konread 16.07.07, 17:53 Rodzina, rodzina, rodzina ach rodzina... - śpiewali kiedyś w Kabarecie Starszych Panów:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rezurekcja Re: Syn Leppera nowym ministrem rolnictwa? 16.07.07, 17:54 to zart jakis z tym synem? Odpowiedz Link Zgłoś
maciekamigo __S__A__M__O__O__B__O__R__A__ 16.07.07, 23:39 Jak patrzę na to wszystko, to już chyba bym wolał, żeby wrócił PRL :) Odpowiedz Link Zgłoś
orcheystra to się nie mieści w pale 17.07.07, 02:13 ponieważ koleś skończył Akademię Rolniczą i jest synem prostackiego tupeciarza więc ma zostać ministrem gospodarki rolnej blisko czterdziestomilionowego społeczeństwa?! Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Mazoweeecky preeemierem. 17.07.07, 19:47 Nie skonczyl zadnej uczelni, ale mozna go tytowac prof. Odpowiedz Link Zgłoś
poszeklu Re: Mazoweeecky preeemierem. 17.07.07, 19:51 Nie skonczyl zadnej uczelni, ale mozna go tytuowac prof. I jeszcze uwaga, ktora wyjasni dlaczego ten post zostal usuniety: "Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu." MY NIE LUBIMY JAK NAM KTOS POKAZUJE MALOSC NASZYCH LUDZI. Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Syn Leppera nowym ministrem rolnictwa? zgroza 16.07.07, 17:55 no rzeczywscie, jedyny co w Polsce skonczyl Akademie Rolnicza ? znam kilku jeszcze. Nazwisko ? A co to monarchia, czy jak ? ps Kiedy wreszcie stolki obsadzac sie bedzie wg rozsadnych kryteriow : wiedza, dokonania, uczciwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
jednorazowy3 nigdy, nigdzie tak sie nie obsadza 16.07.07, 18:12 to dlaczego u nas by być miało inacze? Odpowiedz Link Zgłoś
troll7777 nepotyzm urosl do rangi cnoty w 4 PyRy! hahahaha! 16.07.07, 19:29 ehhh te cnotlywe pis-.ki... haha haha! - jak rezonowalo owo echo z filmu o dwoch takich Odpowiedz Link Zgłoś
baby1 Jak brat bliźniak prezydenta może być premierem 16.07.07, 20:03 to syn byłego wicepremiera może być wicepremierem. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Jak brat bliźniak prezydenta może być premier 16.07.07, 20:28 Pewna chińska cesarzowa jadała przed lustrem. Nikt nie był godzien dotrzymac jej towarzystwa. A Straszni Bracia mają lepiej. O ile się odróżniają (w swoich oczach). Odpowiedz Link Zgłoś
no_nick do gnoju , chamy 16.07.07, 18:00 i zabierzcie drób ze sobą - oba egzemplarze najlepiej.Mrożek nie byłby w stanie wymyślić tego co się dzieje w tym chorym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: do gnoju , chamy 16.07.07, 18:10 Z radością z wizyty w Świnoujściu i z tym, że już niedługo połączy się ona z resztą kraju, z nadzieją na następną wizytę w tym pięknym mieście - Jarosław Kaczyński, 11 VII 2007 (pisownia oryginalna). Odpowiedz Link Zgłoś
gilu33 ********Stylistyka doktora - Premiera............. 17.07.07, 05:56 jeśli to faktycznie pisownia oryginalna,no to cóż można rzec? To tylko potwierdza tezę o narastających zaburzeniach umysłu najważniejszej z Kaczek w Polsce.... Odpowiedz Link Zgłoś
mikwa Re: Syn Leppera nowym ministrem rolnictwa? 16.07.07, 18:01 A może Pani Renata ? Zna się na koniach i owsie ... Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan16 Re: Syn Leppera nowym ministrem rolnictwa? 16.07.07, 19:41 No co Ty? Jego córka. Nadaje się. Już ma wystąpic w tańcu z kosami. W następnej edycji z kombajnami a w kolejnej z zeszłorocznymi ziemniakami - ot taka żonglerka. Odpowiedz Link Zgłoś
