolbrzymiona przez m.. 13.07.07, 09:32 Pluj w oczy świni, a powie, że to deszcz. Odpowiedz Link Zgłoś
grzes1966 Kaczyński: Sprawa Rydzyka wyolbrzymiona przez m.. 13.07.07, 09:35 Jarosław Kaczyński odnosząc się do wypowiedzi ojca Rydzyka, obrażającej prezydenta i jego żonę powiedział, że ta kwestia została wyolbrzymiona przez media. Podkreślił, że ta sprawa nie ma znaczenia politycznego. Według premiera ewentualne konsekwencje wobec ojca Tadeusza Rydzyka powinny wyciągnąć władze kościelne. Co za gnoj bez kszty ambicji i honoru, za garśc głosów sprzeda brata o reszcie rodziny nie wspominając. Wzorzec moralny k.mać! Odpowiedz Link Zgłoś
y.y Nudne są te łgarstwa Kaczek już 13.07.07, 09:37 Mogliby się trochę chociaż wysilić, a oni w kółko te same kłamstwa, jak zdarta płyta, że układ, wykształciuchy, prowokacja etc etc. Odpowiedz Link Zgłoś
heimdallr A czego się spodziewałeś? Siedzą w szambie po same 13.07.07, 09:39 uszy. Pomyśleć, że przy tych popaprańcach komuchy z SLD to szczyt elegancji. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "Wzorzec moralny k.mać!" 13.07.07, 10:08 "Wzorcow moralnych" poszukaj sobie w rodzinie albo w Kosciele (w hierarchi kk juz bedzie duzo trudniej). Szukanie ich w polityce swiadczy, ze nie bardzo wiesz czym jest polityka: podobnie zreszta z "ambicja i honorem". "Ambitni i honorowi" platni donosiciele radzieckiego namiestnictwa w prl-u, nie dosc, ze przez 18 lat nie mieli odwagi przyznac sie samemu, wybronieni poczatkowo milosierna "gruba kreska" i walesowska "nocna zmiana", to pozniej zostali "rozgrzeszeni" w Polsce przez "ambitne i honorowe" uniwersytecko-naukowe polskie "towarzystwo wzajemnej adoracji" i przez polska "ambitna i honorowa" hierarchie kk. Podobnie "ambitny i honorowy" jest Twoj wysilek propagandowy szukajacy moralnosci w polityce wspieranej ambicja i honorem. Musi, ze polska historyczna indoktrynacja w ktorej pelno jest "ambitnych i honorowych" ale z reguly przegranych i wczesnie konczacych (rzadko samemu) albo na cmentarzach albo na emigracji, nadal skutecznie funkcjonuje w polskim "rozmodlonym" spoleczenstwie, ktoremu nie przeszkadza obecnie jedno z "honorowych" miejsc w rankingu korupcji, przestepstw, pijanstwa ........ Re: Kaczyński: Sprawa Rydzyka wyolbrzymiona przez Odpowiedz Link Zgłoś
grogreg Jaroslaw Kaczynski zony nie ma, wiec ........ 13.07.07, 09:36 ....... kot Kaczynskiego to zydo-komunistyczny agent a co wiecej boi sie myszy! Odpowiedz Link Zgłoś
ponury_drwiacy_szyderca Nawet nie opłaca ci się napluć w pysk, kartoflu 13.07.07, 09:38 i tak byś wytarł i poprosił o jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
jelonek72 hehehe 13.07.07, 09:38 jednym słowem można prezydentowi i prezydentowej narobić na głowę i jakby sie czepiali to powiedzieć że wyolbrzymiają :) a swoja droga co miał powiedzieć Jarosław skoro w następnych wyborach ma szansę tylko u moherów ??? ( a przynajmniej mam taka nadzieję ,że wiekszość społeczeństwa już przejrzała na oczy) Odpowiedz Link Zgłoś
swoboda_t Re: hehehe 13.07.07, 11:06 Większość społeczeństwa nigdy ich nie popierała (realnie na PiS głosował co 1o- ty Polak). Większość społeczeństwa po postu nie poszła na wybory. Ten nierząd to głównie ich zasługa. Odpowiedz Link Zgłoś
corpus_delicti Kaczyński: Sprawa Rydzyka wyolbrzymiona przez m.. 13.07.07, 09:39 Najwyraźniej jednak nie stosuje sie tych samych standardów wobec różnych osób. Są tacy, których stawia sie przed sądem, ale są i tacy, których nawet próbuje się usprawiedliwić. No cóż, nie pierwszy raz pan Premier robi z gęby cholewę, co innego szumnie zapowiada a co innego robi. Czy ja też mogę sobie użyć na prezydenckiej parze, czy może będę się tłumaczył przed sądem, że mam taki a nie inny sposób wyrażania się? Hę?...co Pan na to Panie Premierze? Odpowiedz Link Zgłoś
podpisanym a co do obrażania szwageirki, to do 7 razy sztuka. 13.07.07, 09:40 wtedy się nad sprawą pochyli Odpowiedz Link Zgłoś
kpix No pewnie, ale przedwczoraj opozycje nazwal ludzmi 13.07.07, 09:40 malymi - za zwykla krytyke akcji CBA. Tymczasem zniewaga prezydenta i prezydentowej, po ludzku zwykle plucie w twarz, to jest wyolbrzymienie wrazych mediow. Jezuu, kiedy sie ta kompromitacja skonczy.... Odpowiedz Link Zgłoś
52b1 Re: Kaczyński: Sprawa Rydzyka wyolbrzymiona przez 13.07.07, 09:41 Moze dla premiera nazwanie jego brata oszustem a bratowej czarownica, ktora powinna popelnic samobojstwo to drobiazg. Niech im bedzie, moga nawet adoptowac rydzyka. Ale szczucie na zydow jest niedopuszczalne i wreszcie watykan zrobi z tym porzadek. Odpowiedz Link Zgłoś
b.kiddo Re: Kaczyński: Sprawa Rydzyka wyolbrzymiona przez 13.07.07, 09:57 zgadza się Odpowiedz Link Zgłoś
apoplaws Kaczyński: nie jesteś tu od decydowania co ma 13.07.07, 09:41 znaczenie polityczne. Pozwól, że sami o tym zadecydujemy. Siedzisz co rusz u Rydzyka w stacji kaptując moher, więc niestety RM i Rydzyk i to co mówi mają choćby przez to znaczenie polityczne. Podobnie z wystąpieniami twojego siepacza Kamińskiego. Nie ty decydujesz co jest wystarczające nędzny intrygancie. Te wyjaśnienia nie sa wystarczające. Takie ubeckie sztuczki jakimi się zabawiacie wymagają zbadania. Płacimy Ci ze swoich podatków nie za to, żebyś urządzał prowokacje i organizował policję polityczną. Szczególnie, że sam Leppera do rządu wziąłeś. Jakbys miał odrobinę honoru to byś odszedł. Co za bagno stworzyłeś ...! Odpowiedz Link Zgłoś
manasonta J.Kaczyński...to przykład tchórza!!!!! 13.07.07, 09:45 zawsze był tchórzem...W stanie wojennym, siedział przy mamusi, grzeczny nie wychylał sie!..Nie został nawet internowany, bo za co? Odpowiedz Link Zgłoś
corpus_delicti Re: Kaczyński: nie jesteś tu od decydowania co ma 13.07.07, 09:52 Znamienne jest to, że czytając to forum, wszyscy uważają, że Prezydent i jego żona zostali obrażeni przez oszołoma Rydzyka, tylko Pan Prezydent uważa, że wszystko było ok. Zatem niech mu będzie, w końcu nie mnie obrażono. Niech dalej pociska na Jasna Górę i obraża To Miejsce swoją obecnością. To samo dotyczy Rydzyka. Oboje powinni mieć sądowy zakaz zbliżania sie do Jasnej Góry na odległość mniejszą niż 200km. Może wtedy siedziałby na tyłku w Warszawie i nie wydawał państwowych pieniędzy na paliwo tylko po to żeby oznajmić że "Polska jest tutaj". To wiemy, ale po co Pan tam był, tego nikt nie wie. Nota bene, nie było mnie tam, to co, nie jestem Polakiem? To już tylko Rydzyk i jego moherowe wielbicielki są Polakami? Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: Kaczyński: nie jesteś tu od decydowania co ma 13.07.07, 10:17 Prezydenta nie było na Jasnej Górze. Był premier. Prezydent po poprzedniej aferze z szambem i perfumerią oświadczył, że nie będzie już udzielał wywiadów Radiu Maryja, i jak dotąd dotrzymuje słowa. Na żadną inną reakcję go nie stać, przynajmniej na razie. Wcale jednak nie wiadomo, jak to się skończy, zwłaszcza że pani Kaczyńska, jak się okazuje, jest kobietą mającą własne zdanie. Poza tym prezydencka para ma córkę i zięcia, którym też chyba nie jest obojętne, gdy ktoś obraża rodziców i teściów. Czyżby Rydzyk miał w końcu skłócić braci Kaczyńskich? Odpowiedz Link Zgłoś
titerlitury Zabrakło jednego ciekawego sformułowania, premiera 13.07.07, 11:36 ...którego był łaskaw użyć podczas tego wywiadu. Mniej więcej powiedziła tak, że jak brał Leppera do rządu to cała opozycja krzyczała, że to przestępca, to teraz godziwi, zę się dziwią i ze go bronią... Po prostu szczęka mi opadła! Takiego poziomu hipokryzji dotąd nigdy nie widziałam! Ach, no i oczywiście było kilka ciepłych słów pod adresem Platformy, która "psuje państwo i doskonale zdają sobie z tego sprawę jej liderzy". Jeżeli ktoś jeszcze ma zaufanie i szacunek do tego człowieka, to musi być albo slepy, albo głuchy, albo niezrównoważony, czy tez łączyć wszystkie te kalectwa na raz... Odpowiedz Link Zgłoś