brytnej Kaczynski ma brata, Giertych ojca, 16.07.07, 18:04 to i Lepper nie chce byc gorszy. Odpowiedz Link Zgłoś
mkfabio a ja słyszałem... 17.07.07, 00:35 a ja słyszałem, że Lepper młody podobno kiedyś wygrał w ping ponga zawody... ma więc "kfalifikacje".... Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: cha cha hi hi 17.07.07, 14:31 leloo5 napisała: > ten kabaret nie podoba mi się I słusznie. "Wielu z tych, którzy się dotąd śmiali, dziś już się nie śmieje. A tym, którzy się jeszcze śmieją, już wkrótce nie będzie do śmiechu". (Adolf Hitler) Odpowiedz Link Zgłoś
juesej Dziennikarze kreują polityke 16.07.07, 18:05 Jak widać w takim kraju jak nasz, gdzie media opanowane są przez obcych, głównie Niemców i Żydów, wynajęci do kreciej roboty dziennikarze "kreują" politykę zamiast ją relacjonować. Każde głupstwo, które może "przywalić" rządowi i koalicji jest dobre i natychmiast pojawia się w mediach. Odpowiedz Link Zgłoś
konopnyjasio Re: Dziennikarze kreują polityke 16.07.07, 18:16 Jak widać w takim kraju jak nasz, gdzie media opanowane są przez obcych, główni > e > Niemców i Żydów, wynajęci do kreciej roboty dziennikarze "kreują" politykę > zamiast ją relacjonować. Każde głupstwo, które może "przywalić" rządowi i > koalicji jest dobre i natychmiast pojawia się w mediach. Niemców i Żydów powiadasz? A melise już dziś piłeś? Odpowiedz Link Zgłoś
fedorczyk4 Re: Dziennikarze kreują polityke 16.07.07, 18:20 juesej napisała: > Jak widać w takim kraju jak nasz, gdzie media opanowane są przez obcych, główni > e > Niemców i Żydów, wynajęci do kreciej roboty dziennikarze "kreują" politykę > zamiast ją relacjonować. Każde głupstwo, które może "przywalić" rządowi i > koalicji jest dobre i natychmiast pojawia się w mediach. > > Wzruszyłeś mnie, są wątki w ktorych wydawało by się że nie sie wkręcić spiskowej teorii o wrażych niepolskich mediach. No i zawsze sie jakoś tak okazuje się że znowu zabrakło mi wyobraźni i że niedoceniłam stopnia oszołomienia pobratymców. Odpowiedz Link Zgłoś
zyga54 Nie wychodź na słońce 16.07.07, 18:29 bez czapki,choć wnoszę że już za późno Odpowiedz Link Zgłoś
gamon0 Koń już byl senatorem, Wałęsa prezydentem... :))) 16.07.07, 18:10 czemu syn Leppera ma nie być ministrem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
konread Re: a moze tak Jolke z Dywitt??? 16.07.07, 19:43 Dobra kandydatura, ale coś ostatnio na tym forum baaaardzo atakowała pana prezydenta i premiera, więc raczej bliźniacy z nią przez to gadać nie będą;) Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Koń już byl senatorem, Wałęsa prezydentem... 16.07.07, 18:20 "gamonO" Bo nie daleko pada jablko od jabloni! Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Koń już byl senatorem, Wałęsa prezydentem... 16.07.07, 18:46 polonus3 napisał: > "gamonO" Bo nie daleko pada jablko od jabloni! Jak również Polak od jabola. Odpowiedz Link Zgłoś
tadjan Syn Leppera nowym ministrem rolnictwa? 16.07.07, 18:32 A wnuczka nie byłaby lepsza? Nawet ta jeszcze nie narodzona. Odpowiedz Link Zgłoś
paczka111 Re: Syn Leppera nowym ministrem rolnictwa? 16.07.07, 18:43 Błagam. Przynajmniej w te upały nie bądźcie, niektórzy, tacy serio. A widział który synka? Zdrowo wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
c.rayback Re: Syn Leppera nowym ministrem rolnictwa? 16.07.07, 21:13 Corke widzialem.Buraczana jak tata wiec sie nadaje :). Odpowiedz Link Zgłoś
cookies3 Re: Syn Leppera nowym ministrem rolnictwa? 16.07.07, 18:50 Nepotyzm w stylu afrykańskim:) Miejmy nadzieję,że młody Lepper nie pójdzie na te numery. Odpowiedz Link Zgłoś
gururydzyk Syn, synowa, ojciec, ziec 16.07.07, 18:51 utrzymajmy ich rodziny, cale, aby Polska byla Polska Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Syn Leppera nowym ministrem rolnictwa? 16.07.07, 19:23 Kurczę, nie wiedziałem, że stanowiska ministrów są dziedziczne... Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos a wyroki ma na koncie? 16.07.07, 19:35 bo jak nie to niestety akademia rolnicza to nie wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos Re: a wyroki ma na koncie? 16.07.07, 19:38 czego nie zdążył spie..ć Lepper to dokończy za niego syn Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l protestuję! cHoojarska na ministra!!! 16.07.07, 19:37 zna się kobita na robocie i na finansach, nikt jej nie podskoczy . A jak podskoczy to w rzece miesiąc poplywa ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
harbour5 Syn ministrem? 16.07.07, 19:48 A czy ktoś powiedział, że w Polsce? Napewno na Białorusi bo tam tatuś chciał wyemigrować i tam (zdaje się) nadali mu tytuł doctor honoris causa. Swoją drogą causa jest absolutna Odpowiedz Link Zgłoś
axenrolle Buhahahahahahahahahaha ale jaja hehehehehehehe 16.07.07, 19:51 przepraszam post miał byc poważny ale ja już nie mogę hahahahahahahahhahah przecięż to jakiś idiotyzm do entej potęgi hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c Ponury żart Leppera.Ile wytrzyma Jarek? 16.07.07, 20:14 Jaja z pogrzebu. Odpowiedz Link Zgłoś
eti.gda Re: Buhahahahahahahahahaha ale jaja heheheheheheh 17.07.07, 14:34 axenrolle napisał: > przepraszam post miał byc poważny ale ja już nie mogę hahahahahahahahhahah > przecięż to jakiś idiotyzm do entej potęgi hehehe "Wielu z tych, którzy się dotąd śmiali, dziś już się nie śmieje. A tym, którzy się jeszcze śmieją, już wkrótce nie będzie do śmiechu". (Adolf Hitler) Odpowiedz Link Zgłoś
krzynia.c A Filipek na szefa BORu,był stróżem to się zna 16.07.07, 20:18 Już nie wiadomo kto tu jest wariatem,strach się bać Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Jak to się nazywa? Jak król umiera 16.07.07, 20:23 a tron obejmuje jego potomny? Halo ,czy jest na forum historyk? Czyżby nowa DYNASTIA? Odpowiedz Link Zgłoś
mrchaos1 Kto wie, gdzie,ile,i od kogo mlody Lepper kupił zi 16.07.07, 20:24 ziemię. Mówi się o Nowogardzie,czy też Gryficach,mówi się,że brał w tym udział jakiś James Bond, mówi sie że coś ok.500 h,mówi się ,że oszczędzał w SKO. A mówi sie ,że w prezencie otrzymał traktor droższy niż Jaguar, a może to chodziło o futrzaka. Ale gdyby ktos to widział to niech napisze. Lisek kur..y grysek. Odpowiedz Link Zgłoś
tetradrachma birac pod uwagę mozliwości organizacyjne tych 16.07.07, 20:27 dwóch bydlaków, to może rzeczywiście syn Leppera byłby lepszy ! Odpowiedz Link Zgłoś
stasi1 to jak na nastepcę leppera to chyba ma za duże 16.07.07, 20:42 wykształcenie? To bedzie działało na jego niekorzyść! <Młody Lepper przygotowanie ma. Skończył przecież Akademię Rolniczą> Odpowiedz Link Zgłoś
century211 Corka Giertycha na ministra przedszkolnictwa 16.07.07, 20:49 ...Czesu lubi lisa Odpowiedz Link Zgłoś