takajednaania Motto życiowe premierowego degenerata: 13.07.07, 09:42 aby utrzymać się u władzy dam się opluć, zmieszać z błotem, zgnoić, wyzwać od najgorszych, zeżreć wszelkie łajno. Odpowiedz Link Zgłoś
bf109 Kaczka czarnym nie podskoczy. 13.07.07, 09:43 Jak się nie ma jaj żeby postawić się czarnym to się zwala wszystko na media. amen Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 ...Pluralizm.......... 13.07.07, 09:44 ale nie w mediach bo silni sie nie zgadzaja.Trzeba myslec jak oni. www.bloguez.com/POLSKA/ Odpowiedz Link Zgłoś
ratm1978 jak wałęsa nazwał Kaczora s-synem to dobrze? 13.07.07, 10:01 hipokryci do kwadratu, niech RDajrektorem zajmie sie Kościół jeśli ma na tyle odwagi Odpowiedz Link Zgłoś
zyga54 Nawet jeżeli 13.07.07, 10:14 nawali mu kupe na łepetyne to go nie ruszy,to człek bez honoru Odpowiedz Link Zgłoś
mikado111 Re: ...Pluralizm.......... 13.07.07, 10:25 presentation1 napisał: > ale nie w mediach bo silni sie nie zgadzaja.Trzeba myslec jak oni. Czyżby według Ciebie "pluralizm" pochodził od "plucia"? Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Dobrze powiedział O.Rydzyk. 14.07.07, 10:22 "..niepokoją mnie pewne posunięcia, ale modlę się, żeby było dobrze, bo Polska naprawdę potrzebuje heroicznych wprost i niezwykle mądrych ludzi, żeby jej jak najlepiej służyli. I dziś wielu takich ludzi służy Polsce, często na najwyższych szczeblach, i trzeba się za nich modlić i ich wspierać, a niszczycieli jest wielu i często mają w swoich rękach potężne media. Jak już mówiłem, chcą nas obecnie podzielić. ..." Odpowiedz Link Zgłoś
narod.ovviec Brawo Panie Premierze! 13.07.07, 09:45 Mąż stanu i wspaniały człowiek, który dla dobra Polski potrafi zrozumieć, że słowa, hoć mocne, które wypowiedział największy po JPII duchowny Polak - Ojciec Dyrektor były wypowiedziane w trosce o Wielką Katolicką Polskę, która się tworzy na naszych oczach. Największy z Polaków - Premier Jarosław i drugi po JPII największy Polak-duchowny mają plan zamiany Polski w cudowną krainę prawych Katolików, którzy nie kradną, są sprawiedliwi i nienawidzą komunizmu i unii europejskiej. I wtedy jak już ten kraj powstanie, jak pozbędziemy się komunistów, ekoterrorystów i innowierców Polska wejdzie w kolejny złoty wiek! Odpowiedz Link Zgłoś
axenrolle Re: Brawo Panie Premierze! 13.07.07, 09:54 Przepraszam kolega paważnie? Odpowiedz Link Zgłoś
mireky Re: Brawo Panie Premierze! 13.07.07, 12:04 narod.ovviec napisał: > Mąż stanu i wspaniały człowiek, który dla dobra Polski potrafi zrozumieć, że > słowa, hoć mocne, które wypowiedział największy po JPII duchowny Polak - Ojciec > Dyrektor były wypowiedziane w trosce o Wielką Katolicką Polskę, która się tworz > y > na naszych oczach. > Największy z Polaków - Premier Jarosław i drugi po JPII największy > Polak-duchowny mają plan zamiany Polski w cudowną krainę prawych Katolików, > którzy nie kradną, są sprawiedliwi i nienawidzą komunizmu i unii europejskiej. > I wtedy jak już ten kraj powstanie, jak pozbędziemy się komunistów, > ekoterrorystów i innowierców Polska wejdzie w kolejny złoty wiek! Kurde....a ja myślałem że dyrektor rydzyk jest największym polskim duchownym... Zaiste piękny jest ten katolicki kraj z niespełnionych marzeń premiera, w którym rządzi nienawiść do innych i obłuda, piękny jest ten kraj sprawiedliwy tylko dla "prawdziwie prawych katolików"...........kurde, chyba premier dla zrealizowania swoich marzeń będzie musiał zmienić planetę. Odpowiedz Link Zgłoś
bagarmosen Kaczyński: Sprawa Rydzyka wyolbrzymiona przez m.. 13.07.07, 09:46 myslaaaaal ,myslaaaal az WYMYSLIL!!!!!!!!!!!! a JOLA TO NIE CZAROWNICA???? jak najbardziej ,jesli skolowala buciki od jareczka! Odpowiedz Link Zgłoś